#lawakgram

Posts Share

bluetick.ig. Ermm, online dia bukan untuk kau, tapi untuk yg lain😔💔
#bluetickig
.

Ermm, online dia bukan untuk kau, tapi untuk yg lain😔💔 #bluetickig . ➡️Tag Si Blueticker . Recommended:- @bencinta.ig @abanghoodie_ @temansyurga @cubapendam @basikalputeh @mahumerajuk_

Share 13458 119
bluetick.ig. Cakap je apa nk suruh stalk, mesti orang perempuan ni dapat punya😅
#b

Cakap je apa nk suruh stalk, mesti orang perempuan ni dapat punya😅 #bluetickig . ➡️Tag Si Blueticker . Recommended:- @bencinta.ig @abanghoodie_ @temansyurga @cubapendam @basikalputeh @mahumerajuk_

Share 5905 159
bluetick.ig. Pernah kena situasi ni?
#bluetickig
.
➡️Tag Si Blueticker
.
Recommende

Pernah kena situasi ni? #bluetickig . ➡️Tag Si Blueticker . Recommended:- @bencinta.ig @abanghoodie_ @temansyurga @cubapendam @basikalputeh @mahumerajuk_

Share 17293 2428
bluetick.ig. Ingat boleh move on, tapi bila nampak kau senyum, aduh.... Gagal lagi

Ingat boleh move on, tapi bila nampak kau senyum, aduh.... Gagal lagi nk move on 😅 #bluetickig . ➡️Tag Si Blueticker . Recommended:- @bencinta.ig @abanghoodie_ @temansyurga @cubapendam @basikalputeh @mahumerajuk_

Share 7877 98
bluetick.ig. Ingat dia punya sakit hati je.... Kita punya sakit hati dia tak kesah

Ingat dia punya sakit hati je.... Kita punya sakit hati dia tak kesah pulak... #bluetickig . ➡️Tag Si Blueticker . Recommended:- @bencinta.ig @abanghoodie_ @temansyurga @cubapendam @basikalputeh @mahumerajuk_

Share 7737 23
bencinta.ig. Take notes ye🙂🙂
#bencinta

Take notes ye🙂🙂 #bencinta

Share 9923 68
duniaabangmotor. tag sidia💕
follow @awekjongang
.
( Tag orang² yang tersayang 💕 )
.
.

tag sidia💕 follow @awekjongang . ( Tag orang² yang tersayang 💕 ) . . Nak ayat sempoi follow▶ @iglelakivsperempuan Nak ayat gosip follow▶ @joyahohjoyah Nak ayat budak nakal follow▶ @igbudaknakal Nak ayat sweet follow▶ @duniaabangmotor Nak video menarik follow ▶ @lelakivsperempuanvideo follow awek cun ▶ @awekjongang follow si dia ▶️ @sidiacomel . . #himpunanlawakmalaysia

Share 18 0

Pesan acik jeh maaf agak jarang upload vidio Di karenakan yang laen pada sibuk les buat ujian sekolah nanti Like coment and share ========= ============== Vidgram inhil Anda penikmat hasil Kami pembuat hasil karna followers kami ada F_team:@bagaschampp8 @indra_konted @dianahmad037 @padli0609 @dony.zein @itsfaisalarka @maula_naalvin 》》》》》》》》 @fufuvidgram @bangijal_tv @renuwin @instainhil @bubuhan_inhil @inhilpeople @thecommentnet_ @narsistrans7 . Kita #mediahumor #ngakakabis #ngakaksehat #ngakakbanget #lawakgram #lawakhambar #lawaklucu #ketawangakak #ketawa #vivicugram #vidgramromantis #challenge #ivgcomedy #ivg #f #fff #guyonanhumor #alfaisalgingsul27 . . Terima kasih

Share 13 0
adam.official99. .
.
.
‌#lelakivsperempuan#igjoyah#hatikecai#igbudaknakal#nakkongsi#nak

. . . #himpunanlawakmalays

Share 7 0
adam.official99. .
.
.
‌#lelakivsperempuan#igjoyah#hatikecai#igbudaknakal#nakkongsi#nak

. . . #himpunanlawakmalays

Share 8 0
adam.official99. .
.
.
‌#lelakivsperempuan#igjoyah#hatikecai#igbudaknakal#nakkongsi#nak

. . . #himpunanlawakmalays

Share 10 0
adam.official99. .
.
.
‌#lelakivsperempuan#igjoyah#hatikecai#igbudaknakal#nakkongsi#nak

. . . #himpunanlawakmalays

Share 11 0
adam.official99. .
.
.
‌#lelakivsperempuan#igjoyah#hatikecai#igbudaknakal#nakkongsi#nak

. . . #himpunanlawakmalays

Share 12 0
adam.official99. .
.
.
‌#lelakivsperempuan#igjoyah#hatikecai#igbudaknakal#nakkongsi#nak

. . . #himpunanlawakmalays

Share 9 0
lawak.baqhang_. 😻😽 Saje nak Usik Abam Nie Sbb Encem Sangat...😉😄😅😂
.
.
. ♥ Double

