(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
kendallthequeeen. happy birthday Kourtney !! we love u so much ❤️ @kendalljenner @kourtn

happy birthday Kourtney !! we love u so much ❤️ @kendalljenner @kourtneykardash

Share 143 3
aym.studio. Our ‘Kaiyo’ Top in Lilac worn with ‘Chalk’ Joggers in Black // www.aym

Our ‘Kaiyo’ Top in Lilac worn with ‘Chalk’ Joggers in Black // www.aym-studio.com

Share 694 3
cultureapproved. @kourtneykardash @kendalljenner ☀️
Share 674 4
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Si, si, si, podemos escuchar vuestra pregunta ¿ porque @kendalljenner siempre ? . - - - Debemos tener consciencia de que sus #look no son aveces elegidos por la modelo, por lo general para los eventos suele quedar todos a manos de la #styling @marnixmarni . Quien para nadie es un secreto es la autora de los #outfits exitosos de muchas de las hermanas del clan #kardashian y de ahí nace nuestro gusto por lo inusual !! . - - Nos encanto tanto este look, para asistir a la fiesta privada de la marca #revolve tanto por la combinación de colores, un #dress con inspiración de los años 90 en ese drapeado de @revolve , a juego con unos guantes modo princesa de @marineserre_official en combinación con los botines . - - - #kendalljennerstyle #kendalljenner #vetements #fashionstyle #coachella #revolvefestival #marineserre #marnixmarni #kendalljenner #coachella2019 #likegirls #like4like #likegirls #fashionworld #fashionnewyork #fashionlondon #fashionmilan #fashionspain #fashionparis #fashionfrance #fashionchina #fashiongermany #fashionitaly #milanfashion #canadafashion #australiafashion

Share 28 0
korrektori_dlya_nosa_1. Отзыв клиентки😘
#нос#корректор#ренопластиканоса#ринопластика#риноплас

Отзыв клиентки😘 #kendalljennerstyle

Share 4 2
korrektori_dlya_nosa_2. Отзыв клиентки😘
#нос#корректор#ренопластиканоса#ринопластика#риноплас

Отзыв клиентки😘 #kendalljennerstyle

Share 3 1
korrektori_dlya_nosa. Отзыв клиентки😘
#нос#корректор#ренопластиканоса#ринопластика#риноплас

Отзыв клиентки😘 #kendalljennerstyle

Share 5 2

Kendall Jenner looking fierce. The model recently revealed she’s always felt the least sexy in the family. She confessed she’s struggled with being so skinny while her sisters are constantly praised for their curves. “Sexy” comes in all shapes and sizes girl. @kendalljenner - LINK IN BIO TO SEE MORE

Share 212 6
kennyqueenjenner. Kenny for @proactiv via her Twitter | Such an Angel 😻✨ @kendalljenner

Kenny for @proactiv via her Twitter | Such an Angel 😻✨ @kendalljenner

Share 140 5
okayrumi. LOOK THREE

LOOK THREE

Share 5 3
okayrumi. LOOK TWO

LOOK TWO

Share 16 3
okayrumi. LOOK ONE

LOOK ONE

Share 6 3
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
kendallthequeeen. her smile is perfect !! @kendalljenner

her smile is perfect !! @kendalljenner

Share 1461 10
kennyqueenjenner. #Repost @kendjenner.indo
• • • • • •
Haii kalian semua temen‭2‬ aku yg

#Repost @kendjenner.indo • • • • • • Haii kalian semua temen‭2‬ aku yg dr Indo khususnya 😁 sbenernya sih smua followers gw tuh ya uda gw anggep sbgai temen tpi yg ngrti caption ini kan cuma kalian doang yg dr Indonesia 😂 Jadi ginih buat kalian yg niat komen ato ngobrol‭2 syantik dsini trus tag temen yg sejalan sama kalian ‬(fans kenny juga) gpp dilapak aku silahkan, malah aku seneng biar rame gtu kan bisa jdi temen baru juga 😍 gw heran deh, gk gatell apah itu jari pen komen blg ''omg kembaran aku'' atau ''ya ampun kk gw nih'' lebayy yah 🙄 its ok adminnya lgi hyper 😜😜 Jadi intinya gw pengen kita itu semua akrab dsini krna akun fp nya Kenny itu gk byk (tolong digaris bawahin yah) yg dr indo paling ada bbrp ntr gw sebutin di snap story dehh, nah singkat crtanya buat kalian pliss kenalin diri kalian ke admin yg baik hati dan tidak sombong ini 😜 aku pengen tauu kalian segreget apa fans ama Kendall ☺️☺️ ok sekian amanah dr gw Thank you guys 🙏🏻💋💋💋 @kendalljenner #kendalljennerindonesiafans #kendalljenner (I don't own any of these pics,Credits to the owner!!!)

Share 92 7
kyliejennerlives. #kimkardashian#khloekardashian#kourtneykardashian#krisjenner#kyliejenn

#kyliemakeup

Share 29 1

@KendallJenner just made a classy case for cheetah print and kitten heels, and now we're fully on board! 😻 Link → bio to shop 🖤 📷: Backgrid

Share 1969 10
walenssy. Уровень везения : @kendalljenner #kendalljenner 😂🤣🤣
Когда по жизни

Уровень везения : @kendalljenner #kendalljenner 😂🤣🤣 Когда по жизни Кена ) #kendall #kyliejenner #kardashians Ну ты знаешь, да ,кого отметь ниже ) Моя вторая группа @varmlys ♥️

Share 1380 7
kennyqueenjenner. I really love their height differences 😂😂❤ once again Happy Birthday

I really love their height differences 😂😂❤ once again Happy Birthday Kourt!!🎉@kendalljenner @kourtneykardash

Share 300 3
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});