(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Gambar kiter shoot kat IG @istana_negara #Repost @istana_negara (@get_repost) ・・・ 22 Ogos 2019 - KDYMM Seri Paduka Baginda Yang di-Pertuan Agong menerima menghadap DYTM Raja Muda Kedah bagi menerima persembahan Warkah Diraja di Istana Negara hari ini. Turut berangkat pada majlis tersebut YTM Tunku Laksamana Kedah diiringi YAB Menteri Besar Kedah, Mufti negeri Kedah dan Setiausaha Kerajaan Negeri Kedah. #agongkita #ourking #istananegara #kedah #malaysia #royal

Share 1 0
malaysia.royalfamily. 22 Ogos 2019 - KDYMM Seri Paduka Baginda Yang di-Pertuan Agong menerim

22 Ogos 2019 - KDYMM Seri Paduka Baginda Yang di-Pertuan Agong menerima menghadap DYTM Raja Muda Kedah bagi menerima persembahan Warkah Diraja di Istana Negara hari ini. Turut berangkat pada majlis tersebut YTM Tunku Laksamana Kedah diiringi YAB Menteri Besar Kedah, Mufti negeri Kedah dan Setiausaha Kerajaan Negeri Kedah. #Repost @istana_negara #agongkita #ourking #istananegara #kedah #malaysia #royal

Share 537 1
istana_negara. 22 Ogos 2019 - KDYMM Seri Paduka Baginda Yang di-Pertuan Agong menerim

22 Ogos 2019 - KDYMM Seri Paduka Baginda Yang di-Pertuan Agong menerima menghadap DYTM Raja Muda Kedah bagi menerima persembahan Warkah Diraja di Istana Negara hari ini. Turut berangkat pada majlis tersebut YTM Tunku Laksamana Kedah diiringi YAB Menteri Besar Kedah, Mufti negeri Kedah dan Setiausaha Kerajaan Negeri Kedah. #agongkita #ourking #istananegara #kedah #malaysia #royal

Share 1593 4
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Senangnya dibonceng Pakde ke tempat latihan orkestra. Terima kasih utk supportnya, Pakde! 🙏☺️☺️😃🤩 #trustorchestra #talentamusikindonesia #istananegara #boncengsepeda #jokowipresidenku #pakdejokowi #happymoment #youngmusician #violinist #youngandtalented #12yearsoldgirl

Share 15 9
adwatch.bn. Emas blink blink, cantik dipandang dan cantik juga harganya.

Kadang s

Emas blink blink, cantik dipandang dan cantik juga harganya. Kadang simpan simpan untuk buat reward diri. Ada makan bertahun, ada makan berbulan. Apa kata kali ni kita reward diri dengan jam Aynen. Tak semahal emas tapi cantik blink blink macam emas. Nampak exclusive, unik dan rare. Dah penat diri duk kerja itu ini. Ini kalilah sekali sekala reward diri. Tak sampai beratus pun. Mampu milik taww. Apa lagi, ajomlah risik risik 😍 #taskwarrior04 #jamarabic #jamviral #ctdk #tentangdhia #aafiyah #tyaaarifin #neelofar #telekungaleena #masakan #jommasak #bercuti #thailand #malaysia #mesir #kualalumpur #jomcuti #makanansedap #sedap #cantik #wau #kelantan #pahang #agong #istananegara #teamaynen #aynenwatch #aynen #Temperaturewatch

Share 0 0
aynenwatch_arabic. Emas blink blink, cantik dipandang dan cantik juga harganya.

