(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
lady.billion. Lipstick set only 1 left! ๐Ÿ“ฅ๐Ÿ“ฆ

Lipstick set only 1 left! ๐Ÿ“ฅ๐Ÿ“ฆ

Share 14 3
nadyanaufel. Lipbalm Rasa Lipstick ๐Ÿ˜ฑ
.
.
Full review udah ada di Youtube Channel a

Lipbalm Rasa Lipstick ๐Ÿ˜ฑ . . Full review udah ada di Youtube Channel aku yah. . . Kadang bibir aku lelah sama lip cream yg bikin kering dan pecah2, tapi mau tetep gaya n bibir berwarna matching sm eyeshadow, nahh ini dia jawaban nya. Aku pakai @caringbybiokos_mt Extra Moist Lip Colour. Jadi produk ini seperti Lip Balm yg bikin bibir kita ngga kering, tapi pilihan warna nya banyak. Fav aku yg Dusty Pink sama Brown Latte. Kalian suka yg mana? Komen di bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿป. . . #makeup #beauty #produklokal #lipbalmlokal #lipsticklokal #lipstickmurah #caringextramoist #editorialmakeup #hudabeauty #1minutemakeup #hypnaughtymakeup #makeupforbarbies #tampilcantik #cchanelbeautyid #nadyanaufel

Share 6 2
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
nadyanaufel. Lipbalm Rasa Lipstick ๐Ÿ˜ฑ
.
.
Full review udah ada di Youtube Channel a

Lipbalm Rasa Lipstick ๐Ÿ˜ฑ . . Full review udah ada di Youtube Channel aku yah. . . Kadang bibir aku lelah sama lip cream yg bikin kering dan pecah2, tapi mau tetep gaya n bibir berwarna matching sm eyeshadow, nahh ini dia jawaban nya. Aku pakai @caringbybiokos_mt Extra Moist Lip Colour. Jadi produk ini seperti Lip Balm yg bikin bibir kita ngga kering, tapi pilihan warna nya banyak. Fav aku yg Dusty Pink sama Brown Latte. Kalian suka yg mana? Komen di bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿป. . . #makeup #beauty #produklokal #lipbalmlokal #lipsticklokal #lipstickmurah #caringextramoist #editorialmakeup #hudabeauty #1minutemakeup #hypnaughtymakeup #makeupforbarbies #tampilcantik #cchanelbeautyid #nadyanaufel

Share 158 18
ewaronkepro. Tutorial on how we apply our body oil,glow mist โ€”โ€”- makeup and video b

Tutorial on how we apply our body oil,glow mist โ€”โ€”- makeup and video by @rios_mua itโ€™s is available for dark skin , chocolate skin and light skin and very light skin guys we have all types of shades so send a dm to order yours now ๐Ÿ’ƒ๐Ÿพ๐Ÿ’ƒ๐Ÿพ๐Ÿ’ƒ๐Ÿพ โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” @rios_mua Killed this look๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ Hair stylist @thenessaeffect Model @_petitemodels โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” #makeupforbarbies #hairmakeupdiary #black_makeup_videos #melaninmakeupdaily #melaninmagic #melaninbeautiesunite #hudabeautyneonobsessions @melaninbeautiesunite @melaninmakeupdaily #darkskinglo @darkskin.glo #hudabeauty #undertheradar_makeup #maryhadalittleglam #makeupvideoss #fiercesociety #crayoncutie #1minutemakeup #muasfeaturing #hypnaughtymakeup #makeupfanatic1 #underratedmuas #brownmelaninmua #torontomua #torontomakeupartist #torontobeautyblogger

Share 12 0
citrarizkimakeup. Jerawat

Jerawat

Share 22 1
laurenbiancamakeup. Soft glam @peachesmakeup gatsby @eldorafalseeyelashes

Soft glam @peachesmakeup gatsby @eldorafalseeyelashes

Share 18 2
laurenbiancamakeup. PINK ๐Ÿ˜๐Ÿ’• @tatti_lashes #TL4 @bperfectcosmetics @staceymariemua carniv

PINK ๐Ÿ˜๐Ÿ’• @tatti_lashes #TL4 @bperfectcosmetics @staceymariemua carnival @peachesmakeup pixi @jordanaticiacosmetics prom queen @__dollbeauty_ shine bright

Share 13 1

never feel too good in crowds with folks around, when they are playing the anthems of rape culture loud crude and proud, creatures baying all iโ€™ve ever done is hide

Share 307 11
makeupisluxury. .
.
.
Credit @crowned_ladies

. . . Credit @crowned_ladies

Share 1259 7
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
makeupbeautytipss. .
.
.
Credit @vanitymakeup

. . . Credit @vanitymakeup

Share 1499 6
ohanalotion.zm. .
Alhamdulillah cust berpuas hati dgn lotion ohana yg dpt mmbantu mmut

. Alhamdulillah cust berpuas hati dgn lotion ohana yg dpt mmbantu mmutihkn kulit anda dlm msa yg singkat ๐Ÿ˜ tkkn korg tk ak putih mcm sis ni ? Jom cpt whtsap sis tgah bt promo, murah2 je . . .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Macam mana nak order ?.โ €โ €โ €โ €โ €โ € Wasap ๐Ÿ‘‰๐Ÿป 011-39157130 Wasap ๐Ÿ‘‰๐Ÿป 011-39157130 Wasap ๐Ÿ‘‰๐Ÿป 011-39157130 . Cepat order tau ! lambat rugi ๐Ÿ˜‚ . Tq . . #ohanalotion #ohanakelantan #lotionwhitening #whiteninglotion #skincare #beauty #beautytips #tipscantik #makeuptools #cosmetic #hypnaughtymakeup #makeupvaroos #fancymakeup #makeuptutorial #makeuppoint #makeuplover #100dayamakeup #allmodernmakeup #1minutemakeup #viralvideo #makeupskills #ohanakelantan

Share 2 0
makeupp_collections. Good night๐ŸŒ›๐ŸŒœ
Double tap โคโค
=============================
Follow @mak

Good night๐ŸŒ›๐ŸŒœ Double tap โคโค ============================= Follow @makeupp_collections for more great content. ======================

Share 487 4