(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
mary_kay_senawang_n.9_melaka. Siapa yg ada masalah bibir kering? Selalu susah nak cari lipstick yg s

Siapa yg ada masalah bibir kering? Selalu susah nak cari lipstick yg sesuai. Apa kata anda cuba Lip Matte dari Mary Kay ni. Ianya tak mengeringkan bibir dan warnanya tahan lama tanpa perlu top up semula..teksturnya juga sgt ringan mcm tak pakai lipstik tau...!! Mana satu warna favourite korang? Mary Kay At Play® Matte Liquid Lip Color ini dijual dengan harga RM39.00 je dgn warna2 yg meletopss..mmg puashati ..jom cuba😍 www.wasap.my/60123186110 #marykayAinz #lipstickmarykay #lipstickmurah #marykaymurah #mattelipstick #marykayatplay #marykayskinvisonic #marykayfoundation #marykayeyebrow #marykaycleanser #setcleansermurah #marykaysenawang #marykaymelaka #marykaykualapilah

Share 2 0
sitinorzihan. Wajah kami menggunakan makeup promo dari Mary Kay. Makeup pukul 8.30 t

Wajah kami menggunakan makeup promo dari Mary Kay. Makeup pukul 8.30 tp pkul 1 tghri pun masih glowing kan kan kan. (Puji diri sendiri) . Nak beli SET MAKEUP dengan harga murah? Promosi ni bulan ni je tau. Jom grab 💪🏻 Siapa yang join bulan ni sgt bertuah sbb boleh beli set makeup di atas ni dgn harga yg sangat rendah. Dari nilai asal RM1065 kepada RM472 tapi ada lagi further voucher hingga jadi CUMA: RM1065 > RM357 RM1065 > RM357 RM1065 > RM357 Kemudian dapat lagi free best Mary Kay toner in the world for me iaitu Softener yg bernilai RM93. Open to 5 slots je. Siapa cepat dia dapat tau 💋 _Zihan Nordin_ Mary Kay Independent Sales Director www.wasap.my/60177975852 DILARANGCOPY #Marykaysenai #Marykayskudai #Marykayjohor #Marykaykulai #Marykaybatupahat #Marykayparitraja #Marykaykualalumpur #Marykayselangor #Marykaysarawak #Marykaysabah #Marykaykelantan #Marykayterengganu #Marykayperak #Marykaykedah #Marykaypenang #Serumcmarykay #Makeupmarykay #botanicaleffectmask #lipstickmarykay #Foundationmarykay #Skincareclass #Marykaypahang #Marykaynegerisembilan #Marykaymelaka #Marykayperlis #skinvigoratebrush #lip&cheekstick #marykayjb

Share 10 0
shila.marykay. Perasan tak Day Cream Timewise Miracle 3D ada tulis 'Broad Spectrum Su

Perasan tak Day Cream Timewise Miracle 3D ada tulis 'Broad Spectrum Sunscreen'? Apa pulak tu? . Ok, ada dua jenis UV. 🌞UVA='A'ging 🌞UVB='B'urning . Kebanyakkan Sunscreen hanya beri perlindungan dari UVB (penyebab kulit sunburn). Sedikit je Sunscreen yg beri perlindungan dari UVA (penyebab masalah penuaan). Dan yg bagi perlindungan drpd dua2 UV ni lagi lah sikit. . So 'Broad Spectrum Sunscreen' ni lah istilah perlindungan drpd dua jenis UV diatas. Kat situ lah kekuatan Day Cream Timewise ni.. Merawat kulit, menghidrat, melindungi, dan menghalang penuaan sambil mengurangkan penampilan garis2 halus yg sedia ada dimuka. Kecik2 cili padi ni, all in one kan..? 😉😉😉 . Your BC💋 0122564064 . #marykay #makeup #skincareroutine #skincareproducts #cantikinstagram #loveskincare #skincaretips #botanicaleffects #timewise3d #malacepplus #timewise #softener #makeupkit #lipstickmarykay #kerjakosongmk #beautylconsultant #sunscreen #mkmen #mkperfume #sweetdreams #setpenjagaanwajah #marykaymalaysia #marykaymalaysia #marykayshahalam #markmykaykualalumpur #sweetdreams

Share 1 0
shila.marykay. Best ke best sangat?
.
*4 in 1 Cleanser*
Mampu bertindak untuk (1) men

Best ke best sangat? . *4 in 1 Cleanser* Mampu bertindak untuk (1) menghilangkan kekotoran pada kulit dan (2) menghasilkan kulit yang bersih (3) membuang kulit mati dan (4) mencerahkan kulit . *TimeWise Age Minimize 3D Day Cream SPF 30 Broad Spectrum Sunscreen* memberi kelembapan pada kulit disamping menyediakan perlindungan spektrum luas UVA / UVB. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, membantu mengurang kelihatan garis-garis halus. . *TimeWise Age Minimize 3D Night Cream* bertindak untuk membantu membina semula kulit. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, kelihatan muda dan membantu mengurang kelihatan garis-garis halus dan kedutan. Ia juga meningkatkan daya kekuatan pada kulit. . *TimeWise Age Minimize 3D Eye Cream* membantu mengurangkan tanda penuaan, termasuk penampilan lingkaran hitam, bengkak, garis halus dan kedutan. Selain itu, ia mengekalkan kelembapan di kawasan mata selama 12 jam . Your BC💋 0122564064 . #marykay #makeup #skincareroutine #skincareproducts #cantikinstagram #loveskincare #skincaretips #botanicaleffects #timewise3d #malacepplus #timewise #softener #makeupkit #lipstickmarykay #kerjakosongmk #beautylconsultant #sunscreen #mkmen #mkperfume #sweetdreams #setpenjagaanwajah #marykaymalaysia #marykaymalaysia #marykayshahalam #markmykaykualalumpur #sweetdreams

