#makeuppoint

Posts Share

makeuppoint_pl. @kalishjan przezdolna wizażystka, która czaruje swoimi pędzlami 😍😍 p

@kalishjan przezdolna wizażystka, która czaruje swoimi pędzlami 😍😍 przygotowała dla Was warsztaty masterclass w super temacie "Makijaż Glamour techniką pigmentów i folii", będzie dużo inspiracji, które pokochają Wasze klientki. #KALISHJAN #makeuppoint #mua #polishmua #masterclass #makeuplovers #makeupadicct #makeup #event #wroclaw

Share 388 7

“I’ll take off my mask if you take off yours.” 🤷🏽‍♀️ SWIPE➡️➡️➡️ Inspo: @sandrarclemente 🔥 *Thanks @gzus_4 for helping me get out of my comfort zone 😭❤️* ______________ Makeup Deets: Pigment: @myomakeup Glitters & Highlight: @glow4medoll Lashes: @glogetterco Lippie: @tartecosmetics _____________ @makeupforblackwomen @blackwomenmakeup @blazin__beauties @undiscovered_muas #blazinbeauties #undiscovered_muas #mua #makeuppoint #makeup #melanin #MinkLashes #mask #maskmakeup #eyemakeup #eyeshadow #explore #explorepage #detroitmakeup #detroitmakeupartist #lipgloss #lashes #eyes #brows #eyebrows #hair #shorthair #pixiecut #aveda #avedaartist #makeupartist #crazymakeup #colorfulmakeup

Share 1003 103

Buen viernes al fin! Hoy dejé los brillos, sí, el glitter lo guarde...pero por unos días🤣. Combinación violeta/azul 👌 -------------------------------------------------------------- Good Friday at last! Today I left the glitters, yes, the glitter saved...but for a few days🤣 . Violet / blue combination 👌 #makeuplovers #makeupaddict #makeuppoint #makeuptips #eyemakeup #glam #glammakeup #maquillajedeojos #makeuplook #maquillajesocial #makeupideas #beauty #makeuptutorial #makeup #makeuptrends #rethinknatural #fashionmakeup #makeupobsessed #makeupinspiration #beautiful #fashion #juviaspalette #makeupargentina #makeupjunkie #makeupobsession #makeupartistworldwide #makeupgroovygirls #wakeupandmakeup #eyeshadow #takemebacktobrazilpalette

Share 41 0

PRODUCT REVIEW 🐾 @alezembeauty HD FOUNDATION . It's coverage is bomb. It is very light weight and long lasting. Looks very natural and beautiful on the skin . Not cakey at all. Great for everyday wear. Not recommented for dry skin . Comes in only 3 shades ( I have the shade natural) Overall its an 10/10 GLOW SERUM 💫 Glow serum is another best thing for glow on your face. This is my most favourite serum. ❤❤ BLENDERS 💕 It is a set of 5 mini beauty blenders💫 Super soft and fluffy sponges ever!! It comes in plastic container which is great for travel purpose 🛍 It blends my concealer so nicely and when you wet the blender it's size become double. This is amazing. Loved it !! Budget friendly _ 600Rs And i used code MBM26 @makeupbymariam26 for discount These all products have my heart. ❤❤ . . . . #makeupbyalina8 #sabacosmetics #saba #sabasaleemkhan #hudabeauty #rosegold #huda #pallete #shophudabeauty #influencer #makeuplife #makeuppoint #makeupoftheday #makeupblog #serum #glow #foundation #lashes #blenders #glowserum

Share 57 4
ohana.myofficial. OHANA WHITENING LOTION EXPERT
.
———————————————
Kesan ohana ni akan na

OHANA WHITENING LOTION EXPERT . ——————————————— Kesan ohana ni akan nampak dengan sekali guna SAHAJA . Masalah sunburn , kusam , belak2 , tompok2 akan hilang serta merta tau . 🤗 . Korang ada kawan kawan yang kulit gelap , kusam , tompok2 tak ? . Kalau ada , share la dekat mereka . Kami pun sedang extend harga promo ni❤ Yela , sharing is caring 😘 . Cepat2, promo NEW YEAR SALE tinggal beberapa hari lagi nihh😁😁 . . Berminat? Klik je link di profile sis utk detail promotion😘 . . Untuk beli harga PROMO ! , Sila pergi ke 👉🏻 @ohana.myofficial , dan klik link di Bio utk order pantas dan grab harga promo ! . . Atau komen “ PM “ , pada ruangan komen . Cepat order tau ! lambat rugi 😂 . Tq . #ohanalotion #lotionwhitening #whiteninglotion #skincare #beauty #beautytips #tipscantik #makeuptools #cosmetic #hypnaughtymakeup #makeupvaroos #fancymakeup #makeuptutorial #makeuppoint #makeuplover #100dayamakeup #allmodernmakeup #1minutemakeup #viralvideo

