#instacahaya

Posts Share

Jajan sis untuk tgh malam karang.. asik nak makan manis je.. harap nanti manis macam kek ni.. kalau ikut sis garang๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜… #donatoreo #rotigolok #pecanbutterscotchcake #choctrufflecake #foodhunter #foodlover #kualaterengganu #instafood #instacahaya

Share 14 0
cahayaliza. Orang nak cepat dia sempat bercium pulak๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ sabo jelah.. #cheesetar

Orang nak cepat dia sempat bercium pulak๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ sabo jelah.. #cheesetart #cheesetartemoji #cheesetartbuncit #dessert #instacahaya

Share 31 1

Tak alang2.. sebemban kau stock pecel paste sis.. nenek kata kalau orang dulu2 simpan dlm upeh sebulan tahan.. yela orang dulu2 mana ada peti ais nak simpan.. ni tak tau la tahan berapa lama.. kalau sis sihat berapa hari je habis dah ni๐Ÿ˜…๐Ÿคฃ #hantupecel #cravingpecelsayur #pecelpaste #foodhunter #instafood #instacahaya

Share 15 0
cahayaliza. Alhamdulillah.. done iftar..๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ„ daging black pepper
๐Ÿ„ udang sambal

Alhamdulillah.. done iftar..๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ„ daging black pepper ๐Ÿ„ udang sambal sos ๐Ÿ„ air dragon mix fruit #doneiftar #iftarmenu #ramadhan2018๐ŸŒ™ #instacahaya

Share 27 0
cahayaliza. alhamdulillah.. harini dpt jugak merasa buko ubi kak mala 6pack terus

alhamdulillah.. harini dpt jugak merasa buko ubi kak mala 6pack terus kita borong.. balik je dari klinik terus sambar sebekas.. rasa nya sama mcm talam ubi yg nenek selalu buat tapi buko ubi ni lebih lembut kenyal2๐Ÿ˜‹ sedap sangat2 mmg fav kita lah.. tq kak sy beli ya๐Ÿ˜˜ #bukoubi #cravingbukoubi #foodreview #yongpeng #instafood #instacahaya

Share 11 0
cahayaliza. Cheesetart hantaran tunang.. tq kak fatimah sudi order.. kurang lebih

Cheesetart hantaran tunang.. tq kak fatimah sudi order.. kurang lebih minta dihalalkan ya.. C H E E S E T A R T . H A N T A R A N #cheesetarthantaran #cheesetartmontok #cheesetart #dessert #yongpeng #parityaani #pekanparityaani #instacahaya

Share 19 2
cahayaliza. C H E E S E . T A R T . B A J E T

#cheesetart #cheesetartbajet #desse

C H E E S E . T A R T . B A J E T #cheesetart #cheesetartbajet #dessert #instacahaya

Share 36 6

Siakap 3 rasa in da making.. pasni kita dinner reramai deh..๐Ÿ˜‹๐Ÿค— #siakap3rasa #kailanikangmasin #teloqdadar #tomyamseafood #dinnermenu #dinner #batuburuk #instacahaya

Share 26 2

Hasil mencandat tadi.. Craving vietnam roll.. yeay dapat ๐Ÿค—๐Ÿ˜ mini burger pun not bad la.. sodap๐Ÿ˜‹ #vietnamroll #miniburger #takoyaki #dinnermenu #kualaterengganu #foodhunter #foodlover #instafood #instacahaya

Share 25 0
cahayaliza. alhamdulillah rezeki.. mama balik dari kerja bagi koci labu perisa dur

alhamdulillah rezeki.. mama balik dari kerja bagi koci labu perisa durian.. fresh lagi, 3ketui terus sis mencekik๐Ÿค—๐Ÿ˜… tq kak @awienzawiana koci sedap besar lagi.. lain kali boleh repeat order..๐Ÿ˜‹ #kocisedap #kocilabuperisadurian #kocikakawien #parityaani #syurgamakananparityaani #foodlover #instafood #instacahaya

Share 27 3
cahayaliza. Pecel sayur mabless.. akhirnya siap jugak dibantu oleh PA2 chef sis..

Pecel sayur mabless.. akhirnya siap jugak dibantu oleh PA2 chef sis.. tgh badan tak berapa nak sihat ni.. kalau tak mau makan sayur je kuah nya tak ada๐Ÿ˜… jadi lah buat alas perut dah 2hari tak makan nasi.. hampir semua benda tak boleh telan kecuali buah.. gigil2 badan mmg tak boleh buat pape.. ni pun nasib boleh telan cuma sayur daun hijau je tak boleh nak telan.. skrg ni semua terbalik dah.. yg boleh mkn semua tak boleh mkn..๐Ÿ˜–๐Ÿ˜ฉ semoga sis kuat n jgn la lama2 cmni.. karang mental sis pulak tak kuat sebb tak boleh buat apa2..๐Ÿ˜‚๐Ÿ’ช๐Ÿป #cravingpecelsayur #pecelsayur #pecelpaste #pecelpastehomemade #foodhunter #foodporn #foodlover #instafood #instacahaya

