(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
aeizz_goodies_doorgift. Bunga telur untuk Majlis Aqiqah (150pcs)
1pcs - 0.80sen sahaja!
1pcs -

Bunga telur untuk Majlis Aqiqah (150pcs) 1pcs - 0.80sen sahaja! 1pcs - 0.80sen sahaja! Sebarang tempahan WhatsApp 0177316373 #bungatelur #bungatelurmurah #bungatelurtisu #malaywedding #majlisaqiqah #bungatelurjb #bungatelurjohor #bungatelurbatupahat #aeizzgoodiesdoorgift #goodiesmurah #goodies #doorgiftmurah #doorgift #batupahat #johorbahru #johor

Share 3 1
danadean_official. *D ANA DEAN FOODTRUCK*
.Dari Singapore, terima kasih kerana mencuba na

*D ANA DEAN FOODTRUCK* .Dari Singapore, terima kasih kerana mencuba nasi arab kami..lepas ni bawak askar dari sana pula....😊😊😊😊 . . .Lokasi : Foodtruck BTHO, Cheras Perdana .Hari Operasi : Isnin - Sabtu (Closed: Sunday) .Waktu Operasi : 6 petang - 11 malam . .Untuk tempahan katering@event, sila dm atau WhatsApp kami di talian.. .@rdean2891 (012-2474424) .@bella_pakmail (012-6246368) . . . #danadeanenterprise #danadeanfoodtruck #danadeancatering #foodtrucknasiarab #foodtruckbtho #foodtruckmalaysia #bandartunhusseinonn #putrajaya #cheras #cherasperdana #mahkotacheras #kajang #semenyih #bangi #beranang #selangor #foodtruckselangor #beliahariiniusahawanhariesok #majlisaqiqah #kendurikahwin #foodviral #viral #nasiarab

Share 15 3

Assalamualaikum..Salam Jumaat.. Hari ni mesti ada yang nak balik kampung sebelum cuti sekolah berakhir..ada lebih kurang seminggu je lagi untuk menghabiskan cuti sekolah bersama anak2 dan famili..dan masih ramai yang belum prepare barang sekolah anak kan?Xpe,masih ada seminggu lagi😉..minggu depan ada sekolah yang dah mula register..so nak kena simpan duit untuk pendaftaran anak pulak.. Dan anda yang pemilik atau owner produk juga masih ada kesempatan untuk mencari tempat yang sesuai untuk sesi photoshoot produk anda 😁..tak perlu nak cari jauh2 atau yang mahal2..jom ke Photographic Studio Kita di Photographic Studio sentiasa mengalu-alukan anda 🥰 PHOTOSHOOT PRODUK serendah RM150/sejam. Dengan RM150/sejam anda boleh dapat :- 💜 Photoshoot produk sejam 💜 FREE edit gambar 15 keping Jika anda mahukan video, kami ada pakej RM500 dan akan dapat :- 💜 Photoshoot produk sejam 💜 FREE edit gambar 15 keping 💜Video iklan 20 saat 💜Model cun seorang (make up tambah RM50) Jika berminat hubungi kami di 011-20920797/ 014-7240979/ 03-58924704 ATAU whatsapp 👇 www.wasap.my/60147240979 www.wasap.my/601120920797 Lokasi : Photographic Studio, U13 Setia Alam #photographicstudio #ceknekproduction #artcademyglobalplt #productshoot #familyshoot #convoshoot #weddingphotography #videoshoot #babyshower #cukurjambul #majlisaqiqah #majlispernikahan #majlisperkahwinan #iklankomersial

Share 3 1
fiqazaril. Makeup bertandang Wani 💕
. 📲 Booking Makeup? Klik link ni 
in bio ht

Makeup bertandang Wani 💕 . 📲 Booking Makeup? Klik link ni in bio http://www.wasap.my/60182865277 🦄 . . #muabanting #muaklang #muaselangor #muashahalam #beautylockabyfiqa #muabangi #muapuchong #muakajang #muaputrajaya #makeupevent #makeupbridesmaids #weddingmalaysia #makeupwedding #majlisaqiqah #makeuptunang #makeupclass

Share 77 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
mlady_party_candy. Dengan hanya RM350 sahaja anda dpt memberi kepuasan pd tetamu utk meme