😻😽 Saje nak Usik Abam Nie Sbb Encem Sangat...😉😄😅😂 . . . ♥ Double Tap Guys 🔖 TAG Member Korang Support @lawak.baqhang_ . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ✔Tag 💓Like 💬 Comment 💡Share . FOLLOW & SUPPORT IG @lawak.baqhang_ . 📌 Tag Kawan Korang 📌 Follow & Like @lawak.baqhang_ @lawak.baqhang_ . 🔔Turn On Notification . 🔰 Thanks For Follow Guys🔰 . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #lawakbaqhang #lawaksupreme #visitmyig #himpunanbahanlawak #9gag #lawakterkini #lawakmalaysia #himpunanlawakmalays #lawakboring #lawaklucu #lawakgram #lawak #lawaktahapdewa #lawak4x4 #lawakan #lawakkeder #lawakhangit #lawaking #lawakhambar #lucu #gokil #video #videolawak #funny #funnymemes #funnyvideos #funnyvines #viral #viralvideos

Share 9 3
lawak_artis. Hahaha noty ek awak @arjalee  suka sakat makwan...
#sitoraharimaujadia

Hahaha noty ek awak @arjalee suka sakat makwan... #sitoraharimaujadian #theatre #performance . Seronok tengok @makwanjuwanju berlakon ‘ comeiiiii anggat ! Jaga2 Sitora gigit nanti 😜 - #regrann #malaysian #melayuboleh #lawakgram #lawarkerder

Share 139 0
lawak.baqhang_. Maybe Adiknya Tgh Kumpul Duit nak Beli Ps4, Tapi Abg dia Buat Surprise

Maybe Adiknya Tgh Kumpul Duit nak Beli Ps4, Tapi Abg dia Buat Surprise Hadiahkan Ps4 For Birthday.🎁😄😊 . TAG Abg Korang. 🎁🎉🎊 . "Air Dicincang Takkan Putus". . . . ♥ Double Tap Guys 🔖 TAG Member Korang Support @lawak.baqhang_ . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ✔Tag 💓Like 💬 Comment 💡Share . FOLLOW & SUPPORT IG @lawak.baqhang_ . 📌 Tag Kawan Korang 📌 Follow & Like @lawak.baqhang_ @lawak.baqhang_ . 🔔Turn On Notification . 🔰 Thanks For Follow Guys🔰 . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #lawakbaqhang #lawaksupreme #visitmyig #himpunanbahanlawak #9gag #lawakterkini #lawakmalaysia #himpunanlawakmalays #lawakboring #lawaklucu #lawakgram #lawak #lawaktahapdewa #lawak4x4 #lawakan #lawakkeder #lawakhangit #lawaking #lawakhambar #lucu #gokil #video #videolawak #funny #funnymemes #funnyvideos #funnyvines #viral #viralvideos

Share 10 0
along.moy. Selagi korang gunakan tiktok untuk perkara yg berfaedah selagi tu la x
Share 100 3
lawak.baqhang_. Sahabat sejati katanya...😂😅😅😅
.
.
. ♥ Double Tap Guys
🔖 TAG Membe

Sahabat sejati katanya...😂😅😅😅 . . . ♥ Double Tap Guys 🔖 TAG Member Korang Support @lawak.baqhang_ . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ✔Tag 💓Like 💬 Comment 💡Share . FOLLOW & SUPPORT IG @lawak.baqhang_ . 📌 Tag Kawan Korang 📌 Follow & Like @lawak.baqhang_ @lawak.baqhang_ . 🔔Turn On Notification . 🔰 Thanks For Follow Guys🔰 . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #lawakbaqhang #lawaksupreme #visitmyig #himpunanbahanlawak #9gag #lawakterkini #lawakmalaysia #himpunanlawakmalays #lawakboring #lawaklucu #lawakgram #lawak #lawaktahapdewa #lawak4x4 #lawakan #lawakkeder #lawakhangit #lawaking #lawakhambar #lucu #gokil #video #videolawak #funny #funnymemes #funnyvideos #funnyvines #viral #viralvideos

Share 8 2
pak.kodi_. Bila kau dalam takut tapi ada lawak pulak. Tak tau nak gelak ker menan

Bila kau dalam takut tapi ada lawak pulak. Tak tau nak gelak ker menangis 🤣🤣🤣 _____________________________ 📌TAG member kau!!! 😘 📌Like & follow @pak.kodi_❤ ... 🎥 ajqhrs #lawak #lawakhambar #mudahterhibur #lawakgram #videolawak #lawakkeder #lawakan #lawakhangit #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawakkerder #lawakterkini #lawaklucu

Share 491 7
iglelakivsperempuan. Admin A jgk, tq yea 😘
follow @joyahohjoyah
.
( Tag orang² yang tersay

Admin A jgk, tq yea 😘 follow @joyahohjoyah . ( Tag orang² yang tersayang 💕 ) . . Nak ayat gosip follow▶@joyahohjoyah Nak ayat budak nakal follow▶ @igbudaknakal Nak ayat sweet follow▶@duniaabangmotor Nak video menarik follow ▶ @lelakivsperempuanvideo follow awek cun ▶ @awekjongang . . #himpunanlawakmalaysia

Share 7286 597
igsyuharil. Rindu
(tag orang tersayang💕)
.
✅follow @igsyuharil
✅tag si dia / kawa

Rindu (tag orang tersayang💕) . ✅follow @igsyuharil ✅tag si dia / kawan awak👇 .

Share 169 9