#kahwinje

Posts Share

ikhram_juhari. Tapi kadang-kadang.....
.
.
#wedding #viralvideos #kahwinje .
.
Cast :

Tapi kadang-kadang..... . . #wedding #viralvideos #kahwinje . . Cast : @nelissaedreena @hans_awalluddin Me 😬🌹

Share 408 29

EXCLUSIVE FOR JANUARY 2019 WEDDING . 2 EVENTS = RM 1,000 ONLY 1 x PHOTOBOOK ALBUM 8x12 1 x POSTER FRAME OUTDOOR DVD - UNLIMITED PICS . T&C Applied . For more details kindly contact us via WHATSAPP : +6012-337 2536 INSTAGRAM : instagram.com/lovemachinephotography FB : www.facebook.com/lovemachinephotography EMAIL : lovemachinephotography@gmail.com . #pakejkahwinmurah #pakejperkahwinanmurah #kahwinje #pakejfotografimurah #jomkahwin #pakejfotografi #malayweddingphotographer #malayweddingguide #pakejkahwin #weddingideasmalaysia #malaywedding #weddingreception #akadnikah #weddingpromo #inspirasiperkahwinan #fotografer #pakejkahwinbajet #sanding #malaysiaweddingphotographer #portraiture #kualalumpur #fotograferkualalumpur #bridegroom #sayajualservisfotografi #sayajualservis #photoshoot #photographermalaysia #fotografermalaysia #lovemachinephotography

Share 11 0
adlishazwan.ruzaiman. #kahwinje exhibition at Mid Valley Exhibition Centre @kashfizulkufli t

#kahwinje exhibition at Mid Valley Exhibition Centre @kashfizulkufli together with @idbykashfizulkufli and @ekspresiweddings

Share 269 20

Walk in terus ke butik kami untuk survey dan booking date sewaan baju. Waktu operasi butik: SELASA - AHAD 10:30AM - 6:30PM Untuk pertanyaan sila klik link wasap di profile/bio @wobybridal WOBY BRIDAL 11-1, JALAN KAJANG PERDANA 2/2, KAJANG PERDANA, 43000 KAJANG #bajupengantin #bajusanding #bajupengantinmalaysia #bajusandingmalaysia #busanapengantin #busanapengantinmalaysia #sewabajupengantin #sewabajusanding #malaywedding #malayweddingdress #weddingmalaysia #bridalmalaysia #inspirasiperkahwinan #weddfest #malayweddingguide #pesonapengantin #perkahwinanmalaysia #jomkahwin #kahwinje #kahwinmalaysia #wobybridal

Share 102 5

. temui kami di pameran pengantin bersama @mzvlkhr pakar runding pakej perkahwinan dan @_qwanadzli usahawan muda daripada dfini cottage. pameran akan bermula jam 10 pagi sehingga 10 malam. #kahwinje #dfinicottage

Share 281 26
weddingdiaries.kl. Malaysia Fastest Growing Wedding Insta-Megazine💕
One-stop centre for

Malaysia Fastest Growing Wedding Insta-Megazine💕 One-stop centre for planning your dream wedding🎉😊 . Wedding of Ameira & Jufri Makeup @azni.hadi Drees @altelia_amani . . Use hashtag #weddingdiarieskl or tag @weddingdiaries.kl at your wedding photos if you want to be featured😊😊😊 _________________________________________ #repost #weddingdiarieskl #weddingphotographer #malaydiaries #bridestory #weddingideasmalaysia #malayweddingguide #gambarkahwin #malaywedding #klwedding #malayphotographer _________________________________________ #tudung #like4like #countingdays #muakualalumpur #makeupnikah #lofattah #f4f #malaybridesmaids #bridesmaids #pakejperkahwinan #makeupkahwin #jurugambarperkahwinan #malaypretty #jomkahwin #KLFW2018 #malayvideographer #kahwinje #pelamin2018

