(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Posted @withrepost@sahi.leena.shah_alam SAHI juga ada liquid supplement 🥳 Kalini dalam booster, ada semua bahan dalam sahi tablet + buah delima + avocado + berry. So nama dia SAHI BOOSTER TRIPLE ACTION sebab tambahan 3 ingredients tu Mudah sangat. Koyak dan minum terus! Yummsss. Bukan bertenaga je, macam2 kebaikkan boleh dapat. Stok terhad tauu jangan cakap sis tak bgtau🥰 hiks RM69 je untuk 15 sachet Berminat? Whatsapp / dm cepat. Free consultation SAHI - satu2nya jenama SARANG BURUNG pertama dimalaysia #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #produkviral #produkmalaysia #sahihq #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #sahisoap #sahibirdsnestsoap #barsoap #facialsoap #sabunsarangburung #teamsahizye

Share 0 0
madushuib_byatie. Selamat Pagi
Salam menjemput rezeki💕
.

Sudah ambil madu pagi ni?

An

Selamat Pagi Salam menjemput rezeki💕 . Sudah ambil madu pagi ni? Antara khasiat dan kelebihan madu asli . 🍯Sumber vitamin dan mineral 🍯Meningkat kan jumlah sel darah merah 🍯Penganti gula 🍯Banyak kegunaan kesihatan 🍯Madu sebagai prebiotik 🍯Pelembab kulit 🍯Penawar batuk 🍯Mengurangkan simptom elergik 🍯Memberikan tenaga 🍯Menjauhkan diri anda dari kanser 🍯Madu didalam masakan . #shuibsepahtu #sitisarahraisudin #madudansarang #maduviral #madushuib #maduoriginal #cikgu #meletop #minibar #royazman #makanankesihatan #bidor #madustix #madulemon #batuk #asma #berbukapuasa #assalamualaikum #makanansedap #khasiatmadu #sungkai #propolis #maduhalia #bakarlemak #royaljelly #makanansunnah #buangangin #tenaga #ramadhan #tapah

Share 1 0
dakwah_manhaj. Begitu teladannya para salaf dahulu sehingga ia sangat benci dengan po

Begitu teladannya para salaf dahulu sehingga ia sangat benci dengan popularitas. Sangat jauh berbeda dengan zaman saat ini Semoga Allah jauh kan kita dari sifat semacam itu. . . . . Follow @dakwah_manhaj Share dan tag orang terdekatmu.! . . . #dakwahsunnah #makanansunnah #ustadzsunnah #ahlussunnah #kajiansunnah #dakwahsalaf #kajiansalaf #manhajsalaf #ustadzsyafiqbasalamah #ustadkhalidbasalamah #ustadzfirandaandirja #instalike #fromhijrahtodakwah

Share 3 0

Umaima Nutri C Plus sangat baik untuk ibu mengandung Boleh start minum seawal usia kandungan 😁 Sangat banyak manfaat Umaima pada ibu mengandung . 👍Kebaikan umaima untuk ibu mengandung 1. Menaikkan HB 2. Manghilangkan loya n pedih ulu hati 3. Beri tenaga n badan rasa ringan 4. Nutrien sempurna untuk bayi n IQnya tinggi 5. Dan khasiat yang PALING popular ialah membantu mengurangkan risiko bayi terkena kuning berpanjangan . InshaAllah semuanya dengan izin Allah SWT . 🙋@tyah.garage STOKIS UMAIMA. . 📲 DM atau WHATSAPP 0172055519. KLIK LINK 👉🏻 www.wasap.my/60172055519 . FREE COD SEKITAR 🐞 AMPANG 🐞 PUSAT BANDAR KL 🐞 HULU KELANG 🐞 GOMBAK . SELF COLLECT 🐞 AMPANG JAYA . POS 🐞 Seluruh MALAYSIA #Umaima #UmaimaKids #UmaimaVitglow #makanansunnah #SusuKambing #sayajual #kedaionline #bazar #Instaniaga #kedaionlinemalaysia #instashopmalaysia #igshopmalaysia #Wanita #IbuHamil #IbuMengandung #MilkBooster #bazaarpaknil #sayajualonline #viral #visitmyig #UmaimaTeamTyah #TeamTyah

Share 1 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
seraimashq. BANYAK PAHALA TAPI JARANG DILAKSANAKAN!
.
.
ISLAM adalah agama yg sang