Share 1 0
marykay_najibah. Trio colour eyeshadow... Kenapa trio erkk??
Haa..
Xpayah susah2 hired

Trio colour eyeshadow... Kenapa trio erkk?? Haa.. Xpayah susah2 hired make-up artis nak bagi nampak cantik... Cukup sekadar trio.. Cukup untuk highlight Cukup untuk shadow Nahh..siap! Beg makeup pon ringan... Sapa nak cuba MARY KAY BAKED EYE TRIO Jenguk2 la kaler maler yang ada ni.. Smokey eyes...kini dihujung jarii anda.. #MaryKayBeautyConsultant #lipstickmarykay #marykaypromobulan10 #marykaynegerisembilan #marykaynilaiimpian #marykaykualapilah #marykayseremban #marykaybandarsrisendayan #marykaykpj #marykaylovers #marykayjohor #marykaybatukikir #marykaysimpangdurian #marykayjijan #marykaykualakangsar #marykaymuar #marykayklang #kakimakeupmalaysia #lipstickmurah #makeupartistmalaysian #naturallook #makeupsimple #makeup #matasexy #auraistabatch28 #bakedeyetriomarykay

Share 0 0

Trio colour eyeshadow... Kenapa trio erkk?? Haa.. Xpayah susah2 hired make-up artis nak bagi nampak cantik... Cukup sekadar trio.. Cukup untuk highlight Cukup untuk shadow Nahh..siap! Beg makeup pon ringan... Sapa nak cuba MARY KAY BAKED EYE TRIO Jenguk2 la kaler maler yang ada ni.. Smokey eyes...kini dihujung jarii anda.. #MaryKayBeautyConsultant #lipstickmarykay #marykaypromobulan10 #marykaynegerisembilan #marykaynilaiimpian #marykaykualapilah #marykayseremban #marykaybandarsrisendayan #marykaykpj #marykaylovers #marykayjohor #marykaybatukikir #marykaysimpangdurian #marykayjijan #marykaykualakangsar #marykaymuar #marykayklang #kakimakeupmalaysia #lipstickmurah #makeupartistmalaysian #naturallook #makeupsimple #makeup #matasexy #auraistabatch28 #bakedeyetriomarykay

Share 0 0
marykay_najibah. Trio colour eyeshadow... Kenapa trio erkk??
Haa..
Xpayah susah2 hired

Trio colour eyeshadow... Kenapa trio erkk?? Haa.. Xpayah susah2 hired make-up artis nak bagi nampak cantik... Cukup sekadar trio.. Cukup untuk highlight Cukup untuk shadow Nahh..siap! Beg makeup pon ringan... Sapa nak cuba MARY KAY BAKED EYE TRIO Jenguk2 la kaler maler yang ada ni.. Smokey eyes...kini dihujung jarii anda.. #MaryKayBeautyConsultant #lipstickmarykay #marykaypromobulan10 #marykaynegerisembilan #marykaynilaiimpian #marykaykualapilah #marykayseremban #marykaybandarsrisendayan #marykaykpj #marykaylovers #marykayjohor #marykaybatukikir #marykaysimpangdurian #marykayjijan #marykaykualakangsar #marykaymuar #marykayklang #kakimakeupmalaysia #lipstickmurah #makeupartistmalaysian #naturallook #makeupsimple #makeup #matasexy #auraistabatch28 #bakedeyetriomarykay

Share 0 0
marykay_najibah. Trio colour eyeshadow... Kenapa trio erkk?? Haa..
Xpayah susah2 hired

Trio colour eyeshadow... Kenapa trio erkk?? Haa.. Xpayah susah2 hired make-up artis nak bagi nampak cantik... Cukup sekadar trio.. Cukup untuk highlight Cukup untuk shadow Nahh..siap! Beg makeup pon ringan... Sapa nak cuba MARY KAY BAKED EYE TRIO Jenguk2 la kaler maler yang ada ni.. Smokey eyes...kini dihujung jarii anda. #MaryKayBeautyConsultant #lipstickmarykay #marykaypromobulan10 #marykaynegerisembilan #marykaynilaiimpian #marykaykualapilah #marykayseremban #marykaybandarsrisendayan #marykaykpj #marykaylovers #marykayjohor #marykaybatukikir #marykaysimpangdurian #marykayjijan #marykaykualakangsar #marykaymuar #marykayklang #kakimakeupmalaysia #lipstickmurah #makeupartistmalaysian #naturallook #makeupsimple #makeup #matasexy #auraistabatch28 #bakedeyetriomarykay