Share 14 0
ohana.myofficial. OHANA WHITENING LOTION EXPERT
.
———————————————
Kesan ohana ni akan na

OHANA WHITENING LOTION EXPERT . ——————————————— Kesan ohana ni akan nampak dengan sekali guna SAHAJA . Masalah sunburn , kusam , belak2 , tompok2 akan hilang serta merta tau . 🤗 . Korang ada kawan kawan yang kulit gelap , kusam , tompok2 tak ? . Kalau ada , share la dekat mereka . Kami pun sedang extend harga promo ni❤ Yela , sharing is caring 😘 . Cepat2, promo NEW YEAR SALE tinggal beberapa hari lagi nihh😁😁 . . Berminat? Klik je link di profile sis utk detail promotion😘 . . Untuk beli harga PROMO ! , Sila pergi ke 👉🏻 @ohana.myofficial , dan klik link di Bio utk order pantas dan grab harga promo ! . . Atau komen “ PM “ , pada ruangan komen . Cepat order tau ! lambat rugi 😂 . Tq . #ohanalotion #lotionwhitening #whiteninglotion #skincare #beauty #beautytips #tipscantik #makeuptools #cosmetic #hypnaughtymakeup #makeupvaroos #fancymakeup #makeuptutorial #makeuppoint #makeuplover #100dayamakeup #allmodernmakeup #1minutemakeup #viralvideo

Share 8 0
ohana.myofficial. OHANA WHITENING LOTION EXPERT
.
———————————————
Kesan ohana ni akan na

OHANA WHITENING LOTION EXPERT . ——————————————— Kesan ohana ni akan nampak dengan sekali guna SAHAJA . Masalah sunburn , kusam , belak2 , tompok2 akan hilang serta merta tau . 🤗 . Korang ada kawan kawan yang kulit gelap , kusam , tompok2 tak ? . Kalau ada , share la dekat mereka . Kami pun sedang extend harga promo ni❤ Yela , sharing is caring 😘 . Cepat2, promo NEW YEAR SALE tinggal beberapa hari lagi nihh😁😁 . . Berminat? Klik je link di profile sis utk detail promotion😘 . . Untuk beli harga PROMO ! , Sila pergi ke 👉🏻 @ohana.myofficial , dan klik link di Bio utk order pantas dan grab harga promo ! . . Atau komen “ PM “ , pada ruangan komen . Cepat order tau ! lambat rugi 😂 . Tq . #ohanalotion #lotionwhitening #whiteninglotion #skincare #beauty #beautytips #tipscantik #makeuptools #cosmetic #hypnaughtymakeup #makeupvaroos #fancymakeup #makeuptutorial #makeuppoint #makeuplover #100dayamakeup #allmodernmakeup #1minutemakeup #viralvideo

Share 10 0
ohana.nisya. .
🌼OHANA WHITENING LOTION EXPERT🌼
.
.
*SEKALI SAPU TERUS PUTIH😱*
.

. 🌼OHANA WHITENING LOTION EXPERT🌼 . . *SEKALI SAPU TERUS PUTIH😱* . Walaweyh , bukan putih pucat tau , tapi putih natural . Aumm . - Saya guna tadi g kluar , ingatkan lotion ni cair kene panas , tapi tak , tahan lama . Wahhh . Semua orang akan perasan anda dah putih . . Sejak sejak guna OHANA ni . Cik abang pun makin shayang . Aumm 🤗 . memang terbaik lah OHANA ni ❤️ perubahan betul2 berkesan dan bukan OMONG KOSONG . . Siapa lagi nak rasa perubahan ? . . Untuk beli harga PROMO ! , Sila pergi ke 👉🏻 @ohana.nisya , dan klik link di Bio utk order pantas dan grab harga promo ! . . Atau komen “ PM “ , pada ruangan komen , dan saya akan balas sepantas mungking, . ATAU . Wasap sahaja saya ke 👉🏻 010 253 7322 Wasap sahaja saya ke 👉🏻 010 253 7322 Wasap sahaja saya ke 👉🏻 010 253 7322 . Cepat order tau ! lambat rugi 😂 . Tq . #ohanalotion #lotionwhitening #whiteninglotion #skincare #beauty #beautytips #tipscantik #makeuptools #cosmetic #hypnaughtymakeup #makeupvaroos #fancymakeup #makeuptutorial #makeuppoint #makeuplover #100dayamakeup #allmodernmakeup #1minutemakeup #viralvideo #makeupskills @tips__kecantikan #makeuplover