BANYAK PAHALA TAPI JARANG DILAKSANAKAN! . . ISLAM adalah agama yg sangat menjunjung tinggi adab & tatasusila sesama Muslim.. . . Sebab tu Islam merupakan sebuah agama yg amat menitikberatkan adab-adab dlm berkomunikasi dan tatasusila sama ada Islam atau bukan Islam.. . . Daripada al-Bara’ berkata, bahawa Rasulullah SAW bersabda: 👉“Tidaklah ada dua orang muslim itu apabila bertemu, lalu bersalamanan, melainkan akan diampunkan dosa keduanya sebelum mereka berpisah.” [Riwayat Ahmad (18547)] . . P/S: Pagi2x ni rajin kan lah berjabat tangan kerana besar pahalanya tapi mengikut jenis jantina ye.. Jgn salah jantina pulak, naya nnti . . SERAIMAS | RAJA SEGALA HERBA #SeraiMas #RajaSegalaHerba #SeraiMasHidayahGold #SeraiMasKurmaHidayahPlus #Halal #Original #Kkm #Ibubapa #Anakanak #Pelajar #Wargatua #Gayahidupsihat #Makanansunnah #Surirumah #Kesihatan #SeisiKeluarga #Aktif #Asma #Gastrik #Contest

Share 1 0
nrc_sahijohorbahru. Rahsia Nora cantik dan sihat 😍 Kunyah je SAHI Sarang Burung ❤️ you al

Rahsia Nora cantik dan sihat 😍 Kunyah je SAHI Sarang Burung ❤️ you alls dah kunyah SAHI ke belum pagi tadi? If belum boleh consume petang atau malam nanti okayy . Ingat SAHI, ingat SARANG BURUNG ❤️ dirumuskan khas tanpa kolagen. SAHI KEEPS YOU HEALTHY & FLAWLESS sarang burung pertama dalam bentuk tablet di Malaysia . . 📲 http://www.wasap.my/60187770714 #sahifeedback #sahitestimoni #teamsahi #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #produkviral #produkmalaysia #sarangburungwalit #teamsahiradhiah #sahisoap #sahibirdsnestsoap #barsoap #facialsoap #sabunsarangburung #pencucimuka

Share 3 0
zaki_athaa. Abdullah bin Muhammad Al Baghawy berkata, \"Aku mendengar *Abu Abdillah

Abdullah bin Muhammad Al Baghawy berkata, "Aku mendengar *Abu Abdillah Ahmad bin Hambal* mengatakan: Aku akan terus menuntut ilmu sampai aku masuk ke liang kubur." Syarafu Ashabil Hadits, Hal 68. Atsar.id Zaki Ataillah Tj.Barulak | 19 Dzulqaedah 1440 H . #like4like #photographer #ahlusunnahwaljamaah #puasasunnah #photos #instadaily #kodak #pejuangsunnah #panning #likeforlike #amalansunnah #keepfilmalive #photooftheday #family #photographylovers #sunnahreminders #sunnahrasul #slr_shot #pusatbukusunnah #ustadzsunnah #quranandsunnah #instalike #makanansunnah #instagood #panningshot #nikon #cahayasunnah #picoftheday #followme #belajarsunnah

Share 10 2

Sufyan bin Uyainah mengatakan: "Orang yang berakal bukanlah orang yang mengetahui kebaikan dan keburukan. Tiada lain orang yang berakal adalah seseorang yang apabila melihat kebaikan, ia pun mengikutinya. Dan apabila melihat keburukan, ia pun menjauhinya." - Hilyatul Auliya karya Abu Nuaim (8/339) & Syuabul Iman karya Al Baihaqi (4664). Atsar.id Zaki Ataillah Tj.Barulak | 19 Dzulqaedah 1440 H . #belajarsunnah #likeforlike #photos #slr_shot #like4like #cahayasunnah #amalansunnah #family #ustadzsunnah #ahlusunnahwaljamaah #puasasunnah #picoftheday #pejuangsunnah #followme #kodak #instadaily #sunnahrasul #sunnahreminders #instalike #photooftheday #quranandsunnah #pusatbukusunnah #photographylovers #panningshot #instagood #makanansunnah #nikon #panning #keepfilmalive #photographer

Share 11 2
zaki_athaa. Al-Ashma'i mengatakan : \"Barang siapa tidak mau (bersabar) menanggung