Kadang s

Emas blink blink, cantik dipandang dan cantik juga harganya. Kadang simpan simpan untuk buat reward diri. Ada makan bertahun, ada makan berbulan. Apa kata kali ni kita reward diri dengan jam Aynen. Tak semahal emas tapi cantik blink blink macam emas. Nampak exclusive, unik dan rare. Dah penat diri duk kerja itu ini. Ini kalilah sekali sekala reward diri. Tak sampai beratus pun. Mampu milik taww. Apa lagi, ajomlah risik risik 😍 #taskwarrior04 #jamarabic #jamviral #ctdk #tentangdhia #aafiyah #tyaaarifin #neelofar #telekungaleena #masakan #jommasak #bercuti #thailand #malaysia #mesir #kualalumpur #jomcuti #makanansedap #sedap #cantik #wau #kelantan #pahang #agong #istananegara #teamaynen #aynenwatch #aynen #Temperaturewatch

Share 0 0
aynenwatch_selangor. Emas blink blink, cantik dipandang dan cantik juga harganya.

Kadang s

Emas blink blink, cantik dipandang dan cantik juga harganya. Kadang simpan simpan untuk buat reward diri. Ada makan bertahun, ada makan berbulan. Apa kata kali ni kita reward diri dengan jam Aynen. Tak semahal emas tapi cantik blink blink macam emas. Nampak exclusive, unik dan rare. Dah penat diri duk kerja itu ini. Ini kalilah sekali sekala reward diri. Tak sampai beratus pun. Mampu milik taww. Apa lagi, ajomlah risik risik 😍 #taskwarrior04 #jamarabic #jamviral #ctdk #tentangdhia #aafiyah #tyaaarifin #neelofar #telekungaleena #masakan #jommasak #bercuti #thailand #malaysia #mesir #kualalumpur #jomcuti #makanansedap #sedap #cantik #wau #kelantan #pahang #agong #istananegara #teamaynen #aynenwatch #aynen #Temperaturewatch

Share 7 2
arabicwatch_styles. Emas blink blink, cantik dipandang dan cantik juga harganya.

Kadang s

Emas blink blink, cantik dipandang dan cantik juga harganya. Kadang simpan simpan untuk buat reward diri. Ada makan bertahun, ada makan berbulan. Apa kata kali ni kita reward diri dengan jam Aynen. Tak semahal emas tapi cantik blink blink macam emas. Nampak exclusive, unik dan rare. Dah penat diri duk kerja itu ini. Ini kalilah sekali sekala reward diri. Tak sampai beratus pun. Mampu milik taww. Apa lagi, ajomlah risik risik 😍 #taskwarrior04 #jamarabic #jamviral #ctdk #tentangdhia #aafiyah #tyaaarifin #neelofar #telekungaleena #masakan #jommasak #bercuti #johor #malaysia #perguruantinggi #kualalumpur #jomcuti #makanansedap #sedap #cantik #wau #kelantan #pahang #agong #istananegara #teamaynen #aynenwatch #aynen #Temperaturewatch

Share 2 0
aynenwatch_magic. Emas blink blink, cantik dipandang dan cantik juga harganya.

Kadang s

Emas blink blink, cantik dipandang dan cantik juga harganya. Kadang simpan simpan untuk buat reward diri. Ada makan bertahun, ada makan berbulan. Apa kata kali ni kita reward diri dengan jam Aynen. Tak semahal emas tapi cantik blink blink macam emas. Nampak exclusive, unik dan rare. Dah penat diri duk kerja itu ini. Ini kalilah sekali sekala reward diri. Tak sampai beratus pun. Mampu milik taww. Apa lagi, ajomlah risik risik 😍 #taskwarrior04 #jamarabic #jamviral #ctdk #tentangdhia #aafiyah #tyaaarifin #neelofar #telekungaleena #masakan #jommasak #bercuti #johor #malaysia #melakafood #kualalumpur #jomcuti #makanansedap #sedap #cantik #wau #kelantan #pahang #agong #istananegara #teamaynen #aynenwatch #aynen #Temperaturewatch

Share 7 0
kursi_makan_ukiran. Assalamu'alaikum Wr. Wb. 🙏
Bagi temen2 yang butuh furniture Classic,

