(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
deo_ah. Bro datang conference sebab nak minum kopi mahal-mahal kat exhibitors'

Bro datang conference sebab nak minum kopi mahal-mahal kat exhibitors' booth, selain cari @nsahamah. Zaman collect pen free dah berlalu 😝. • • #ootd #kualalumpur #citylife #thewayiseeit #syukurselalu #begrateful #lifesimplepleasure

Share 42 4
deorunner. Nak lari tak larat, kayuh pun tak larat. Harap makan jer lah yang laju

Nak lari tak larat, kayuh pun tak larat. Harap makan jer lah yang laju sekarang ni... anyway, thanks @gavinlow81 and #BEcyclist for the breakfast ride... that roti canai sambal sotong Pak Sarip (next photo) is unbeatably sedap namatey 😝 • • #sundaycyclingday #breakfastride #boardmanbikes #teamboardman #breakfast #roticanai #sambalsotong #makanjelahkerjaaku #bilaentahnakkurus #thewayIseeit #begrateful #designyourfreedom #syukurselalu #easylife #lifesimplepleasure

Share 235 5

Sampai hati... 💔 they make this old man ride 42km just for a piece of roti canai garing. • • and sambal sotong meletop! 😋😝💗 Now, caner nak kayuh balik ni? Perut dah rapat kat palang basikal 🤣 • • #breakfast #roticanai #sambalsotong #makanjelahkerjaaku #bilaentahnakkurus #thewayIseeit #begrateful #designyourfreedom #syukurselalu #easylife #lifesimplepleasure

Share 81 4
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Bila dah tak masuk events on weekends dan dah tak berapa kuasa nak training pagi, dapatlah kembali kenikmatan bersarapan secara tenang dan proper di pagi-pagi hujung minggu. Kalau tidak tu, sarapan pagi has always been on the go, takpun roti je, lagi teruk kalau sarap dengan pisang atau energy gel je... hiks. Cukup 4 weekends macam ni, memang gemuklah aku nanti... huhu • Have a great weekend, everyone 😉 • • #thewayIseeit #makanjelahkerjaaku #bilaentahnakkurus #begrateful #easylife #lifesimplepleasure

Share 91 3

Life is truely amazing... I never have imagined it this way... Almost 5 years ago, i met the man who never fails to sweep me off my feet, and now i was blessed with another son who continuously makes me happy every single day...I am grateful to God for our simple and beautiful life... #familylife #lifeafter40 #lifebeginsat40 #blessedfamily #happilymarried #beforeandafter #lifesimplepleasure #familiaingusan #lifesmiracle #answeredprayers

Share 38 1

First run since 27 days ago 😫, it feels like carrying bricks on both legs, muscles were all tight, breathing was a little heavier early on, stamina is still there but just couldn't get me to the top speed. Anyway, it feels great to be back from my 'sabbatical leave' 😊 • • #nightrunning #kualalumpurrunning #klsc #findyourstrong #findyouractive #havenolimits #designyourfreedom #wearetherunners #runbehealthy #easylife #lifesimplepleasure #thewayIseeit #begrateful

Share 270 2
deo_ah. Beraya semalam. Berjaya jugak dapat puasa 2nd day walaupun pergi beray

Beraya semalam. Berjaya jugak dapat puasa 2nd day walaupun pergi beraya kat 4 open offices tapi dia punya godaan tu... hanya Tuhan yang tahu, maciam2 lagu berkumandang dalam perut ni... 😭 • • #aidilfitri1440H #easylife #lifesimplepleasure #thewayIseeit #begrateful