Share 0 0

Trio colour eyeshadow... Kenapa trio erkk?? Haa.. Xpayah susah2 hired make-up artis nak bagi nampak cantik... Cukup sekadar trio.. Cukup untuk highlight Cukup untuk shadow Nahh..siap! Beg makeup pon ringan... Sapa nak cuba MARY KAY BAKED EYE TRIO Jenguk2 la kaler maler yang ada ni.. Smokey eyes...kini dihujung jarii anda.. #MaryKayBeautyConsultant #lipstickmarykay #marykaypromobulan10 #marykaynegerisembilan #marykaynilaiimpian #marykaykualapilah #marykayseremban #marykaybandarsrisendayan #marykaykpj #marykaylovers #marykayjohor #marykaybatukikir #marykaysimpangdurian #marykayjijan #marykaykualakangsar #marykaymuar #marykayklang #kakimakeupmalaysia #lipstickmurah #makeupartistmalaysian #naturallook #makeupsimple #makeup #matasexy #auraistabatch28 #bakedeyetriomarykay

Share 0 0
shila.marykay. Alhamdulillah, kulit makin sihat.. awak suka, kita pun suka 💞
.
Untuk

Alhamdulillah, kulit makin sihat.. awak suka, kita pun suka 💞 . Untuk kulit yg bermasalah, saya suggest korang mulakan dgn Botanical Effects ni. Guna set lengkap untuk kesan terbaik. Trust me set ni power gila. "Kulit takde jerawat sis, tapi nampak kusam" Ye.. kusam pun masalah kulit 😊 Kemungkinan dtg dari salah guna produk, atau kita tak jaga basic routine. Ada fakta sy nak kongsi; . Kulit kita dari kecik sampai besar tak kan berubah. It depends on how we treat our skin. 80% premature aging berlaku sbb environment dan kita yg tak jaga kulit. 20% lagi aging seiring usia. Ni fakta ye. Nampak kan kepentingan jaga kulit? . Kalau korang jenis yg aware dgn kecantikan dan kulit sihat korang mesti insof. Kalau tak insof jugakkkkk tak dapek la nak nolong lagi dah 😅 . Your BC💋 0122564064 . #marykay #makeup #skincareroutine #skincareproducts #cantikinstagram #loveskincare #skincaretips #botanicaleffects #timewise3d #malacepplus #timewise #softener #makeupkit #lipstickmarykay #kerjakosongmk #beautylconsultant #sunscreen #mkmen #mkperfume

Share 1 0
shila.marykay. Kulit sensitif? Ni untuk awak. Handal merawat kulit supaya jadi lebih

Kulit sensitif? Ni untuk awak. Handal merawat kulit supaya jadi lebih sihat👍🏻 pakai kat muka, rasa sejukkkk je wak. Jgn risau tak berminyak. Lelaki perempuan boleh guna. Kalau korang ada masalah kulit, saya recommend guna yg ni.. 🤗 . Your BC💋 0122564064 . #marykay #makeup #skincareroutine #skincareproducts #cantikinstagram #loveskincare #skincaretips #botanicaleffects #timewise3d #malacepplus #timewise #softener #makeupkit #lipstickmarykay #kerjakosongmk #beautylconsultant #sunscreen #mkmen #mkperfume #marykaywangsamaju #marykaykl #marykaypahang #marykayshahalam #sweetdreams #dramasangat

Share 3 0
shila.marykay. Supplement kulit wajah yang super duper best !!!😍😄 tekstur jenis gel

Supplement kulit wajah yang super duper best !!!😍😄 tekstur jenis gel yang mudah meresap & ada cooling Effect pula tu !!! . . 🌷 Mary Kay Oil-Free Hydrating Gel . 🌟Gel yang menyegarkan dan bebas minyak ini mengembalikan keseimbangan kelembapan kulit dan menghidratkannya sehingga 10 jam. Selain menyejukkan, gel ini juga cepat meresap, menjadikan kulit berasa licin dan lembut. Gel ini sesuai untuk kulit normal hingga berminyak . 👉Menghidratkan kulit sehingga 10 jam 👉Mengembalikan keseimbangan kulit 👉Formula lembut dan tidak berminyak, meresap dengan cepat 👉Diperkaya dengan ekstrak teh hijau dan vitamin E 👉Mengandungi ekstrak marin untuk membantu melembutkan kulit. . 👉Menjadikan kulit berasa dingin dan segar 👍Telah diuji secara klinikal untuk kerengsaan dan alergi kulit. . 👍Bebas minyak dan pewangi. . 👍Non-comedogenic (tidak membuat pori tersumbat) . Your BC💋 0122564064 . #marykay #makeup #skincareroutine #skincareproducts #cantikinstagram #loveskincare #skincaretips #botanicaleffects #timewise3d #malacepplus #timewise #softener #makeupkit #lipstickmarykay #kerjakosongmk #beautylconsultant #sunscreen #mkmen #mkperfume #marykaywangsamaju #marykaykl #marykaypahang #marykayshahalam #sweetdreams #dramasangat

Share 2 0
maryk.zuuuu. Ok, Jom kenal apa yang ada dalam set
Mary Kay Botanical Effects ni? .

