(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
renee_kwok18. #Movie day #aladdin #midvalley #

#Movie day #aladdin #midvalley #

Share 3 1

Thanks Mel always love our job ...& done hair for H@ri R@y@ Pu@s@ 🎉✨🎉✨🎉✨ Only 2️⃣0️⃣0️⃣pcs hair .. 8️⃣0️⃣CM Long Hair .... zen hair extensions power will make your dream come true only in 3️⃣hour ‼️‼️. dont hesitate connect with us now. 📲0162186116 Hair extensions from Zen Every girl come dreams of gorgeous , prinsess-style Hair . Get yours at Zen today. ✨✨✨✨ ✨✨✨✨ #zen #midvalley #midvalleymegamall #rayahair #rayanhairstyles #ashbrownhair #violethair #midvalleyhairextention #wella #colour #thickhair #hairextensions #hairextensionspecialist #hairfordays #igmalaysia #hairlove #接髮 #接发专门店 #Hairsecret #Atris #rayanhairstyles hairstyles #longhair80cm #longhair #longhairstyles #bruneiweddingfestival2019 #uk #ukhair #koreanhairstyle

Share 7 0
jamukemutmalam__. Memang cegini lahh JKM 👍💖 Cepat guys grab 1box je dulu, tengok apa h

Memang cegini lahh JKM 👍💖 Cepat guys grab 1box je dulu, tengok apa hasilnya anda dapat nanti ‼ Rm25 exc pos 🎋 READYSTOCK ✅ . Whatsapp 0137415253 atau tekan je link kat bio sis ♥ . . #jamu #jamukemutmalam #ketat #mantap #padat #sihatdalaman #cantik #bisnesonline #cod #midvalley #meletop

Share 0 0
jamukemutmalam__. Memang cegini lahh JKM 👍💖 Cepat guys grab 1box je dulu, tengok apa h

Memang cegini lahh JKM 👍💖 Cepat guys grab 1box je dulu, tengok apa hasilnya anda dapat nanti ‼ Rm25 exc pos 🎋 READYSTOCK ✅ . Whatsapp 0137415253 atau tekan je link kat bio sis ♥ . . #jamu #jamukemutmalam #ketat #mantap #padat #sihatdalaman #cantik #bisnesonline #cod #midvalley #meletop

Share 1 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
jamukemutmalam__. Memang cegini lahh JKM 👍💖 Cepat guys grab 1box je dulu, tengok apa h

Memang cegini lahh JKM 👍💖 Cepat guys grab 1box je dulu, tengok apa hasilnya anda dapat nanti ‼ Rm25 exc pos 🎋 READYSTOCK ✅ . Whatsapp 0137415253 atau tekan je link kat bio sis ♥ . . #jamu #jamukemutmalam #ketat #mantap #padat #sihatdalaman #cantik #bisnesonline #cod #midvalley #meletop

Share 2 0

Happy Birthday to Xinyi! 🎂🎉 . #Happy Time #Karaoke #Redbox #TheGardenMall #First Time #Midvalley #Kuala Lumpur #Joyful #Singing #FamilyTime

Share 5 0
jaynardo98. Cooking maggi? No!
Something better!
The dish of diversity
This is our

Cooking maggi? No! Something better! The dish of diversity This is our Malaysia melting pot of cultures! Loved it so so much! Thanks @midvalleymegamall 💝💓💖💞💗💘💕 #mvmraya2019 #midvalley #midvalleynow

Share 2 0
liewhongyen. It just feels like kampung home:🏡
[H]oney by my side😘😂😝😜
[O]utsta

It just feels like kampung home:🏡 [H]oney by my side😘😂😝😜 [O]utstanding color lines💚💙💜 [M]ade with Raya ties🌈🎉🎊 [E]xclusively elegant and nice!😍 #mvmraya2019 #midvalley #midvalleynow @midvalleymegamall

Share 2 0
loongkien58. Thanks @midvalleymegamall for allowing us to paint the fabric of love

