#majlisaqiqah

Posts Share

glamweddings. We present to you ‘ Yusoff Al-Qardawi versailles BedChamber ‘ #majlist

We present to you ‘ Yusoff Al-Qardawi versailles BedChamber ‘ #majlistahnik #majlisaqiqah #eventbyrizalman

Share 10036 87

24/11/2018 - Emir’s Majlis Aqiqah. Alhamdulillah everything went well. Thank you so much to those who came yesterday 😉 #muhammademirfaris #majlisaqiqah

Share 103 4
buttonmybuttons. .
TEMPAHAN HEADBAND untuk next weekend LAST ORDER TODAY ya mommies ❤️

. TEMPAHAN HEADBAND untuk next weekend LAST ORDER TODAY ya mommies ❤️ . Ada lebih 150 design ready stock. Khas buat mommy yg nk customise headband untuk special occasions juga ada! Mommy boleh je bagi any inspiration color yg di inginkan / gambar dress / color conbination theme. Nanti Cheda akan design khas mengikut pesanan . New!! Follow Buttonmybuttons new baby collection . @buttonmybuttons.baby @buttonmybuttons.baby @buttonmybuttons.baby . #baby #babygirl #girl #handmade #babies #love #buttonmybuttonshandmade #headbandbabymalaysia #bow #ribbon #forbaby #newborn #babymalaysia #handmadebabyheadband #malaysia #kidsfashion #handmadeheadbandforbabies #instababy #babymalaysia #aqiqah #cukurjambul #babyshopmalaysia #artismalaysia #anakperempuan #berendoi #majliscukurjambul #majlisaqiqah #barangbabymalaysia #barangbabymurah

Share 280 6
glamweddings. Yusoff AlQardawi ‘s versailles bedchamber by @glamweddings #majlisaqiq

Yusoff AlQardawi ‘s versailles bedchamber by @glamweddings #majlisaqiqah

Share 3605 15

Majlis Aqiqah Dan Birthday AQEIL & NAYLA #majlisaqiqah #birthday #labuanphotographer

Share 123 1
supercunwedding. Kreatifff betul idea customer kali ni😍 terasa nak naik hot ballon bil

Kreatifff betul idea customer kali ni😍 terasa nak naik hot ballon bila tengok decor buaian berendoi yg lain dr yg lain utk majlis aqiqah puteri tercinta. . Thanks Encik @zaidietaza share gambar yg rare dengan kami ❤ & selalu sewa props dari SuperCun utk DIY apa2 majlis 😚 . #scw rental items : -Buaian Berendoi 2 layer (Gold) -Pasu Gold -Bunga Hydrangea -King Easel -Shaggy Carpet . Kalau anda ada idea yg hebat2 yg ingin direalisasikan jom sewa props dengan kami 😉 Dapatkan Catalog brg sewa @ quotation boleh terus whatsapp team #SCW 010-6333377. . #sewabuaianberendoi #buaianberendoi #majlisaqiqah #majliscukurjambul #majlisberendoi #pelaminaqiqah #pelamincukurjambul

Share 28 1
hansminofficial. Lace by @lbrsmy 
For #abpbh31#abpbh #fullpakejberendoi#majlisaqiqah#ha

Lace by @lbrsmy For #abpbh #pesonapengantin 017-811 7138 HANIFF 017-681 7138 AMIN 017-811 7138 HANIFF 017-681 7138 AMIN

Share 1450 30
luvlyreenbeauty. .
Syukur Alhamdulillah selesai Aqiqah Asmus Yusouf. Terima kasih kepad

