#kahwinje

7,152 Posts Share

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Walk in terus ke butik kami untuk survey dan booking date sewaan baju. Waktu operasi butik: SELASA - AHAD 10:30AM - 6:30PM Untuk pertanyaan sila klik link wasap di profile/bio @wobybridal WOBY BRIDAL 11-1, JALAN KAJANG PERDANA 2/2, KAJANG PERDANA, 43000 KAJANG #bajupengantin #bajusanding #bajupengantinmalaysia #bajusandingmalaysia #busanapengantin #busanapengantinmalaysia #sewabajupengantin #sewabajusanding #malaywedding #malayweddingdress #weddingmalaysia #bridalmalaysia #inspirasiperkahwinan #weddfest #malayweddingguide #pesonapengantin #perkahwinanmalaysia #jomkahwin #kahwinje #kahwinmalaysia #wobybridal

Share 192 7
kashfizulkufli. Alhamdulillah! Its a good start for 2019 diberi kepercayaan lagi sekal

Alhamdulillah! Its a good start for 2019 diberi kepercayaan lagi sekali untuk menjadi main poster for KahwinJe! Jadi guys, jangan lupa temujanji kita 19-21 april 2019 ini bertempat di Mid Valley Exhibition Centre. Datang ramai-ramai dan serbu booth Kashfi Zulkufli Creation dan banyak vendor-vendor yang bakal menawarkan service yang wow dan tawaran yang awesome! Jumpa guys nanti!! 😊😊 Kalau hangpa tengok poster2 ni semua berkeliaran tepi highway nanti lambailah eh. 🤣🤣 Habaq kat semua orang tau En.Kash ada di Mid Valley nanti. . MUA: @eimanstella . @kahwinje #kahwinje #kashfizulkuflicreation

Share 174 8

Walk in terus ke butik kami untuk survey dan booking date sewaan baju. Waktu operasi butik: SELASA - AHAD 10:30AM - 6:30PM Untuk pertanyaan sila klik link wasap di profile/bio @wobybridal WOBY BRIDAL 11-1, JALAN KAJANG PERDANA 2/2, KAJANG PERDANA, 43000 KAJANG #bajupengantin #bajusanding #bajupengantinmalaysia #bajusandingmalaysia #busanapengantin #busanapengantinmalaysia #sewabajupengantin #sewabajusanding #malaywedding #malayweddingdress #weddingmalaysia #bridalmalaysia #inspirasiperkahwinan #weddfest #malayweddingguide #pesonapengantin #perkahwinanmalaysia #jomkahwin #kahwinje #kahwinmalaysia #wobybridal

Share 164 6

bukan untuk disewa. client tempah dan ambik terus🥰🥰🥰. nak mcm ni??? . Walk in terus ke butik kami untuk survey dan booking date sewaan baju. Waktu operasi butik: SELASA - AHAD 10:30AM - 6:30PM Untuk pertanyaan sila klik link wasap di profile/bio @wobybridal WOBY BRIDAL 11-1, JALAN KAJANG PERDANA 2/2, KAJANG PERDANA, 43000 KAJANG #bajupengantin #bajusanding #bajupengantinmalaysia #bajusandingmalaysia #busanapengantin #busanapengantinmalaysia #sewabajupengantin #sewabajusanding #malaywedding #malayweddingdress #malaysiaweddingfestival #pameranpengantin #weddingmalaysia #bridalmalaysia #kahwinlah #inspirasiperkahwinan #weddfest #malayweddingguide #pesonapengantin #perkahwinanmalaysia #jomkahwin #kahwinje #kahwinmalaysia #wobybridal

Share 1090 13
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Walk in terus ke butik kami untuk survey dan booking date sewaan baju. Waktu operasi butik: SELASA - AHAD 10:30AM - 6:30PM Untuk pertanyaan sila klik link wasap di profile/bio @wobybridal WOBY BRIDAL 11-1, JALAN KAJANG PERDANA 2/2, KAJANG PERDANA, 43000 KAJANG #bajupengantin #bajupengantinmalaysia #busanapengantin #busanapengantinmalaysia #bajusanding #malaywedding #malayweddingdress #weddingmalaysia #bridalmalaysia #inspirasiperkahwinan #malayweddingguide #pesonapengantin #perkahwinan #perkahwinanmalaysia #jomkahwin #kahwinje #kahwin #kahwinmalaysia #wobybridal