Share 3 1
ohana.shantik. .
.
Untuk beli harga PROMO ! , Sila pergi ke 👉🏻 @ohana.shantik , dan

. . Untuk beli harga PROMO ! , Sila pergi ke 👉🏻 @ohana.shantik , dan klik link di Bio utk order pantas dan grab harga promo ! . . Atau komen “ PM “ , pada ruangan komen , dan saya akan balas sepantas mungking, . ATAU . Wasap sahaja saya ke 👉🏻 011 57770305 Wasap sahaja saya ke 👉🏻 011 57770305 Wasap sahaja saya ke 👉🏻 011 57770305 . Cepat order tau ! lambat rugi 😂 . Tq . #ohanalotion #lotionwhitening #whiteninglotion #skincare #beauty #beautytips #tipscantik #makeuptools #cosmetic #hypnaughtymakeup #makeupvaroos #fancymakeup #makeuptutorial #makeuppoint #makeuplover #100dayamakeup #allmodernmakeup #1minutemakeup #viralvideo #makeupskills #tips__kecantikan #makeuplover

Share 14 0
ohana.shantik. .
.
Untuk beli harga PROMO ! , Sila pergi ke 👉🏻 @ohana.shantik , dan

. . Untuk beli harga PROMO ! , Sila pergi ke 👉🏻 @ohana.shantik , dan klik link di Bio utk order pantas dan grab harga promo ! . . Atau komen “ PM “ , pada ruangan komen , dan saya akan balas sepantas mungking, . ATAU . Wasap sahaja saya ke 👉🏻 011 57770305 Wasap sahaja saya ke 👉🏻 011 57770305 Wasap sahaja saya ke 👉🏻 011 57770305 . Cepat order tau ! lambat rugi 😂 . Tq . #ohanalotion #lotionwhitening #whiteninglotion #skincare #beauty #beautytips #tipscantik #makeuptools #cosmetic #hypnaughtymakeup #makeupvaroos #fancymakeup #makeuptutorial #makeuppoint #makeuplover #100dayamakeup #allmodernmakeup #1minutemakeup #viralvideo #makeupskills #tips__kecantikan #makeuplover

Share 10 1
ohana.shantik. .
.
Untuk beli harga PROMO ! , Sila pergi ke 👉🏻 @ohana.shantik , dan

. . Untuk beli harga PROMO ! , Sila pergi ke 👉🏻 @ohana.shantik , dan klik link di Bio utk order pantas dan grab harga promo ! . . Atau komen “ PM “ , pada ruangan komen , dan saya akan balas sepantas mungking, . ATAU . Wasap sahaja saya ke 👉🏻 011 57770305 Wasap sahaja saya ke 👉🏻 011 57770305 Wasap sahaja saya ke 👉🏻 011 57770305 . Cepat order tau ! lambat rugi 😂 . Tq . #ohanalotion #lotionwhitening #whiteninglotion #skincare #beauty #beautytips #tipscantik #makeuptools #cosmetic #hypnaughtymakeup #makeupvaroos #fancymakeup #makeuptutorial #makeuppoint #makeuplover #100dayamakeup #allmodernmakeup #1minutemakeup #viralvideo #makeupskills #tips__kecantikan #makeuplover

Share 11 1
ohana.shantik. .
.
Untuk beli harga PROMO ! , Sila pergi ke 👉🏻 @ohana.shantik , dan

