(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
kadlavender.my. Hai kesayangan kadlavender.my 😘.
Xtahu cara nak order? Follow je step

Hai kesayangan kadlavender.my 😘. Xtahu cara nak order? Follow je step dkt atas. Untuk tempahan boleh klik link di bio. . Print 2-3 hari sahaja. 😱 . . #kadkahwinlipat #freedelivery #kadkahwinsingle #freedeliverykadkahwin #freedeliverykadkahwinmalaysia #printingmalaysiamurah #printingmalaysia #pelaminkl #kadkahwinbajet #pakejkadkahwinmurah #kahwinje #kadkahwinmalaysia #kadkahwinmurah #kadkahwinkl #kadkahwinselangor #weddingcard

Share 1 0

EXCLUSIVE 2019 WEDDING PACKAGE . 2 EVENTS = RM 1,350 ONLY 1 x CUSTOM ALBUM 8x12 1 x POSTER FRAME OUTDOOR DVD - UNLIMITED PICS PRE / POST WEDDING PORTRAITURE (FOC) . T&C Applied . For more details kindly contact us via WHATSAPP : +6012-337 2536 INSTAGRAM : instagram.com/lovemachinephotography FB : www.facebook.com/lovemachinephotography EMAIL : lovemachinephotography@gmail.com . #pakejkahwinmurah #pakejperkahwinanmurah #kahwinje #pakejfotografimurah #jomkahwin #pakejfotografi #malayweddingphotographer #malayweddingguide #pakejkahwin #weddingideasmalaysia #malaywedding #weddingreception #eventmalaysia #weddingpromo #inspirasiperkahwinan #eventspacemalaysia #pakejkahwinbajet #eventspacekl #malaysiaweddingphotographer #eventphotographermalaysia #eventphotographymalaysia #fotograferkualalumpur #corporateeventkl #sayajualservisfotografi #weddfest #eventplannerkl #photographermalaysia #fotografermalaysia #lovemachinephotography

Share 10 1

EXCLUSIVE 2019 WEDDING PACKAGE . 2 EVENTS = RM 1,350 ONLY 1 x CUSTOM ALBUM 8x12 1 x POSTER FRAME OUTDOOR DVD - UNLIMITED PICS PRE / POST WEDDING PORTRAITURE (FOC) . T&C Applied . For more details kindly contact us via WHATSAPP : +6012-337 2536 INSTAGRAM : instagram.com/lovemachinephotography FB : www.facebook.com/lovemachinephotography EMAIL : lovemachinephotography@gmail.com . #pakejkahwinmurah #pakejperkahwinanmurah #kahwinje #pakejfotografimurah #jomkahwin #pakejfotografi #malayweddingphotographer #malayweddingguide #pakejkahwin #weddingideasmalaysia #malaywedding #weddingreception #eventmalaysia #weddingpromo #inspirasiperkahwinan #eventspacemalaysia #pakejkahwinbajet #eventspacekl #malaysiaweddingphotographer #eventphotographermalaysia #eventphotographymalaysia #fotograferkualalumpur #corporateeventkl #sayajualservisfotografi #weddfest #eventplannerkl #photographermalaysia #fotografermalaysia #lovemachinephotography

Share 13 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

EXCLUSIVE 2019 WEDDING PACKAGE . 2 EVENTS = RM 1,350 ONLY 1 x CUSTOM ALBUM 8x12 1 x POSTER FRAME OUTDOOR DVD - UNLIMITED PICS PRE / POST WEDDING PORTRAITURE (FOC) . T&C Applied . For more details kindly contact us via WHATSAPP : +6012-337 2536 INSTAGRAM : instagram.com/lovemachinephotography FB : www.facebook.com/lovemachinephotography EMAIL : lovemachinephotography@gmail.com . #pakejkahwinmurah #pakejperkahwinanmurah #kahwinje #pakejfotografimurah #jomkahwin #pakejfotografi #malayweddingphotographer #malayweddingguide #pakejkahwin #weddingideasmalaysia #malaywedding #weddingreception #eventmalaysia #weddingpromo #inspirasiperkahwinan #eventspacemalaysia #pakejkahwinbajet #eventspacekl #malaysiaweddingphotographer #eventphotographermalaysia #eventphotographymalaysia #fotograferkualalumpur #corporateeventkl #sayajualservisfotografi #weddfest #eventplannerkl #photographermalaysia #fotografermalaysia #lovemachinephotography

