#jeragat

2,104,886 Posts Share

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Kenali antara sebab punca jerawat muncul di wajah korang ! . . Kalau korang rasa jerawat nak muncul cepat cepat guna serum EMBS NI. Klau tak jerawat boleh merebak tau ! . . Tag kawan kawan korang supaya diorang tahu ! . #embs #emma #emmamaembong #embslovers #kulitjerawat #kulitjeragat #jerawat #parutjerawat #testimoniembs #jeragat #serum #keranadiamanusiabiasa #emanizers #serumjerawat #sabunjerawat

Share 853 6
azrinirynni. Setiap produk ada kelebihan masing2 tau sebab tu sis galakkan ambil co

Setiap produk ada kelebihan masing2 tau sebab tu sis galakkan ambil combo set sebab effect dia lagi CEPAT, MURAH dan JIMAT..nak tahu kenapa lagi cepat effect dan apa yg berbeza, kita consult personal yea..Yang penting kulit bermasalah jerawat jeragat boleh hilang dan kulit menjadi putih flawless yg kekal.😘 . . ❄️FROZEN COLLAGEN❄️ . ✔️ Berbentuk capsule dengan kandungan PURE COLLAGEN dgn protein alami yg berlimpah dalam tubuh menjaga kesehatan dan kelembapan kulit. serta memperbaiki kulit kusam, rusak, maupun jerawat. Selain itu, Collagen juga mampu menjaga kekencangan kulit dan juga akan menutrisi kulit dengan baik hingga membuatnya terlihat lebih kencang dan kenyal kulit cerah dan bersih. Gluta Frozen dapat anugerah ISO:9001 The Genius Whitening. . ✔️ Berbentuk nano licap yg menggunakan teknologi dari jepun, 100% PURE dan FAST ABSORBING dengan  30 MG ASTAXANTIN (salah satu vitamin kulit terkenal pada tahun 2016) akan MELINDUNGI kulit dari sinar matahari dan  uva&B yang  menunda penuaan, memberi efek seperti Botox, Baby face + soft skin. . FROZEN COLLAGEN : 60 Capsule GLUTA FROZEN :  30 nano licap Dapatkan dari agent yang sah dan yang ada QR CODE sahaja 💯 original 😘 . . ✔️FDA : 10-1-01507-5-0014 . ✔️ GMP/ FDA/ HALAL . ✔️100% selamat, halal & TANPA SIDE EFFECT 🔴 PERMANENT EFFECT . Berminat wasap 01110805627 atau nak lagi senang tekan je link di bio rini 😘 . #lazel #lazelglutapure #lazelglutapureoriginal #lazelgluta #lazeloriginal #frozencollagen #lazelmurah  #frozencollagenori #frozencollagenmurah #frozencollagenori #seputihsalju #CantikFlawless #whiteskin #permanentwhite #combomurah #lachelmalaysia #lazelglutapuremalaysia #frozencollagenmalaysia #glutafrozen #frozencollagenthai #BestSeller #onlineseller #putihseluruhbadan #putihflawless #parut #cleardark #jerawat #jeragat #glutafrozenmurah

Share 182 13
rajailya. Tiap Kali balik shooTing ,benda yang paling menyampah Nak buat ‘Buang

Tiap Kali balik shooTing ,benda yang paling menyampah Nak buat ‘Buang Make up” ,lagi-lagi bila pakai waterproof make up . Tengok ni, finally ada gak formula magic macam ni ,letak kat muka ,Titis air and rub .. senang gler ,waterproofs base pun boleh hilang ,mascara,liner semua gone ... honestly Ilya Tak pernah lagi jumpa benda macam ni .. senang hidup .. Alhamdulilah 💋 Yang bestnya Ada kandungan argan oil yang sangat bagus untuk orang yang ada jeragat, jerawat, oily skin, dan kulit kering, nak cari product ni ,u Guys boleh cari kat sini @magikahq @magikahq @magikahq #facialwash #pencucimuka #pencucikertasajaib #jerawat #sabunjerawat #sabun #sabunmuka #facialcleanser #facial #cleanser #pencucimukakertas #sabunjeragat #jeragat

Share 9832 115
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
rajailya. Best gler bila jumpa organic clay ni ,Ya Allah serious best ..pakai 1

Best gler bila jumpa organic clay ni ,Ya Allah serious best ..pakai 1 x dah nampk Licin ,cuci je dah nampak terang ,yang best sekali jerawat terus Kempis .. Kalau laa dapat tau pasal product ni awal2 dulu ,dah lama pakai . . 🦋Absorbs Excess Oil from Skin 🦋Removes Scars 🦋Improves Skin Complexion 🦋Treats Acne 🦋Improves Skin Elasticity 🦋Treats Dandruff ( hair mask( 🦋Prevents Split Ends 🦋Straightens Hair 🦋Relieves Tired Limbs (physio packs) 🦋Removes Dead Skin ORDER NOW @rrclaymask @rrclaymask @rrclaymask http://wasap.my/60162522272/Hi_Interested_With_Clay_Mask #rrclaymask #onlineshopping #malaysia #alhamdulillah #jombeli #naturalClay #berbaloi #blackheads #whiteheads #jerawat #jeragat #tanned #masker #produkviral

Share 3981 69

Anda tidak berjaya bukan kerana LEMAH. Tetapi kerana tiada ISTIQAMAH. . Bila ada rintangan, LARI. Takut untuk TEMPUHI. . Work hard for my teams 💪🏻

Share 111 9
tiktok__malaysia_. Mesti org pendek dingki ni

Pendek tak sronok la.., tag kawan korang �

Mesti org pendek dingki ni Pendek tak sronok la.., tag kawan korang 😅 . . Geng, kalau uolls nak cari ubat tinggi cari je kat @besttriktinggi.my @besttriktinggi.my @besttriktinggi.my ws +60168035510 . Terlajak trusted dah diorang ni. Sudah lebih 15,350 pkj terjual. Feedback pun dah byk sgt kat IG diorang. Sgt2 recommended ! . Skg ni banyak scam jual ubat Tinggi, ramai custumer report dah bankin tapi barang xsampai. So, Awak kene hati hati. Igshop ni memang 100% TRUSTED, Postage Everyday ! . 👉 ⒹⒾ ⓅⒺⓇⓈⒾⓁⒶⓀⒶⓃ 👈 ❣ Like | Comment | Share | Tag ❣ #paidreview #ubattinggi #ubattinggimalaysia #heightup #heightupmalaysia #peninggibadanmalaysia #heightupmurah #igshopmurah #igshopmalaysia #lokalah #olshopmalaysia #tiensmalaysia #igersmalaya #jeragat #parut #giveawaymalaysia #greenmaskmalaysia #paidreview

