(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
farah_matnayan. Raya dah nak dekat jerawat makin hari makin banyak, macam² skin care d

Raya dah nak dekat jerawat makin hari makin banyak, macam² skin care dah guna tapi sama jugak. Makin hari makin banyak lagi ada la. Parut jerawat pun sama naik je dengan jerawat. Asal timbul jerawat je lepas tu mesti tinggalkan kesan hitam dekat muka😩. Boleh ke raya ni nak cantik tanpa jerawat & parut jerawat. Hrmmm. Jangan risau korang InsyaAllah #KTserum boleh membantu uolls untuk atasi masalah kulit korang tu. . . KT Skin Booster Vit C+ Serum mengandungi Vitamin C & Tea Tree Oil yang dapat memperbaiki masalah jerawat, pigmentasi serta mengurangkan kadar pertumbuhan jerawat. Ia dapat menghalang penghasilan minyak berlebihan terutamanya pada muka korang yang mempunyai masalah kulit berminyak & membekalkan nutrisi yang secukupnya untuk kulit agar sentiasa bersih & dilindungi. Serum ni juga membantu untuk memperbaiki sel kulit mati di wajah. Ha tunggu apa lagi tu uolls, jom la grab sekarang. . . Untuk mendapatkan kulit yang licin & bebas dari cela, gunakanlah 2x setiap hari pada waktu siang & malam kesannya memang menakjubkan! 😍 #KTskinbooster #serumvitc #skinserum #serummagic #KTBE #kulitmelecur #kulitgatal #skinbooster #serum #allskintypes #vitaminc #serummalaysia #masalahkulit #kesanparut #jerawat #jeragat #kulitkusam #selkulitmati #eczema #jomcantik #nakcantik #skinboostervitcserum #testimonihanaboosterserum #parut #KTserumbooster #testimoni #serum

Share 0 0
farah_theraskin. Paket peeling mini GA 35% 
Step-step pemakaian peeling GA 20% dan GA 3

Paket peeling mini GA 35% Step-step pemakaian peeling GA 20% dan GA 35% (pengelupasan halus) dilakukan bisa kapan saja peeling GA harus memakai neutrilizer, bertujuan untuk whitening, antiaging, dsb. 1. Bersihkan wajah dengan milk cleanser/soothing toner/ pre peeling 2. Bersihkan area mata dengan eye make up remover 3. Aplikasikan peeling GA 20%/35% diamkan 5 menit, 4. Semprot dengan penetralisasi (neutrilizer) sampai tidak berbusa dan kompres wajah dengan washlap dingin. 5. Gunakan masker peel off (bila perlu) diamkan di wajah selama 5-15 menit lalu bilas 6. Gunakan nutricream selama proses peeling sebagai pengganti krem malam, proses down time berlangsung selama 5-7 hari atau lebih, gunakan nutricream setiap malam dan serum AFA. Peeling GA dapat digunakan kapan saja, sebaiknya dicoba dari konsentrasi terendah hingga konsentrasi tinggi. Jika tidak terjadi perubahan maka perlu dinaikkan konsentrasinya. Peeling GA 35% hanya boleh dilakukan oleh tenaga medis, proses peeling dapat diulang 2-3 minggu berikutnya dan jika wajah telah bersih dapat diulangi 1 bulan berikutnya. Jika bekerja di luar ruangan oleskan day cream/ sunblock tiap 3-4 jam sekali Pengiriman langsung dari tangerang yaa guys. Bila langsung order cukup screenshoot gambar yang akan kamu order lalu kirimkan ke admin yaa 😊😊😊 Syarat order : Nama : Alamat : No HP : Ekspedisi : JNE / sicepat Order : Konsul dan order bs langsung ke : wa : 085939568617 line :@nme4528p #halal #mui #instagood #instagram #instalike #insta #snapseed #theraskinjakarta #theraskinbandung #followme #kosmetik #kosmetikori #kosmetikindonesia #skincare #spray #creamdokter #farmacy #wajahsehat #distributor #jerawat #suncare #agentheraskin #theraskin #glowing #olshopamanah #radang

