#makeupartistmalaysia

Posts Share

SOLEMNIZATION | My pretty bride. Thank you aunty sudi ambil dgn ainaa. Swipe for before and after. . ❤️Shawl styling by me 💐: @ju3ju3 . . Siapa y masih blm ada MUA untuk majlis nnti, boleh book dgn ainaa cepat2 ye. Boleh dm or email ainaa with full details untuk memudahkan ainaa bg full quotation inc transport charge if ada. 😊 Tarikh: Location: Jenis event: . . #muacyberjaya #muaputrajaya #muaseremban #muaportdickson #muanilai #muakl #muakajang #muabangi #noeyebrowtrimming #muamalaysia #makeupkonvo #uthmjohor #makeupbatupahat #makeupjb #muajb #makeupartistmalaysia #makeup #makeupartistkl #ainaanabillamakeup #muajohor #muabatupahat #makeupartistkualalumpur #muamelaka #muabp #makeupmanis2 #muakl #muaselangor #makeupselangor #makeupartistselangor

Share 2375 11
makeupbynadianordin. Makeup nikah Riza today.❤️ soft look as requested. Tq riza for having

Makeup nikah Riza today.❤️ soft look as requested. Tq riza for having me dr tunang sampai sanding. Sory ya terkurang mana2.😘💕 . . Products used: - soft beauty sponge @tootsiecosmetics - foundation @narsissist - concealer @toofaced - eyeshadow @urbandecaycosmetics naked heat pallete - eyebrowgel @syedewacosmetics - lipmatte code Puspa wangi @sobellacosmetics_hq . . @makeupbynadianordin . Alhamdulillah❤️ For makeup service/ class pls whatsapp 017-2342299 Nadia💋 . #sephoramalaysia #benefitcosmetics #chanel #makeupbynadianordin #muamalaysia #muakl #muaseremban #muamalaysia #muanilai #muaputrajaya #muaseremban #muaklang #muashahalam #muakajang #muaampang #muaselangor #makeupartistmalaysia #makeupartistselangor #makeupartistshahalam #muagombak #muarawang #muasungaibuloh #muadamansara #muakepong #muasetapak #makeupartistkualalumpur #makeupartistkl #narsmalaysia #macmalaysia #urbandecaymalaysia #kelasmekap

Share 1105 21
fazs.faozi. Kakfaz belanja tutorial makeup menggunakan product dari @fazsbeautyhq

Kakfaz belanja tutorial makeup menggunakan product dari @fazsbeautyhq utk #fazsbeautiful semua 🥰 . 🌸Paling penting base WAJIB Vitamin C Gel Moisturizer. RM79 setanding kualiti antarabangsa 💕 🌸Eyebrow Brows&Me paling best sbb lancar je nk lukis. Yg penting color kening tu lawa ok. RM30 je seriously? . 🌸Eyeliner I Curve You is the best 👍🏼. Super black & hyper sharpe, murah pulak tu RM50 je harga promo 😱 . Korang boleh follow @fazsbeautyhq and order kat situ ok? Muahmuah 💋 . Penampakan @blushbysyafiqah disitu 😝. Welcome back jahhh ! . Model syantik kakfaz @sabrinaaismail . #fazsfaozimakeup #mua #muakl #muaklselangor #muamalaysia #makeupartistmalaysia #makeupartist #bridalmakeup #naturalmakeupartist #photoshoot #makeups #studiomakeup

Share 1406 24
rehann.s. BLUE CUTCREASE LOOKS 🦋💙 Anyway, Go visit my facebook page, if you gu

BLUE CUTCREASE LOOKS 🦋💙 Anyway, Go visit my facebook page, if you guys wanna watch this makeup live tutorial (fb page: Makeup By Rehansapri) 💋 For this looks, im using foundation stick by @anastasiabeverlyhills code “caramel” , eyeshadow by @morphebrushes X @jamescharles and lips by @elfcosmetics code “dark brown” mix @maccosmetics code “nicki nude” I get all of this from @sleekchic_my 😍 guys go follow @sleekchic_my @sleekchic_my @sleekchic_my NOW!! • TAGS #Makeupartist #makeuptutorial #makeupartistsworldwide #beauty #makeuponfleek #makeupbyrehansapri @undiscovered_muas @talentsnetwork @makeuptutorialsx0x @makeuprevolution @muadrop @malemuas @hypnaughty.makeup #makeupartistmalaysia #muamalaysia #makeuptransformation #makeupvideos #makeupidea