Ok, Jom kenal apa yang ada dalam set Mary Kay Botanical Effects ni? . . Didatangkan dalam 3 FORMULA: . . ✅ FI KULIT SENSITIF (SENSITIVE) ✅ F2 KULIT KERING (DRY) ✅ F3 KULIT BERMINYAK (OILY) . . Fungsi dan kepentingan bagi setiap satu produk botancial effect . . 🎀 CLEANSE 👉 membersih segala kekotoran, makeup, habuk dan hama agar wajah kita bersih, sihat dan lembut 👉 Botanical Cleanser ini tidak berbuih kerana pencuci yg berbuih mengandungi satu bahan kimia yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering.. Dan lama kelamaan skin akan Menjadi mengelupas dan bertambah nipis dan sensitif . . 🎀 MASK 👉Membantu menanggalkan sel2 kulit mati 👉Mengecilkan pori2 👉Membersihkan pori2 tersumbat 👉Menganjalkan kulit 👉Membersihkan wajah dari black dan white head... jika kita consistent pakai mask pipi kita akn jadi anjal seperti di cucuk botox... mask sgt penting bagi wanita yg benar2 nak jaga kecantikan dan ia sgt wajib di miliki . . 🎀 FRESHEN 👉Membantu membersihkan wajah dari saki baki makeup setelah dicuci dgn pencuci wajah 👉Mengetatkan dan mengecilkan liang roma yg terbuka 👉Kita perlu pakai freshen selepas pakai cleanser atau mask utk menutup kembali pori2 . . 🎀 HYDRATE ini lagi penting untuk sesiapa yang nak awet muda, kerana fungsinya untuk 👉Membantu melembabkan kulit wajah di sepanjang hari 👉Tanpa pemakaian pelembap wajah kelihatan kurang bermaya / kusam, gelap 👉Jeragat dan tanda2 penuaan seperti garis2 halus mula kelihatan.. Nak kelihatan awet muda perlu sentiasa pakai pelembap . . #marykaypadangserai #marykaykulim #marykaybertam #marykaykedah #marykayperda #marykaysungaipetani #marykaypenang #marykayperak #marykayselangor #marykayjohor #marykaysabah #marykaysarawak #marykayjohor #marykayperlis #marykaymelaka #marykaykelantan #foundationmarykay #cleansermarykay #lipstickmarykay #skincaremarykay #setmenmarykay #setmakeupmarykay #marykaymurah #marykayterlajakmurah

Share 0 0
maryk.zuuuu. Ok, Jom kenal apa yang ada dalam set
Mary Kay Botanical Effects ni? .

Ok, Jom kenal apa yang ada dalam set Mary Kay Botanical Effects ni? . . Didatangkan dalam 3 FORMULA: . . ✅ FI KULIT SENSITIF (SENSITIVE) ✅ F2 KULIT KERING (DRY) ✅ F3 KULIT BERMINYAK (OILY) . . Fungsi dan kepentingan bagi setiap satu produk botancial effect . . 🎀 CLEANSE 👉 membersih segala kekotoran, makeup, habuk dan hama agar wajah kita bersih, sihat dan lembut 👉 Botanical Cleanser ini tidak berbuih kerana pencuci yg berbuih mengandungi satu bahan kimia yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering.. Dan lama kelamaan skin akan Menjadi mengelupas dan bertambah nipis dan sensitif . . 🎀 MASK 👉Membantu menanggalkan sel2 kulit mati 👉Mengecilkan pori2 👉Membersihkan pori2 tersumbat 👉Menganjalkan kulit 👉Membersihkan wajah dari black dan white head... jika kita consistent pakai mask pipi kita akn jadi anjal seperti di cucuk botox... mask sgt penting bagi wanita yg benar2 nak jaga kecantikan dan ia sgt wajib di miliki . . 🎀 FRESHEN 👉Membantu membersihkan wajah dari saki baki makeup setelah dicuci dgn pencuci wajah 👉Mengetatkan dan mengecilkan liang roma yg terbuka 👉Kita perlu pakai freshen selepas pakai cleanser atau mask utk menutup kembali pori2 . . 🎀 HYDRATE ini lagi penting untuk sesiapa yang nak awet muda, kerana fungsinya untuk 👉Membantu melembabkan kulit wajah di sepanjang hari 👉Tanpa pemakaian pelembap wajah kelihatan kurang bermaya / kusam, gelap 👉Jeragat dan tanda2 penuaan seperti garis2 halus mula kelihatan.. Nak kelihatan awet muda perlu sentiasa pakai pelembap . . #marykaypadangserai #marykaykulim #marykaybertam #marykaykedah #marykayperda #marykaysungaipetani #marykaypenang #marykayperak #marykayselangor #marykayjohor #marykaysabah #marykaysarawak #marykayjohor #marykayperlis #marykaymelaka #marykaykelantan #foundationmarykay #cleansermarykay #lipstickmarykay #skincaremarykay #setmenmarykay #setmakeupmarykay #marykaymurah #marykayterlajakmurah