Share 0 0

Untuk pertanyaan lanjut boleh ws terus 🤗 NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE Ayuu 0143056690 . www.wasap.my/60143056690 www.wasap.my/60143056690 www.wasap.my/60143056690 =================NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . Ayuu 0143056690 Ayuu 0143056690 Ayuu 0143056690 Ayuu 0143056690 Ayuu 0143056690

Share 0 0
wahidahjais. #Repost @chlush_datodrk (@get_repost)
・・・
GOJESSMOJESSS TERPOWERRR DRK

#Repost @chlush_datodrk (@get_repost) ・・・ GOJESSMOJESSS TERPOWERRR DRK 🔥💪💪💪🔥🔥❤️. . NAK INFO LANJUT? NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 =================NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Kalau wajah udah berjerawat pasti bawaannya kesel banget ya! Selain rasanya gatal, nyeri, untuk berpenampilan pun jadi kurang percaya diri. Kalau selama ini kamu terpaku pada skincare, udah saatnya kamu juga perhatikan asupan makanan dan minuman yang masuk ke tubuh girls! Karena bisa saja jerawat muncul akibat makanan yang kamu konsumsi. Nah, Quennagen bisa dijadikan solusi tepat untuk mengatasi masalah ini loh! Mengkonsumsinya pun mudah, kamu tinggal tuangkan 1 sachet ke sebuah cangkir lalu seduh dengan air. Quennagen siap diminum deh! #quennagen #spirulina #gluthation #jerawat #mengatasijerawat #wajahkusam #collagen #tipscantik

Share 0 0
sylvie_serumhq. \"Hepynye bila jerawat da tkot nak melekat kat kulit muke ni 😍😍😍.. n

"Hepynye bila jerawat da tkot nak melekat kat kulit muke ni 😍😍😍.. nasib baikla kawan i sarankan serum Sylvie ni ... thank you Sylvie 😘😘😘" . Siapa lagi ade masalah jerawat, jeragat, kulit kusam berminyak ?? Penat kan nk cari produk yg sesuai ... . Jom Sis guide untuk mendapatkan kulit normal dan say baibai untuk masalah kulit 😘 . Dm sis sementara stock masih ada - 013-5973498 . . #antiacne #produk #serum #tv3 #putih #jerawat #sayajual #visitmyig #igbiz #trustedseller #aydajebat #zahirahmacwilson #syafiqkyles #mrgrey #jannanick #alamatnyacinta #cintalemonnmadu #produkwanita #syintagila #malaysia #lawakhbar #viral #motifviral #legit

Share 0 0

Untuk pertanyaan lanjut boleh ws terus 🤗 NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE Ayuu 0143056690 . www.wasap.my/60143056690 www.wasap.my/60143056690 www.wasap.my/60143056690 =================NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . Ayuu 0143056690 Ayuu 0143056690 Ayuu 0143056690 Ayuu 0143056690 Ayuu 0143056690

Share 1 0
sahi_sarangburung97. Sempat lagi untuk yang nak kulit gebu, bersih, segar, glowing di Hari