Share 3029 13

Walk in terus ke butik kami untuk survey dan booking date sewaan baju. Waktu operasi butik: SELASA - AHAD 10:30AM - 6:30PM Untuk pertanyaan sila klik link wasap di profile/bio @wobybridal WOBY BRIDAL 11-1, JALAN KAJANG PERDANA 2/2, KAJANG PERDANA, 43000 KAJANG #bajupengantin #bajusanding #bajupengantinmalaysia #bajusandingmalaysia #busanapengantin #busanapengantinmalaysia #sewabajupengantin #sewabajusanding #malaywedding #malayweddingdress #weddingmalaysia #bridalmalaysia #inspirasiperkahwinan #weddfest #malayweddingguide #pesonapengantin #perkahwinanmalaysia #jomkahwin #kahwinje #kahwinmalaysia #wobybridal

Share 122 3
awantonastudio. Jom ke booth @awantona & @awantonastudio  bernombor A84 di @kahwinje d

Jom ke booth @awantona & @awantonastudio bernombor A84 di @kahwinje di Mid Valley hari ini! . Btw, kami bukan kunyit. Masih straight yaaa. 😅 . . #AwantonaRangers #KitaSemuaAwantonaRangers #KahwinJe

Share 135 4
weddingdiaries.kl. Malaysia Fastest Growing Wedding Insta-Megazine💕
One-stop centre for

Malaysia Fastest Growing Wedding Insta-Megazine💕 One-stop centre for planning your dream wedding🎉😊 . . Bride Makeup by @warnabilla💕 Untuk bakal pengantin yg tgh survey makeup artist tu boleh la tengok2 jengok2 page insta @warnabilla 😁😊 . . . Do tag your partner. Thank you😊☺️✌️️ Do follow us at @weddingdiaries.kl, join the family and don't miss all the awesome daily content😊 . . . Use hashtag #weddingdiarieskl or tag @weddingdiaries.kl at your wedding photos if you want to be featured😊😊😊 _________________________________________ #repost #weddingdiarieskl #weddingphotographer #malaydiaries #bridestory #weddingideasmalaysia #malayweddingguide #gambarkahwin #malaywedding #klwedding #malayphotographer _________________________________________ #tudung #like4like #countingdays #muakualalumpur #makeupnikah #lofattah #f4f #malaybridesmaids #bridesmaids #pakejperkahwinan #makeupkahwin #jurugambarperkahwinan #malaypretty #creativeshot #inspirasiperkahwinan #malayvideographer #kahwinje #pelamin2018

Share 1155 2

Nak yang plain suci bersih? RM0.65 min order 100. Harga serendah RM0.44 untuk 1000pcs. . . Add RM0.20 utk sticker Add RM0.10 utk tali . . Add RM0.25 utk tali + sticker . Nak isi popcorn/cookies dalam kotak? @doorgiftbagetz4u dah ada packaging baruuu 😍😍 Min order 100 pcs sahaja. . #kotakdoorgift #doorgiftkahwin #doorgiftpopcorn #bazarpaknil #kahwinmall #persiapanwedding #malaysiawedding #weddingmalysia #doorgiftkahwin #doorgiftmurah #doorgiftselangor #doorgiftpuncakalam #klang #meru #setiaalam #doorgiftpopcornklang #persiapanperkahwinan #pesonapengantin #kerjakahwin #pakejperkahwinan #walimatulurus #jomkahwin #kahwinje

Share 3 0

EXCLUSIVE FOR JANUARY 2019 WEDDING . 2 EVENTS = RM 1,000 ONLY 1 x PHOTOBOOK ALBUM 8x12 1 x POSTER FRAME OUTDOOR DVD - UNLIMITED PICS . T&C Applied . For more details kindly contact us via WHATSAPP : +6012-337 2536 INSTAGRAM : instagram.com/lovemachinephotography FB : www.facebook.com/lovemachinephotography EMAIL : lovemachinephotography@gmail.com . #pakejkahwinmurah #pakejperkahwinanmurah #kahwinje #pakejfotografimurah #jomkahwin #pakejfotografi #malayweddingphotographer #malayweddingguide #pakejkahwin #weddingideasmalaysia #malaywedding #weddingreception #akadnikah #weddingpromo #inspirasiperkahwinan #fotografer #pakejkahwinbajet #sanding #malaysiaweddingphotographer #portraiture #kualalumpur #fotograferkualalumpur #bridegroom #sayajualservisfotografi #sayajualservis #photoshoot #photographermalaysia #fotografermalaysia #lovemachinephotography

