(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
_lawak_tak_jadi_. Aaaaa this is so nice๐Ÿ˜‚
----------------------------------------------

Aaaaa this is so nice๐Ÿ˜‚ ------------------------------------------------------ Tag Someoneโœจ [ I do not own to this video/picture ] Kredit ๐Ÿ“น : Tag Owner Video ------------------------------------------------------- Support : @_lawak_tak_jadi_ [ Ignore The Tag ] #comedy #parody #funny #lawak #lawaktahapdewa #entahapayangmerasukimu #lawakkeder #lawakhambar #ngakak #mukbang #lucu #videolawak #videolawakwarna #viral #laugh #lawakboring #lawaktakjadi #malaysia #tiktok #zonlawak #funnyvideo #lawakoverdose #lawakmalaysia #hiburan #kiniviral #malaysiaviral #kelakar #funnycomedy #comedyvideo

Share 775 21
_lawak_tak_jadi_. Enjoy zaman budak budak lu๐Ÿ˜‚
-----------------------------------------

Enjoy zaman budak budak lu๐Ÿ˜‚ ------------------------------------------------------ Tag Someoneโœจ [ I do not own to this video/picture ] Kredit ๐Ÿ“น : Tag Owner Video ------------------------------------------------------- Support : @_lawak_tak_jadi_ [ Ignore The Tag ] #comedy #parody #funny #lawak #lawaktahapdewa #entahapayangmerasukimu #lawakkeder #lawakhambar #ngakak #mukbang #lucu #videolawak #videolawakwarna #viral #laugh #lawakboring #lawaktakjadi #malaysia #tiktok #zonlawak #funnyvideo #lawakoverdose #lawakmalaysia #hiburan #kiniviral #malaysiaviral #kelakar #funnycomedy #comedyvideo

Share 594 10
_lawak_tak_jadi_. Yang lemah semangat tu jangan tengok ! ๐Ÿคง
----------------------------

Yang lemah semangat tu jangan tengok ! ๐Ÿคง ------------------------------------------------------ Tag Someoneโœจ [ I do not own to this video/picture ] Kredit ๐Ÿ“น : Tag Owner Video ------------------------------------------------------- Support : @_lawak_tak_jadi_ [ Ignore The Tag ] #comedy #parody #funny #lawak #lawaktahapdewa #entahapayangmerasukimu #lawakkeder #lawakhambar #ngakak #mukbang #lucu #videolawak #videolawakwarna #viral #laugh #lawakboring #lawaktakjadi #malaysia #tiktok #zonlawak #funnyvideo #lawakoverdose #lawakmalaysia #hiburan #kiniviral #malaysiaviral #kelakar #funnycomedy #comedyvideo

Share 530 16
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
_lawak_tak_jadi_. Bila ko menari suka suka tapi member jenis suka memperdajalkan kawan๐Ÿ˜‚

Bila ko menari suka suka tapi member jenis suka memperdajalkan kawan๐Ÿ˜‚ hambek ko kena edit ------------------------------------------------------ Tag Someoneโœจ [ I do not own to this video/picture ] Kredit ๐Ÿ“น : @eriqhilmi ------------------------------------------------------- Support : @_lawak_tak_jadi_ [ Ignore The Tag ] #comedy #parody #funny #lawak #lawaktahapdewa #musically #lawakkeder #lawakhambar #ngakak #entahapayangmerasukimu #lucu #videolawak #videolawakwarna #viral #laugh #lawakboring #lawaktakjadi #malaysia #tiktok #zonlawak #funnyvideo #lawakoverdose #lawakmalaysia #hiburan #kiniviral #malaysiaviral #kelakar #funnycomedy #comedyvideo

Share 399 5
lawakoverdose. Yang pernah jawab exam boleh relate benda ni kan ๐Ÿ˜‚ sabar je laa

Yang pernah jawab exam boleh relate benda ni kan ๐Ÿ˜‚ sabar je laa

Share 10732 285
cikkchessee. Member spe niii?? ๐Ÿ˜‚ #lawakmalaysia #lawakoverdose

Member spe niii?? ๐Ÿ˜‚ #lawakmalaysia #lawakoverdose

Share 349 19
brandon_ddon. waris MK hahahhaa /
.
.
.
.
.
#sentap#lawakhambar#lawakking#lawakbodoh

waris MK hahahhaa / . . . . . #lawakoverdose

Share 47 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
_lawak_tak_jadi_. Tak guna punya lembu๐Ÿ˜‚๐Ÿ’ฅ
---------------------------------------------

Tak guna punya lembu๐Ÿ˜‚๐Ÿ’ฅ ------------------------------------------------------ Tag Someoneโœจ [ I do not own to this video/picture ] Kredit ๐Ÿ“น : @faradyable ------------------------------------------------------- Support : @_lawak_tak_jadi_ [ Ignore The Tag ] #comedy #parody #funny #lawak #lawaktahapdewa #musically #lawakkeder #lawakhambar #ngakak #LawakTakJadi #lucu #videolawak #videolawakwarna #viral #laugh #lawakboring #lawaktakjadi #malaysia #tiktok #zonlawak #funnyvideo #lawakoverdose #lawakmalaysia #hiburan #kiniviral #malaysiaviral #kelakar #funnycomedy #comedyvideo

Share 525 33
_lawak_tak_jadi_. Asalkan soalan kan ? ๐Ÿ˜‚
----------------------------------------------

Asalkan soalan kan ? ๐Ÿ˜‚ ------------------------------------------------------ Tag Someoneโœจ [ I do not own to this video/picture ] Kredit ๐Ÿ“น : @pakjamal ------------------------------------------------------- Support : @_lawak_tak_jadi_ [ Ignore The Tag ] #comedy #parody #funny #lawak #lawaktahapdewa #musically #lawakkeder #lawakhambar #ngakak #LawakTakJadi #lucu #videolawak #videolawakwarna #viral #laugh #lawakboring #lawaktakjadi #malaysia #tiktok #zonlawak #funnyvideo #lawakoverdose #lawakmalaysia #hiburan #kiniviral #malaysiaviral #kelakar #funnycomedy #comedyvideo

Share 698 3
kita_cer. Find what u really are!!๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
-Follow ig kiterr @kita_cer .
.
.
.
.
.

Find what u really are!!๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ -Follow ig kiterr @kita_cer . . . . . . . . . . . . . #ex5black #igermalaysiabooster #nodaysoffccs

Share 17 0