Sempat lagi untuk yang nak kulit gebu, bersih, segar, glowing di Hari Raya yang bakal menjelma tak lama lagi. Raya nanti mesti makan macam2 kan? Kena consume produk SAHI supaya kulit kita lebih terjaga😘Cepat cepat beli okay. SAHI BOOSTER TRIPLE ACTION 🔥🔥🔥 . . Tahu tak kenapa SAHI BOOSTER 3x ganda lebih berkesan dan sangat effective? . . Dengan tambahan avocado dan delima, terbukti berkesan untuk kesihatan kulit.. bahan-bahan lain sama tau dengan SAHI seperti sarang burung, madu, kismis dan buah tin 🍭🍭 . . . . *Sekarang tengah berlangsung PROMOSI sempena bulan Ramadan yang mulia ini🔥😍 . Lagi banyak anda beli, lagi jimat. Boleh laa buat stock banyak-banyak. Untuk yang baru nak cuba pun jom whatsapp saya, saya akan consult anda. Korang kena consume dari sekarang tau. Masaih belum terlambat untuk nampak fresh, glow, cantik di Hari Raya yang mulia nanti. Jom sama-sama sihat dan cantik💪💛 . . . . . . . WHATSAPP 📲013-7912516 . *Nak lagi cepat boleh TEKAN LINK kat BIO😘 . #sahi #sahisoap #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sahibooster #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #produkviral #produkmalaysia #sahihq #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #sahibirdsnestsoap #sahibooster #sabunsarangburung #sahilovers

Share 0 0
ieza.fieza89. #Repost @chlush_datodrk (@get_repost)
・・・
CONTEST DUIT FREE RM400 @chl

#Repost @chlush_datodrk (@get_repost) ・・・ CONTEST DUIT FREE RM400 @chlush_datodrk 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🌹🌹🌹🥰💪💪. ======= . KALU BETUL DAPAT DUIT FREE RM400. . . SYARAT? ===== 1. semua boleh join. 2. cuba teka 4 digit lagi no siri di belakang duit RM100 tu. 3. mesti follow ig @chlush_datodrk 4. ig anda mesti PUBLIC. 5. mesti REPOST GAMBAR NI DALAM IG KORANG. 6. satu komen = satu jawapan shj. 7. nak bagi jawapan lagi kena komen lagi. tak boleh spam. 8. mesti LIKE GAMBAR NI. . . CONTEST TAMAT JAM 6 PETANG NI. . . GOOD LUCK SEMUA❤️❤️💥💥💥. . NAK INFO LANJUT? NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 =================NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

Share 0 0

GOJESSMOJESSS TERPOWERRR DRK 🔥💪💪💪🔥🔥❤️. . NAK INFO LANJUT? NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 =================NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

Share 2 1

• • • Reminder from Little Miss Khan 😍♥️, To everyone who’s already taking sahi, don’t forget to take this booster, it comes in 15 sachet, and this keep you energetic throughout the day. It has 16 ingredients , in here includes avocado🥑,pomegranates and berries!✨ RM69 only. Buy 2 for RM136 included postage SM💚 Dm/WhatsApp me 0199837685 . #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #teamsahi #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #produkviral #sahiselangor #sahihq #sarangburungwalit #teamsahiradhiah #sahisoap #sahibirdsnestsoap #barsoap #facialsoap #sabunsarangburung #sahibooster #noradanish

Share 1 0
mellowhitehq. Produk Health & Beauty Mellowhite. * Memperkenalkan Mellowhite, minuma

Produk Health & Beauty Mellowhite. * Memperkenalkan Mellowhite, minuman kesihatan dan kecantikan wanita 😊 Cakap siap-siappp! Produk ni memang best. * Kecantikan kulit harus dijaga kerana ia adalah anugerah dari Allah. * Anda nak cantik! * Apa tunggu lagi, whatsapp kami sekerang! Ws: 011 5159 1338

Share 1 1

Untuk pertanyaan lanjut boleh ws terus 🤗 NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE Ayuu 0143056690 . www.wasap.my/60143056690 www.wasap.my/60143056690 www.wasap.my/60143056690 =================NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . Ayuu 0143056690 Ayuu 0143056690 Ayuu 0143056690 Ayuu 0143056690 Ayuu 0143056690

Share 1 0
wahidahjais. #Repost @chlush_datodrk (@get_repost)
・・・
CONTEST DUIT FREE RM400 @chl