Share 16 1

EXCLUSIVE 2019 WEDDING PACKAGE . 2 EVENTS = RM 1,350 ONLY 1 x CUSTOM ALBUM 8x12 1 x POSTER FRAME OUTDOOR DVD - UNLIMITED PICS PRE / POST WEDDING PORTRAITURE (FOC) . T&C Applied . For more details kindly contact us via WHATSAPP : +6012-337 2536 INSTAGRAM : instagram.com/lovemachinephotography FB : www.facebook.com/lovemachinephotography EMAIL : lovemachinephotography@gmail.com . #pakejkahwinmurah #pakejperkahwinanmurah #kahwinje #pakejfotografimurah #jomkahwin #pakejfotografi #malayweddingphotographer #malayweddingguide #pakejkahwin #weddingideasmalaysia #malaywedding #weddingreception #eventmalaysia #weddingpromo #inspirasiperkahwinan #eventspacemalaysia #pakejkahwinbajet #eventspacekl #malaysiaweddingphotographer #eventphotographermalaysia #eventphotographymalaysia #fotograferkualalumpur #corporateeventkl #sayajualservisfotografi #weddfest #eventplannerkl #photographermalaysia #fotografermalaysia #lovemachinephotography

Share 6 2

EXCLUSIVE 2019 WEDDING PACKAGE . 2 EVENTS = RM 1,350 ONLY 1 x CUSTOM ALBUM 8x12 1 x POSTER FRAME OUTDOOR DVD - UNLIMITED PICS PRE / POST WEDDING PORTRAITURE (FOC) . T&C Applied . For more details kindly contact us via WHATSAPP : +6012-337 2536 INSTAGRAM : instagram.com/lovemachinephotography FB : www.facebook.com/lovemachinephotography EMAIL : lovemachinephotography@gmail.com . #pakejkahwinmurah #pakejperkahwinanmurah #kahwinje #pakejfotografimurah #jomkahwin #pakejfotografi #malayweddingphotographer #malayweddingguide #pakejkahwin #weddingideasmalaysia #malaywedding #weddingreception #eventmalaysia #weddingpromo #inspirasiperkahwinan #eventspacemalaysia #pakejkahwinbajet #eventspacekl #malaysiaweddingphotographer #eventphotographermalaysia #eventphotographymalaysia #fotograferkualalumpur #corporateeventkl #sayajualservisfotografi #weddfest #eventplannerkl #photographermalaysia #fotografermalaysia #lovemachinephotography

Share 9 2

EXCLUSIVE 2019 WEDDING PACKAGE . 2 EVENTS = RM 1,350 ONLY 1 x CUSTOM ALBUM 8x12 1 x POSTER FRAME OUTDOOR DVD - UNLIMITED PICS PRE / POST WEDDING PORTRAITURE (FOC) . T&C Applied . For more details kindly contact us via WHATSAPP : +6012-337 2536 INSTAGRAM : instagram.com/lovemachinephotography FB : www.facebook.com/lovemachinephotography EMAIL : lovemachinephotography@gmail.com . #pakejkahwinmurah #pakejperkahwinanmurah #kahwinje #pakejfotografimurah #jomkahwin #pakejfotografi #malayweddingphotographer #malayweddingguide #pakejkahwin #weddingideasmalaysia #malaywedding #weddingreception #eventmalaysia #weddingpromo #inspirasiperkahwinan #eventspacemalaysia #pakejkahwinbajet #eventspacekl #malaysiaweddingphotographer #eventphotographermalaysia #eventphotographymalaysia #fotograferkualalumpur #corporateeventkl #sayajualservisfotografi #weddfest #eventplannerkl #photographermalaysia #fotografermalaysia #lovemachinephotography

