(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
effa_mk. Assalamualaikum
Bismillah ❤️ Iffah ada nak sharing sikit pasal SET MEL

Assalamualaikum Bismillah ❤️ Iffah ada nak sharing sikit pasal SET MELACEP ni.😍😍😍Sape dah miliki set ni Iffah ucapkan tahniah 🤝 Set melaCEP from Mary Kay ni berfungsi membantu you ols yang ada masalah: . 😔Kulit gelap . 😔Selalu sunburn . 😔Kulit kusam takde seri . 😔Parut jerawat . 😔Jeragat/Bintik Hitam . 😔Tona kulit tak sekata . Set melaCEP + ni consists of what? . 💓Pencuci muka. Bantu mencerah dan menghaluskan kulit wajah. . 💓Toner. Bantu kecutkan pori dan sediakan wajah agar dapat menyerap serum & pelembap dengan kemampun yg lebih maksimum. . 💓Mask. Penggunaan 2-3 kali seminggu anda akan nampak kulit wajah semakin cerah dari hari ke hari. . 💓Lumivie serum. Serum mampu meresap lebih jauh hingga ke lapisan Dermis kulit kita, berbanding krim permbap atau pencuci atau masker yang hanya bertindak di lapisan epidermis kulit. So serum is the most powerful item to be used bagi menghasilkan kesan mencerah kulit sejernih berlian. 💎 . 💓Ultimate cream. Krim yang melembap dan dalam masa yang sama mencerah dengan sangat efektif. . So, jangan sedih ok you ols masih boleh cerahkan skit kulit tu dengan set melaCEP ni. Don't worry, produk Mary Kay tak ada ❌KIMIA BERBAHAYA yang akan menghakis kulit anda😘😘😘 So jika berminat nak set ni, sis komen jer pm k. #marykaymelacepplus #melacepplus #marykaychallenge #flowrichbeeonthelinechallenge

Share 3 0
mknajwa.kl. SESUAI UNTUK LELAKI DAN PEREMPUAN 😃
.
Besttt set skincare clear proof

SESUAI UNTUK LELAKI DAN PEREMPUAN 😃 . Besttt set skincare clear proof ni. Sape yg ada masalah jerawat , tak kisah apa jenis jerawat medium to serius, boleh try set clear proof formula niii👍🏻 . ➡️ Yang mana fungsi utama nya untuk: ✔️Membersihkan pori yg tersumbattt ✔️Menghilangkan minyk berlebihan ✔️Menjadikan kulit mukaaa kitaaaaaa rasee lebihhh sihatt dan merawat masalah jerawat untuk skin lebih bersihhh kannn . Try laaa.. yg lagi tambah bestt nye sbb ia bukan je merawat jerawat di kulit mukaaa shaja tauu.. jerawat di rahang mukaaa... leheerr dan belakang badan pon bole! ..ohsem!👍🏻 . Cepat Whatsapp najwa untuk special price! 0188701229 Beauty Consultant . #testimonimarykay #melacepskincare #melacepmarykay #melacepplus #marykay #marykaymalaysia #marykaykualalumpur #marykaycheras #marykayampang #skincareterbaik #hijabistatrend #acneproneskin #beautyconsultant #skincareclass #blackheads #TimewiseSkincare #kulitcantik #skinvigoratebrush #cccream #lipstick #marykaymakeup #berusmuka #marykaymurah #microdermabrasion

Share 3 0
marykay_anis. BEST SELLER MARYKAY! SET PALING MURAH DIMARYKAY ! 😍 OFFER SPECIAL ❤
.

BEST SELLER MARYKAY! SET PALING MURAH DIMARYKAY ! 😍 OFFER SPECIAL ❤ . Set Botanical sesuai digunakan untuk semua peringkat usia & sangat sesuai untuk kulit sensitif , berjerawat. Set ini juga mempunyai 3 formula mengikut kesesuaian dan jenis kulit wajah masing masing 😊. . Nak jimat ? Budget ? Basic item sahaja ? Suka simple ? . BASIC SET BOTANICAL EFFECT . ➡ gently removes makeup and impurities...tidak berbuih kerana tidak mengandungi bahan kimia . Hydrate/Moisturizer ➡untuk siang dan malam supaya kelembapan kulit muka seimbang terutama dengan cuaca di Malaysia yg panas . . Set bajet under RM150 berminatt?? Cepat whatsapp anis! Wasap.my/60132014303 🌈Your Beauty Consultant 🌈 . . . . . . . . #testimonimarykay #melacepskincare #melacepmarykay #melacepplus #marykay #marykaymalaysia #marykaykualalumpur #marykaycheras #marykayampang #skincareterbaik #hijabistatrend #acneproneskin #beautyconsultant #skincareclass #blackheads #TimewiseSkincare #kulitcantik #skinvigoratebrush #cccream #lipstick #marykaymakeup #berusmuka #marykaymurah #microdermabrasion

Share 2 0
mknajwa.kl. BEST SELLER MARYKAY! SET PALING MURAH DIMARYKAY ! 😍 OFFER SPECIAL ❤
.