Share 3058 261
cinnamonfacemask_kuantan. Biasanya , garam sinonim dengan dunia masakan . Tahukah anda garam pun

Biasanya , garam sinonim dengan dunia masakan . Tahukah anda garam pun memberi khasiat pada manusia , bukan sahaja pada pemakanan , tapi pada luaran terutamanya kulit ? . Antara khasiat garam: ✅garam dapat mengurangkan jerawat di wajah kerana garam ada kandungan potasium mahupun belerang yang akan bekerja untuk menyeimbangi kosentrasi air di dalam kulit , seterusnya membuang kotoran yang boleh membuatkan jerawat bertambah parah ✅garam boleh mengawal kandungan minyak di wajah . Kandungan mineral pada garam boleh merawat parut dan jeragat dengan sangat baik ✅garam boleh mengawal minyak yang berlebihan di muka yang boleh mengakibatkan kulit muka kita mudah utk ditumbuhi jerawat ✅garam juga bertindak sebagai salah satu agent detox utk kulit muka kita supaya sentiasa sihat dan bersih . Best tak bila tahu kelebihan garam ni ? Iyaa , dah termasuk dalam salah satu bahan CFM ni . Picit sikit , tempek2 je kat muka . Senang sangat ! 😉 . __________ #maskerkayumanis #teamleaderathyrah #maskerkayumaniskuantan #cfmkuantan #cinnamonfacemask #cinnamonfacemaskkuantan #ejenkuantan #codkuantan #parutjerawat #jeragat #maskermuka #maskerkuantan #maskerwajah #masker #maskersemulajadi #maskerorganik #maskermurah #testimonimasker

Share 155 1
_nurkiasatina. If awak nak tinggi. Cer tengok je Instagram 👇
@herbal.tinggi_dokter07

If awak nak tinggi. Cer tengok je Instagram 👇 @herbal.tinggi_dokter07 @herbal.tinggi_dokter07 Ws +601136699033 . Skg ni banyak scam jual ubat Tinggi, ramai custumer report dah bankin tapi barang xsampai. So, Awak kene hati hati. Igshop ni memang 100% TRUSTED, Postage Everyday ! . #ubattinggi #ubattinggimalaysia #heightup #heightupmalaysia #peninggibadanmalaysia #heightupmurah #igshopmurah #igshopmalaysia #lokalah #olshopmalaysia #tiensmalaysia #igersmalaya #jeragat #parut #giveawaymalaysia #greenmaskmalaysia #kapcaisado #kapcaisadoreview

Share 578 6
raja.angin. Pakat Mai Ramai2....
Promosi Istimewa
Kami di BinDaud Desa Pandan
Kami

Pakat Mai Ramai2.... Promosi Istimewa Kami di BinDaud Desa Pandan Kami berada di Booth @martini_hani @martinihani_wong bole jugak dapat barangan Haji Umrah disini.. Perkongsian Kami...🍃🍃 Herba Raja Angin dicipta khusus ramuannya yang terdiri daripada campuran herba yang mampu melegakan 1001 jenis penyakit didalam badan.... Penawar Herba Minuman Herba Raja Angin merawat dari dalam badan seseorang... InshaAllah dengan izin Allah ia akan dapat membantu pengguna sembuh dari penyakit yang dialami.. Anda cuba Anda rasa bagaimana tindakbalas herba didalam badan anda.. 😊 Semoga Mendapat kesembuhan yang maksimum... inshaAllah... aminn... https://www.wasap.my/60192020147/pm.raja.angin Fb: Raja Angin KL Stokist Ig : Raja Angin KL Stokist #kencingmanis #darahtinggi #buasir #strok #asma #jeragat #jantung #kesihatan #kecantikkan #kebaskakitangan #kebas #rawatansegera #rajaangin #onherba #RajaAnginPromoGegar🇲🇾🇲🇾

Share 0 0
hannanmedispa_wangsamaju. Hi semua!! 👋🏼 👋🏼 👋🏼 .

You all ada masalah jeragat atau parut je

Hi semua!! 👋🏼 👋🏼 👋🏼 . You all ada masalah jeragat atau parut jerawat yang degil?? Dah puas beli serum dan supplement macam-macam tapi tak berkesan? Kami ada treatment untuk you all ❤️❤️🥰🥰❤️🥰❤️✨ . Dapatkan nasihat daripada doktor kami mengenai skincare dan treatment yang effective untuk pudarkan jeragat dan parut degil tu! . Semua dengan harga yang sangat murah ❤️ boleh DM/ comment di bawah untuk tahu promo kami dengan lebih lanjut ok ✨✨✨🌻🌻✨ . #hannanmedispawangsamaju #hannanmedispa #kualalumpur #malaysia #jeragatdegil #jeragathilang #jeragat

Share 1 0
slimdollz_sugargold_okaya. Hari ini sis belanja feedback dari customer yg dah pakai and alhamduli

Hari ini sis belanja feedback dari customer yg dah pakai and alhamdulillah suka dgn Sugar Gold Oil nie. Why not uolls cuba okay. Try travel edition dulu lah murah je Rm29 (5ml). Lepas pakai mesti korang in love ❤️. . Sugar gold oil nie bukan serum. Yg nie face oil juga sangat penting utk skin care harian kita. . Whatsapp sekarang di 0176212025 Atau KLIK LINK ON BIO 🌹. . #sugargoldoil #faceoil #moisturizer #kulitkering #kulitberminyak #glowing #skin #glowingskin #mua #beauty #skincare #flawless #makeup #ubatjerawat #jeragat #jerawat #cantik #softskin

Share 2 2
ms_bethmk. Sun Protector ni tersangat lah penting. Wajib pakai setiap hari walaup