. Syukur Alhamdulillah selesai Aqiqah Asmus Yusouf. Terima kasih kepada semua ahli keluarga yg bekerja keras, Mak Abah, adik beradik , anak2 buah malin, ipar-ipar saya, moksu, ciknon, sedara mara, dan tidak Di lilupakan juga kepada tetamu yg hadir..memeriahkn majlis ini. . Semoga Asmus Yusouf membesar dgn baik, terpelihara dari penyakit yg merbahaya, perkara buruk, terlindung dari segala bentuk gangguan makhluk halus, sihir, Jin, syaitan, ilmu hitam, qadam ilmu dll.. . Semoga Asmus Yusouf menjadi anak yg Soleh & Berjaya dunia dan akhirat.. Aameen. . We love u @asmus.yusouf . Terima Kasih : @cateringbyrimbun @qlynntouch. - mini pelamin @nadisbridal - kurung modern ibu yusouf @dolsa_official. - shawl ibu yusouf . #majlisaqiqah #aqiqah #anaklelaki #babyboy #4month #asmusyusouf #alindhafil #gombak #kl #winterholiday #shortvacay #family #love

Share 468 22
babykid_mommy.aleyshope. NEW NEW NEW!!! NEW DESIGN RELEASED!😍😍
.
.
.
💕Memperkenalkan ROMPER

NEW NEW NEW!!! NEW DESIGN RELEASED!😍😍 . . . 💕Memperkenalkan ROMPER ARYAN by MyComel💕 . . 💕Design terbaru Romper Baju Melayu 2019 💕Menepati konsep & kehendak ramai mommies yang menginginkan romper labuh seperti sepasang baju melayu BAJU + SELUAR 💕ROMPER ARYAN (seluar + baju) BERCANTUM & Labuh paras betis, serta lengan tiga suku 💕Design yang lebih trendi untuk si comel gayakan 💕Sesuai untuk majlis-majlis seperti hari raya, cukur jambul, majlis aqiqah, majlis berendoi, kenduri kahwin, majlis kesyukuran & doa selamat, juga selesa dipakai sepanjang hari sehingga tidur malam😁 💕Material yang superb comfy iaitu daripada kain cotton lembut (kain shirt serap peluh) 💕Setiap pembelian akan mendapat STOKIN BABY secara PERCUMA (selagi stock masih ada) . . . Harga Promosi RM45, add postage RM8SM/RM11SS . . Bagaimana untuk order? DM & terus wassup ke 01131546564 @ klik link wassup di bio😉 . . . . #romperbajumelayu #romperaryan #mycomelcollection #bajumelayuromper #romperbabyboy #romperraya #bajurayababyboy #ootd #hariraya #majlisaqiqah #cukurjambul #majliskesyukuran #majlisberendoi #kenduri #kendurikahwin #bazarpaknil

Share 1 0
babykid_mommy.aleyshope. NEW NEW NEW!!! NEW DESIGN RELEASED!😍😍
.
.
.
💕Memperkenalkan ROMPER

NEW NEW NEW!!! NEW DESIGN RELEASED!😍😍 . . . 💕Memperkenalkan ROMPER ARYAN by MyComel💕 . . 💕Design terbaru Romper Baju Melayu 2019 💕Menepati konsep & kehendak ramai mommies yang menginginkan romper labuh seperti sepasang baju melayu BAJU + SELUAR 💕ROMPER ARYAN (seluar + baju) BERCANTUM & Labuh paras betis, serta lengan tiga suku 💕Design yang lebih trendi untuk si comel gayakan 💕Sesuai untuk majlis-majlis seperti hari raya, cukur jambul, majlis aqiqah, majlis berendoi, kenduri kahwin, majlis kesyukuran & doa selamat, juga selesa dipakai sepanjang hari sehingga tidur malam😁 💕Material yang superb comfy iaitu daripada kain cotton lembut (kain shirt serap peluh) 💕Setiap pembelian akan mendapat STOKIN BABY secara PERCUMA (selagi stock masih ada) . . . Harga Promosi RM45, add postage RM8SM/RM11SS . . Bagaimana untuk order? DM & terus wassup ke 01131546564 @ klik link wassup di bio😉 . . . . #romperbajumelayu #romperaryan #mycomelcollection #bajumelayuromper #romperbabyboy #romperraya #bajurayababyboy #ootd #hariraya #majlisaqiqah #cukurjambul #majliskesyukuran #majlisberendoi #kenduri #kendurikahwin #bazarpaknil