Share 112 4

Baju baru songket dusty purple 💜💜💜. Saiz M-XL. Baju ni dh available kat butik. Book date korang cepat 💪💪💪 . Walk in terus ke butik kami untuk survey dan booking date sewaan baju. Waktu operasi butik: SELASA - AHAD 10:30AM - 6:30PM Untuk pertanyaan sila klik link wasap di profile/bio @wobybridal WOBY BRIDAL 11-1, JALAN KAJANG PERDANA 2/2, KAJANG PERDANA, 43000 KAJANG #bajupengantin #bajusanding #bajupengantinmalaysia #bajusandingmalaysia #busanapengantin #busanapengantinmalaysia #sewabajupengantin #sewabajusanding #malaywedding #malayweddingdress #malaysiaweddingfestival #pameranpengantin #weddingmalaysia #bridalmalaysia #kahwinlah #inspirasiperkahwinan #weddfest #malayweddingguide #pesonapengantin #perkahwinanmalaysia #jomkahwin #kahwinje #kahwinmalaysia #wobybridal

Share 865 19

Walk in terus ke butik kami untuk survey dan booking date sewaan baju. Waktu operasi butik: SELASA - AHAD 10:30AM - 6:30PM Untuk pertanyaan sila klik link wasap di profile/bio @wobybridal WOBY BRIDAL 11-1, JALAN KAJANG PERDANA 2/2, KAJANG PERDANA, 43000 KAJANG #bajupengantin #bajupengantinmalaysia #busanapengantin #busanapengantinmalaysia #bajusanding #malaywedding #malayweddingdress #weddingmalaysia #bridalmalaysia #inspirasiperkahwinan #malayweddingguide #pesonapengantin #perkahwinan #perkahwinanmalaysia #jomkahwin #kahwinje #kahwin #kahwinmalaysia #wobybridal

Share 122 4

Walk in terus ke butik kami untuk survey dan booking date sewaan baju. Waktu operasi butik: SELASA - AHAD 10:30AM - 6:30PM Untuk pertanyaan sila klik link wasap di profile/bio @wobybridal WOBY BRIDAL 11-1, JALAN KAJANG PERDANA 2/2, KAJANG PERDANA, 43000 KAJANG #bajupengantin #bajupengantinmalaysia #busanapengantin #busanapengantinmalaysia #bajusanding #malaywedding #malayweddingdress #weddingmalaysia #bridalmalaysia #inspirasiperkahwinan #malayweddingguide #pesonapengantin #perkahwinan #perkahwinanmalaysia #jomkahwin #kahwinje #kahwin #kahwinmalaysia #wobybridal

Share 138 3

. temui kami di pameran pengantin bersama @mzvlkhr pakar runding pakej perkahwinan dan @_qwanadzli usahawan muda daripada dfini cottage. pameran akan bermula jam 10 pagi sehingga 10 malam. #kahwinje #dfinicottage

Share 280 26

🎉 9th Pameran Pengantin KahwinJe by KLPJ 2019 (APRIL) 🗓 Date : 19 - 21 APRIL 2019 (Fri-Sun) 🕙 Visitor Time : 11am to 9pm 🏣 Venue : Mid Valley Exhibition Centre 💖 Expected Visitors : 55,000 🏢 Organiser : KLPJ Events Sdn Bhd 🌐 Website : https://www.kahwinje.com/ #KahwinJe #KLPJ #MidValleyExhibitionCentre #PameranPengantin #WeddingExpo #EkspoPengantin #Katering #Pelamin #PerancangPerkahwinan #Dewan #Fotografi #Photobooth #DoorGift #KadKahwinMurah #WeddingJewellery #PakejKahwin #PameranPengantinMalaysia #iLoveKahwinJe #DewanKahwinGrand

Share 4 0

🎉 9th Pameran Pengantin KahwinJe by KLPJ 2019 (APRIL) 🗓 Date : 19 - 21 APRIL 2019 (Fri-Sun) 🕙 Visitor Time : 11am to 9pm 🏣 Venue : Mid Valley Exhibition Centre 💖 Expected Visitors : 55,000 🏢 Organiser : KLPJ Events Sdn Bhd 🌐 Website : https://www.kahwinje.com/ #KahwinJe #KLPJ #MidValley #PameranPengantinMidValley #MalayWeddingFair2019 #Catering #WeddingPlanner #WeddingVenue #DewanPengantin #WeddingPhotography #WeddingGown #Canopy #EkspoKahwin #KateringMurah #PakejKahwinLengkap #PameranPengantinKualaLumpur #TiadaSaingan #TiadaBandingan #PelaminCantik