Sun Protector ni tersangat lah penting. Wajib pakai setiap hari walaupun just duduk rumah je. Kalau betul self-love! Pakailah Mary Kay Sun Protector SPF 35/PA+++ Protection tanda awak betul-betul menghargai diri sendiri. ... ❎ Tak pakai make-up so tak perlu Sun Protector. ☑️Pakai make-up atau tak, kulit kita still perlukan perlindungan dari cahaya matahari. ... ❎ Pergi pulau/pantai je baru pakai Sun Protector. ☑️Semua tempat akan dapat cahaya matahari yang sama sebab dari sumber yang sama. Pantai/pulau atau tak, kulit kita still terdedah dengan cahaya matahari. ... ❎ Lagi tinggi SPF Sun Protector lagi bagus. ☑️SPF 35 memadai untuk kulit kita. ... ❎ Dalam foundation dah ada SPF so tak perlu pakai Sun Protector! 😑 ☑️Wear your proper sunscreen lah. Foundation still foundation. Yang hanya dapat melawan balik sinaran matahari cuma Sun Protector. ... Pendedahan terlalu lama di bawah cahaya matahari bukan sahaja boleh mengakibatkan tanda penuaan pramatang seperti kedutan dan nada kulit tidak sekata malah turut menyebabkan keadaan kulit yang lebih serius seperti kanser kulit! ... So takkan dah sampai kanser kulit baru nak pakai. Terlambat! Kelebihan Mary Kay Sun Protector SPF 35/PA+++ : 🛡 Meningkatkan perlindungan kulit wajah dan membantu mengekalkan wajah cantik tanpa cela. 🛡 Merupakan 1 lapisan perlindungan (protection) yang sangat bagus untuk menjaga kulit daripada terus terkena sinaran UV berbahaya. 🛡 Lotion protection ini boleh dipakai sebelum memakai sebarang base make-up & boleh di-apply semula. ... So, lepas ni jangan skip pakai Sun Protector please. With Love 💖 Beth 😘 Your Mary kay Beauty consultant . . For free skincare class & free facial 👇 Sila Klik link bawah ni . . 📲http://Bethmk.wasap.my www.wasap.my/601118519126 . . 💖🎀💖💖 #timewise3D #skinvigoratebrush #getyourtrueclean #skincareroutine #naturalskincare #nochemicalproduct #marykaypahang #marykaykelantan #marykaykuantan #marykayseremban #marykayperlis #marykaymelaka #marykaysabah #telekungsitikhadijah #marykayterengganu #matakedut #moisturiserskin #marykaykl #marykaysarawak #jeragat #krimmata #marykayperak #marykaymysg #marykaybrunei #skincareterbaik #marykaypenang

Share 1 0
kisha_sem. Siapa sangka, rupa-rupanya dalam #DianzMasknMoist ada khasiat buah del

Siapa sangka, rupa-rupanya dalam #DianzMasknMoist ada khasiat buah delima ye. Apa yang ada dalam buah delima ni? Of course la Vitamin C untuk lembutkan kulit kasar. Selain tu jugak, bertindak sebagai kolagen dalam kulit secara natural tau! Kelasss gitew! 😍 . www.wasap.my/60125404239 #dianz #dianzvitamin #vitaminc #dianzkelantan #nanolightenercream #dianzmask #dianzvitamilk #dianzperfume #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #aurawhite #dexandra #hilangjerawat #rahsiakulitputih #agentdianz #blackhead #whitehead #ketiakberdaki #skincare #supplement #jerawat #jeragat #hitam #gebu #putih #luluskkm #farmasi

Share 1 0
kisha_kosmetik. Siapa sangka, rupa-rupanya dalam #DianzMasknMoist ada khasiat buah del

Siapa sangka, rupa-rupanya dalam #DianzMasknMoist ada khasiat buah delima ye. Apa yang ada dalam buah delima ni? Of course la Vitamin C untuk lembutkan kulit kasar. Selain tu jugak, bertindak sebagai kolagen dalam kulit secara natural tau! Kelasss gitew! 😍 . www.wasap.my/60125404239 #dianz #dianzvitamin #vitaminc #dianzkelantan #nanolightenercream #dianzmask #dianzvitamilk #dianzperfume #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #aurawhite #dexandra #hilangjerawat #rahsiakulitputih #agentdianz #blackhead #whitehead #ketiakberdaki #skincare #supplement #jerawat #jeragat #hitam #gebu #putih #luluskkm #farmasi

Share 5 1
yougojes. Hari ni pergi unit meeting Mary Kay, macam biasa suami hantar. ada yan

Hari ni pergi unit meeting Mary Kay, macam biasa suami hantar. ada yang ikut katanya nak belajar sekali. Boleh jer education di Mary Kay ni Free. #onlinemarketing #marykay #makeup #flawlessskin #jeragat

Share 4 0

Assalamualaikum dearies :) . Bagi awak yang sedang mencari supplemen untuk kecantikan, saya cadangkan Set Asas Kecantikan Shaklee . Apakah KELEBIHAN ESP SHAKLEE - nak kulit licin, halus mulus memang ESP lah jawapannya. - pelengkap kecantikan kerana ESP mengandungi protein yang tinggi. - protein membantu dalam menghasilkan kolagen yang penting untuk kulit anjal . Apakah KELEBIHAN SR VITAMIN C PLUS? - merupakan antioksida yang kuat di mana ianya mampu melindungi kulit dari kerosakan akibat radikal bebas yang membawa kepada tumbuhnya jerawat. - mencerahkan kulit secara sekata - mengurangkan minyak di muka - menghalang pembentukan pigmen yang menyebabkan masalah jeragat. . ESP ➡ 2 - 3 bulan penggunaan SR VIT C PLUS ➡ 6 bulan penggunaan . Kedua - dua supplemen ini boleh membantu selesaikan masalah awak insyaAllah. . Nak cuba Whatsapp saya for best price 😊😊 shimajelani 0122043175 . . #nakcantik #setkecantikanshaklee #kulitflawless #kulitcerah #sayajualshaklee #shakleemurah #youthskincare #skincare #personalshoppermalaysia #syukurselalu #parut #parutjerawat #jeragat #poribesar #nakcantiknakkurus #supplemen #shimajelani #shakleeklang #ShakleeUitm #shakleeselangor #shakleeshahalam #terapiintagram #follow4follow #like4like #alhamdulillah #ajimaura #fattzura #belajarinstagram #omegaguardshaklee