Thanks @midvalleymegamall for allowing us to paint the fabric of love and unity in this immersive great Raya atmosphere! We loved this 3000! 😘😍♥️❤️ #mvmraya2019 #midvalley #midvalleynow 💗 ::::::::sossso+:.:::::::::::::+osssso/. :::+yyyyyyyyyyy:::::::::sssyyyyyyy+ :::oyyyyyyyyyyyyy::yyyyyyyyyyyyyo ::-yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy- ::::yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy. :::::+yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy+ ::::::::oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyo :::::::::::/syyyyyyyyyyyyyyyyyys/ :::::::::::::+yyyyyyyyyyyyyyyy+. :::::::::::::::.+syyyyyyyyyys+. ::::::::::::::::::::./oyyyyyyo/. ::::::::::::::::::::::::::-/ss/- ...... 💖💗💖💗💕❤️💛💜

Share 1 0

Macam ni lah member sejati 🤣 . • DM admin lawak korang untuk free shoutout. Sponsored by : @mcdodo.my . ⠀⠀⠀⠀ • cc : . •⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 01129313632 for paid review HANYA RM5 !!! . #paidreview #paidreviewrm5 #lawak #hambar #funny #paidreviewmurah #malaysia #kl #selangor #kelakar #ootd #fattahamin #fazura #kelakar #midvalley #johor #himpunanlawakmalays

Share 1631 65

👯‍♀️ Seldom post myself miming, especially Malay song ( Cos my malay too good 🤣) Stress level 👆🏻 Thank you friend who help me with the lyrics 🙏🏻 • Mid Valley Raya Roadshow • #8pmshow #midvalley #onemonthtogo #tdckl #leadingtheindustry #always #respect #raya2019 #dancer #choreographer #malaysia #dvotiondancestudio #yourpassionourskills

Share 23 2
bakedbyamira. Bakers lain dah settle kita baru nak kayuh. Premium kek buah kukus in

Bakers lain dah settle kita baru nak kayuh. Premium kek buah kukus in action harini. Kek yang moist, kurang manis & kaya buah. Tgk je gambar sebelah ni, belambak buah kita bagi. Rasa? In syaa Allah sedap. 😊 . . . #bakedbyamira #premiumkekbuahkukus #keksedap #sajajualkek #keklejen #bazarpaknil #bakerbangsarsouth #shahalam #putraheights #damansaradamai #midvalley #bangsarsouth

Share 9 0

Bulan hidangan dari hotel mewah walaupun nampak mewah kan 😜😜 . Ni dari dapur rumah #mamasablovers je tau . Senang kan bila guna kambing perap mamasab.. Tinggal nak grill n hias n hidang 😘😘😘🐣🐣🐣🐣 . Sekilo kambing perap Mama Rm55 dalam tu ada lebih kurang 7 ke 8 keping.. Berbaloi ke berbaloi sgt kan 🤭🤭🤭 . Suami pun sayang lebih.. Nanti dia beli kan korang gelang rantai kapal tau untuk raya nanti 😜😜😜 . Nak order ? Mehh laaaa DM atau tekan link kt bio sekarang! 😎 . #sedaplainmaciammm #supplementofhappines #mamasabwarrior #offlinekitakuasaionlinekitatembusi #mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery #bakeryviralmalaysia #bakeryNo1Malaysia #bestgrowingFnBbisnesaward2018 #menubukapuasa #sedapgiler #kualalumpur #selangor #bangsar #midvalley

Share 15 0
kevinkong94. It takes courage to grow up and become who you really are. Dare to be

It takes courage to grow up and become who you really are. Dare to be different and work towards your goal 😊 #courage #growup #authentic #dare #to #be #different #doctor #braids #cornrows #goals #fusion #Masterchrisleong #bonesetting #tittar #tabibtulang #clm #clmethod #sunwaydamasara #midvalley #drchris #datochris #跌打 #chris Credits to @stephanowang

Share 71 1

CHILDREN ART EXHIBITION @myartstudio.midvalley 📍Date: 29th May 2019 (Wed) - 2nd June 2019 (Sun) ⏰Time: 11am - 5pm 🥳How to win FREE 1 hour monster craft for kids aged 4 - 12 years old? Good luck! 📞www.wasap.my/60162808100 for enquiries. #premiumartclassforkids #myartstudio #midvalley #artclass #creativity #bangsar #TheGardensMallMY #drawing #craft #artandcraft #painting #myartstudiomidvalley #childrenart #artexhibition

Share 5 0
jamukemutmalam__. Memang cegini lahh JKM 👍💖 Cepat guys grab 1box je dulu, tengok apa h

