#instacahaya

707 Posts Share

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
cahayaliza. baru start ni.. tetiba mama request buatkan 1loyang.. tengok lah kalau

baru start ni.. tetiba mama request buatkan 1loyang.. tengok lah kalau rajin hahaa😝 #marblebuttermoist #kekmarble #nightbaking #lovebaking #cakes #instacake #instacahaya

Share 14 0
cahayaliza. assalamualaikum.. ada extra tinggal tak banyak ya berminat terus whats

assalamualaikum.. ada extra tinggal tak banyak ya berminat terus whatsapp..😉 🌼 kek choc dlavakan 🌼 kek marble butter moist 🌼 brownies whatsapp👇🏻 wasap.my/60177166554 #kekchocdlavakan #marblebuttermoist #brownies #dessert #cake #parityaani #yongpeng #instacake #instacahaya

Share 17 1
cahayaliza. baru nak lunch, lapo sangat dah ni.. settle masakkan kat rumah nenek t

baru nak lunch, lapo sangat dah ni.. settle masakkan kat rumah nenek tadi.. skrg masak untuk perut sendiri pulak.. telur itik masak lemak cili padi nogori style + belimbing buluh + pucuk ubi.. kaww berapi baru puas hati..😋🤣 #latelunch #teluritikmasaklemakciliapibelimbingbuluhpucukubi #nogoristyle #lunchmenu #foodlover #instacahaya

Share 11 0
cahayaliza. assalamualaikum.. barang baik mendarat lagi.. panas panas,, sekejap je

assalamualaikum.. barang baik mendarat lagi.. panas panas,, sekejap je licin.. yg dah biasa guna menang akan grap sekali banyak.. sgt berkesan membunuh lalat, semut, lipas dll yg penting mudah dan selamat digunakan.. spray awesome memang awesome lah👍🏻 ready stock ya.. berminat terus whatsapp sy ya..😉 📲 whatsapp for fast respond👇🏻 wasap.my/60177166554/sprayawesome #sprayawesome #antiserangga #sayajual #yongpeng #parityaani #ayerhitam #instacahaya

Share 4 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
cahayaliza. alhamdulillah.. semua kek sold out.. tq pd semua yg beli.. kurang lebi

alhamdulillah.. semua kek sold out.. tq pd semua yg beli.. kurang lebih minta dihalalkannya😉 tq juga kak @eilla_4mm4r tengok tu.. langkah kanan kita malam ni.. ambil barang kok ditapau nya kita macam2.. biskutmakmur dan kerepek ngaku sedap sangat😋 semoga allah lipat gandakan lagi rezeki akak..😘 #tupperwarebrands #rezekialhamdulillah😍 #biskutmakmur #kerepekngaku #instacahaya

Share 10 1

again. happy luncheon🍽️ lepas kita punya mengidam😋 kari kambing 40hari sampai tanjung balau kita tapau..☺️🤗 #luncheon #tanjungbalau #lunchmenu #karikambing40hari #favorite #foodhunter #instafood #instacahaya

Share 17 0
cahayaliza. demam..😷🤧 tapi makan tetap ons..🤭 #jambubol #craving #instacahaya

demam..😷🤧 tapi makan tetap ons..🤭 #jambubol #craving #instacahaya

Share 19 1
cahayaliza. assalamualaikum.. kejap lagi sis nak cod ice cream area yong peng.. ad

assalamualaikum.. kejap lagi sis nak cod ice cream area yong peng.. ada yg nak selit order tak..? stock tak banyak ya berminat terus whatsapp😉 whatsapp for fast respond👇 wasap.my/60177166554/icecream #icecream #jualicecream #dessert #foodlover #instacahaya

Share 17 1
cahayaliza. teatime☕ dah lama nya lah tak makan cakoi tersedap di parit yaani ni..

teatime☕ dah lama nya lah tak makan cakoi tersedap di parit yaani ni.. masa sekolah dulu sanggup beratur tau walaupun ramai org semata nak beli cakoi ni.. "masa sekolah" haa.. lama tak?? maknya si dayah buat come back weyh..🤗😋 #cakoi #teatime☕ #menutoday #syurgamakananparityaani #foodlover #instafood #instacahaya

Share 15 1
cahayaliza. Assalamualaikum.. ada extra marble butter moist n' brownies.. cod yong

Assalamualaikum.. ada extra marble butter moist n' brownies.. cod yong peng, berminat terus whatsapp sis ya..😘 📲 whatsapp for fast respond👇🏻 wasap.my/60177166554/marblebuttermoist wasap.my/60177166554/brownies #marblebuttermoist #kekchocdlavakan #brownies #cakes #dessert #yongpeng #parityaani #instacake #instacahaya

Share 16 1
cahayaliza. marble butter moist.. tak jemu2 makan.. corak huru hara🤭 tak kesah le

marble butter moist.. tak jemu2 makan.. corak huru hara🤭 tak kesah le.. yg penting rasa nya yerr tak😅😋 #marblebuttermoist #kekmarble #keklagend #favorite #cakes #instacake #instacahaya