Dengan hanya RM350 sahaja anda dpt memberi kepuasan pd tetamu utk memeriahkan majlis anda.. . . **4 HOURS **FREEFLOW UNLIMITED STICK ** 2 COLOUR FLAVORS **COTTON CANDY CART **WITH 2 CREW **FREE TRANSPORTATION KLANG VALLEY AREA . . Jadi ape tunggu lg??? Jom whatsapp kami sekarang 017-6404410 Sebelum date yg anda mahukan "FULLY BOOKED" . . #majliskahwin #bizmillacatering #gulakapas #popcorncartmalaysia #popcornmalaysia #popcornmurah #pelamindewanmurah #popcornselangor #livecookpopcorn #cottoncandycartmalaysia #popcornkualalumpur #livecookcottoncandy #cottoncandymurah #gulakapasmalaysia #majlisaqiqah #gulakapasmurah #cottoncandykualalumpur #cottoncandymalaysia #candyboothmurah #candyboothmalaysia #aiskrimmurah #doorgiftmalaysia #chocolatefountainmurah #pakejperkahwinan #pakejbirthday #birthdayparty #candybuffetmalaysia #eventplannermalaysia #photoboothmalaysia #apambalik

Share 4 0

Assalamualaikum, Anda mencari pelamin mini berendoi simple & murah? Pentas Orkid kan adaa😉 Promosi Masih ada nie harge BERMULA Rm350 (tidak termasuk transport charge) & ( add on item) cepat booking naaa⏳⏳⏳⏳ Mehh wssapp kami dan dpt kan harga yg menarik dari kami..😊 ❤PELAMIN BERENDOI UNTUK AQIQAH & CUKUR JAMBUL👶👶❤ Ada harga promosi untuk bulan Mac 2019 🔊🔊🔊🔊🔊 cepat2 booking na.. Kita ada bagi free gift lagi.💌 Wssap & write promo Feb mac .wssap untuk booking pentas_orkid ☎️📲📱: Puan irza @01137034663 ~Promosi 📢📢📢📢 meletop 💥🎉🎊💥 ☎️📲📱: Puan irza 01137034663 Swing circle cradle untuk majlis berendoi Aqiqah&Cukur Jambul. . . @pentas_orkid #berendoi #buaianberendoi #majlisberendoi #aqiqah #majlisaqiqah #pelamin #cukurjambulbajet #pelaminmurah #wedding #cradle #pelaminaqiqah #pelaminsimple #cukurjambul #cradlekayu #buaiankayu #minipelamin #pelaminmini #pelamintunang #pelaminnikah #jomkahwin #malaywedding #sayajualservis #pelamincukurjambul #sayajualmurah #shahalam #selangor #pelaminberendoi #pentasorkid #klang #bandarputeri

Share 9 1
anasklasik. •: Baju Melayu / sampin Anasklasik :• .
Aqiqah + Raya 😃. @anasklasik

•: Baju Melayu / sampin Anasklasik :• . Aqiqah + Raya 😃. @anasklasik pilihan terbaik utk mommy yg tercari2 baju melayu / sampin baby & Kanak2. Klik link whatsapp di profile utk details dan pembelian 😊 . . ✔️BAJU MELAYU BABY ✔️BAJU MELAYU BUDAK ✔️SAMPIN ✔️KOPIAH ✔️SONGKOK #songkokbaby #songkok #kopiahbaby #anasklasik #bajumelayu #bajumelayubaby #bajumelayubudak #bajumelayukanakkanak #bajumelayunewborn #bajumelayuromper #romperbajumelayu #aqiqah #akikah #aqiqahgift #majlisaqiqah #bajumelayucotton #majlisakikah #majliskahwin #sampinsongket #sampinbaby #sampinbudak #sampinmoden #bajumelayutelukbelanga #butangbajumelayu #bajumelayucekakmusang #kurtabudak #kurta #bajumelayuraya2019

Share 7 1
anasklasik. •: Baju Melayu / sampin Anasklasik :• .
Aqiqah + Raya 😃. @anasklasik

•: Baju Melayu / sampin Anasklasik :• . Aqiqah + Raya 😃. @anasklasik pilihan terbaik utk mommy yg tercari2 baju melayu / sampin baby & Kanak2. Klik link whatsapp di profile utk details dan pembelian 😊 . . ✔️BAJU MELAYU BABY ✔️BAJU MELAYU BUDAK ✔️SAMPIN ✔️KOPIAH ✔️SONGKOK #songkokbaby #songkok #kopiahbaby #anasklasik #bajumelayu #bajumelayubaby #bajumelayubudak #bajumelayukanakkanak #bajumelayunewborn #bajumelayuromper #romperbajumelayu #aqiqah #akikah #aqiqahgift #majlisaqiqah #bajumelayucotton #majlisakikah #majliskahwin #sampinsongket #sampinbaby #sampinbudak #sampinmoden #bajumelayutelukbelanga #butangbajumelayu #bajumelayucekakmusang #kurtabudak #kurta #bajumelayuraya2019

