(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
marykay.mas19. Kelebihan mask Botanical Effect Mary kay ?

Tahukah anda ? Bermasker a

Kelebihan mask Botanical Effect Mary kay ? Tahukah anda ? Bermasker adalah salah 1 regimen penjagaan kulit yg penting perlu dilakukan sekurang-kurangnya 3 kali seminggu. Ini kerana mask bekerja hingga lapisan dermis (jauh ke dalam kulit ), manakala skincare harian kita pencuci muka, toner, pelembap hanya bekerja pada lapisan epidermis (kulit atas shja) So saya nk tekankan dekat sini perlunya mask utk menanggalkan kotoran hingga lapisan dalam kulit so that takdelah kulit kusam tona x sekata dan jerawat . Plus muka awak akan anjal taw😘 Serius item ni hot selling🔥🔥🔥 tahan selama 8 bln. Sangat menjimatkan dan berbaloi... FREE consultation ğŸŽFree gift Kepada yg berminat, whatsapp saya cepat2 , 011-16126171 #marykayinfo #marykaypromo #misimencatikkanwanita

Share 0 0
atika.elliyana. Ada macam-macam perisa... Opss. Ni bukan ice cream ya. Hihi.. Ini adal

Ada macam-macam perisa... Opss. Ni bukan ice cream ya. Hihi.. Ini adalah correcting, countoring dan highlighting stick terbaru. Setiap warna ni ada fungsi berbeza. Hijau - membuang kesan merah-merah di muka. Hilang merah jerawat saya bila palai ni. = Ungu - mengurangkan kusam di muka. Mana2 bahagian yang gelap tu boleh guna ni. Saya guna di bawah mata, tepi hidung dan tepi mulut. = Coklat - countoring. 2tona untuk anda pilih = Rose - untuk highlight. Iolls suka sangat. Cantik gitu. Elliyana, Baru tahu correcting memainkan peranan penting uolls. www.wasap.my/60132344323 www.marykay.com.my/marykbyel #kerjayamarykay #dreams #mommies #beautyconsultantmarykay #beautyconsultant #beautytips #marykaypromo #skinvigoratesonic #marykayfoundation #marykaycccream #marykaycod #codmarykay #topsellermarykay #marykaymalaysia #marykayputrajaya #marykaykajang #marykaybangi #marykay #marykaypromotion #refillskinvigorate #lipmatte #sideincome #marykaycheras #marykaysubangbestari #marykayshahalam #timewise3d #marykaybyel #marykbyel

Share 3 0
maryk.skinstory. Hi lovelies! Good news special utk korang ingin mencuba skincare Mary

Hi lovelies! Good news special utk korang ingin mencuba skincare Mary Kay dan nakkan kulit nampak muda dari usia sebenar! 😍😋. Korang wajib grab set ni tau sbb jimat sangat! Set Timewise 3D ni khas utk yg berumur 20 tahun ke atas. Lepas tu guna sekali dgn skinvi sonic brush! Memang sangat heaven tau feeling macam kat spa😆❤️. Kulit konfem glowing dan naik seri🌷💕. - Daftar jadi ahli Mary Kay dgn yuran pendaftaran RM 70 SHJ lepas tu korang boleh purchase set ni dgn harga tak sampai RM 400 pun! 👏👏😋. Tapi taknak daftar pun takpee cuma korang tak dapat lah harga special 😅. - Ask me now, your trusted MK Beauty Consultant 😍🌷.

Share 1 1
maryk_bella. Terima Kasih semua customer sis yang disayangi. ini aje yg sis sempat

Terima Kasih semua customer sis yang disayangi. ini aje yg sis sempat ambil pic. yg lain tu smua packing dlm kereta trus pos😆😆 . .Siapa nk amry kay yang tengah promo wasap sis now . . #marykaypromo

Share 6 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
sarah_ansarmk. nak skincare plus make up?
sejenis kelam kabut nk urus anak..nk bersia

nak skincare plus make up? sejenis kelam kabut nk urus anak..nk bersiap lagi di pagi hari.. Mary Kay CC Cream la jwb nya.. xtau shade ape yg sesuaiii... sy boleh tlg pilih.. psst...tau x..Mary Kay CC Cream ni pun boleh bwt shading kat muka.. guna 2 shade yg berbeza.. dan hasilnya..xheavy beriya tau.. pm ok...😘 www.wasap.my//60167155342 #marykay #marykayjb #marykayskudai #marykayutm #marykaysenai #marykaykulai #marykayjohor #kulitsihat #kulitcantik #lebihmudalebihsihatlebihcantik #marykaypromo #sarahIBCMaryKay