Assalamu'alaikum Wr. Wb. 🙏 Bagi temen2 yang butuh furniture Classic, Antik, Minimalis, Modern, dan lain2. Jangan lupa hubungi @furniture_jati_ukiran @furniture_jati_ukiran . Temukan produk furniture berkualitas dari @furniture_jati_ukiran, dengan harga terjangkau. Selain itu Toko @furniture_jati_ukiran ini juga bisa terima custom loh..😍😍 sesuai apa yang anda inginkan.. jadi tak perlu takut atau tak per was was.. pokoknya belanja mebel di @furniturejatiukiran dijamin Aman. 100% Amanah Dan Berkualitas.👍 #BIKIN_FURNITUREMU_SEPERTI_MAUMU Hubungi kontak dibawah ini 👇 Owner. Sdr. Abdul Hefni Arifin ☎Telp. +6281225025475 📲Whatapps. 081225025475 📩email : hefniarifin@gmail.com 🏡 Jl. RA Rukmini Rt.06 Rw.01, Kecapi Karanganyar Tahunan Jepara 59429 Jawa Tengah. . ============================= ↪🔻PRODUK MEBEL BY🔻↩ @furniture_jati_ukiran @furniture_jati_ukiran ============================= . ↪👉 #KATALOGMEBEL 👈↩ ↪📷@mejarias_ukiran ↪📷@mejarias_ukiran ↪📷@kursi_tamu_ukiran ↪📷@kursi_tamu_ukiran ↪📷@almari_jati_ukiran ↪📷@almari_jati_ukiran ↪📷@cermin_ukiran ↪📷@cermin_ukiran ↪📷@kursi_makan_ukiran ↪📷@kursi_makan_ukiran ↪📷@almari_jati_ukiran ↪📷@almari_jati_ukiran ↪📷@tempattidur_ukiran ↪📷@tempattidur_ukiran . ============================= . #kamarsetmewah #attahalilintar #melodydalampuisi #paytren #setmejamakan #muabandung #maribaya #jokowi #mobilya #dinner #muajakarta #istanabogor #mejamakanukiran #PerumahanAlamSutera #mustikaratu #infoseputarjawatengah #interiordesign #perumahancitraraya #muabogor #furnitureberkualitas #dinnertable #perumahanambassadorgadingserpong #cilacap #serpong #istananegara #jakarta #bsdcity

Share 2 0
kursi_makan_ukiran. Assalamu'alaikum Wr. Wb. 🙏
Bagi temen2 yang butuh furniture Classic,

Assalamu'alaikum Wr. Wb. 🙏 Bagi temen2 yang butuh furniture Classic, Antik, Minimalis, Modern, dan lain2. Jangan lupa hubungi @furniture_jati_ukiran @furniture_jati_ukiran . Temukan produk furniture berkualitas dari @furniture_jati_ukiran, dengan harga terjangkau. Selain itu Toko @furniture_jati_ukiran ini juga bisa terima custom loh..😍😍 sesuai apa yang anda inginkan.. jadi tak perlu takut atau tak per was was.. pokoknya belanja mebel di @furniturejatiukiran dijamin Aman. 100% Amanah Dan Berkualitas.👍 #BIKIN_FURNITUREMU_SEPERTI_MAUMU Hubungi kontak dibawah ini 👇 Owner. Sdr. Abdul Hefni Arifin ☎Telp. +6281225025475 📲Whatapps. 081225025475 📩email : hefniarifin@gmail.com 🏡 Jl. RA Rukmini Rt.06 Rw.01, Kecapi Karanganyar Tahunan Jepara 59429 Jawa Tengah. . ============================= ↪🔻PRODUK MEBEL BY🔻↩ @furniture_jati_ukiran @furniture_jati_ukiran ============================= . ↪👉 #KATALOGMEBEL 👈↩ ↪📷@mejarias_ukiran ↪📷@mejarias_ukiran ↪📷@kursi_tamu_ukiran ↪📷@kursi_tamu_ukiran ↪📷@almari_jati_ukiran ↪📷@almari_jati_ukiran ↪📷@cermin_ukiran ↪📷@cermin_ukiran ↪📷@kursi_makan_ukiran ↪📷@kursi_makan_ukiran ↪📷@almari_jati_ukiran ↪📷@almari_jati_ukiran ↪📷@tempattidur_ukiran ↪📷@tempattidur_ukiran . ============================= . #kamarsetmewah #attahalilintar #melodydalampuisi #paytren #setmejamakan #muabandung #maribaya #jokowi #mobilya #dinner #muajakarta #istanabogor #mejamakanukiran #PerumahanAlamSutera #mustikaratu #infoseputarjawatengah #interiordesign #perumahancitraraya #muabogor #furnitureberkualitas #dinnertable #perumahanambassadorgadingserpong #cilacap #serpong #istananegara #jakarta #bsdcity