Share 9 0
terataksongket. Sempat lagi nak tempah sampin n tanjak kidz for raya.
.
Maaf sangat2 u

Sempat lagi nak tempah sampin n tanjak kidz for raya. . Maaf sangat2 utk yg urgent order less than 2 weeks akak tak boleh selit kan lagi sebab masih ada tempahan pukal tanjak yang akak belum settle kan 🙏🙏🙏 . 🔗Untuk pertanyaan mengenai tempahan sampin/tanjak budak Whatsapp +60179573613 (Pn Siti) . #Bajuaqiqah #tengkolok #sampinsongket #samping #songket #pelaminberendoi #sampininstant #Aqiqah #sampinraya #tanjakputihgold #sampin #sampinmurah #Aqiqahbaby #Bajuraya2019 #Majlisaqiqah #sampinborong #pengapit #bajuraya #sampinnikah #kulimkedah #Akikah #Tengkolokbudak #tengkolokhitam #Tanjakhitamgold

Share 3 0
serayabeads. Matching Natural Howlite Bracelet & Tasbih with classic hot pink tasse

Matching Natural Howlite Bracelet & Tasbih with classic hot pink tassel for Idayani Tasbih 8mm, 33 beads RM 35 Bracelet 8mm, RM 25 Handmade by @serayabeads . Please whatsapp us at +6013-488 0815 if you need your order urgently. We'll be more than happy to accommodate any special requests. . #tasbih #dhikr #gemstones #prayerbeads #green #doorgiftmalaysia #hadiahpengantin #cukurjambul #weddinggifts #weddinggiftsidea #majlisaqiqah #hantaran #hantaranmalaysia #giftideasforher #tasbihhantaran #tasbihfordoorgift #tasbihdigital

Share 12 0
raysha_headband. 🎀 Kebaya Lace baby GIRL 🎀
PREORDER 2-3 week
(If cepat kami maklumkan

🎀 Kebaya Lace baby GIRL 🎀 PREORDER 2-3 week (If cepat kami maklumkan) . . 🏷 0-6 | 6-12 month | 1-2 years 3 years - 4 years . 🍥 Jahitan yang kemas 🍥 Boleh Req warna 🍥 Boleh sedondon Kakak & Adik 🍥 Boleh Req kain kosong atau kain bercorak 🍥 Boleh bagi contoh design kebaya yg nak . . 💴 PROMO PRICE : Rm79.00 (0-12month) Rm89 (1-2) Rm89 (2-3) +Rm8 ☎️ 0194411692 . . #majlisaqiqah

Share 2 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
raysha_headband. 🎀 Kebaya Lace baby GIRL 🎀
PREORDER 2-3 week
(If cepat kami maklumkan

🎀 Kebaya Lace baby GIRL 🎀 PREORDER 2-3 week (If cepat kami maklumkan) . . 🏷 0-6 | 6-12 month | 1-2 years 3 years - 4 years . 🍥 Jahitan yang kemas 🍥 Boleh Req warna 🍥 Boleh sedondon Kakak & Adik 🍥 Boleh Req kain kosong atau kain bercorak 🍥 Boleh bagi contoh design kebaya yg nak . . 💴 PROMO PRICE : Rm79.00 (0-12month) Rm89 (1-2) Rm89 (2-3) +Rm8 ☎️ 0194411692 . . #majlisaqiqah

Share 5 0
raysha_headband. 🎀 Kebaya Lace baby GIRL 🎀
PREORDER 2-3 week
(If cepat kami maklumkan

🎀 Kebaya Lace baby GIRL 🎀 PREORDER 2-3 week (If cepat kami maklumkan) . . 🏷 0-6 | 6-12 month | 1-2 years 3 years - 4 years . 🍥 Jahitan yang kemas 🍥 Boleh Req warna 🍥 Boleh sedondon Kakak & Adik 🍥 Boleh Req kain kosong atau kain bercorak 🍥 Boleh bagi contoh design kebaya yg nak . . 💴 PROMO PRICE : Rm79.00 (0-12month) Rm89 (1-2) Rm89 (2-3) +Rm8 ☎️ 0194411692 . . #majlisaqiqah