BEST SELLER MARYKAY! SET PALING MURAH DIMARYKAY ! 😍 OFFER SPECIAL ❤ . Set Botanical sesuai digunakan untuk semua peringkat usia & sangat sesuai untuk kulit sensitif , berjerawat. Set ini juga mempunyai 3 formula mengikut kesesuaian dan jenis kulit wajah masing masing 😊. . Nak jimat ? Budget ? Basic item sahaja ? Suka simple ? . BASIC SET BOTANICAL EFFECT . ➡ gently removes makeup and impurities...tidak berbuih kerana tidak mengandungi bahan kimia . Hydrate/Moisturizer ➡untuk siang dan malam supaya kelembapan kulit muka seimbang terutama dengan cuaca di Malaysia yg panas . . Set bajet under RM150 berminatt?? Cepat whatsapp najwa! 0188701229 Beauty Consultant . #testimonimarykay #melacepskincare #melacepmarykay #melacepplus #marykay #marykaymalaysia #marykaykualalumpur #marykaycheras #marykayampang #skincareterbaik #hijabistatrend #acneproneskin #beautyconsultant #skincareclass #blackheads #TimewiseSkincare #kulitcantik #skinvigoratebrush #cccream #lipstick #marykaymakeup #berusmuka #marykaymurah #microdermabrasion

Share 3 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
khainissibc. Fuhhh mereciksss, 19% diskaun pulak Mary Kay ni bagi. Cepat jangan lam

Fuhhh mereciksss, 19% diskaun pulak Mary Kay ni bagi. Cepat jangan lambat, kang sold out pulak jangan salahkan Kak Indah ye 😅. Lipstick dan lip liner tak abes lagi? Takle beli je dulu boleh simpan sebab tengah murah, sampai 13hb Oktober je tau ✌️✌️ - Whatsapp je Kak Indah lelaju kalau berkenan 📲019-9102613 📲019-9102613 - 💗, Kak Indah YourBeautyconsultant (ID:218089MY) 📲0️⃣1️⃣9️⃣-9️⃣1️⃣0️⃣2️⃣6️⃣1️⃣3️⃣ (Whatsapp link ada kat Bio Profile) - . . . . . . . . . . . . . . . #KhainissIBCMaryKay #GSselfBrandingChallenge #marykayselangor #marykayselayang #marykaybatucaves #marykaygombak #marykayshahalamsek13 #flawless #marykaymysg #marykayconsultant #glam #promotion #cosmetic #makeupblogger #melacepplus+ #skin #beautyconsultant #antiaging #like4like #marykay #makeupoftheday #instamakeup #lipstickaddict #lipsticklover #makeup #skincare #f4f #cccream

Share 16 0
khainissibc. Haaa tudiaaaa berus muka terbaru ni nak habaq mai terbaik pasai bukan

Haaa tudiaaaa berus muka terbaru ni nak habaq mai terbaik pasai bukan sahaja boleh membersih tapi kali ni siap boleh guna untuk urut sekali 😍😍 . Haa.. Kalau rasa berminat dan nak cuba skin brush ni boleh pm atau whatapps Kak Indah laju2 ye. Nanti Kak Indah boleh explain lebih lanjut atau yang mana duduk di sekitar lembah kelang ni nak tengok dan cuba face to face dengan berus ajaib ni ni kita boleh aturkan masa dan tempat - **kelas penjagaan kulit & solekan asas percuma! Take care & have a nice day! - 💗, Kak Indah YourBeautyconsultant (ID:218089MY) 📲0️⃣1️⃣9️⃣-9️⃣1️⃣0️⃣2️⃣6️⃣1️⃣3️⃣ (Whatsapp link ada kat Bio Profile) - . . . . . . . . . . . . . . . #KhainissIBCMaryKay #GSselfBrandingChallenge #marykayselangor #marykayselayang #marykaybatucaves #marykaygombak #marykayshahalamsek13 #flawless #marykaymysg #marykayconsultant #glam #promotion #cosmetic #makeupblogger #melacepplus+ #skin #beautyconsultant #antiaging #like4like #marykay #makeupoftheday #instamakeup #lipstickaddict #lipsticklover #makeup #skincare #f4f #cccream

Share 28 0
izzah.mky. ℕ𝕒𝕜 𝕡𝕦𝕕𝕒𝕣𝕜𝕒𝕟 𝕁𝔼ℝ𝔸𝔾𝔸𝕋 & ℙ𝔸ℝ𝕌𝕋 ??😱
.
💥Booster Kulit

ℕ𝕒𝕜 𝕡𝕦𝕕𝕒𝕣𝕜𝕒𝕟 𝕁𝔼ℝ𝔸𝔾𝔸𝕋 & ℙ𝔸ℝ𝕌𝕋 ??😱 . 💥Booster Kulit glowing . 💥Buatkan kulit berseri berkilau jernih . 💥Sekatakan kulit tidak sekata . 💥Serikan masalah kulit kusam . Apalagi nak? DM laju2. Free consultation. . . Link on bio 💕 . Izzah, Indp Beauty Consultant. . #marykaykajang #marykaylumivie #lumivieintensiveserummarykay #foamingcleansermarykay #maskapplicator #fresher #lumivieserum #blackpearl #marykayforlife #marykaykoreamask #melacep #melacepplus #rotikaya #beautyconsultantmarykay

Share 6 0
beauty.instinct. Mary Kay At Play® Lip & Cheek Stick 💋💄 Perfect for On- the- Go Ladie