Share 0 1
maryk_bella. Uolsss cepat taw wasap sis. grab promosi yang ada. yang membuat uols d

Uolsss cepat taw wasap sis. grab promosi yang ada. yang membuat uols dapat berjimat sangat banyak taw. masa paling sesuai shoping adalah masa tengah ada sale ni.😍😍😍 . . #marykaypromo

Share 4 0

🌿• MARY KAY CC CREAM •🌿 CC maksudnya Colour Control, Colour Correction atau Complexion Care. . . Maknanya redness (bintik-bintik merah, bekas jerawat) di wajah akan ditutupi sebab kandungan dari CC cream yang mampu menyamarkan redness tersebut di kulit wajah. Ditambah pula dengan formula untuk nutrisi kulit dan mampu membantu mengatasi problem di kulit, maka CC cream menjanjikan beberapa fungsi seperti mencerahkan, memperbaiki tekstur dan kesihatan kulit, mengandungi sunscreen protection dan juga bebas minyak. Apa kelebihan CC Cream Mary Kay ni? 1. Sesuai untuk semua jenis kulit 2. Sesuai juga untuk kulit yang berjerawat dan sensitif 3. Bebas Minyak & wangi 4. Diuji oleh pakar dermatologist 5. Tidak menyumbatkan pori-pori. Amacam? Teruja tak ?? 🤩🤩Berminat dengan produk MARY KAY ? 😍 Boleh terus WS/DM saya 📲01121722864(fini) ---link ade di bio😘 #marykaybeuatyconsultant #marykaycodkempas #marykaycodtebrau #marykaycodskudai #marykaycodsenai #marykaypromo #marykaysale #productmarkykay #marykay2019 #cccreammarykay

Share 2 0

This is iesha. Iesha ni girlfren adik cila 🤣 Muka teruk sangat breakout dah tak tahu nak buat apa. Habis semua produk dekat drugstore dah test tapi muka tak elok elok jugak. Makin hari makin depressed tengok muka sendiri. Sampai lah akhirnya dia datang serah diri jugak dekat mary kay. Datang rumah analyze skin and consult kulit. Dan kat situ mula lah turning point kulit iesha. Dalam dua bulan je boleh nampak kulit iesha makin elok. Sekarang iesha bukan je user mary kay. Iesha dah join jadi beauty consultant nak tolong orang lain jadi cantik jugak. . So korang yang lain-lain ni tanak ke join iesha ni cecantik? Sampai bila nak ternak jerawat atas muka tu? #marykay #marykaykuantan #marykayinderamahkota #skincare #skincareshop #skincarekuantan #skinvigoratemarykay #MaryKayBalok #MaryKayJayaGading #MaryKayIIUM #MaryKayUMP #MaryKayPahang #MaryKayPekan #MaryKayUIAMKuantan #MaryKayGambang #MaryKayKotasas #MaryKayByPass #marykaypromo #kulitsihat #kulitrosak #kulitcantik #tipskulitcantik

Share 1 0
maryk_atyrasyahidah. Jom dapatkan Skinvigorate Sonic terbaru dari Mary Kay ❤️❤️❤️ Bulan ni

Jom dapatkan Skinvigorate Sonic terbaru dari Mary Kay ❤️❤️❤️ Bulan ni beli berus skinvigorate dgn Cleanser dapat FREE casing yg super cute.. While stock last.. Lambat tinggal ok 😛 Bagaimanakah teknologi sonik memberikan urutan yang unggul??! Sistem Penjagaan Kulit Sonic™️ mengurut otot muka secara lembut dengan kelajuan getaran yang berpatutan dan mantap . 🌸 Memacu peredaran mikro dengan membawa oksigen dan nutrien kepada kulit. Lebih daripada 24,000 kekuatan mikro sonik dalam masa 2 minit . 🌸 Kulit akan rasa lebih sihat dan anjal. Meningkatkan daya tahan kulit . 🌸 Memudahkan penyerapan serum ke dalam kulit Sape nak grab promo berus + Cleanser utk bulan ni cecepat wassap 😍 Your Trusted Beauty Consultant #lipstickmarykay #marykayampang #marykaybestseller #beautyconsultantmarykay #semimattegel #marykaykualalumpur #satinlipssets #lipsmask #kerjakosongperlis #marykaypuchong #marykaymakeup #cantikskincare #marykaypromo #lipmatte #marykay #timewisemiracle #testimonimarykay #skinvigoratebrush #marykaypromotion #settimewisemiracle #botanicaleffectmarykay #skinvigoratebrushmarykay #marykayfoundation #kerjayamarykay #businessmarykay #perlismarathon2019 #beautyconsultantmarykaymalaysia #mesinmuka #mesinmukaterbaik

