(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
beauticianselangor. Sebenarnya ramai suka tgk video dari gambar kan..tp tula mi jenis xraj

Sebenarnya ramai suka tgk video dari gambar kan..tp tula mi jenis xrajin nak amek video..bila2 mi rajin n customer izinkan mi tunjuk video ok😉 ok ni dermapen PRP.. guna PRP taw bukan serum..ade yg tanya beza ke guna PRP or serum.. of course la berbeza..uollsss boleh Google jgk kelebihannya.. penat dah menaip byk2 ni🤭🤭 ramai dah berjaya rawat skin dgn treatment PRP..xkan xpercaya lagi🤭🤭 📲 WhatsApp 01128975415 utk sebarang pertanyaan& info serta appointment😉😉 #prpklang #prpshahalam #prpkl #prpmurah #prphair #prpbreast #dermapenprp #prpmalaysia #prpselangor #prpkajang #prpbangi #prpdamansara #prpputrajaya #homespa #lipolab #lipoinjection #classprp #vampirefacial #aesthetic #belajarprp #facialclass #buangtahilalat #laserjeragat #kutil #totokwajahmurah #sulambedak #vshape #doublechin

Share 1 0
beauticianselangor. Mi dah amek stock lg utk Vshape ni..sebab ramai btl customer buat trea

Mi dah amek stock lg utk Vshape ni..sebab ramai btl customer buat treatment ni nak Raya..hehe.. alhamdulillah😍 uolss treatment ni mi bg sekali ubat kebas taw.. so don't worry upah tu dah termasuk ubat kebas sekali walaupun murah je mi caj kan.. mi xde caj2 tersembunyi..jgn risau😘😘 📲 WhatsApp 01128975415 utk sebarang pertanyaan& info serta appointment😉😉 #prpklang #prpshahalam #prpkl #prpmurah #prphair #prpbreast #dermapenprp #prpmalaysia #prpselangor #prpkajang #prpbangi #prpdamansara #prpputrajaya #homespa #lipolab #lipoinjection #classprp #vampirefacial #aesthetic #belajarprp #facialclass #buangtahilalat #laserjeragat #kutil #totokwajahmurah #sulambedak #vshape #doublechin

Share 2 0
beauticianselangor. Alhamdulillah.. Customer repeat treatment lg sebab nampk perubahan har

Alhamdulillah.. Customer repeat treatment lg sebab nampk perubahan haritu...terus buat lagi..of course la nak muka vshape time Raya nak selfie & wefie byk2 kan..hehe.. sape nak buat treatment ni last boleh buat 3hari before Raya ok😉 📲 WhatsApp 01128975415 utk sebarang pertanyaan& info serta appointment😉😉 #prpklang #prpshahalam #prpkl #prpmurah #prphair #prpbreast #dermapenprp #prpmalaysia #prpselangor #prpkajang #prpbangi #prpdamansara #prpputrajaya #homespa #lipolab #lipoinjection #classprp #vampirefacial #aesthetic #belajarprp #facialclass #buangtahilalat #laserjeragat #kutil #totokwajahmurah #sulambedak #vshape #doublechin

Share 1 0
beauticianselangor. Alhamdulillah.. Done PRP hair customer kali ke 2.. haritu after 1x PRP

Alhamdulillah.. Done PRP hair customer kali ke 2.. haritu after 1x PRP nampk dah rambut dah mula sikit2 tumbuh.. kalini customer ambil pakej terus 5x PRP Hair.. customer tau PRP hair ni mmg kene buat byk kali n konsisten baru btl2 jadi sbb tu ambil pakej terus.. InsyaAllah nnt Kita tgk mcm mane result after 2x treatment😉 uollsss mi update feedback Lepas raya ekk..xmenyempat skg customer ramai nak cantik before Raya..jd extra bz dr selalu.. sempat lg taw nak buat treatment before Raya.. WhatsApp mi ok😘 📲 WhatsApp 01128975415 utk sebarang pertanyaan& info serta appointment😉😉 #prpklang #prpshahalam #prpkl #prpmurah #prphair #prpbreast #dermapenprp #prpmalaysia #prpselangor #prpkajang #prpbangi #prpdamansara #prpputrajaya #homespa #lipolab #lipoinjection #classprp #vampirefacial #aesthetic #belajarprp #facialclass #buangtahilalat #laserjeragat #kutil #totokwajahmurah #sulambedak #vshape #doublechin

Share 2 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
beauticianselangor. Alhamdulillah.. Done PRP regular customer jgk dr tahun 2017..antara cu

Alhamdulillah.. Done PRP regular customer jgk dr tahun 2017..antara customer kesayangan mi😍😍 walaupun dah cntik skin skg still maintain buat treatment.. yela nak cantik msti kene maintain😘 tp kalini xmo buat tang hidung tp ok je sbb tang hidung xde masalah kan..hehe.. nmpk lg seri Pengantin baru tuu😍😍 dah la cantik..makin cantik la nak Raya nnt😘😘 📲 WhatsApp 01128975415 utk sebarang pertanyaan& info serta appointment😉😉 #prpklang #prpshahalam #prpkl #prpmurah #prphair #prpbreast #dermapenprp #prpmalaysia #prpselangor #prpkajang #prpbangi #prpdamansara #prpputrajaya #homespa #lipolab #lipoinjection #classprp #vampirefacial #aesthetic #belajarprp #facialclass #buangtahilalat #laserjeragat #kutil #totokwajahmurah #sulambedak #vshape #doublechin

Share 1 0
beauticianselangor. Alhamdulillah.. Done PRP regular customer jgk ni.. dulu start buat tre