Share 4 1

Open as usual.. . Nak saya bantu?? Ws sy sekarang!! . Wasap 0139789072 . khasiat halia muda ‼‼‼✅✅. ---- 1. cegah jerawat. 2. cegah jeragat. 3. cegah resdung. 4. cegah sakit urat. 5. cegah sakit lutut. 6. cegah kulit sensitif. 7. cegah rambut gugur. 8. putihkan kulit. 9. montokkan payudara. 10. glowing kan kulit. 11. untuk kuruskan badan. 12. cegah gastrik. 13. cegah sakit jantung. 14. cegah penyakit nyayuk. 15.cegah kulit berminyak. 16. cegah penyakit kurap. 17. cegah kulit kusam . 18. cegah kanser perut. 19. ketat kan vagina. 20. tambah daya tahan seks. 21. cegah penyakit mandul. 22. tingkat IQ otak .. . bagi yang susah minum jus halia, boleh minum solitemolite yg kaya dengan halia muda ‼‼‼. . ✅✅. . nak saya bantu ?. . wasap 013-9789072 😍😍😍😍. . ws eynaa 013-9789872 💝. bagi yg ada masalah:-. . . jerawat. jeragat. resdung. kulit gelap. kulit kusam. kulit kering. parut jerawat. pori pori terbuka. badan gemuk. mandul. migraine. rambut gugur. kemaluan busuk. hidung kemek. lemah tenaga batin. segugut. sakit urat. gout. sakit sendi. payudara kecik. punggung kecik. whiteheads/blackheads. parut accident. nak buang bulu. nak gemuk. nak besarkan body. kulit sensitif. psoriasis eczema. allergik. kulit berminyak. laser free. nak buang tahi lalat. nak buang ketuat. nak buang tatoo. nak buang tanda lahir. nak buang kutil. nak buang biji kolesterol. . 😘😘 #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #juspegaga #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . FB ,IG ,YOUTUBE ,TWITTER,BLOG,LINKEDIN, PINTEREST,GOOGLE ,GOOGLE PLUS,TUMBLR,YELP, =CHLUSH. . ig rasmi : @chlush_datodrk . ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ wasap:013-9789072 wasap:013-9789072 wasap:013-9789072 wasap:013-9789072 wasap:013-9789072 wasap:013-9789072

Share 3 0

Open as usual.. . Nak saya bantu?? Ws sy sekarang!! . Wasap 0139789072 . khasiat halia muda ‼‼‼✅✅. ---- 1. cegah jerawat. 2. cegah jeragat. 3. cegah resdung. 4. cegah sakit urat. 5. cegah sakit lutut. 6. cegah kulit sensitif. 7. cegah rambut gugur. 8. putihkan kulit. 9. montokkan payudara. 10. glowing kan kulit. 11. untuk kuruskan badan. 12. cegah gastrik. 13. cegah sakit jantung. 14. cegah penyakit nyayuk. 15.cegah kulit berminyak. 16. cegah penyakit kurap. 17. cegah kulit kusam . 18. cegah kanser perut. 19. ketat kan vagina. 20. tambah daya tahan seks. 21. cegah penyakit mandul. 22. tingkat IQ otak .. . bagi yang susah minum jus halia, boleh minum solitemolite yg kaya dengan halia muda ‼‼‼. . ✅✅. . nak saya bantu ?. . wasap 013-9789072 😍😍😍😍. . ws eynaa 013-9789872 💝. bagi yg ada masalah:-. . . jerawat. jeragat. resdung. kulit gelap. kulit kusam. kulit kering. parut jerawat. pori pori terbuka. badan gemuk. mandul. migraine. rambut gugur. kemaluan busuk. hidung kemek. lemah tenaga batin. segugut. sakit urat. gout. sakit sendi. payudara kecik. punggung kecik. whiteheads/blackheads. parut accident. nak buang bulu. nak gemuk. nak besarkan body. kulit sensitif. psoriasis eczema. allergik. kulit berminyak. laser free. nak buang tahi lalat. nak buang ketuat. nak buang tatoo. nak buang tanda lahir. nak buang kutil. nak buang biji kolesterol. . 😘😘 #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #juspegaga #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . FB ,IG ,YOUTUBE ,TWITTER,BLOG,LINKEDIN, PINTEREST,GOOGLE ,GOOGLE PLUS,TUMBLR,YELP, =CHLUSH. . ig rasmi : @chlush_datodrk . ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ wasap:013-9789072 wasap:013-9789072 wasap:013-9789072 wasap:013-9789072 wasap:013-9789072 wasap:013-9789072

Share 4 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Open as usual.. . Nak saya bantu?? Ws sy sekarang!! . Wasap 0139789072 . khasiat halia muda ‼‼‼✅✅. ---- 1. cegah jerawat. 2. cegah jeragat. 3. cegah resdung. 4. cegah sakit urat. 5. cegah sakit lutut. 6. cegah kulit sensitif. 7. cegah rambut gugur. 8. putihkan kulit. 9. montokkan payudara. 10. glowing kan kulit. 11. untuk kuruskan badan. 12. cegah gastrik. 13. cegah sakit jantung. 14. cegah penyakit nyayuk. 15.cegah kulit berminyak. 16. cegah penyakit kurap. 17. cegah kulit kusam . 18. cegah kanser perut. 19. ketat kan vagina. 20. tambah daya tahan seks. 21. cegah penyakit mandul. 22. tingkat IQ otak .. . bagi yang susah minum jus halia, boleh minum solitemolite yg kaya dengan halia muda ‼‼‼. . ✅✅. . nak saya bantu ?. . wasap 013-9789072 😍😍😍😍. . ws eynaa 013-9789872 💝. bagi yg ada masalah:-. . . jerawat. jeragat. resdung. kulit gelap. kulit kusam. kulit kering. parut jerawat. pori pori terbuka. badan gemuk. mandul. migraine. rambut gugur. kemaluan busuk. hidung kemek. lemah tenaga batin. segugut. sakit urat. gout. sakit sendi. payudara kecik. punggung kecik. whiteheads/blackheads. parut accident. nak buang bulu. nak gemuk. nak besarkan body. kulit sensitif. psoriasis eczema. allergik. kulit berminyak. laser free. nak buang tahi lalat. nak buang ketuat. nak buang tatoo. nak buang tanda lahir. nak buang kutil. nak buang biji kolesterol. . 😘😘 #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #juspegaga #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . FB ,IG ,YOUTUBE ,TWITTER,BLOG,LINKEDIN, PINTEREST,GOOGLE ,GOOGLE PLUS,TUMBLR,YELP, =CHLUSH. . ig rasmi : @chlush_datodrk . ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ wasap:013-9789072 wasap:013-9789072 wasap:013-9789072 wasap:013-9789072 wasap:013-9789072 wasap:013-9789072