. . Untuk beli harga PROMO ! , Sila pergi ke 👉🏻 @ohana.shantik , dan klik link di Bio utk order pantas dan grab harga promo ! . . Atau komen “ PM “ , pada ruangan komen , dan saya akan balas sepantas mungking, . ATAU . Wasap sahaja saya ke 👉🏻 011 57770305 Wasap sahaja saya ke 👉🏻 011 57770305 Wasap sahaja saya ke 👉🏻 011 57770305 . Cepat order tau ! lambat rugi 😂 . Tq . #ohanalotion #lotionwhitening #whiteninglotion #skincare #beauty #beautytips #tipscantik #makeuptools #cosmetic #hypnaughtymakeup #makeupvaroos #fancymakeup #makeuptutorial #makeuppoint #makeuplover #100dayamakeup #allmodernmakeup #1minutemakeup #viralvideo #makeupskills #tips__kecantikan #makeuplover

Share 11 0
ohana.shantik. .
.
Untuk beli harga PROMO ! , Sila pergi ke 👉🏻 @ohana.shantik , dan

. . Untuk beli harga PROMO ! , Sila pergi ke 👉🏻 @ohana.shantik , dan klik link di Bio utk order pantas dan grab harga promo ! . . Atau komen “ PM “ , pada ruangan komen , dan saya akan balas sepantas mungking, . ATAU . Wasap sahaja saya ke 👉🏻 011 57770305 Wasap sahaja saya ke 👉🏻 011 57770305 Wasap sahaja saya ke 👉🏻 011 57770305 . Cepat order tau ! lambat rugi 😂 . Tq . #ohanalotion #lotionwhitening #whiteninglotion #skincare #beauty #beautytips #tipscantik #makeuptools #cosmetic #hypnaughtymakeup #makeupvaroos #fancymakeup #makeuptutorial #makeuppoint #makeuplover #100dayamakeup #allmodernmakeup #1minutemakeup #viralvideo #makeupskills #tips__kecantikan #makeuplover

Share 12 0
ohana.nisya. .
🌼OHANA WHITENING LOTION EXPERT🌼
.
.
✔ TAK PERLU APPLY FOUNDATION ✔

. 🌼OHANA WHITENING LOTION EXPERT🌼 . . ✔ TAK PERLU APPLY FOUNDATION ✔ SOFT ✔ KULIT FLAWLESS ✔ KULIT GLOW BILA TERKENA MATAHARI . . . . Untuk beli harga PROMO ! , Sila pergi ke 👉🏻 @ohana.nisya , dan klik link di Bio utk order pantas dan grab harga promo ! . . Atau komen “ PM “ , pada ruangan komen , dan saya akan balas sepantas mungking, . ATAU . Wasap sahaja saya ke 👉🏻 010 253 7322 Wasap sahaja saya ke 👉🏻 010 253 7322 Wasap sahaja saya ke 👉🏻 010 253 7322 . Cepat order tau ! lambat rugi 😂 . Tq . #ohanalotion #lotionwhitening #whiteninglotion #skincare #beauty #beautytips #tipscantik #makeuptools #cosmetic #hypnaughtymakeup #makeupvaroos #fancymakeup #makeuptutorial #makeuppoint #makeuplover #100dayamakeup #allmodernmakeup #1minutemakeup #viralvideo #makeupskills @tips__kecantikan #makeuplover

Share 3 0

Już 20 stycznia opublikujemy listę finalistów Mistrzostw Polski w Makijażu Ślubnym 😍😍 Nasze mistrzostwa otrzymały patronat medialny od najlepszego ślubnego portalu 💖💖 a to znaczy że zwycięzca opublikuje swój piękny makijaż ślubny na łamach portalu Wedding Dream i otrzyma nagrodę specjalną od @izabelajanachowska - zostanie włączony do Beauty Teamu Wedding Dream 👌💋💖 #wow #weddingdream #weddingmakeup #makeupchampion #polishmua #polishmakeup #mua #makeup #makeupevent #wroclaw #wizaż #makeuppoint

Share 55 5
ohana.nisya. .
🌼OHANA WHITENING LOTION EXPERT🌼
.
.
✔TIDAK BERCAPUK
✔WANGI
✔YANG P

. 🌼OHANA WHITENING LOTION EXPERT🌼 . . ✔TIDAK BERCAPUK ✔WANGI ✔YANG PENTING TAHAN LAMA . . . . . . . Untuk beli harga PROMO ! , Sila pergi ke 👉🏻 @ohana.nisya , dan klik link di Bio utk order pantas dan grab harga promo ! . . Atau komen “ PM “ , pada ruangan komen , dan saya akan balas sepantas mungking, . ATAU . Wasap sahaja saya ke 👉🏻 010 253 7322 Wasap sahaja saya ke 👉🏻 010 253 7322 Wasap sahaja saya ke 👉🏻 010 253 7322 . Cepat order tau ! lambat rugi 😂 . Tq . #ohanalotion #lotionwhitening #whiteninglotion #skincare #beauty #beautytips #tipscantik #makeuptools #cosmetic #hypnaughtymakeup #makeupvaroos #fancymakeup #makeuptutorial #makeuppoint #makeuplover #100dayamakeup #allmodernmakeup #1minutemakeup #viralvideo #makeupskills @tips__kecantikan #makeuplover

