(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
connectgroup__. Silikon pro loc
Kontrolli i shpejtë i kohës
Transparente.
Përshpejtësi

Silikon pro loc Kontrolli i shpejtë i kohës Transparente. Përshpejtësi të lartë të lidhjes materialeve te ndryshme . Rezistencë të shkëlqyer ndaj lagështirës dhe kushteve të motit. #silicon #pro #loc #shpejtesi #kohore #transparente #rezistence #kushteve #te #motit

Share 5 0

#drfladinezhaMDpatients Gradual Lips Transformation by @dr.fladinezha 📸 Duke u nisur nga rezultatet qe ne postojme ne #neroaesthetics , pyetja me e shpeshte qe vajzat na bejne eshte se ne #sa seanca mund ta realizojne ndryshimin e deshiruar te buzeve dhe ne cfare distance #kohore. 📈Dr. Fladi sqaron se kjo lidhet gjithmone me piken #startuese ( pra nga gjendja fillestare e buzeve ) dhe me piken #definitive ( rezultati qe duam te arrijme ) Nese diferenca eshte e madhe, atehere ndryshimi me i bukur dhe natyral arrihet gradualisht ne kohe. Ne rastin konkret te fotografise, vajza ka injektuar 2 cc gjithsej ne 2 seanca, ne distance kohore prej 3 javesh. Shenim : ⚠️ Buzet jane pak te enjtura ne foton #menjeherepas seances se dyte We ♥️ you #doktoreshaebuzeve ! Faleminderit per gjithe dashurine dhe perkujdesjen ndaj pacienteve edhe ne fazen pas trajtimit 🤗 #WeRunTheindustry Rezervo konsulten falas 📲 0673130331 ©copyright 2017-2018 dr. Fladi Nezha MD , Nero Aesthetics / 📍Rr. Elbasanit Tirane

Share 25 0