#Repost @chlush_datodrk (@get_repost) ・・・ CONTEST DUIT FREE RM400 @chlush_datodrk 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🌹🌹🌹🥰💪💪. ======= . KALU BETUL DAPAT DUIT FREE RM400. . . SYARAT? ===== 1. semua boleh join. 2. cuba teka 4 digit lagi no siri di belakang duit RM100 tu. 3. mesti follow ig @chlush_datodrk 4. ig anda mesti PUBLIC. 5. mesti REPOST GAMBAR NI DALAM IG KORANG. 6. satu komen = satu jawapan shj. 7. nak bagi jawapan lagi kena komen lagi. tak boleh spam. 8. mesti LIKE GAMBAR NI. . . CONTEST TAMAT JAM 6 PETANG NI. . . GOOD LUCK SEMUA❤️❤️💥💥💥. . NAK INFO LANJUT? NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 =================NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

Share 1 0

Untuk pertanyaan lanjut boleh ws terus 🤗 NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE Ayuu 0143056690 . www.wasap.my/60143056690 www.wasap.my/60143056690 www.wasap.my/60143056690 =================NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . Ayuu 0143056690 Ayuu 0143056690 Ayuu 0143056690 Ayuu 0143056690 Ayuu 0143056690

Share 0 0
babysayangh. \" MASALAH NAK BUANG PARUT ACCIDENT?? \"
.
NAK INFO LANJUT?
NAK SAYA BAN

" MASALAH NAK BUANG PARUT ACCIDENT?? " . NAK INFO LANJUT? NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 =================NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 credit: @chlush_datodrk

Share 0 0
krimdelima_bysyazain. READY STOCK DI STOKIS KAMI❤

Cantiknyaa...
Glowingggnya.... Pakai la k

READY STOCK DI STOKIS KAMI❤ Cantiknyaa... Glowingggnya.... Pakai la krim siang delima awwizz  kalau nak muka Glowing krim siang  ni juga ada SPF 40 sebagai sunblock. Memang elok pakai time keluar tambah skrg cuaca sgt panas....sooo takde la sunburn nanti.DUK saje saje kat umah pon wajib krim day ni,ha sebab apa ia merawat jugak kulit wajah kita. diperkaya dengan essential rose,extract delima,minyak argan dan collagen Berminat boleh wasap 0104605769 #krimdelimaawwizz #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #malaysia #malaysian #bazaarpaknil #bazarpaknil #igshopmalaysia #onlineshopmalaysia #putihgebu #gebu #wajahcerah  #jeragat #antijeragat #jerawat #jeragatdegil #kulitjeragat #parutjeragat #parutjerawat #cikgu #cikguseo #noradanish #mirafilzah #uitm #johor #selangor #pahang #neelofa #terengganu

Share 0 0
wahidahjais. #Repost @chlush_datodrk (@get_repost)
・・・
\" MASALAH PARUT KAT BETISSSS

#Repost @chlush_datodrk (@get_repost) ・・・ " MASALAH PARUT KAT BETISSSS""". . NAK INFO LANJUT? NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 =================NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

Share 1 0
mbhskinexpert_segamat. 2 HARI LAGI - TAK LAMA DAHH, TAK SABAR SANGAT NAK DAPATKAN KESEMUA TRE

