#kiniviral

Posts Share

nurzalikhaaa_. sedap doh suara budak2 ni .. 😍 boleh masuk mentor ni 😊 TAG NAMA OWNE

sedap doh suara budak2 ni .. 😍 boleh masuk mentor ni 😊 TAG NAMA OWNER YG RECORD NI 👇🏻👍🏻 #kiniviral @kini.viral

Share 2735 24
fathul.al.musthofa. YA ALLAH BANTULAH MEREKA!
.
.
Diri mereka tiada gentar walau senjata d

YA ALLAH BANTULAH MEREKA! . . Diri mereka tiada gentar walau senjata diacukan ke arah mereka betapa tinggi keyakinan mereka kepada Allah! . “Ya Allah! Ampunilah dosa kami, kaum muslimin dan muslimat (orang-orang Mukmin lelaki dan perempuan), mukminin dan mukminat (orang-orang Islam lelaki dan perempuan). Satu-padukan hati mereka dengan kasih sayang. . Perbaikilah segala urusan mereka dan bantulah mereka melawan musuh-musuh-Mu dan musuh-musuh mereka. Ya Allah! Laknatilah orang-orang kafir yang menghalang orang lain menuju ke jalan-Mu dan mereka yang mendustakan para Rasul-Mu dan mereka yang memerangi para kekasih-Mu. . Ya Allah! Pecah-belahkan kesatuan mereka, hancur-leburkan kekuatan mereka dan turunkanlah bencana-Mu yang tidak dapat dielak oleh orang-orang yang penuh dengan dosa. . Dengan menyebut nama-Mu ya Allah yang Maha Pengasih Maha Penyayang, Ya Allah! Sesungguhnya kami memohon perlindungan dan keampunan-Mu.” . (maksud Doa Qunut Nazilah) #share #jomrepost #jomMUHASABAHdiri #muslimy_video #viral #kiniviral #dakwah #kasiviral #kiniviral #tolongdengar #tolongkongsi #supported #by #petunjukallah #dakwah #ceramah #tausiyah #islam #muslim #muslimpro #hijrah #selawat #sahabatsyurga #selawat #selawatnabi #viral #support #dakwah #selawat #salam #majlisrasulullah #majlisilmu #maulidnabi #pecintarasulullah #viral #viralvideos #nasihat #tolongkongsi #tolongdengar

Share 1684 22
izham.rzk. Power ke PICKUPLINE PEMAIN MALAYSIA??tengok @akhyarrashid 🤔🤔#abeparu

Power ke PICKUPLINE PEMAIN MALAYSIA??tengok @akhyarrashid #abeparut 🔥 • •• w// @faninhalmi @ashhhrapp_ ✅ . • Lagu:- @ukays_online -iloveyou imissyou🔥 • (Lepas tengok mention sesiapa yang perangai nya sama dalam video ni). • • #iglelakivsperempuanvideo #lawakhambar #lawakhangit #atukpesan #lawakhambar #mudahterhibur #kiniviral #lawakterkini #lawakboring #lawak #ohsem #lawakhangit #zonlawak #abeparut @lawak_hambar @lawak.hangit @iglelakivsperempuan @budakijat @atukpesan @otakpishang @kini.viral @igwhatsnews @hatikecai

Share 11713 126
zonviral. Double tap kalau nak tgk telur tu pecah
.
❤️LIKE💬COMMENT🖱TAG📤SHARE

Double tap kalau nak tgk telur tu pecah . ❤️LIKE💬COMMENT🖱TAG📤SHARE . . ❌❌❌IGNORE TAGS❌❌❌ #lawakterkini #lawakhangit #lawakkerder #paidreviewmurah #egg #lawaktahapdewa #iglelakivsperempuan #madlipz #lawakhambar

Share 3870 52
shaylamiey. Salah ke wanita bandingkan bf dia dngn lelaki lain? Cuba bagi pendapat

Salah ke wanita bandingkan bf dia dngn lelaki lain? Cuba bagi pendapat korang. 🤔 Sambungan video tngk dkt ig @famymalik . . Tag pasangan korang kalau berani ❤️ . . Korang juga boleh dapatkan chocolate ni di @mr.senyumenterprise @_mr.senyum . Serious terbaik!😍 #abangsnowcap #sisjuling #digitalstarerakdu #kduedu #lawakhambar #mudahterhibur #kiniviral #lawakterkini #lawakboring #lawak #ohsem #lawakhangit #zonlawak #Q&A @era.je @lawak_hambar @lawak.hangit @iglelakivsperempuan @atukpesan @otakpishang @kini.viral @pesankakmoji @lawak.boring @lawak4x4

