(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
sharon_svenz. 第一次见她是在美丽督导班,那时的她是没自信和说话都听不清楚的大学生,看到她在玫琳凯不段学习成长,
今晚她当上的主讲督导老师Janey。
#学

第一次见她是在美丽督导班,那时的她是没自信和说话都听不清楚的大学生,看到她在玫琳凯不段学习成长, 今晚她当上的主讲督导老师Janey。 #学习成长 #ilovemarykay

Share 1 0

Set mekap ni Mary Kay hanya bagi utk ahli baru daftar keahlian di bulan pertama. Untung sangat2 😱😱😱 Set product berharga RM1363 Sekarang bernilai rm290.25 (21 Jenis product) www.wasap.my/60129505086 www.wasap.my/60129505086 . #marykayutara #marykaytaiping #marykaykamunting #ilovemarykay #ilovemycareer #mksimpang #cantik #tegang #kulitLembut #kulitsihat #top3kosmetik #kosmetik #kulitlembab #kulitkusam #skincare #marykaybalikpulau #marykaybayanbaru #marykaybayanlepas #masker #mask #marykaytelukkumbar #marykay

Share 0 0
marykay.oneniekosmetik. [Cepat kita Bertindak, Cepat kita ber'jodoh' dengan KEJAYAAN...]
.
MIS

[Cepat kita Bertindak, Cepat kita ber'jodoh' dengan KEJAYAAN...] . MISI KAMI MELAHIRKAN 10 000 USAHAWAN BISNES BERSAMA MARYKAY. . Sepanjang 19 tahun , jumlah yang telah mendapat bimbingan menjadi usahawan bisnes Marykay melebihi 70,000 orang dari Malaysia & Malaysia dan kami sudah melahirkan ramai JUTAWAN tanpa memilih pangkat, darjat ataupun harta! . Yang paling UTAMA, berani untuk keluar dari KEPOMPONG kehidupan yg sekarang! JOIN SEKARANG & DAPATKAN HADIAH PERCUMA . www.wasap.my/60129505086 Pengarah Kanan Mary Kay #marykaytaiping #marykaykamunting #ilovemarykay #ilovemycareer #mksimpang #mkkualakangsar #mkbukitgantang #mkmanjung #CODtaiping #freeskincare #freepostage #freemakeover #mymklife #readystock #trustedBCMK #MARYKAY #marykaytaiping #marykaykamunting #ilovemarykay #income #sideincome #bazaarpaknil #biz #wanitabekerjaya

Share 1 0
jasmin_consultant_mit_marykay. heute sind alle Cleanser im Angebot, gültig bis 23:59 Uhr am 18.11. ♡

heute sind alle Cleanser im Angebot, gültig bis 23:59 Uhr am 18.11. ♡ #cleansermarykay #gesichtsreiniger #ilovemarykay #beautytime #weihnachtsshopping #verschenkeschönemomente

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
anis.radzi.96. Kak, ada ke cleanser yang best Akak boleh recommend? 
Ada. 
Timewise 3

Kak, ada ke cleanser yang best Akak boleh recommend? Ada. Timewise 3D atau mudahnya kami panggil TW3D 4in1 Cleanser. 3D tu mewakili Delay, Defense, Deliver. Boleh bantu delay penuaan, boleh defense dari faktor yang bawa kepada penuaan dan bantu untuk deliver kebaikan anti-aging kepada kulit. Dan 4 dalam 1 tu cuci muka sambil exfoliate dan freshen serta brighten kulit pada masa Yang sama. Cool? Ye la cool. One of my favorite product yang stock tak pernah nak cukup. Asal saya stock up je, tak tahan lama, tak sampai seminggu dah disunting orang 😉 Ada dalam 2 jenis untuk kulit normal/dry dan combination/oily. Boleh cuba untuk sapa nak cuba sebab saya ada sample. Try dulu, suka baru la boleh teruskan. Kita kan ada jaminan 90 hari 😉😉😉 ❤️ #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykayusers #marykayutara #marykaysp #marykayperlisjitra #marykaypenangmalaysia #marykayproduk #timewise3dmarykay #ilovemarykay