Share 2 0

𝗦𝗘𝗧 𝗠𝗬 𝗢𝗖𝗧𝟭𝟵 𝗟𝗣 𝗦𝗘𝗠𝗜-𝗠𝗔𝗧𝗧𝗘 𝗠𝗜𝗗𝗡𝗜𝗚𝗛𝗧 𝗥𝗘𝗗 Apa yang BEST sangat pasal promo lipstick ni? 1. Semi-Matte Lipstick 2. Color merah yang sangat cantik, sesuai untuk semua tona kulit 3. Ada discount 19% OFF Plus color Midnight Red memang ramai yang suka sebab customer I ada yang kulit gelap, ada yang sedang sedang gelap & ada yang kulit cerah, rata-rata feedback customer cakap color lipstick memang cantik! So Midnight Red semua boleh pakai. 👍🏻 Plus, bulan ni ada special promotion discount 19% OFF! Tapi stock tersangatlah TERHAD. Cepat tau kalau uols berminat dengan lipstick ni, boleh wasap I sekarang. 📬 Join postage harini. Kelebihan Gel Semi-Matte Lipstick berbanding lipstick yang lain : 💄Tak mengeringkan bibir even it's lipstick jenis semi matte. 💄Tahan lama kat bibir dan memberikan fokus yang lembut. 💄Tak comot, mudah dioles dan tampilan kedutan juga kurang kelihatan. 💄Sangat pigmented bila kita oles atau just dab dab sikit je kat bibir. Sangat cantik. 𝗦𝗘𝗧 𝗠𝗬 𝗢𝗖𝗧𝟭𝟵 𝗟𝗣 𝗦𝗘𝗠𝗜-𝗠𝗔𝗧𝗧𝗘 𝗠𝗜𝗗𝗡𝗜𝗚𝗛𝗧 𝗥𝗘𝗗 PRICE: RM42 NORMAL PRICE: RM52 𝗜 𝗼𝗳𝗳𝗲𝗿 𝘁𝗵𝗲 𝗳𝗼𝗹𝗹𝗼𝘄𝗶𝗻𝗴 : 💆🏻‍♀️FREE FACIAL ➖ EXTRA DISCOUNT 🔬FREE SKIN ANALYSIS 👜PENDAFTARAN RM70 💝FREE GIFTS & POSTAGE 💲JOM JANA PENDAPATAN 𝑶𝑷𝑬𝑵 𝑨𝑮𝑬𝑵𝑻 𝑵𝑶𝑾. Sis nak open 5 slot untuk Pendaftaran Bulan October. Tak nak ramai-ramai sebab Sis nak focus sorang-sorang. I guide uols sampai cantik. As long as your coachable, you will be amazing at this. 𝗧𝗢𝗚𝗘𝗧𝗛𝗘𝗥 𝗪𝗘 𝗔𝗖𝗛𝗜𝗘𝗩𝗘 𝗠𝗢𝗥𝗘! 𝗦𝗵𝗮𝗿𝗶𝗻𝗴 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗟𝗼𝘃𝗲💕 𝓓𝓪𝔂𝓪𝓷𝓰 𝓝𝓸𝓻𝓪𝓭𝔃𝓲𝓶𝓪 📲 0172447636 @ click 𝙣𝙖𝙠.𝙡𝙖/𝙎𝙠𝙞𝙣𝙘𝙖𝙧𝙚𝙈𝙖𝙧𝙮𝙆𝙖𝙮 in Profile

Share 11 5
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
maryk.zuuuu. Ok, Jom kenal apa yang ada dalam set
Mary Kay Botanical Effects ni? .

Ok, Jom kenal apa yang ada dalam set Mary Kay Botanical Effects ni? . . Didatangkan dalam 3 FORMULA: . . ✅ FI KULIT SENSITIF (SENSITIVE) ✅ F2 KULIT KERING (DRY) ✅ F3 KULIT BERMINYAK (OILY) . . Fungsi dan kepentingan bagi setiap satu produk botancial effect . . 🎀 CLEANSE 👉 membersih segala kekotoran, makeup, habuk dan hama agar wajah kita bersih, sihat dan lembut 👉 Botanical Cleanser ini tidak berbuih kerana pencuci yg berbuih mengandungi satu bahan kimia yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering.. Dan lama kelamaan skin akan Menjadi mengelupas dan bertambah nipis dan sensitif . . 🎀 MASK 👉Membantu menanggalkan sel2 kulit mati 👉Mengecilkan pori2 👉Membersihkan pori2 tersumbat 👉Menganjalkan kulit 👉Membersihkan wajah dari black dan white head... jika kita consistent pakai mask pipi kita akn jadi anjal seperti di cucuk botox... mask sgt penting bagi wanita yg benar2 nak jaga kecantikan dan ia sgt wajib di miliki . . 🎀 FRESHEN 👉Membantu membersihkan wajah dari saki baki makeup setelah dicuci dgn pencuci wajah 👉Mengetatkan dan mengecilkan liang roma yg terbuka 👉Kita perlu pakai freshen selepas pakai cleanser atau mask utk menutup kembali pori2 . . 🎀 HYDRATE ini lagi penting untuk sesiapa yang nak awet muda, kerana fungsinya untuk 👉Membantu melembabkan kulit wajah di sepanjang hari 👉Tanpa pemakaian pelembap wajah kelihatan kurang bermaya / kusam, gelap 👉Jeragat dan tanda2 penuaan seperti garis2 halus mula kelihatan.. Nak kelihatan awet muda perlu sentiasa pakai pelembap . . #marykaypadangserai #marykaykulim #marykaybertam #marykaykedah #marykayperda #marykaysungaipetani #marykaypenang #marykayperak #marykayselangor #marykayjohor #marykaysabah #marykaysarawak #marykayjohor #marykayperlis #marykaymelaka #marykaykelantan #foundationmarykay #cleansermarykay #lipstickmarykay #skincaremarykay #setmenmarykay #setmakeupmarykay #marykaymurah #marykayterlajakmurah

Share 0 0
maryk.zuuuu. Ok, Jom kenal apa yang ada dalam set
Mary Kay Botanical Effects ni? .