Share 20560 258
_lawak_tak_jadi_. Tag sikit member yang mcm ni😂💔
-------------------------------------

Tag sikit member yang mcm ni😂💔 ------------------------------------------------------ Tag Someone✨ [ I do not own to this video/picture ] Kredit 📹 : Tag Owner Video ------------------------------------------------------ Follow Personal Account : @handreson_ ------------------------------------------------------- Support : @_lawak_tak_jadi_ [ Ignore The Tag ] #comedy #parody #funny #lawak #lawaktahapdewa #musically #lawakkeder #lawakhambar #ngakak #LawakTakJadi #lucu #videolawak #videolawakwarna #viral #laugh #lawakboring #lawaktakjadi #malaysia #tiktok #zonlawak #funnyvideo #lawakoverdose #lawakmalaysia #hiburan #kiniviral #malaysiaviral #kelakar #funnycomedy #comedyvideo

Share 14518 710
kongsi.video.masakan. Berita baik @angoh.store ingin mencari dropship seramai 50orang yg ter

Berita baik @angoh.store ingin mencari dropship seramai 50orang yg terawal. Yuran adalah PERCUMA. . Kalau korang ada masalah wang, bosan duduk rumah , atau lain2. Angoh akan membantu korang menjual kasut serta menghilangkan masalah korang. . JADI , Tunggu apa lagi follow @angoh.store dan tekan link di bio angoh sekarang. #angoh.store #maluapabossku #paidreviewmurah #kasutmurah #trustedseller #ganunelang #trendterkini #malaysia #kiniviral

Share 9 0
remyismylove. Haa spe yg tngok meletop tdi ??Camne kanda jdi hos? Meletop x😍🔥? Heh

Haa spe yg tngok meletop tdi ??Camne kanda jdi hos? Meletop x😍🔥? Hehe❤️ . Sumber 📸 : @meletop . #maluapabosskur

Share 39 6
studentstorypro. Player PUBG?? Coming Soon
#pubg #playerunkownbattlegrounds
-----------

Player PUBG?? Coming Soon #pubg #playerunkownbattlegrounds -------------------------------------------------- Ade ape ii video atau picture pasal student? Meh dm kami @studentstorypro @sembang.student #student #story #productions #lawakkeder #lawakhambar #lawakviral #viral #sekolah #school #kiniviral #motifviral #maluapabosskur #bosskur

Share 9 0

Tak tahu nak buat macam mana untuk sebarkan bisnes anda? dah habis cara mengunakan online? . . Nak sebarkan secara offline? memerlukan flyers untuk di edarkan kepada customer anda? . . Kami buat services FLYERS PRINTING dengan harga yang sangat sangat sangat berbaloi! . Harga direct kilang memang murah weh! . . Jom order flyers sekarang!. . . Dah lah murah. siap awal pula tu 💆📣 . #flyersmalaysia #flyersmurah #flyerdesign #flyersa5murah #flyers #flyersbangi #flyerskajang #flyersselangor #flyersprinting #flyermurah #flyersmurahmalaysia #flyersa4 #flyersa4murah #flyersa4a5 #printingviral #shanellprinting #pakardesign #pakarcetak #pakarprinting #printingexperts #xpertprint #kualiti #events #event #majlis #flyersmajlis #moodrepublik #konvokesyen #iglelakivsperempuan #kiniviral

Share 4 0

Tak tahu nak buat macam mana untuk sebarkan bisnes anda? dah habis cara mengunakan online? . . Nak sebarkan secara offline? memerlukan flyers untuk di edarkan kepada customer anda? . . Kami buat services FLYERS PRINTING dengan harga yang sangat sangat sangat berbaloi! . Harga direct kilang memang murah weh! . . Jom order flyers sekarang!. . . Dah lah murah. siap awal pula tu 💆📣 . #flyersmalaysia #flyersmurah #flyerdesign #flyersa5murah #flyers #flyersbangi #flyerskajang #flyersselangor #flyersprinting #flyermurah #flyersmurahmalaysia #flyersa4 #flyersa4murah #flyersa4a5 #printingviral #shanellprinting #pakardesign #pakarcetak #pakarprinting #printingexperts #xpertprint #kualiti #events #event #majlis #flyersmajlis #moodrepublik #konvokesyen #iglelakivsperempuan #kiniviral