Share 4 0
anasklasik. •: Baju Melayu / sampin Anasklasik :• .
Aqiqah + Raya 😃. @anasklasik

•: Baju Melayu / sampin Anasklasik :• . Aqiqah + Raya 😃. @anasklasik pilihan terbaik utk mommy yg tercari2 baju melayu / sampin baby & Kanak2. Klik link whatsapp di profile utk details dan pembelian 😊 . . ✔️BAJU MELAYU BABY ✔️BAJU MELAYU BUDAK ✔️SAMPIN ✔️KOPIAH ✔️SONGKOK #songkokbaby #songkok #kopiahbaby #anasklasik #bajumelayu #bajumelayubaby #bajumelayubudak #bajumelayukanakkanak #bajumelayunewborn #bajumelayuromper #romperbajumelayu #aqiqah #akikah #aqiqahgift #majlisaqiqah #bajumelayucotton #majlisakikah #majliskahwin #sampinsongket #sampinbaby #sampinbudak #sampinmoden #bajumelayutelukbelanga #butangbajumelayu #bajumelayucekakmusang #kurtabudak #kurta #bajumelayuraya2019

Share 10 0
kidsystudio. Pelamin sanding in Keramat, KL.
.
.
.
For inquiry, kindly whatsapp us

Pelamin sanding in Keramat, KL. . . . For inquiry, kindly whatsapp us at 0123430732.

Share 25 1
kidsystudio. Pelamin sanding in Keramat, KL.
.
.
.
For inquiry, kindly whatsapp us

Pelamin sanding in Keramat, KL. . . . For inquiry, kindly whatsapp us at 0123430732.

Share 24 1
kidsystudio. Pelamin sanding in Keramat, KL.
.
.
.
For inquiry, kindly whatsapp us

Pelamin sanding in Keramat, KL. . . . For inquiry, kindly whatsapp us at 0123430732.

Share 29 1
candy_buff. H A P P Y B I R T H D A Y D E A R I C H A
.
.
.
•I M A N I Z Z R A I S

H A P P Y B I R T H D A Y D E A R I C H A . . . •I M A N I Z Z R A I S H A• ( 1 7 M A R C H 2 0 1 9, U L U K I N T A) . Thank you mummy Icha @anisshakirasobirin for trusting us😍 . •U N I C O R N T H E M E• . . . Candy buffet, label, decoration by @candy_buff Pastry by @sugary__treats . . For booking & inquiries : + 6 0 1 1 2 1 5 1 2 6 2 1 / + 6 0 1 8 9 5 6 6 6 4 0 . . . . #CandyBuff #CandyBuffet #DessertTable #CandyBuffetIpoh #CandyBuffetMurah #CandyTable #Ipoh #Perak #SupriseBirthday #WeddingCandyBuffet #MajlisAqiqah #DoaSelamat #ThemeParty #MalamBerinai #MehndiParty #TableStyling #TableDecoration #BalloonsDecoration

Share 18 1
bajubaby_nnasbonda_online. BAJU MELAYU BABY(0-12mths)
.
.
Baju Melayu Baby #viral yang telah mend