Share 42 2
zhalva_eyelash. Ready 
Wa 083962351781

#muapadang#muabandung#muapalembang#muajogja#mu

Ready Wa 083962351781 #muajohor#

Share 8 1
beautysecrets8899. 📌ARSYA SERUM💕
🌸 Melembapkan kulit sambil memberikan efek glowing &

📌ARSYA SERUM💕 🌸 Melembapkan kulit sambil memberikan efek glowing & flawless 🌸 Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan 🌸 Mengecilkan pori2 supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak. 🌸 Merawat serta menghilangkan jerawat & jeragat 🌸 Mengurangkan kedutan dan garis2 usia yang terbentuk di wajah akibat stress dan peningkatan usia 🌸 Boleh dijadikan base makeup supaya makeup tahan lebih lama 🌸 Menjadikan kulit serta wajah sentiasa kelihatan segar cantik berseri2 . Arsya Serum Mengandungi:- ✅ Aloe Vera ✅ Chamomile ✅ Apple Stemcell ✅ Vitamin C ✅ Vitamin E . Harga : RM 8.00 . Jgn menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not? . whatsapp +6014-9922019 atau click whatsapp link di bio . #foundationmalaysia

Share 27 2
lilkhalila. JERAWAT? Meh baca ni

Do|Dont Masalah Jerawat ❌ Jangan picit jerawat.

JERAWAT? Meh baca ni Do|Dont Masalah Jerawat ❌ Jangan picit jerawat. Kerana ia akan merebak ke kawasan yang lain. ❌ Jangan guna minyak untuk rambut sebelum tido. Gunakan selepas mandi dan beri masa antara selepas mandi dan sebelum tido sehingga kering rambut ❌ Jangan biarkan rambut/bangs mengerbang terkena muka. Minyak dari rambut akan disebarkan ke kulit muka dan boleh jadi penyebab jerawat ❌ Jangan scrub fizikal. Hanya scrub chemical. ❌ Jangan gunakan air panas. Hanya guna air suam untuk kurangkan masalah kulit jadi lebih kering. ✅ Cuci muka hanya menggunakan pencuci yang gentle, balanced PH dan tiada bahan kimia yang 'harsh' seperti sls yang mengeringkan kulit, alcohol yang buang semua minyak semulajadi dan paraben yang beri iritasi pada kulit yang sensitif. ✅ cuci muka setiap kali selepas shampoo rambut. kerana sisa dari cucian rambut akan turun ke muka dan terkumpul disitu dan jadi penyebab masalah jerawat ✅ Gunakan mask yang sesuai untuk rawatan jerawat dan ia mampu mengeringkan minyak berlebihan dimuka ✅ Gunakan rawatan untuk jerawat yang mengandungi AHA BHA yang mampu mematikan jerawat serta membersihkan pori. ===================================================== MASALAH JERAWAT BOLEH DIRAWAT DENGAN MENGGUNAKAN 1. CLEANSER OILY BALANCED PH GEL CLEANSER WITH VIT C ✅ gentle ✅ balanced ph. kulit berada sedikit acidic dan sangat bagus untuk skin barrier ✅ mengurangkan masalah minyak dimuka dan mengimbangi kelembapan kulit ❌ tiada harsh chemical seperti sls, paraben, alcohol yg beri iritasi kepada kulit sensitif /prone acne 2. MASK DAN AMPOULE MULTIHERBS ACNE ✅ Mask mengandungi 7 jenis herba yg ada pengiktirafan ecocert ✅ Mempunyai fungsi untuk mengeringkan minyak berlebihan namun mampu menyeimbangkan kelembapan kulit ✅ Ampoule mengandungi fungsi eksfoliasi/exfoliant chemical iaitu AHA DAN BHA yang mampu membersihkan pori serta bersihkan sel kulit mati ✅ Ampoule dan mask berfungsi seiring untuk hasil maksima kerana rubber mask mampu menyerap kebaikan dari ampoule dan mask terus masuk ke dalam. Maka jerawat akan lebih cepat dirawat #tipskulitbyBusyBody #skincaretips #skincarefreak #antiacne #makeupartistmalaysia #muakl #muasetapak #muarawang

