(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
lawak_melalut. Hargailah seseorang bila die hadir dgn membawa hati yang ikhlas jgn se

Hargailah seseorang bila die hadir dgn membawa hati yang ikhlas jgn sesekali kau sakiti hati die.. Tp knp die buat admin mcm ni๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ #lawakcinta #lawakbroken #lawakbangang #lawakgila #lawakmelalut #lawakjiwang #tolonghargai #akurindukau #tangisandalamketawa #sakithati

Share 15 2
lanun_lawak. ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ Bangga choi .. Dah mcm kat London Choco Roll dah . Lepasni Takyah

๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ Bangga choi .. Dah mcm kat London Choco Roll dah . Lepasni Takyah la gi jauh lgi .. Kat Ganu pon ade doh๐Ÿ˜. Tag member korang~ . . . โœ… FOLLOW โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— โ™ฅ LIKES โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— ๐Ÿ“Œ TAG โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— ๐Ÿ’ฌCOMMENT โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— ๐Ÿ“ฌ SHARE โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— . . . Follow @lanun_lawak utk mendapatkan contentยฒ yg menarik ๐Ÿ’ฏ . . . #lawaking #lawakterkini #lawakbodoh #lawakhambar #lawakbangang #lawakhangit #lawaksembanglebat #lawakbatak #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawakkampus #lawakkeder #lawakminang #lawak #lawakan #himpunanlawakmalays #videolawak #lawakking #kiniviral #videolawak #viralvideos #viral #motifviral #instagram #internet #bridge #london #malaysian

Share 140 3
lanun_lawak. Yang si kaum Adam ni ๐Ÿ˜’ dah ganti ke belum puasa tahun lepas? Cuba bag

Yang si kaum Adam ni ๐Ÿ˜’ dah ganti ke belum puasa tahun lepas? Cuba bagi sebab munasabah sikit sbb apa korang tak puasa kat komen ~ Tag kaki berbuka time zuhur~ . . . . โœ… FOLLOW โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— โ™ฅ LIKES โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— ๐Ÿ“Œ TAG โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— ๐Ÿ’ฌCOMMENT โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— ๐Ÿ“ฌ SHARE โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— . . . Follow @lanun_lawak utk mendapatkan contentยฒ yg menarik ๐Ÿ’ฏ . . . #lawaking #lawakterkini #lawakbodoh #lawakhambar #lawakbangang #lawakhangit #lawaksembanglebat #lawakbatak #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawakkampus #lawakkeder #lawakminang #lawak #lawakan #himpunanlawakmalays #videolawak #lawakking #kiniviral #videolawak #viralvideos #viral #motifviral #instagram #internet #puasa #bulanramadhan

Share 68 3
lanun_lawak. Gan pokok pon ada nafsu ๐Ÿ˜“ yg pelik pokok tu ada tangan . 
Cc~ @_its.d

Gan pokok pon ada nafsu ๐Ÿ˜“ yg pelik pokok tu ada tangan . Cc~ @_its.danial.ly_ Tag kumpulan sabun~ . . . โœ… FOLLOW โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— โ™ฅ LIKES โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— ๐Ÿ“Œ TAG โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— ๐Ÿ’ฌCOMMENT โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— ๐Ÿ“ฌ SHARE โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— . . . Follow @lanun_lawak utk mendapatkan contentยฒ yg menarik ๐Ÿ’ฏ . . . #lawaking #lawakterkini #lawakbodoh #lawakhambar #lawakbangang #lawakhangit #lawaksembanglebat #lawakbatak #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawakkampus #lawakkeder #lawakminang #lawak #lawakan #himpunanlawakmalays #videolawak #lawakking #kiniviral #videolawak #viralvideos #viral #motifviral #instagram #internet #lgbt #pokok

Share 92 3
lanun_lawak. Di pikir dia comel buat camtu ๐Ÿ™„ ashiappp . SAMA TAPI BUKAN DIA .

Kom

Di pikir dia comel buat camtu ๐Ÿ™„ ashiappp . SAMA TAPI BUKAN DIA . Komen 'SAYA' siapa peminat Kucing~ . . . . โœ… FOLLOW โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— โ™ฅ LIKES โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— ๐Ÿ“Œ TAG โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— ๐Ÿ’ฌCOMMENT โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— ๐Ÿ“ฌ SHARE โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— . . . Follow @lanun_lawak utk mendapatkan contentยฒ yg menarik ๐Ÿ’ฏ . . . #lawaking #lawakterkini #lawakbodoh #lawakhambar #lawakbangang #lawakhangit #lawaksembanglebat #lawakbatak #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawakkampus #lawakkeder #lawakminang #lawak #lawakan #himpunanlawakmalays #videolawak #lawakking #kiniviral #videolawak #viralvideos #viral #motifviral #instagram #internet #kucingkesayangan #kucing #cat #cat #cats #train