Share 28 3

Lunch๐Ÿ˜‹ nak balik yong peng dah.. yeay๐Ÿค— #lunch #lunchmenu #dcheratingcafe #kuantan #foodhunter #foodlover #instafood #instacahaya

Share 24 0

Rezeki harini.. turun hotel ada pasar malam.. tak yah nak menapak jauh cari makan.. macam2 ado rambang mata๐Ÿ˜๐Ÿ˜‹ #kualaterengganu #ganukite #pasarmalam #foodhunter #foodlover #instafood #instacahaya

Share 25 1

Lunch done.. bahagia nya dapat makan sedap๐Ÿ˜ dah kenyang.. kita pusing2 cari jajan nak bawak balik joho..๐Ÿ˜‹ #ikangbakar #lunchmenu #payabungasquare #utckualaterengganu #kualaterengganu #instacahaya

Share 19 0
cahayaliza. M A N G G O . C R E A M . C H E E S E

tq pd yg sudi order.. kurang lr

M A N G G O . C R E A M . C H E E S E tq pd yg sudi order.. kurang lrbih minta dihalalkan ya..๐Ÿ˜‰ #manggocreamcheese #kekmangga #birthdaycake #dessert #cakes #yongpeng #parityaani #pekanparityaani #bakingpassion #instacake #instacahaya

Share 14 0
cahayaliza. Tb part 7

Cheesetart buncit.. tq ya sudi order.. kurang lebih mintak

Tb part 7 Cheesetart buncit.. tq ya sudi order.. kurang lebih mintak dihalalkan ya๐Ÿ˜‰ #cheesetart #cheesetartmontok #cheesetartbuncit #cheesetartlukis #dessert #yongpeng #parityaani #pekanparityaani #instacahaya

Share 8 1
cahayaliza. Tb part 6

Mini pack cheesetart buncit & bee... tq ya.. kurang lebih m

Tb part 6 Mini pack cheesetart buncit & bee... tq ya.. kurang lebih mintak dihalalkan ya๐Ÿ˜‰ #cheesetart #cheesetartminipack #cheesetartmontok #cheesetartbuncit #cheesetartlukis #dessert #yongpeng #parityaani #pekanparityaani #instacahaya

Share 10 2
cahayaliza. Tb part 5

Mini pack cheesetart buncit... tq sudi order.. kurang lebih

Tb part 5 Mini pack cheesetart buncit... tq sudi order.. kurang lebih mintak dihalalkan ya๐Ÿ˜‰ #cheesetart #cheesetartminipack #cheesetartmontok #cheesetartbuncit #cheesetartlukis #dessert #yongpeng #parityaani #pekanparityaani #instacahaya

Share 8 0
cahayaliza. Tb part 4

Mini pack cheesetart tema nurse... tq sudi order.. kurang l

Tb part 4 Mini pack cheesetart tema nurse... tq sudi order.. kurang lebih mintak dihalalkan ya๐Ÿ˜‰ #cheesetart #cheesetartminipack #cheesetartmontok #cheesetartlukis #cheesetartnurse #dessert #yongpeng #parityaani #pekanparityaani #instacahaya

Share 12 1
cahayaliza. Tb part 3

Mini pack cheesetart tema doremon... tq sudi order.. kurang

Tb part 3 Mini pack cheesetart tema doremon... tq sudi order.. kurang lebih mintak dihalalkan ya๐Ÿ˜‰ #cheesetart #cheesetartminipack #cheesetartmontok #cheesetartlukis #cheesetartdoremon #dessert #yongpeng #parityaani #pekanparityaani #instacahaya

Share 17 0
cahayaliza. Tb part 2

Mini pack cheesetart hello kitty & minion.. tq sudi order..

Tb part 2 Mini pack cheesetart hello kitty & minion.. tq sudi order.. kurang lebih mintak dihalalkan ya๐Ÿ˜‰ #cheesetart #cheesetartminipack #cheesetartmontok #cheesetartlukis #cheesetarthellokitty #cheesetartminion #dessert #yongpeng #parityaani #pekanparityaani #instacahaya

Share 14 1
cahayaliza. Harini cuti.. sebelum keluar p pusing2 kita kasi clear dulu lah album.

