(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
lawak_melalut. Yang kau gi masuk dalam air tu watpe jilaker.. Terserlah kepandaian ka

Yang kau gi masuk dalam air tu watpe jilaker.. Terserlah kepandaian kau🤦‍♂️ ▪️ ▪️ ▪️ @bawang.army Pasti banyak info dan lawak2 fresh🐟 Please like👍 Follow🙏 Tag kawan🏷️ Share💪 #lawakmelalut #lawakg #lawakterkini #lawakpanas #lawaking #lawakbodoh #lawakhangit #lawakbatak  #lawakkronik #lawakkg #lawakmalaysia #lawakkn #lawakpendek #lawakkeder #lawaksiyot #lawak #lawaklucu #lawaksakit #lawaksangat  #lawakpadu #lawakpecahperut #lawakhangat #lawakviral #lawakhambar #naklawak #kiniviral #viral #himpunanbahanlawak #lawakgiler #lawaknakmampuih

Share 6 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
lawak_ke_hambar. Hehe really true
.
[ TERBONGKAR❗️]
RAHSIA JANA INCOME 3-4 ANGKA SEBULA

Hehe really true . [ TERBONGKAR❗️] RAHSIA JANA INCOME 3-4 ANGKA SEBULAN DENGAN BISNES TOPUP 💵💵 . Korang boleh register sebagai agen topup kat sini dan terus jana income setiap hari👇🏻 @bisnes.topup @bisnes.topup @bisnes.topup . #lawak #lawakbodoh #lawaking #lawakterkini #lawakhangit #lawakan #lawakkeder #lawakmalaysia #gelak #gelakpecahhabis #cubagelak #tolonggelak #gelakbesar #lawakviral #kelakar #funnyvideos #lawakkehambar #lawakhambar #lawakpecahperut

Share 380 3

sold iphone xs max 256gb grey whatsaap tanye harga than terus nak cod tq custermer from gombak..sape yg berminat boleh dm kami harga jimat dari apple store #iphonexr #iphonexsmaxmalaysia #lawakhangit #lawaking #lawakbodoh

Share 10 1
frdsmhd_sneakers. ‼️STOCK AVAILABLE‼️
.
🔥HARGA PASAR KUALITI BUTIK
.
Untuk pengetahuan

‼️STOCK AVAILABLE‼️ . 🔥HARGA PASAR KUALITI BUTIK . Untuk pengetahuan korang, admin nak bagi special price untuk korang yang 10 terawal order kasut ni!!😉 Jom order di @frdsmhd_sneakers . . CONVERSE LOW CUT GRED AAA RM85sm RM90ss . . BERMINAT? DM TERUS ⬇️ 📲 Wasap : +601119919743 #kasutsukan #kasutraya #kasutmurahgiler #kasutvogue #kasuthipster #kasutviral #kasutonline #kasutmurah #kasutlawa #kasutmurahonline #igshop #instafemes #trustedseller #motifviral #igersmalaya #kasutmurah #sneakersmurah #sneakersforsale #lawak #hambar #lawakhambar #lucu #meme #lawakbodoh #lawakboring #igshop #kasutonline #kasut #kasutmurah #kasutmurahonline #instafamous #igmaahad #igersmalaya #instafemes #budakhipster #dakwah #dakwahislam

Share 5 0
frdsmhd_sneakers. ‼️STOCK AVAILABLE‼️
.
🔥HARGA PASAR KUALITI BUTIK
.
Untuk pengetahuan

‼️STOCK AVAILABLE‼️ . 🔥HARGA PASAR KUALITI BUTIK . Untuk pengetahuan korang, admin nak bagi special price untuk korang yang 10 terawal order kasut ni!!😉 Jom order di @frdsmhd_sneakers . . CONVERSE LOW CUT GRED AAA RM85sm RM90ss . . BERMINAT? DM TERUS ⬇️ 📲 Wasap : +601119919743 #kasutsukan #kasutraya #kasutmurahgiler #kasutvogue #kasuthipster #kasutviral #kasutonline #kasutmurah #kasutlawa #kasutmurahonline #igshop #instafemes #trustedseller #motifviral #igersmalaya #kasutmurah #sneakersmurah #sneakersforsale #lawak #hambar #lawakhambar #lucu #meme #lawakbodoh #lawakboring #igshop #kasutonline #kasut #kasutmurah #kasutmurahonline #instafamous #igmaahad #igersmalaya #instafemes #budakhipster #dakwah #dakwahislam

Share 8 0
nak.madah. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
.
Tag member korang ye 😘
.
Jangan lupa turn

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 . Tag member korang ye 😘 . Jangan lupa turn on post notification ♥️ . Nak review ws 012-8894981 🎈 . Anda mencari JERSI BOLA MURAH❓❓❓ Jom follow @19street.jersey @19street.jersey ✅Qualiti padu ✅Harga berpatutan ✅Giveaway turut disediakan . #lawak #lawakhambar #lawakterok #lawaksavage #paidreview #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #bazaarpaknil #bazarpaknil #servisnaikknfollowers #paidreviewmalaysia #maluapabossku #lawaksavage #lawaking #lawakkeder #lawakbodoh #lawakhangit #lawakterkini #himpunanlawakmalays #himpunanbahanlawak #himpunanlawakmalaysia #himpunanceritalawak #sayajual #sayajualmurahmurah #igers #igersmalaysia