Share 2 0
cik.nenas_maryk. Siapa yang masih belum kenal SD nini. SD Nini dulu juga mengalami masa

Siapa yang masih belum kenal SD nini. SD Nini dulu juga mengalami masalah kulit yang sangat teruk . 😭😭😭 tapi alhamdulillah. Mary kay byk bantu memulihkan skin. Sabar dan pakai dgn istiqomah . 5 tahun dengan Mary Kay . Setiaa bukan. . Set apa Beliau gunakan? Set Mary Kay.. Saya jarang bercerita set mana pengguna Mary kay guna kan untuk elakkan pengguna bias dan nak set yang sama.. . Sebenarnya anda perlu guna set yg sesuai dengan kulit anda. Walaupun anda rasa situasi kulit anda hampir sama, tetap rujuk beauty consultant untuk saranan produk utk kulit anda ok.. . Jum siapa nak saya bantu dia cari set yang sesuai untuk anda 😍😍😍 Pm saya segera ok! Jangan lambat lambat untuk cantiksss. . . ğ˜¾ğ™žğ™  𝙄𝙦𝙖 🌹 𝙔𝙤𝙪𝙧 Beauty𝘾𝙤𝙣𝙨𝙪𝙡𝙩𝙖𝙣𝙩 Aka Senior Sales Director ᗰᗩᖇY KᗩY ᗰᗩᒪᗩYᔕIᗩ 018-2710227 http://iqamarykay.wasap.my/ . #marykaypromo #testimonimarykay #marykaymalaysia #marykaykelantan #marykayselangor #marykayperak #marykahkedah #marykaypenang #marykayjeli #marykaytanahmerah #marykaykotabharu #marykaypasirmas #marykay #dramasweetdreams #trending #kulitsihat #jerawat #miracap ✨ #pudarjeragat #kotabharu #kelantan #cantik #likeforlikes #malaysianwedding #satinhand #marykaymalaysia #tipskulitcantik #marykay #likeforlikes

Share 4 0
atika.elliyana. Ada macam-macam perisa... Opss. Ni bukan ice cream ya. Hihi.. Ini adal

Ada macam-macam perisa... Opss. Ni bukan ice cream ya. Hihi.. Ini adalah correcting, countoring dan highlighting stick terbaru. Setiap warna ni ada fungsi berbeza. Hijau - membuang kesan merah-merah di muka. Hilang merah jerawat saya bila palai ni. = Ungu - mengurangkan kusam di muka. Mana2 bahagian yang gelap tu boleh guna ni. Saya guna di bawah mata, tepi hidung dan tepi mulut. = Coklat - countoring. 2tona untuk anda pilih = Rose - untuk highlight. Iolls suka sangat. Cantik gitu. Elliyana, Baru tahu correcting memainkan peranan penting uolls. www.wasap.my/60132344323 www.marykay.com.my/marykbyel #kerjayamarykay #dreams #mommies #beautyconsultantmarykay #beautyconsultant #beautytips #marykaypromo #skinvigoratesonic #marykayfoundation #marykaycccream #marykaycod #codmarykay #topsellermarykay #marykaymalaysia #marykayputrajaya #marykaykajang #marykaybangi #marykay #marykaypromotion #refillskinvigorate #lipmatte #sideincome #marykaycheras #marykaysubangbestari #marykayshahalam #timewise3d #marykaybyel #marykbyel

Share 2 0
sarah_ansarmk. Masalah pori besar boleh masuk lidi pencungkil gigi?? Mary Kay MICRODE