Harini cuti.. sebelum keluar p pusing2 kita kasi clear dulu lah album.. mmg tak sempat sgt nak upload busy giler..๐Ÿ˜‚ balik joho kang lagi busy..๐Ÿ˜ช๐Ÿ’ช Tb part 1 #cheesetart #cheesetartminipack #cheesetartmontok #cheesetartlukis #cheesetartbee #dessert #yongpeng #parityaani #pekanparityaani #instacahaya

Share 17 2

Working time..๐Ÿ˜Š pakat maghi ghama2.. genti puah hati..๐Ÿ˜‹๐Ÿ‘๐Ÿป #working #workingtime #salaza&sons #bikecafe #batuburuk #kualaterengganu #instacahaya

Share 20 4

Baru dapat rehat jap.. nok cabut doh kaki ni๐Ÿ˜‚ cepat lah habis keja๐Ÿ˜…๐Ÿค— #malammasihmuda๐Ÿ˜Ž #pantaibatuburuk #kualaterengganu #instacahaya

Share 21 2

Morning from ganu.. salam menjemput rezeki..๐Ÿคฉ #dataranshahbandar #batuburok #kualaterengganu #ganukite #instacahaya

Share 38 4

Donut kampung je.. kebetulan afnan mintak ummi buatkan donut.. talom (maklong) tolg buatkan yerr sebelum nak berangkat esok malam.. syg anan n afrina's๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ #craving #donutkampung #donutgula #donutnutella #foodlover #instacahaya

Share 21 1
cahayaliza. Malam2 rasa nak makan spaghetti pulak..๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‹ #enjoyourmeal #spagettibol

Malam2 rasa nak makan spaghetti pulak..๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‹ #enjoyourmeal #spagettibolognese #homemadebugger #icook #foodlover #instacahaya

Share 13 0
cahayaliza. Crispy choco in jar.. berminat terus whatsapp ya๐Ÿ˜‰

Whatsapp๐Ÿ‘‡
wasap.m

Crispy choco in jar.. berminat terus whatsapp ya๐Ÿ˜‰ Whatsapp๐Ÿ‘‡ wasap.my/60177166554/crispychocojar #crispychocjar #chocinjar #choclover #yongpeng #parityaani #pekanparityaani #dessert #instacahaya

Share 17 5
cahayaliza. Bila rasa nak makan automatik jadi rajin sekejap๐Ÿคฃ bubur candil.. lama

Bila rasa nak makan automatik jadi rajin sekejap๐Ÿคฃ bubur candil.. lama dah tak buat๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜ #buburcandil #craving #dessert #teatime #foodporn #instacahaya

Share 15 4
ajislagerdo15. Kamu adalah seberkas cahaya terang dalam kegelapan malam. Kamu iya kam

Kamu adalah seberkas cahaya terang dalam kegelapan malam. Kamu iya kamu ๐Ÿ˜ !!! #cahayalampu #cahaya #lampu #kegelapan #instaphoto #instacahaya

Share 31 0
cahayaliza. Siap kita punya ice blended for lunch.. tak sampai 5min pun.. dry cran

Siap kita punya ice blended for lunch.. tak sampai 5min pun.. dry cranberries + kurma + fresh milk.. sedap sangat๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜ kalah susu kurma farm fresh๐Ÿ˜œ #iceblended #cranberrieskurmablended #homemade #dessert #foodporn #instacahaya

Share 15 0
cahayaliza. Kek batik in da house guys.. arghhh tak sabar nak makan.. favorite sis

Kek batik in da house guys.. arghhh tak sabar nak makan.. favorite sis suka coklat dia tu banyak2 alahai..๐Ÿคฉ๐Ÿค—๐Ÿ˜‹ #kekbatiksedap #cravingkekbatik #dessert #foodporn #instacahaya

Share 11 1
cahayaliza. Udah kering..๐Ÿคฉ ada sapa2 lagi nak selit order crispy choco jar tak? y

Udah kering..๐Ÿคฉ ada sapa2 lagi nak selit order crispy choco jar tak? yg mana belum pernah rasa meyh la try.. confirm nak repeat lagi.. hihi tu custemer sis yg kata bukan sis yerr..๐Ÿคญ๐Ÿ˜˜ ada 4 pilihan topping.. ๐ŸŒบ kit kat ๐ŸŒบ kinder bueno ๐ŸŒบ oreo nutella ๐ŸŒบ choc chips Whatsapp for placed your order๐Ÿ‘‡ wasap.my/60177166554/crispychocojar #crispychocjar #chocinjar #chocjarbycahayaeliza #choclover #yongpeng #parityaani #pekanparityaani #instacahaya

Share 11 0
cahayaliza. Jeruk kedondong asam boi.. naik krem tangan sis.. dok ngopek๐Ÿ˜‚ ada 10b

Jeruk kedondong asam boi.. naik krem tangan sis.. dok ngopek๐Ÿ˜‚ ada 10balang shj.. berminat cepat2 whatsapp ya๐Ÿ˜‰ Whatsapp๐Ÿ‘‡ wasap.my/60177166554/jerukkedondong #jerukkedondong #jerukkedondongasamboi #yongpeng #parityaani #pekanparityaani #instafood #instacahaya

Share 14 1
cahayaliza. Extra manggo cream cheese 6inci.. berminat terus whatsapp ya๐Ÿ˜‰

Whatsa

Extra manggo cream cheese 6inci.. berminat terus whatsapp ya๐Ÿ˜‰ Whatsapp๐Ÿ‘‡ wasap.my/60177166554/manggocreamcheese #manggocreamcheese #kekmangga #cakes #yongpeng #parityaani #pekanparityaani #bakingpassion #instacake #instacahaya

Share 15 0