Share 7 0

EXCLUSIVE 2019 WEDDING PACKAGE . 2 EVENTS = RM 1,350 ONLY 1 x CUSTOM ALBUM 8x12 1 x POSTER FRAME OUTDOOR DVD - UNLIMITED PICS PRE / POST WEDDING PORTRAITURE (FOC) . T&C Applied . For more details kindly contact us via WHATSAPP : +6012-337 2536 INSTAGRAM : instagram.com/lovemachinephotography FB : www.facebook.com/lovemachinephotography EMAIL : lovemachinephotography@gmail.com . #pakejkahwinmurah #pakejperkahwinanmurah #kahwinje #pakejfotografimurah #jomkahwin #pakejfotografi #malayweddingphotographer #malayweddingguide #pakejkahwin #weddingideasmalaysia #malaywedding #weddingreception #eventmalaysia #weddingpromo #inspirasiperkahwinan #eventspacemalaysia #pakejkahwinbajet #eventspacekl #malaysiaweddingphotographer #eventphotographermalaysia #eventphotographymalaysia #fotograferkualalumpur #corporateeventkl #sayajualservisfotografi #weddfest #eventplannerkl #photographermalaysia #fotografermalaysia #lovemachinephotography

Share 19 1

EXCLUSIVE 2019 WEDDING PACKAGE . 2 EVENTS = RM 1,350 ONLY 1 x CUSTOM ALBUM 8x12 1 x POSTER FRAME OUTDOOR DVD - UNLIMITED PICS PRE / POST WEDDING PORTRAITURE (FOC) . T&C Applied . For more details kindly contact us via WHATSAPP : +6012-337 2536 INSTAGRAM : instagram.com/lovemachinephotography FB : www.facebook.com/lovemachinephotography EMAIL : lovemachinephotography@gmail.com . #pakejkahwinmurah #pakejperkahwinanmurah #kahwinje #pakejfotografimurah #jomkahwin #pakejfotografi #malayweddingphotographer #malayweddingguide #pakejkahwin #weddingideasmalaysia #malaywedding #weddingreception #eventmalaysia #weddingpromo #inspirasiperkahwinan #eventspacemalaysia #pakejkahwinbajet #eventspacekl #malaysiaweddingphotographer #eventphotographermalaysia #eventphotographymalaysia #fotograferkualalumpur #corporateeventkl #sayajualservisfotografi #weddfest #eventplannerkl #photographermalaysia #fotografermalaysia #lovemachinephotography

Share 10 0

EXCLUSIVE 2019 WEDDING PACKAGE . 2 EVENTS = RM 1,350 ONLY 1 x CUSTOM ALBUM 8x12 1 x POSTER FRAME OUTDOOR DVD - UNLIMITED PICS PRE / POST WEDDING PORTRAITURE (FOC) . T&C Applied . For more details kindly contact us via WHATSAPP : +6012-337 2536 INSTAGRAM : instagram.com/lovemachinephotography FB : www.facebook.com/lovemachinephotography EMAIL : lovemachinephotography@gmail.com . #pakejkahwinmurah #pakejperkahwinanmurah #kahwinje #pakejfotografimurah #jomkahwin #pakejfotografi #malayweddingphotographer #malayweddingguide #pakejkahwin #weddingideasmalaysia #malaywedding #weddingreception #eventmalaysia #weddingpromo #inspirasiperkahwinan #eventspacemalaysia #pakejkahwinbajet #eventspacekl #malaysiaweddingphotographer #eventphotographermalaysia #eventphotographymalaysia #fotograferkualalumpur #corporateeventkl #sayajualservisfotografi #weddfest #eventplannerkl #photographermalaysia #fotografermalaysia #lovemachinephotography