Share 75 4

Thank you for the kind words Mr. Deo! We are deeply honoured. We strive to give our users the best experience possible! Your endless support is fuel for us to give more and go beyond. To many more challenges in the future. Repost @deorunner • To my limited experience, @sofearun is the most fun and exciting virtual running app around. It is beyond just a 'you register-run-receive medal' thingy but it has other elements that are missing from other apps. • • The best part is the contribution to various charity cause from the registration fee. Then, the networking opportunity with runners across ASEAN countries that SOFEA Run built. Who doesn't like free runs that allow you to win prizes? And of course, the get-together activity like the one we had last night at MBO Cinema The Starling, to watch X-Men: Dark Phoenix, the first of its four #blockbusterchallenge series. • • A short casual talk with SOFEA Run Boss before the movie yesterday revealed many more exciting activities coming to SOFEA Run, and all I see is a promising future for this app. What can be a sad thing is that - if we missed to ride along in this exciting journey. So, why wait? Follow @sofearun for updates and to keep you excited 😉 • • #sofearun #virtualrunning #findyourstrong #findyouractive #havenolimits #designyourfreedom #wearetherunners #runbehealthy #easylife #lifesimplepleasure #thewayIseeit #begrateful

Share 48 0

To my limited experience, @sofearun is the most fun and exciting virtual running app around. It is beyond just a 'you register-run-receive medal' thingy but it has other elements that are missing from other apps. • • The best part is the contribution to various charity cause from the registration fee. Then, the networking opportunity with runners across ASEAN countries that SOFEA Run built. Who doesn't like free runs that allow you to win prizes? And of course, the get-together activity like the one we had last night at MBO Cinema The Starling, to watch X-Men: Dark Phoenix, the first of its four #blockbusterchallenge series. • • A short casual talk with SOFEA Run Boss before the movie yesterday revealed many more exciting activities coming to SOFEA Run, and all I see is a promising future for this app. What can be a sad thing is that - if we missed to ride along in this exciting journey. So, why wait? Follow @sofearun for updates and to keep you excited 😉 • • #sofearun #virtualrunning #findyourstrong #findyouractive #havenolimits #designyourfreedom #wearetherunners #runbehealthy #easylife #lifesimplepleasure #thewayIseeit #begrateful

Share 142 1
maria.mercibeaucoup. .
Even if you shake.
A step is still a step.
Be brave enough to walk y

. Even if you shake. A step is still a step. Be brave enough to walk your path.

Share 18 1
belleestlaroute. 🌿 Ma cabane au fond du jardin
.
.
Green challenge 5 🌳 #spreadgreen
.

🌿 Ma cabane au fond du jardin . . Green challenge 5 🌳 #spreadgreen . Sweet memories en Nouvelle-Zélande. Se lever, méditer. Jardiner, avec le chat dans les pattes. Cuisiner les légumes du jardin, pour des repas 100% vegan. Marcher et aller se baigner. Faire du yoga, méditer. Et dormir dans ma cabane au fond du jardin. . . ✨ Happy hippie life goal. . . ⬆ Mon article sur ce HelpX/house sitting est en lien dans la bio ⬆ . #belleestlaroute . #housesitting #housesitters #newzealand #hippie #hippielife #backpacking #helpexchange #helpx #tinyhouse #travelawsome #backpackerlife #backpackinglife #solotravel #travelblog #yoga #mindfulness #meditation #greenchallenge #lifesimplepleasure #ladiesgoneglobal #passionpassport #instravel #travelgram

Share 49 2
inalacs. Coolish
Bugnaw
Malamig
Fresco

#LifeSimplePleasure 
#ontopoftheworld

Coolish Bugnaw Malamig Fresco #LifeSimplePleasure #ontopoftheworld #heavyFog

Share 10 0

This was my last photo with al-Ka'bah al-Musharrafah, just before my tawaf wada' on Saturday. Now that I have safely arrived in Malaysia, someone told me that I will be on withdrawal mode for a week or two. • I can feel it now but it is not the withdrawal syndrome that I fear, but to continue with this hectic life while to remain in being consistent (and go even better) with what I had done in Ramadhan and during my umrah trip. This fears me the most. • "Ya Rabb! Let not our hearts deviate (from the truth) after you guided us, and grant us mercy from you." (Al-Imran, 3:8) • And lastly, thanks to everyone of you who has prayed for my well-being and for sending well-wishes during my recent trip. May God's protection and care always be with us forever. • • #deorunnertravels #alharamxdeorunner #makkah #masjidilharam #thewayiseeit #syukurselalu #lifesimplepleasure #easylife My umrah trip photos can be seen at #alharamxdeorunner and IG stories archives (3 albums) on my profile page.