Share 1 0
anna_maryk. Cantik sangat Siraj 😍 Hasil siraj sabar guna Mary Kay, sekarang kulit

Cantik sangat Siraj 😍 Hasil siraj sabar guna Mary Kay, sekarang kulit dah flawless! -- Siraj ni founder produk untuk rambut tauu! Abang & kakak siraj ni artis tauu 😜 (tapi tak boleh bagitau siapa) -- Instead of buat facial mahal2, siraj pilih guna Mary Kay! Alhamdulillah berbaloi 💯💯 -- Jom tanya Anna berkaitan Mary Kay 😍 -- I ❤ Mary Kay!!⠀ -- FREE skin consultation?⠀ FREE kelas penjagaan wajah?⠀ FREE kelas mekap?⠀ FREE product testing?⠀ FREE postage?⠀ FREE COD?⠀ FREE tester/gift?⠀ -- Jom contact Anna,⠀ Senior Beauty Consultant,⠀ Mary Kay Malaysia.⠀ 0 1 9 - 5 0 3 7 4 2 6⠀ ( jangan lupa s a v e )⠀ #marykay #marykaymalaysia #richeststar #marykaykualalumpur #marykaykedah #marykayselangor #marykayjohor #marykaypahang #marykayperlis #marykayportdickson #marykaysabah #marykaysarawak #marykaypenang #marykaymelaka #marymayperak #marykayterengganu #makeup #skincare #cosmetics #beautyconsultant #richeststar #rsushine2020 #ilovemarykay

Share 4 0
ainnnmaryk__. Ain nak bagitau uols bulan ni company Mary Kay baik sangat sampai nak

Ain nak bagitau uols bulan ni company Mary Kay baik sangat sampai nak bagi diskaun RM150 untuk skincare anti ageing😭😭 . Dahla dapat 10% diskaun lepastu free gel mask lagi tau😭😭 Nak nangis sebab excited sangat nak bagitau uols😱😱 . SO SIAPA TANYA AIN PROMO APA PALING BEST BULAN NI AIN AKAN JAWAB PROMO SKINCARE TIMEWISE 3D LA!!😘 . Siapa yang sesuai pakai timewise 3D ni? Sesiapa yang nakkan kulit awet muda!anjal cerah dan berseri! Cleanser pun dah ada fungsi 4 in 1 lepastu tahan penggunaan sampai 8 bulan pula tuuu😭😭 . Gel mask pula nak bagi free je bulan ni tau!!😍😍 . Tapii sebelum guna timwise 3D UOLS KENA DAPATKAN CONSULTATION DENGAN AIN DULU OKK💃💃 . Whatsapp Ain 0165743608 . #marykaymelaka #kulitcantik #marykayipoh #marykayseriiskandar #marykayperlis #marykaymanjung #marykaypahang #skinvigorate #marykaysandakan #timewise3d #uyainaarshad #neelofahijab #ubatjerawat #ubatparut #ilovemarykay #testimonimarykay

Share 0 0
ainnnmaryk__. Promo timewise 3D🔥🔥
Buy cleanser!day cream!night cream dapat off 10%

Promo timewise 3D🔥🔥 Buy cleanser!day cream!night cream dapat off 10%😭😭 Dahla off 10%!FREE GEL MASK PULA TUU😍😍 . Baik sangat company bulan ni😆😆 Excited nak grab promo? Whatsapp Ain 0165743608 . #marykaymelaka #kulitcantik #marykayipoh #marykayseriiskandar #marykayperlis #marykaymanjung #marykaypahang #skinvigorate #marykaysandakan #timewise3d #uyainaarshad #neelofahijab #ubatjerawat #ubatparut #ilovemarykay #testimonimarykay

Share 1 0
ainnnmaryk__. Promo timewise 3D kembali lagi uolss💃💃
Kalini betul betul sales seba

