(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
harithzikry_. Hati yang kau sakiti // @itsrossa910 ๐ŸŽค #lawakkk

Hati yang kau sakiti // @itsrossa910 ๐ŸŽค #lawakkk

Share 92 2
annpghj. #terhibur ku ihh hahahahaha
#lawakkk

#terhibur ku ihh hahahahaha #lawakkk

Share 56 0
hits_vidviral. Sayembara yang dinantikan semua orang๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–

Sayembara yang dinantikan semua orang๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– @hits_vidviral Source : @maell_lee .. .. #video #iklan #sketsa #lawakkk #humor #lucubanget #komedi #maellee

Share 14 0
zuaza62. budak lasak #lawakkk#

budak lasak #lawakkk#

Share 9 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
pelo_teachin. I'm not upset  that you lied to me ,I'm upset that from now I can't be

I'm not upset that you lied to me ,I'm upset that from now I can't believe you #lawakkk

Share 144 3
honarossisca. 9 tahun yang dibilang mudah yaa gak mudah yaa dibilang susah yaa ga su

9 tahun yang dibilang mudah yaa gak mudah yaa dibilang susah yaa ga susah.. karna kita punya Tuhan yang luar biasa.. Tuhan Yesus Kristus.. Praise the Lord.. kita bisa melalui susah senang bersama.. dan kunci utama menurut saya adalah BE THANKFUL.. ketika kita selalu merasa bersyukur.. yang berat pun bisa kita lewati ๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™ Trima kasih pak suami.. ga sabar untuk menyongsong taun2 berikutnya #asedappp ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜ I Love You Papakei . Colossians 3:14-15 14ย And over all these virtues put on love,ย which binds them all together in perfect unity. 15ย Let the peace of Christย rule in your hearts, since as members of one bodyย you were called to peace.ย And be thankful. . Maaciiiiii buat cake gemas sangattt iniii.. made by love yaa siss @patriciangelin @patsycake_com ๐ŸŽ‚๐ŸŽ‚๐ŸŽ‚ And topper cake by : @merveille.atelier

Share 67 51
fabiehans. #Lawakkk

#Lawakkk

Share 16 2
annaarissaa. #thejaasface #contest #ambo #Pun #Nok #Main #juga #Lawakkk #Bohhh ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

#thejaasface #contest #ambo #Pun #Nok #Main #juga #Lawakkk #Bohhh ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Share 46 1
fidah_3008. Dan bla brtmu mama dgn anak bgni lh kmsraann yg akn trjdi 
#lawakkk pl

Dan bla brtmu mama dgn anak bgni lh kmsraann yg akn trjdi #lawakkk pla๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #twinss kh kite ni ma..hahaha

Share 73 0
lastri_manalurambe. Latepost.. Perayaan natal RENA (Remaja & Naposo bulung) HKBP Sibanbano

Latepost.. Perayaan natal RENA (Remaja & Naposo bulung) HKBP Sibanbanon Sabtu 30 Desember 2017 Berjalan dengan lancar Dan di akhir acara penuh dengan lelucon #lawakkk.

Share 39 0
azwani_official. #lawakkk

#lawakkk

Share 10 0
ransfathaar. #EzRepost @chevirgo with @repostigapp

Liatt kali mau renang .. Di kir

#EzRepost @chevirgo with @repostigapp Liatt kali mau renang .. Di kira kolam renang di rumah nya kali yee ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #Lawakkk #JanjiSuciTTV vidio from : @chevirgo

Share 644 0
poppy_tika_kartika. Foto kro mbg probo rini ma maz Hengki.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜#LAWAKKK#

Foto kro mbg probo rini ma maz Hengki.. #LAWAKKK#

Share 61 0
jaqkaltv_. Ahhaa sy thu sy tk comel.. ๐Ÿ˜œ
(Baby shark doo doo doo)๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Muka tu pen

Ahhaa sy thu sy tk comel.. ๐Ÿ˜œ (Baby shark doo doo doo)๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Muka tu #babyshark #babysharkchallenge #serupajer๐Ÿฌ

Share 28 1
nurulizzah_91. Gawai raya mle wad 2017 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
#boomrang #ada2ja #lawakkk ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Gawai raya mle wad 2017 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #boomrang #ada2ja #lawakkk ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Share 21 0
chevirgo. Liatt kali mau renang .. Di kira kolam renang di rumah nya kali yee ๐Ÿ˜‚

Liatt kali mau renang .. Di kira kolam renang di rumah nya kali yee ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #Lawakkk #JanjiSuciTTV