Share 2 0

Promosi paket Jogjakarta, dapatkan dengan harga promosi serendah RM788 jika anda membuat tempahan pada 22-25 Jan 2019. Berlaku untuk terbang mulai 01 Apr - 30 Nov 2019. . Fullboard (Normal: RM988, Promo: RM788) Udah bisa hemat RM200 kan? Yukkk ke Yogyakarta kita yukk, booking sekarang aja selagi masih promo kan. Deposit RM388/pax. . Paket sudah termasuk: ✈️ Tiket Pesawat pulang pergi 🏩 Penginapan 🍽 Makan Minum 🚐 Pengangkutan Semua itu anda dapatkan dalam satu harga yaitu RM788 saja. . Objek Wisata di Yogyakarta ; 1) Candi Borobudur 2) Puntuk Setumbu 3) Kali Biru 4) dan banyak lagi... . Booking dengan deposit, langsung dapat tiket ✅ Whatsapp: +601161105751 Instagram: @wisata_seluruh_asean_ Website: https://1157044.site123.me/ Email: wisataseluruhasean@gmail.com > Tempahan juga bisa dilakukan dengan pembelian terus dari Lazada dan Shopee. . #mudahmy #carousellmy #penmerahdotcom #siakapkeli #vitdaily #airasia #malindoair #paidreviewmalaysia #pakejpadang #nasipadang #kualalumpur #putrajaya #makanmakan #percutianbajet #pakejbajet #pakejmurah #jalanjalancarimakan #jalanjalanmakanangin #padangbukittinggi #viralmalaysia #kakijalan #lawakhambar #dubsmashmalaysian #tiktokmalaysia #paidreviewmurah #kiniviral #malaysiakini

Share 8 1
nazstore_. VANS OLDSKOOL CHEX BLACK WHITE

Size 36-44. Harga RM 70

Ni pun laki p
Share 10 0
_lawak_tak_jadi_. well, ketat belum dinodai... pagar😅😅
-------------------------------

well, ketat belum dinodai... pagar😅😅 ------------------------------------------------------ Tag Someone✨ [ I do not own to this video/picture ] Kredit 📹 : Tag Owner Video ------------------------------------------------------ Follow Personal Account : @assapyan ------------------------------------------------------- Support : @_lawak_tak_jadi_ [ Ignore The Tag ] #comedy #parody #funny #lawak #lawaktahapdewa #musically #lawakkeder #lawakhambar #ngakak #LawakTakJadi #lucu #videolawak #videolawakwarna #viral #laugh #lawakboring #lawaktakjadi #malaysia #tiktok #zonlawak #funnyvideo #lawakoverdose #lawakmalaysia #hiburan #kiniviral #malaysiaviral #kelakar #funnycomedy #comedyvideo

Share 44 5

Work work work💪🏽!Perempuan tak boleh malas! 🔥 . Kita sebagai perempuan,jangan pernah nak berharap dengan orang,berdirilah di atas diri sendiri.Andaikata ada apa2 berlaku dekat kita nanti,senang!Sebab kita ada simpanan & pengalaman. . Saya ada azam yang sangat tinggi,saya nak bantu wanita2 di luar sana yang ada masalah keewangan! saya nak kita sama2 maju,semangat & buat duit sama2🤗. . . disebabkan busy bantu wanita buat duit dengan wawawax,sayatak sempat sangat nak update dengan korang postage harian🙏🏽.Kita hari hari ada postage ye.Cuma kadang saya tak sempat nak update😭. . Terima kasih semua yang support!Yg nak order boleh whatsapp‼ . . #10yearschallenge

Share 8 5
gjoshop. 100% ORIGINAL WAYFARER RAREPRINT RAY-BAN .
🔥HOT ITEM NI. Korang kalau

100% ORIGINAL WAYFARER RAREPRINT RAY-BAN . 🔥HOT ITEM NI. Korang kalau pergi kat butik mesti tak banyak pilihan kan? . KITA ADA BANYAK LAGI PILIHAN RAREPRINTS. Kita ada White, Black, Red, Subway, London. . 😎 . ⚡️Frame: Black/Rareprint ⚡️Lens: G15 ⚡️Size: 50mm & 54mm . ✅ Lens G15 yang selesa dipakai tengah panas. ✅ UV400 yang melindungi mata anda dari sinaran ultra yang bahaya. ✅ Lens kaca anti calar. ✅ FREE POSTAGE BOS! ✅ Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) . Harga jauh lebih murah dari butik tau. Yang penting ORIGINAL! SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. . 1. Paper bag 2. Original Rareprint box 3. Original Rareprint case 4. Original Rareprint cleaning cloth 5. Booklet . Harga : RM370 . Berminat? terus wasap Syakir +60139611339 . #harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral #sharERA #alhamdulillah #YouthPower #taikoviral #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #utm #TikTokMalaysia #pubgmalaysia #pubg #pubgmobile #pubgm #thinkerstudios .

