(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

熱到忍唔住洗咗個頭 #singapore #merlionpark

Share 6 0

The Merlion. Half lion, half fish. The national symbol of Singapore.🇸🇬 . เปิดวาร์ปมาสิงคโปร์ลาาาาา🥰พร้อมกับใบหน้าฉ่ำวาวชุ่มชื่น💦...บอกเลย สดชื่นนนจังค่ะ💦😆 . . #singapore #merlion #merlionpark #travel #marinabaysands #trip #vacation #マーライオン #シンガポール #photography #merlionparksingapore #instagood #holiday #travelgram #travelphotography #traveler #traveling #merlionsingapore #instatravel #instagram #portraitphotography #visitsingapore #quotes #wanderlust #beautiful #travelling #nightphotography #adventure #happy #travelersnotebook

Share 31 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Alhamdulillah. Dulu hal yang rasanya tak mungkin kaki ini bisa melangkah jauh, percaya bahwa Allah selalu bersama kita dalam merajut mimpi. Bismillah ini langkah Awal menuju sebuah Babak Baru hingga nantinya terhenti di rumahmu, Mekkah Madinah Al Munawwarah. #travellermuslim #singapura #transitbatam #merlionpark

Share 23 4

รับน้ำมนต์จาก Merlion #merlionpark #merlion #singapore #เฮงเฮงเฮง

Share 23 1
tonmona_mikrokosmos. the night beauty of Singapore can never be described.... #singapore #f

the night beauty of Singapore can never be described.... #singapore #familytrip #merlionpark #marinabaysand #boywithluv

Share 33 0

Spouting water from its mouth at the waterfront of Merlion park, is a Singapore landmark and major tourist attraction. Merlion is mythical creature of Lion head 🦁and body of Fish🐬. #travelphotography @manipal_photography . . . . #merlionpark #raffles #waterfront #marinabaysands #picart #photooftheday #pic #picoftheday #pico #tourist #tourism #fullerton #edits #night #day #pictures #landscapephotography #landscaping #travelblogger #traveller #photography📷

Share 12 0

Nigagawa mo? 😅 #Minions #Nike

Share 19 1

🇸🇬シンガポール マーライオン🦁⛲️ この日は特に暑かった日🌞🔥 外に出てマーライオン公園に向かう途中汗やばかったしめちゃくちゃ眩しかった😟 眩しくて顔終わってんなァ!!! この日6月4日はシンガポールの誕生日らしくてマレー系の人 もたくさんいていろんなとこが色鮮やかだった!!! #シンガポール #マーライオン #マレーシア #マレー系 #マリーナベイサンズ #旅行 #暑かった #写ってるのはお兄ちゃん #美容学生 #美容学生と繋がりたい #いいね返し #お洒落さんと繋がりたい #singapore #merlion #merlionpark #trip #malaysia #marinabaysands #ootdfashion #ootd #f4f #fff #l4l #lll #0604

Share 91 0

#singapore#

Share 53 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
bahterakembaraholidays_aida. DAY TRIP SINGAPORE DARI PENANG(STADIUM BATU KAWAN). Tanda kasih buat k

DAY TRIP SINGAPORE DARI PENANG(STADIUM BATU KAWAN). Tanda kasih buat korang yang pernah dan bakal mengikuti percutiaan day trip bersama bahtera kembara holidays. Kak nak ceqita sikit la buat yang baru tau pasal pakej percutiaan daytrip ni. Selalunya trip Singapore ni kami buka tiap2 bulan dekat kl sentral demi menghargai customer yang berhajat nak ikut trip dari Utara nilah masanya untuk rebut peluang. Tak perlu nak pi sampai KL lani jom pakat-pakat kita himpun dekat stadium Batu Kawan ja sebab trip ni x selalu ada . Date pun cun sangat aih 30-31/8/2019 hari jumaat pukul 4.00 petang kita gerak dari sini esok pagi sabtu sampai dah kat Singapore. Tak gaduh nak cuti lama paling kurang pun half day haqi jumaat . Sabtu tu memang dah cuti umum.Jangan lepaskan peluang yang ada ni. Tak janji trip dari sini ada bila lagi yang dah booking pun bertalu-talu jangan lepas peluang. Deposit booking RM100 baki bayar kemudian. *TEMPAT YANG KITA PERGI NANTI 😗 🦁 Merlion Park 🦁 Bugis & Arab Street 🦁 Masjid Sultan 🦁 Sentosa Island 🦁 Pahlawan Beach 🦁 Marina Bay Sand 🦁 Garden By The Bay 🦁 Light & Water Show 🦁 Universal Studio Singapore Globe (USS)bergambar ini pakej tour di Singapore jika mahu ke taman tema tiket harga lain boleh booking dengan agent😊 Berminat wasap akak 0176282665 atau tekan link kat bio - #singapore #pakejpercutianmurah #pakejpercutianbajet #bahterakembaraholidays #temanmelanconganda #teambahterakembaraholidays #travelsingapore #malaysia#pakejpercutianmurah #pakejmelancong #pakejmelancongmurah #travelmurah#kakijalan #travel #kakitravel #malaysia #infotravel #cameron #uss #singapore #murtabak #themepark #merlionpark

Share 3 0

Who would expect the fountain sprayed over you cuz of the strong wind?💦😂 #merlion #merlionpark #merlionsingapore #singapore #singapore_insta #summer #holiday #marinabaysands #layover #asiatrip #travel #travelgram #travelphotography

Share 15 0

Merlion - Singapour 🇸🇬 #life

Share 90 2
rx_addicts. Tick by tick. #timeflies

Tick by tick. #timeflies

Share 8 3
doneyyyy_. Night vision💡
.
.
.
Sekedar share hasil motoin gedung & lampu di seki

Night vision💡 . . . Sekedar share hasil motoin gedung & lampu di sekitar aja pas jalan kaki dari stasiun MRT Rafless Place ke Merlion Park. Maaf masih norak, cuman suka aja liat lampu | Taken with Samsung Galaxy A7 Camera | #night #light #backpacker #singapore #latepost #trip #travel #trip #jalanjalan #vacation #streetphotography #lightroom #presets #marinabay #marinabaysands #merlionpark

Share 42 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});