Masalah pori besar boleh masuk lidi pencungkil gigi?? Mary Kay MICRODERMABRASION Set terdiri daripada scrub dan serum . . 🍄Menanggalkan sel kulit mati 🍄Membersihkan liang pori yg tersumbat 🍄Memperbaiki tekstur kulit 🍄Membaik pulih bekas jerawat yg lopak lopak 🍄Menghaluskan pori 🍄Tahan lama dan jimattt seronok kn rasa bile pori2 yg besar dan JELASSS kelihatan dapat diperhalusssssskan dgn product Mary Kay www.wasap.my//60167155342 #marykay #marykayjb #marykayskudai #marykayutm #marykaysenai #marykaykulai #marykayjohor #kulitsihat #kulitcantik #lebihmudalebihsihatlebihcantik #marykaypromo #sarahIBCMaryKay

Share 2 0
snfatihahmk. Hidung kembang2 nak pergi mana sisturrr..🤭. X pe lah..janji ada sinar

Hidung kembang2 nak pergi mana sisturrr..🤭. X pe lah..janji ada sinarrr terpancar. Bukan pakai highlighter okay tu. Tu tandanya kulit zis bersih, sbb zis pakai SKINVIGORATE SONIC BRUSH! 😍😍😍. Nti zis share gmbr baru lepas cuci muka, fresh2 ok. 😘 . Sy pakai skincare TIMEWISE 3D jugak utk awet muda. Gittew. 😉 . Fatihah Adnan Mary Kay Beauty Consultant 016.5059.490 #marykay #marykayskincare #marykaymakeup #marykaymalaysia #marykaywangsamaju #follow4follow #marykaypromo #marykaybukitantarabangsa #marykayskinanalyzer #marykaysideincome #like4like #marykaysetiawangsa #marykaytestimoni #instagood #marykaykualalumpur #marykaybeautyconsultant #makeup #girls #marykayampang #marykaykeramat #beautiful #like #love #marykaymurah #marykayskinvigoratesonic #marykaytimewise3d #foreomurah

Share 14 1

🌸 PRIMER FOUNDATION by Mary Kay 🌸 . Ramai yg tak tahu rahsia juru solek2 terkenal ni. Mereka semua gunakan primer foundation terlebih dahulu sebelum mulakan solekan, agar nampak cantik dan sekata je makeup dia org tu. . Kenapa nak kena guna foundation primer Mary Kay ? . 👉 Sebagai based make up Taknak make up direct kena pada kulit. Kot la make up kita ada kimia ke kan. Baru tak rosak kulit tu. Lain la kalau guna make up Mary Kay, tu pasti selamat 😊 . 👉 Dapat kecilkan pori Supaya kulit nampak lebih smooth, flawless, kadang muka takde jerawat, nampak tak flawless sebab pori besar kan? Tapi tidak lagi dengan foundation ajaib yang best ni. . 👉 Berbentuk gel tanpa pewarna dan pewangi. Calit je kat muka and usap biar rata. Sangat cepat meresap and 100% tak melekit. . 👉 Ada SPF 15 Tersangat baik untuk lindungi kulit dari sunlight. Direct sunlight boleh menyebabkn kulit berjeragat dan mudah berkedut tau. Tak suka pakai sunblock kat muka, sebab rasa macam melekit kan? Lagi tinggi spf, lagi melekit texture tu. So pakai je primer ni, all in one. Mmng terbaik 😍 Amacam? Teruja tak ?? 🤩🤩Berminat dengan produk MARY KAY ? 😍Boleh terus WS/DM saya 📲01121722864(fini) ---link ade di bio😘 #marykaybeuatyconsultant #marykaycodkempas #marykaycodtebrau #marykaycodskudai #marykaycodsenai #marykaypromo #marykaysale #productmarkykay #marykay2019 #primerfoundationmarykay

Share 2 0
snfatihahmk. The best ever! Sejak kluar skinvigorate brush yg baru ni, hari2 mmg x

The best ever! Sejak kluar skinvigorate brush yg baru ni, hari2 mmg x kan miss guna. Sbb apa? Sbb rasa relax, kulit pon rasa sgt2 bersih. 😍😍😍. Brush ni bukan pilihan tau, tp mcm kemestian. Hehe. Kena ada sorang satu. Or satu rumah satu biji 🤭 . Boleh dgunakan dgn sevarang jenis pencuci muka, tak perlu battery, rechargable, brush heads mudah dibersihkan utk hygiene, brush drpd nylon halus yg boleh membersih sehingga ke liang pori. Baru lah mantoppp! 😍😍😍 . Fatihah Adnan Mary Kay Beauty Consultant 016.5059.490 #marykay #marykayskincare #marykaymakeup #marykaymalaysia #marykaywangsamaju #follow4follow #marykaypromo #marykaybukitantarabangsa #marykaysrirampai #marykaysideincome #like4like #marykaysetiawangsa #look #marykaytestimoni #cute #instagood #marykaykualalumpur #marykaybeautyconsultant #makeup #awesome #girls #marykayampang #marykaykeramat #beautiful #like #love #marykaymurah #marykayskinvigoratesonic #skinvigoratesonicbrush #foreomurah