Alhamdulillah.. Done PRP regular customer jgk ni.. dulu start buat treatment ngan mi pun tahun 2017 lg.. skg skin mmg dah cantik gilerrrrrr... Flawless n glowing gilaaa lg2 buat drip sekali mmg terbaik la resultnya...hehe.. jgn pelik nmpk tembam sikit..buat Vshape sekali tu..hehe.. sebelum ni dah 2x buat Vshape..sekali tahun Lepas..sekali lg 2minggu lepas.. dia kata mmg terbaik.. lg sekali Vshape je InsyaAllah mmg perfect dah..hehe.. customer mi ni muda lg umur 22 dah jaga skin betul2 cmni.. Kita perempuan pun kalah kan... Ishhhh xleh jd ni..nak jgk skin cntik cmtu😍😍😍 📲 WhatsApp 01128975415 utk sebarang pertanyaan& info serta appointment😉😉 #prpklang #prpshahalam #prpkl #prpmurah #prphair #prpbreast #dermapenprp #prpmalaysia #prpselangor #prpkajang #prpbangi #prpdamansara #prpputrajaya #homespa #lipolab #lipoinjection #classprp #vampirefacial #aesthetic #belajarprp #facialclass #buangtahilalat #laserjeragat #kutil #totokwajahmurah #sulambedak #vshape #doublechin

Share 1 0
beauticianselangor. Alhamdulillah.. Done PRP customer.. ni dah Kali ke 3.. last buat PRP t

Alhamdulillah.. Done PRP customer.. ni dah Kali ke 3.. last buat PRP tahun lepas.. ex lecturer mi time stduy kt uitm Perak dulu..hehe.. serious skin skg mmg better sgt dr sebelum PRP tahun lepas😍 lecturer mi pun kata mmg dia sendiri nmpk sgt2 beza skin dulu dgn Lepas 2x treatment PRP sebelum ni.. tp tula sbb bz sgt xsempat nak buat je.. tp nak Raya kan sempatkan jgk sekali treatment..hehe.. tq madam percaya dgn service mi😘😘 📲 WhatsApp 01128975415 utk sebarang pertanyaan& info serta appointment😉😉 #prpklang #prpshahalam #prpkl #prpmurah #prphair #prpbreast #dermapenprp #prpmalaysia #prpselangor #prpkajang #prpbangi #prpdamansara #prpputrajaya #homespa #lipolab #lipoinjection #classprp #vampirefacial #aesthetic #belajarprp #facialclass #buangtahilalat #laserjeragat #kutil #totokwajahmurah #sulambedak #vshape #doublechin

Share 1 0
beauticianselangor. Alhamdulillah.. Done PRP customer first time buat PRP.. customer kata

Alhamdulillah.. Done PRP customer first time buat PRP.. customer kata sebelum ni dah biase buat treatment kt klinik aesthetic..so first time buat yg home spa mcm mi.. customer ni doktor taw.. mi mula2 mcm dpt agak jgk..Lepas tu saje tanya keje ape.. rupanya btl doktor..hehe.. humble sgt customer ni..Cara dia bercakap pun mi suka sgt..merendah diri je💕 customer nak rawat skin jerawat sikit n parut jerawat.. InsyaAllah boleh😘 nnt tgk result after PRP ni😉 📲 WhatsApp 01128975415 utk sebarang pertanyaan& info serta appointment😉😉 #prpklang #prpshahalam #prpkl #prpmurah #prphair #prpbreast #dermapenprp #prpmalaysia #prpselangor #prpkajang #prpbangi #prpdamansara #prpputrajaya #homespa #lipolab #lipoinjection #classprp #vampirefacial #aesthetic #belajarprp #facialclass #buangtahilalat #laserjeragat #kutil #totokwajahmurah #sulambedak #vshape #doublechin

Share 2 0
beauticianselangor. Alhamdulillah.. Done PRP regular customer.. haritu berapa bulan custom

Alhamdulillah.. Done PRP regular customer.. haritu berapa bulan customer travel overseas byk sgt tempat customer pergi lama plak cuaca semua tempat xsama..skin naik jeragat byk..faktor cuaca kan.. tu yg customer buat jgk PRP before raya ni sbb jeragat tu nampk ketara sikit.. customer kata sebelum ni setiap kali buat PRP msti jeragat akn nmpk kurang.. tu yg customer piki kene buat jgk kalini supaya ok sikit skin nak Raya kan.. hope skin akn better after PRP ni😘😘 📲 WhatsApp 01128975415 utk sebarang pertanyaan& info serta appointment😉😉 #prpklang #prpshahalam #prpkl #prpmurah #prphair #prpbreast #dermapenprp #prpmalaysia #prpselangor #prpkajang #prpbangi #prpdamansara #prpputrajaya #homespa #lipolab #lipoinjection #classprp #vampirefacial #aesthetic #belajarprp #facialclass #buangtahilalat #laserjeragat #kutil #totokwajahmurah #sulambedak #vshape #doublechin

Share 1 0
beauticianselangor. Alhamdulillah.. Done PRP customer kali ke 2.. regular customer dr tahu