Share 8 0

EXCLUSIVE FOR JANUARY 2019 WEDDING . 2 EVENTS = RM 1,000 ONLY 1 x PHOTOBOOK ALBUM 8x12 1 x POSTER FRAME OUTDOOR DVD - UNLIMITED PICS . T&C Applied . For more details kindly contact us via WHATSAPP : +6012-337 2536 INSTAGRAM : instagram.com/lovemachinephotography FB : www.facebook.com/lovemachinephotography EMAIL : lovemachinephotography@gmail.com . #pakejkahwinmurah #pakejperkahwinanmurah #kahwinje #pakejfotografimurah #jomkahwin #pakejfotografi #malayweddingphotographer #malayweddingguide #pakejkahwin #weddingideasmalaysia #malaywedding #weddingreception #akadnikah #weddingpromo #inspirasiperkahwinan #fotografer #pakejkahwinbajet #sanding #malaysiaweddingphotographer #portraiture #kualalumpur #fotograferkualalumpur #bridegroom #sayajualservisfotografi #sayajualservis #photoshoot #photographermalaysia #fotografermalaysia #lovemachinephotography

Share 9 0
alquran_custom_bydilla. ALQURAN A5

DESIGN 😍😍
ALQURAN CUSTOM BYDILLA
❤Alquran hardcover
❤Per

ALQURAN A5 DESIGN 😍😍 ALQURAN CUSTOM BYDILLA ❤Alquran hardcover ❤Perkataan "Alquran" bahasa jawi hotstamping Gold ❤Terdapat pelbagai design ❤Wording nama atau Gambar akan diprint terus di cover 😊 ❤Minima tempahan sebanyak 1pcs ❤Sesuai dijadikan sebagai hadiah untuk hantaran,harijadi,Ulang tahun perkahwinan dll ------------------------------------------ Sebarang Pertanyaan Dan Tempahan Boleh Hubungi Ka mi di Talian :- http://www.wasap.my/60178726623 . Tempahan akan berjalan selama 2 hingga ke 3 minggu waktu bekerja😊 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ HARGA KASIH SAYANG dari Rm100 hingga Rm230 #solemnization #alqurancustombydilla #hantaraneksklusif #bridetobe #custommadealquran #hantaranwedding #walimatulurus #muslimah #muslimin #alquranviral #viral #kahwinje #anniversary #ulangtahunperkahwinan #mekappengantin #mekapartis #khatam #majliskhatam #doorgiftalquran #doorgift #wedding #malaywedding #hantaranmurah #bajupengantin #doorgifttunang #gombak #persandingan #tahlil #hadiahbirthday #hantaranbudget

Share 5 1

EXCLUSIVE FOR JANUARY 2019 WEDDING . 2 EVENTS = RM 1,000 ONLY 1 x PHOTOBOOK ALBUM 8x12 1 x POSTER FRAME OUTDOOR DVD - UNLIMITED PICS . T&C Applied . For more details kindly contact us via WHATSAPP : +6012-337 2536 INSTAGRAM : instagram.com/lovemachinephotography FB : www.facebook.com/lovemachinephotography EMAIL : lovemachinephotography@gmail.com . #pakejkahwinmurah #pakejperkahwinanmurah #kahwinje #pakejfotografimurah #jomkahwin #pakejfotografi #malayweddingphotographer #malayweddingguide #pakejkahwin #weddingideasmalaysia #malaywedding #weddingreception #akadnikah #weddingpromo #inspirasiperkahwinan #fotografer #pakejkahwinbajet #sanding #malaysiaweddingphotographer #portraiture #kualalumpur #fotograferkualalumpur #bridegroom #sayajualservisfotografi #sayajualservis #photoshoot #photographermalaysia #fotografermalaysia #lovemachinephotography