Share 3 0
sarah_ansarmk. 😍TimeWise® Miracle Set 3D ™😍 .
.
.
4 produk yang luar biasa, lebih d

😍TimeWise® Miracle Set 3D ™😍 . . . 4 produk yang luar biasa, lebih daripada 4 tahun penyelidikan dan hanya 4 minggu * untuk kulit yang lebih muda! Plus, lebih daripada dua kali ganda perlindungan antioksidan ** dan pelembapan 24 jam dengan hanya tiga langkah mudah,pagi dan malam. . . www.wasap.my//60167155342 #marykay #marykayjb #marykayskudai #marykayutm #marykaysenai #marykaykulai #marykayjohor #kulitsihat #kulitcantik #lebihmudalebihsihatlebihcantik #marykaypromo #sarahIBCMaryKay

Share 1 0
snfatihahmk. Tak rugi pon wakk scan kulit ngn kita. Siap kita bagi sample, ajar car

Tak rugi pon wakk scan kulit ngn kita. Siap kita bagi sample, ajar cara pakai tau. Sbb kita sayang awak..eh! 🤭😍. Hehe. Okay, tgok apa Nadirah cakap..cream tu best..tu baru cream..belum cuba yg lain. Hehe. Siapa nak scan kulit and dptkan consultation? Free je kak..😉 . Fatihah Adnan Mary Kay Beauty Consultant 016.5059.490 #marykay #marykayskincare #marykaymakeup #marykaymalaysia #marykaywangsamaju #follow4follow #marykaypromo #marykayskinanalyzer #marykaysrirampai #marykaysideincome #like4like #marykaysetiawangsa #look #marykaytestimoni #cute #instagood #marykaykualalumpur #marykaybeautyconsultant #makeup #awesome #girls #marykayampang #marykaykeramat #beautiful #like #love #marykaymurah #dropshipdiperlukan #foreomurah

Share 6 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

SALES DILANJUTKAN ❗HURRY ❗BOTANICAL EFFECT FRESHEN FORMULA 3 IS NOW SALES ❗NORMAL PRICE IS RM68. NOW SALES RM55 ONLY ❗ MANFAAT PENYEGAR BOTANICAL EFFECTS. ♥Menanggalkan sisa kotoran dari kulit dengan lembut. ♥Kembalikan keseimbangan semulajadi kulit. ♥Kulit lebih sihat & berseri. ♥Bantu menenangkan dan melegakan kulit. ♥Menyediakan kulit untuk langkah seterusnya supaya pemakaian apa-apa serum atau cream mudah diserap oleh kulit. Amacam? Teruja tak ?? 🤩🤩Berminat dengan produk MARY KAY ? 😍Boleh terus WS/DM saya 📲01121722864(fini) ---link ade di bio😘 #marykaybeuatyconsultant #marykaycodkempas #marykaycodtebrau #marykaycodskudai #marykaycodsenai #marykaypromo #marykaysale #productmarkykay #marykay2019 #timewiserepairmarykay #mkmen #freshenbotanicalmarykay

Share 1 0
qasih_lala. SALES DILANJUTKAN ❗HURRY ❗BOTANICAL EFFECT FRESHEN FORMULA 3 IS NOW SA

SALES DILANJUTKAN ❗HURRY ❗BOTANICAL EFFECT FRESHEN FORMULA 3 IS NOW SALES ❗NORMAL PRICE IS RM68. NOW SALES RM55 ONLY ❗ MANFAAT PENYEGAR BOTANICAL EFFECTS. ♥Menanggalkan sisa kotoran dari kulit dengan lembut. ♥Kembalikan keseimbangan semulajadi kulit. ♥Kulit lebih sihat & berseri. ♥Bantu menenangkan dan melegakan kulit. ♥Menyediakan kulit untuk langkah seterusnya supaya pemakaian apa-apa serum atau cream mudah diserap oleh #marykaybotanical #marykaylovers #marykaypartime #marykaypromo