Alhamdulillah.. Done PRP customer kali ke 2.. regular customer dr tahun 2017 lagi tp kalini ambil pakej terus 5x treatment.. customer kata kalini btl2 nak konsisten.. biasela dulu2 dah buat PRP..tp skin ni klu tersilap sikit pakai skincare mcm2 jd kan.. maintainance tinggi betoi kan nak jaga muka ni..hehe..after 1x PRP haritu customer kata merah2 bahagian depan pipi dah hilang smpai org lain pun tegur tgk muka dah makin elok.. alhamdulillah😍😍 InsyaAllah seronok sikit la nak raya nnt😘😘 📲 WhatsApp 01128975415 utk sebarang pertanyaan& info serta appointment😉😉 #prpklang #prpshahalam #prpkl #prpmurah #prphair #prpbreast #dermapenprp #prpmalaysia #prpselangor #prpkajang #prpbangi #prpdamansara #prpputrajaya #homespa #lipolab #lipoinjection #classprp #vampirefacial #aesthetic #belajarprp #facialclass #buangtahilalat #laserjeragat #kutil #totokwajahmurah #sulambedak #vshape #doublechin

Share 1 0
beauticianselangor. Alhamdulillah.. Done PRP customer kali ke 4 customer btl2 konsisten ut

Alhamdulillah.. Done PRP customer kali ke 4 customer btl2 konsisten utk rawat masalah skin yg breakout bila stop local produk.. actually xkira la local produk ke produk luar ke klu xsesuai dgn skin kita mmg boleh breakout.. mmg paling rumit sbnrnya nak jaga skin..lg2 skin sensitif kan.. bukan senang nak cantik...gituwwww..hehe.. ok alhamdulillah after 3x PRP dah habis semua jerawat fuhh2 pegi jauh2..haha.. tinggal scars je nak hilangkan..so treatment ke 4 ni fokus nak hilangkan parut jerawat tu.. alhamdulillah customer happy n puas hati sgt.. dia kata bersyukur sgt walaupun skg ade scars jerawat tu tp semua jerawat dah xde.. terbaik customer ni btl2 sabar n konsisten👍🏻👍🏻 InsyaAllah nak Raya ni walaupun belum sepenuhnya flawless tp skin dh nmpk better..makeup pun xdela nampk timbul2 jerawat kan.. ok dear see u after raya😍😍 📲 WhatsApp 01128975415 utk sebarang pertanyaan& info serta appointment😉😉 #prpklang #prpshahalam #prpkl #prpmurah #prphair #prpbreast #dermapenprp #prpmalaysia #prpselangor #prpkajang #prpbangi #prpdamansara #prpputrajaya #homespa #lipolab #lipoinjection #classprp #vampirefacial #aesthetic #belajarprp #facialclass #buangtahilalat #laserjeragat #kutil #totokwajahmurah #sulambedak #vshape #doublechin

Share 2 0
beauticianselangor. Alhamdulillah.. Done PRP customer.. tahun lepas customer ade buat PRP

Alhamdulillah.. Done PRP customer.. tahun lepas customer ade buat PRP tp xteruskan btl2 konsisten.. kalini customer kata nak btl2 konsisten buat PRP nak rawat masalah skin.. InsyaAllah klu btl2 konsisten akn nmpk byk perubahan👍🏻👍🏻Kita tgk nnt after treatment ni cmne😉 📲 WhatsApp 01128975415 utk sebarang pertanyaan& info serta appointment😉😉 #prpklang #prpshahalam #prpkl #prpmurah #prphair #prpbreast #dermapenprp #prpmalaysia #prpselangor #prpkajang #prpbangi #prpdamansara #prpputrajaya #homespa #lipolab #lipoinjection #classprp #vampirefacial #aesthetic #belajarprp #facialclass #buangtahilalat #laserjeragat #kutil #totokwajahmurah #sulambedak #vshape #doublechin

Share 1 0
kampung_breastmask.id. Hot Testimoni 💋
Besar Kecil itu Pilihan! 😊

Besar Kecil itu Pilihan

Hot Testimoni 💋 Besar Kecil itu Pilihan! 😊 Besar Kecil itu Pilihan Anda masing-masing.. Tapi , Tahukah Anda bahwa Hal Pertama yg dilihat Pria pada Wanita selain Wajah yg Menarik adalah Payudara yg Besar dan Indah ? Ya kebanyakan Pria tertarik Payudara Besar Mungkin Wajah Anda sudah menarik di Pandangan Kaum Pria. Tetapi jika Payudara Anda Kecil apakah itu Pilihan Anda seumur Hidup ? Coba bayangkan mungkin dengan Payudara yg Besar , Kencang dan tentunya Indah akan menarik kaum Pria berlari kepada Anda ? Lupakan Mencari Pria . Karna Wanita itu Dicari Pria bukan Mencari Pria 😆 Tunjukkan Penampilan Anda yg Sempurna di kaum Pria dan temukan Pasangan Terbaik untuk Hidup Anda 😊 Chat kami sekarang di : . ✆Whatsapp : +6285776656350 ✆Whatsapp : +6285776656350 . #perawatanwajah #perawatanwajahaman #perawatanwajahalami #perawatanwajahmurah #perawatanwajahbumil #perawatanwajahbusui #perawatanwajahbpom #perawatanwajahberjerawat #penumbuhrambut #obatjerawatpunggung #pemutihbadan #obatjerawat #obatjerawatcowok #obatjerawatherbal #obatjerawatalami #penghilangtahilalat #penghilangtailalat #penghilangkutil #tahilalat #swissparis #kutil #obatkutil #obattahilalat #perawatanbadan #jualkosmetik

Share 4 0
testikeyshashopbogor5. #Repost @testikeyshashopbogor (@get_repost)
・・・
Rp 45.000,-
Swiss Pari