Share 132 2

4th Shawwal 1440H. Business as usual di Mekah. Pagi-pagi lagi dah ke Tan'im untuk bermiqat untuk umrah ke-4. Alhamdulillah, dapat selesaikan umrah sebelum solat Jumaat dan alhamdulillah jugak, beruntung dapat solat Jumaat sekali di Masjid Nabawi Jumaat lepas dan tengahari tadi di Masjidil Haram. • Paling best hari ni bila dapat masuk ke Hijr Ismail dan solat sunat dalam tu di dalam keadaan sesak barak, tolak dan ditolak dan sujud pun di hujung-hujung kaki dan tumit orang lain. Sambil sujud terakhir tu, merasa lah menangis sedu sedan bagai kehilangan orang yang paling disayang 😭😭😭. Sesungguhnya Allah tu Maha Mendengar dan Maha Mengasihani sebab waktu Suboh pagi tadi ada laa aku berdoa mintak dapat solat di Hijr Ismail, tak sangka Allah izinkan. • Malam ni, malam terakhir di Mekah. Esok pagi-pagi dah kena buat tawaf wida' (tawaf selamat tinggal) 😥. Hati ni dah mulai rindu, tak tau bagaimana nak diungkap perasaan ini... • • #deorunnertravels #alharamxdeorunner #makkah #masjidilharam #thewayiseeit #syukurselalu #lifesimplepleasure #easylife

Share 120 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Hike up to Jabal al-Rahmah. Who needs Salomon or TNF gears? 😝 Jabal al-Rahmah (Arabic: جبل الرحمة; “Mount of Mercy”). It is the place where Adam and Hawa reunited on earth after falling from Heaven. • • #deorunnertravels #alharamxdeorunner #makkah #jabalrahmah #thewayiseeit #syukurselalu #lifesimplepleasure #easylife

Share 150 6

Jabal al-Rahmah (Arabic: جبل الرحمة; “Mount of Mercy”). It is the place where Adam and Hawa reunited on earth after falling from Heaven. • • Semoga doa bro dimakbulkan. Amieennn... tekan like tanda support 😘 • • #deorunnertravels #alharamxdeorunner #makkah #jabalrahmah #thewayiseeit #syukurselalu #lifesimplepleasure #easylife

Share 89 6

(from Wiki) Jabal Thawr (Arabic: جبل ثور‎) (Mount Bull) is the name of a mountain in Saudi Arabia, located in the lower part of Mecca to the south of the district of Misfalah. Height of the mountain is 1,405 m (4,610 ft). • • The mountain is notable for housing a cave known as Ghar Sawr (Cave of Sawr), in which Prophet Muhammad sallalahu 'alayhi wassalam took refuge from the Quraysh, during the migration to Medina. • If we had more time, I wish I could've hiked up the hill. • • #deorunnertravels #alharamxdeorunner #makkah #jabaltsur #thewayiseeit #syukurselalu #lifesimplepleasure #easylife

Share 55 0

2 Shawwal 1440H. Dengan izin Allah, bro dapat selesaikan umrah kedua pagi ni, alhamdulillah, dengan bermiqat di Hudaibiyah. • • Walaupun ini yang kali kedua, risau juga sebab 1) dah tak dibimbing ustaz, buat sendiri-sendiri kali ni. Merangkak-rangkak juga laa baca doa-doa waktu buat tawaf dan saie 😅. Tapi kita buat rilek-rilek je, time tawaf pun amik lane hat luar. • • 2) risau dibataskan dengan kesihatan yang tak mengizinkan sebab tengah sore throat ni macam nak kena flu. Nasib baik dah amik flu vaccine sebelum datang so kuatlah sikit antibody ni... tiap-tiap kali minum air zam-zam, bro berdoa hilangkan sakit tekak ni... harap-harap hilanglah sebelum balik sebab bro nak makan aiskrim yang orang kata sedap, sedap tu... dah laa kedai dia ada satu sebelah hotel ni je 😭😭😭. • Selamat hari raya uols kat Malaysia tu, have fun and be blessed with your loved ones. Kbye... • • #aidilfitri1440H #deorunnertravels #alharamxdeorunner #makkah #masjidilharam #kaaba #thewayiseeit #syukurselalu #lifesimplepleasure #easylife