Share 6 0

EXCLUSIVE 2019 WEDDING PACKAGE . 2 EVENTS = RM 1,350 ONLY 1 x CUSTOM ALBUM 8x12 1 x POSTER FRAME OUTDOOR DVD - UNLIMITED PICS PRE / POST WEDDING PORTRAITURE (FOC) . T&C Applied . For more details kindly contact us via WHATSAPP : +6012-337 2536 INSTAGRAM : instagram.com/lovemachinephotography FB : www.facebook.com/lovemachinephotography EMAIL : lovemachinephotography@gmail.com . #pakejkahwinmurah #pakejperkahwinanmurah #kahwinje #pakejfotografimurah #jomkahwin #pakejfotografi #malayweddingphotographer #malayweddingguide #pakejkahwin #weddingideasmalaysia #malaywedding #weddingreception #eventmalaysia #weddingpromo #inspirasiperkahwinan #eventspacemalaysia #pakejkahwinbajet #eventspacekl #malaysiaweddingphotographer #eventphotographermalaysia #eventphotographymalaysia #fotograferkualalumpur #corporateeventkl #sayajualservisfotografi #weddfest #eventplannerkl #photographermalaysia #fotografermalaysia #lovemachinephotography

Share 17 1

EXCLUSIVE 2019 WEDDING PACKAGE . 2 EVENTS = RM 1,350 ONLY 1 x CUSTOM ALBUM 8x12 1 x POSTER FRAME OUTDOOR DVD - UNLIMITED PICS PRE / POST WEDDING PORTRAITURE (FOC) . T&C Applied . For more details kindly contact us via WHATSAPP : +6012-337 2536 INSTAGRAM : instagram.com/lovemachinephotography FB : www.facebook.com/lovemachinephotography EMAIL : lovemachinephotography@gmail.com . #pakejkahwinmurah #pakejperkahwinanmurah #kahwinje #pakejfotografimurah #jomkahwin #pakejfotografi #malayweddingphotographer #malayweddingguide #pakejkahwin #weddingideasmalaysia #malaywedding #weddingreception #eventmalaysia #weddingpromo #inspirasiperkahwinan #eventspacemalaysia #pakejkahwinbajet #eventspacekl #malaysiaweddingphotographer #eventphotographermalaysia #eventphotographymalaysia #fotograferkualalumpur #corporateeventkl #sayajualservisfotografi #weddfest #eventplannerkl #photographermalaysia #fotografermalaysia #lovemachinephotography

Share 6 0

EXCLUSIVE 2019 WEDDING PACKAGE . 2 EVENTS = RM 1,350 ONLY 1 x CUSTOM ALBUM 8x12 1 x POSTER FRAME OUTDOOR DVD - UNLIMITED PICS PRE / POST WEDDING PORTRAITURE (FOC) . T&C Applied . For more details kindly contact us via WHATSAPP : +6012-337 2536 INSTAGRAM : instagram.com/lovemachinephotography FB : www.facebook.com/lovemachinephotography EMAIL : lovemachinephotography@gmail.com . #pakejkahwinmurah #pakejperkahwinanmurah #kahwinje #pakejfotografimurah #jomkahwin #pakejfotografi #malayweddingphotographer #malayweddingguide #pakejkahwin #weddingideasmalaysia #malaywedding #weddingreception #eventmalaysia #weddingpromo #inspirasiperkahwinan #eventspacemalaysia #pakejkahwinbajet #eventspacekl #malaysiaweddingphotographer #eventphotographermalaysia #eventphotographymalaysia #fotograferkualalumpur #corporateeventkl #sayajualservisfotografi #weddfest #eventplannerkl #photographermalaysia #fotografermalaysia #lovemachinephotography

Share 8 1
kadlavender.my. Hai kesayangan kadlavender.my 😘.
Kepada yg mencari kad kahwin 500pcs,