Share 173 5
lanun_lawak. Lain macam dia punya Happy nak Sambut Bulan Ramadhan ๐Ÿ˜… aku rasa ada p

Lain macam dia punya Happy nak Sambut Bulan Ramadhan ๐Ÿ˜… aku rasa ada pakwe korang kat situ . Cuba tengok betulยฒ ๐Ÿ˜— busnake Tag pakwe korang~ . . .โœ… FOLLOW โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— โ™ฅ LIKES โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— ๐Ÿ“Œ TAG โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— ๐Ÿ’ฌCOMMENT โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— ๐Ÿ“ฌ SHARE โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— . . . Follow @lanun_lawak utk mendapatkan contentยฒ yg menarik ๐Ÿ’ฏ . . . #lawaking #lawakterkini #lawakbodoh #lawakhambar #lawakbangang #lawakhangit #lawaksembanglebat #lawakbatak #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawakkampus #lawakkeder #lawakminang #lawak #lawakan #himpunanlawakmalays #videolawak #lawakking #kiniviral #videolawak #viralvideos #viral #motifviral #instagram #internet #ramadan #selamathariraya

Share 99 5
_ahaiqal_. Eh๐Ÿ˜‚
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
#lawaking #lawak #lawakbodoh #lawaktakjad

Eh๐Ÿ˜‚ โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข #lawaking #lawak #lawakbodoh #lawaktakjadi #bangang #bodo #lawakbangang #lawakkeder #babi

Share 8 2
_ahaiqal_. Itulah namanya kehidupan๐Ÿ˜‚
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข#lawaking #lawak #la

Itulah namanya kehidupan๐Ÿ˜‚ โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข #lawaking #lawak #lawakbodoh #lawakterkini #lawakterkini #gila #bodo #babi #lawakbangang #lawakgila

Share 6 1
lanun_lawak. MENDE SIAKK !!! ZAMAN BILA PAKAI BAJU MELAYU GELEBEHยฒ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ .
.
.
Orang

MENDE SIAKK !!! ZAMAN BILA PAKAI BAJU MELAYU GELEBEHยฒ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . . . Orang sekarang mana pakai cutting besar labuh , semua pakai SLIM FIT baru nampak smart !! BRO BOLEH DAPATKAN DEKAT @elrah.selangor @elrah.selangor @elrah.selangor @elrah.selangor . . . SEKARANG DORANG TENGAH BUAT PROMOSI TAK MASUK AKAL . SIAPA NAK JIMAT MEMANG SESUAI ๐Ÿ”ฅ . . . . DAPATKAN DI @elrah.selangor . . #lawaking #lawakterkini #lawakbodoh #lawakhambar #lawakbangang #lawakhangit #lawaksembanglebat #lawakbatak #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawakkampus #lawakkeder #lawakminang #lawak #lawakan #himpunanlawakmalays #videolawak #lawakking #kiniviral #videolawak #viralvideos #viral #motifviral #instagram #internet

Share 92 6
msc.dj. Sorg silap...semua gelepor....hahaha....
.
.
.
Follow:msc.dj
.
.
.
#la

Sorg silap...semua gelepor....hahaha.... . . . Follow:msc.dj . . . #lawaking #lawakviral #lawakbangang #lawakhangit

Share 15 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
lanun_lawak. Hmm , sebarkan ~
.
.
. โœ… FOLLOW
โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—
โ™ฅ LIKES
โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—
๐Ÿ“Œ TAG

Hmm , sebarkan ~ . . . โœ… FOLLOW โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— โ™ฅ LIKES โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— ๐Ÿ“Œ TAG โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— ๐Ÿ’ฌCOMMENT โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— ๐Ÿ“ฌ SHARE โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— . . . Follow @lanun_lawak utk mendapatkan contentยฒ yg menarik ๐Ÿ’ฏ . . . #lawaking #lawakterkini #lawakbodoh #lawakhambar #lawakbangang #lawakhangit #lawaksembanglebat #lawakbatak #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawakkampus #lawakkeder #lawakminang #lawak #lawakan #himpunanlawakmalays #videolawak #lawakking #kiniviral #videolawak #viralvideos #viral #motifviral #instagram #internet #alquran #alqurandansunnah

Share 141 1
lanun_lawak. Sungguh indah kataยฒ puisi yg ditulis oleh Dr. Ricardo ๐Ÿ˜ข min tak sangg