BAJU MELAYU BABY(0-12mths) . . Baju Melayu Baby #viral yang telah mendapat sambutan tinggi selama 3 tahun berturut2 kini telah didatangkan dengan warna2 #baru! . . Mommies dah terfikir difikiran #temaraya2019 ni warna apa? Dah terbayang2 dimata warna apakah yg akan menyinari Mommies sekeluarga dipagi raya nanti? Haaa...lebih 25 warna yg Fortuna baby shop sediakan utk pilihan Mommies utk hero kesayangan❤️👶🏻 . Ishhh! Apa lah...puasa pun belum lagi dah sebut pasal raya.. Jgn cakap Mcm tu..masa berlalu pantas skang..x percaya? Pejam celik pejam celik je ... Jgn mommies kekalutan dihujung dah nak raya pening mencari baju baby dengan tema yg diinginkan. Lagipun xsalah kalau membuat persediaan Awal raya tahun ni. 😉 . Pada Mommies yg suka buat persediaan Awal utk #raya2019 boleh lah wasap/pm/Dm bonda utk grab koleksi dari Fortuna baby shop ni. Kelebihan baju melayu baby #RM39 dari Fortuna Baby Shop ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵ . ✅Material Lycra berkualiti ✅Baju dan seluar asing (tidak bercantum) ✅Jahitan yang kemas dan tidak perlu digosok ✅Getah penuh di bahagian pinggang menjamin keselesaan anak ✅Meresap peluh ✅Ringan dan tidak panas di tubuh anak ✅Warna yang menarik dan tidak luntur ✅Murah dan sangat berpatutan! ✅Sesuai untuk bayi yang berumur 0~1Tahun (bergantung juga pada #saiz badan bayi) ✅Ukuran lengkap kami sediakan. Sila ukur badan anak untuk kepastian; . . ⚠️Free size; Bahu: 19.5cm Labuh baju: 30cm Labuh tangan: 25.5cm Ukur lilit dada: 52cm Pinggang: 35cm Labuh seluar: 40cm . 💰RM39/sepasang 📮Postage RM9SM // RM12 SS . 📢 AMARAN, STOK MEMANG #TERHAD, Wassap 0172599453-tekan di link bio #bajubaby #bajubabycomel #bajubabycomelmalaysia #permatahatiibudanayah #comelbergaya #bajubabyperempuan #bajubabylelaki #bajubabygirlmalaysia #bajubabyboymalaysia #kurtababyboy #bajubabybergaya #bajukanakkanak #inspiredbonds #inspiredbondamurah #anakmanjabonda #babycute #bajumelayu #bajumelayumurah #fortunababyshop #persediaanawalraya2019 #majlisaqiqah #bajuraya2019

Share 3 0
bajubaby_nnasbonda_online. BAJU MELAYU BABY(0-12mths)
.
.
Baju Melayu Baby #viral yang telah mend

BAJU MELAYU BABY(0-12mths) . . Baju Melayu Baby #viral yang telah mendapat sambutan tinggi selama 3 tahun berturut2 kini telah didatangkan dengan warna2 #baru! . . Mommies dah terfikir difikiran #temaraya2019 ni warna apa? Dah terbayang2 dimata warna apakah yg akan menyinari Mommies sekeluarga dipagi raya nanti? Haaa...lebih 25 warna yg Fortuna baby shop sediakan utk pilihan Mommies utk hero kesayangan❤️👶🏻 . Ishhh! Apa lah...puasa pun belum lagi dah sebut pasal raya.. Jgn cakap Mcm tu..masa berlalu pantas skang..x percaya? Pejam celik pejam celik je ... Jgn mommies kekalutan dihujung dah nak raya pening mencari baju baby dengan tema yg diinginkan. Lagipun xsalah kalau membuat persediaan Awal raya tahun ni. 😉 . Pada Mommies yg suka buat persediaan Awal utk #raya2019 boleh lah wasap/pm/Dm bonda utk grab koleksi dari Fortuna baby shop ni. Kelebihan baju melayu baby #RM39 dari Fortuna Baby Shop ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵ . ✅Material Lycra berkualiti ✅Baju dan seluar asing (tidak bercantum) ✅Jahitan yang kemas dan tidak perlu digosok ✅Getah penuh di bahagian pinggang menjamin keselesaan anak ✅Meresap peluh ✅Ringan dan tidak panas di tubuh anak ✅Warna yang menarik dan tidak luntur ✅Murah dan sangat berpatutan! ✅Sesuai untuk bayi yang berumur 0~1Tahun (bergantung juga pada #saiz badan bayi) ✅Ukuran lengkap kami sediakan. Sila ukur badan anak untuk kepastian; . . ⚠️Free size; Bahu: 19.5cm Labuh baju: 30cm Labuh tangan: 25.5cm Ukur lilit dada: 52cm Pinggang: 35cm Labuh seluar: 40cm . 💰RM39/sepasang 📮Postage RM9SM // RM12 SS . 📢 AMARAN, STOK MEMANG #TERHAD, Wassap 0172599453-tekan di link bio #bajubaby #bajubabycomel #bajubabycomelmalaysia #permatahatiibudanayah #comelbergaya #bajubabyperempuan #bajubabylelaki #bajubabygirlmalaysia #bajubabyboymalaysia #kurtababyboy #bajubabybergaya #bajukanakkanak #inspiredbonds #inspiredbondamurah #anakmanjabonda #babycute #bajumelayu #bajumelayumurah #fortunababyshop #persediaanawalraya2019 #majlisaqiqah #bajuraya2019

