(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Such beautiful candid and photos with my colleagues... 😁 #candid #malay #malaygirl #traditional #costume #party

Share 36 5

Павлик снова в полёте;) с каждым разом мне все больше и больше нравится летать:)), каждый перелет влюбляюсь, а чтоб больше пообщаться с возлюбленной приходится постоянно заказывать покушать:)) Азиатские девушки просто великолепны, есть в них своя неповторимая изюминка. #девушки #азиатки #любовь #полет #мечта #перелет #Малайзия #джохорбару #путешествияпомиру #путешествие #блоггер #girls #asiangirls #airasia #travel #travelblogger #malaygirl #love #food #thankyougod🙏

Share 26 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
mizs.aini. Dgn adk bongsu ksygn 😘@_mizsgee
#gadismelayu
#malaygirl
#jengka14

Dgn adk bongsu ksygn 😘@_mizsgee #gadismelayu #malaygirl #jengka14

Share 8 2
kimiwa12. Hijab girl♥️
#blackhijab#malaygirl#jilboob

Hijab girl♥️ #jilboob

Share 1 0
syasyaempire_official. BRO DAH WARNING ⚠️ Pakai sabun ni memang kulit jadi LAWA ! Yang kaki m

BRO DAH WARNING ⚠️ Pakai sabun ni memang kulit jadi LAWA ! Yang kaki make up pun senang hati sebab kulit memang ORIGINALLY lawa so senang make up + tak make up pun tetap LAWA ! Kenapa? Sebab Luxury Facial Bar (LFB) laaa jawapannya heeeee ~ . . . Masalah2x kulit seperti jerawat, parut & etc memang tak suka dgn ‘Magic’ ✨ LFB ni so korang kena sental kulit korang dgn LFB untuk hasil yang WOW 😍 . . Harga RM 39/pcs. Jom cantik Sama2x di hari raya dan bila2x masa hihi😁 Klik link dekat bio diatas untuk pembelian sekarang 🔥 #lfbtestimoni #luxuryfacialbar #sabun #sabunmuka #sabunpemutih #sabunjerawat #syasyaempire #syasyasss #beautifulgirls #malaygirl #gadismelayujelita

Share 19 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
taca.of__. “Bila Allah letakkan kita dibawah, sebenarnya Allah nak ajarkan kita c

“Bila Allah letakkan kita dibawah, sebenarnya Allah nak ajarkan kita cara nak daki semula ke atas” @_ehtachala #womenoftoday #ootd #jangankecam #ootdakupunya #candid #malaygirl #freehair #muslimah #fashionshow #runway #photoshoot #2019 #ehtachala

Share 89 1
_ehtachala. “Bila Allah letakkan kita dibawah, sebenarnya Allah nak ajarkan kita c

“Bila Allah letakkan kita dibawah, sebenarnya Allah nak ajarkan kita cara nak daki semula ke atas” @taca.of__ #womenoftoday #ootd #jangankecam #ootdakupunya #candid #malaygirl #freehair #muslimah #fashionshow #runway #photoshoot #2019 #ehtachala

Share 350 1
hazkhal.potrait. A dreamy potrait...... #potraitphotography #randomshot #niceshot #mala

A dreamy potrait...... #potraitphotography #randomshot #niceshot #malaygirl

Share 5 1

.................

Share 29 25
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});