Share 1 0
babykid_mommy.aleyshope. NEW NEW NEW!!! NEW DESIGN RELEASED!😍😍
.
.
.
💕Memperkenalkan ROMPER

NEW NEW NEW!!! NEW DESIGN RELEASED!😍😍 . . . 💕Memperkenalkan ROMPER ARYAN by MyComel💕 . . 💕Design terbaru Romper Baju Melayu 2019 💕Menepati konsep & kehendak ramai mommies yang menginginkan romper labuh seperti sepasang baju melayu BAJU + SELUAR 💕ROMPER ARYAN (seluar + baju) BERCANTUM & Labuh paras betis, serta lengan tiga suku 💕Design yang lebih trendi untuk si comel gayakan 💕Sesuai untuk majlis-majlis seperti hari raya, cukur jambul, majlis aqiqah, majlis berendoi, kenduri kahwin, majlis kesyukuran & doa selamat, juga selesa dipakai sepanjang hari sehingga tidur malam😁 💕Material yang superb comfy iaitu daripada kain cotton lembut (kain shirt serap peluh) 💕Setiap pembelian akan mendapat STOKIN BABY secara PERCUMA (selagi stock masih ada) . . . Harga Promosi RM45, add postage RM8SM/RM11SS . . Bagaimana untuk order? DM & terus wassup ke 01131546564 @ klik link wassup di bio😉 . . . . #romperbajumelayu #romperaryan #mycomelcollection #bajumelayuromper #romperbabyboy #romperraya #bajurayababyboy #ootd #hariraya #majlisaqiqah #cukurjambul #majliskesyukuran #majlisberendoi #kenduri #kendurikahwin #bazarpaknil

Share 1 0
babykid_mommy.aleyshope. NEW NEW NEW!!! NEW DESIGN RELEASED!😍😍
.
.
.
💕Memperkenalkan ROMPER

NEW NEW NEW!!! NEW DESIGN RELEASED!😍😍 . . . 💕Memperkenalkan ROMPER ARYAN by MyComel💕 . . 💕Design terbaru Romper Baju Melayu 2019 💕Menepati konsep & kehendak ramai mommies yang menginginkan romper labuh seperti sepasang baju melayu BAJU + SELUAR 💕ROMPER ARYAN (seluar + baju) BERCANTUM & Labuh paras betis, serta lengan tiga suku 💕Design yang lebih trendi untuk si comel gayakan 💕Sesuai untuk majlis-majlis seperti hari raya, cukur jambul, majlis aqiqah, majlis berendoi, kenduri kahwin, majlis kesyukuran & doa selamat, juga selesa dipakai sepanjang hari sehingga tidur malam😁 💕Material yang superb comfy iaitu daripada kain cotton lembut (kain shirt serap peluh) 💕Setiap pembelian akan mendapat STOKIN BABY secara PERCUMA (selagi stock masih ada) . . . Harga Promosi RM45, add postage RM8SM/RM11SS . . Bagaimana untuk order? DM & terus wassup ke 01131546564 @ klik link wassup di bio😉 . . . . #romperbajumelayu #romperaryan #mycomelcollection #bajumelayuromper #romperbabyboy #romperraya #bajurayababyboy #ootd #hariraya #majlisaqiqah #cukurjambul #majliskesyukuran #majlisberendoi #kenduri #kendurikahwin #bazarpaknil

Share 0 0
babykid_mommy.aleyshope. NEW NEW NEW!!! NEW DESIGN RELEASED!😍😍
.
.
.
💕Memperkenalkan ROMPER