Sungguh indah kataยฒ puisi yg ditulis oleh Dr. Ricardo ๐Ÿ˜ข min tak sanggup baca sampai habis . Siapa boleh tlg bacakan? Kalau paham sila comment~ . . . . โœ… FOLLOW โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— โ™ฅ LIKES โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— ๐Ÿ“Œ TAG โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— ๐Ÿ’ฌCOMMENT โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— ๐Ÿ“ฌ SHARE โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— . . . Follow @lanun_lawak utk mendapatkan contentยฒ yg menarik ๐Ÿ’ฏ . . . #lawaking #lawakterkini #lawakbodoh #lawakhambar #lawakbangang #lawakhangit #lawaksembanglebat #lawakbatak #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawakkampus #lawakkeder #lawakminang #lawak #lawakan #himpunanlawakmalays #videolawak #lawakking #kiniviral #videolawak #viralvideos #viral #motifviral #instagram #internet #doctor #do #ricardo

Share 51 7
lanun_lawak. Nama dia Dizzly (lagi tak kene) .Biar lembut diluar ๐Ÿ’ช tapi keras di d

Nama dia Dizzly (lagi tak kene) .Biar lembut diluar ๐Ÿ’ช tapi keras di dalam . Jangan pikir bukanยฒ๐Ÿ™„ Busnake . Tag dizzly~ . . . โœ… FOLLOW โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— โ™ฅ LIKES โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— ๐Ÿ“Œ TAG โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— ๐Ÿ’ฌCOMMENT โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— ๐Ÿ“ฌ SHARE โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— . . . Follow @lanun_lawak utk mendapatkan contentยฒ yg menarik ๐Ÿ’ฏ . . . #lawaking #lawakterkini #lawakbodoh #lawakhambar #lawakbangang #lawakhangit #lawaksembanglebat #lawakbatak #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawakkampus #lawakkeder #lawakminang #lawak #lawakan #himpunanlawakmalays #videolawak #lawakking #kiniviral #videolawak #viralvideos #viral #motifviral #instagram #internet #dizzly #pink #contractor

Share 62 5
lanun_lawak. Lawa background ๐Ÿค” siapa kenal budak ni? Boleh tlg tag dia tak? Suara

Lawa background ๐Ÿค” siapa kenal budak ni? Boleh tlg tag dia tak? Suara dia x sedap tapi merdu jeh ๐Ÿ˜ต . Komen nama budak ni ~ Tag budak ni~ . . . โœ… FOLLOW โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— โ™ฅ LIKES โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— ๐Ÿ“Œ TAG โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— ๐Ÿ’ฌCOMMENT โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— ๐Ÿ“ฌ SHARE โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— . . . Follow @lanun_lawak utk mendapatkan contentยฒ yg menarik ๐Ÿ’ฏ . . . #lawaking #lawakterkini #lawakbodoh #lawakhambar #lawakbangang #lawakhangit #lawaksembanglebat #lawakbatak #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawakkampus #lawakkeder #lawakminang #lawak #lawakan #himpunanlawakmalays #videolawak #lawakking #kiniviral #videolawak #viralvideos #viral #motifviral #instagram #internet #singing #sing

Share 118 3
msc.dj. Org nk rilek pon xbleh......hahahah....
Tag member perangai cmni....
.

Org nk rilek pon xbleh......hahahah.... Tag member perangai cmni.... . . . Follow:@msc.dj . . . #lawakbangang #lepaklu

Share 20 0
lanun_lawak. Siapa betul dia dapat [ ____ ] . Dapat apa? Cuba komen sikit~

Tag mem

Siapa betul dia dapat [ ____ ] . Dapat apa? Cuba komen sikit~ Tag member korang~ . . . โœ… FOLLOW โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— โ™ฅ LIKES โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— ๐Ÿ“Œ TAG โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— ๐Ÿ’ฌCOMMENT โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— ๐Ÿ“ฌ SHARE โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— . . . Follow @lanun_lawak utk mendapatkan contentยฒ yg menarik ๐Ÿ’ฏ . . . #lawaking #lawakterkini #lawakbodoh #lawakhambar #lawakbangang #lawakhangit #lawaksembanglebat #lawakbatak #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawakkampus #lawakkeder #lawakminang #lawak #lawakan #himpunanlawakmalays #videolawak #lawakking #kiniviral #videolawak #viralvideos #viral #motifviral #instagram #internet #genius

Share 59 9
lanun_lawak. Ha siapa tak pergi solat jumaat ๐Ÿ™„ jangan ingat korang pandai Kungfu b