Share 7 0
secret.nice. Kau curang, tahu lah nasib kau nanti😂
.
Tag kawan korang

Kau curang, tahu lah nasib kau nanti😂 . Tag kawan korang

Share 132 15
secret.nice. Uish
.
Tag kawan korang

Uish . Tag kawan korang

Share 202 5
secret.nice. Tag kawan korang yang masuk air

Tag kawan korang yang masuk air

Share 118 1
klip.pro. Solo
.
✔Tag 📍like ❤️comment 💬share 📮
. ☑ Follow 🔎@klip.pro
. 🔔tun

Solo . ✔Tag 📍like ❤️comment 💬share 📮 . ☑ Follow 🔎@klip.pro . 🔔tune on post notifications . 🔝Only for you 😎 . ✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 🔰Thank for follow guys🔰 . #lawak #lawaktahapdewa #lawak4x4 #lawakhambar #lawakhangit #lawakinstakini #lawakking #lawakkerder #lawakgram #lawakmalaysia #lawakkeder #lawakboring #malaysia #malaysiaku #klip_pro__ #negaraku #paidreview #paidreviewmurah #musically #vine #malaysiavine #tiktok #tiktokmalaysia #funny #funnyvideos #kini #kiniviral #mudah #mudahterhibur #macamboss

Share 146 6
rosnahmatarisfc. Kalau Musim Pertama Arena Panggang ada artis2 senior spt Jaafar Onn, D

Kalau Musim Pertama Arena Panggang ada artis2 senior spt Jaafar Onn, Dato' Yusof Haslam, Dato' Chef Wan, Azwan Ali sbg YB Jemputan... utk Musim Kedua AP yg tgh bersiaran ni min harap sgt pihak produksi APWL bawa masuk pula Kak Ros kesayangan kita sbg YB Jemputan 😍😍. Lagipun Kak Ros sememangnya pelawak & dah lama xmuncul dlm game show ni last time seingat min masa game show Siapa Terer?! terbitan Astro juga. Siapa nak Kak Ros muncul dlm Arena Panggang Warna Live sila komen kt bawah? 👇👇👇 huhuhu . @rosnahmatarisofficial @astrogempak @zonlawak #RosnahMatAris #LivingLegend #Primadonna #Actress #Comedian #ActingLife #MalayDrama #DramaSangat #DramaLovers #Meletop #MotifViral #KiniViral #KakiViral #MalaysiaViral #ViralMalaysia #ArenaPanggang #ArenaPanggangWarnaLive #APWL #Ohsem #KitaOK #IkutCaraKita #MalaysiaTrending #TrendingMalaysia #TeamKakRos #WeLoveKakRos #RosnahMatArisFC

Share 30 0

SUKA BERSOLEK? TAPI ADA MISAI! 🤔 Suka bersolek tapi bila pakai foundation masih nampak misai dan malu dgn kawan2.Janganlah risau, saya ada barang baik iaitu wawawax mencabut bulu hingga ke akar. . . BIla guna wawawax nie misai awak tak ada dan tidak rasa malu lagi.Awak pun happy 😊.Jangan tunggu lama2 untuk memiliki wawawax nie.Paling penting 100% organik🤗. . . Harga?RM43 je awk free pos free 5 gift! Haihh rugi tak.Sebab 1 tube tahan sampai 5 bulan😱.Maksudnya awak memang dah jimat banyak😍. . . Klik link whatsapp di bio. atau ws ☎ 01140312716 . #10yearschallenge

Share 10 3
remyismylove. Kanda gayat ke? 😂 \" Kenapa Mira Gelakkk ? \"🤣
.
Sumber 🎥 : @spec.mf

Kanda gayat ke? 😂 " Kenapa Mira Gelakkk ? "🤣 . Sumber 🎥 : @spec.mf . #coversong

Share 250 18