Mary Kay At Play® Lip & Cheek Stick 💋💄 Perfect for On- the- Go Ladies like you and me!🖒 - highly pigmented. - blends easily - lightweight Mary Kay At Play Lip & Cheek Stick is up for grab in 3 shades 😘 💕Pinking Out Loud 💕Razzleberry 💕Peach POP Limited edition only and available while supplies last! • be the best version of you • slowly but surely • . . • Fast Response• 🌷O s h a B a s r i 🌷 @beauty.instinct Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia (Sarawak) . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykuching #aging #Timewise #timewiserepair #mkmen #botanicaleffects #acne #clearproof #MelaCEPPlus #beautyconsultant #beauty #beautyconsultantmarykay #skin #skincare #skinroutine #skinfood #cosmetics #worldwide #love #malaysia #kuching #sarawak #miri #instagram #igseller

Share 4 0
teh_sammy. #@MKSammyteh #雪梅
#郑雪梅 保养彩妆达人	
# 雪梅 #marykayrecruitment #independentbea

##@MKSammyteh #雪梅 #郑雪梅 保养彩妆达人 # 雪梅 #marykayrecruitment #independentbeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaykl #kotakemuning #marykaybeautymakeupclass #partimejob #marykayfoundation #skincareselamat #melacepplus #timewisemarykay #botanicaleffectmarykay #marykaycod #careerpathmarykay #timewiserepair #timewiseageminimize3D #SkinvigorateBrush #EauSoCuteEauDeToilette #Bodycare #cosmetic #perfume #Healthcareproducts #skincare #Bukitrajaklang #HoneyGoldFinished #PinkTruckProgram #化妆品 #保养品#护肤品#香水#保健品 #男性用品 #抗老系列#美白#痘痘#草本系列#服务顾问询问 #新招募 #新美容顾问 #素颜霜 #学习成长 #姐妹聚会 #网络培训 #改变自己 #想要赚钱 #想变美丽 #杭州之旅 #玩游世界 https://wapp.my/60122299882/May+i+know+about+price+of+products+?+ https://www.facebook.com/sammyteh https://www.facebook.com/MKSammyteh/ http://tiny.cc/86b09y http://tiny.cc/19c09y

Share 6 0
zh_homebiz. August Sale 🇲🇾
.
Basic Care Set pula ada Cleanser dan Moisturizing C

August Sale 🇲🇾 . Basic Care Set pula ada Cleanser dan Moisturizing Cream atau pelembap. . Boleh start dengan set ni saja dulu kalau under bajet tapi nak try produk Mary Kay. Atau kalau baru nak kenal dengan Mary Kay ni. . Dicipta khas untuk merawat: 💞Kulit Kusam 💞Parut Jerawat 💞Jeragat 💞Tona warna tidak sekata Jom grab bulan ni. Jimat banyak sgt.Whatsapp sis hokey😍 . MaryK_byZH 0182407727 www.wasap.my/60182407727/MK . #melacepplus #bestcleanser #marykaylover #marykaymalaysia #marykaykulim #Marykayskincare #melacep #lumivie #setlumivie #glassskin #jeragat #kulitjeragat #kulitkusam #nakcariduitraya #nakcantik #dropshipwanted #starterkit #meeracles #faralipsbutter #sayangimalaysiaku #malaysiabersih #merdekapromotion #merdekasale

Share 4 0
teh_sammy. @marykaymysg
#SA50faces
#LumiVieMYSG
# marykaymalaysia 
# BC: 235613 T

@marykaymysg #SA50faces #LumiVieMYSG # marykaymalaysia # BC: 235613 Tehsuatmei #@MKSammyteh #郑雪梅 保养彩妆达人 # 雪梅 #marykayrecruitment #independentbeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaykl #kotakemuning #marykaybeautymakeupclass #partimejob #marykayfoundation #skincareselamat #melacepplus #timewisemarykay #botanicaleffectmarykay #marykaycod #careerpathmarykay #timewiserepair #timewiseageminimize3D #SkinvigorateBrush #EauSoCuteEauDeToilette #Bodycare #cosmetic #perfume #Healthcareproducts #skincare #Bukitrajaklang #HoneyGoldFinished #PinkTruckProgram #化妆品 #保养品#护肤品#香水#保健品 #男性用品 #抗老系列#美白#痘痘#草本系列#服务顾问询问 #新招募 #新美容顾问 #素颜霜 #学习成长 #姐妹聚会 #网络培训 #改变自己 #想要赚钱 #想变美丽 #杭州之旅 #玩游世界 # https://www.marykay.com.my/sammyteh https://www.facebook.com/sammyteh https://www.facebook.com/MKSammyteh/ http://tiny.cc/86b09y http://tiny.cc/19c09y https://wapp.my/60122299882/May+i+know+about+price+of+products+?+ https://Sammyteh.wasap.my

Share 8 0
teh_sammy. @marykaymysg
#SA50faces
#LumiVieMYSG
# marykaymalaysia 
# BC: 235613 T