NEW NEW NEW!!! NEW DESIGN RELEASED!😍😍 . . . 💕Memperkenalkan ROMPER ARYAN by MyComel💕 . . 💕Design terbaru Romper Baju Melayu 2019 💕Menepati konsep & kehendak ramai mommies yang menginginkan romper labuh seperti sepasang baju melayu BAJU + SELUAR 💕ROMPER ARYAN (seluar + baju) BERCANTUM & Labuh paras betis, serta lengan tiga suku 💕Design yang lebih trendi untuk si comel gayakan 💕Sesuai untuk majlis-majlis seperti hari raya, cukur jambul, majlis aqiqah, majlis berendoi, kenduri kahwin, majlis kesyukuran & doa selamat, juga selesa dipakai sepanjang hari sehingga tidur malam😁 💕Material yang superb comfy iaitu daripada kain cotton lembut (kain shirt serap peluh) 💕Setiap pembelian akan mendapat STOKIN BABY secara PERCUMA (selagi stock masih ada) . . . Harga Promosi RM45, add postage RM8SM/RM11SS . . Bagaimana untuk order? DM & terus wassup ke 01131546564 @ klik link wassup di bio😉 . . . . #romperbajumelayu #romperaryan #mycomelcollection #bajumelayuromper #romperbabyboy #romperraya #bajurayababyboy #ootd #hariraya #majlisaqiqah #cukurjambul #majliskesyukuran #majlisberendoi #kenduri #kendurikahwin #bazarpaknil

Share 0 0
babykid_mommy.aleyshope. NEW NEW NEW!!! NEW DESIGN RELEASED!😍😍
.
.
.
💕Memperkenalkan ROMPER

NEW NEW NEW!!! NEW DESIGN RELEASED!😍😍 . . . 💕Memperkenalkan ROMPER ARYAN by MyComel💕 . . 💕Design terbaru Romper Baju Melayu 2019 💕Menepati konsep & kehendak ramai mommies yang menginginkan romper labuh seperti sepasang baju melayu BAJU + SELUAR 💕ROMPER ARYAN (seluar + baju) BERCANTUM & Labuh paras betis, serta lengan tiga suku 💕Design yang lebih trendi untuk si comel gayakan 💕Sesuai untuk majlis-majlis seperti hari raya, cukur jambul, majlis aqiqah, majlis berendoi, kenduri kahwin, majlis kesyukuran & doa selamat, juga selesa dipakai sepanjang hari sehingga tidur malam😁 💕Material yang superb comfy iaitu daripada kain cotton lembut (kain shirt serap peluh) 💕Setiap pembelian akan mendapat STOKIN BABY secara PERCUMA (selagi stock masih ada) . . . Harga Promosi RM45, add postage RM8SM/RM11SS . . Bagaimana untuk order? DM & terus wassup ke 01131546564 @ klik link wassup di bio😉 . . . . #romperbajumelayu #romperaryan #mycomelcollection #bajumelayuromper #romperbabyboy #romperraya #bajurayababyboy #ootd #hariraya #majlisaqiqah #cukurjambul #majliskesyukuran #majlisberendoi #kenduri #kendurikahwin #bazarpaknil