Share 15 0
cahayaliza. dah lewat malam tapi perut lapar..🙄 roti sosej cheese je.. senang pun

dah lewat malam tapi perut lapar..🙄 roti sosej cheese je.. senang pun senang, yg penting kenyang😅 #rotisosejcheeseleleh #simplemenu #latedinner #instafood #instacahaya

Share 9 0
cahayaliza. roti + kaya homemade nyummmys..😋🤩 rindu kaya nenek buat.. buat seper

roti + kaya homemade nyummmys..😋🤩 rindu kaya nenek buat.. buat seperiuk ni kejap je licin..😆 #breakfast #breakfastmenu #kayahomemade #foodlover #instacahaya

Share 9 0
cahayaliza. banana cheesy cake in da house..🤩 mengoda betul maghrib2 1rumah bau p

banana cheesy cake in da house..🤩 mengoda betul maghrib2 1rumah bau pisang.. tengok tu sampai tak sempat siap potong dah ghaib sebaris..😅 #kekpisangcheese #kekpisangmoist #bananacheesycake #cake #dessert #lovebaking #bakingpassion #instacake #instacahaya

Share 18 0
cahayaliza. assalamualaikum.. harini ada extra kek.. cod lepas maghrib area parit

assalamualaikum.. harini ada extra kek.. cod lepas maghrib area parit yaani, yong peng.. berminat terus whatsapp..😉 🌻 kek choc dlavakan 🌻 kek marble butter moist 🌻 brownies whatsapp for fast respond👇🏻 wasap.my/60177166554/kekchocdlavakan wasap.my/60177166554/marble wasap.my/60177166554/brownies #kekchocdlavakan #marblebuttermoist #brownies #dessert #kek #yongpeng #parityaani #instacahaya

Share 23 0

amboii.. bukan main lagi berendam dari pagi.. kembang dah tu oii..😅 inshaallah.. ada rezeki lebih nanti kita g private pool pulak yerr.. berendam lah kau sampai malam..😝😘 #familyday2019 #bayubalaubeachresort #spendingtime #holiday #instacahaya

Share 8 0

nak p breakfast pagi tadi terjumpa pulak si cantik ala zara..😍 dah bertahun tak jumpa.. rezeki jumpa kat sini..😘😘😘 #gengpoli #sweetmoment #bayubalaubeachresort #familyday2019 #instacahaya

Share 32 0

baru nak boh topping.. simple2 je untuk minum malam karang😋 dah berbulan tak membaking.. saja paksa diri mampu tak buat😅 alhamdulillah.. ni jelah yg termampu.. #tahlil #dessert #brownies #minummalam #familyday2019 #bayubalaubeachresort #instacahaya

Share 13 0

makyong pun nak join sukaneka juga..🤣 dapat hadiah layang2.. yeayy!! ingatkan nak main layang2 tapi hari dah ptg..😅 naik atas siap2 mlm karang ada tahlil.. #familyday #sukaneka2019 #bayubalaubeachresort #qualitytime #instacahaya

Share 33 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
cahayaliza. kek marble.. ada 1round lagi lepas tu boleh pengsan😣 esok kita sambun

kek marble.. ada 1round lagi lepas tu boleh pengsan😣 esok kita sambung tido dlm kereta pulak..😅😜 #kekmarble #kekminyak #dessert #cake #lovebaking #homebaking #passion #instacahaya

Share 14 0
cahayaliza. brownies..😍 bila dah lama tak makan mula la rindu.. sebelum ni kalau

brownies..😍 bila dah lama tak makan mula la rindu.. sebelum ni kalau buat tak pernah heran pun nak makan.. sebab bukan choc lover.. ni mesti kes bby nak rasa kan,, haa.. baik ngaku cepat😝😘 #brownies #teatime #dessert #cravingbrownies #homebaking #foodlover #instacahaya

Share 12 1
cahayaliza. haa.. cer teka sis nak buat apa..? dah lama hidung tak dapat bau dia..

haa.. cer teka sis nak buat apa..? dah lama hidung tak dapat bau dia.. tetiba rasa nak makan pula..😆😋 #cake #dessert #lovebaking #passion #instacahaya https://jutawan2step.com/1503276

Share 12 0
cahayaliza. tart nanas boleh makan kan? sekali hadap je...😝😅 rasa nak open order

tart nanas boleh makan kan? sekali hadap je...😝😅 rasa nak open order pulak untuk raya tahun ni, tapi tart nanas cube jelah.. berangan nya lah tak sedar diri dah nak meletop..🤭 jgn beraya dekat hospital sudah.. nak jugak pakai baju raya😂 #tartnenascube #tartnenas #tart #foodlover #instacahaya

Share 19 0
cahayaliza. jadi sudah kuih untok kita.. kuih orang banjar.. dah lama tak makan..

