(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
hairbysunil1. Silky, smooth, frizz free hair . Keratin Smoothing by the gold standar

Silky, smooth, frizz free hair . Keratin Smoothing by the gold standard in keratin treatments, Keratin Complex Call 764-0544 to book an appointment for your "more than just a salon" experience #trinidad #trinidandtobago #trinidadhairstylist #hairbysunil #oscarfrancoisprofessionals keratintreatment #keratin #frizzfreehair #hairsmoothing #keratinsmoothingtreatment #HairofInstagram #Beforeandafter #keratincomplex #keratinhair #smoothhair #frizzfree #hair #beautiful #instahair #hairgoals #transformation #hairlove #hairideas #KCobsession

Share 2 0

OFFER ALERT. Is having frizzy hair the Bain of your life? There is only one way to tame it with our karatin smoothing treatment. From now until end of November you can now get the treatment from £90 (normally from £115) DM for more info. @simonalexanderhair @simonalexanderlaser #simonalexanderhair #hairdressersliverpool #keratincomplex #keratinsmoothingtreatment #simonalexanderhaircare #hairdresserschildwall #beautifulhair #keepfrizzaway #amazingtransformation #shinyhair #moremanageable #lookinggreat #liverpoolhairdresser

Share 5 0
verysammyhair. Zapraszam na zabieg keratynowego prostowania , zarówno na włosach znis

Zapraszam na zabieg keratynowego prostowania , zarówno na włosach zniszczonych i puszących się jak i naturalnych kręconych 🥰 A od teraz w cenie dostajecie nie tylko zabieg ale i zestaw profesjonalnych kosmetyków do pielęgnacji po, w objętościach starczających nawet 3 miesiące! 💖 #BrasilianKeratinTreatment 🌴 #keratynoweprostowanie #alfaparfyellowliss #keratinsmoothing #keratinsmoothingtreatment #blondehair #damagedhairsolutions

Share 23 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

SMOOTHING KERATIN itu pelurusan sekaligus menutrisi,,,cocok banget buat rambut ngembang ,susah di atur,bergelombang( rambut rusak NO) dan dia gak bikin kaku textur rambut ,,,serta mengkilapkan batang rambut🥑🥑🥑 @imeerald99 #imeerald2019 #smoothingrambut #smiles #smile #smothing #smooth #keratinsmoothingtreatment #keratinlashlift #hairstyling #loveit #long #lookoftheday

Share 7 0

KERATIN THERAPY itu nutrisi instan untuk batang rambut yang mengalami kerusakan akibat proses kimia yg berulang ulang,,,,Solusi yg tepat ya ini KERATIN THERAPI FULL NUTRISI ( tanpa harus potong pendek)🍉🍉🍉 @imeerald99 #imeerald2019 #keratinsmoothingtreatment #keratin #keratintreatment #keratinlashlift #keratine #nutrition #after #before #beforeandafter #loveit #loveyourself #lovehair #longhair #hairstyling #hairvitamins #hair

Share 8 0

Beautifull Highlights Swipe ⏪⏩ before and after Highlights Short Quarter 480.000 IDR Short Half 720.000 IDR Short Full 1.020.000 IDR Medium Quarter 600.000 IDR Medium Half 1.020.000 IDR Medium Full 1.200.000 IDR Long Quarter 720.000 IDR Long Half 1.320.000 IDR Long full 1.620.000 IDR Extra Long Quarter 900.000 IDR Extra Long Half 1.500.000 IDR Extra Long Full 1.800.000 IDR We offer professional salon, spa, and barber services from 10-10 daily 🕰👉www.balibestsalon.com 👉 BOOKINGS tsl.nusadua@gmail.com 👉WhatsAPP 0853-3833-3338 PH 081339402605 and 0361 772081 Services Include #blowouts #hairstyling #hairspa #straightening #keratin #extensions #lashes #nails and #mensbarber 👉Conveniently located @balicollection_nd and connected to most area resorts by free shuttle bus #tslnusadua #balibarbernusadua #salonbali #nusaduasalon #nusaduaspa #babylights #makeupwedding #balayage #keratinsmoothingtreatment #tslbalicollection #theshampooloungenusadua #tslbali #fivestartsalon #bytslyuki

Share 9 0
lavish_lashesandbeauty_bar. Another Brazilian Blowout hair transformation 💖 buh-bye Frizzy, dry h

Another Brazilian Blowout hair transformation 💖 buh-bye Frizzy, dry hair 👋🏻 Hello smooth silky hair! 😍 #brazilianblowout #theoriginalbrazilianblowout #keratinsmoothingtreatment

Share 7 0
samleehair. Keratin smoothing appointments avaliable next week. Saturday 23rd, Sun

Keratin smoothing appointments avaliable next week. Saturday 23rd, Sunday 24th or Monday the 25th. $250 - $300 includes free travel pack of four products while stock lasts. ✅ 3-5months of frizz free hair ° ° ° ° ° #keratintreatment #keratinsmoothingtreatment #keratin #evyesmooth #burpengarysalon #burpengarystylist #morayfieldhairdresser #morayfieldsalon #brisbanehairdresser #sunshinecoasthairdresser #frizzfreehair