Share 8 0
ohanalotion.zm. .
Alhamdulillah cust berpuas hati dgn lotion ohana yg dpt mmbantu mmut

. Alhamdulillah cust berpuas hati dgn lotion ohana yg dpt mmbantu mmutihkn kulit anda dlm msa yg singkat 😍 tkkn korg tk ak putih mcm sis ni ? Jom cpt whtsap sis tgah bt promo, murah2 je . . .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Macam mana nak order ?.⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Wasap 👉🏻 019-9656008 Wasap 👉🏻 019-9656008 Wasap 👉🏻 019-9656008 . Cepat order tau ! lambat rugi 😂 . Tq . . #ohanalotion #ohanakelantan #lotionwhitening #whiteninglotion #skincare #beauty #beautytips #tipscantik #makeuptools #cosmetic #hypnaughtymakeup #makeupvaroos #fancymakeup #makeuptutorial #makeuppoint #makeuplover #100dayamakeup #allmodernmakeup #1minutemakeup #viralvideo #makeupskills #ohanakelantan

Share 15 0
diamondgoldskincareziha. .
Produk yang mampu buat uolss terpaksa kelihatan cantik. DIAMOND GOLD

. Produk yang mampu buat uolss terpaksa kelihatan cantik. DIAMOND GOLD SKINCARE merawat masalah-masalah kulit seperti skin kusam, berjerawat, berjeragat,tona tak sekata, skin berminyak dll. . Takkan nak tengok jer orang lain dah lawa meh la lawa berjemaah. . . . Wasap sahaja saya ke 👉🏻 0199656008 Wasap sahaja saya ke 👉🏻 0199656008 Wasap sahaja saya ke 👉🏻 0199656008 . Cepat order tau ! lambat rugi 😂 . Tq . . #ohanalotion #lotionwhitening #whiteninglotion #skincare #beauty #beautytips #tipscantik #ohanacodmachang #ohanakelantan #makeuptools #cosmetic #hypnaughtymakeup #makeupvaroos #fancymakeup #makeuptutorial #makeuppoint #makeuplover #100dayamakeup #allmodernmakeup #1minutemakeup #viralvideo #makeupskills #makeuplover #diamondgoldskincare #diamondgoldskincarekelantan #diamondgoldskincareoriginal

Share 11 1
ohana.myofficial. *OHANA WHITENING LOTION EXPERT INGREDIENT 😘*
.
✅ Glutathione - Mencer

*OHANA WHITENING LOTION EXPERT INGREDIENT 😘* . ✅ Glutathione - Mencerahkan kulit. . ✅ Vitamin C & E - Kulit lebih anjal dan tegang. . ✅ Gold Powder - Awet muda @ anti-aging. . ✅ Arbutin - Extra melembabkan kulit semula jadi. . ✅ SPF 30++ - Melindungi kulit (acts as sunblock). . ✅ Paeonia Extract - Mengandungi anti-inflamantory (anti keradangan). . ✅ Saxifragaceae Extract - Penyerapan UV & kesan digunakan untuk pemutihan kulit. . ✅ Labiatae Extract - Menghalang penuaan & mempunyai vitamin C. . ✅ Tanpa PARABEN @ MERKURI yang merbahaya. . . Untuk beli harga NEW YEAR PROMO ! , Sila pergi ke 👉🏻 @ohana.myofficial , dan klik link di Bio utk order pantas dan grab harga promo ! . . Atau komen “ PM “ , pada ruangan komen . Cepat order tau ! lambat rugi 😂 . Tq . #ohanalotion #lotionwhitening #whiteninglotion #skincare #beauty #beautytips #tipscantik #makeuptools #cosmetic #hypnaughtymakeup #makeupvaroos #fancymakeup #makeuptutorial #makeuppoint #makeuplover #100dayamakeup #allmodernmakeup #1minutemakeup #viralvideo

Share 29 5