Share 1 0
bajubaby_nnasbonda_online. BAJU MELAYU

Mommies yang ada anak #lelaki berumur seawal baru lahir s

BAJU MELAYU Mommies yang ada anak #lelaki berumur seawal baru lahir sehingga satu tahun! Baju Melayu Baby #viral yang telah mendapat sambutan tinggi selama 3 tahun berturut2 kini telah didatangkan dengan warna2 #baru! Lebih 25 warna ready stock!😱 . Pesanan kami👋 Jika dah berkenan dan ada bajet cepat2 place order! Risau warna yang Mommy nak kehabisan stok! Stok keluar laju sangat macam pisang goreng panas😋 Kelebihan baju melayu baby #RM39 dari Fortuna Baby Shop ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵ . ⚠️FREE SIZE! ✅Material Lycra berkualiti ✅Baju dan seluar asing (tidak bercantum) ✅Jahitan yang kemas dan tidak perlu digosok ✅Getah penuh di bahagian pinggang menjamin keselesaan anak ✅Meresap peluh ✅Ringan dan tidak panas di tubuh anak ✅Warna yang menarik dan tidak luntur ✅Murah dan sangat berpatutan! ✅Sesuai untuk bayi yang berumur 0~1Tahun (bergantung juga pada #saiz badan bayi) ✅Ukuran lengkap kami sediakan. Sila ukur badan anak untuk kepastian; .⚠️Free size; Bahu: 19.5cm Labuh baju: 30cm Labuh tangan: 25.5cm Ukur lilit dada: 52cm Pinggang: 35cm Labuh seluar: 40cm . 💰RM39/sepasang 📮Postage 1~4pasang RM8 SM // RM11 SS . 📢 AMARAN, STOK MEMANG #TERHAD, Wassap 0172599453-tekan di link bio #bajubaby #bajubabycomel #bajubabycomelmalaysia #permatahatiibudanayah #comelbergaya #bajubabyperempuan #bajubabylelaki #bajubabygirlmalaysia #bajubabyboymalaysia #kurtababyboy #bajubabybergaya #bajukanakkanak #inspiredbonds #inspiredbondamurah #anakmanjabonda #babycute #bajumelayu #bajumelayumurah #fortunababyshop #persediaanawalraya2019 #majlisaqiqah #majliskahwin

Share 0 0
ds.saraaa. Antara warna2 fresh utk #juwitapolkadotmadnesss hot selling girlsss !!

Antara warna2 fresh utk #juwitapolkadotmadnesss hot selling girlsss !!! Awak semua dah ready ke? Siapa nak jadi antara 100 yg bertuah dpt grab #limitedcollection #juwitapolkadotmadness kali ni cepatttt tinggalkan NO FON uolssss kat bawahhh 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻😘 Sara bagi full catalog zassss cepat sambar okayyy!!!❤️😍 . . 🛍️ PRE ORDER (Delivery start on 25th January) 💰 PROMO RM229 (XS to L) 💸PROMO RM239 (XL to XXL) . Original price RM269 . . #hanabellatrustedseller #sayajualbaju #raya2018 #rayaterlajakglam #promotion #weddingmalaysia #wedding #majlisaqiqah #kenduri #hanabellalovers #shawlmalaysia #shawl #bajukurungmoden #pleatedkurung #tunang #sale #bajuraya #collectionraya #juwitapolkadotmadness #juwitapolkadot #collectionraya2019 #topagenthanabella

Share 4 0
tasbihmini_comel. Assalamualaikum

Set tasbih+yassin/solat sunat/al mathurat+doily paper

Assalamualaikum Set tasbih+yassin/solat sunat/al mathurat+doily paper+plastik whatsapp 0129187727 untuk pertanyaan dan tempahan😊 #malaywedding #doorgiftaqiqah

Share 5 0
raysha_headband. 🎀 Kebaya Lace baby GIRL 🎀
PREORDER 2-3 week
(If cepat kami maklumkan

🎀 Kebaya Lace baby GIRL 🎀 PREORDER 2-3 week (If cepat kami maklumkan) . . 🏷 0-6 | 6-12 month | 1-2 years ( Rm79) 3 years - 4 years (Rm85) . 🍥 Jahitan yang kemas 🍥 Boleh Req warna 🍥 Boleh sedondon Kakak & Adik 🍥 Boleh Req kain kosong atau kain bercorak 🍥 Boleh bagi contoh design kebaya yg nak . . 💴 PROMO PRICE : Rm79.00 +Rm8 ☎️ 0194411692 . . #majlisaqiqah

Share 8 0
raysha_headband. 🎀 Kebaya Lace baby GIRL 🎀
PREORDER 2-3 week
(If cepat kami maklumkan