Share 1 0
prismhair_perth. #keratinsmoothingtreatment doing its thing 🌟

#keratinsmoothingtreatment doing its thing 🌟

Share 6 1

H A I R R E C O V E R Y | Our @72hair smoothing system uses premium ingredients, such as Avocado Oil, Collagen and Hydrolyzed Silk, the 72 Smoothing System repairs the cuticle, improving the overall condition, so that you can achieve beautiful hair every day!! 🖤 Here, one of our regular girls popped in to see BRIE the day before flying off down under 🇦🇺 (seriously something must be in the water lately 😫 with all our clients going to australia) #hairrecovery • • • #taylorcole #taylorcolehair #taylorcolehairsalon #truro #hair #salon #cornwall #hairsalon #keratintreatment #keratinsmoothingtreatment #frizzfree #collagen #avocado #crueltyfree 🐰 #vegan #british #reducedryingtime #freeconsultation #bookonline

Share 27 2
amigossalon. 📢 📢  Promo Spesial diskon 20% untuk Chemical Treatment (Coloring,Ker

📢 📢 Promo Spesial diskon 20% untuk Chemical Treatment (Coloring,Keratin,Balayage,Higlihght,Ombre) Untuk info : ☎️ (021) 579 33531 📍Mal Ambasador Lt.LG No 12A 🌐 http://www.amigossalon.com/ Kalau kalian mau dtg aja lgsg atau tlp dl untuk appointment ke #amigos #haircut #hairspa #hairmask #bodymassage #totokwajahjakarta #coloringhair #smoothingtreatment #keratinsmoothingtreatment #balayagehair #highlighthair #ombrehair #reflexology #spav #hijabroom

Share 5 0
penghilangkantungmatainstan. Jadi ikatan rambut yang rusak atau tidak sempurna itu dapat mengakibat

Jadi ikatan rambut yang rusak atau tidak sempurna itu dapat mengakibatkan segala macam masalah rambut seperti ✔Rambut kering ✔Gampang patah ✔Mudah Rontok ✔Kusam ✔Mengembang ✔Susah diatur dan masih banyak lagi masalah rambut lainnya Yakin nggak kasian sama rambutnya kak?? Kondisioner dan masker hanya bisa sampe di lapisan luar rambut saja loh, sehingga bagian dalam rambutmu terap rusak. Yuk Rawat pakai Olaplex! OLAPLEX adalah sebuah Secret Formula yang ditemukan oleh Dr. Eric Pressly, PHD dengan formula yang hanya dimiliki dan sudah DIPATENKAN untuk menumbuhkan kembali dan menguatkan ikatan DALAM Rambut yang rusak akibat kurang perawatan! Barang ORI dari U.S👌 Tidak ori uang kembali! Info pemesanann bisa chat wa 085877579269 atw bisa juga DM @penghilangkantungmatainstan #jualolaplexindonesia #jualolaplexsemarang #jualolaplex #hairdojkt #hairdowedding #treatmentrambut #salon #salonhits #salondenpasar #salonjakarta #salonsurabaya #keratintreatment #keratinsmoothingtreatment #mua #muahits #inspirasihairdo #inspirasisanggul #inspirasibalayage #hairdowisuda #instalike #instabeauty #lfl💛 #lambeturah #gossipgirl #like4follow #likeforlike #hilangkantungmatainstan

Share 2 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
amigossalon. Going
Going
Blonde

Untuk info :
☎️ (021) 579 33531
📍Mal Ambasador Lt

Going Going Blonde Untuk info : ☎️ (021) 579 33531 📍Mal Ambasador Lt.LG No 12A 🌐 http://www.amigossalon.com/ Kalau kalian mau dtg aja lgsg atau tlp dl untuk appointment ke #amigos #haircut #hairspa #hairmask #bodymassage #totokwajahjakarta #coloringhair #smoothingtreatment #keratinsmoothingtreatment #balayagehair #highlighthair #ombrehair #reflexology #spav #hijabroom

Share 6 0

Hi Guys yg suka perawatan kulit dan suka mempercantik diri di @amigossalon lg banyak diskon dan gratisan lho Untuk info : ☎️ (021) 579 33531 📍Mal Ambasador Lt.LG No 12A 🌐 http://www.amigossalon.com/ Mau??? Yukk datang aja lgsg atau bisa kamu telepon untuk appointment ke #amigos #haircut #hairspa #hairmask #bodymassage #totokwajahjakarta #coloringhair #smoothingtreatment #keratinsmoothingtreatment #balayagehair #highlighthair #ombrehair #reflexology #spav #hijabroom. Ditunggu yaa😘😘

Share 13 1

keputusan 💭💭ada di tangan 🤚mu ,,,mau berubah 💅apa tidak💢,,,mau cari yang murah🤯 apa mahal💎 dan tentunya mau yang berkualitas👸 apa yang biasa🤷,,,,semua itu PILIHAN💖💞💖 @imeerald99 #imeerald2019 #hairstyling #hairartist #hairvitamins #hairfashion #smiles #smile #balikpapan #balikpapanku #straighthair #staystrong #strongwomen #star #loveit #loveyourself #keratinsmoothingtreatment #kenanganterindah

Share 17 4