Share 1 0
sy.megaayu. Bersyukur dipertemukan dengan orang-orang hebat dalam proses dan acara

Bersyukur dipertemukan dengan orang-orang hebat dalam proses dan acara yang hebat. Late post #17agustus2019 #HUTRI74 #istananegara #thengulistana #bojonegoro #pengrawit #indonesiaku

Share 19 0
aynenwatch_byraidahanim. Emas blink blink, cantik dipandang dan cantik juga harganya.

Kadang s

Emas blink blink, cantik dipandang dan cantik juga harganya. Kadang simpan simpan untuk buat reward diri. Ada makan bertahun, ada makan berbulan. Apa kata kali ni kita reward diri dengan jam Aynen. Tak semahal emas tapi cantik blink blink macam emas. Nampak exclusive, unik dan rare. Dah penat diri duk kerja itu ini. Ini kalilah sekali sekala reward diri. Tak sampai beratus pun. Mampu milik taww. Apa lagi, ajomlah risik risik 😍 #taskwarrior04 #jamarabic #jamviral #ctdk #tentangdhia #aafiyah #tyaaarifin #neelofar #telekungaleena #masakan #jommasak #bercuti #thailand #malaysia #mesir #kualalumpur #jomcuti #makanansedap #sedap #cantik #wau #kelantan #pahang #agong #istananegara #teamaynen #aynenwatch #aynen #Temperaturewatch

Share 4 0
kursi_makan_ukiran. Assalamu'alaikum Wr. Wb. 🙏

Bagi temen2 yang butuh furniture Classic,

Assalamu'alaikum Wr. Wb. 🙏 Bagi temen2 yang butuh furniture Classic, Antik, Minimalis, Modern, dan lain2. Jangan lupa hubungi @furniture_jati_ukiran @furniture_jati_ukiran . Temukan produk furniture berkualitas dari @furniture_jati_ukiran, dengan harga terjangkau. Selain itu Toko @furniture_jati_ukiran ini juga bisa terima custom loh..😍😍 sesuai apa yang anda inginkan.. jadi tak perlu takut atau tak per was was.. pokoknya belanja mebel di @furniturejatiukiran dijamin Aman. 100% Amanah Dan Berkualitas.👍 #BIKIN_FURNITUREMU_SEPERTI_MAUMU Hubungi kontak dibawah ini 👇 Owner. Sdr. Abdul Hefni Arifin ☎Telp. +6281225025475 📲Whatapps. +6281225025475 📩email : furniturejatiukiran@gmail.com 🏡 Jl. RA Rukmini Rt.06 Rw.01, Kecapi Karanganyar Tahunan Jepara 59429 Jawa Tengah. . ============================= ↪🔻PRODUK MEBEL BY🔻↩ @furniture_jati_ukiran @furniture_jati_ukiran ============================= . ↪👉 #KATALOGMEBEL 👈↩ ↪📷@mejarias_ukiran ↪📷@mejarias_ukiran ↪📷@kursi_tamu_ukiran ↪📷@kursi_tamu_ukiran ↪📷@almari_jati_ukiran ↪📷@almari_jati_ukiran ↪📷@cermin_ukiran ↪📷@cermin_ukiran ↪📷@kursi_makan_ukiran ↪📷@kursi_makan_ukiran ↪📷@almari_jati_ukiran ↪📷@almari_jati_ukiran ↪📷@tempattidur_ukiran ↪📷@tempattidur_ukiran ↪📷@setkamar_jati_ukiran ↪📷@setkamar_jati_ukiran . . ============================= . #furniturejatiukiran #furniture #mobilya #musimnikah #mejariasmewah #paytren #classic #mejahiasan #istananegara #eidmubarak #wefie #liburan #mejamakan #kursimakanmewah #interior #infomebel #homedecor #homeinterior #homeliving #mebelmodern #mebelindonesia #inspirasikamar #kursimakan #mejatv #mejakabinet #naturalwood