🎀 Kebaya Lace baby GIRL 🎀 PREORDER 2-3 week (If cepat kami maklumkan) . . 🏷 0-6 | 6-12 month | 1-2 years ( Rm79) 3 years - 4 years (Rm85) . 🍥 Jahitan yang kemas 🍥 Boleh Req warna 🍥 Boleh sedondon Kakak & Adik 🍥 Boleh Req kain kosong atau kain bercorak 🍥 Boleh bagi contoh design kebaya yg nak . . 💴 PROMO PRICE : Rm79.00 +Rm8 ☎️ 0194411692 . . #majlisaqiqah

Share 7 0
raysha_headband. 🎀 Kebaya Lace baby GIRL 🎀
PREORDER 2-3 week
(If cepat kami maklumkan

🎀 Kebaya Lace baby GIRL 🎀 PREORDER 2-3 week (If cepat kami maklumkan) . . 🏷 0-6 | 6-12 month | 1-2 years ( Rm79) 3 years - 4 years (Rm85) . 🍥 Jahitan yang kemas 🍥 Boleh Req warna 🍥 Boleh sedondon Kakak & Adik 🍥 Boleh Req kain kosong atau kain bercorak 🍥 Boleh bagi contoh design kebaya yg nak . . 💴 PROMO PRICE : Rm79.00 +Rm8 ☎️ 0194411692 . . #majlisaqiqah

Share 7 0
candy_buff. REFER THE POST IN THE MIDDLE
➡️➡️➡️
.
•A N Y T H E M E R E Q U E S T E

REFER THE POST IN THE MIDDLE ➡️➡️➡️ . •A N Y T H E M E R E Q U E S T E D•A N Y P L A C E•A N Y T I M E• . For booking & inquiries : + 6 0 1 1 2 1 5 1 2 6 2 1 / + 6 0 1 6 5 9 6 0 4 9 6 . . . . #CandyBuff #CandyBuffet #DessertTable #CandyBuffetIpoh #CandyBuffetMurah #CandyTable #TableStyling #TableDecoration #SupriseBirthday #WeddingCandyBuffet #MajlisAqiqah #ThemeParty #Ipoh #Perak

Share 5 0
candy_buff. What to do something special for your special ones? How about a table

What to do something special for your special ones? How about a table styling to add up the romantic vibes for your date❤️ . •A N Y T H E M E R E Q U E S T E D•A N Y P L A C E•A N Y T I M E• . For booking & inquiries : + 6 0 1 1 2 1 5 1 2 6 2 1 / + 6 0 1 6 5 9 6 0 4 9 6 . . . . #CandyBuff #CandyBuffet #DessertTable #CandyBuffetIpoh #CandyBuffetMurah #CandyTable #TableStyling #TableDecoration #SupriseBirthday #WeddingCandyBuffet #MajlisAqiqah #ThemeParty #Ipoh #Perak

Share 4 0
candy_buff. REFER THE POST IN THE MIDDLE
⬅️⬅️⬅️
.
•A N Y T H E M E R E Q U E S T E

REFER THE POST IN THE MIDDLE ⬅️⬅️⬅️ . •A N Y T H E M E R E Q U E S T E D•A N Y P L A C E•A N Y T I M E• . For booking & inquiries : + 6 0 1 1 2 1 5 1 2 6 2 1 / + 6 0 1 6 5 9 6 0 4 9 6 . . . . #CandyBuff #CandyBuffet #DessertTable #CandyBuffetIpoh #CandyBuffetMurah #CandyTable #TableStyling #TableDecoration #SupriseBirthday #WeddingCandyBuffet #MajlisAqiqah #ThemeParty #Ipoh #Perak