Share 4 1

Kulit bermasalah Parut, Jeragat, Jerawat, Kulit Kusam, Tona tak Sekata? . . Kenapa perlu buat rawatan SPA? Rawatan SPA kesan lebih cepat, result dalam masa singkatkan. Lepas sekali treatment dah nampak perbezaan. . . Terkini dari BUSYBODY Because We Care Rawatan SPA terus di rumah! Dengan penggunaan Ampoule dan Mask khas yang diformulasi dari France merawat masalah dengan lebih CEPAT dan SELAMAT. . . AMPOULE dengan bahan-bahan aktif yang tinggi dan molekul-molekul yang halus cepat meresap dan bertindak dengan cepat untuk merawat berbanding Serum/Essence. . Digandingkan dengan PEEL OFF MASK dengan bahan-bahan terpilih yang membantu untuk ‘lock’ semua kebaikan Ampoule dan membantu mengandakan lagi kebaikan dengan hasil lebih Wow! . . 🔺MULTIHERBS ANTI-ACNE . Khas untuk Masalah Jerawat,kulit berminyak dan sensitif 🔺️MULBERRY WHITENING Khas untuk Masalah Jeragat, tompok hitam, parut hitam yang degil . 🔺️BOTANICAL PLACENTA GLOWING . Khas untuk Masalah sunburn, kulit kusam, tona tak sekata, parut dan ingin wajah effect kosmetik tanpa berbedak seharian. PRODUK BERKUALITI DENGAN HARGA MAMPU MILIK. . . Kini semua boleh buat rawatan SPA di rumah! #makeupaddict #muamalaysia #makeupartistmalaysia #inspirasiperkahwinan #bridalmakeup #muamalaysia #makeupartist #makeup #instamakeup #makeuplover #muakl #makeupaddict #makeupclass #hudabeauty #bridalmakeup #jerawathilang #jerawat #masalahjerawat #mukagelap #parut #paruthitam #jeragat #kulitkering #kulitkusam #masalahjerawat #jerawatsembuh #jeragat #jerawathilang #masalahkulitkusam #masalahsunburn #kulitkering #masalahjeragat #sulambedak #spatreatment #rawatanspa

Share 16 0
ciklotdotcom. Kulit bermasalah Parut, Jeragat, Jerawat, Kulit Kusam, Tona tak Sekata

Kulit bermasalah Parut, Jeragat, Jerawat, Kulit Kusam, Tona tak Sekata? . . Kenapa perlu buat rawatan SPA? Rawatan SPA kesan lebih cepat, result dalam masa singkatkan. Lepas sekali treatment dah nampak perbezaan. . . Terkini dari BUSYBODY Because We Care Rawatan SPA terus di rumah! Dengan penggunaan Ampoule dan Mask khas yang diformulasi dari France merawat masalah dengan lebih CEPAT dan SELAMAT. . . AMPOULE dengan bahan-bahan aktif yang tinggi dan molekul-molekul yang halus cepat meresap dan bertindak dengan cepat untuk merawat berbanding Serum/Essence. . Digandingkan dengan PEEL OFF MASK dengan bahan-bahan terpilih yang membantu untuk ‘lock’ semua kebaikan Ampoule dan membantu mengandakan lagi kebaikan dengan hasil lebih Wow! . . 🔺MULTIHERBS ANTI-ACNE . Khas untuk Masalah Jerawat,kulit berminyak dan sensitif 🔺️MULBERRY WHITENING Khas untuk Masalah Jeragat, tompok hitam, parut hitam yang degil . 🔺️BOTANICAL PLACENTA GLOWING . Khas untuk Masalah sunburn, kulit kusam, tona tak sekata, parut dan ingin wajah effect kosmetik tanpa berbedak seharian. PRODUK BERKUALITI DENGAN HARGA MAMPU MILIK. . . Kini semua boleh buat rawatan SPA di rumah! #makeupaddict #muamalaysia #makeupartistmalaysia #inspirasiperkahwinan #bridalmakeup #muamalaysia #makeupartist #makeup #instamakeup #makeuplover #muakl #makeupaddict #makeupclass #hudabeauty #bridalmakeup #jerawathilang #jerawat #masalahjerawat #mukagelap #parut #paruthitam #jeragat #kulitkering #kulitkusam #masalahjerawat #jerawatsembuh #jeragat #jerawathilang #masalahkulitkusam #masalahsunburn #kulitkering #masalahjeragat #sulambedak #spatreatment #rawatanspa

