#lawaklawak

Posts Share

lawak.baq.hang. Mudah terhibur betul kau ni adik. 😆 Tak payah tiktok sangat la video

Mudah terhibur betul kau ni adik. 😆 Tak payah tiktok sangat la video ni pun kau dah power. 😅 . . . Tag rakan korang yg masuk air camni. 😝 TQ support admin sampai hit 10k follower. 🙌 . #lawak #viral #tular #malaysia #lawakgiler #lawaking #himpunanlawakmalays #viralvideos #malaysiakini #igers #lawak #lawakhambar #lawakhangit #lawakkerder #lawakmalaysia #lawakgram #lawakbodoh #lawakkeder #lawaksolo #lawakjowo #lawaklucu #lawak_com #lawakke #lawakinsta #lawakgiler #lawakvidgram #lawaklawak #lawak4x4 #lawaktahapdewa #lawakterkini

Share 1335 50
lawak.baq.hang. Selapar lapar korang jangan buat perangai camni. Klu kat Malaysia buat

Selapar lapar korang jangan buat perangai camni. Klu kat Malaysia buat camni memang kena ketuk berjemaah la. 😂 . Tag rakan korang kaki pau camni. . Like & share boskurr. ✅✅✅ . . . #lawak #viral #tular #malaysia #lawakgiler #lawaking #himpunanlawakmalays #viralvideos #malaysiakini #igers #lawak #lawakhambar #lawakhangit #lawakkerder #lawakmalaysia #lawakgram #lawakbodoh #lawakkeder #lawaksolo #lawakjowo #lawaklucu #lawak_com #lawakke #lawakinsta #lawakgiler #lawakvidgram #lawaklawak #lawak4x4 #lawaktahapdewa #onxon

Share 1292 20
liobayoharahap. Aku mah beda! dulu simpanan, sekarang Toke Sawit hahaaaa #janganserius

Aku mah beda! dulu simpanan, sekarang Toke Sawit hahaaaa #janganserius2 kali ya, nanti cepat tua ✌ #lawaklawak #udahtua

Share 1050 9
mandakisaran. Siapa yg dlu pernah main yeye alias (lompat karet ) angat tangan nya🙋

Siapa yg dlu pernah main yeye alias (lompat karet ) angat tangan nya🙋🙋 hayooo #makbeti #lawaklawak

Share 19 4
aldipurba. Kekuatan doa...!!
#KelasInspirasi 
#tobasa 
#inspirator 
#LawakLawak

Kekuatan doa...!! #KelasInspirasi #tobasa #inspirator #LawakLawak

Share 28 5

Ketika lagi asik kepoin IG mantan eh ketahuan si DOI, mati kito🤦🏻‍♂️ @indyrach @like_app_official Jangan lupa download juga aplikasinya ya, trus follow aku. Tag temen, pacar, selingkuhan, suami, isntri, tetangga, Om, tante, ponakan semuanya deh, yg pernah kepoin IG mntan🤣 Jgn lupa follow like komen dan share ke seantero sosmet loe loe pade, oce oce👍👍 cakep, #lawak #ketahuan #mantan #lucu #sades #pacar #gebetan #indonesialucu #likeforlikers #lawaklawak #indonesiabercanda #wib #kiler #dll

Share 7 0
topeng_kerdus. Vidio selanjutnya
Liat di youtube.  Buka di  link aku... Jika kalian m

Vidio selanjutnya Liat di youtube. Buka di link aku... Jika kalian membatu chanel saya dengan cara LIKE. SUBCRIBE. SHARE. COMEN DAN sangat berterimakasi saya sama kalian dan saya doakan kalian masuk syurga sekeluarga Aminnnn #terlucu #terhits #tergokiel #terkece #lawak #lawaklawak #terkeren #termantap #terhebat #terviral #viral #humoris #terhebat #terending #kocak #mantap

Share 23 0