Share 5 1

Want to do a surprise birthday or anniversary? Let’s us celebrate your special day for you!🎉🍫 . ⬅️T H E M E : G O L D & B L A C K . •A N Y T H E M E R E Q U E S T E D•A N Y P L A C E•A N Y T I M E• . For booking & inquiries : + 6 0 1 1 2 1 5 1 2 6 2 1 / + 6 0 1 6 5 9 6 0 4 9 6 . . . . #CandyBuff #CandyBuffet #DessertTable #CandyBuffetIpoh #CandyBuffetMurah #CandyTable #TableStyling #TableDecoration #SupriseBirthday #WeddingCandyBuffet #MajlisAqiqah #ThemeParty #Ipoh #Perak

Share 7 0

Want to do a surprise birthday or anniversary? Let’s us celebrate your special day for you!🎉🍫 . ⬅️T H E M E : E M E R A L D & S I L V E R . •A N Y T H E M E R E Q U E S T E D•A N Y P L A C E•A N Y T I M E• . For booking & inquiries : + 6 0 1 1 2 1 5 1 2 6 2 1 / + 6 0 1 6 5 9 6 0 4 9 6 . . . . #CandyBuff #CandyBuffet #DessertTable #CandyBuffetIpoh #CandyBuffetMurah #CandyTable #TableStyling #TableDecoration #SupriseBirthday #WeddingCandyBuffet #MajlisAqiqah #ThemeParty #Ipoh #Perak

Share 7 0

Want to do a surprise birthday or anniversary? Let’s us celebrate your special day for you!🎉🍫 . ⬅️T H E M E : P I N K & S I L V E R . •A N Y T H E M E R E Q U E S T E D•A N Y P L A C E•A N Y T I M E• . For booking & inquiries : + 6 0 1 1 2 1 5 1 2 6 2 1 / + 6 0 1 6 5 9 6 0 4 9 6 . . . . #CandyBuff #CandyBuffet #DessertTable #CandyBuffetIpoh #CandyBuffetMurah #CandyTable #TableStyling #TableDecoration #SupriseBirthday #WeddingCandyBuffet #MajlisAqiqah #ThemeParty #Ipoh #Perak

Share 6 1
ds.saraaa. Antara warna2 fresh utk #juwitapolkadotmadnesss hot selling girlsss !!

Antara warna2 fresh utk #juwitapolkadotmadnesss hot selling girlsss !!! Awak semua dah ready ke? Siapa nak jadi antara 100 yg bertuah dpt grab #limitedcollection #juwitapolkadotmadness kali ni cepatttt tinggalkan NO FON uolssss kat bawahhh 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻😘 Sara bagi full catalog zassss cepat sambar okayyy!!!❤️😍 . . 🛍️ PRE ORDER (Delivery start on 25th January) 💰 PROMO RM229 (XS to L) 💸PROMO RM239 (XL to XXL) . Original price RM269 . . #hanabellatrustedseller #sayajualbaju #raya2018 #rayaterlajakglam #promotion #weddingmalaysia #wedding #majlisaqiqah #kenduri #hanabellalovers #shawlmalaysia #shawl #bajukurungmoden #pleatedkurung #tunang #sale #bajuraya #collectionraya #juwitapolkadotmadness #juwitapolkadot #collectionraya2019 #topagenthanabella

Share 2 0
nilaicottoncandy. Inginkan majlis yang luar biasa! membuatkan tetamu “TERKESIMA & JATUH