Share 17 0

JERAWAT? Meh baca ni Do|Dont Masalah Jerawat ❌ Jangan picit jerawat. Kerana ia akan merebak ke kawasan yang lain. ❌ Jangan guna minyak untuk rambut sebelum tido. Gunakan selepas mandi dan beri masa antara selepas mandi dan sebelum tido sehingga kering rambut ❌ Jangan biarkan rambut/bangs mengerbang terkena muka. Minyak dari rambut akan disebarkan ke kulit muka dan boleh jadi penyebab jerawat ❌ Jangan scrub fizikal. Hanya scrub chemical. ❌ Jangan gunakan air panas. Hanya guna air suam untuk kurangkan masalah kulit jadi lebih kering. ✅ Cuci muka hanya menggunakan pencuci yang gentle, balanced PH dan tiada bahan kimia yang 'harsh' seperti sls yang mengeringkan kulit, alcohol yang buang semua minyak semulajadi dan paraben yang beri iritasi pada kulit yang sensitif. ✅ cuci muka setiap kali selepas shampoo rambut. kerana sisa dari cucian rambut akan turun ke muka dan terkumpul disitu dan jadi penyebab masalah jerawat ✅ Gunakan mask yang sesuai untuk rawatan jerawat dan ia mampu mengeringkan minyak berlebihan dimuka ✅ Gunakan rawatan untuk jerawat yang mengandungi AHA BHA yang mampu mematikan jerawat serta membersihkan pori. ===================================================== MASALAH JERAWAT BOLEH DIRAWAT DENGAN MENGGUNAKAN 1. CLEANSER OILY BALANCED PH GEL CLEANSER WITH VIT C ✅ gentle ✅ balanced ph. kulit berada sedikit acidic dan sangat bagus untuk skin barrier ✅ mengurangkan masalah minyak dimuka dan mengimbangi kelembapan kulit ❌ tiada harsh chemical seperti sls, paraben, alcohol yg beri iritasi kepada kulit sensitif /prone acne 2. MASK DAN AMPOULE MULTIHERBS ACNE ✅ Mask mengandungi 7 jenis herba yg ada pengiktirafan ecocert ✅ Mempunyai fungsi untuk mengeringkan minyak berlebihan namun mampu menyeimbangkan kelembapan kulit ✅ Ampoule mengandungi fungsi eksfoliasi/exfoliant chemical iaitu AHA DAN BHA yang mampu membersihkan pori serta bersihkan sel kulit mati ✅ Ampoule dan mask berfungsi seiring untuk hasil maksima kerana rubber mask mampu menyerap kebaikan dari ampoule dan mask terus masuk ke dalam. Maka jerawat akan lebih cepat dirawat Ciklotbusybody #tipskulitbyBusyBody #makeupaddict #muamalaysia #makeupartistmalaysia #inspirasiperkahwinan

Share 12 1
iamothongfazli18. 😘❤️ TOH PUAN SERI NABILA KHAN
@beekhan112 
Byothongfazli 💄
_________

😘❤️ TOH PUAN SERI NABILA KHAN @beekhan112 Byothongfazli 💄 _______________________________________________________ ❤️❤️❤️❤️ #makeupartistmalaysia #makeupsweet2 #beautiful #tartecosmetics #hudabeauty #marcjacobcosmetic #makeupforever #anatasiacosmetics #tomford #love #love #love #love #othongtouch #dulukiniselamanya

Share 32 0
beautysecrets8899. 📌ARSYA SERUM💕
🌸 Melembapkan kulit sambil memberikan efek glowing &

📌ARSYA SERUM💕 🌸 Melembapkan kulit sambil memberikan efek glowing & flawless 🌸 Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan 🌸 Mengecilkan pori2 supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak. 🌸 Merawat serta menghilangkan jerawat & jeragat 🌸 Mengurangkan kedutan dan garis2 usia yang terbentuk di wajah akibat stress dan peningkatan usia 🌸 Boleh dijadikan base makeup supaya makeup tahan lebih lama 🌸 Menjadikan kulit serta wajah sentiasa kelihatan segar cantik berseri2 . Arsya Serum Mengandungi:- ✅ Aloe Vera ✅ Chamomile ✅ Apple Stemcell ✅ Vitamin C ✅ Vitamin E . Harga : RM 8.00 . Jgn menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not? . whatsapp +6014-9922019 atau click whatsapp link di bio . #bccream