@marykaymysg #SA50faces #LumiVieMYSG # marykaymalaysia # BC: 235613 Tehsuatmei #@MKSammyteh #郑雪梅 保养彩妆达人 # 雪梅 #marykayrecruitment #independentbeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaykl #kotakemuning #marykaybeautymakeupclass #partimejob #marykayfoundation #skincareselamat #melacepplus #timewisemarykay #botanicaleffectmarykay #marykaycod #careerpathmarykay #timewiserepair #timewiseageminimize3D #SkinvigorateBrush #EauSoCuteEauDeToilette #Bodycare #cosmetic #perfume #Healthcareproducts #skincare #Bukitrajaklang #HoneyGoldFinished #PinkTruckProgram #化妆品 #保养品#护肤品#香水#保健品 #男性用品 #抗老系列#美白#痘痘#草本系列#服务顾问询问 #新招募 #新美容顾问 #素颜霜 #学习成长 #姐妹聚会 #网络培训 #改变自己 #想要赚钱 #想变美丽 #杭州之旅 #玩游世界 # https://www.marykay.com.my/sammyteh https://www.facebook.com/sammyteh https://www.facebook.com/MKSammyteh/ http://tiny.cc/86b09y http://tiny.cc/19c09y https://wapp.my/60122299882/May+i+know+about+price+of+products+?+ https://Sammyteh.wasap.my

Share 7 1
teh_sammy. @marykaymysg
#SA50faces
#LumiVieMYSG
# marykaymalaysia 
# BC: 235613 T

@marykaymysg #SA50faces #LumiVieMYSG # marykaymalaysia # BC: 235613 Tehsuatmei #@MKSammyteh #郑雪梅 保养彩妆达人 # 雪梅 #marykayrecruitment #independentbeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaykl #kotakemuning #marykaybeautymakeupclass #partimejob #marykayfoundation #skincareselamat #melacepplus #timewisemarykay #botanicaleffectmarykay #marykaycod #careerpathmarykay #timewiserepair #timewiseageminimize3D #SkinvigorateBrush #EauSoCuteEauDeToilette #Bodycare #cosmetic #perfume #Healthcareproducts #skincare #Bukitrajaklang #HoneyGoldFinished #PinkTruckProgram #化妆品 #保养品#护肤品#香水#保健品 #男性用品 #抗老系列#美白#痘痘#草本系列#服务顾问询问 #新招募 #新美容顾问 #素颜霜 #学习成长 #姐妹聚会 #网络培训 #改变自己 #想要赚钱 #想变美丽 #杭州之旅 #玩游世界 # https://www.marykay.com.my/sammyteh https://www.facebook.com/sammyteh https://www.facebook.com/MKSammyteh/ http://tiny.cc/86b09y http://tiny.cc/19c09y https://wapp.my/60122299882/May+i+know+about+price+of+products+?+ https://Sammyteh.wasap.my

Share 5 0
teh_sammy. @marykaymysg
#SA50faces
#LumiVieMYSG
# marykaymalaysia 
# BC: 235613 T

@marykaymysg #SA50faces #LumiVieMYSG # marykaymalaysia # BC: 235613 Tehsuatmei #@MKSammyteh #郑雪梅 保养彩妆达人 # 雪梅 #marykayrecruitment #independentbeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaykl #kotakemuning #marykaybeautymakeupclass #partimejob #marykayfoundation #skincareselamat #melacepplus #timewisemarykay #botanicaleffectmarykay #marykaycod #careerpathmarykay #timewiserepair #timewiseageminimize3D #SkinvigorateBrush #EauSoCuteEauDeToilette #Bodycare #cosmetic #perfume #Healthcareproducts #skincare #Bukitrajaklang #HoneyGoldFinished #PinkTruckProgram #化妆品 #保养品#护肤品#香水#保健品 #男性用品 #抗老系列#美白#痘痘#草本系列#服务顾问询问 #新招募 #新美容顾问 #素颜霜 #学习成长 #姐妹聚会 #网络培训 #改变自己 #想要赚钱 #想变美丽 #杭州之旅 #玩游世界 # https://www.marykay.com.my/sammyteh https://www.facebook.com/sammyteh https://www.facebook.com/MKSammyteh/ http://tiny.cc/86b09y http://tiny.cc/19c09y https://wapp.my/60122299882/May+i+know+about+price+of+products+?+ https://Sammyteh.wasap.my

Share 8 0
teh_sammy. @marykaymysg
#SA50faces
#LumiVieMYSG
# marykaymalaysia 
# BC: 235613 T

@marykaymysg #SA50faces #LumiVieMYSG # marykaymalaysia # BC: 235613 Tehsuatmei #@MKSammyteh #郑雪梅 保养彩妆达人 # 雪梅 #marykayrecruitment #independentbeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaykl #kotakemuning #marykaybeautymakeupclass #partimejob #marykayfoundation #skincareselamat #melacepplus #timewisemarykay #botanicaleffectmarykay #marykaycod #careerpathmarykay #timewiserepair #timewiseageminimize3D #SkinvigorateBrush #EauSoCuteEauDeToilette #Bodycare #cosmetic #perfume #Healthcareproducts #skincare #Bukitrajaklang #HoneyGoldFinished #PinkTruckProgram #化妆品 #保养品#护肤品#香水#保健品 #男性用品 #抗老系列#美白#痘痘#草本系列#服务顾问询问 #新招募 #新美容顾问 #素颜霜 #学习成长 #姐妹聚会 #网络培训 #改变自己 #想要赚钱 #想变美丽 #杭州之旅 #玩游世界 # https://www.marykay.com.my/sammyteh https://www.facebook.com/sammyteh https://www.facebook.com/MKSammyteh/ http://tiny.cc/86b09y http://tiny.cc/19c09y https://wapp.my/60122299882/May+i+know+about+price+of+products+?+ https://Sammyteh.wasap.my