Hai kesayangan kadlavender.my 😘. Kepada yg mencari kad kahwin 500pcs, boleh mula tempahan. Untuk design boleh lihat highlight kami ye. Untuk tempahan boleh klik link di bio. . Print 2-3 hari sahaja. 😱 . . #kadkahwinlipat #freedelivery #kadkahwinsingle #freedeliverykadkahwin #freedeliverykadkahwinmalaysia #printingmalaysiamurah #printingmalaysia #pelaminkl #kadkahwinbajet #pakejkadkahwinmurah #kahwinje #kadkahwinmalaysia #kadkahwinmurah #kadkahwinkl #kadkahwinselangor #weddingcard

Share 2 0
jai_harharah_bridal. Repost from @samsweetgarden using @RepostRegramApp - Assalamualaikum/H

Repost from @samsweetgarden using @RepostRegramApp - Assalamualaikum/Hi semua 🤗 Meh sini nak cerita sikit kenapa wajib sewa dengan @samsweetgarden ni 😁 Adik kakok wehh tahu tak kalau sewa khemah sendiri boleh cecah RM7000? 😱😰 Tu tak termasuk aircond, kerusi, meja semua lagi! Parok wehh 😰 . Haa kalau nak jimat ambil dengan @samsweetgarden la tambah2 sekarang ada PROMOSI BESAR-BESARAN ni! Kita bagi harga kasih sayang 😍🥰 . . . ❤️ Team kami berpengalaman lebih 15 tahun dalam bidang pengurusan majlis perkahwinan (@suci_weddings_kb @niksherabridal @harharahbridalgallery) ❤️ Dewan yang berhawa dingin sepenuhnya! Fully aircond! ❤️ Ruang parkir yang luas memuatkan 80 buah kereta . ❤️ PERCUMA HOMESTAY 2 BILIK yang berhawa dingin ❤️ Terdapat ruang solat dan tandas untuk lelaki dan perempuan ❤️ Kerusi emas ekslusif untuk kegunaan dalam dewan . ❤️ Kerusi chiavari ekslusif untuk kegunaan luar dewan ❤️ Ruang luar dewan yang sangat luas dan bertemakan garden . ❤️ Ruang legar berpagar untuk kanak-kanak bermain . ❤️ Boleh menggunakan idea sendiri untuk dekorasi ❤️ Boleh menggunakan ruang taman di sekeliling rumah utama untuk kegunaan dekorasi ❤️ Rumah utama sebagai prop untuk majlis anda . . Apa lagiii? PM laju-lajuuu 😍😍 Nak datang lawat kawasan dulu pon boleh tapi buat appointment dgn kami dulu ya 🤗 ☎️ For fast response whatsapp Kak Sam at 0189087747 . . . #samsweetgarden #weddinghall #eventhall #weddingplanner #eventplanner #dewankahwin #weddinghall2019 #dewankahwin2019 #dewanmurah #dewankahwinmurah #malaysia #kotabharu #wedding #kenduri #kahwinje #promosi #gardenwedding #malaywedding #ramadhan #iftar #buffetramadhan #followforfollowback #likeforlikes #banquethall #weddingpackage #hariraya #aidilfitri

Share 31 3
jai_harharah_bridal. Repost from @samsweetgarden using @RepostRegramApp - Assalamualaikum/H