Share 14 0

EXCLUSIVE FOR JANUARY 2019 WEDDING . 2 EVENTS = RM 1,000 ONLY 1 x PHOTOBOOK ALBUM 8x12 1 x POSTER FRAME OUTDOOR DVD - UNLIMITED PICS . T&C Applied . For more details kindly contact us via WHATSAPP : +6012-337 2536 INSTAGRAM : instagram.com/lovemachinephotography FB : www.facebook.com/lovemachinephotography EMAIL : lovemachinephotography@gmail.com . #pakejkahwinmurah #pakejperkahwinanmurah #kahwinje #pakejfotografimurah #jomkahwin #pakejfotografi #malayweddingphotographer #malayweddingguide #pakejkahwin #weddingideasmalaysia #malaywedding #weddingreception #akadnikah #weddingpromo #inspirasiperkahwinan #fotografer #pakejkahwinbajet #sanding #malaysiaweddingphotographer #portraiture #kualalumpur #fotograferkualalumpur #bridegroom #sayajualservisfotografi #sayajualservis #photoshoot #photographermalaysia #fotografermalaysia #lovemachinephotography

Share 19 0

EXCLUSIVE FOR JANUARY 2019 WEDDING . 2 EVENTS = RM 1,000 ONLY 1 x PHOTOBOOK ALBUM 8x12 1 x POSTER FRAME OUTDOOR DVD - UNLIMITED PICS . T&C Applied . For more details kindly contact us via WHATSAPP : +6012-337 2536 INSTAGRAM : instagram.com/lovemachinephotography FB : www.facebook.com/lovemachinephotography EMAIL : lovemachinephotography@gmail.com . #pakejkahwinmurah #pakejperkahwinanmurah #kahwinje #pakejfotografimurah #jomkahwin #pakejfotografi #malayweddingphotographer #malayweddingguide #pakejkahwin #weddingideasmalaysia #malaywedding #weddingreception #akadnikah #weddingpromo #inspirasiperkahwinan #fotografer #pakejkahwinbajet #sanding #malaysiaweddingphotographer #portraiture #kualalumpur #fotograferkualalumpur #bridegroom #sayajualservisfotografi #sayajualservis #photoshoot #photographermalaysia #fotografermalaysia #lovemachinephotography

Share 11 0

Could it be you? . Book your spot now from YEAR 2019! . New packages and alot of exciting things will be announce soon! . The Parley by definition is a 'Special Meeting Point' which specializes in providing an event space; occasions includes Wedding/ Birthday/ Engagements/ Meetings/ Seminar/ Conference/ Showroom/ Photoshoots/ Exhibitions and more! . . Superb advantages include; 1) Easy parking spots in front of the event space 2) 1400 SF sized space that can cater up to 100 pax at one time. 3) Simple and very poise design 4) Located at Presint Diplomatik, Presint 15, Putrajaya. 5) Affordable price to catch! . . Book your event slots now! . . Write down your phone number below / whatsapp 0127743374 (direct at https://www.wasap.my/60127743374) . #seminar #malaysia #putrajaya #eventspaceputrajaya #aqiqah #majlisaqiqah #pastel #newborn #babyshower #babygirl #babyboy #eventspace #eventplanner #wedding #privateevents #kahwinje #jomkahwin #photoshoot #productshoot #shoot