Share 5 0

Set LumiVie ni menggantikan Set MelaCEP Plus yang dulu. . 1. Fungsi tetap sama iaitu mencerahkan kulit. 2. Sekatakan semula warna kulit. 3. Memudarkan parut hitam bekas jerawat dan bintik hitam atau tompokan jeragat. 4. Buat kulit kusam jadi bersih dan berseri. . Apa yang lebih bagusnya LumiVie ni berbanding MelaCEP? . 💟 Bahan yang digunakan dalam LumiVie ni dah ditambahbaik dengan ekstrak mutiara hitam Lautan Tahiti yang membantu melindungi dan mencerahkan kulit. . Jom grab bulan ni. Jimat banyak sgt.Whatsapp sis hokey😍 . MaryK_byZH 0182407727 www.wasap.my/60182407727/MK . #marykaybeautyconsultant #beautyconsultant #marykaylover #marykaymalaysia #marykaykulim #Marykayskincare #melacep #lumivie #setlumivie #glassskin #jeragat #kulitjeragat #kulitkusam #nakcariduitraya #nakcantik #dropshipwanted #starterkit #melacep #melacepplus

Share 13 0
iqaaliyyah. Foundation Primer khas dari MARY KAY 🌸
.
.
👉 Satu lagi produk dari M

Foundation Primer khas dari MARY KAY 🌸 . . 👉 Satu lagi produk dari Mary kay yg sgt istimewa. !! Nak kulit halus licin & kulit sekata selepas di solek ?? Boleh la cuba foundation primer ini.. . Fungsi foundation primer ini 😍 . Adalah bahan merapikan bedak asas (foundation) pada kulit. . 💄Primer Foundation Mary Kay ini mengandungi spf 15 dan membantu menghidratkan kulit selama 10 jam. . 💄Ia berwarna jernih dan sapuan nipis ke atas kulit yang sudah dipakaikan pelembap memberikan kulit satu lagi lapisan sebelum bedak asas. . 💄Perapi foundation ini akan mengisi liang pori kasar serta parut halus yang biasa dimiliki oleh kulit yang dirosakkan oleh jerawat. . 💄Selepas kulit dirapikan dengan foundation primer, permukaan kulit menjadi lebih licin apabila disapu foundation. . 💄bertindak sbg kanvas kpd kulit. . . . • small steps everyday • slowly but surely • . . . #marykay #marykaymalaysia #product #aging #Timewise #timewiseplus #mkmen #botanicaleffects #acneprone #MelaCEPPlus #beautyconsultant #beauty #beautyconsultantmarykay #skin #skincare #skinroutine #skinfood #cosmetics #worldwide #loveyourself #love #life #malaysia #tanjungapi #kuantan #beautyinstinct #igers #igseller

Share 1 0
addenanaisyah. Toner Awet MUDA!
.
Ramai yang tanya, Mary Kay ada \"toner\" tak?
.
Mary

Toner Awet MUDA! . Ramai yang tanya, Mary Kay ada "toner" tak? . Mary kay takde toner tapi Timewise Moisture Renewing Softener yang bertindak seperti toner, malah lebih hebat dari toner.. 😊😊 - Membersihkan baki sisa kotoran pada wajah yang tidak dibersihkan sepenuhnya semasa mencuci muka. - Menyerap lebihan minyak pada kulit dan mengecilkan pori terutama untuk kulit berminyak. - Kulit akan berasa lebih lembut, halus dan licin ! - Memberikan kelembapan pada kulit. - Merupakan agen penentang usia (anti penuaan). . Best. Nak cuba ? 🙋😉 #beautyconsultantmarykay #semigelmattelipstick #makeup #marykaymalaysia #skincareroutine #healthyskin #makeyourskinsmile #kulitcantik #flawless #glowing #kulitgebu #marykaylipstick #foundation #marykayskincare #skincareselamat #melacepplus #timewisemarykay #botanicaleffectmarykay

Share 4 0
addenanaisyah. Toner Awet MUDA!
.
Ramai yang tanya, Mary Kay ada \"toner\" tak?
.
Mary

Toner Awet MUDA! . Ramai yang tanya, Mary Kay ada "toner" tak? . Mary kay takde toner tapi Timewise Moisture Renewing Softener yang bertindak seperti toner, malah lebih hebat dari toner.. 😊😊 - Membersihkan baki sisa kotoran pada wajah yang tidak dibersihkan sepenuhnya semasa mencuci muka. - Menyerap lebihan minyak pada kulit dan mengecilkan pori terutama untuk kulit berminyak. - Kulit akan berasa lebih lembut, halus dan licin ! - Memberikan kelembapan pada kulit. - Merupakan agen penentang usia (anti penuaan). . Best. Nak cuba ? 🙋😉 #beautyconsultantmarykay #semigelmattelipstick #makeup #marykaymalaysia #skincareroutine #healthyskin #makeyourskinsmile #kulitcantik #flawless #glowing #kulitgebu #marykaylipstick #foundation #marykayskincare #skincareselamat #melacepplus #timewisemarykay #botanicaleffectmarykay

Share 5 0
azrin_shafinar_azmi. Pakai mary kay seminggu muka nampak gelap? X flawless, x cantik......