Share 1 0
qasih_lala. SALES DILANJUTKAN ❗HURRY ❗
Mary Kay Botanical Effects NOW SALES ❗NORMA

SALES DILANJUTKAN ❗HURRY ❗ Mary Kay Botanical Effects NOW SALES ❗NORMAL PRICE RM80. NOW RM64 ONLY ❗ Satu botol tahan 8 bulan hingga setahun penggunaan. 😍 MANFAAT BOTANICAL EFFECT MASKER ♥Melembutkan kulit. ♥Mencerahkan kulit ♥Pori lebih halus ♥Memudarkan parut ♥Menegangkan kulit. ♥Menanggalkan kulit mati. ♥Menanggalkan blackhead/whitehead. #marykaypartime

Share 0 0
sarah_ansarmk. tercari2 hadiah untuk yg tersayang?
girlfriend?
boyfriend?
lecturer?
i

tercari2 hadiah untuk yg tersayang? girlfriend? boyfriend? lecturer? isteri? suami? emak? ayah? adk beradik? ini best.. dah la wangi..buang sel kulit mati lak2.. melembab dan melembut.. mmg best.. nk tahu lebih lanjut? nk try dl sblm beli? ok..lai2..pm sy ok.. www.wasap.my//60167155342 #marykay #marykayjb #marykayskudai #marykayutm #marykaysenai #marykaykulai #marykayjohor #kulitsihat #kulitcantik #lebihmudalebihsihatlebihcantik #marykaypromo #sarahIBCMaryKay

Share 1 0
cik.nenas_maryk. OPSS SENANGNYA !!!!! Satu dua terus siap🥰🥰 yayyy tak ada kutu mata m

OPSS SENANGNYA !!!!! Satu dua terus siap🥰🥰 yayyy tak ada kutu mata magi ! . Ni iqa ambil gambar semalam yang iqa guna untuk buang mekap, senang jee kurang seminit dah siap ! Dulu kan iqa tak pakai makeup remover, pakai pencuci muka je untuk bersihkan kawasan mata.. lama lama naik milia sedih sangat 🤣😭😭😭😭 This one the best eye makeup remover !! 😍😍😍 . 💓Tidak mengandungi minyak dam sangat sesuai dipakai untuk semua jenis kulit. 💓Merupakan salah satu dr supplement dalam produk Mary Kay kerana selain membersihkan solekan pada wajah, dalam masa yg sama ianya mencuci dan melembap. 💓Mengandungi SILIKON dikhaskan utk kulit ianya berfungsi untuk merawat dan menganjalkan kulit dlm satu sapuan. 💓Ini bermakna Oil Free Make Up Remover ni berfungsi utk membersih kawasan mata dan merawat kulit mata dari kusam akibat pemakaian mekap yang terlalu lama ianya selamat digunakan untuk mencuci bibir. 💓Mampu menanggalkan kotoran mekap 'Water Proof' dengan satu cucian sahaja! WOWWW! 💓Malah ia menanggalkan make up dalam cara yang lembut, ringan dan nyaman pad kulit dan tidak pedih mata.🥰 . ğ˜¾ğ™žğ™  𝙄𝙦𝙖 🌹 𝙔𝙤𝙪𝙧 Beauty𝘾𝙤𝙣𝙨𝙪𝙡𝙩𝙖𝙣𝙩 Aka Senior Sales Director ᗰᗩᖇY KᗩY ᗰᗩᒪᗩYᔕIᗩ 018-2710227 http://iqamarykay.wasap.my/ . #marykaypromo #testimonimarykay #marykaymalaysia #marykaykelantan #marykayselangor #marykayperak #marykahkedah #marykaypenang #marykayjeli #marykaytanahmerah #marykaykotabharu #marykaypasirmas #marykay #dramasweetdreams #trending #kulitsihat #jerawat #miracap ✨ #pudarjeragat #kotabharu #kelantan #cantik #likeforlikes #malaysianwedding #satinhand #marykaymalaysia #tipskulitcantik #marykay #likeforlikes

Share 10 0
cik.nenas_maryk. Dulu kan iqa tak pakai makeup remover, pakai pencuci muka je untuk ber