Share 2 0

Morning.. . Nak saya bantu?? Ws sy sekarang!! . Wasap 0139789072 . khasiat halia muda ‼‼‼✅✅. ---- 1. cegah jerawat. 2. cegah jeragat. 3. cegah resdung. 4. cegah sakit urat. 5. cegah sakit lutut. 6. cegah kulit sensitif. 7. cegah rambut gugur. 8. putihkan kulit. 9. montokkan payudara. 10. glowing kan kulit. 11. untuk kuruskan badan. 12. cegah gastrik. 13. cegah sakit jantung. 14. cegah penyakit nyayuk. 15.cegah kulit berminyak. 16. cegah penyakit kurap. 17. cegah kulit kusam . 18. cegah kanser perut. 19. ketat kan vagina. 20. tambah daya tahan seks. 21. cegah penyakit mandul. 22. tingkat IQ otak .. . bagi yang susah minum jus halia, boleh minum solitemolite yg kaya dengan halia muda ‼‼‼. . ✅✅. . nak saya bantu ?. . wasap 013-9789072 😍😍😍😍. . ws eynaa 013-9789872 💝. bagi yg ada masalah:-. . . jerawat. jeragat. resdung. kulit gelap. kulit kusam. kulit kering. parut jerawat. pori pori terbuka. badan gemuk. mandul. migraine. rambut gugur. kemaluan busuk. hidung kemek. lemah tenaga batin. segugut. sakit urat. gout. sakit sendi. payudara kecik. punggung kecik. whiteheads/blackheads. parut accident. nak buang bulu. nak gemuk. nak besarkan body. kulit sensitif. psoriasis eczema. allergik. kulit berminyak. laser free. nak buang tahi lalat. nak buang ketuat. nak buang tatoo. nak buang tanda lahir. nak buang kutil. nak buang biji kolesterol. . 😘😘 #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #juspegaga #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . FB ,IG ,YOUTUBE ,TWITTER,BLOG,LINKEDIN, PINTEREST,GOOGLE ,GOOGLE PLUS,TUMBLR,YELP, =CHLUSH. . ig rasmi : @chlush_datodrk . ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ wasap:013-9789072 wasap:013-9789072 wasap:013-9789072 wasap:013-9789072 wasap:013-9789072 wasap:013-9789072

Share 3 0

Morning.. . Nak saya bantu?? Ws sy sekarang!! . Wasap 0139789072 . khasiat halia muda ‼‼‼✅✅. ---- 1. cegah jerawat. 2. cegah jeragat. 3. cegah resdung. 4. cegah sakit urat. 5. cegah sakit lutut. 6. cegah kulit sensitif. 7. cegah rambut gugur. 8. putihkan kulit. 9. montokkan payudara. 10. glowing kan kulit. 11. untuk kuruskan badan. 12. cegah gastrik. 13. cegah sakit jantung. 14. cegah penyakit nyayuk. 15.cegah kulit berminyak. 16. cegah penyakit kurap. 17. cegah kulit kusam . 18. cegah kanser perut. 19. ketat kan vagina. 20. tambah daya tahan seks. 21. cegah penyakit mandul. 22. tingkat IQ otak .. . bagi yang susah minum jus halia, boleh minum solitemolite yg kaya dengan halia muda ‼‼‼. . ✅✅. . nak saya bantu ?. . wasap 013-9789072 😍😍😍😍. . ws eynaa 013-9789872 💝. bagi yg ada masalah:-. . . jerawat. jeragat. resdung. kulit gelap. kulit kusam. kulit kering. parut jerawat. pori pori terbuka. badan gemuk. mandul. migraine. rambut gugur. kemaluan busuk. hidung kemek. lemah tenaga batin. segugut. sakit urat. gout. sakit sendi. payudara kecik. punggung kecik. whiteheads/blackheads. parut accident. nak buang bulu. nak gemuk. nak besarkan body. kulit sensitif. psoriasis eczema. allergik. kulit berminyak. laser free. nak buang tahi lalat. nak buang ketuat. nak buang tatoo. nak buang tanda lahir. nak buang kutil. nak buang biji kolesterol. . 😘😘 #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #juspegaga #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . FB ,IG ,YOUTUBE ,TWITTER,BLOG,LINKEDIN, PINTEREST,GOOGLE ,GOOGLE PLUS,TUMBLR,YELP, =CHLUSH. . ig rasmi : @chlush_datodrk . ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ wasap:013-9789072 wasap:013-9789072 wasap:013-9789072 wasap:013-9789072 wasap:013-9789072 wasap:013-9789072

Share 3 0
maritaskinsolution. Semakin hari semakin ramai cust mss bagi feedback...
.
Alhamdulillah..

Semakin hari semakin ramai cust mss bagi feedback... . Alhamdulillah...Cust happy admin happy..mss terbukti berkesan oleh pengguna..tq MSS Lovers... . Jom order dengan admin sekarang!! Harga promosi mampu milik utk semua tau😍 . Nak cantik..? Jom order sekarang! www.watsap.my:/0108364040/nakmarita @ pembelian dengan pantas di hujung jari di www.maritaskinsolution.com . #marita #maritaskinsolution #skin #natural #healthy #jerawat #jeragat #tips #instafamous #ejen #stokis #gebu #awesome #beauty #kacak #remaja #healthy #life #smooth #thrgegar #pagiceria #yeeehaaa