Pakai mary kay seminggu muka nampak gelap? X flawless, x cantik...... anda pilih untuk kesan yg instant atau nak kesan jangka panjang yg selamat dan terjamin???? Semua di tangan anda..... Akak beauty consultant mary kay..... banyak benefit yg Akak dapat sejak jd beauty consultant mary kay..... selain dr extra income .... yg sgt penting Akak dapat kulit yang sihat, dpt mencantikkan diri sendiri....( sila muntah😜😜) satu kepuasan tau..... yang penting tak berbelanja tinggi sbb menggunakan benefit yang kami ada sebagai beauty consultant..... bestkan.😍😍❤️ Ada yang nak jadi cam akak? Mai akak roger3... #azrinmarykay #marykayserikembangan #marykaybeautyconsultant #semigelmattelipstick #skinvigoratebrush #marykaymalaysia #marykaymakeup #skinvigoratebrush #bazarpaknil #marykaykl #marykaykualalumpur #marykayselangor #marykayshahalam #marykaymalaysia #marykayserikembangan #marykaycyberjaya #marykaypuchong #marykayskincare #marykayputrajaya #follow4follow #cremetopowderfoundation #partimejob #marykaymysg #marykaylipstick #marykayfoundation #marykayskincare #skincareselamat #melacepplus #timewisemarykay #botanicaleffectmarykay #businessonline #careerpathmarykay

Share 37 3
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Foundation Primer khas dari MARY KAY 🌸 . . 👉 Satu lagi produk dari Mary kay yg sgt istimewa. !! Nak kulit halus licin & kulit sekata selepas di solek ?? Boleh la cuba foundation primer ini.. . Fungsi foundation primer ini 😍 . Adalah bahan merapikan bedak asas (foundation) pada kulit. . 💄Primer Foundation Mary Kay ini mengandungi spf 15 dan membantu menghidratkan kulit selama 10 jam. . 💄Ia berwarna jernih dan sapuan nipis ke atas kulit yang sudah dipakaikan pelembap memberikan kulit satu lagi lapisan sebelum bedak asas. . 💄Perapi foundation ini akan mengisi liang pori kasar serta parut halus yang biasa dimiliki oleh kulit yang dirosakkan oleh jerawat. . 💄Selepas kulit dirapikan dengan foundation primer, permukaan kulit menjadi lebih licin apabila disapu foundation. . 💄bertindak sbg kanvas kpd kulit. . . . • small steps everyday • slowly but surely • . . . #marykay #marykaymalaysia #product #aging #Timewise #timewiseplus #mkmen #botanicaleffects #acneprone #MelaCEPPlus #beautyconsultant #beauty #beautyconsultantmarykay #skin #skincare #skinroutine #skinfood #cosmetics #worldwide #loveyourself #love #life #malaysia #seremban #n9 #beautyinstinct #igers #igseller

Share 4 0
teh_sammy. Very soft, very clean, very easy to use💗💗
@marykaymysg
#Skinvigorate

Very soft, very clean, very easy to use💗💗 @marykaymysg #Skinvigorate #SkingorateSonicMYSG # marykaymalaysia # BC: 235613 Tehsuatmei #10 #@MKSammyteh #郑雪梅 保养彩妆达人 # 雪梅 #marykayrecruitment #independentbeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaykl #kotakemuning #marykaybeautymakeupclass #partimejob #marykayfoundation #skincareselamat #melacepplus #timewisemarykay #botanicaleffectmarykay #marykaycod #careerpathmarykay #timewiserepair #timewiseageminimize3D #SkinvigorateBrush #EauSoCuteEauDeToilette #Bodycare #cosmetic #perfume #Healthcareproducts #skincare #Bukitrajaklang #HoneyGoldFinished #PinkTruckProgram #化妆品 #保养品#护肤品#香水#保健品 #男性用品 #抗老系列#美白#痘痘#草本系列#服务顾问询问 #新招募 #新美容顾问 #素颜霜 #学习成长 #姐妹聚会 #网络培训 #改变自己 #想要赚钱 #想变美丽 #杭州之旅 #玩游世界 https://www.marykay.com.my/sammyteh https://www.facebook.com/sammyteh https://www.facebook.com/MKSammyteh/ http://tiny.cc/86b09y http://tiny.cc/19c09y https://wapp.my/60122299882/May+i+know+about+price+of+products+?+ https://Sammyteh.wasap.my

Share 9 0
teh_sammy. Very soft, very clean, very easy to use🤩
@marykaymysg
#Skinvigorate