#Repost @testikeyshashopbogor (@get_repost) ・・・ Rp 45.000,- Swiss Paris Lotion Penghilang Tahi Lalat dan Kutil DEPKES.RI No. CD 0301491998 POM No. CD 1002205168 Aman Tanpa Efek Samping KOMPOSISI ( per 1 gram larutan ) : - Asam Salisilat 0,3 gram - Phenol 0,03 gram INDIKASI : Untuk menghilangkan tahi lalat, kutil dan andeng-andeng CARA PEMAKAIAN : Kocok / aduk terlebih dahulu, lalu ambil tusuk gigi / cotton bud yang untuk bayi. Pertama oleskan sebesar tahi lalat atau kutil yang akan dihilangkan, tunggu -+ 15 menit lalu dilap dengan kapas basah. Kedua oleskan lagi lalu biarkan saja tanpa dilap kembali dan segera oleskan salep "bioplacenton" untuk mencegah bekas luka yang timbul. SARAN : - gunakan swiss paris pada malam hari saat mau tidur, jadi keesokan harinya langsung mandi / kena air tidak masalah - untuk tahi lalat / kutil yang agak besar, keesokan hari nya setelah mandi oleskan swiss nya kembali cukup 1x saja - jika selama 10 hari tahi lalat / kutil belum lepas seluruhnya, boleh dioles kembali secukupnya seperti langkah awal #swissparislotion #swissparislotionori #swissparislotionasli #swissparislotionoriginal #swissparislotionmurah #swissparislotionoriginalmurah #penghilangkutil #penghilangtahilalat #swisparispenghilangkutildantahilalat #creampenghilangtahilalat #menghilangkantahilalat #kutil #tahilalat #swissparis #swissparisori #swissparisasli #naturgo

Share 0 0
enhakabeautycare. Hasil cauter treatment di @enhakabeautycare 😍
.
Treatment ini merupak

Hasil cauter treatment di @enhakabeautycare 😍 . Treatment ini merupakan bedah minor yang aman dan steril untuk menghilangkan tahi lalat, jerawat, bintil putih, dan kutil. Cauter treatment cukup sekali dilakukan dan hasilnya pun luar biasa bukan? 😉 . Yuk, datang dan coba treatment di @enhakabeautycare sekarang! Jangan lupa ajak temanmu juga ya! . Info: Whatsapp : 082113131992 Line : enhakabeautycare / @enhakaclinic Telepon : (022) 85240979 Alamat: Jl. Ruko Taman Mekar Agung No.15, Komplek Istana Mekar Wangi, Bandung . #enhaka #klinikenhaka #klinikkecantikanbandung

Share 11 4
setiyarinii_. Dewasa, laki laki, anak anak, bahkan obu hamil dan menyusui bisa pakai

Dewasa, laki laki, anak anak, bahkan obu hamil dan menyusui bisa pakai amoorea ya .. ---------------------------------------------------------------------------- nu amoorea Series ✔️ menghilangkan jerawat ✔️ membersihkan noda hitam. ✔️menghilangkan bekas jerawat ✔️meratakan kulit yang bopeng bekas jerawat. ✔️membersihkan komedo ✔️mencerahkan kulit ✔️mengencangkan kulityang kendur ✔️menghilangkan minyak berlebih ✔️Membantu mengecilkan pori pori ✔️AMAN UNTUK IBU HAMIL DAN MENYUSUSI ✔️AMAN UNTUK BAYI SAMPAI LANSIA ✔️dan lain lainnnnnn ---------------------------------------------------------------------------- #Nuamoorea #Amoorea #Amooreaungu #PTDep #Amooreaasli #skincare #alami #herbal #bpom #aman #halal #obatjerawat #flekhitam #komedo #bopeng #keloid #kutil #selulit #strechmark #pencerahwajah #penghilangjerawat #penghilangflek #penghilangkomedo #obatluka #obatketombe #rambutrontok #penyuburrambut #obatalergi #obatgatalgatal #penghilangbekasjerawat

Share 6 0
penghilang_tailalat_bna. Tidak terasa ya ka Lebaran tinggal 11 hari lagi 🙂

Mumpung pengiriman

Tidak terasa ya ka Lebaran tinggal 11 hari lagi 🙂 Mumpung pengiriman ekspedisi belum overload, yuk segera di order Penghilang Tahilalat dan Kutil yang suuperr recommended 😍, sangat ampuh menghilangkan tahilalat dan kutil. Dan tampil beda di hari Lebaran nanti🤗😍 Harga Normal : Rp 230.000 - Rp 400.000 Harga PROMO : Rp 149.000 Free Ongkir Seluruh Indonesia Expired 2022 BISA KIRIM KE DALAM DAN LUAR NEGERI 🛫 Konsultasi Gratis dan Order WA 089 670 235 888 atau klik link di Bio #penghilangtailalat #pembasmitailalat #tailalat #penghilangtailalatampuh #solusitailalat #cantiktanpatailalat #penghilangtailalatmurah #penghilangtahilalat #penghilangkutil #pembasmitailalat #antilaser #lotionpenghilangtahilalat #viral #tahilalat #kutil #mataikan #penghilangmataikan #presiden #pemilu2019 #pemiludamai #luarnegeri #ramadhan #ramadhan2019 #lebaran #lebaran2019

Share 2 0
penghilang_tailalat_bna. Tidak terasa ya ka Lebaran tinggal 11 hari lagi 🙂