Al-Ashma'i mengatakan : "Barang siapa tidak mau (bersabar) menanggung kehinaan menuntut ilmu meskipun hanya sesaat, maka dia akan tetap berada dalam hinanya kebodohan untuk selama-lamanya." - Thobaqotus Syafi'iyyah hal.149 __________ Atsar.id Zaki Ataillah Tanjung Barulak | 19 Dzulqaedah 1440 H . #picoftheday #cahayasunnah #keepfilmalive #sunnahrasul #panning #nikon #followme #slr_shot #ustadzsunnah #photooftheday #panningshot #photos #like4like #photographylovers #likeforlike #kodak #pusatbukusunnah #photographer #family #instagood #sunnahreminders #makanansunnah #ahlusunnahwaljamaah #pejuangsunnah #amalansunnah #puasasunnah #instalike #quranandsunnah #belajarsunnah #instadaily

Share 11 0

YEEESSSSS!!! Dont lack between beauty and healthy. Beauty come from having a pretty mind, a pretty heart, and most importantly a beautiful soul not only size by your look. . Being healthy is d way you treat yourself better in order to get amount self love to your self🙆 . Setujuuu ?? . . Mau ingetin, kelas diet 💯 ONLINE Agustus PENDAFTARAN 🔊🔊 Berani Langsing Online ❤️ #langsingdarihape. . Konsultasi kontak link di biodata @coachslimfit http://bit.ly/TanyaPutriDetailnya Atau bisa ke Whatsapp ke 085274285052 . Bukan sekedar diet, cara kami berbeda. Turun Berat Badan Online Dari Mana Saja 😍 . ✅ Mudah nya turun berat badan dg bimbingan ILMU dan team support‼️ . ✅ Lebih menyengkan, total makan 5-6x dalam sehari termasuk ada menu cemilan nya 2-3x dalam 1hari 🤤 . 🚺 Saya Putri ideal langsing 6 kg dengan tetap makan makanan kesukaan. 💟 Berpengalaman 4th sbg pembimbing pola makan diet sehat . . #infosehat #turunberatbadan #buanglemak #dietbasic #coachlangsingonline #eatcleanpadang #coacherbalifepadang #herbalifepadang #herbalifepadangpanjang #herbalifebukittinggi #tipskurus #langsingcepat #langsingmudah #langsingdarirumah #bataskalori #kalorimakanan #oneononecoaching #kimchi #dietkenyang #pilkurus #tipsdiet #makanansunnah #coachputriry #turun5kgsebulan #infosehatputri #tipsehat #dietmulaibesok #dietmulaisenin #beranilangsingonline #coachputriry

Share 6 0
angah_fittrainer. Boleh jadikan idea untuk yg baru nak mulakan pemakanan yg healthy dan

Boleh jadikan idea untuk yg baru nak mulakan pemakanan yg healthy dan yg nak turunkan berat badan. . . Simple dan sangat menarik ❤❤❤ . . Klik link di profile @angah_fittrainer @angah_fittrainer @angah_fittrainer utk dptkan one to one coaching session. . . Coach Angah❤️❤❤ | 0123452444 Coach Adi💛💛💛 | 0123971433 #coachangahkfoc #kurusfitonlinecoaching #teamfittrainer #teamnextlevel #kuruscepat #ubatkurus #dietmalaysia #jerawat #makanansunnah #plussizemalaysia #majalahnona #mingguanwanita #minyakzaitun #kurma #ysuku #bajuplussize #seluarplussize #tudungraya #promosiraya #saleraya #sedondonraya #bajumelayubudak #mirafilzah #kamaladli #tipsdiet #aidiladha #haji #rayakorban #raya2019 #rumahterbuka

Share 34 0
madu_yubalam. Mencegah Kanser Dan Masalah Jantung

Madu mengandungi flavonoids, iait

Mencegah Kanser Dan Masalah Jantung Madu mengandungi flavonoids, iaitu sejenis antioksida yang boleh mengurangkan risiko sesetengah kanser dan masalah jantung. Kanser berlaku atas banyak sebab, salah satunya adalah kerana kandungan radikal bebas yang banyak di dalam badan. Salah satu cara untuk melawan radikal bebas adalah dengan mengambil makanan yang mengandungi kadar antioksida yang tinggi. #MADUYUBALAM #AmalMaduTanpaRagu #MaduTualangAsli #MaduTualang #MaduTermurah #MaduLebah #TipsMadu #manfaatmadu #kebaikanmadu #faktamadu #jomsihat #jomsihatdancantik #sihatdancantik #makanansunnah #pasartani #sayasukamadu #usahawanfama #usahawanagro #usahawanmara #pasartanidatinhalimah #bangsajohor #sayasukamadu #halaljakim