2 HARI LAGI - TAK LAMA DAHH, TAK SABAR SANGAT NAK DAPATKAN KESEMUA TREATMENT DAN FACIAL DARI MBH YANG GUARANTEE PALING MURAH DIBUAT TAHUN NI , SIAP ADA BUY 1 FREE 1 LAGI ---> https://raya.mbhmedispa.com/mbh-raya-dulu/ ---> https://raya.mbhmedispa.com/mbh-raya-dulu/ ---> https://raya.mbhmedispa.com/mbh-raya-dulu/ . HARGA DISKAUN SERENDAH RM99, dan paling best boleh dapatkan RAWATAN SECARA PERCUMA sahajaaa. . siapa nak siapa nak ? . ============== 10 KEJUTAN DI JUALAN MBH CONFIRM CUN YG BAKAL BUATKAN UOLS TAK SENANG DUDUK ============= . ✔ PERCUMA 100 rawatan wajah ✔ Pancung Harga rawatan2 HOT Selling < fuhh kali ni KOMPEM ramai grab SGF dermapen! ✔ Combo Pack Rawatan yang SERIUS berbaloi2, serendah RM150 utk 3 sesi! ✔ Diskaun Rawatan Wajah Serendah RM99 ✔ Buy 1 FREE 1 untuk rawatan wajah khas edition raya ! ✔ Produk Dermaklair skincare pun ada diskaun lelong tau! ✔ Spin & Win, Lucky Draw Telekung Siti Khadijah, Tudung Ariani/ Bawal Exclusive ✔ HADIAH Spin & Win barangan raya pun ada ! ✔ PERCUMA Goodies Exclusive okayy < ada packet raya exclusive tau . . [AMARAN] - Kami akan adakan promosi ini hanya 3 hari sahaja. saya ulangi 3 hari sahaja. Baca info dengan betul agar tidak tersilap tarikh dan waktu pulak ye, bukan apa nanti kalau datang salah timing, offer pun habis, rugi kan ? lepas jam 6.00 petang 26 MEI 2019, OFFER TAMAT. jangan tanyaa2 lagi dah tu. . Baca info bawah ini betul-betul.. . Venue : Seluruh Cawangan MBH Medispa, MBH Skin Expert Date : 24 - 26 May 2019 Time : 10.00 pagi hingga 6.00 petang . p/s - Saja nak bagitahu.. PERCUMA 100 rawatan wajah tu dah dibuka sekarang tau, just whatsapp je cawangan terdekat anda, lepastu tanya lah macam mana nak dapatkn free rawatan raya tu , slot 100 jer tau. “fast action, fast result yaaa l!” #MBHRayaDulu #MBHRayasemuabaru #MBHrayaniconfirmCUN #MBHblissfulraya2019 . . #rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #beautyinlovinghands #mbhmedispa #mbhskinexpert #medispapalingdipercayai #spamalaysia #facialmurah #jerawat #jeragat #kulitkusam #maluapabossku #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiabahagia #ctdk #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malaysiabaharu #rawatanestetik #derma

Share 0 0
felisha_4. #Repost @chlush_datodrk (@get_repost)
・・・
CONTEST DUIT FREE RM400 @chl

#Repost @chlush_datodrk (@get_repost) ・・・ CONTEST DUIT FREE RM400 @chlush_datodrk 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🌹🌹🌹🥰💪💪. ======= . KALU BETUL DAPAT DUIT FREE RM400. . . SYARAT? ===== 1. semua boleh join. 2. cuba teka 4 digit lagi no siri di belakang duit RM100 tu. 3. mesti follow ig @chlush_datodrk 4. ig anda mesti PUBLIC. 5. mesti REPOST GAMBAR NI DALAM IG KORANG. 6. satu komen = satu jawapan shj. 7. nak bagi jawapan lagi kena komen lagi. tak boleh spam. 8. mesti LIKE GAMBAR NI. . . CONTEST TAMAT JAM 6 PETANG NI. . . GOOD LUCK SEMUA❤️❤️💥💥💥. . NAK INFO LANJUT? NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 =================NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

Share 2 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
fana_tiens_store. Aku rekomendasiin Masker Spirulina 100% ORI tanpa bahan kimia dan dibu

Aku rekomendasiin Masker Spirulina 100% ORI tanpa bahan kimia dan dibuat dari tumbuh2an,sayuran,buah2an. Aman tanpa efek samping ! . Boleh di coba nih buat kalian yang pingin wajahnya PUTIH & CERAH secara alami Bebas JERAWAT, BEKAS JERAWAT, FLEK HITAM, KULIT KUSAM, KULIT KERING, KOMEDO. . Order sekarang juga dan dapatkan HARGA SPESIAL + FREE PLATE & KUAS MASKER + FREE ONGKIR keseluruh indonesia😍 . Kepoin aja dulu @fana_tiens_store @fana_tiens_store @fana_tiens_store . WA 0888-5443-417 . #maskerspirulina #spirulina #spirulinaoriginal #TIENSHealthInfo #masker #wajah #jerawat #freeongkir #pilpres2019 #poeplepower #22mei #pemilu2019 #pemilucurang #vpn