Share 1 0
bajubaby_nnasbonda_online. #testimoni 
BAJU MELAYU BABY(0-12mths)
.
.
Baju Melayu Baby #viral yan

#testimoni BAJU MELAYU BABY(0-12mths) . . Baju Melayu Baby #viral yang telah mendapat sambutan tinggi selama 3 tahun berturut2 kini telah didatangkan dengan warna2 #baru! . . Mommies dah terfikir difikiran #temaraya2019 ni warna apa? Dah terbayang2 dimata warna apakah yg akan menyinari Mommies sekeluarga dipagi raya nanti? Haaa...lebih 25 warna yg Fortuna baby shop sediakan utk pilihan Mommies utk hero kesayangan❤️👶🏻 . Ishhh! Apa lah...puasa pun belum lagi dah sebut pasal raya.. Jgn cakap Mcm tu..masa berlalu pantas skang..x percaya? Pejam celik pejam celik je ... Jgn mommies kekalutan dihujung dah nak raya pening mencari baju baby dengan tema yg diinginkan. Lagipun xsalah kalau membuat persediaan Awal raya tahun ni. 😉 . Pada Mommies yg suka buat persediaan Awal utk #raya2019 boleh lah wasap/pm/Dm bonda utk grab koleksi dari Fortuna baby shop ni. Kelebihan baju melayu baby #RM39 dari Fortuna Baby Shop ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵ . ✅Material Lycra berkualiti ✅Baju dan seluar asing (tidak bercantum) ✅Jahitan yang kemas dan tidak perlu digosok ✅Getah penuh di bahagian pinggang menjamin keselesaan anak ✅Meresap peluh ✅Ringan dan tidak panas di tubuh anak ✅Warna yang menarik dan tidak luntur ✅Murah dan sangat berpatutan! ✅Sesuai untuk bayi yang berumur 0~1Tahun (bergantung juga pada #saiz badan bayi) ✅Ukuran lengkap kami sediakan. Sila ukur badan anak untuk kepastian; . . ⚠️Free size; Bahu: 19.5cm Labuh baju: 30cm Labuh tangan: 25.5cm Ukur lilit dada: 52cm Pinggang: 35cm Labuh seluar: 40cm . 💰RM39/sepasang 📮Postage RM9SM // RM12 SS . 📢 AMARAN, STOK MEMANG #TERHAD, Wassap 0172599453-tekan di link bio #bajubaby #bajubabycomel #bajubabycomelmalaysia #permatahatiibudanayah #comelbergaya #bajubabyperempuan #bajubabylelaki #bajubabygirlmalaysia #bajubabyboymalaysia #kurtababyboy #bajubabybergaya #bajukanakkanak #inspiredbonds #inspiredbondamurah #anakmanjabonda #babycute #bajumelayu #bajumelayumurah #fortunababyshop #persediaanawalraya2019 #majlisaqiqah #bajuraya2019

Share 2 0
bajubaby_nnasbonda_online. BAJU MELAYU BABY(0-12mths)
.
.
Baju Melayu Baby #viral yang telah mend

