(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Kamu Memang Tak Menyuruh Ku Pergi .. Tetapi Sifatmu yang Membuatku Pergi dengan Sendirinya .. #damansara #mmcineplexes #friendzone #quote #quotesaboutlife #friends #zone #atukpesan #jiwakacau #atukpesan #nakbebel #nakluahsikit @nissa_yamin

Share 9 1
syahmi.m_. Jgn beria sgt 🔥
Jgn tengok saje like dan follow lah🔥
.
.@syahmi.m_ .

Jgn beria sgt 🔥 Jgn tengok saje like dan follow lah🔥 . .@syahmi.m_ . . #ayatsentap

Share 16 0
adikshare. Jangan menilai orang pada paras rupa dan harta.
________________
📌Tag

Jangan menilai orang pada paras rupa dan harta. ________________ 📌Tag Seseorang⇊ . 📌Follow @adikshare . 📌Follow Twitter@adikshare . 🔎Recommend Ig: ✔@budakjiwang_official@gengjalanan_official@hatipatah_official@reyzx.video@zonviral _______________ #vscomalaysia

Share 154 1

Setiap manusia xboleh lari dari kesilapan🥀🍂semoga aku terus tersenyum dan kuat untk hadapi hari2 akan datang..💞💪🏻 #ayatjiwang #isihati #loveyourself #jiwakacau #moodkelaut🌊

Share 41 0
medinabasri. #jiwakacau 😅

#jiwakacau 😅

Share 18 4
fierarazaliiofficial_. Sis dh lama tak active bervideo ni so maaflah kalau serba serbi kurang

Sis dh lama tak active bervideo ni so maaflah kalau serba serbi kurang😂😝 - Untung korang dapat pasangan yang setia, even salah sorang berlaku curang, dia tetap sayang korang ! Dia pun try hard nak curang tapi tak boleh🤔 hargai la dia seadanya 🤪 Tag BF/GF korang 💙 W/ @amirul.rizuan - 🎥 @kmmy.halim . ◆ ◆ #malaysiatrending #jangankecamsaya #ayatjiwang #jiwakacau #zonlawak #vroomvroom #igbudaknerd #nakluahsikit #ayatsentap #himpunanbahanlawak #paidreviewmalaysia #naksentap #padubeb #gemokisawesome #jangankecam #instaseleb #brocuba #tolongdengar #iglelakivsperempuan #himpunanbahanlawak #lawakbodoh #lawakhangit #lawakhambar

Share 2749 27
Share 29 2
alifkojiro. When life hits you very hard..but all you know & can do is to GET UP b

When life hits you very hard..but all you know & can do is to GET UP back.. Just like squat & thick bar muscle up.. Start with 160kg 3x5.. Finish with this 170kg 1x2.. **current bw : 64kg #blancaproject #301spartan #jiwakacau #stress #lifesgoon #strongman

Share 22 1
adikshare. Sometimes nak juga dihargai bila buat baik.
________________
📌Tag Ses

Sometimes nak juga dihargai bila buat baik. ________________ 📌Tag Seseorang⇊ . 📌Follow @adikshare . 📌Follow Twitter@adikshare . 🔎Recommend Ig: ✔@budakjiwang_official@gengjalanan_official@hatipatah_official@reyzx.video@zonviral _______________ #vscomalaysia

Share 160 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
smartphonehaa. Hutang pulak dah😂😂
Tag member korang.
.
.
.
Nak order Smartphone ata

Hutang pulak dah😂😂 Tag member korang. . . . Nak order Smartphone atau iPhone? Whatsapp 0195776964 Atau tekan link di bio #smartphonehaa #smartphonemurah #android #iphone #trustedseller #videogram #awesomevideo #videoshoot #videolawak #lawak #lawakbodoh #video #funnyvideos #jiwakacau #lawakantarabangsa #lawakmalaysia #videoclip #lawakboring #lawakteroks #lawakhambar

Share 8 0

Cuaca hari ini memang panas,tapi bila sy tgk awak,sejuk hati saya 🌬❄️ #jiwakacau #constructionworker #chillchill

Share 46 2

#repost @secret.nice ・・・ Rindu seorang anak terhadap ayah!! cepat mengaku sapa yang menagis x terhenti 😭😭😭😭😭😭 . . . . {TAG 3 RAKAN KORANG YANG MENAGIS BILA TGK CITA SEDIH} NAK CARI BAJU CUSTOM NAME SERENDAH RM28 !! JOM FOLLOW @kokom.outlet .. .. .. #safwanted #heroremaja #iglelakivsperempuan #atukpesan #atukpesanchannel #lawakhambar #lawakhangit #naksentap #takrelevan #cakapmanis #aliffchannel #secebiskenangan #tolongdengar #kitakankekasih #lawakhambar #nakbebel #jentikhati #seribucerita #nakpesan #akuokayofficial #nakluahsikit #roadtohalal #nakfakta #quotes #jiwakacau #gengtakbolehmoveon #sakithati #akakmoveon #nakkongsi #timahohtimah

Share 382 1
emdoll_langkawi. Penanang hari hari gosok cleo kat tangan tak perasan makin cerah. Kaka

Penanang hari hari gosok cleo kat tangan tak perasan makin cerah. Kakak kakak yang muka putih tangan hitam tu boleh lah cuba cleo. Rugi kalau tak grab awal2 sementara ada harga promosi ni.. Watsapp 011 6483 9345 #cleosecret #labuan4u #jiwakacau #tausiyah #glowingskin #glowing #glowup #niqabis #niqabista #cantikberhijab #cun #comey #atukpesanchannel #nakbebel #nakglowing #nakluahsikit #nakflawless #nakcantik #cantik #cute #makes #the #beauty #win #a #heart #langkawi #labuan #sabah #sarawak @khairicool887 . . Owner real Instagram : @nissa_yamin Second Instagram for bisness : @emdoll_langkawi (AL-FALAH)

Share 11 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});