Very soft, very clean, very easy to use🤩 @marykaymysg #Skinvigorate #SkingorateSonicMYSG # marykaymalaysia # BC: 235613 Tehsuatmei #9 #@MKSammyteh #郑雪梅 保养彩妆达人 # 雪梅 #marykayrecruitment #independentbeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaykl #kotakemuning #marykaybeautymakeupclass #partimejob #marykayfoundation #skincareselamat #melacepplus #timewisemarykay #botanicaleffectmarykay #marykaycod #careerpathmarykay #timewiserepair #timewiseageminimize3D #SkinvigorateBrush #EauSoCuteEauDeToilette #Bodycare #cosmetic #perfume #Healthcareproducts #skincare #Bukitrajaklang #HoneyGoldFinished #PinkTruckProgram #化妆品 #保养品#护肤品#香水#保健品 #男性用品 #抗老系列#美白#痘痘#草本系列#服务顾问询问 #新招募 #新美容顾问 #素颜霜 #学习成长 #姐妹聚会 #网络培训 #改变自己 #想要赚钱 #想变美丽 #杭州之旅 #玩游世界 https://www.marykay.com.my/sammyteh https://www.facebook.com/sammyteh https://www.facebook.com/MKSammyteh/ http://tiny.cc/86b09y http://tiny.cc/19c09y https://wapp.my/60122299882/May+i+know+about+price+of+products+?+ https://Sammyteh.wasap.my

Share 6 0
teh_sammy. Very soft, very clean, very easy to use😄
@marykaymysg
#Skinvigorate

Very soft, very clean, very easy to use😄 @marykaymysg #Skinvigorate #SkingorateSonicMYSG # marykaymalaysia # BC: 235613 Tehsuatmei #8 #@MKSammyteh #郑雪梅 保养彩妆达人 # 雪梅 #marykayrecruitment #independentbeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaykl #kotakemuning #marykaybeautymakeupclass #partimejob #marykayfoundation #skincareselamat #melacepplus #timewisemarykay #botanicaleffectmarykay #marykaycod #careerpathmarykay #timewiserepair #timewiseageminimize3D #SkinvigorateBrush #EauSoCuteEauDeToilette #Bodycare #cosmetic #perfume #Healthcareproducts #skincare #Bukitrajaklang #HoneyGoldFinished #PinkTruckProgram #化妆品 #保养品#护肤品#香水#保健品 #男性用品 #抗老系列#美白#痘痘#草本系列#服务顾问询问 #新招募 #新美容顾问 #素颜霜 #学习成长 #姐妹聚会 #网络培训 #改变自己 #想要赚钱 #想变美丽 #杭州之旅 #玩游世界 https://www.marykay.com.my/sammyteh https://www.facebook.com/sammyteh https://www.facebook.com/MKSammyteh/ http://tiny.cc/86b09y http://tiny.cc/19c09y https://wapp.my/60122299882/May+i+know+about+price+of+products+?+ https://Sammyteh.wasap.my

Share 7 0
teh_sammy. Very soft, very clean, very easy to use,😋
@marykaymysg
#Skinvigorate

Very soft, very clean, very easy to use,😋 @marykaymysg #Skinvigorate #SkingorateSonicMYSG # marykaymalaysia # BC: 235613 Tehsuatmei #7 #@MKSammyteh #郑雪梅 保养彩妆达人 # 雪梅 #marykayrecruitment #independentbeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaykl #kotakemuning #marykaybeautymakeupclass #partimejob #marykayfoundation #skincareselamat #melacepplus #timewisemarykay #botanicaleffectmarykay #marykaycod #careerpathmarykay #timewiserepair #timewiseageminimize3D #SkinvigorateBrush #EauSoCuteEauDeToilette #Bodycare #cosmetic #perfume #Healthcareproducts #skincare #Bukitrajaklang #HoneyGoldFinished #PinkTruckProgram #化妆品 #保养品#护肤品#香水#保健品 #男性用品 #抗老系列#美白#痘痘#草本系列#服务顾问询问 #新招募 #新美容顾问 #素颜霜 #学习成长 #姐妹聚会 #网络培训 #改变自己 #想要赚钱 #想变美丽 #杭州之旅 #玩游世界 https://www.marykay.com.my/sammyteh https://www.facebook.com/sammyteh https://www.facebook.com/MKSammyteh/ http://tiny.cc/86b09y http://tiny.cc/19c09y https://wapp.my/60122299882/May+i+know+about+price+of+products+?+ https://Sammyteh.wasap.my

Share 5 0
teh_sammy. Very soft, very clean, very easy to use😚
@marykaymysg
#Skinvigorate

Very soft, very clean, very easy to use😚 @marykaymysg #Skinvigorate #SkingorateSonicMYSG # marykaymalaysia # BC: 235613 Tehsuatmei #6 #@MKSammyteh #郑雪梅 保养彩妆达人 # 雪梅 #marykayrecruitment #independentbeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaykl #kotakemuning #marykaybeautymakeupclass #partimejob #marykayfoundation #skincareselamat #melacepplus #timewisemarykay #botanicaleffectmarykay #marykaycod #careerpathmarykay #timewiserepair #timewiseageminimize3D #SkinvigorateBrush #EauSoCuteEauDeToilette #Bodycare #cosmetic #perfume #Healthcareproducts #skincare #Bukitrajaklang #HoneyGoldFinished #PinkTruckProgram #化妆品 #保养品#护肤品#香水#保健品 #男性用品 #抗老系列#美白#痘痘#草本系列#服务顾问询问 #新招募 #新美容顾问 #素颜霜 #学习成长 #姐妹聚会 #网络培训 #改变自己 #想要赚钱 #想变美丽 #杭州之旅 #玩游世界 https://www.marykay.com.my/sammyteh https://www.facebook.com/sammyteh https://www.facebook.com/MKSammyteh/ http://tiny.cc/86b09y http://tiny.cc/19c09y https://wapp.my/60122299882/May+i+know+about+price+of+products+?+ https://Sammyteh.wasap.my