BAJU MELAYU BABY(0-12mths) . . Baju Melayu Baby #viral yang telah mendapat sambutan tinggi selama 3 tahun berturut2 kini telah didatangkan dengan warna2 #baru! . . Mommies dah terfikir difikiran #temaraya2019 ni warna apa? Dah terbayang2 dimata warna apakah yg akan menyinari Mommies sekeluarga dipagi raya nanti? Haaa...lebih 25 warna yg Fortuna baby shop sediakan utk pilihan Mommies utk hero kesayangan❤️👶🏻 . Ishhh! Apa lah...puasa pun belum lagi dah sebut pasal raya.. Jgn cakap Mcm tu..masa berlalu pantas skang..x percaya? Pejam celik pejam celik je ... Jgn mommies kekalutan dihujung dah nak raya pening mencari baju baby dengan tema yg diinginkan. Lagipun xsalah kalau membuat persediaan Awal raya tahun ni. 😉 . Pada Mommies yg suka buat persediaan Awal utk #raya2019 boleh lah wasap/pm/Dm bonda utk grab koleksi dari Fortuna baby shop ni. Kelebihan baju melayu baby #RM39 dari Fortuna Baby Shop ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵ . ✅Material Lycra berkualiti ✅Baju dan seluar asing (tidak bercantum) ✅Jahitan yang kemas dan tidak perlu digosok ✅Getah penuh di bahagian pinggang menjamin keselesaan anak ✅Meresap peluh ✅Ringan dan tidak panas di tubuh anak ✅Warna yang menarik dan tidak luntur ✅Murah dan sangat berpatutan! ✅Sesuai untuk bayi yang berumur 0~1Tahun (bergantung juga pada #saiz badan bayi) ✅Ukuran lengkap kami sediakan. Sila ukur badan anak untuk kepastian; . . ⚠️Free size; Bahu: 19.5cm Labuh baju: 30cm Labuh tangan: 25.5cm Ukur lilit dada: 52cm Pinggang: 35cm Labuh seluar: 40cm . 💰RM39/sepasang 📮Postage RM9SM // RM12 SS . 📢 AMARAN, STOK MEMANG #TERHAD, Wassap 0172599453-tekan di link bio #bajubaby #bajubabycomel #bajubabycomelmalaysia #permatahatiibudanayah #comelbergaya #bajubabyperempuan #bajubabylelaki #bajubabygirlmalaysia #bajubabyboymalaysia #kurtababyboy #bajubabybergaya #bajukanakkanak #inspiredbonds #inspiredbondamurah #anakmanjabonda #babycute #bajumelayu #bajumelayumurah #fortunababyshop #persediaanawalraya2019 #majlisaqiqah #bajuraya2019

Share 1 0
bajubaby_nnasbonda_online. BAJU MELAYU BABY(0-12mths)
.
.
Baju Melayu Baby #viral yang telah mend

BAJU MELAYU BABY(0-12mths) . . Baju Melayu Baby #viral yang telah mendapat sambutan tinggi selama 3 tahun berturut2 kini telah didatangkan dengan warna2 #baru! . . Mommies dah terfikir difikiran #temaraya2019 ni warna apa? Dah terbayang2 dimata warna apakah yg akan menyinari Mommies sekeluarga dipagi raya nanti? Haaa...lebih 25 warna yg Fortuna baby shop sediakan utk pilihan Mommies utk hero kesayangan❤️👶🏻 . Ishhh! Apa lah...puasa pun belum lagi dah sebut pasal raya.. Jgn cakap Mcm tu..masa berlalu pantas skang..x percaya? Pejam celik pejam celik je ... Jgn mommies kekalutan dihujung dah nak raya pening mencari baju baby dengan tema yg diinginkan. Lagipun xsalah kalau membuat persediaan Awal raya tahun ni. 😉 . Pada Mommies yg suka buat persediaan Awal utk #raya2019 boleh lah wasap/pm/Dm bonda utk grab koleksi dari Fortuna baby shop ni. Kelebihan baju melayu baby #RM39 dari Fortuna Baby Shop ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵ . ✅Material Lycra berkualiti ✅Baju dan seluar asing (tidak bercantum) ✅Jahitan yang kemas dan tidak perlu digosok ✅Getah penuh di bahagian pinggang menjamin keselesaan anak ✅Meresap peluh ✅Ringan dan tidak panas di tubuh anak ✅Warna yang menarik dan tidak luntur ✅Murah dan sangat berpatutan! ✅Sesuai untuk bayi yang berumur 0~1Tahun (bergantung juga pada #saiz badan bayi) ✅Ukuran lengkap kami sediakan. Sila ukur badan anak untuk kepastian; . . ⚠️Free size; Bahu: 19.5cm Labuh baju: 30cm Labuh tangan: 25.5cm Ukur lilit dada: 52cm Pinggang: 35cm Labuh seluar: 40cm . 💰RM39/sepasang 📮Postage RM9SM // RM12 SS . 📢 AMARAN, STOK MEMANG #TERHAD, Wassap 0172599453-tekan di link bio #bajubaby #bajubabycomel #bajubabycomelmalaysia #permatahatiibudanayah #comelbergaya #bajubabyperempuan #bajubabylelaki #bajubabygirlmalaysia #bajubabyboymalaysia #kurtababyboy #bajubabybergaya #bajukanakkanak #inspiredbonds #inspiredbondamurah #anakmanjabonda #babycute #bajumelayu #bajumelayumurah #fortunababyshop #persediaanawalraya2019 #majlisaqiqah #bajuraya2019

Share 1 0
bajubaby_nnasbonda_online. #testimoni 
BAJU MELAYU BABY(0-12mths)
.
.
Baju Melayu Baby #viral yan