Share 27 1

Baju baru available kat butik sekarang 😘😘😘. Full lace ballgown saiz L 😱😱😱. Book date korang cepat!! . Walk in terus ke butik kami untuk survey dan booking date sewaan baju. Waktu operasi butik: SELASA - AHAD 10:30AM - 6:30PM Untuk pertanyaan sila klik link wasap di profile/bio @wobybridal WOBY BRIDAL 11-1, JALAN KAJANG PERDANA 2/2, KAJANG PERDANA, 43000 KAJANG #bajupengantin #bajusanding #bajupengantinmalaysia #bajusandingmalaysia #busanapengantin #busanapengantinmalaysia #sewabajupengantin #sewabajusanding #malaywedding #malayweddingdress #malaysiaweddingfestival #pameranpengantin #weddingmalaysia #bridalmalaysia #kahwinlah #inspirasiperkahwinan #weddfest #malayweddingguide #pesonapengantin #perkahwinanmalaysia #jomkahwin #kahwinje #kahwinmalaysia #wobybridal

Share 174 2
alquran_custom_bydilla. ALQURAN A5

DESIGN 😍😍
ALQURAN CUSTOM BYDILLA
❤Alquran hardcover
❤Per

ALQURAN A5 DESIGN 😍😍 ALQURAN CUSTOM BYDILLA ❤Alquran hardcover ❤Perkataan "Alquran" bahasa jawi hotstamping Gold ❤Terdapat pelbagai design ❤Wording nama atau Gambar akan diprint terus di cover 😊 ❤Minima tempahan sebanyak 1pcs ❤Sesuai dijadikan sebagai hadiah untuk hantaran,harijadi,Ulang tahun perkahwinan dll ------------------------------------------ Sebarang Pertanyaan Dan Tempahan Boleh Hubungi Ka mi di Talian :- http://www.wasap.my/60178726623 . Tempahan akan berjalan selama 2 hingga ke 3 minggu waktu bekerja😊 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ HARGA KASIH SAYANG dari Rm100 hingga Rm230 #solemnization #alqurancustombydilla #hantaraneksklusif #bridetobe #custommadealquran #hantaranwedding #walimatulurus #muslimah #muslimin #alquranviral #viral #kahwinje #anniversary #ulangtahunperkahwinan #mekappengantin #mekapartis #khatam #majliskhatam #doorgiftalquran #doorgift #wedding #malaywedding #hantaranmurah #bajupengantin #doorgifttunang #gombak #persandingan #tahlil #hadiahbirthday #hantaranbudget

Share 16 0
alquran_custom_cover. Al quran custom cover ❤️
Untuk kenangan seumur hidup. 
Cipta kelainan

Al quran custom cover ❤️ Untuk kenangan seumur hidup. Cipta kelainan di dalam hantaran anda @ hadiah anda dengan Alquran custom kami. Apa specialnya? Boleh print nama dan letak gambar di cover Al-Quran tau.. percayalah :; ❤️Minima tempahan hanya 1pcs❤️ ❤️Harga include al quran❤️ ❤️Design boleh pilih❤️ ❤️wording print terus di cover❤️ Insyallah anda akan lebih bersemangat untuk membaca nya dengan lebih kerap sbb quran anda dah cantik! 😍 siap ada printed nama skali ya..😍 . HARGA Daripada RM100-RM230 ...................................................................... 📱Order CLICK di BIO kami or Whatsapp +6013-221 6655 +6013-221 6655 . www.wasap.my/60132216655 www.wasap.my/60132216655 . 📮Penghantaran melalui Poslaju ke seluruh Malaysia/singapore/brunei. . Siap dalam 2-3minggu bekerja. . 🛎🛎Sila Buat tempahan awal untuk mengelakkan tempahan anda di tolak ya.. . (p/s: jika nak urgent kami boleh buat juga (caj tambahan akn dikenakan)) . #alquran #alqurancustom #alqurancustomize #alqurancustomcover #alqurancustommalaysia #customalquran #personalizedalquran #pelamin #hantaran #kadkawin #hantarankahwin #hantaranmewah #krususkahwin #kahwinje #jomkahwin #alquran #alquranhantaran #hantaranalquran #hadiahbirthday #hadiah #pelaminnikah #hadiahanniversary #pelamintunang #mekapnikah #hadiahalquran #hadiahquran #quran #islam #makkah

Share 15 0
alquran_custom_cover. Al quran custom cover ❤️
Untuk kenangan seumur hidup. 
Cipta kelainan