Share 1 0

Untuk pertanyaan lanjut boleh ws terus 🤗 NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE Ayuu 0143056690 . www.wasap.my/60143056690 www.wasap.my/60143056690 www.wasap.my/60143056690 =================NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . Ayuu 0143056690 Ayuu 0143056690 Ayuu 0143056690 Ayuu 0143056690 Ayuu 0143056690

Share 2 0
fana_tiens_store. Aku rekomendasiin Masker Spirulina 100% ORI tanpa bahan kimia dan dibu

Aku rekomendasiin Masker Spirulina 100% ORI tanpa bahan kimia dan dibuat dari tumbuh2an,sayuran,buah2an. Aman tanpa efek samping ! . Boleh di coba nih buat kalian yang pingin wajahnya PUTIH & CERAH secara alami Bebas JERAWAT, BEKAS JERAWAT, FLEK HITAM, KULIT KUSAM, KULIT KERING, KOMEDO. . Order sekarang juga dan dapatkan HARGA SPESIAL + FREE PLATE & KUAS MASKER + FREE ONGKIR keseluruh indonesia😍 . Kepoin aja dulu @fana_tiens_store @fana_tiens_store @fana_tiens_store . WA 0888-5443-417 . #maskerspirulina #spirulina #spirulinaoriginal #TIENSHealthInfo #masker #wajah #jerawat #freeongkir #pilpres2019 #poeplepower #22mei #pemilu2019 #pemilucurang #vpn

Share 2 0

" MASALAH PARUT KAT BETISSSS""". . NAK INFO LANJUT? NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 =================NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

Share 10 1
fana_tiens_store. Aku rekomendasiin Masker Spirulina 100% ORI tanpa bahan kimia dan dibu

Aku rekomendasiin Masker Spirulina 100% ORI tanpa bahan kimia dan dibuat dari tumbuh2an,sayuran,buah2an. Aman tanpa efek samping ! . Boleh di coba nih buat kalian yang pingin wajahnya PUTIH & CERAH secara alami Bebas JERAWAT, BEKAS JERAWAT, FLEK HITAM, KULIT KUSAM, KULIT KERING, KOMEDO. . Order sekarang juga dan dapatkan HARGA SPESIAL + FREE PLATE & KUAS MASKER + FREE ONGKIR keseluruh indonesia😍 . Kepoin aja dulu @fana_tiens_store @fana_tiens_store @fana_tiens_store . WA 0888-5443-417 . #maskerspirulina #spirulina #spirulinaoriginal #TIENSHealthInfo #masker #wajah #jerawat #freeongkir #pilpres2019 #poeplepower #22mei #pemilu2019 #pemilucurang #vpn

Share 1 0
wahidahjais. #Repost @chlush_datodrk (@get_repost)
・・・
\" MASALAH NAK BUANG PARUT JE

#Repost @chlush_datodrk (@get_repost) ・・・ " MASALAH NAK BUANG PARUT JERAWAT ????" . NAK INFO LANJUT? NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 =================NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

Share 2 0
rsteamonperak_. Abah baru dapat information dari production. Stok rs serum CRITICAL LO