Share 6 0

Morning.. . Nak saya bantu?? Ws sy sekarang!! . Wasap 0139789072 . khasiat halia muda ‼‼‼✅✅. ---- 1. cegah jerawat. 2. cegah jeragat. 3. cegah resdung. 4. cegah sakit urat. 5. cegah sakit lutut. 6. cegah kulit sensitif. 7. cegah rambut gugur. 8. putihkan kulit. 9. montokkan payudara. 10. glowing kan kulit. 11. untuk kuruskan badan. 12. cegah gastrik. 13. cegah sakit jantung. 14. cegah penyakit nyayuk. 15.cegah kulit berminyak. 16. cegah penyakit kurap. 17. cegah kulit kusam . 18. cegah kanser perut. 19. ketat kan vagina. 20. tambah daya tahan seks. 21. cegah penyakit mandul. 22. tingkat IQ otak .. . bagi yang susah minum jus halia, boleh minum solitemolite yg kaya dengan halia muda ‼‼‼. . ✅✅. . nak saya bantu ?. . wasap 013-9789072 😍😍😍😍. . ws eynaa 013-9789872 💝. bagi yg ada masalah:-. . . jerawat. jeragat. resdung. kulit gelap. kulit kusam. kulit kering. parut jerawat. pori pori terbuka. badan gemuk. mandul. migraine. rambut gugur. kemaluan busuk. hidung kemek. lemah tenaga batin. segugut. sakit urat. gout. sakit sendi. payudara kecik. punggung kecik. whiteheads/blackheads. parut accident. nak buang bulu. nak gemuk. nak besarkan body. kulit sensitif. psoriasis eczema. allergik. kulit berminyak. laser free. nak buang tahi lalat. nak buang ketuat. nak buang tatoo. nak buang tanda lahir. nak buang kutil. nak buang biji kolesterol. . 😘😘 #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #juspegaga #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . FB ,IG ,YOUTUBE ,TWITTER,BLOG,LINKEDIN, PINTEREST,GOOGLE ,GOOGLE PLUS,TUMBLR,YELP, =CHLUSH. . ig rasmi : @chlush_datodrk . ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ wasap:013-9789072 wasap:013-9789072 wasap:013-9789072 wasap:013-9789072 wasap:013-9789072 wasap:013-9789072

Share 2 0

Trpaksa stop pakai Lovera! Kulit makin lama makin terlampau flawless pulak Dengan hanya calit & sapu sahaja . 🌟Jerawat hilang . . 🌟Kulit rosak makin pulih . 🌟Parut pudar . 🌟Sunburn dah tak pedih 🌟Kulit makin cerah . 🌟Melembapkan kulit. 🌟Ruam dan gatal2 pulih. 🌟Kawal kulit berminyak dll. . . 💕Magic Jelly : RM 70 💕Lovera Complete Cleanser : RM 40 💕Lovera Day Cream : RM 40 💕Lovera Glow Mist : RM 45 💕BB Jelly : RM 45 💕Sample Set : RM 30 termasuk postage . 🚗COD Area Kajang, Bangi, Putrajaya dan UPM 🏠Postage RM8 SM/ RM12 SS 📱Whatsapp for fast reply, click link on the bio.

Share 0 1
maskerbuih_timun. 🔥 CUCUMBER BUBBLE MASK🔥

Bubble Mask 😍 1st mask berbuih  dekat pasa

🔥 CUCUMBER BUBBLE MASK🔥 Bubble Mask 😍 1st mask berbuih dekat pasaran Malaysia. SANGAT SANGAT bagus untuk masalah kulit muka lagi2 👉🏻 JERAWAT & PARUT 👉🏻 KULIT BERMINYAK 👉🏻 JERAGAT & BINTIK HITAM 👉🏻 BLACKHEAD & WHITEHEAD 👉🏻 SUNBURN & KULIT KUSAM Produk ni 100% dari TIMUN, BEE VENOM, GUTATHIONE yg kaya dgn MINERAL.. Bagus utk rawatan dalaman kulit muka... . Whatsapp 0124646014 untuk order

Share 4 1
bubblemask.my. CBM LULUS KKM KA DAK?

Yes! Lulus KKM. Kami nak bantu anda, jadi kami

CBM LULUS KKM KA DAK? Yes! Lulus KKM. Kami nak bantu anda, jadi kami berikan yang terbaik untuk hasil yang terbaik, inshaaAllah😊 . Cucumber Bubble Mask atau singkatannya CBM . 🌟Merawat dan mencuci kekotoran yang tersumbat dari dalam lapisan kulit melalui liang pori. ⭐️ Sebotol 50ml.Tahan 1bulan ke 1 bulan setengah. Bergantung banyak mana picit ⭐️ Bahan diJAMIN selamat dan berkualiti tinggi. ⭐️ NOT 180405096K Bahan CBM 🎈Ekstrak Timun- Mengecilkan liang pori. 🎈Arbutin- Mencerahkan tona kulit. 🎈Witch hazel- Melembapkan wajah & Control Minyak 🎈Bee Venom- Mengurangkan kemunculan garis halus & kedutan 🎈Vitamin E- Memudarkan parut 🎈Vitamin B3- Glowingkan kulit muka. Cara pakai 🏵Sapu pada muka tak kisah siang@malam. 🏵Biar sehingga bubble naik dalam 5minit 🏵Boleh biar sehingga 10-15 minit .Then urut seluruh muka dahulu dengan buih atas muka. 🏵Cuci dengan air bersih. Pakai selang sehari sahaja. Harga asal : RM89 RM70 sebotol *jimat 19 RM130 2botol *jimat wow wow! #cucumberbubblemask #ajl33 #bubbleclaymask #emmamaembong #bubblemask #igshopmalaysia #Beevenom #jerawat #jeragat #kulitkusam #maskertimun #ajimaura #emanizers #maskerbuih #sayajualmurah #masktimun #suhaimisaad #kulitberminyak #jerawatpasir #parutjerawat #putihgebu #kahwin2019 #raya2019 #nursajadiah #oxygenbubble #sayajual

Share 1 0
maritaskinsolutionofficial. Semakin hari semakin ramai cust mss bagi feedback...
.
Alhamdulillah..