Dulu kan iqa tak pakai makeup remover, pakai pencuci muka je untuk bersihkan kawasan mata.. lama lama naik milia sedih sangat 🤣😭😭😭😭 This one the best eye makeup remover !! 😍😍😍 . 💓Tidak mengandungi minyak dam sangat sesuai dipakai untuk semua jenis kulit. 💓Merupakan salah satu dr supplement dalam produk Mary Kay kerana selain membersihkan solekan pada wajah, dalam masa yg sama ianya mencuci dan melembap. 💓Mengandungi SILIKON dikhaskan utk kulit ianya berfungsi untuk merawat dan menganjalkan kulit dlm satu sapuan. 💓Ini bermakna Oil Free Make Up Remover ni berfungsi utk membersih kawasan mata dan merawat kulit mata dari kusam akibat pemakaian mekap yang terlalu lama ianya selamat digunakan untuk mencuci bibir. 💓Mampu menanggalkan kotoran mekap 'Water Proof' dengan satu cucian sahaja! WOWWW! 💓Malah ia menanggalkan make up dalam cara yang lembut, ringan dan nyaman pad kulit dan tidak pedih mata.🥰 . ğ˜¾ğ™žğ™  𝙄𝙦𝙖 🌹 𝙔𝙤𝙪𝙧 Beauty𝘾𝙤𝙣𝙨𝙪𝙡𝙩𝙖𝙣𝙩 Aka Senior Sales Director ᗰᗩᖇY KᗩY ᗰᗩᒪᗩYᔕIᗩ 018-2710227 http://iqamarykay.wasap.my/ . #marykaypromo #testimonimarykay #marykaymalaysia #marykaykelantan #marykayselangor #marykayperak #marykahkedah #marykaypenang #marykayjeli #marykaytanahmerah #marykaykotabharu #marykaypasirmas #marykay #dramasweetdreams #trending #kulitsihat #jerawat #miracap ✨ #pudarjeragat #kotabharu #kelantan #cantik #likeforlikes #malaysianwedding #satinhand #marykaymalaysia #tipskulitcantik #marykay #likeforlikes

Share 12 0
maryk.skinstory. Ramai yg teringin nak cuba Mary Kay kan tapi tak tahu macam mana nak d

Ramai yg teringin nak cuba Mary Kay kan tapi tak tahu macam mana nak dapatkan dgn harga super duper jimat sampai beratus ratus jimat! 😉. Produk bagus dan selamat mestilah ramai nak pakai🌷😍. - Nurul dulu pun mcm korang! 😬. Tapi bila dh jadi ahli Mary Kay, nurul boleh jimat banyakkkk sangatttt❤️❤️❤️. Contoh nya mcm dlm gambar2 atas ni. - Meh nurul guide awak mcm mana nak dapatkan semua produk Mary Kay tp dgn harga lebih murah😘😘

Share 0 1

*SKINVIGORATE SONIC MARYKAY* ⭐ Skinvi sonic tak guna bateri biasa. Dia kena cas bateri (mcm kita cas fon).And bateri tahan lama. Sebulan sekali macam tu baru cas semula ⭐ Berus skinvi sonic lebih lembut dan saiznya lebih besar. Insyallah dengan berus ni, takkan berlaku situasi over exfoliate. Sebab dia sangat sangatlah lembut. ⭐ Selain kepala berus, dia ada kepala untuk massage. So ada dua fungsi sekaligus. Kepala untuk massage ni boleh add on PWP RM33 sahaja. (Harga asal RM99 tau) ⭐ Skinvi sonic ni otomatik off bila kita tak guna. Dia macam ada sensor. Memang best sangat fungsi dia. ⭐ Skinvi sonic terbaru datang dengan Promo Bersama Cleanser tau. Cleanser mana untuk kulit anda ? - Cleanser 3D for normal to dry skin ? - Cleanser 3D for combination to oily skin ? - Cleanser MK men? - Cleanser Timewise repair? - Cleanser Lumivie? Jom jadi yg terawal untuk memiliki brush Terbaru dr Mary Kay ni... Saya Nurfa bersedia menjadi perunding kecantikkan anda☺️ jom pm😊 http://wasap.my/601111167078/SalamSisNurfa Nurfa Mk #marykay #marykayupsi #marykaypromo #marykaypromotion #marykaytanjungmalim #marykaypasirputeh #marykaytaiping #marykaykotabharu #marykaykualalumpur #marykayputrajaya #marykayperak #marykaykelantan #marykaymalaysia #marykayfree #marykaymakeup #makeup #marykayfreegift #marykayskincare #skincare #marykaymurah #marykaysetmurah #goodskincare #healthyskincare #jomkenalmarykay