Share 8 0
teh_sammy. Very soft, very clean, very easy to use🌹
@marykaymysg
#Skinvigorate

Very soft, very clean, very easy to use🌹 @marykaymysg #Skinvigorate #SkingorateSonicMYSG # marykaymalaysia # BC: 235613 Tehsuatmei #5 #@MKSammyteh #郑雪梅 保养彩妆达人 # 雪梅 #marykayrecruitment #independentbeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaykl #kotakemuning #marykaybeautymakeupclass #partimejob #marykayfoundation #skincareselamat #melacepplus #timewisemarykay #botanicaleffectmarykay #marykaycod #careerpathmarykay #timewiserepair #timewiseageminimize3D #SkinvigorateBrush #EauSoCuteEauDeToilette #Bodycare #cosmetic #perfume #Healthcareproducts #skincare #Bukitrajaklang #HoneyGoldFinished #PinkTruckProgram #化妆品 #保养品#护肤品#香水#保健品 #男性用品 #抗老系列#美白#痘痘#草本系列#服务顾问询问 #新招募 #新美容顾问 #素颜霜 #学习成长 #姐妹聚会 #网络培训 #改变自己 #想要赚钱 #想变美丽 #杭州之旅 #玩游世界 https://www.marykay.com.my/sammyteh https://www.facebook.com/sammyteh https://www.facebook.com/MKSammyteh/ http://tiny.cc/86b09y http://tiny.cc/19c09y https://wapp.my/60122299882/May+i+know+about+price+of+products+?+ https://Sammyteh.wasap.my

Share 8 0
teh_sammy. Very soft, very clean, very easy to use👍
@marykaymysg
#Skinvigorate

Very soft, very clean, very easy to use👍 @marykaymysg #Skinvigorate #SkingorateSonicMYSG # marykaymalaysia # BC: 235613 Tehsuatmei #4 #@MKSammyteh #郑雪梅 保养彩妆达人 # 雪梅 #marykayrecruitment #independentbeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaykl #kotakemuning #marykaybeautymakeupclass #partimejob #marykayfoundation #skincareselamat #melacepplus #timewisemarykay #botanicaleffectmarykay #marykaycod #careerpathmarykay #timewiserepair #timewiseageminimize3D #SkinvigorateBrush #EauSoCuteEauDeToilette #Bodycare #cosmetic #perfume #Healthcareproducts #skincare #Bukitrajaklang #HoneyGoldFinished #PinkTruckProgram #化妆品 #保养品#护肤品#香水#保健品 #男性用品 #抗老系列#美白#痘痘#草本系列#服务顾问询问 #新招募 #新美容顾问 #素颜霜 #学习成长 #姐妹聚会 #网络培训 #改变自己 #想要赚钱 #想变美丽 #杭州之旅 #玩游世界 https://www.marykay.com.my/sammyteh https://www.facebook.com/sammyteh https://www.facebook.com/MKSammyteh/ http://tiny.cc/86b09y http://tiny.cc/19c09y https://wapp.my/60122299882/May+i+know+about+price+of+products+?+ https://Sammyteh.wasap.my

Share 5 0
lailyrazak.mk. Jeragat kalau xdirawat memang akn terus merebak. Nilai sendiri gambar

Jeragat kalau xdirawat memang akn terus merebak. Nilai sendiri gambar testimoni dr perkongsian sendiri Beauty Consultant yg lebih dikenali sbg Kak Irma 😊👍. Wajahnye dahulu sebelom dan selepas menggunakan set #MelacepPlus. Kulit terkini jauh lebih cantik dan bebas tompokkan jeragat. . BERITA BAIK ‼️ Utk uolls yg ade masalah jeragat, bulan ni Mary Kay ade buat promo special. Jadi ape lagi jomlah bertindak sekarang, cantikkan wajah uolls dr masalah jeragat❤️ . Mana ade jeragat, jerawat boleh pulih dalam sekelip mata.. Kalaulah jeragat boleh pulih 1-2 hari, berhati2lah anda. . Bersedialah anda menghadapi muka yang lebih teruk 😬😬😬 kanbagus anda bersabar & beri peluang pada kulit anda.. Kakak ni 2 tahun tau nak dapat skin camni.. Anda baru pakai 4 bulan dah mengeluh 🤭🤭🤭 . Tekan link utk free consultation; wasap.my/60183624124 Laily Razak💕 Trusted Beauty Consultant

Share 5 0
shikin_bcmarykay. Jeragat kalau xdirawat memang akn terus merebak. Nilai sendiri gambar

Jeragat kalau xdirawat memang akn terus merebak. Nilai sendiri gambar testimoni dr perkongsian sendiri Beauty Consultant yg lebih dikenali sbg Kak Irma 😊👍. Wajahnye dahulu sebelom dan selepas menggunakan set #MelacepPlus. Kulit terkini jauh lebih cantik dan bebas tompokkan jeragat. BERITA BAIK ‼️ Utk uolls yg ade masalah jeragat, bulan ni Mary Kay ade buat promo special. Jadi ape lagi jomlah bertindak sekarang, cantikkan wajah uolls dr masalah jeragat❤️ Tekan link utk free consultation www.wasap.my/60182118242 Shikin Mohd Raduwan Trusted Beauty Consultant

Share 6 0