Semakin hari semakin ramai cust mss bagi feedback... . Alhamdulillah...Cust happy admin happy..mss terbukti berkesan oleh pengguna..tq MSS Lovers... . Jom order dengan admin sekarang!! Harga promosi mampu milik utk semua tau😍 . Nak cantik..? Jom order sekarang! www.watsap.my:/0139464040/nakmarita @ pembelian dengan pantas di hujung jari di www.maritaskinsolution.com . #marita #maritaskinsolution #skin #natural #healthy #jerawat #jeragat #tips #instafamous #ejen #stokis #gebu #awesome #beauty #kacak #remaja #healthy #life #smooth #thrgegar #pagiceria #yeeehaaa

Share 3 0

Boost your skin hydration with Timewise Gel Mask 😍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Kulit yang kurang lembapan menghasilkan wajah tampak kedut dan tidak bermaya 😅 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Jadi mcm mane nak tampil lebih segar dan kulit lebih anjal?? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Hyaluronic Acid terkandung di dalam gel mask ini, membantu melembapkan kulit wajah justeru memberikan keanjalan terhadap kulit ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Keep your skin hydrated & feel the difference ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Berminat? Tertarik? Nak join order? Pm Me for details ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #marykaymalaysia #MaryKayBangi #marykaynilai #marykayputrajaya #skincareroutine #skin #cantik #flawless #loveskin #healthyskin #beautyconsultantmarykay #minaz #naelofarhijab #jeragat #aidijumalover #ariani #jerawat #telekung #serum #kedutan #kulitsihat #AJL33 #kahwin #raya #hantaran #hadiah #jubah #neelofa #emmamaembong #aliffsyukriterlajaklaris

Share 3 0
wdec_official. Asyik nak tengok cermin je sejak konsisten WD.
.
Nak rawat jerawat ? B

Asyik nak tengok cermin je sejak konsisten WD. . Nak rawat jerawat ? Biar WD bantu awak rawat dari dalaman dear. Dari akar umbi bersihkan salur darah cuci toksin berkerak dalam badan dan bagi WD buat benteng kecantikkan siap siap dari dalam. Dari dalam , maksudnya macam mana tu sis? . . WD adalah sejenis krim kecantikan yang paling RARE dan LUAR BIASA. Menggunakan revolosi kecantikan terkini iaitu Bio Teknologi Nano yang membuatkan molekulnya sangat halus sehingga mampu meresap jauh ke bawah epidermis kulit. WD ni bekerja membina sel sel baru dan menguatkan kembali sel jaringan kolagen. . . Dari sini lah WD bekerja dgn menghantar jentera bahan hebat dalam wd. Salah satu bahan yg hebat tu adalah Peuraria Mirifica . Memang tersangatlah terkenal dalam bidang kecantikan supplement untuk kaum wanita. Ia bertindak sbg anti-jerawat, mengawal pertumbuhan jerawat dan mengecutkan jerawat. Wahhh patutlah jerawat hilang hari demi hari. . . Bukan tu je tau, Peuraria ni juga bantu menghaluskan kulit, menganjalkan dan meremajakan kulit. Malah ada yg tak percaya lepas buat perbandingan sebelum dan selepas calit WD. Macam dalam testimoni Zati share ni. Seronok bila konsisten dengan wd. Jerawat meriah pun boleh kecut apatah lagi setakat nak cerah dan ubat muka kembali berseri. Kalau konsisten mesti uolls bertambah gembira dgn hasil WD tau. . . Nak WD bantu rawat jerawat sebelum raya? Cepat dapatkan formula terbaru WD , WD TRIPLE ADVANCE. 3 KALI LEBIH PANTAS BERTINDAK . . HARGA ASAL RM100 WDTA MASIH PROMOSI 2 WD KEATAS RM80 SETIAP SATU FREE POSTAGE FREE GUIDE WASAP 0123512791 CLICK LINK ON BIO 🙋‍♀️

Share 5 1
pinklady_gorgeous. 🌸🏡BUAT GAJI RM5000-RM10000 DARI RUMAH SAJE BISNES TANPA MODAL 🏡🌸 J

🌸🏡BUAT GAJI RM5000-RM10000 DARI RUMAH SAJE BISNES TANPA MODAL 🏡🌸 Jual 10 botol untung Rm900 💵 Modal - Saya😚 📦 Stock - Saya😄 📮 Pos Barang - Saya🤔 💰 Untung - AWAK😘😍 Asyik tunggu gaji je nak shopping, nak makan besar, nak lanje awek, nak usya BARANG KEMAS ( hujung bulan poket berhabukkkk)😿😿 Dengan komitmen yg anda bagi dapat selesaikan masalah kat anda kat👆 Jangan sampai melepas.. REZEKI TAK DATANG BERGOLEK, KALAU TIDAK USAHA👣👣👀 LELAKI & WANITA diperlukan hanya yg serius sahaja . . . KELEBIHAN JOIN DROPSHIP TEAMHANI 1) ILMU MARKETING & SELLING DISEDIAKAN 2) JUAL 1 BOTOL PON BOLE DAPAT REWARDS 3) JUAL 10 BOTOL UPGRADE NAEK AGENT PERCUNA 4) ROBOT AUTOREPLY WASAP DISEDIAKAN 5) ILMU MARKETING, CLOSING & FOLLOWUP DIAJAR 6) ADE GROUP SUPPORT YG MERIAH 7) AJAR DARI A TO Z SAMPAI BERJAYA Berminat?💐💐 whatsapp - 0193046548 #sexylady #flawless #pinkladyoriginal #montok #dramasangat #viral2018 #produkviral2018 #dramaviral #kulitcerah #keputihan #jeragat #igers #swag #follow4follow #like4like #bajupengantin #pelamin #dropshipwanted #pinklady #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladypromosi #pinkladyagent #kutupinklady #pinkladyhq #pinkladymurah

Share 5 0
maritaskinsolutionmalaysia. Semakin hari semakin ramai cust mss bagi feedback...
.
Alhamdulillah..