Share 22 0
makeupby_nanamohd. N U R U L
My beautiful bride 👰 .
@nafura alaska moisturiser 
@coverfx

N U R U L My beautiful bride 👰 . @nafura alaska moisturiser @coverfx blurring primer @lagirlmalaysiaofficial colour corrector orange & green @schatzhq foundation in beige + Light beige @anastasiabeverlyhills cream contour kit in medium @beautyelements_my concealer in 01 @readywith.cakefaceconfession RMCA loose powder @lagirlmalaysiaofficial HD powder in nude beige @morphebrushes blusher in 9B @readywith.cakefaceconfession shading palette @beautyelements_my highlight @makeupgeekcosmetics eyeshadow in creme brulee,frappe,magic act & grandstand @rudecosmetics mascara @lashbarmalaysia lashes @anastasiabeverlyhills dip brow in auburn @milanicosmetics lipstick in babe + @jordanacosmetics lipstick in buttercream frosting @lagirlmalaysiaofficial setting spray . . . . . #makeupbynanamohd #mua #muakelanajaya #muakj #muapetalingjaya #muapj #muaselangor #muakl #muakualalumpur #muanilai #muaseremban #muasunway #makeupartist #makeupcantik #makeupartistmalaysia #lagirl #lagirlconcealer #lagirlcosmetics #anastasiabeverlyhills #anastasiabrows #milanicosmetics #jordanacosmetics #makeupgeek #makeupgeekcosmetics

Share 14 2
beautysecrets8899. 📌ARSYA SERUM💕
🌸 Melembapkan kulit sambil memberikan efek glowing &

📌ARSYA SERUM💕 🌸 Melembapkan kulit sambil memberikan efek glowing & flawless 🌸 Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan 🌸 Mengecilkan pori2 supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak. 🌸 Merawat serta menghilangkan jerawat & jeragat 🌸 Mengurangkan kedutan dan garis2 usia yang terbentuk di wajah akibat stress dan peningkatan usia 🌸 Boleh dijadikan base makeup supaya makeup tahan lebih lama 🌸 Menjadikan kulit serta wajah sentiasa kelihatan segar cantik berseri2 . Arsya Serum Mengandungi:- ✅ Aloe Vera ✅ Chamomile ✅ Apple Stemcell ✅ Vitamin C ✅ Vitamin E . Harga : RM 8.00 . Jgn menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not? . whatsapp +6014-9922019 atau click whatsapp link di bio . #kulitputih

Share 22 1
plans_herbal.08. Kamu tau gak sihh ????.
.. Masker spirulina adalah salah satu masker w

Kamu tau gak sihh ????. .. Masker spirulina adalah salah satu masker wajah terbaik yang terbuat dari bahan alami spirulina yang diketahui memiliki kandungan senyawa aktif alami yang aman dan baik digunakan untuk setiap jenis kulit.,. .. Spirulina sendiri merupakan bentuk dari kehidupan yang tertua dibumi, barang langka loo..!, Mikroalga berwarna hijau kebiruan ini sangat berkontribusi dalam produksi oksigen pada atmosfir bumi sejak jutaan tahun lalu. Selain itu, spirulina mengandung beta karotin dan Vitamin B kompleks. Ada juga kandungan zat besi serta klorofil dan karotenoid di dalam spirulina. Semua bahan ini baik untuk mengembalikan kelembapan pada kulit yang kering. Wajah jadi lebih segar berseri dan awet muda. . . Yakin gak mau nyoba, gak nyesel, kapan lagi kalau bukan sekarang ??? . . Mau tau bagaimana sensasi dan hasilnya setelah memakai masker spirulina??ayoo order sekarang cek di Bio dan hubungi kami....☺ . . MURAH MERIAH...^¿^ . . DM/WhatsApp : 081265960894 . . #MANFAAT MASKER SPIRULINA TIENS . ➡ Mengencangkan kulit wajah sehingga keriput dan garis halus akan berkurang dan jadi lebih segar. ➡ Menghaluskan kulit serta melembabkan kulit wajah yang kusam dan kasar. ➡ Memudarkan noda bekas jerawat dan menghilangkan komedo serta jerawat agar tidak balik lagi. ➡ Mengecilkan pori-pori kulit merah dan bengkak akibat iritasi dan jerawat. ➡ Menutrisi kulit wajah hingga ke lapisan terdalam sehingga kulit akan tampak lebih segar dan sehat. ➡ Mengangkat kotoran dan sel-sel kulit mati sehingga kulit akan mudah beregenerasi untuk kulit wajah yang baru. . . NOTE : 📷📸 Tag foto keren/kece + kata-kata menarik dari kamu bersama Masker Spirulina di IG kami agar direpost, yg keren yaa guuys, akun jangan di privat.....!!!!☺✌😄z . . #jualmaskerspirulinamurah #jualpemutihwajah #pemutihwajah #testimonispirulina #jualspirulinatiens #maskerganggang #maskerpemutih #endorsement #paidpromote #freeendorsement #freeendorse #fff #spirulinatiens #cantikalamihalal #cantik #cantiknyaberhijab #wajahmulus #pemutihwajah #pembersihwajah #jerawat #makeupartistmalaysia #makeupwsuda #makeupartistjakarta #makeupmurah #herbalife #tiens #shoppings #belanjaonline #murah.