Ok, Jom kenal apa yang ada dalam set Mary Kay Botanical Effects ni? . . Didatangkan dalam 3 FORMULA: . . ✅ FI KULIT SENSITIF (SENSITIVE) ✅ F2 KULIT KERING (DRY) ✅ F3 KULIT BERMINYAK (OILY) . . Fungsi dan kepentingan bagi setiap satu produk botancial effect . . 🎀 CLEANSE 👉 membersih segala kekotoran, makeup, habuk dan hama agar wajah kita bersih, sihat dan lembut 👉 Botanical Cleanser ini tidak berbuih kerana pencuci yg berbuih mengandungi satu bahan kimia yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering.. Dan lama kelamaan skin akan Menjadi mengelupas dan bertambah nipis dan sensitif . . 🎀 MASK 👉Membantu menanggalkan sel2 kulit mati 👉Mengecilkan pori2 👉Membersihkan pori2 tersumbat 👉Menganjalkan kulit 👉Membersihkan wajah dari black dan white head... jika kita consistent pakai mask pipi kita akn jadi anjal seperti di cucuk botox... mask sgt penting bagi wanita yg benar2 nak jaga kecantikan dan ia sgt wajib di miliki . . 🎀 FRESHEN 👉Membantu membersihkan wajah dari saki baki makeup setelah dicuci dgn pencuci wajah 👉Mengetatkan dan mengecilkan liang roma yg terbuka 👉Kita perlu pakai freshen selepas pakai cleanser atau mask utk menutup kembali pori2 . . 🎀 HYDRATE ini lagi penting untuk sesiapa yang nak awet muda, kerana fungsinya untuk 👉Membantu melembabkan kulit wajah di sepanjang hari 👉Tanpa pemakaian pelembap wajah kelihatan kurang bermaya / kusam, gelap 👉Jeragat dan tanda2 penuaan seperti garis2 halus mula kelihatan.. Nak kelihatan awet muda perlu sentiasa pakai pelembap . . #marykaypadangserai #marykaykulim #marykaybertam #marykaykedah #marykayperda #marykaysungaipetani #marykaypenang #marykayperak #marykayselangor #marykayjohor #marykaysabah #marykaysarawak #marykayjohor #marykayperlis #marykaymelaka #marykaykelantan #foundationmarykay #cleansermarykay #lipstickmarykay #skincaremarykay #setmenmarykay #setmakeupmarykay #marykaymurah #marykayterlajakmurah

Share 0 0
maryk.zuuuu. Ok, Jom kenal apa yang ada dalam set
Mary Kay Botanical Effects ni? .

Ok, Jom kenal apa yang ada dalam set Mary Kay Botanical Effects ni? . . Didatangkan dalam 3 FORMULA: . . ✅ FI KULIT SENSITIF (SENSITIVE) ✅ F2 KULIT KERING (DRY) ✅ F3 KULIT BERMINYAK (OILY) . . Fungsi dan kepentingan bagi setiap satu produk botancial effect . . 🎀 CLEANSE 👉 membersih segala kekotoran, makeup, habuk dan hama agar wajah kita bersih, sihat dan lembut 👉 Botanical Cleanser ini tidak berbuih kerana pencuci yg berbuih mengandungi satu bahan kimia yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering.. Dan lama kelamaan skin akan Menjadi mengelupas dan bertambah nipis dan sensitif . . 🎀 MASK 👉Membantu menanggalkan sel2 kulit mati 👉Mengecilkan pori2 👉Membersihkan pori2 tersumbat 👉Menganjalkan kulit 👉Membersihkan wajah dari black dan white head... jika kita consistent pakai mask pipi kita akn jadi anjal seperti di cucuk botox... mask sgt penting bagi wanita yg benar2 nak jaga kecantikan dan ia sgt wajib di miliki . . 🎀 FRESHEN 👉Membantu membersihkan wajah dari saki baki makeup setelah dicuci dgn pencuci wajah 👉Mengetatkan dan mengecilkan liang roma yg terbuka 👉Kita perlu pakai freshen selepas pakai cleanser atau mask utk menutup kembali pori2 . . 🎀 HYDRATE ini lagi penting untuk sesiapa yang nak awet muda, kerana fungsinya untuk 👉Membantu melembabkan kulit wajah di sepanjang hari 👉Tanpa pemakaian pelembap wajah kelihatan kurang bermaya / kusam, gelap 👉Jeragat dan tanda2 penuaan seperti garis2 halus mula kelihatan.. Nak kelihatan awet muda perlu sentiasa pakai pelembap . . #marykaypadangserai #marykaykulim #marykaybertam #marykaykedah #marykayperda #marykaysungaipetani #marykaypenang #marykayperak #marykayselangor #marykayjohor #marykaysabah #marykaysarawak #marykayjohor #marykayperlis #marykaymelaka #marykaykelantan #foundationmarykay #cleansermarykay #lipstickmarykay #skincaremarykay #setmenmarykay #setmakeupmarykay #marykaymurah #marykayterlajakmurah

Share 1 0
maryk.zuuuu. Ok, Jom kenal apa yang ada dalam set
Mary Kay Botanical Effects ni? .