Mumpung pengiriman

Tidak terasa ya ka Lebaran tinggal 11 hari lagi 🙂 Mumpung pengiriman ekspedisi belum overload, yuk segera di order Penghilang Tahilalat dan Kutil yang suuperr recommended 😍, sangat ampuh menghilangkan tahilalat dan kutil. Dan tampil beda di hari Lebaran nanti🤗😍 Harga Normal : Rp 230.000 - Rp 400.000 Harga PROMO : Rp 149.000 Free Ongkir Seluruh Indonesia Expired 2022 BISA KIRIM KE DALAM DAN LUAR NEGERI 🛫 Konsultasi Gratis dan Order WA 089 670 235 888 atau klik link di Bio #penghilangtailalat #pembasmitailalat #tailalat #penghilangtailalatampuh #solusitailalat #cantiktanpatailalat #penghilangtailalatmurah #penghilangtahilalat #penghilangkutil #pembasmitailalat #antilaser #lotionpenghilangtahilalat #viral #tahilalat #kutil #mataikan #penghilangmataikan #presiden #pemilu2019 #pemiludamai #luarnegeri #ramadhan #ramadhan2019 #lebaran #lebaran2019

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
penghilang_tailalat_bna. Tidak terasa ya ka Lebaran tinggal 11 hari lagi 🙂

Mumpung pengiriman

Tidak terasa ya ka Lebaran tinggal 11 hari lagi 🙂 Mumpung pengiriman ekspedisi belum overload, yuk segera di order Penghilang Tahilalat dan Kutil yang suuperr recommended 😍, sangat ampuh menghilangkan tahilalat dan kutil. Dan tampil beda di hari Lebaran nanti🤗😍 Harga Normal : Rp 230.000 - Rp 400.000 Harga PROMO : Rp 149.000 Free Ongkir Seluruh Indonesia Expired 2022 BISA KIRIM KE DALAM DAN LUAR NEGERI 🛫 Konsultasi Gratis dan Order WA 089 670 235 888 atau klik link di Bio #penghilangtailalat #pembasmitailalat #tailalat #penghilangtailalatampuh #solusitailalat #cantiktanpatailalat #penghilangtailalatmurah #penghilangtahilalat #penghilangkutil #pembasmitailalat #antilaser #lotionpenghilangtahilalat #viral #tahilalat #kutil #mataikan #penghilangmataikan #presiden #pemilu2019 #pemiludamai #luarnegeri #ramadhan #ramadhan2019 #lebaran #lebaran2019

Share 2 0

As salam sis.. sy xtau nk ckp mcm mana.. tp sye happy sgt raya ni... terima kasih byk2 dkt sis dgn produk sis " . . Alhamdulillah customer suka. #lotusmolecreamtestimoni lotus mole cream memang terbaik. . . Tk perlu guna kaedah laser yang beribu2 tu. Siapa lagi nak cuba? Meh ws sis cecepat! Sale hingga 30hb ni je tau lpsni dah naik harga.. . . (KLIK LINK WASSAP DI BIO IG) . . Free postage #buangtahilalat #ubattahilalat #buangkutil #buangketuat #krimkutil #krimketuat #tahilalathidup #krimorganik #ubatketuat #krimbuangtahilalat #ketuat #ubatbuangketuat #ubatbuangkutil #kutil #tanggalkutil #tanggaltahilalat #lotusmolecream #organichana #buangtahilalat #penanggaltahilalat #sayajuallotusmolecream #molecream #lmc #skintagcream #kulitbersih #moleremover #lotuscream #kutilcream #tahilalatbesar #kutilkolestrol

Share 3 0

✨ BEFORE - AFTER COUTER ✨ . Risih dengan Tahi Lalat, Kutil atau Milia di tubuh ? Atau bahkan tumbuhnya malah di wajah ? 😔 Kalo ga segera dihilangkan bisa jadi tambah banyak lho! . Gambar di atas salah satu before-after Couter Klinik Axella, bukan cuma Tahi Lalat, Kutil atau Milia juga bisa dihilangkan dan sudah bisa HILANG dalam 1x Tindakan! 😍😍😍 . TREATMENT COUTER KUTIL/MILIA/TAHI LALAT . ℹMelenyapkan dalam sekejap . .💉 Anestesi : ✔ . . ⌚ Durasi : +- 1 Jam . . 💊 Level Nyeri : - . . 📌 Resiko : - . . 💵 Biaya : HARGA SPESIAL!. . ✅ Free Konsultasi . . . . .Klinik Axella Bungo : .📍 Jl. Lebai Hasan No 1 Simpang lampu merah arah Sungai Pinang (Tepat di belakang HOTEL ANDA BUNGO). . .Klinik Axella Bangko : .📍Jl. Lintas Sumatra, Bangko (Deretan Polres Merangin). . . . 📲 (WA) : 081371550883 . . Axella Aesthetic & Antiaging Will give the best for you dear💕 . . #axella #axellaaesthetic #klinikkecantikan #klinikkecantikanbungo #perawatanwajah #perawatanwajahbungo #muarabungocity #bungo #menghilangkankutil #kutil #couterkutil #bangko #melenyapkankutildalamsekejap #tahilalat #milia #menghilangkankutil #menghilangkantahilalat #coutermiliabangko #coutertahilalat

Share 2 0
susannasusien. Punya kutil kecil2 di badan? 
Atau pengen tambah \"rapet\" ? Yukk coba m

Punya kutil kecil2 di badan? Atau pengen tambah "rapet" ? Yukk coba minum Glucola Gold aja yach Sharing is Caring❤ KONSULTASI GRATIS Susannasusien Mci wa. 0821-6745-4496 #kutil #kesehatan #kulitbersih #glucolastevia #GlucolaGel #glucolamci #glucolagold #paketglucola #paketmci #Glucola #GlucolaMCI #BoosterASI #NutrisiBumil #NutrisiBusui #Antioksidan #Kolagen #MinumanKesehatan #kulitcerah #KulitSehat #sehatcantik #kulitbersih #kulitkinclong - #regrann