Abah baru dapat information dari production. Stok rs serum CRITICAL LOW. Hampa dah dapatkan ke belum? rs cucumber kli ni adalah keluaran khas PREMIUM EDITION. Selepas habis keluaran premium ni. rs cucumber akan kembali kepada asal macam sebelum ni. . Apa yang berbeza? Cleanser sebelum 30g RM30 Now 50ml RM30 Kuantiti abah tambah. Harga maintain sama. . . Serum sebelum ni 15ml RM35 Now abah tambah 3 bahan baru . . ◾️ Alpha arbutin untuk parut dan brightening. ◾️ Ceramide untuk hasilkan sel kulit baru. ◾️ HA untuk pegang kelembapan 16/61232044_438080890312834_2375860480901120000_n.mp4?_nc_ht=scontent.cdninstagram.com,video_view_countpada skin. Jadi skin tak kering. . . Harga? Tetap sama RM35 Soap RM30 + Serum RM35 RM65 Now ramadhan combo RM52 je. . But now sangat kritikal low stok serum. Sapa belum grab. Nak grab sekarang sebelum habis. Komen "NAK" kat bawah sekarang. . . #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #poriterbuka #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #hilangkanjerawat #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask

Share 0 0

Untuk pertanyaan lanjut boleh ws terus 🤗 NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE Ayuu 0143056690 . www.wasap.my/60143056690 www.wasap.my/60143056690 www.wasap.my/60143056690 =================NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . Ayuu 0143056690 Ayuu 0143056690 Ayuu 0143056690 Ayuu 0143056690 Ayuu 0143056690

Share 2 0
wahidahjais. #Repost @chlush_datodrk (@get_repost)
・・・
\" MASALAH NAK BUANG PARUT AC

#Repost @chlush_datodrk (@get_repost) ・・・ " MASALAH NAK BUANG PARUT ACCIDENT?? " . NAK INFO LANJUT? NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 =================NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

Share 2 0

" MASALAH NAK BUANG PARUT JERAWAT ????" . NAK INFO LANJUT? NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE DRK 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 =================NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450

Share 8 1
mscoco.id. Bekas Jerawat Merah / post inflammation erythema disebabkan adanya per

Bekas Jerawat Merah / post inflammation erythema disebabkan adanya peradangan. Peradangan ini bisa karena peradangan jerawat sendiri, tapi lebih sering akibat pemencetan atau iritasi jerawat lainnya. Bekas jerawat merah ini akibat dilatasi/ pelebaran pembuluh darah di permukaan kulit sehingga tampak sebagai bintik bintik merah. Masalah PIE ini bukan masalah pigmen di kulit, sehingga tidak bisa diatasi dengan exfoliasi, ataupun zat yang mencerahkan wajah. Berikut hal yang bisa kamu lakukan 1. Dengan laser yang diarahkan ke pembuluh darah. 2. Dehidrasi memperparah PIE di wajahmu, dan dengan Hidrasi yang baik penampakan PIE menjadi berkurang secara signifikan. Beruntung banget, Extra Virgin Coconut Oil dapat menjaga hidrasi wajahmu. Gunakan rutin setiap malam sebelum tidur di seluruh area muka dan tinggal tidur. 3. Gunakan skincare yang mengantung zat anti kemerahan, seperti centella, chammomile, ataupun calendula, sehingga penampakan bekas jerawat merah di wajahmu menjadi lebih baik. Sama seperti PIH, sangat perlu diperhatikan untuk mencegah jerawat baru muncul, jadi gunakan skincare yang mengandung anti jerawat jika jerawat kamu masih sering muncul. Siapa yang bermasalah dengan PIE? Share disini ya, apa sih pemikiran dan perasaan kamu ngeliat bekas jerawat merah ini 🔥. Kalau memang masih banyak pertanyaan akan dibahas di posting berikutnya #jerawatan #flekjerawat #mukajerawat #jerawat #virgincoconutoil

Share 0 0

Untuk pertanyaan lanjut boleh ws terus 🤗 NAK SAYA BANTU ? 💋 . WASAP TERUS KE Ayuu 0143056690 . www.wasap.my/60143056690 www.wasap.my/60143056690 www.wasap.my/60143056690 =================NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼❤ ================= follow ig @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . Ayuu 0143056690 Ayuu 0143056690 Ayuu 0143056690 Ayuu 0143056690 Ayuu 0143056690

Share 4 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});