Share 0 0
fansnaymirdad_ofc. Good night everyone
Wish untuk couple NaNo💜 ? (NAysilla & tsamaNOv)
.

Good night everyone Wish untuk couple NaNo💜 ? (NAysilla & tsamaNOv) . ( @naymirdad @tsamanov ) . #naysillamirdad #naymirdad #nayiotrip #withlovenay #fansnaymirdad_ #tsamanov #couple #kemerdekaan #istananegara

Share 277 0
adwatch.bn. TERHIBUR BETUL DENGAN OPAH NI 🤣

Punyala dalam banyak banyak jam, jam

TERHIBUR BETUL DENGAN OPAH NI 🤣 Punyala dalam banyak banyak jam, jam sebesar menara tu jugak Opah nak eyhh. Tapi bila sekilas opah tengok AYnen Watch yang boleh bertukar warna mengikut suhu sejuk panas ni, terus cancel kaauu. Kesiaannn atok ! 😆 Okaylah u olls, kalau nak terjebak macam Opah tu, meh meh wasap sis laju laju okaayy. Klik jer link wasap kat bio tu 😎 #jamarabic #jamviral #ctdk #tentangdhia #aafiyah #tyaaarifin #neelofar #telekungaleena #masakan #jommasak #bercuti #thailand #malaysia #mesir #kualalumpur #jomcuti #makanansedap #sedap #cantik #wau #kelantan #pahang #agong #istananegara #teamaynen #aynenwatch #aynen #Temperaturewatch

Share 1 0
tribunnews. Belasan peserta Aksi Kamisan mengenakan topeng bergambar monyet di Tam

Belasan peserta Aksi Kamisan mengenakan topeng bergambar monyet di Taman Aspirasi dekat Istana Merdeka, Jalan Merdeka Utara, Jakarta pada Kamis (22/8/2019). Mereka juga membentangkan poster yang jika disusun secara berurutan berbunyi "Stop Rasisme dan Diskriminasi ke Bangsa Papua. Sebut kami monyet tapi kami tak seburuk manusia Indonesia yang jadi pejabat tapi tidak peduli Hak Asasi Manusia. Tindak pelaku rasisme, kekerasan dan diskriminasi ke Bangsa Papua". Di belakang dan di samping mereka terdapat ratusan Mahasiswa Papua Barat yang menuntut kemerdekaan Papua Barat dan meminta Presiden RI Joko Widodo untuk mengangkap dan mengadili pelaku yang diduga memaki Mahasiswa Papua di sebuah asrama di Surabaya beberapa waktu lalu. Pihak kepolisian tampak masih mengawal aksi tersebut. Selain menyampaikan aspirasinya terkait permasalahan Papua, para peserta Aksi Kamisan juga menyampaikan aspirasinya terkait persoalan Hak Asasi Manusia lainnya. Hingga pukul 16.30 WIB aksi tersebut masih berlangsung. #Tribunnews #HyperLocal #IstanaNegara #Kamisan