Share 4 0
perfectbreastmask.moc. REKOMENDASI PERFECT BREAST MASK 😘😘
KECEWA dengan Ukuran Payudara mu

REKOMENDASI PERFECT BREAST MASK 😘😘 KECEWA dengan Ukuran Payudara mu yang Kecil dan Kendor? Pasangan selalu COMPLAIN dengan Payudara mu yang kendor dan Kecil? MARAH pasangan selalu melirik wanita lain yang punya payudara BESAR & KENCANG? MENYUSUI & MELAHIRKAN membuat payudaramu kendor dan kecil? MINDER dan MALU karena payudara mu yang kecil dan kendor? Sudah coba macam2 cara tapi tidak ada hasil nya. Kami ada sebuah SOLUSI TERBAIK, SEBUAH PRODUK REVOLUSIONER YANG AKAN MEMBUAT IMPIAN PAYUDARA BESAR & KENCANG TERWUJUD. Sebuah Produk Masker PAYUDARA yang akan membuat payudaramu besar dan kencang dalam waktu 1-2 minggu. Sudah TERBUKTI & TERPERCAYA Contact Now ! . ✆Whatsapp : +6282123772478 ✆Whatsapp : +6282123772478 . #perawatanwajah #perawatanwajahaman #perawatanwajahalami #perawatanwajahmurah #perawatanwajahbumil #perawatanwajahbusui #perawatanwajahbpom #perawatanwajahberjerawat #penumbuhrambut #obatjerawatpunggung #pemutihbadan #obatjerawat #obatjerawatcowok #obatjerawatherbal #obatjerawatalami #penghilangtahilalat #penghilangtailalat #penghilangkutil #tahilalat #swissparis #kutil #obatkutil #obattahilalat #perawatanbadan #jualkosmetik

Share 3 0
perfectbreastmask.moc. REKOMENDASI PERFECT BREAST MASK 😘😘
KECEWA dengan Ukuran Payudara mu

REKOMENDASI PERFECT BREAST MASK 😘😘 KECEWA dengan Ukuran Payudara mu yang Kecil dan Kendor? Pasangan selalu COMPLAIN dengan Payudara mu yang kendor dan Kecil? MARAH pasangan selalu melirik wanita lain yang punya payudara BESAR & KENCANG? MENYUSUI & MELAHIRKAN membuat payudaramu kendor dan kecil? MINDER dan MALU karena payudara mu yang kecil dan kendor? Sudah coba macam2 cara tapi tidak ada hasil nya. Kami ada sebuah SOLUSI TERBAIK, SEBUAH PRODUK REVOLUSIONER YANG AKAN MEMBUAT IMPIAN PAYUDARA BESAR & KENCANG TERWUJUD. Sebuah Produk Masker PAYUDARA yang akan membuat payudaramu besar dan kencang dalam waktu 1-2 minggu. Sudah TERBUKTI & TERPERCAYA Contact Now ! . ✆Whatsapp : +6282123772478 ✆Whatsapp : +6282123772478 . #perawatanwajah #perawatanwajahaman #perawatanwajahalami #perawatanwajahmurah #perawatanwajahbumil #perawatanwajahbusui #perawatanwajahbpom #perawatanwajahberjerawat #penumbuhrambut #obatjerawatpunggung #pemutihbadan #obatjerawat #obatjerawatcowok #obatjerawatherbal #obatjerawatalami #penghilangtahilalat #penghilangtailalat #penghilangkutil #tahilalat #swissparis #kutil #obatkutil #obattahilalat #perawatanbadan #jualkosmetik

Share 4 0
perfectbreastmask.moc. REKOMENDASI PERFECT BREAST MASK 😘😘
KECEWA dengan Ukuran Payudara mu

REKOMENDASI PERFECT BREAST MASK 😘😘 KECEWA dengan Ukuran Payudara mu yang Kecil dan Kendor? Pasangan selalu COMPLAIN dengan Payudara mu yang kendor dan Kecil? MARAH pasangan selalu melirik wanita lain yang punya payudara BESAR & KENCANG? MENYUSUI & MELAHIRKAN membuat payudaramu kendor dan kecil? MINDER dan MALU karena payudara mu yang kecil dan kendor? Sudah coba macam2 cara tapi tidak ada hasil nya. Kami ada sebuah SOLUSI TERBAIK, SEBUAH PRODUK REVOLUSIONER YANG AKAN MEMBUAT IMPIAN PAYUDARA BESAR & KENCANG TERWUJUD. Sebuah Produk Masker PAYUDARA yang akan membuat payudaramu besar dan kencang dalam waktu 1-2 minggu. Sudah TERBUKTI & TERPERCAYA Contact Now ! . ✆Whatsapp : +6282123772478 ✆Whatsapp : +6282123772478 . #perawatanwajah #perawatanwajahaman #perawatanwajahalami #perawatanwajahmurah #perawatanwajahbumil #perawatanwajahbusui #perawatanwajahbpom #perawatanwajahberjerawat #penumbuhrambut #obatjerawatpunggung #pemutihbadan #obatjerawat #obatjerawatcowok #obatjerawatherbal #obatjerawatalami #penghilangtahilalat #penghilangtailalat #penghilangkutil #tahilalat #swissparis #kutil #obatkutil #obattahilalat #perawatanbadan #jualkosmetik