Promo timewise 3D kembali lagi uolss💃💃 Kalini betul betul sales sebab boleh jimat sampai rm150😍😍 . Excited nak tahu promo apa? Whatsapp Ain 0165743608 . #marykaymelaka #kulitcantik #marykayipoh #marykayseriiskandar #marykayperlis #marykaymanjung #marykaypahang #skinvigorate #marykaysandakan #timewise3d #uyainaarshad #neelofahijab #ubatjerawat #ubatparut #ilovemarykay #testimonimarykay

Share 1 0
nuraishah1322. Perlu ke pakai freshen atau softener selepas muncuci muka atau selepas

Perlu ke pakai freshen atau softener selepas muncuci muka atau selepas scrub/mask muka? Jawapannye Ya perlu.. Freshen/ softener ni fungsinye macam toner tapi mary kay tak panggil toner sebab toner ni kandungan asidnya sangat tinggi. Sesuatu produk yang mana mempunyai kandungan asid yang tinggi boleh menyebabkan kulit kering dan pedih..Kesanya akan menjadikan kulit muka mendapat kedutan sebelum masanya. Freshen/softener fungsinya adalah untuk menanggalkan sisa kotoran yang masih melekat di muka selepas kita mencuci muka..sebab tu kita gunakan facial cotton untuk sapu freshen/softener ni.Bila kulit dah bersih barulah boleh pergi next step.. sapuan boleh Moisturiser/ serum jadi lebih berkesan. Selain tu freshen ni mampu mengecilkan liang pori kita yang terbuka selepas kita mencuci muka.. Sebab tu kadang bila kita cuci muka tapi kenapa liang pori makin banyak? Sebab kita biarkan pori kita terbuka tanpa kita kita applykn freshen/ softener. Nak free consultation boleh je pm Aishah,😉 #marykaymalaysia #beautyconsultant #ilovemarykay #parttimejob #freescankulit #skincareclass

Share 2 0
beautybyaina96. Dalam banyak2 kotak apa yang BAHAGIA?

kotak dari Mary Kay la.. 😝
Kot

Dalam banyak2 kotak apa yang BAHAGIA? kotak dari Mary Kay la.. 😝 Kotak kebahagiaan, untuk membahagiakan wanita di luar sna 😍 #ilovemarykay

Share 1 0
shida_beautyconsultant. Liputan matte yang fleksibel menyerlahkan dirimu yang sebenar.
.
• Lip

Liputan matte yang fleksibel menyerlahkan dirimu yang sebenar. . • Liputan fleksibel dengan penampilan matte • Mengawal minyak dan kilauan selama 8 jam* • Rasa ringan seperti udara pada kulit . Untuk order klik link kat bio #IloveMaryKay #beauty #lipstick #cantik #mascara #marykaybeautyconsultant #lipmattemurah #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmatteliquid #liquidlipcolor #liquidmattemurah #liquidlipmatte #lipstickmatte #lipstickmattetahanlama

Share 2 0
shida_beautyconsultant. Liputan matte yang fleksibel menyerlahkan dirimu yang sebenar.
.
• Lip

Liputan matte yang fleksibel menyerlahkan dirimu yang sebenar. . • Liputan fleksibel dengan penampilan matte • Mengawal minyak dan kilauan selama 8 jam* • Rasa ringan seperti udara pada kulit . Untuk order klik link kat bio #IloveMaryKay #beauty #lipstick #cantik #mascara #marykaybeautyconsultant #lipmattemurah #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmatteliquid #liquidlipcolor #liquidmattemurah #liquidlipmatte #lipstickmatte #lipstickmattetahanlama

Share 2 0
shida_beautyconsultant. Liputan matte yang fleksibel menyerlahkan dirimu yang sebenar.
.
• Lip