Al quran custom cover ❤️ Untuk kenangan seumur hidup. Cipta kelainan di dalam hantaran anda @ hadiah anda dengan Alquran custom kami. Apa specialnya? Boleh print nama dan letak gambar di cover Al-Quran tau.. percayalah :; ❤️Minima tempahan hanya 1pcs❤️ ❤️Harga include al quran❤️ ❤️Design boleh pilih❤️ ❤️wording print terus di cover❤️ Insyallah anda akan lebih bersemangat untuk membaca nya dengan lebih kerap sbb quran anda dah cantik! 😍 siap ada printed nama skali ya..😍 . HARGA Daripada RM100-RM230 ...................................................................... 📱Order CLICK di BIO kami or Whatsapp +6013-221 6655 +6013-221 6655 . www.wasap.my/60132216655 www.wasap.my/60132216655 . 📮Penghantaran melalui Poslaju ke seluruh Malaysia/singapore/brunei. . Siap dalam 2-3minggu bekerja. . 🛎🛎Sila Buat tempahan awal untuk mengelakkan tempahan anda di tolak ya.. . (p/s: jika nak urgent kami boleh buat juga (caj tambahan akn dikenakan)) . #alquran #alqurancustom #alqurancustomize #alqurancustomcover #alqurancustommalaysia #customalquran #personalizedalquran #pelamin #hantaran #kadkawin #hantarankahwin #hantaranmewah #krususkahwin #kahwinje #jomkahwin #alquran #alquranhantaran #hantaranalquran #hadiahbirthday #hadiah #pelaminnikah #hadiahanniversary #pelamintunang #mekapnikah #hadiahalquran #hadiahquran #quran #islam #makkah

Share 18 0
alquran_custom_cover. Al quran custom cover ❤️
Untuk kenangan seumur hidup. 
Cipta kelainan

Al quran custom cover ❤️ Untuk kenangan seumur hidup. Cipta kelainan di dalam hantaran anda @ hadiah anda dengan Alquran custom kami. Apa specialnya? Boleh print nama dan letak gambar di cover Al-Quran tau.. percayalah :; ❤️Minima tempahan hanya 1pcs❤️ ❤️Harga include al quran❤️ ❤️Design boleh pilih❤️ ❤️wording print terus di cover❤️ Insyallah anda akan lebih bersemangat untuk membaca nya dengan lebih kerap sbb quran anda dah cantik! 😍 siap ada printed nama skali ya..😍 . HARGA Daripada RM100-RM230 ...................................................................... 📱Order CLICK di BIO kami or Whatsapp +6013-221 6655 +6013-221 6655 . www.wasap.my/60132216655 www.wasap.my/60132216655 . 📮Penghantaran melalui Poslaju ke seluruh Malaysia/singapore/brunei. . Siap dalam 2-3minggu bekerja. . 🛎🛎Sila Buat tempahan awal untuk mengelakkan tempahan anda di tolak ya.. . (p/s: jika nak urgent kami boleh buat juga (caj tambahan akn dikenakan)) . #alquran #alqurancustom #alqurancustomize #alqurancustomcover #alqurancustommalaysia #customalquran #personalizedalquran #pelamin #hantaran #kadkawin #hantarankahwin #hantaranmewah #krususkahwin #kahwinje #jomkahwin #alquran #alquranhantaran #hantaranalquran #hadiahbirthday #hadiah #pelaminnikah #hadiahanniversary #pelamintunang #mekapnikah #hadiahalquran #hadiahquran #quran #islam #makkah

Share 9 0
alquran_custom_cover. Al quran custom cover ❤️ Untuk kenangan seumur hidup. 
Cipta kelainan