Share 9 0
bajumuslimah_sr_clothing. ❤KURUNG CHANELLA❤ .
.
🌸Design yang EXCLUSIVE .
🌸Material PREMIUM COT

❤KURUNG CHANELLA❤ . . 🌸Design yang EXCLUSIVE . 🌸Material PREMIUM COTTON SB LINE 🌸Material Lembut & Flowy 🌸Mempuanyai 10 Warna Yang Menawan & Memukau 🌸Design Kurung Pahang 🌸Cutting Loose 🌸Jenis Kain Susun Tepi 🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan 🌸Saiz S M L XL . . 🌹 Sangat-sangat EXCLUSIVE LIMITED EDITION🌹 . . 🌸 ❌ jarang 🌸 ❌ berbulu lepas basuh 🌸 ❌ renyuk 🌸 ✅ mudah digosok 🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai 🌸 ✅ Sesuai Untuk Kerja & Semua Majlis Keramaian 🌸 ✅ Tampil Anggun & Elegant Dengan Design yang Simple, Simple itu Menawan • SAIZ S M L XL, Cutting Loose..Selesa untuk dipakai . . . . . 📍Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian . Sila Rujuk Panduan Ukur 📍Ada Sedikit perbezaan Warna 10 % faktor Cahaya Kamera . 📍Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc RM102SM/RM107SS FREE POSTAGE . . #himpunanlawakmalays #bellaammarabangi #rajalawak #bawallovers #misslawak2019 #lawak #lawakantarabangsa #lawakkeder #lawakbodoh #neelofa #saharulridzwan #sufiansuhaimi #dimatamu #ahrinahmad #setelahcintaitupergi #diamenanturahsia #kaptenzana #jannanick #melodi #meletop #anugerahmeletop #senafasrindu #nopal #ame #sinopal #suhaimisaad #syeikhmuszaphar #mishaomar #bajuraya2019 #ame2019

Share 8 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
lawak_seantero. Apa dosa pak lebai tu weyh? Xpasal2 dia yg lencun. 🤣
.

Follow📌 @tam

Apa dosa pak lebai tu weyh? Xpasal2 dia yg lencun. 🤣 . Follow📌 @tambahfollowermalaysia @memeycomey690 @eryna_batrisyia . . #animasinopal repost @lawaktahapdewa

Share 19 1
lawak_seantero. kalau terjadi kt korang apa korang buat? benda boleh bonceng tak kn nk

kalau terjadi kt korang apa korang buat? benda boleh bonceng tak kn nk biarkan awek ni sorang2 kn 🤣 . Follow📌 @tambahfollowermalaysia @memeycomey690 @eryna_batrisyia . . #animasinopal repost @lawaktahapdewa

Share 17 1
lawak_seantero. Girls yg keseorangan ditinggalkan pacar, nah korg boleh cuba nasib. Go

Girls yg keseorangan ditinggalkan pacar, nah korg boleh cuba nasib. Good luck! 😍 . Follow📌 @tambahfollowermalaysia @memeycomey690 @eryna_batrisyia . . #animasinopal

Share 27 2
airiel_deniel. Bolasepak U12 
TEAM SK SERI LAKSANA💚💛
TEMPAT:PADANG SEKOLAH🏫 KEBANG

Bolasepak U12 TEAM SK SERI LAKSANA💚💛 TEMPAT:PADANG SEKOLAH🏫 KEBANGSAAN SUNGAI KAJANG . NO.2🥈 . . . TAG KWN KORANG YG HEBAT SUKAN⚽🥇 #bola #bolasepak #notredame #nombor1 #palinghebat #lawakkeder #lawakhangit #lawakbodoh #lawaking #lawandorder #lawakbatak #sukan #lawan #syg #beauty . . @mohd_adam_farizwan @hazeemtiger2 @kznaqib

Share 33 2
_khyrulz. Moto abg nie meletop bhaiiii😂😂😂😂😂😂#lawakbodoh #himpunanbahanlawa
Share 557 7
lawak_ke_hambar. Korang request je lagu kat brader ni 👍🏼 padu beb + cute 😆🔥
•
Cc :

Korang request je lagu kat brader ni 👍🏼 padu beb + cute 😆🔥 • Cc : @danielzainurin03_ @gelakbesar . [ TERBONGKAR❗️] RAHSIA JANA INCOME 3-4 ANGKA SEBULAN DENGAN BISNES TOPUP 💵💵 . Korang boleh register sebagai agen topup kat sini dan terus jana income setiap hari👇🏻 @bisnes.topup @bisnes.topup @bisnes.topup . #lawak #lawakbodoh #lawaking #lawakterkini #lawakhangit #lawakan #lawakkeder #lawakmalaysia #gelak #gelakpecahhabis #cubagelak #tolonggelak #gelakbesar #lawakviral #kelakar #funnyvideos #lawakkehambar #lawakhambar #lawakpecahperut

Share 655 15
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});