Ok, Jom kenal apa yang ada dalam set Mary Kay Botanical Effects ni? . . Didatangkan dalam 3 FORMULA: . . ✅ FI KULIT SENSITIF (SENSITIVE) ✅ F2 KULIT KERING (DRY) ✅ F3 KULIT BERMINYAK (OILY) . . Fungsi dan kepentingan bagi setiap satu produk botancial effect . . 🎀 CLEANSE 👉 membersih segala kekotoran, makeup, habuk dan hama agar wajah kita bersih, sihat dan lembut 👉 Botanical Cleanser ini tidak berbuih kerana pencuci yg berbuih mengandungi satu bahan kimia yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering.. Dan lama kelamaan skin akan Menjadi mengelupas dan bertambah nipis dan sensitif . . 🎀 MASK 👉Membantu menanggalkan sel2 kulit mati 👉Mengecilkan pori2 👉Membersihkan pori2 tersumbat 👉Menganjalkan kulit 👉Membersihkan wajah dari black dan white head... jika kita consistent pakai mask pipi kita akn jadi anjal seperti di cucuk botox... mask sgt penting bagi wanita yg benar2 nak jaga kecantikan dan ia sgt wajib di miliki . . 🎀 FRESHEN 👉Membantu membersihkan wajah dari saki baki makeup setelah dicuci dgn pencuci wajah 👉Mengetatkan dan mengecilkan liang roma yg terbuka 👉Kita perlu pakai freshen selepas pakai cleanser atau mask utk menutup kembali pori2 . . 🎀 HYDRATE ini lagi penting untuk sesiapa yang nak awet muda, kerana fungsinya untuk 👉Membantu melembabkan kulit wajah di sepanjang hari 👉Tanpa pemakaian pelembap wajah kelihatan kurang bermaya / kusam, gelap 👉Jeragat dan tanda2 penuaan seperti garis2 halus mula kelihatan.. Nak kelihatan awet muda perlu sentiasa pakai pelembap . . #marykaypadangserai #marykaykulim #marykaybertam #marykaykedah #marykayperda #marykaysungaipetani #marykaypenang #marykayperak #marykayselangor #marykayjohor #marykaysabah #marykaysarawak #marykayjohor #marykayperlis #marykaymelaka #marykaykelantan #foundationmarykay #cleansermarykay #lipstickmarykay #skincaremarykay #setmenmarykay #setmakeupmarykay #marykaymurah #marykayterlajakmurah

Share 1 0
maryk.zuuuu. Ok, Jom kenal apa yang ada dalam set
Mary Kay Botanical Effects ni? .

Ok, Jom kenal apa yang ada dalam set Mary Kay Botanical Effects ni? . . Didatangkan dalam 3 FORMULA: . . ✅ FI KULIT SENSITIF (SENSITIVE) ✅ F2 KULIT KERING (DRY) ✅ F3 KULIT BERMINYAK (OILY) . . Fungsi dan kepentingan bagi setiap satu produk botancial effect . . 🎀 CLEANSE 👉 membersih segala kekotoran, makeup, habuk dan hama agar wajah kita bersih, sihat dan lembut 👉 Botanical Cleanser ini tidak berbuih kerana pencuci yg berbuih mengandungi satu bahan kimia yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering.. Dan lama kelamaan skin akan Menjadi mengelupas dan bertambah nipis dan sensitif . . 🎀 MASK 👉Membantu menanggalkan sel2 kulit mati 👉Mengecilkan pori2 👉Membersihkan pori2 tersumbat 👉Menganjalkan kulit 👉Membersihkan wajah dari black dan white head... jika kita consistent pakai mask pipi kita akn jadi anjal seperti di cucuk botox... mask sgt penting bagi wanita yg benar2 nak jaga kecantikan dan ia sgt wajib di miliki . . 🎀 FRESHEN 👉Membantu membersihkan wajah dari saki baki makeup setelah dicuci dgn pencuci wajah 👉Mengetatkan dan mengecilkan liang roma yg terbuka 👉Kita perlu pakai freshen selepas pakai cleanser atau mask utk menutup kembali pori2 . . 🎀 HYDRATE ini lagi penting untuk sesiapa yang nak awet muda, kerana fungsinya untuk 👉Membantu melembabkan kulit wajah di sepanjang hari 👉Tanpa pemakaian pelembap wajah kelihatan kurang bermaya / kusam, gelap 👉Jeragat dan tanda2 penuaan seperti garis2 halus mula kelihatan.. Nak kelihatan awet muda perlu sentiasa pakai pelembap . . #marykaypadangserai #marykaykulim #marykaybertam #marykaykedah #marykayperda #marykaysungaipetani #marykaypenang #marykayperak #marykayselangor #marykayjohor #marykaysabah #marykaysarawak #marykayjohor #marykayperlis #marykaymelaka #marykaykelantan #foundationmarykay #cleansermarykay #lipstickmarykay #skincaremarykay #setmenmarykay #setmakeupmarykay #marykaymurah #marykayterlajakmurah

Share 4 0
maryk.zuuuu. Ok, Jom kenal apa yang ada dalam set
Mary Kay Botanical Effects ni? .