#testimoni BAJU MELAYU BABY(0-12mths) . . Baju Melayu Baby #viral yang telah mendapat sambutan tinggi selama 3 tahun berturut2 kini telah didatangkan dengan warna2 #baru! . . Mommies dah terfikir difikiran #temaraya2019 ni warna apa? Dah terbayang2 dimata warna apakah yg akan menyinari Mommies sekeluarga dipagi raya nanti? Haaa...lebih 25 warna yg Fortuna baby shop sediakan utk pilihan Mommies utk hero kesayangan❤️👶🏻 . Ishhh! Apa lah...puasa pun belum lagi dah sebut pasal raya.. Jgn cakap Mcm tu..masa berlalu pantas skang..x percaya? Pejam celik pejam celik je ... Jgn mommies kekalutan dihujung dah nak raya pening mencari baju baby dengan tema yg diinginkan. Lagipun xsalah kalau membuat persediaan Awal raya tahun ni. 😉 . Pada Mommies yg suka buat persediaan Awal utk #raya2019 boleh lah wasap/pm/Dm bonda utk grab koleksi dari Fortuna baby shop ni. Kelebihan baju melayu baby #RM39 dari Fortuna Baby Shop ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵ . ✅Material Lycra berkualiti ✅Baju dan seluar asing (tidak bercantum) ✅Jahitan yang kemas dan tidak perlu digosok ✅Getah penuh di bahagian pinggang menjamin keselesaan anak ✅Meresap peluh ✅Ringan dan tidak panas di tubuh anak ✅Warna yang menarik dan tidak luntur ✅Murah dan sangat berpatutan! ✅Sesuai untuk bayi yang berumur 0~1Tahun (bergantung juga pada #saiz badan bayi) ✅Ukuran lengkap kami sediakan. Sila ukur badan anak untuk kepastian; . . ⚠️Free size; Bahu: 19.5cm Labuh baju: 30cm Labuh tangan: 25.5cm Ukur lilit dada: 52cm Pinggang: 35cm Labuh seluar: 40cm . 💰RM39/sepasang 📮Postage RM9SM // RM12 SS . 📢 AMARAN, STOK MEMANG #TERHAD, Wassap 0172599453-tekan di link bio #bajubaby #bajubabycomel #bajubabycomelmalaysia #permatahatiibudanayah #comelbergaya #bajubabyperempuan #bajubabylelaki #bajubabygirlmalaysia #bajubabyboymalaysia #kurtababyboy #bajubabybergaya #bajukanakkanak #inspiredbonds #inspiredbondamurah #anakmanjabonda #babycute #bajumelayu #bajumelayumurah #fortunababyshop #persediaanawalraya2019 #majlisaqiqah #bajuraya2019

Share 4 0
tasblacu. .
Selamat sore... Tes Mata... Ada berapa huruf f digambar itu
.
.
Tuli

. Selamat sore... Tes Mata... Ada berapa huruf f digambar itu . . Tulip Craft Bogor Tas Blacu & Tas Kanvas . OPEN RESELLER & DROPSHIPER CARA ORDER : ✅Contact wa/call CS 081295679898 ✅Atau cukup klik link di Bio . . #blacu #tasblacu #taskanvas #spunbond #grosirspunbond #nikahan #workshopforkids #seminarbisnis #riaspengantinsyari #inspirasinikah #inspirasiweddingmuslim #inspirasipengantinmuslim #weddingorganizerbogor #weddingorganizersyari #eventorganizerindonesia #eventorganizermurah #majlisaqiqah #spunbondbogor #spunbondpackaging #grosirspunbondbogor

Share 163 2
su.aida.hassan. Weddingguestbook.... 💯% handmade
.
📣Rm75 - Rm90
💞100pages(printed 5

Weddingguestbook.... 💯% handmade . 📣Rm75 - Rm90 💞100pages(printed 5design) 🌈Quillingflowers/quillingart 📍Hard Cover.. 🌼A4 size 🌠Sold Out . . 😊✌More details..✔dm . #whitecanvascraft #quillingflower #quilling #qullingpaper #quillingart #guestbook #guestbookmalaysia #guestbookmurah #weddingguestbook #wedding #malaywedding #bukutamu #art #craft #birthday #majlis #majlisaqiqah #majlistunang #kerjakawin #sanding #ambiltempahan #pelaminmurah #pelamintunang #pelamindiy

Share 40 6
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});