Share 117 0

May this special day bring peace, happiness and prosperity to everyone. Eid Mubarak! Semoga lebaran ini membawa kebahagiaan dan keberkatan kepada kita semua. Salam Aidilfitri! dari Makkah al-Mukarramah 1 Shawwal 1440H #eid1440H #aidilfitri1440H #deorunnerberaya #deorunnertravels #alharamxdeorunner #makkah #masjidilharam #thewayiseeit #syukurselalu #lifesimplepleasure #easylife

Share 101 0

Dalam setiap doa bro hari ni, bro mintak Allah bagi lagi peluang bro tawaf dan solat di dataran Kaabah (ketika sekarang ni ramai sungguh orang). Lepas Zohor tadi, ada urusan sikit, lepas tu bro tengok diorang bagi orang yang tak berihram masuk dataran... tapi masa tu, 1.40pm, suhu 42°C. • • Ada terdetik di hati bro kata buat waktu dah redup sikit lah nanti. Tapi nasib baik bro teringat, yang ni permintaan bro Allah dah bukakan jalan. Kalau tak buat, entah dapat ke tidak lagi dah peluang ni... so, panas pun panas lah... tapi betul kata ustaz, jangan takut dengan cuaca panas, marmar tu tak panas pun. Kepala pun tak rasa panas tadi cuma badan je berpeluh sikit. • • Alhamdulillah... memang Allah bayar 'cash' terus doa kita. Dan dapat bonus pulak, sikit demi sikit, dapat merapat ke Kaabah, dapatlah cium Kaabah dalam 30 saat rasanya. Perasaannya macam nak peluk rapat-rapat je, macam peluk orang yang paling kita rindui 😭😭😭 • • #ramadhan1440h #deorunnertravels #alharamxdeorunner #makkah #masjidilharam #kaaba #thewayiseeit #syukurselalu #lifesimplepleasure #easylife

Share 187 9

Salam 29 Ramadhan 1440H. • "Ya Allah, hiasilah aku dengan rahmat Mu dan berikanlah aku petunjuk serta penjagaan Mu. Bersihkan hati ku dari fitnah, wahai pengasih kepada hamba yang beriman." (doa courtesy @rayhartravels) • Ada yang kata hari ni last berpuasa, besok dah raya. Wallahu'alam, tunggu tengok 🌙 petang ni... • • #ramadhan1440h #deorunnertravels #alharamxdeorunner #makkah #thewayiseeit #syukurselalu #lifesimplepleasure #easylife

Share 112 0

Di hujung-hujung Ramadhan ni, memang can't be choosy with where you want to pray in the Masjidil Haram. Nak solat di bawah sekali (dataran Kaabah) memang only in ihram are allowed to enter. 2nd floor yang mengadap Kaabah memang very limited (about 3 saf) and those further back memang dah reserved by jemaah yang berkampung dari siang ke malam ke siang kot... even on the rooftop, you just have to be there way early like 90-minutes before azan to get a spot. All you can do is to pray to Allah to grant you with the best praying spot, then tawakkal to Allah. Never give up 💪🏾. • The brother on my right is from Guinea Bissou. Dia shared half of his orange with me... 😭. So, here... you be kind to just share with others even when you have so little for yourself. • • #ramadhan1440h #deorunnertravels #alharamxdeorunner #makkah #masjidilharam #thewayiseeit #syukurselalu #lifesimplepleasure #easylife

Share 107 2
inalacs. Worth every bit of cholesterol
Hay ambot!
#enjoyinglifetothefullest
#B

Worth every bit of cholesterol Hay ambot! #enjoyinglifetothefullest #BoneMarrow #LifeSimplePleasure #utok

Share 8 0

The journey (and adventure) begins here... • Rabbi yassir wala tu'assir wa tammin bil khair. O Allah, make this task easy for me, and do not make it difficult for me. O Allah, let my affairs end with goodness. • • #ramadhan1440h #deorunnertravels #alharamxdeorunner #birali #thewayiseeit #syukurselalu #lifesimplepleasure #easylife

Share 143 7
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});