Liputan matte yang fleksibel menyerlahkan dirimu yang sebenar. . • Liputan fleksibel dengan penampilan matte • Mengawal minyak dan kilauan selama 8 jam* • Rasa ringan seperti udara pada kulit . Untuk order klik link kat bio #IloveMaryKay #beauty #lipstick #cantik #mascara #marykaybeautyconsultant #lipmattemurah #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmatteliquid #liquidlipcolor #liquidmattemurah #liquidlipmatte #lipstickmatte #lipstickmattetahanlama

Share 1 0
shida_beautyconsultant. Liputan matte yang fleksibel menyerlahkan dirimu yang sebenar.
.
• Lip

Liputan matte yang fleksibel menyerlahkan dirimu yang sebenar. . • Liputan fleksibel dengan penampilan matte • Mengawal minyak dan kilauan selama 8 jam* • Rasa ringan seperti udara pada kulit . Untuk order klik link kat bio #IloveMaryKay #beauty #lipstick #cantik #mascara #marykaybeautyconsultant #lipmattemurah #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmatteliquid #liquidlipcolor #liquidmattemurah #liquidlipmatte #lipstickmatte #lipstickmattetahanlama

Share 1 0
sitisarah_shoppe. Kenapa pentingnya FOUNDATION PRIMER sebelum pemakaian foundation ?
👇�

Kenapa pentingnya FOUNDATION PRIMER sebelum pemakaian foundation ? 👇🏻👇🏻👇🏻 Berfungsi sebagai: 🌸 base untuk mekap 🌸 buat mekap tahan lebih lama sehingga 8 jam 🌸 mengelakkan foundation yang kita pakai kelihatan bertompok-tompok, berminyak dan melekit-lekit 🌸memiliki spf15 yang dapat melindungi kulit dari sinaran UV 🌸 memberikan kesan lebih sekata, halus, licin pada solekan wajah 🌸 sangat sesuai untuk pengguna yang ada masalah liang pori besar, parut2 jerawat dan tona kulit tidak sekata . 🕵🏻‍♀ Ramai yang tidak tahu dan tidak ambil peduli tentang pentingnya primer ini. . Kalau digunakan bersama dengan Marykay liquid foundation & cc cream gerenti muka uols flawless sepanjang hari🤗 . Maksudnya, kulit kita akan menjadi licin, liang pori pun akan mengecil. Hasilnya, kulit akan menjadi lebih lembut dan licin. . So, bila kulit dah licin, nak pakai foundation pun senang. . Jangan lupa pakai primer dulu sebelum pakai mekap ya. Perlukan consultation?. Klik link 👇: www.wasap.my/60164446761 www.wasap.my/60104446761 #marykay #ilovemarykay #foundationprimer #foundationprimermarykay

Share 1 0
ainnnmaryk__. Kenapa mesti Mary Kay?🤭
1.kalau uols guna products mestilah uols akan

Kenapa mesti Mary Kay?🤭 1.kalau uols guna products mestilah uols akan beli dengan beauty consultant berdaftar😆 Uols akan dapat free consultation and free guidance tau ha siapa tak nak😂 2.produk uols beli tu ada guarantee 90 days lagi haa 3.boleh try produk secara free dengan guidance beauty consultant😆. Baru 3 tau!ada banyak lagi nanti ain typing lagi okk❤️ . Whatsapp Ain 0165743608 . #marykaymelaka #kulitcantik #marykayipoh #marykayseriiskandar #marykayperlis #marykaymanjung #marykaypahang #skinvigorate #marykaysandakan #timewise3d #uyainaarshad #neelofahijab #ubatjerawat #ubatparut #ilovemarykay #testimonimarykay

Share 6 0
farahdilla_marykay. One of the best thing in Marykay is we will help you to identify your

One of the best thing in Marykay is we will help you to identify your skin in the modern way by using the best technology ever !😍😍😍 Fell free to contact us to get your FREE skin analysis NOW! Lots of love, Marykay Beauty Consultant #MarykayKedah #marykayshahalam #Marykaylover #StarConsultant #IIUMStudent #Ilovemarykay