Share 7490 54

Berani ko msuk kawasan aq #lawakkk

Share 25 0
mimieeyyyyy__. #lawakkk

#lawakkk

Share 109 2
chevirgo. Ya kali Mems bisa jangan naik dulu ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #Lawakkk

Ya kali Mems bisa jangan naik dulu ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #Lawakkk

Share 7880 74
gadisutaqa. #Lari misi cari Mr. X
Mark adam i like...
#Lawakkk

#Lari misi cari Mr. X Mark adam i like... #Lawakkk

Share 25 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
mzmj_agentchocolicious. Cerita guna bahasa kelate pekat. .Selamat membaca and have fun ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Po

Cerita guna bahasa kelate pekat. .Selamat membaca and have fun ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Pokcik @ KFC Pasir Tumboh cashier: pokcik, make ssini ko wokkelik?? pokcik: make drumoh. oo patot pong rama... nye pakat make ssini puok nih. cashier: buke ggitu, maksud ambo make di meja dale keda ni ko, bukuh wokkelik? pokcik: laaa kalu de bukuh gak wokkelik laa. apo pekdoh bukuh2 tingga ssini. cashier: hadoiilah... okeylah pokcik nok hok mano aye ni? ado hok 2 ketol, ado hok 3 ketol. pokcik: wokmari 2 ekor la mek. potong haluh2. mokcikmu nokwat nasik kak wook. cashier: pokcik! sini xjual aye metoh. kito jual hok siap goreng doh jah. pokcik: laa pulok doh... kalu ggitu gak wokmari telor sudohlah. cashier: isyy... telor pong xdok. hok ado aye goreng jah. make ngatoh cicoh sos ggitu jah. pokcik: oo parokk... kalu ggitu gak mek tulong pilehlah. hok mano2 pong xpo blako. cashier: emm ggini2... pokcik ado brapo ore dumoh? pokcik: pokcik sore, anok 4, pah gak mokcikmu la sore lagi. cashier: okey... kalu gitu ambo wi dinner plate 2. air nih nok air geh hok mano? pokcik: uihh pokcik kalu minum air geh gak, ccaro ko nok kketut la. mari air bandung sudohlah. cashier: x dok tu pokcik weh. ambo wi milo beng la ko pokcik. ado nok tamboh wedges dok? pokcik: olohh... nnate gpo pulok tuh?? cashier: kete goreng, pokcik. pokcik: owh tkdi kato ado aye goreng jah. wokmarilah kete 2 ekor, ude 4. cashier: aduhh... ni ubi la pokcikkk! ubi kete goreng. pokcik: owk aaloh! saloh blako smetar ko aku tuo gak... bulehlah, mari la ubi goreng ssiya, goreng pise ssiya capor2. kerok tu buboh biar lebih sikik. cashier: hmmm yo lah, yo lahh (malah bbaso). semomo RM34.50. pokcik: hohh ambik nok, maha po bedil!!! aye ccemok ni 30yya lebih. gi mydin buleh beli aye 3 ekor doh. smetar ko kito tuo gak demo wat nyakyo (buko jjabir pitih byr). cashier: trimo kaseh pokcik. dtg lagiiii... pokcik: x lapa ehh nok mari pulokkk!!!๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Terima kasih membaca sampai habis. . ๐Ÿ˜Š #xdkaitanngngambar #lawakkk

Share 18 0

Aku senyum die tak layan #Mengaduu kat boyprenn diaaa #hahahahahahha #lawakkk #kaupalingwinn laa #madumaduraaa hahahahha

Share 33 0
lawak_kawkaw. Hahaha nasib si omputeh tak paham๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚@Regrann from @vipic_lawak -  Hah

Hahaha nasib si omputeh tak paham๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚@Regrann from @vipic_lawak - Hahahahhaha.. Tag rakan anda . . #lawakan #lawak #lawakmalaysia #lawakhambar #lawaklucu #lawaknye #lawakkk #memanglawak #ViPic_Lawak #lawakkeder #lawakbangang #lawakbodoh #gelaksampainangis - #regrann

Share 2190 37
tj_skooloflawak. Jgn lupa mlm ini Sitkom Komedi #JawatanKuasaKampungKalut episod ke-3 a

Jgn lupa mlm ini Sitkom Komedi #JawatanKuasaKampungKalut episod ke-3 akan menemui anda jam 11 mlm di tv3... Saya sbgai tauke kdai runcit ehee... Kita tgk apa konflik di episode ke-3 ni. Agak2 apa yg akan berlaku..??? Nantikan mlm ini....... #SitkomKomedi #JawatanKuasaKampungKalut #lawakkk #jgnlupa #tgudpntv #taukekedairuncit #TJIsa #Lawak2Jugak #LawakBukanPerkaraMurahan #LawakBukanMainan #lawakadam #Angan2BolehJadiKenyataan