Share 6 0
beautysecrets8899. 📌ARSYA SERUM💕
🌸 Melembapkan kulit sambil memberikan efek glowing &

📌ARSYA SERUM💕 🌸 Melembapkan kulit sambil memberikan efek glowing & flawless 🌸 Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan 🌸 Mengecilkan pori2 supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak. 🌸 Merawat serta menghilangkan jerawat & jeragat 🌸 Mengurangkan kedutan dan garis2 usia yang terbentuk di wajah akibat stress dan peningkatan usia 🌸 Boleh dijadikan base makeup supaya makeup tahan lebih lama 🌸 Menjadikan kulit serta wajah sentiasa kelihatan segar cantik berseri2 . Arsya Serum Mengandungi:- ✅ Aloe Vera ✅ Chamomile ✅ Apple Stemcell ✅ Vitamin C ✅ Vitamin E . Harga : RM 8.00 . Jgn menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not? . whatsapp +6014-9922019 atau click whatsapp link di bio . #awekmelayu

Share 26 1

Glass skin look on Beautiful @qeylabies for solemnisation. 💄 @facesbysah . Hp sis xnmpk sgt la effect glass skin tu. Kalau depan2 fuhh berkilau kilawannn 😂 . Sebarang pertanyaan/tempahan solekan WA ke 0147257016 (Sah)atau klik link di bio @facesbysah @facesbysah @facesbysah 💕 . . . #makeup #makeupaddict #mua #makeupartist #muamalaysia #muakl #muakualalumpur #muaselangor #muashahalam #muacheras #makeupartistmalaysia #makeupartistkl #muajalankebun #anastasiabeverlyhills #mac #nars #weddingguidemalay #weddingguide #malayweddingguide #makeupnikah #makeuptunang #makeupsanding #indonesiangirl #makeupconvo #makeupconvomurah #makeupphotoshoot #facesbysah

Share 24 1
healthy_pregnancy_program. ✨ *Testi Lahiran Herbal BEE* ✨
Kami ingin berbagi kebahagiaan di bulan

✨ *Testi Lahiran Herbal BEE* ✨ Kami ingin berbagi kebahagiaan di bulan Januari ini. *Alhamdulillah Testi lahiran, 20 Januari 2019*🤱🏻 Tahun 2019 yang penuh berkah 😇 *Selamat atas kelahiran Putri Cantik dari bunda Azizah* 🥰 Ketahuilah para bunda, seorang anak adalah penerus keluarga kita, yang menjaga dan merawat kita kelak disaat tua. Kehamilan merupakan hal yang sangat diidam-idam kan oleh setiap pasangan yang telah menikah. Rasa senang dan haru yang kami rasakan mendengar tentang keberhasilan mereka yang sudah berhasil hamil bahkan sampai yang lahiran seperti beliau 😇 ```Ayo bunda segera jemput sang buah hati bunda dengan mengoptimalkan promil bunda dengan herbal BEE dan rasakan hal yang beda``` 🤰🤱 *_Salam ✌🏻 garis merah #weddingcouture #adopsibayi #sayajualservis #butikpengantin #instawedding #inspirasiperkahwinan #pesonapengantin #pakejperkahwinan #weddingpackage #muakl #makeupartist #makeupartistmalaysia #rawang #pelamindewan #pelaminnikah #pelaminrumah #pelaminsanding #hantaran #hantaranekslusif #malaywedding

Share 8 0