Ha siapa tak pergi solat jumaat ๐Ÿ™„ jangan ingat korang pandai Kungfu boleh lawan tuhan Tag member korang~ . . . .โœ… FOLLOW โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— โ™ฅ LIKES โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— ๐Ÿ“Œ TAG โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— ๐Ÿ’ฌCOMMENT โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— ๐Ÿ“ฌ SHARE โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— . . . Follow @lanun_lawak utk mendapatkan contentยฒ yg menarik ๐Ÿ’ฏ . . . #lawaking #lawakterkini #lawakbodoh #lawakhambar #lawakbangang #lawakhangit #lawaksembanglebat #lawakbatak #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawakkampus #lawakkeder #lawakminang #lawak #lawakan #himpunanlawakmalays #videolawak #lawakking #kiniviral #videolawak #viralvideos #viral #motifviral #instagram #internet #kungfu #brucelee

Share 102 1
lanun_lawak. Sarapan mata ๐Ÿ˜ต korang nampak ? Sila comment di bawah apa yg korang na

Sarapan mata ๐Ÿ˜ต korang nampak ? Sila comment di bawah apa yg korang nampak . Tag member korang~ . . . โœ… FOLLOW โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— โ™ฅ LIKES โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— ๐Ÿ“Œ TAG โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— ๐Ÿ’ฌCOMMENT โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— ๐Ÿ“ฌ SHARE โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— . . . Follow @lanun_lawak utk mendapatkan contentยฒ yg menarik ๐Ÿ’ฏ . . . #lawaking #lawakterkini #lawakbodoh #lawakhambar #lawakbangang #lawakhangit #lawaksembanglebat #lawakbatak #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawakkampus #lawakkeder #lawakminang #lawak #lawakan #himpunanlawakmalays #videolawak #lawakking #kiniviral #videolawak #viralvideos #viral #motifviral #instagram #internet #animal #animals #animalplanet #anime

Share 85 10
lanun_lawak. Semoga korang dapat tidur dengan lena lepas tgok video ni ๐Ÿ‘ŒAMARAN !!

Semoga korang dapat tidur dengan lena lepas tgok video ni ๐Ÿ‘ŒAMARAN !! jangan saman min kalau masuk mimpi . Tag geng korang~ . . . โœ… FOLLOW โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— โ™ฅ LIKES โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— ๐Ÿ“Œ TAG โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— ๐Ÿ’ฌCOMMENT โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— ๐Ÿ“ฌ SHARE โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— . . . Follow @lanun_lawak utk mendapatkan contentยฒ yg menarik ๐Ÿ’ฏ . . . #lawaking #lawakterkini #lawakbodoh #lawakhambar #lawakbangang #lawakhangit #lawaksembanglebat #lawakbatak #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawakkampus #lawakkeder #lawakminang #lawak #lawakan #himpunanlawakmalays #videolawak #lawakking #kiniviral #videolawak #viralvideos #viral #motifviral #instagram #internet #ricardo #tiktokgirls #tiktok

Share 72 10
lanun_lawak. Tiada modal nak pergi GYM be like ๐Ÿ˜Œ siapaยฒ tgh sengkek tu boleh lah t

Tiada modal nak pergi GYM be like ๐Ÿ˜Œ siapaยฒ tgh sengkek tu boleh lah tiru mamat ni ~ Tag owner video~ . . . โœ… FOLLOW โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— โ™ฅ LIKES โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— ๐Ÿ“Œ TAG โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— ๐Ÿ’ฌCOMMENT โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— ๐Ÿ“ฌ SHARE โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— . . . Follow @lanun_lawak utk mendapatkan contentยฒ yg menarik ๐Ÿ’ฏ . . . #lawaking #lawakterkini #lawakbodoh #lawakhambar #lawakbangang #lawakhangit #lawaksembanglebat #lawakbatak #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawakkampus #lawakkeder #lawakminang #lawak #lawakan #himpunanlawakmalays #videolawak #lawakking #kiniviral #videolawak #viralvideos #viral #motifviral #instagram #internet #running #run #travel #gym

Share 52 1
lanun_lawak. Ape kehe Gam ni @ropie_sryn ๐Ÿ˜‚?? Siapa tahu citer ni bermakna korang d

Ape kehe Gam ni @ropie_sryn ๐Ÿ˜‚?? Siapa tahu citer ni bermakna korang dh tua ๐Ÿ˜Œ . Tag rakan seperjuangan ~ . . . โœ… FOLLOW โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— โ™ฅ LIKES โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— ๐Ÿ“Œ TAG โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— ๐Ÿ’ฌCOMMENT โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— ๐Ÿ“ฌ SHARE โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— . . . Follow @lanun_lawak utk mendapatkan contentยฒ yg menarik ๐Ÿ’ฏ . . . #lawaking #lawakterkini #lawakbodoh #lawakhambar #lawakbangang #lawakhangit #lawaksembanglebat #lawakbatak #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawakkampus #lawakkeder #lawakminang #lawak #lawakan #himpunanlawakmalays #videolawak #lawakking #kiniviral #videolawak #viralvideos #viral #motifviral #instagram #internet

Share 283 16
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});