Ok, Jom kenal apa yang ada dalam set Mary Kay Botanical Effects ni? . . Didatangkan dalam 3 FORMULA: . . ✅ FI KULIT SENSITIF (SENSITIVE) ✅ F2 KULIT KERING (DRY) ✅ F3 KULIT BERMINYAK (OILY) . . Fungsi dan kepentingan bagi setiap satu produk botancial effect . . 🎀 CLEANSE 👉 membersih segala kekotoran, makeup, habuk dan hama agar wajah kita bersih, sihat dan lembut 👉 Botanical Cleanser ini tidak berbuih kerana pencuci yg berbuih mengandungi satu bahan kimia yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering.. Dan lama kelamaan skin akan Menjadi mengelupas dan bertambah nipis dan sensitif . . 🎀 MASK 👉Membantu menanggalkan sel2 kulit mati 👉Mengecilkan pori2 👉Membersihkan pori2 tersumbat 👉Menganjalkan kulit 👉Membersihkan wajah dari black dan white head... jika kita consistent pakai mask pipi kita akn jadi anjal seperti di cucuk botox... mask sgt penting bagi wanita yg benar2 nak jaga kecantikan dan ia sgt wajib di miliki . . 🎀 FRESHEN 👉Membantu membersihkan wajah dari saki baki makeup setelah dicuci dgn pencuci wajah 👉Mengetatkan dan mengecilkan liang roma yg terbuka 👉Kita perlu pakai freshen selepas pakai cleanser atau mask utk menutup kembali pori2 . . 🎀 HYDRATE ini lagi penting untuk sesiapa yang nak awet muda, kerana fungsinya untuk 👉Membantu melembabkan kulit wajah di sepanjang hari 👉Tanpa pemakaian pelembap wajah kelihatan kurang bermaya / kusam, gelap 👉Jeragat dan tanda2 penuaan seperti garis2 halus mula kelihatan.. Nak kelihatan awet muda perlu sentiasa pakai pelembap . . #marykaypadangserai #marykaykulim #marykaybertam #marykaykedah #marykayperda #marykaysungaipetani #marykaypenang #marykayperak #marykayselangor #marykayjohor #marykaysabah #marykaysarawak #marykayjohor #marykayperlis #marykaymelaka #marykaykelantan #foundationmarykay #cleansermarykay #lipstickmarykay #skincaremarykay #setmenmarykay #setmakeupmarykay #marykaymurah #marykayterlajakmurah

Share 0 0
maryk.zuuuu. Ok, Jom kenal apa yang ada dalam set
Mary Kay Botanical Effects ni? .

Ok, Jom kenal apa yang ada dalam set Mary Kay Botanical Effects ni? . . Didatangkan dalam 3 FORMULA: . . ✅ FI KULIT SENSITIF (SENSITIVE) ✅ F2 KULIT KERING (DRY) ✅ F3 KULIT BERMINYAK (OILY) . . Fungsi dan kepentingan bagi setiap satu produk botancial effect . . 🎀 CLEANSE 👉 membersih segala kekotoran, makeup, habuk dan hama agar wajah kita bersih, sihat dan lembut 👉 Botanical Cleanser ini tidak berbuih kerana pencuci yg berbuih mengandungi satu bahan kimia yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering.. Dan lama kelamaan skin akan Menjadi mengelupas dan bertambah nipis dan sensitif . . 🎀 MASK 👉Membantu menanggalkan sel2 kulit mati 👉Mengecilkan pori2 👉Membersihkan pori2 tersumbat 👉Menganjalkan kulit 👉Membersihkan wajah dari black dan white head... jika kita consistent pakai mask pipi kita akn jadi anjal seperti di cucuk botox... mask sgt penting bagi wanita yg benar2 nak jaga kecantikan dan ia sgt wajib di miliki . . 🎀 FRESHEN 👉Membantu membersihkan wajah dari saki baki makeup setelah dicuci dgn pencuci wajah 👉Mengetatkan dan mengecilkan liang roma yg terbuka 👉Kita perlu pakai freshen selepas pakai cleanser atau mask utk menutup kembali pori2 . . 🎀 HYDRATE ini lagi penting untuk sesiapa yang nak awet muda, kerana fungsinya untuk 👉Membantu melembabkan kulit wajah di sepanjang hari 👉Tanpa pemakaian pelembap wajah kelihatan kurang bermaya / kusam, gelap 👉Jeragat dan tanda2 penuaan seperti garis2 halus mula kelihatan.. Nak kelihatan awet muda perlu sentiasa pakai pelembap . . #marykaypadangserai #marykaykulim #marykaybertam #marykaykedah #marykayperda #marykaysungaipetani #marykaypenang #marykayperak #marykayselangor #marykayjohor #marykaysabah #marykaysarawak #marykayjohor #marykayperlis #marykaymelaka #marykaykelantan #foundationmarykay #cleansermarykay #lipstickmarykay #skincaremarykay #setmenmarykay #setmakeupmarykay #marykaymurah #marykayterlajakmurah

Share 1 0