(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
ulvahlana. Punya kulit kering apalagi cuaca yg ekstrim kayak sekarang itu bikin m

Punya kulit kering apalagi cuaca yg ekstrim kayak sekarang itu bikin makin garing aja ya. Untung ada malibu miracle mask. Masker untuk kulit kering. . Kulit jdi lembap, lebih sehat, dan nggk kering lgi . Tanya Jafra Wa 082261922190 #hudabeauty #jerawathilang #mukagelap #parut #paruthitam #jerawatsembuh #masalahkulitkusam #masalahsunburn #masalahjeragat #sulambedak #spatreatment #rawatanspa #CNYSALE #maryjardinkuantanpahang #naturalskincare #mukaberminyak #zontberminyak #maryjardinkuantan #kulitkombinasi #kedutan #MJAC #sunburn #blackhead #whitehead #poribesar #testimonimaryjardin #maryjardinmurah #bazarpaknil #reviewmaryjardin #flawless

Share 119 1
maryjardin_nursuhaila. 9 HARI SAHAJA LAGI!!!
.
.
Apa yang lagi Sembilan Hari Lagi TUU??
.
.
T

9 HARI SAHAJA LAGI!!! . . Apa yang lagi Sembilan Hari Lagi TUU?? . . Tak lain dan tak bukan PROMO NEW YEAR HAMPER la apa lagi!! . . Cepat GRAB SEKARANG!! Stok dah semakin menyusut tau. Mana taknya harga asal RM256 terus jadi RM99.90 SAHAJA!!Beza betul!! . . Kalau Harga satu Serum MJ sahaja= RM 103, tapi kalau korang beli NEW YEAR HAMPER ni korang akan dapat Enam Item! Face Oil Serum Facial Soap Astacera-Col Pea Protein Drink Hand&Body Lotion . . BEST KE BEST??? . . Bukan tu sahaja, kalau korang beli hamper ni korang boleh add-on item dengan harga serendah RM11.10 satu item!!WOWWW . . Dah dah. Tak yah pikir panjang sangat, beli je terus, produk MJ memang SAFE & AFFORDABLE!! #naturalskincare #jerawat #paruthitam #kulitkusam #mukaberminyak #zontberminyak #dropshipdiperlukan #agentneeded #agentmaryjardin

Share 10 1
maryjardin_nursuhaila. Assalamualaikum semua..
Selamat Pagi!! Semoga harini lebih baik dari h

Assalamualaikum semua.. Selamat Pagi!! Semoga harini lebih baik dari hari sebelumnya!. ☺️ #SUHAILANAKSHARE Memandangkan su ni bekerja adalah sikit-sikit pasal food & beverages, so nak share sikit pasal kepentingan mencuci tangan. Hu Hu Hu. . . Nampak remeh tapi sangat penting sebab tangan kita merupakan anggota badan yang selalu digunakan dalam aktiviti seharian dan sangat terdedah dengan kuman dan bakteria. . . Jadi, tabiat mencuci tangan apabila melakukan aktiviti-aktiviti harian sangatlah digalakkan kerana boleh mengurangkan risiko kita terkena penyakit-penyakit yang tak diingini. . . Lagi satu, su nak pesan pada korang jangan terlampau kerap menyentuh muka kita dengan tangan. Lagi-lagi kalau kita ni baru lepas tanam pokok la, bersenam la dan sebagainya. Bakteria-bakteria ni la salah satu punca yang boleh menyebabkan muka kita naik jerawat. . . Sebelum nak pegang muka tu, pastikan cuci tangan. Kalau cuci tangan pakai sabun lebih baik. . . Itu je yang su nak share. Huhu. Psst.. before su masuk keje ni, nak ingatkan stok NEW YEAR HAMPER PROMO MASIH ADA LAGI!!! . . Cepat-cepat GRAB!! RM 99.90 je!! . . #naturalskincare #kulitsensitif #kedutan #MJAC #blackhead #whitehead #testimonimaryjardin #bazarpaknil #reviewmaryjardin #sayajual #bazaarpaknil #bisnesonline #kulitcantik #dropship

Share 13 1
maryjardin_nursuhaila. 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
KHASIAT ARBUTIN DALAM SERUM MARY JARDIN
🍀🍀🍀🍀🍀🍀�

🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 KHASIAT ARBUTIN DALAM SERUM MARY JARDIN 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 #SUHAILANAKSHARE 🌸 . Hai cuolls..😄 Harini Su nak cerita pasal khasiat arbutin dalam serum MJ ni . . Arbutin Ni sebenarnya adalah molekul yang diekstrak daripada tumbuhan bearberry yang mampu mencegah pembentukan melanin. Arbutin Ni jugak mampu mencerahkan kulit wajah Kita🌸🌸😍 . . Sape je yang Tak nak putih melepak Kan..??huhu. . . The interesting part tentang arbutin ni, dia ada ciri-ciri yang lebih lembut berbanding bahan semulajadi yang lain dalam proses arbutin bertindak nak cerahkan kulit Kita ni . . Benda Ni berlaku sebab komponen2 arbutin dilepaskan secara perlahan-lahan Dan kurang memberi iritasi pada kulit wajah . . Sebab tu la MJ serum ni sesuai sangat untuk kulit yang sensitif😎 . . So, Jom pakat ramai2 try MJ serum ni. Su memang kalau pergi mana2 mesti x berenggang. 😂😂 . . kalau nak buat tempahan boleh Klik DI BIO atau pm su yer😆

Share 9 3
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});