Al quran custom cover ❤️ Untuk kenangan seumur hidup. Cipta kelainan di dalam hantaran anda @ hadiah anda dengan Alquran custom kami. Apa specialnya? Boleh print nama dan letak gambar di cover Al-Quran tau.. percayalah :; ❤️Minima tempahan hanya 1pcs❤️ ❤️Harga include al quran❤️ ❤️Design boleh pilih❤️ ❤️wording print terus di cover❤️ Insyallah anda akan lebih bersemangat untuk membaca nya dengan lebih kerap sbb quran anda dah cantik! 😍 siap ada printed nama skali ya..😍 . HARGA Daripada RM100-RM230 ...................................................................... 📱Order CLICK di BIO kami or Whatsapp +6013-221 6655 +6013-221 6655 . www.wasap.my/60132216655 www.wasap.my/60132216655 . 📮Penghantaran melalui Poslaju ke seluruh Malaysia/singapore/brunei. . Siap dalam 2-3minggu bekerja. . 🛎🛎Sila Buat tempahan awal untuk mengelakkan tempahan anda di tolak ya.. . (p/s: jika nak urgent kami boleh buat juga (caj tambahan akn dikenakan)) . #alquran #alqurancustom #alqurancustomize #alqurancustomcover #alqurancustommalaysia #customalquran #personalizedalquran #pelamin #hantaran #kadkawin #hantarankahwin #hantaranmewah #krususkahwin #kahwinje #jomkahwin #alquran #alquranhantaran #hantaranalquran #hadiahbirthday #hadiah #pelaminnikah #hadiahanniversary #pelamintunang #mekapnikah #hadiahalquran #hadiahquran #quran #islam #makkah

Share 14 0
alquran_custom_cover. Al quran custom cover ❤️
Untuk kenangan seumur hidup. 
Cipta kelainan

Al quran custom cover ❤️ Untuk kenangan seumur hidup. Cipta kelainan di dalam hantaran anda @ hadiah anda dengan Alquran custom kami. Apa specialnya? Boleh print nama dan letak gambar di cover Al-Quran tau.. percayalah :; ❤️Minima tempahan hanya 1pcs❤️ ❤️Harga include al quran❤️ ❤️Design boleh pilih❤️ ❤️wording print terus di cover❤️ Insyallah anda akan lebih bersemangat untuk membaca nya dengan lebih kerap sbb quran anda dah cantik! 😍 siap ada printed nama skali ya..😍 . HARGA Daripada RM100-RM230 ...................................................................... 📱Order CLICK di BIO kami or Whatsapp +6013-221 6655 +6013-221 6655 . www.wasap.my/60132216655 www.wasap.my/60132216655 . 📮Penghantaran melalui Poslaju ke seluruh Malaysia/singapore/brunei. . Siap dalam 2-3minggu bekerja. . 🛎🛎Sila Buat tempahan awal untuk mengelakkan tempahan anda di tolak ya.. . (p/s: jika nak urgent kami boleh buat juga (caj tambahan akn dikenakan)) . #alquran #alqurancustom #alqurancustomize #alqurancustomcover #alqurancustommalaysia #customalquran #personalizedalquran #pelamin #hantaran #kadkawin #hantarankahwin #hantaranmewah #krususkahwin #kahwinje #jomkahwin #alquran #alquranhantaran #hantaranalquran #hadiahbirthday #hadiah #pelaminnikah #hadiahanniversary #pelamintunang #mekapnikah #hadiahalquran #hadiahquran #quran #islam #makkah

Share 20 0
alquran_custom_bydilla. ALQURAN A5

DESIGN 😍😍
ALQURAN CUSTOM BYDILLA
❤Alquran hardcover
❤Per

ALQURAN A5 DESIGN 😍😍 ALQURAN CUSTOM BYDILLA ❤Alquran hardcover ❤Perkataan "Alquran" bahasa jawi hotstamping Gold ❤Terdapat pelbagai design ❤Wording nama atau Gambar akan diprint terus di cover 😊 ❤Minima tempahan sebanyak 1pcs ❤Sesuai dijadikan sebagai hadiah untuk hantaran,harijadi,Ulang tahun perkahwinan dll ------------------------------------------ Sebarang Pertanyaan Dan Tempahan Boleh Hubungi Ka mi di Talian :- http://www.wasap.my/60178726623 . Tempahan akan berjalan selama 2 hingga ke 3 minggu waktu bekerja😊 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ HARGA KASIH SAYANG dari Rm100 hingga Rm230 #solemnization #alqurancustombydilla #hantaraneksklusif #bridetobe #custommadealquran #hantaranwedding #walimatulurus #muslimah #muslimin #alquranviral #viral #kahwinje #anniversary #ulangtahunperkahwinan #mekappengantin #mekapartis #khatam #majliskhatam #doorgiftalquran #doorgift #wedding #malaywedding #hantaranmurah #bajupengantin #doorgifttunang #gombak #persandingan #tahlil #hadiahbirthday #hantaranbudget