Share 2 1
ceskekreslenevtipy. Taky jste takový rebelové, že nerespektujete ani přírodní zákony? 😂#v

Taky jste takový rebelové, že nerespektujete ani přírodní zákony? #vtipy #vtipycz #sranda #humor #joke #malir #malovani #manzelstvi #kutil #udelejsisam #antigravitace #rebel

Share 22 1

As salam sis.. sy xtau nk ckp mcm mana.. tp sye happy sgt raya ni... terima kasih byk2 dkt sis dgn produk sis " . . Alhamdulillah customer suka. #lotusmolecreamtestimoni lotus mole cream memang terbaik. . . Tk perlu guna kaedah laser yang beribu2 tu. Siapa lagi nak cuba? Meh ws sis cecepat! Sale hingga 30hb ni je tau lpsni dah naik harga. (KLIK LINK WASSAP DI BIO IG) . #buangtahilalat #ubattahilalat #buangkutil #buangketuat #krimkutil #krimketuat #tahilalathidup #krimorganik #ubatketuat #krimbuangtahilalat #ketuat #ubatbuangketuat #ubatbuangkutil #kutil #tanggalkutil #tanggaltahilalat #lotusmolecream #organichana #buangtahilalat #penanggaltahilalat #sayajuallotusmolecream #molecream #lmc #skintagcream #kulitbersih #moleremover #lotuscream #kutilcream #tahilalatbesar #kutilkolestrol

Share 10 4

As salam sis.. sy xtau nk ckp mcm mana.. tp sye happy sgt raya ni... terima kasih byk2 dkt sis dgn produk sis " . . Alhamdulillah customer suka. #lotusmolecreamtestimoni lotus mole cream memang terbaik. . . Tk perlu guna kaedah laser yang beribu2 tu. Siapa lagi nak cuba? Meh ws sis cecepat! Sale hingga 30hb ni je tau lpsni dah naik harga. (KLIK LINK WASSAP DI BIO IG) . . Free postage #buangtahilalat #ubattahilalat #buangkutil #buangketuat #krimkutil #krimketuat #tahilalathidup #krimorganik #ubatketuat #krimbuangtahilalat #ketuat #ubatbuangketuat #ubatbuangkutil #kutil #tanggalkutil #tanggaltahilalat #lotusmolecream #organichana #buangtahilalat #penanggaltahilalat #sayajuallotusmolecream #molecream #lmc #skintagcream #kulitbersih #moleremover #lotuscream #kutilcream #tahilalatbesar #kutilkolestrol

Share 4 0
msonlineshop_my. .
💠IRIAZ MOLE CREAM💠 .
.
Krim yang dirumus khas daripada bahan-bahan

. 💠IRIAZ MOLE CREAM💠 . . Krim yang dirumus khas daripada bahan-bahan semulajadi dan terbukti berkesan untuk menghilangkan masalah kulit berikut: . . 👉TAHI LALAT 👉KUTIL (SKINTAG) . 👉KETUAT. 👉BIJI KOLESTROL . ✔️Selamat, Jimat, Mudah dan Berkesan! ✔️Kesan seawal 2 hari sahaja! (*bergantung kepada saiz tahi lalat) . . 💯Trusted Seller . 💯Produk organik . . HARGA Set 1 (Krim Mole sahaja)➡️ RM30 . HARGA Set 2 (Krim Mole+Scar Serum)➡️ RM50 . . 😱😱😱HARGA KRIM TERMURAH DAN DIJAMIN BERKESAN! . . 🆓Kos pos PERCUMA untuk Semenanjung Malaysia. *Sabah&Sarawak hanya tambah RM8. . . DM/ Whatsapp sekarang!👇👇👇 . . 011-63234369 . #krimtahilalat #buangtahilalat #kutil #ketuat #bijikolestrol #skintag #molecream #scarserum #serumparut #tahilalat #buangskintag #ukm #uitm #bazarpaknil #bazaronline #produkorganik #rawatankulit #usm #ruangrezekihanania #upm #sayajualonline #bazaarpaknil #instashopmalaysia #utm #malaysiaigshop #malaysiaonlinestore #syjual #bazarpaknilmurah

Share 13 0
msonlineshop_my. .
💠IRIAZ MOLE CREAM💠 .
.
Krim yang dirumus khas daripada bahan-bahan

. 💠IRIAZ MOLE CREAM💠 . . Krim yang dirumus khas daripada bahan-bahan semulajadi dan terbukti berkesan untuk menghilangkan masalah kulit berikut: . . 👉TAHI LALAT 👉KUTIL (SKINTAG) . 👉KETUAT. 👉BIJI KOLESTROL . ✔️Selamat, Jimat, Mudah dan Berkesan! ✔️Kesan seawal 2 hari sahaja! (*bergantung kepada saiz tahi lalat) . . 💯Trusted Seller . 💯Produk organik . . HARGA Set 1 (Krim Mole sahaja)➡️ RM30 . HARGA Set 2 (Krim Mole+Scar Serum)➡️ RM50 . . 😱😱😱HARGA KRIM TERMURAH DAN DIJAMIN BERKESAN! . . 🆓Kos pos PERCUMA untuk Semenanjung Malaysia. *Sabah&Sarawak hanya tambah RM8. . . DM/ Whatsapp sekarang!👇👇👇 . . 011-63234369 . #krimtahilalat #buangtahilalat #kutil #ketuat #bijikolestrol #skintag #molecream #scarserum #serumparut #tahilalat #buangskintag #ukm #uitm #bazarpaknil #bazaronline #produkorganik #rawatankulit #usm #ruangrezekihanania #upm #sayajualonline #bazaarpaknil #instashopmalaysia #utm #malaysiaigshop #malaysiaonlinestore #syjual #bazarpaknilmurah