Inginkan majlis yang luar biasa! membuatkan tetamu “TERKESIMA & JATUH HATI” dengan majlis anda! Servis yang hebat dan cekap! . Cetuskan “KEMANISAN” dalam majlis anda bersama Nilai Cotton Candy. Kami menyediakan perkhidmatan untuk semua majlis, WEDDING, KONVO, KORPORATE, LAUNCHING, DINNER, BIRTHDAY, AKIKAH, BERTUNANG, FAMILY DAY, KARNIVAL: LiVE FREE FLOW - Cotton Candy 🧤4 Hours Event 🧤1 Handsome Crew 🧤FREE Unlimited Stick . - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Dapatkan harga Promosi New Year Kenapa pilih kami? 🍭 Bersih 🍭 Crew yang cekap 🍭 Mesin Cotton Candy yang exclusive Pelanggan kami? - - - - - - - - - - - - - - - - - Birthday Mia Sara, Nilai Medical Centre Pink October Upin & Ipin, Karnival Biosimilar, Konvokesyen Sekolah Swasta, Indian Wedding, Malay Wedding dan banyak lagi. Lokasi yang kami sudah jelajah? - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - IPC Cornerstone, Hotel Bangi-Putrajaya, HGH Convention Centre KL, Inno Biologics Nilai, Nilai Mediacal Centre, Tampin dan banyak lagi Berminat untuk booking majlis anda, whatsapp kami segera 017-2450438 017-2450438 017-2450438 #cottoncandy #hotelputrajayabangi #livecottoncandy #nilaicottoncandy #hotelbangiputrajaya cottoncandy #cottoncandymurah #cottoncandynilai #gulakapas #gulakapasmurah #gulakapassedap #bandarbarunilai #bandarbarunilaidelivery #nilai #bazarpaknil #cottoncandy #cottoncandymurah #cottoncandynilai #gulakapasmalaysia #gulakapas #gulakapasmurah #gulakapassedap #bandarbarunilai #bandarbarunilaidelivery #nilai #bazarpaknil #birthdaycelebration #majlisaqiqah

Share 13 0
ds.saraaa. Antara warna2 fresh utk #juwitapolkadotmadnesss hot selling girlsss !!

Antara warna2 fresh utk #juwitapolkadotmadnesss hot selling girlsss !!! Awak semua dah ready ke? Siapa nak jadi antara 100 yg bertuah dpt grab #limitedcollection #juwitapolkadotmadness kali ni cepatttt tinggalkan NO FON uolssss kat bawahhh 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻😘 Sara bagi full catalog zassss cepat sambar okayyy!!!❤️😍 . . 🛍️ PRE ORDER (Delivery start on 25th January) 💰 PROMO RM229 (XS to L) 💸PROMO RM239 (XL to XXL) . Original price RM269 . . #hanabellatrustedseller #sayajualbaju #raya2018 #rayaterlajakglam #promotion #weddingmalaysia #wedding #majlisaqiqah #kenduri #hanabellalovers #shawlmalaysia #shawl #bajukurungmoden #pleatedkurung #tunang #sale #bajuraya #collectionraya #juwitapolkadotmadness #juwitapolkadot #collectionraya2019 #topagenthanabella

Share 6 1

Prepacked foods [individually pack for 100paxs] | Thank you Pn Rosmah | Denai Alam • MENU •••••••• Fried Bihun Kuih Keria Kuih Karipap Talam Seri Muka • whatsapp 017.820.2412 to order for your event Birthday Party | Engagement | House Warming | Majlis Kenduri & Tahlil | Office Meeting & Training | Seminar • www.wasap.my/+60178202412 www.wasap.my/+60178202412 www.wasap.my/+60178202412 • • Looking for CATERER to cater for your event? Delicious foods and nice buffet setup? CONTACT US NOW for the great packages • • We serve CATERING & PREPACKED FOODS #cateringservices #corporatecatering #klcatering #klcateringservices #cateringshahalam #cateringkotadamansara #cateringklang #cateringkualalumpur #cateringselangor #cateringdenaialam #cateringbukitjelutong #foodporn #fooddelivery #fooddeliveryservice #fooddeliveryshahalam #fooddeliverysubangjaya #fooddeliverydenaialam #fooddeliverybukitjelutong #fooddeliverykotadamansara #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverycyberjaya #fooddeliveryselangor #fooddeliveryklangvalley #kidsbirthdayparty #majlisaqiqah #birthdayparty #officemeeting #officetraining #friedbihun #mihungoreng

Share 10 1