Share 9 1
mutiaracanopyevent. .
Canopy Arabian Standard 
Location: Bukit Changgang 
Date: 18th Novem

. Canopy Arabian Standard Location: Bukit Changgang Date: 18th November Theme: Pink + Light Peach . Tempahan untuk Majlis Perkahwinan atau apa2 majlis boleh wasap nombor yg tertera di bawah. . www.wasap.my/60123644250/canopy . www.wasap.my/60133008719/canopy . www.wasap.my/60134568046/canopy #kanopicantikbymce #kanopidengkil #khemahlawa #khemahselangor #khemahcantik #khemahsewa #khemaharabian #khemahmurah #khemahperkahwinan #khemahunderlayer #khemahpengantin #canopykahwin #canopyarabian #canopymalaysia #canopymurah #kahwinje #sepang #nilai #kotaseriemas #bandarenstek #bbsalaktinggi #kotawarisan #jenderam #dengkil

Share 7 1
alquran_custom_bydilla. ALQURAN A5

DESIGN 😍😍
ALQURAN CUSTOM BYDILLA
❤Alquran hardcover
❤Per

ALQURAN A5 DESIGN 😍😍 ALQURAN CUSTOM BYDILLA ❤Alquran hardcover ❤Perkataan "Alquran" bahasa jawi hotstamping Gold ❤Terdapat pelbagai design ❤Wording nama atau Gambar akan diprint terus di cover 😊 ❤Minima tempahan sebanyak 1pcs ❤Sesuai dijadikan sebagai hadiah untuk hantaran,harijadi,Ulang tahun perkahwinan dll ------------------------------------------ Sebarang Pertanyaan Dan Tempahan Boleh Hubungi Ka mi di Talian :- http://www.wasap.my/60178726623 . Tempahan akan berjalan selama 2 hingga ke 3 minggu waktu bekerja😊 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ HARGA KASIH SAYANG dari Rm100 hingga Rm230 #solemnization #alqurancustombydilla #hantaraneksklusif #bridetobe #custommadealquran #hantaranwedding #walimatulurus #muslimah #muslimin #alquranviral #viral #kahwinje #anniversary #ulangtahunperkahwinan #mekappengantin #mekapartis #khatam #majliskhatam #doorgiftalquran #doorgift #wedding #malaywedding #hantaranmurah #bajupengantin #doorgifttunang #gombak #persandingan #tahlil #hadiahbirthday #hantaranbudget

Share 11 1
mutiaracanopyevent. .
Canopy Arabian Special
Location: Bukit Changgang 
Date: 17th Novembe

. Canopy Arabian Special Location: Bukit Changgang Date: 17th November Theme: Gold + Cream . Tempahan untuk Majlis Perkahwinan atau apa2 majlis boleh wasap nombor yg tertera di bawah. . www.wasap.my/60123644250/canopy . www.wasap.my/60133008719/canopy . www.wasap.my/60134568046/canopy #kanopicantikbymce #kanopidengkil #khemahlawa #khemahselangor #khemahcantik #khemahsewa #khemaharabian #khemahmurah #khemahperkahwinan #khemahunderlayer #khemahpengantin #canopykahwin #canopyarabian #canopymalaysia #canopymurah #kahwinje #sepang #nilai #kotaseriemas #bandarenstek #bbsalaktinggi #kotawarisan #jenderam #dengkil

Share 11 1