Semakin hari semakin ramai cust mss bagi feedback... . Alhamdulillah...Cust happy admin happy..mss terbukti berkesan oleh pengguna..tq MSS Lovers... . Jom order dengan admin sekarang!! Harga promosi mampu milik utk semua tau😍 . Nak cantik..? Jom order sekarang! www.watsap.my:/0139464040/nakmarita @ pembelian dengan pantas di hujung jari di www.maritaskinsolution.com . #marita #maritaskinsolution #skin #natural #healthy #jerawat #jeragat #tips #instafamous #ejen #stokis #gebu #awesome #beauty #kacak #remaja #healthy #life #smooth #thrgegar #pagiceria #yeeehaaa

Share 4 0
lyana_maryk. Punca breakout skin customer di atas adalah disebabkan local produk ya

Punca breakout skin customer di atas adalah disebabkan local produk yang mengandungi bahan kimia merbahaya . Produk yg mengandungi merkuri dapat memberi keaan Yang cepat... Seperti kulit putih tanpa jerawat.. Kulit flawless... Tapi bila lama-lama ia boleh mendatangkan bahaya..😫😫😫...sayangi kulit anda buat pilihan Yang bijak☺☺☺ . Lapisan epidermis sangat penting untuk lindungi kulit kita tapi kalau Kalau dah hilang disebabkan produk pemutih macam mana ? . MARY KAY skincare set didatangkan mengikut kesesuaian jenis kulit,tidak ada istilah satu produk sesuai utk semua jenis kulit kerana setiap orang mempunyai jenis dan masalah kulit yg berbeza. . Botanical Effects Set Terdiri daripada 2 jenis botani utama yang bermanfaat untuk semua jenis kulit: . 1.SILYMARIN 💘antioksidan handal yang membantu melindungi kulit daripada elemen persekitaran disamping melega dan menyegarkan kulit. . 2.LUO HAN GUO 💘 "buah panjang hayat" terkenal dengan kandungan antioksidan yang amat berkesan dan dipercayai berupaya merangsang kesihatan dan kesempurnaan kulit. . Formula 1:utk kulit kering. Formula 2:utk kulit normal/kombinasi. Formula 3:utk kulit berminyak. . Meh wassap tuk lebih detail...😘😘😘 Jom cecepat whssp sis⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ click Link on bio ✨⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Yana, 011.1148.8180⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ i'm your Beauty Consultant🎈⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Mary Kay Malaysia💞⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ free postage 📦⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ free sample ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ free consultant 👸⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #beautyconsultantmarykay #marykaymakeup #marykaymalaysia #setjeragat #kulitkusam #kulitberminyakdanberjerawat #jeragat #parutjerawat #likeforlike #top5globalskincarebrand #kulim #perlis #uitm #marykaymysg #bellaammara #sideincome #career #melacepskincare #skinvibrush #laraalana #rayyanhaya #aesthetic #bestskincare #trustseller #testimonimarykay #marykaylife #personalshopper #kulitsihat #kulitcantik #nomerkuri

Share 4 1
pinklady_gorgeous. 🌸🏡BUAT GAJI RM5000-RM10000 DARI RUMAH SAJE BISNES TANPA MODAL 🏡🌸 J

🌸🏡BUAT GAJI RM5000-RM10000 DARI RUMAH SAJE BISNES TANPA MODAL 🏡🌸 Jual 10 botol untung Rm900 💵 Modal - Saya😚 📦 Stock - Saya😄 📮 Pos Barang - Saya🤔 💰 Untung - AWAK😘😍 Asyik tunggu gaji je nak shopping, nak makan besar, nak lanje awek, nak usya BARANG KEMAS ( hujung bulan poket berhabukkkk)😿😿 Dengan komitmen yg anda bagi dapat selesaikan masalah kat anda kat👆 Jangan sampai melepas.. REZEKI TAK DATANG BERGOLEK, KALAU TIDAK USAHA👣👣👀 LELAKI & WANITA diperlukan hanya yg serius sahaja . . . KELEBIHAN JOIN DROPSHIP TEAMHANI 1) ILMU MARKETING & SELLING DISEDIAKAN 2) JUAL 1 BOTOL PON BOLE DAPAT REWARDS 3) JUAL 10 BOTOL UPGRADE NAEK AGENT PERCUNA 4) ROBOT AUTOREPLY WASAP DISEDIAKAN 5) ILMU MARKETING, CLOSING & FOLLOWUP DIAJAR 6) ADE GROUP SUPPORT YG MERIAH 7) AJAR DARI A TO Z SAMPAI BERJAYA Berminat?💐💐 whatsapp - 0193046548 #sexylady #flawless #pinkladyoriginal #montok #dramasangat #viral2018 #produkviral2018 #dramaviral #kulitcerah #keputihan #jeragat #igers #swag #follow4follow #like4like #bajupengantin #pelamin #dropshipwanted #pinklady #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladypromosi #pinkladyagent #kutupinklady #pinkladyhq #pinkladymurah

Share 8 0
pinklady_gorgeous. 🌸🏡BUAT GAJI RM5000-RM10000 DARI RUMAH SAJE BISNES TANPA MODAL 🏡🌸 J

🌸🏡BUAT GAJI RM5000-RM10000 DARI RUMAH SAJE BISNES TANPA MODAL 🏡🌸 Jual 10 botol untung Rm900 💵 Modal - Saya😚 📦 Stock - Saya😄 📮 Pos Barang - Saya🤔 💰 Untung - AWAK😘😍 Asyik tunggu gaji je nak shopping, nak makan besar, nak lanje awek, nak usya BARANG KEMAS ( hujung bulan poket berhabukkkk)😿😿 Dengan komitmen yg anda bagi dapat selesaikan masalah kat anda kat👆 Jangan sampai melepas.. REZEKI TAK DATANG BERGOLEK, KALAU TIDAK USAHA👣👣👀 LELAKI & WANITA diperlukan hanya yg serius sahaja . . . KELEBIHAN JOIN DROPSHIP TEAMHANI 1) ILMU MARKETING & SELLING DISEDIAKAN 2) JUAL 1 BOTOL PON BOLE DAPAT REWARDS 3) JUAL 10 BOTOL UPGRADE NAEK AGENT PERCUNA 4) ROBOT AUTOREPLY WASAP DISEDIAKAN 5) ILMU MARKETING, CLOSING & FOLLOWUP DIAJAR 6) ADE GROUP SUPPORT YG MERIAH 7) AJAR DARI A TO Z SAMPAI BERJAYA Berminat?💐💐 whatsapp - 0193046548 #sexylady #flawless #pinkladyoriginal #montok #dramasangat #viral2018 #produkviral2018 #dramaviral #kulitcerah #keputihan #jeragat #igers #swag #follow4follow #like4like #bajupengantin #pelamin #dropshipwanted #pinklady #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladypromosi #pinkladyagent #kutupinklady #pinkladyhq #pinkladymurah

Share 11 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});