Repost from @samsweetgarden using @RepostRegramApp - Assalamualaikum/Hi semua 🤗 Meh sini nak cerita sikit kenapa wajib sewa dengan @samsweetgarden ni 😁 Adik kakok wehh tahu tak kalau sewa khemah sendiri boleh cecah RM7000? 😱😰 Tu tak termasuk aircond, kerusi, meja semua lagi! Parok wehh 😰 . Haa kalau nak jimat ambil dengan @samsweetgarden la tambah2 sekarang ada PROMOSI BESAR-BESARAN ni! Kita bagi harga kasih sayang 😍🥰 . . . ❤️ Team kami berpengalaman lebih 15 tahun dalam bidang pengurusan majlis perkahwinan (@suci_weddings_kb @niksherabridal @harharahbridalgallery) ❤️ Dewan yang berhawa dingin sepenuhnya! Fully aircond! ❤️ Ruang parkir yang luas memuatkan 80 buah kereta . ❤️ PERCUMA HOMESTAY 2 BILIK yang berhawa dingin ❤️ Terdapat ruang solat dan tandas untuk lelaki dan perempuan ❤️ Kerusi emas ekslusif untuk kegunaan dalam dewan . ❤️ Kerusi chiavari ekslusif untuk kegunaan luar dewan ❤️ Ruang luar dewan yang sangat luas dan bertemakan garden . ❤️ Ruang legar berpagar untuk kanak-kanak bermain . ❤️ Boleh menggunakan idea sendiri untuk dekorasi ❤️ Boleh menggunakan ruang taman di sekeliling rumah utama untuk kegunaan dekorasi ❤️ Rumah utama sebagai prop untuk majlis anda . . Apa lagiii? PM laju-lajuuu 😍😍 Nak datang lawat kawasan dulu pon boleh tapi buat appointment dgn kami dulu ya 🤗 ☎️ For fast response whatsapp Kak Sam at 0189087747 . . . #samsweetgarden #weddinghall #eventhall #weddingplanner #eventplanner #dewankahwin #weddinghall2019 #dewankahwin2019 #dewanmurah #dewankahwinmurah #malaysia #kotabharu #wedding #kenduri #kahwinje #promosi #gardenwedding #malaywedding #ramadhan #iftar #buffetramadhan #followforfollowback #likeforlikes #banquethall #weddingpackage #hariraya #aidilfitri

Share 22 3
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Terima kasih kerana memberi kepercayaan kepada team FotoSantai Terengganu untuk majlis anda! 😊😊 Better service, better value & better experience! _ Kepada yang masih tercari2 khidmat instant photobooth yang paling awesome untuk majlis jamuan Hari Raya Aidilfiti sila hubungi team kami sekarang 📱019-9980333 atau 📱017-9104783 sebab kitorg ade offer thorbaikk sempena bulan syawal yang masih berbaki beberapa hari lagi ini. Slot adalah terhad. Get yours book now! 💁🏻‍♀️💃

Share 6 1
kadlavender.my. Hai kesayangan kadlavender.my 😘.
Untuk sebarang pertanyaan boleh what

Hai kesayangan kadlavender.my 😘. Untuk sebarang pertanyaan boleh whatsapp terus ke 011-56669122 atau terus klik link di bio. Senang aja kan. . . #kadkahwinlipat #freedelivery #kadkahwinsingle #freedeliverykadkahwin #freedeliverykadkahwinmalaysia #printingmalaysiamurah #printingmalaysia #pelaminkl #kadkahwinbajet #pakejkadkahwinmurah #kahwinje #kadkahwinmalaysia #kadkahwinmurah #kadkahwinkl #kadkahwinselangor #weddingcard

Share 1 0
kadlavender.my. Hai kesayangan kadlavender.my 😘.
Cari kad kahwin 300pcs? Jangan buntu

Hai kesayangan kadlavender.my 😘. Cari kad kahwin 300pcs? Jangan buntu lg sayang. Harga istimewa untuk bakal pengantin. Klik link di bio untuk membuat tempahan anda. . . #kadkahwinlipat #freedelivery #kadkahwinsingle #freedeliverykadkahwin #freedeliverykadkahwinmalaysia #printingmalaysiamurah #printingmalaysia #pelaminkl #kadkahwinbajet #pakejkadkahwinmurah #kahwinje #kadkahwinmalaysia #kadkahwinmurah #kadkahwinkl #kadkahwinselangor #weddingcard

Share 2 2
kadlavender.my. Hai kesayangan kadlavender.my 😘.
#peraduanlavender #contest
Nak menan

Hai kesayangan kadlavender.my 😘. #peraduanlavender #contest Nak menang IPHONE? Atau TRIP KE SINGAPORE? Tempah kad anda hari ini. klik link di bio untuk tempahan. *peraduan sah untuk tempahan sehingga 23 july sahaja. . . . #kadkahwinlipat #freedelivery #kadkahwinsingle #freedeliverykadkahwin #freedeliverykadkahwinmalaysia #printingmalaysiamurah #printingmalaysia #pelaminkl #kadkahwinbajet #pakejkadkahwinmurah #kahwinje #kadkahwinmalaysia #kadkahwinmurah #kadkahwinkl #kadkahwinselangor #weddingcard