Share 2 0
farahdilla_marykay. Bersama foreign Student from BANGLADESH 🙈

My english gets better 😂�

Bersama foreign Student from BANGLADESH 🙈 My english gets better 😂😂😂 BTW 👇 One of the best thing in Marykay is we will help you to identify your skin in the modern way by using the best technology ever !😍😍😍 Fell free to contact us to get your FREE skin analysis NOW! Lots of love, Marykay Beauty Consultant #MarykayKedah #marykayshahalam #Marykaylover #StarConsultant #IIUMStudent #Ilovemarykay

Share 6 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
ainnnmaryk__. Set kulit sihat!
Masalah breakout?
Kulit sensitif?
.
Sedang cari skinc

Set kulit sihat! Masalah breakout? Kulit sensitif? . Sedang cari skincare berasas bahan botani? Jom dapatkan free consultation dengan Ain! Whatsapp Ain 0165743608 . #marykaymelaka #kulitcantik #marykayipoh #marykayseriiskandar #marykayperlis #marykaymanjung #marykaypahang #skinvigorate #marykaysandakan #timewise3d #uyainaarshad #neelofahijab #ubatjerawat #ubatparut #ilovemarykay #testimonimarykay

Share 0 0
farahdilla_marykay. One of the best thing in Marykay is we will help you to identify your

One of the best thing in Marykay is we will help you to identify your skin in the modern way by using the best technology ever !😍😍😍 Fell free to contact us to get your FREE skin analysis NOW! Lots of love, Marykay Beauty Consultant #MarykayKedah #marykayshahalam #Marykaylover #StarConsultant #IIUMStudent #Ilovemarykay

Share 3 0
farahdilla_marykay. One of the best thing in Marykay is we will help you to identify your

One of the best thing in Marykay is we will help you to identify your skin in the modern way by using the best technology ever !😍😍😍 Fell free to contact us to get your FREE skin analysis NOW! Lots of love, Marykay Beauty Consultant #MarykayKedah #marykayshahalam #Marykaylover #StarConsultant #IIUMStudent #Ilovemarykay

Share 10 0
farahdilla_marykay. One of the best thing in Marykay is we will help you to identify your

One of the best thing in Marykay is we will help you to identify your skin in the modern way by using the best technology ever !😍😍😍 Fell free to contact us to get your FREE skin analysis NOW! Lots of love, Marykay Beauty Consultant #MarykayKedah #marykayshahalam #Marykaylover #StarConsultant #IIUMStudent #Ilovemarykay

Share 7 0
farahdilla_marykay. One of the best thing in Marykay is we will help you to identify your

One of the best thing in Marykay is we will help you to identify your skin in the modern way by using the best technology ever !😍😍😍 Fell free to contact us to get your FREE skin analysis NOW! Lots of love, Marykay Beauty Consultant #MarykayKedah #marykayshahalam #Marykaylover #StarConsultant #IIUMStudent #Ilovemarykay

Share 6 0
aienvanilla. VAKUM MUKA

Malam ni lepas isyak u plan nk buat ape?

Dari duk scroll

VAKUM MUKA Malam ni lepas isyak u plan nk buat ape? Dari duk scroll fb atas bawah atas bawah baca gosip artis tu ajomm la vakum muka. Tak payah bazir duit pegi spa. 10 minit je tau Akk vakum guna botanical effect mask Mary Kay je. Memang berkesan sedut blackhead kat muka ni. Alhamdulillah asbab konsisten pakai blackhead dah berkurang. Happy sangattt KENAPA WAJIB PAKAI MASKER BOTANICAL 3× SEMINGGU? 🌿 membantu menanggalkan sel2 kulit mati bg mengelak terjadi jerawat. 🌿membersihkan pori-pori tersumbat & mengecilkan pori-pori. 🌿menganjalkan kulit. 🌿membersihkan wajah dari whitehead dan Blackhead . Much with love 💕, Senior Beauty Consultant Mary Kay wassap.my/60193782060/mk #gloriushyatt #mymklife #ilovemarykay #marykay #marykaymysg #sayajualmarykay #makeup #marykayselangor #marykaykajang #codsemenyih #antiaging #marykaykedah #marykayhululangat #marykayberanang #marykaysemenyih