Share 2 0

SALES DILANJUTKAN ❗HURRY ❗ NORMAL PRICE RM139. NOW SALES RM112 ONLY ❗Satu botol tahan 6 bulan penggunaan tau ! 😍 TimeWise Age Minimize 3D Day Cream SPF 30 Broad Spectrum Sunscreen memberi lembapan yang diperlukan kulit disamping menyediakan perlindungan spektrum luas UVA / UVB. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi dan membantu mengurangkan garis-garis halus pada kulit ! Sesuai untuk anda yang berusia 25 hingga ke atas. 😍 Amacam? Teruja tak ?? 🤩🤩Berminat dengan produk MARY KAY ? 😍Boleh terus WS/DM saya 📲01121722864(fini) ---link ade di bio😘 #marykaybeuatyconsultant #marykaycodkempas #marykaycodtebrau #marykaycodskudai #marykaycodsenai #marykaypromo #marykaysale #productmarkykay #marykay2019 #daycreamspf30marykay #timewiseageminimize3Dmarykay #timewisemiracle3D #sunscreenmarykay

Share 1 0

𝗣𝘂𝗿𝗲 𝘃𝗶𝘁𝗮𝗺𝗶𝗻 𝗖 𝘁𝗼 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝘀𝗸𝗶𝗻🍊 ——————————————————— 𝗩𝗶𝘁𝗮𝗺𝗶𝗻 𝗖 𝘆𝗮𝗻𝗴 𝗮𝘀𝗹𝗶🍊 𝗘𝘅𝘁𝗿𝗮 𝗯𝗼𝗼𝘀𝘁 𝘂𝗻𝘁𝘂𝗸 𝘀𝗲𝗿𝘂𝗺🍊 𝗠𝗲𝗻𝗶𝗻𝗴𝗸𝗮𝘁𝗸𝗮𝗻 𝗸𝗲𝗰𝗲𝗿𝗮𝗵𝗮𝗻 𝘁𝗼𝗻𝗮 𝗸𝘂𝗹𝗶𝘁🍊 𝗠𝗲𝗻𝗶𝗻𝗴𝗸𝗮𝘁𝗸𝗮𝗻 𝗰𝗼𝗹𝗮𝗴𝗲𝗻🍊 𝗠𝗲𝗻𝗴𝘂𝗮𝘁𝗸𝗮𝗻 𝘀𝘁𝗿𝘂𝗸𝘁𝘂𝗿 𝗸𝘂𝗹𝗶𝘁🍊 𝗠𝗲𝗻𝗶𝗻𝗴𝗸𝗮𝘁𝗸𝗮𝗻 𝗸𝗲𝗮𝗻𝗷𝗮𝗹𝗮𝗻 𝗸𝘂𝗹𝗶𝘁🍊 𝗠𝗲𝗹𝗮𝗺𝗯𝗮𝘁𝗸𝗮𝗻 𝗽𝗿𝗼𝘀𝗲𝘀 𝗽𝗲𝗻𝘂𝗮𝗮𝗻🍊 𝗠𝗲𝗹𝗶𝗻𝗱𝘂𝗻𝗴𝗶 𝗸𝘂𝗹𝗶𝘁 𝗱𝗮𝗿𝗶 𝗿𝗮𝗱𝗶𝗸𝗮𝗹 𝗯𝗲𝗯𝗮𝘀🍊 - Company pertama yang mengeluarkan pure vitamin c dalam bentuk helaian! Imagine apply pure vitamin C to your skin😍😍 - Click link in bio🌻 𝓛𝓲𝓼𝓪 | 019-2967622 𝘽𝙚𝙖𝙪𝙩𝙮 𝘾𝙤𝙣𝙨𝙪𝙡𝙩𝙖𝙣𝙩 #marykaygombak #marykayselangor #marykaykl #marykaymalaysia #marykaymysg #marykaycheras #marykaysungaibuluh #marykaypromo #marykayselayang #letscantik #masalahkulit #masalahjerawat #jeragat #kulitkusam #clearskin #beautytips #healthyskinwithlisa #parutjerawat #botanicaleffect #marykaymakeup #marykaytw3d #marykaytwr #marykaylipstick #serum #vitaminC

Share 1 0