Share 7 1

. Berita baik buat AS a.k.a Amoora Superfood lovers yg berada di kawasan Kota Kinabalu & sekitarnya, @rinn_via.co sebagai agent Amoora Superfood Sabah bersedia menyediakan khidmat pesanan COD ke tempat kediaman anda. Sampai ke lubuk #pangkalantldm @rinn_via.co menyelam menyampaikan misi khidmat COD bah. Sepoi2 angin bayu laut menyambut kedatangan @rinn ke sini😍 Subhanallah serius, cantik & damai pemandangan di sana♥️ . So, anda tak perlu gundah gulana lagi lah nak mengidam makan paste makanan sunnah yg semakin viral ni😍 . Apa dia? Masih ada lagi yg belum merasa paste AS ni😱 Adui kamurang jangan fikir & tunggu lama2. Barang baik ni tau, untuk kesihatan badan & minda kitani juga bah💪🏻. Sudah banyak testimoni kesembuhan penyakit ASBAB mengamalkan AS sebagai rutin pemakanan sunnah dalam diet mereka. Berdoa, bertawakkal sambil berikhtiar adalah anjuran yg betul dalam tuntutan agama. . Bersesuaian hadist nabi, “Ikatlah untamu lalu bertawakkallah kepada Allah.” (HR Tarmidzi). Seperti mana kita berikhtiar mencari penawar setiap penyakit lalu bertawakkal dgn iringan doa serta keyakinan yg tinggi kepada Allah. . Badan sihat dgn AS biasa, tenaga pun berganda-ganda serta minda fokus dan tenang dgn AS limited edition pula. Mahal kah? Ehh, nda bah. AS biasa harganya cuma RM36(SS), manakala AS limited edition harganya RM61(SS) sesuai dengan kualiti premium bahan-bahannya seperti tambahan madu matin, rempah ratus mahal seperti safron, kurma sukkari, riyadh, ajwa dan beberapa variety kurma premium. Malah tambahan extra delima, tiin dan aprikot. Perghh..kalau beli satu persatu, agak2 kamurang berapalah harganya tu semua kan, kann..😱 . Tapi sekarang ada good news lagi tau, Infaq sales & ASLE Infaq sales SEDANG berlangsung sampai 31hb Julai sahaja ya😱 . AS biasa RM36(SS) selepas sales kini 💲29(SS). Untuk ASLE dari RM61(SS) kini 💲46(SS). Perhatian ya, harga bertukar kepada harga asal BERKUAT KUASA pada 1hb Ogos 2019 ni. Bahh, cepat borong utk keluarga tersayang. Murah-murahhh sudah ni. . Info lanjut & COD serta postage sila hubungi Rinn 010-957 3656 . #amoorasuperfood #amoorasuperfoodlimitededition #likeforlikes #likeforfollow #like4likes #tldm #makanansunnah #madu #kurma

Share 8 0
iammulianisahisarangburung. KRASA adalah Susu Kambing PERTAMA di Malaysia dgn gabungan HABATUSSAUD

KRASA adalah Susu Kambing PERTAMA di Malaysia dgn gabungan HABATUSSAUDA, TOMATO, SARANG BURUNG, DAUN BUAH ZAITUN, BUAH BADAM Mengandungi pelbagai khasiat daripada 19 JENIS BAHAN TERBAIK untuk kecantikkan Perisa Vanilla - 1 botol RM79 (2minggu) Perisa Coklat - 1 pack RM39 (5 hari) sangat berbaloi! Mana lagi nak cari macam-macam khasiat dalam 1 botol😍 #sahi #sahisarangburung #sarangburung #krasa #krasasusukambing #susukambing #love #jerawat #jeragat #sihatdancantik #cantik #sihat #makananterbaik #makanansunnah #foodsupplement #sayajualsarangburung #19jenismakananterbaik #birdnest #tomato #teamsahizye

Share 7 0
madubeefactoryshuib. Wow 😱 banyaknya FREE GIFT!
.
.
Mcm tak percaya je kan..beli madu sara

Wow 😱 banyaknya FREE GIFT! . . Mcm tak percaya je kan..beli madu sarang 700g percuma madu 100g. . Wahh bestnya kan.. . Mai grab cepat sebelum kehabisan stock. . Nak free postage? Korang whatsapp je sis. . Klik link wassap di profile atau whatsapp je 6019-4613442. . #madushuib #madushuibalorsetar #madusitisarah #madushuibfreepostage #shopee #freepostage #mengidam #madu #maduasli #madulebahasli #madusarangasli #madusarang #madusarangviral #madusarangmurah #makanansunnah #ideahantaran @shuibsepahtu #shuibsepahtu #madushuibsepahtu #maduoriginal