Share 7 1
msonlineshop_my. .
💠IRIAZ MOLE CREAM💠 .
.
Krim yang dirumus khas daripada bahan-bahan

. 💠IRIAZ MOLE CREAM💠 . . Krim yang dirumus khas daripada bahan-bahan semulajadi dan terbukti berkesan untuk menghilangkan masalah kulit berikut: . . 👉TAHI LALAT 👉KUTIL (SKINTAG) . 👉KETUAT. 👉BIJI KOLESTROL . ✔️Selamat, Jimat, Mudah dan Berkesan! ✔️Kesan seawal 2 hari sahaja! (*bergantung kepada saiz tahi lalat) . . 💯Trusted Seller . 💯Produk organik . . HARGA Set 1 (Krim Mole sahaja)➡️ RM30 . HARGA Set 2 (Krim Mole+Scar Serum)➡️ RM50 . . 😱😱😱HARGA KRIM TERMURAH DAN DIJAMIN BERKESAN! . . 🆓Kos pos PERCUMA untuk Semenanjung Malaysia. *Sabah&Sarawak hanya tambah RM8. . . DM/ Whatsapp sekarang!👇👇👇 . . 011-63234369 . #krimtahilalat #buangtahilalat #kutil #ketuat #bijikolestrol #skintag #molecream #scarserum #serumparut #tahilalat #buangskintag #ukm #uitm #bazarpaknil #bazaronline #produkorganik #rawatankulit #usm #ruangrezekihanania #upm #sayajualonline #bazaarpaknil #instashopmalaysia #utm #malaysiaigshop #malaysiaonlinestore #syjual #bazarpaknilmurah

Share 11 1

CV Denature Indonesia : Jl. Pahonjean km 05 Perum Cendana Asri Sebelah SMK Diponegoro Majenang Cilacap Jawa Tengah 53257 _________ Khusus luar wilayah kami lakukan pengiriman via Jasa Expedisi dengan packing rapi & proses pengiriman cepat sesuai standar pengiriman paket Konsultasi dan Pelayanan Telp : 081390007699 Bbm: DDE24754 W.A : 085714989816 _ Fast Respond 24 Jam online #kutil #kutilkelamin #perontokkutil #obatperontokkutil #obatkutilkelamin #obatkutilkelaminpria #obatkutilkelaminwanita #obatkutilkelaminherbal #obatkutilkelaminampuh #obatkutilkelaminalami #obatkutilkelamindenature #obatkutilkelamintanpaoperasi #obatkutilkelamindiapotik #obatkutilkelaminmanjur #obatkutilkelaminpadawanita #obatkutilkelaminpadapria

Share 1053 1
flawtobeaut. Okay mcm ni la cecairnya bila first or second apply dia akan keluar, i

Okay mcm ni la cecairnya bila first or second apply dia akan keluar, ia terjadi bila krim tu works on you keluar cecair hitam, dia bagaikan tekan2 tahilalat you sampai isi dlm tu kosong . NATURAL MOLE REMOVER MAMPU BUANG DGN CARA MUDAH!! . 🌟Nama2 yg boleh dibuang🌟 . 🔸Tahi Lalat . 🔹Ketuat 🔸Kutil 🔹Isi Lebih . 🔸Pundi Minyak . ❌Tanpa perlu LASER! . ❌Tanpa perlu BEDAH! . ❌Tanpa perlu bayar MAHAL! . ❌Tiada KESAN SAMPINGAN! . 🌿100% dari tumbuhan herba . 🌿 Home made product. _________________________________________ 🌟Set combo🌟 🔹Natural Mole Remover + Natural Corrector Serum (pudarkan parut tahi lalat) . 💲RM75  Semenanjung . 💲RM85 Sabah/sarwak . ↔termasuk postage↔ . __________________________________________ Pembelian dan pertanyaan📲 Click link di bio lebih mudah! . 💛Whatsapp: +60172418594 💛 ____________________________________________ #mole #tahilalat #moleremover #naturalmoleremover #natural #serumcorrector #lokal #malaysia #penang #ipoh #puchong #sabah #negerisembilan #melaka #johor #jdt #malaysianproduct #ketuat #kutil #produkmalaysia #bazarpaknil #wnaz #sayajual #sale #kualalumpur #malaysia #malaysian #krimtahilalat #buangtahilalat #beauty #oilseed

Share 46 4

As salam sis.. sy xtau nk ckp mcm mana.. tp sye happy sgt raya ni... terima kasih byk2 dkt sis dgn produk sis " . . Alhamdulillah customer suka. #lotusmolecreamtestimoni lotus mole cream memang terbaik. . . Tk perlu guna kaedah laser yang beribu2 tu. Siapa lagi nak cuba? Meh ws sis cecepat! Sale hingga 30hb ni je tau lpsni dah naik harga. (KLIK LINK WASSAP DI BIO IG) . . Free postage #buangtahilalat #ubattahilalat #buangkutil #buangketuat #krimkutil #krimketuat #tahilalathidup #krimorganik #ubatketuat #krimbuangtahilalat #ketuat #ubatbuangketuat #ubatbuangkutil #kutil #tanggalkutil #tanggaltahilalat #lotusmolecream #organichana #buangtahilalat #penanggaltahilalat #sayajuallotusmolecream #molecream #lmc #skintagcream #kulitbersih #moleremover #lotuscream #kutilcream #tahilalatbesar #kutilkolestrol

Share 6 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});