Share 2 0
sitiaisyahsamsuni.mk. masalah bibir kering, bibir gelap, ??
.
.
Dalam set ni ada 2 items yan

masalah bibir kering, bibir gelap, ?? . . Dalam set ni ada 2 items yang tersangatlah best: . 🌸 Shea Sugar Scrub Kristal gula lembut, dengan adunan minyak bunga matahari, yang terkenal dengan kebaikan vitamin E, membantu menanggalkan sel sel kulit mati pada bibir secara lembut. . 🌸 Shea Butter Balm - THE BEST EVER! Campuran Shea & Jojoba Butter yang diperkaya dengan vitamin A & E, membantu melembapkan bibir sepanjang hari. . . Aisyah memang takboleh tinggal lip balm ni sebab best sangat, jatuh hati! ❤️ . Bila bibir dah sihat, seronok rasa nak pakai lipstick. Nampak kemas je. . . 𝓐𝓲𝓼𝔂𝓪𝓱 . 👑 Senior Beauty Consultant Marykay . 📲 017-3390780 . . #marykaymelaka #marykaykl #marykaymalaysia #beauty #marykay #ilovemarykay #skincare #marykaymuar #marykaypenang #marykaynegerisembilan #marykayjasin #marykaybangi #marykaymerlimau #marykaysegamat #makeupbase #marykaymelakategah #marykaysemujuk #marykayuitmjasin #marykaybukitkatil #marykaykelantan #marykaysabah #ukm #bibirkering #um #lipsbalm #lipsscrub #beautyconsultant #kulitsihat #sitiaisyahmk

Share 3 0
shida_beautyconsultant. Liputan matte yang fleksibel menyerlahkan dirimu yang sebenar.
.
• Lip

Liputan matte yang fleksibel menyerlahkan dirimu yang sebenar. . • Liputan fleksibel dengan penampilan matte • Mengawal minyak dan kilauan selama 8 jam* • Rasa ringan seperti udara pada kulit . Untuk order klik link kat bio #IloveMaryKay #beauty #lipstick #cantik #mascara #marykaybeautyconsultant #lipmattemurah #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmatteliquid #liquidlipcolor #liquidmattemurah #liquidlipmatte #lipstickmatte #lipstickmattetahanlama

Share 1 0
shazjuhari_marykay. Not sure which shade to pick? Get all the brand NEW 6 pretty shades to

Not sure which shade to pick? Get all the brand NEW 6 pretty shades today! Contact your Independent Beauty Consultant to try it! New babies 💄 @marykaymysg #marykay #marykaylipstick #marykaylipmatte #ilovemarykay #marykayMalaysia #lipstick

Share 2 0
marykay.nurulrahman. Live fearlessly perfume Mary Kay! Bauan ug sangat mewah tgok botol dia

Live fearlessly perfume Mary Kay! Bauan ug sangat mewah tgok botol dia pun dah tahu.. . Specialnya sbb dengan hanya satu semburan dia hasilkan 3 wangian yg berbeza mengikut jam.. . Yang penting dia sangaaat wangi, lembuttt je~ kalau rasa susah nak tido lena, pakai lah perfume sebelum tido. Mesti tdo lena sampai lusa 🤣🤣 melawak ja nah... . . 💖 Nurul wasap.my/60174927196 Beauty Consultant Mary Kay . #marykaynovemberpromotion #marykaylifestyle #marykaypenang #skinvigorate #BCpenang #skincareselamat #beruscucimuka #MaryKayPenang #buy1free1 #iloveMaryKay #marykaymalaysia #marykay #cosmeticmarykay #livefearlesslymarykay #BeautyConsultantMaryKayMalaysia

Share 3 0