Share 21 0

EXCLUSIVE 2019 WEDDING PACKAGE . 2 EVENTS = RM 1,350 ONLY 1 x CUSTOM ALBUM 8x12 1 x POSTER FRAME OUTDOOR DVD - UNLIMITED PICS PRE / POST WEDDING PORTRAITURE (FOC) . T&C Applied . For more details kindly contact us via WHATSAPP : +6012-337 2536 INSTAGRAM : instagram.com/lovemachinephotography FB : www.facebook.com/lovemachinephotography EMAIL : lovemachinephotography@gmail.com . #pakejkahwinmurah #pakejperkahwinanmurah #kahwinje #pakejfotografimurah #jomkahwin #pakejfotografi #malayweddingphotographer #malayweddingguide #pakejkahwin #weddingideasmalaysia #malaywedding #weddingreception #eventmalaysia #weddingpromo #inspirasiperkahwinan #eventspacemalaysia #pakejkahwinbajet #eventspacekl #malaysiaweddingphotographer #eventphotographermalaysia #eventphotographymalaysia #fotograferkualalumpur #corporateeventkl #sayajualservisfotografi #weddfest #eventplannerkl #photographermalaysia #fotografermalaysia #lovemachinephotography

Share 20 1

EXCLUSIVE 2019 WEDDING PACKAGE . 2 EVENTS = RM 1,350 ONLY 1 x CUSTOM ALBUM 8x12 1 x POSTER FRAME OUTDOOR DVD - UNLIMITED PICS PRE / POST WEDDING PORTRAITURE (FOC) . T&C Applied . For more details kindly contact us via WHATSAPP : +6012-337 2536 INSTAGRAM : instagram.com/lovemachinephotography FB : www.facebook.com/lovemachinephotography EMAIL : lovemachinephotography@gmail.com . #pakejkahwinmurah #pakejperkahwinanmurah #kahwinje #pakejfotografimurah #jomkahwin #pakejfotografi #malayweddingphotographer #malayweddingguide #pakejkahwin #weddingideasmalaysia #malaywedding #weddingreception #eventmalaysia #weddingpromo #inspirasiperkahwinan #eventspacemalaysia #pakejkahwinbajet #eventspacekl #malaysiaweddingphotographer #eventphotographermalaysia #eventphotographymalaysia #fotograferkualalumpur #corporateeventkl #sayajualservisfotografi #weddfest #eventplannerkl #photographermalaysia #fotografermalaysia #lovemachinephotography

Share 41 2

EXCLUSIVE 2019 WEDDING PACKAGE . 2 EVENTS = RM 1,350 ONLY 1 x CUSTOM ALBUM 8x12 1 x POSTER FRAME OUTDOOR DVD - UNLIMITED PICS PRE / POST WEDDING PORTRAITURE (FOC) . T&C Applied . For more details kindly contact us via WHATSAPP : +6012-337 2536 INSTAGRAM : instagram.com/lovemachinephotography FB : www.facebook.com/lovemachinephotography EMAIL : lovemachinephotography@gmail.com . #pakejkahwinmurah #pakejperkahwinanmurah #kahwinje #pakejfotografimurah #jomkahwin #pakejfotografi #malayweddingphotographer #malayweddingguide #pakejkahwin #weddingideasmalaysia #malaywedding #weddingreception #eventmalaysia #weddingpromo #inspirasiperkahwinan #eventspacemalaysia #pakejkahwinbajet #eventspacekl #malaysiaweddingphotographer #eventphotographermalaysia #eventphotographymalaysia #fotograferkualalumpur #corporateeventkl #sayajualservisfotografi #weddfest #eventplannerkl #photographermalaysia #fotografermalaysia #lovemachinephotography

Share 14 2
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

EXCLUSIVE 2019 WEDDING PACKAGE . 2 EVENTS = RM 1,350 ONLY 1 x CUSTOM ALBUM 8x12 1 x POSTER FRAME OUTDOOR DVD - UNLIMITED PICS PRE / POST WEDDING PORTRAITURE (FOC) . T&C Applied . For more details kindly contact us via WHATSAPP : +6012-337 2536 INSTAGRAM : instagram.com/lovemachinephotography FB : www.facebook.com/lovemachinephotography EMAIL : lovemachinephotography@gmail.com . #pakejkahwinmurah #pakejperkahwinanmurah #kahwinje #pakejfotografimurah #jomkahwin #pakejfotografi #malayweddingphotographer #malayweddingguide #pakejkahwin #weddingideasmalaysia #malaywedding #weddingreception #eventmalaysia #weddingpromo #inspirasiperkahwinan #eventspacemalaysia #pakejkahwinbajet #eventspacekl #malaysiaweddingphotographer #eventphotographermalaysia #eventphotographymalaysia #fotograferkualalumpur #corporateeventkl #sayajualservisfotografi #weddfest #eventplannerkl #photographermalaysia #fotografermalaysia #lovemachinephotography