Share 286 5
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pariwisata Bali sumbang devisa Rp100 triliun pada 2018 Kamis, 22 Agustus 2019 13:27 WIB ANTARA – Hingga kini Bali masih menjadi primadona dalam sektor pariwisata nasional. Di mana menurut Menteri Pariwisata Arief Yahya di Denpasar, Bali, Rabu (21/8) malam. telah menyumbangkan devisa hingga US$7,6 miliar.(Pande Yudha/Chairul Fajri/Nusantara Mulkan). . . #yadhieta #PidatoPresidenTerpilih #PidatoJokowi #VisiIndonesia #LebihBaikJokowi #VisiIndonesia #VisiIndonesiaMaju #jokowi #nawacita #menujuindonesiamaju #jokowi #jokowi2periode #jokowidodo #jokowiduaperiode #tetapjokowi2019 #indonesiavoice_ #indonesiacerdas #infrastrukturuntuknegeri #infrastruktur #pembangunan #jokowipresidenku #jokowilagi #2019tetapjokowi #istananegara #jokowiuntukindonesia #jokowibangunindonesia #jokowi1periodelagi

Share 107 1
aynenwatch_arabic. TERHIBUR BETUL DENGAN OPAH NI 🤣

Punyala dalam banyak banyak jam, jam

TERHIBUR BETUL DENGAN OPAH NI 🤣 Punyala dalam banyak banyak jam, jam sebesar menara tu jugak Opah nak eyhh. Tapi bila sekilas opah tengok AYnen Watch yang boleh bertukar warna mengikut suhu sejuk panas ni, terus cancel kaauu. Kesiaannn atok ! 😆 Okaylah u olls, kalau nak terjebak macam Opah tu, meh meh wasap sis laju laju okaayy. Klik jer link wasap Nas kat bio taw😎 #jamarabic #jamviral #ctdk #tentangdhia #aafiyah #tyaaarifin #neelofar #telekungaleena #masakan #jommasak #bercuti #thailand #malaysia #mesir #kualalumpur #jomcuti #makanansedap #sedap #cantik #wau #kelantan #pahang #agong #istananegara #teamaynen #aynenwatch #aynen #Temperaturewatch

Share 4 0
kedahroyalfamily. Majlis Mengadap Rombongan DiRaja Negeri Kedah Kehadapan KDYMM SPB YDP

Majlis Mengadap Rombongan DiRaja Negeri Kedah Kehadapan KDYMM SPB YDP Agong XVI di Istana Negara Bagi Mempersembahkan Warkah Pengurniaan Darjah Kerabat (D.K) Kedah. Turut berangkat hadir YAB. Menteri Besar Kedah, YTM Tunku Laksamana Kedah,dan beberapa Pegawai Tertinggi Kerajaan Negeri Kedah. #KedahRoyalFamily #KedahDarulAman #KDYMMSPBYDPAgongXVI #IstanaNegara

Share 403 3
jawijam. Pm. Pm. Pm.
.
Uihhh ramai betuii orang suh pm. Asal pos je pm. Asal po

Pm. Pm. Pm. . Uihhh ramai betuii orang suh pm. Asal pos je pm. Asal pos je pm. . Tercari-cari hadiah untuk yang paling istimewa dan lain dari yang lain??? . ⌚Boleh Bertukar Warna Bila-bila Masa Sahaja Tanpa Menggunakan Bateri Pun😱😱😱😱😱 . Serius Sesiapa yang memilikinya akan pasti bangga kerana akan jadi tumpuan oleh orang sekeliling. . Bukan itu sahaja, terdapat juga 3 warna pilihan dan mengancam jiwa dan paling rare kerana ia dalam nombor ARAB tapi bukan Jam Tawaf tu taw!!! . Dan dan dan yang pasti . Harganya sangat mampu milik 😍 . . . #jamarabic #jamviral #ctdk #tentangdhia #aafiyah #tyaaarifin #neelofar #telekungaleena #masakan #jommasak #bercuti #thailand #malaysia #mesir #kualalumpur #jomcuti #makanansedap #sedap #cantik #wau #kelantan #pahang #agong #istananegara #teamaynen #aynenwatch #aynen #Temperaturewatch