Share 9 3
sahisarangburung_lyna. #Repost @sahisarangburung_lyna
• • • • • •
• • •
Nak dapat kulit idama

#Repost @sahisarangburung_lyna • • • • • • • • • Nak dapat kulit idaman dengan harga mampu milik? Mudah je. Yang penting konsisten, rajin dan disiplin 👍 . 👉 Kunyah 1 atau 2 biji SAHI sebelum tidur.. sangat penting ya.. untuk memperbaiki sel-sel kulit secara semula jadi, memperbaiki sistem penghadaman, dan mengembalikan keremajaan kulit sewaktu kita tengah tidur ✔ . . 👉 Minum 2-3l air sehari okayy ✔ . . 👉 Jaga kebersihan towel muka, sarung bantal serta cadar juga ✔ . . ❤ 📱WhatsApp 017 2032487 😊 . . 🌹Mendapat kelulusan KKM . COD area 🚙🚙🚙🚙🚙 . Bandar Manjalara . Kota Damansara . Damansara Damai . Subang Airport . Subang Perdana . Subang Bestari . Kg Melayu Subang . Sg Buloh . POSTAGE SELURUH MALAYSIA 🇲🇾 . . SAHI UNTUK SEMUA 🥰 #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #produkviral #produkmalaysia #sahihq #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #sahisoap #sahibirdsnestsoap #barsoap #facialsoap #sabunsarangburung #travel #holiday

Share 1 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

. . [KHAS BUAT IBU BAPA PENYAYANG :] ANDA TERINGIN NAK BANTU ANAK MUDAH BANGUN PAGI DAN FOKUS DI DALAM KELAS?. . Saya cikgu, anak duduk asrama. Selalu jugak mengadu badan penat, letih, lesu, dalam kelas asyik mengantuk. Sebelum ni pernah try bagi dia macam-macam vitamin. Satu pun tak jalan, sebab dia tak suka. . Lepas saya jumpa alfateh saya pos Al Fateh dekat anak sy di asrama. Alhamdulillah memang dia cakap "mama, al fateh buatkan adik senang belajar ma, poskan lagi. Nak habis dah nie". Syukur sangat, saya tak perlu risau lagi kalau dia belajar jauh jauh. -Cikgu Eishah, Sk Bandar Baru, Batang Kali. . . Alhamdulillah, kenapa kita masih di situasi yang sama jika ada penyelesaian yang mudah utk anda dan anak anak? Keberkesanan Al Fateh sangat sangat memberi impak besar dalam kehidupan seharian. Hampir 700 ratus ribu testimoni terbaik Al Fateh telah diterima. Kesan seawal 3 Hari. . . Anda tidak percaya? Khasiat setiap sunnah pasti membawa KEJAYAAN. Kami tawarkan anda satu kebaikkan dalam 1 harga yang mampu milik. Dapatkan alfateh junior untuk anak yang anda sayang. . Whatsapp link dibawah⤵️ www.wasap.my/60177469976/iafj

Share 8 1
sahisarangburungsarawak. Anda mengalami masalah seperti di atas?? Boleh cuba Krasa perisa Cokla

Anda mengalami masalah seperti di atas?? Boleh cuba Krasa perisa Coklat. Rm39 sahaja utk 5 sachet. Sedap & tidak rasa muak. Cuba dulu baru tahu.😊 #sahikuching #sahisarangburungsarawak #krasaChoc #sedap #makanansunnah

Share 2 1
kedai.arab.mama. Jom beli dengan Mama.. Olive Oil Arab! RM29..botol medium 500ml.. Harg

Jom beli dengan Mama.. Olive Oil Arab! RM29..botol medium 500ml.. Harga x termasuk postage. Berminat🛒🛍 boleh oder melalui whatsapp 014-6399049 📲😍☺️ shukran jazilan🤲 #kedaiarabmama #kedaiarab #spicekabsah #makanansunnah #candy #rempanasimandy #nougatarab #nougat #halva #halal #oliveoil #kedaiarabonline #mamashop #sayajual #bazarpaknil #sayajualonline #bisnesonlinemalaysia #bisnesonline #kedaiarabmalaysia #sitinurhaliza #ctdk #noradanish #gengmasjid #chefammar #atvanillalatte #masak #remyishak #mirafilzah #rozitachewan

Share 3 0