jadi sudah kuih untok kita.. kuih orang banjar.. dah lama tak makan.. lawan dgn sambal tumis mmg mabless.. makan gitu je pun dah sodap😋 ni kalau diuli lagi ni dah boleh jadi donat gebu..hihi nexttime lah kita maulah donat pulak😊 #kuihuntok #kuihbanjar #kuihtradisional #homemade #homecooked #foodlover #instafood #instacahaya https://jutawan2step.com/1503276

Share 22 0
cahayaliza. sandwich spicy tuna..🍽️🥪 breakfast dulu sementara tunggu doh tepung

sandwich spicy tuna..🍽️🥪 breakfast dulu sementara tunggu doh tepung kita naik😋🤗 #breakfast #sandwichspicytuna #sandwich #homecooked #instafood #instacahaya https://jutawan2step.com/1503276

Share 17 0
cahayaliza. stock susu farm fresh kita.. nurse suruh sis makan banyak sikit😂 tq k

stock susu farm fresh kita.. nurse suruh sis makan banyak sikit😂 tq kak ayu delivery sampai rumah.. sy beli ya😘 sapa2 nak beli susu farm fresh boleh lah contact akak ni ya.. #farmfresh #susukurma #coklat #latte #yogurt #instacahaya

Share 29 3
cahayaliza. settel membungkus semua.. simple menu ayam masak lemak kencur n sayur

settel membungkus semua.. simple menu ayam masak lemak kencur n sayur campur untuk majlis doa selamat n tahlil arwah.. alhamdulillah.. dah boleh rehat yerr mak2 buyong sekalian.. pinggang dah tak bagi kerjasama😂 #alhamdulillah #simplemenu #ayammasaklemakkencur #sayurcampur #doaselamat #tahlil #instacahaya

Share 14 0
cahayaliza. dah penat tak ada selera nak makan nasi.. rasa bubur putih bubur merah

dah penat tak ada selera nak makan nasi.. rasa bubur putih bubur merah dulu lah.. #buburberasbukanpulut #buburputihbuburmerah #foodlover #instafood #instacahaya

Share 15 0
cahayaliza. yokk kita gembur pokok kencur.. kering dah rapat2 sangat..🌱 tu la asi

yokk kita gembur pokok kencur.. kering dah rapat2 sangat..🌱 tu la asik membawang je kerja nya😜 jadi lah buat masak untuk kenduri esok.. #pokokkencur #cekur #minikebun #sukabercucuktanam #hobi #lovenature #instacahaya https://jutawan2step.com/1503276

Share 9 0
cahayaliza. peria goreng crispy.. krup krap😍 sedap rupanya.. #periacrispy #homeco

peria goreng crispy.. krup krap😍 sedap rupanya.. #periacrispy #homecooked #foodlover #instafood #instacahaya https://jutawan2step.com/1503276

Share 12 1
cahayaliza. tak sampai 5minit licin berebut budak2 ni makan😝 sedap roti sosej kak

tak sampai 5minit licin berebut budak2 ni makan😝 sedap roti sosej kak @noorafidah.omar 😋😍 #rotisosej #misinaikkanberatbadan😅 #foodlover #instafood #instacahaya

Share 16 1
cahayaliza. simple menu today.. yong tau fu sup untuk budak2 n mandai goreng.. hap

simple menu today.. yong tau fu sup untuk budak2 n mandai goreng.. happy lunch🍽️ #lunchmenu #yongtaufusup #mandaigoreng #simplemenu #foodlover #instafood #instacahaya https://jutawan2step.com/1503276

Share 14 0
cahayaliza. tepat pada masa nya.. tgh masak boleh la terus try pan baru.. pelangan

tepat pada masa nya.. tgh masak boleh la terus try pan baru.. pelangan setia cj wow shop sampai abg tu pun kenal kot😝 kalau boleh nak ada semua koleksi hahaha.. semangat sis nak buat kerja😍 #lovecjwowshop #koleksi #cjwowshop #pan #terapi #instacahaya

Share 13 0
cahayaliza. yang di sayang sayang.. walaupun berpindah randah dari yong peng ke pa

yang di sayang sayang.. walaupun berpindah randah dari yong peng ke parit yaani, nasib baik hidup😍 yg lagi sepokok dah selamat wafat dikerjakan husband sis sebab dah tinggi paras rumah.. subur bukan main😝 #mulberrykesayanganhamba #maribercucuktanam #minikebun #herbs #hobi #lovenature #instacahaya

Share 9 0
cahayaliza. tauhu bakar extra paru🐂 for breakfast🍴 tauhu bakar tersedap sis pern

tauhu bakar extra paru🐂 for breakfast🍴 tauhu bakar tersedap sis pernah makan setakat ni..😋 #pasarparityaani #breakfast #tauhubakar #foodreview #instafood #instacahaya

Share 18 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});