Share 37 1
jawijam. Pm. Pm. Pm.
.
Uihhh ramai betuii orang suh pm. Asal pos je pm. Asal po

Pm. Pm. Pm. . Uihhh ramai betuii orang suh pm. Asal pos je pm. Asal pos je pm. . Tercari-cari hadiah untuk yang paling istimewa dan lain dari yang lain??? . ⌚Boleh Bertukar Warna Bila-bila Masa Sahaja Tanpa Menggunakan Bateri Pun😱😱😱😱😱 . Serius Sesiapa yang memilikinya akan pasti bangga kerana akan jadi tumpuan oleh orang sekeliling. . Bukan itu sahaja, terdapat juga 3 warna pilihan dan mengancam jiwa dan paling rare kerana ia dalam nombor ARAB tapi bukan Jam Tawaf tu taw!!! . Dan dan dan yang pasti . Harganya sangat mampu milik 😍 . . . #jamarabic #jamviral #ctdk #tentangdhia #aafiyah #tyaaarifin #neelofar #telekungaleena #masakan #jommasak #bercuti #thailand #malaysia #mesir #kualalumpur #jomcuti #makanansedap #sedap #cantik #wau #kelantan #pahang #agong #istananegara #teamaynen #aynenwatch #aynen #Temperaturewatch

Share 24 0
aynenwatch_byraidahanim. TERHIBUR BETUL DENGAN OPAH NI 🤣

Punyala dalam banyak banyak jam, jam

TERHIBUR BETUL DENGAN OPAH NI 🤣 Punyala dalam banyak banyak jam, jam sebesar menara tu jugak Opah nak eyhh. Tapi bila sekilas opah tengok AYnen Watch yang boleh bertukar warna mengikut suhu sejuk panas ni, terus cancel kaauu. Kesiaannn atok ! 😆 Okaylah u olls, kalau nak terjebak macam Opah tu, meh meh wasap sis laju laju okaayy. Klik jer link wasap Hanim kat bio taw😎 #jamarabic #jamviral #ctdk #tentangdhia #aafiyah #tyaaarifin #neelofar #telekungaleena #masakan #jommasak #bercuti #thailand #malaysia #mesir #kualalumpur #jomcuti #makanansedap #sedap #cantik #wau #kelantan #pahang #agong #istananegara #teamaynen #aynenwatch #aynen #Temperaturewatch

Share 29 0
aynenwatch_selangor. TERHIBUR BETUL DENGAN OPAH NI 🤣

Punyala dalam banyak banyak jam, jam

TERHIBUR BETUL DENGAN OPAH NI 🤣 Punyala dalam banyak banyak jam, jam sebesar menara tu jugak Opah nak eyhh. Tapi bila sekilas opah tengok AYnen Watch yang boleh bertukar warna mengikut suhu sejuk panas ni, terus cancel kaauu. Kesiaannn atok ! 😆 Okaylah u olls, kalau nak terjebak macam Opah tu, meh meh wasap sis laju laju okaayy. Klik jer link wasap Hanim kat bio taw😎 #jamarabic #jamviral #ctdk #tentangdhia #aafiyah #tyaaarifin #neelofar #telekungaleena #masakan #jommasak #bercuti #thailand #malaysia #mesir #kualalumpur #jomcuti #makanansedap #sedap #cantik #wau #kelantan #pahang #agong #istananegara #teamaynen #aynenwatch #aynen #Temperaturewatch

Share 10 0