Share 2 0

EXCLUSIVE 2019 WEDDING PACKAGE . 2 EVENTS = RM 1,350 ONLY 1 x CUSTOM ALBUM 8x12 1 x POSTER FRAME OUTDOOR DVD - UNLIMITED PICS PRE / POST WEDDING PORTRAITURE (FOC) . T&C Applied . For more details kindly contact us via WHATSAPP : +6012-337 2536 INSTAGRAM : instagram.com/lovemachinephotography FB : www.facebook.com/lovemachinephotography EMAIL : lovemachinephotography@gmail.com . #pakejkahwinmurah #pakejperkahwinanmurah #kahwinje #pakejfotografimurah #jomkahwin #pakejfotografi #malayweddingphotographer #malayweddingguide #pakejkahwin #weddingideasmalaysia #malaywedding #weddingreception #eventmalaysia #weddingpromo #inspirasiperkahwinan #eventspacemalaysia #pakejkahwinbajet #eventspacekl #malaysiaweddingphotographer #eventphotographermalaysia #eventphotographymalaysia #fotograferkualalumpur #corporateeventkl #sayajualservisfotografi #weddfest #eventplannerkl #photographermalaysia #fotografermalaysia #lovemachinephotography

Share 25 0

EXCLUSIVE 2019 WEDDING PACKAGE . 2 EVENTS = RM 1,350 ONLY 1 x CUSTOM ALBUM 8x12 1 x POSTER FRAME OUTDOOR DVD - UNLIMITED PICS PRE / POST WEDDING PORTRAITURE (FOC) . T&C Applied . For more details kindly contact us via WHATSAPP : +6012-337 2536 INSTAGRAM : instagram.com/lovemachinephotography FB : www.facebook.com/lovemachinephotography EMAIL : lovemachinephotography@gmail.com . #pakejkahwinmurah #pakejperkahwinanmurah #kahwinje #pakejfotografimurah #jomkahwin #pakejfotografi #malayweddingphotographer #malayweddingguide #pakejkahwin #weddingideasmalaysia #malaywedding #weddingreception #eventmalaysia #weddingpromo #inspirasiperkahwinan #eventspacemalaysia #pakejkahwinbajet #eventspacekl #malaysiaweddingphotographer #eventphotographermalaysia #eventphotographymalaysia #fotograferkualalumpur #corporateeventkl #sayajualservisfotografi #weddfest #eventplannerkl #photographermalaysia #fotografermalaysia #lovemachinephotography

Share 13 0

EXCLUSIVE 2019 WEDDING PACKAGE . 2 EVENTS = RM 1,350 ONLY 1 x CUSTOM ALBUM 8x12 1 x POSTER FRAME OUTDOOR DVD - UNLIMITED PICS PRE / POST WEDDING PORTRAITURE (FOC) . T&C Applied . For more details kindly contact us via WHATSAPP : +6012-337 2536 INSTAGRAM : instagram.com/lovemachinephotography FB : www.facebook.com/lovemachinephotography EMAIL : lovemachinephotography@gmail.com . #pakejkahwinmurah #pakejperkahwinanmurah #kahwinje #pakejfotografimurah #jomkahwin #pakejfotografi #malayweddingphotographer #malayweddingguide #pakejkahwin #weddingideasmalaysia #malaywedding #weddingreception #eventmalaysia #weddingpromo #inspirasiperkahwinan #eventspacemalaysia #pakejkahwinbajet #eventspacekl #malaysiaweddingphotographer #eventphotographermalaysia #eventphotographymalaysia #fotograferkualalumpur #corporateeventkl #sayajualservisfotografi #weddfest #eventplannerkl #photographermalaysia #fotografermalaysia #lovemachinephotography

Share 12 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});