Share 13 0
tj_skooloflawak. Ini lah dia pemain2 'Projek Meja' musim ke-2 yg akan menemui anda tida

Ini lah dia pemain2 'Projek Meja' musim ke-2 yg akan menemui anda tidak lama lagi... Dari kanan abg @ropie_cecupak baju hitam, otai @ebbyyusoriginal baju biru, abg @taukejambu tengah skali, abg @bellngasri dan @chiwan_chilok yg hari ini berpakaian laksamana... Otai @ebbyyusoriginal adalah Raja kpd rakyat sekalian. Jgn heran knpa bell n chiwan pkai mcmtu, dan anda akan tahu apbl anda menonton rancangan ini nanti..!!! Oleh itu, nantikannya nanti di tv9....!!! #projekmeja #musimke2 #terbaikkk #lawakkk #comingsoon #tv9 #tjisa #Lawak2Jugak #LawakBukanPerkaraMurahan #LawakBukanMainan #Angan2BolehJadiKenyataan

Share 20 2
9a_methopakam. #lawakkk 
#part10

#lawakkk #part10

Share 26 0
acilramone. iklan yang menarik perhatian aku . kasi 5 bintang ni . lawak sungguh s

iklan yang menarik perhatian aku . kasi 5 bintang ni . lawak sungguh sap . hahahaha main dengan kucing #powercat #sapikrahim(sap) #lawakkk

Share 15 0
chacha_muxuccc. Layannnnnn ..
#maharaja lawak mega ..
#lawakkk gilee lahh alongg.

Layannnnnn .. #maharaja lawak mega .. #lawakkk gilee lahh alongg.

Share 23 0
dayahbadrul. #lawakkk

#lawakkk

Share 31 1
akmalmustaffar. Banyak betul agenda hari ini yang perlu dibereskan.... Fuhh....dah mac

Banyak betul agenda hari ini yang perlu dibereskan.... Fuhh....dah macam iron lady dah nihh....haha...aca aca jadi side kick mak punya pasal. Inilahh aku...ke mana je mesti dgn mak.....sampai orang cakap mak aku ni tak nampak macam mak tapi macam kakak aku. Teringat lagi waktu teman mak pi Jakel. "Dik, yang ni lawa laaa kalau pakai buat raya. Kaler dia cantik." Ujar mak kepadaku. Namun, aku tidak sama sekali mendengar apa yang dikatakan kerana terpegun melihatkan seorang anak muda lelaki seusia denganku yang sedang berbual rancak dengan perempuan yang sedang duduk di atas kerusi roda. Sungguh aku terpegun tidak terkata. "Mak dengan anak barangkali." Luahku sendirian sambil membelek-belek helaian kain baju pelbagai warna dan corak yang ada. Namun, satu pun tidak mampu membuat aku tertarik untuk membelinya. Bagiku hanyalah biasa walaupun harganya mahal berganda. Kalau dah tak berkenan kan...tunjuk apa pun tetap tak suka gak...hailaa.... "Dik, kain yang ni lawa dik. Adik nak kain yang macam mana. Nak buat baju apa tu?" Ujar promoter yang ada. Bahkan hampir semua kot yang ucapkan benda yang sama. Siap aku hafal pulak tu. Mak memanggilku serta-merta. "Laa...ni ke adik akak...patutlaa nampak ada iras." Tutur seorang akak muda yang sedang melayan segala macam pertanyaan ibuku. Aku tersenyum sambil ligat memikirkan sesuatu....hehee....mak pulak sibuk benar melihat kain yang ada. "Haah....adik akak nilaa.....Ni akak yang sulung laa ni." Ujarku bersahaja sambil mak tertawa mendengar jawapanku itu. @tobecontinued. So, sekarang nak cakap aku nampak tua ke cemana ni? Or mak aku yang nampak muda nih?? Haishh...senyum jela....sedekah kan tu..Hahaaa...tapi tak kesahh laaa....as long as my momma happy...aku pun akan happy jugakk....;) #cutisem #driverkehormat #ramaiorang #lawakkk

Share 13 0
magicilips_wana. Ehh...muka korang kenapa??
#haha #lawakkk

Ehh...muka korang kenapa?? #haha #lawakkk

Share 6 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});