(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
connectgroup__. Silikon pro loc
Kontrolli i shpejtë i kohës
Transparente.
Përshpejtësi

Silikon pro loc Kontrolli i shpejtë i kohës Transparente. Përshpejtësi të lartë të lidhjes materialeve te ndryshme . Rezistencë të shkëlqyer ndaj lagështirës dhe kushteve të motit. #silicon #pro #loc #shpejtesi #kohore #transparente #rezistence #kushteve #te #motit

Share 5 0