Share 15 1

EXCLUSIVE 2019 WEDDING PACKAGE . 2 EVENTS = RM 1,350 ONLY 1 x CUSTOM ALBUM 8x12 1 x POSTER FRAME OUTDOOR DVD - UNLIMITED PICS PRE / POST WEDDING PORTRAITURE (FOC) . T&C Applied . For more details kindly contact us via WHATSAPP : +6012-337 2536 INSTAGRAM : instagram.com/lovemachinephotography FB : www.facebook.com/lovemachinephotography EMAIL : lovemachinephotography@gmail.com . #pakejkahwinmurah #pakejperkahwinanmurah #kahwinje #pakejfotografimurah #jomkahwin #pakejfotografi #malayweddingphotographer #malayweddingguide #pakejkahwin #weddingideasmalaysia #malaywedding #weddingreception #eventmalaysia #weddingpromo #inspirasiperkahwinan #eventspacemalaysia #pakejkahwinbajet #eventspacekl #malaysiaweddingphotographer #eventphotographermalaysia #eventphotographymalaysia #fotograferkualalumpur #corporateeventkl #sayajualservisfotografi #weddfest #eventplannerkl #photographermalaysia #fotografermalaysia #lovemachinephotography

Share 13 2

EXCLUSIVE 2019 WEDDING PACKAGE . 2 EVENTS = RM 1,350 ONLY 1 x CUSTOM ALBUM 8x12 1 x POSTER FRAME OUTDOOR DVD - UNLIMITED PICS PRE / POST WEDDING PORTRAITURE (FOC) . T&C Applied . For more details kindly contact us via WHATSAPP : +6012-337 2536 INSTAGRAM : instagram.com/lovemachinephotography FB : www.facebook.com/lovemachinephotography EMAIL : lovemachinephotography@gmail.com . #pakejkahwinmurah #pakejperkahwinanmurah #kahwinje #pakejfotografimurah #jomkahwin #pakejfotografi #malayweddingphotographer #malayweddingguide #pakejkahwin #weddingideasmalaysia #malaywedding #weddingreception #eventmalaysia #weddingpromo #inspirasiperkahwinan #eventspacemalaysia #pakejkahwinbajet #eventspacekl #malaysiaweddingphotographer #eventphotographermalaysia #eventphotographymalaysia #fotograferkualalumpur #corporateeventkl #sayajualservisfotografi #weddfest #eventplannerkl #photographermalaysia #fotografermalaysia #lovemachinephotography

Share 14 2
alquran_custom_bydilla. ALQURAN CUSTOM BYDILLA
❤Alquran hardcover
❤Perkataan \"Alquran\" bahasa

ALQURAN CUSTOM BYDILLA ❤Alquran hardcover ❤Perkataan "Alquran" bahasa jawi hotstamping Gold ❤Terdapat pelbagai design ❤Wording nama atau Gambar akan diprint terus di cover 😊 ❤Minima tempahan sebanyak 1pcs ❤Sesuai dijadikan sebagai hadiah untuk hantaran,harijadi,Ulang tahun perkahwinan dll ------------------------------------------ Sebarang Pertanyaan Dan Tempahan Boleh Hubungi Kami di Talian :- http://www.wasap.my/60178726623 . Tempahan akan berjalan selama 2 hingga ke 3 minggu waktu bekerja😊 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ HARGA KASIH SAYANG dari Rm100 hingga Rm230 #solemnization #alqurancustombydilla #hantaraneksklusif #birthday #custommadealquran #hantaranwedding #walimatulurus #muslimah #muslimin #alquranviral #viral #kahwinje #anniversary #ulangtahunperkahwinan #mekappengantin #mekapartis #khatam #majliskhatam #doorgiftalquran #doorgift #wedding #malaywedding #hantaranmurah #maluapabossku #doorgifttunang #gombak #persandingan #tahlil #hadiahbirthday #hantaranwedding

Share 9 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});