Memang cegini lahh JKM 👍💖 Cepat guys grab 1box je dulu, tengok apa hasilnya anda dapat nanti ‼ Rm25 exc pos 🎋 READYSTOCK ✅ . Whatsapp 0137415253 atau tekan je link kat bio sis ♥ . . #jamu #jamukemutmalam #ketat #mantap #padat #sihatdalaman #cantik #bisnesonline #cod #midvalley #meletop

Share 2 0
jamukemutmalam__. Memang cegini lahh JKM 👍💖 Cepat guys grab 1box je dulu, tengok apa h

Memang cegini lahh JKM 👍💖 Cepat guys grab 1box je dulu, tengok apa hasilnya anda dapat nanti ‼ Rm25 exc pos 🎋 READYSTOCK ✅ . Whatsapp 0137415253 atau tekan je link kat bio sis ♥ . . #jamu #jamukemutmalam #ketat #mantap #padat #sihatdalaman #cantik #bisnesonline #cod #midvalley #meletop

Share 2 1
jamukemutmalam__. Memang cegini lahh JKM 👍💖 Cepat guys grab 1box je dulu, tengok apa h

Memang cegini lahh JKM 👍💖 Cepat guys grab 1box je dulu, tengok apa hasilnya anda dapat nanti ‼ Rm25 exc pos 🎋 READYSTOCK ✅ . Whatsapp 0137415253 atau tekan je link kat bio sis ♥ . . #jamu #jamukemutmalam #ketat #mantap #padat #sihatdalaman #cantik #bisnesonline #cod #midvalley #meletop

Share 1 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

bila nampk anak pegang seluar.. pastu tnya nak kencing ke? slide ➡️ #sunday #midvalley #mylife #happy #son #mamaandson #clingymom #love #photooftheday #happyday

Share 24 1

Done by Mosi with love👊🏼💈 _________________________________________________ Walk ins welcome, Appointments preferred⠀ Save your time! ☎️ Pavilion KL  03-21102961 Mid Valley KL  03-22011908 Melawati Mall  03-41019903 Fahrenheit 88  03-21101069 Wangsa Walk  03-41315899 Wangsa Walk II 03-41313546

Share 25 2

Kawan camni memang 👍💯 . • DM admin lawak korang untuk free shoutout. Sponsored by : @cap.exclusive ⠀⠀⠀⠀ • cc : . •⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 01129313632 for paid review HANYA RM5 !!! . #paidreview #paidreviewrm5 #lawak #hambar #funny #paidreviewmurah #malaysia #kl #selangor #kelakar #ootd #fattahamin #fazura #kelakar #midvalley #johor #himpunanlawakmalays

Share 1249 46

モール内なのにオシャレ😗💕 そして超美味しかった!ベリーのミルクレープとタイ式ミルクティー🇹🇭コンデンスミルク入り🥛

Share 23 2

last week’s indulgence at my fav Taiwanese dessert shop... superb during warm days like today!!! #🍧 #😋 #snowflake #snowflakedessert #taiwanesedessert #dessertoftheday #midvalley

Share 13 2
thecapcity. Swipe to check out @andfersand x @nizarhashim “Signet flip-ring”! Now

Swipe to check out @andfersand x @nizarhashim “Signet flip-ring”! Now available at all #thecapcity stores & online! 🌹🖕 • Operating hours : Subang : 10AM - 10PM Mid Valley : 10AM - 10PM Brunei : 10AM - 10PM Online store : 24 hours

Share 210 9
gonoodlehouse. 【有間麵館全國大胃王爭霸賽2019】进入了预选赛的第三个星期!💪🏻 大家纷纷带上了朋友及家人一起来挑战!😍 -
你还在等什么呢?今天赶

【有間麵館全國大胃王爭霸賽2019】进入了预选赛的第三个星期!💪🏻 大家纷纷带上了朋友及家人一起来挑战!😍 - 你还在等什么呢?今天赶快到我们的预选赛分店接受挑战吧!😋 . #有間麵館全國大胃王爭霸賽2019 #GNHEatingChampionship2019 #敢敢來敢敢吃敢敢來挑戰 #RM16060Cash #有間麵館 #GONoodleHouse #JayaOne #MidValley #AeonKepong #SunwayVelocity #OneUtama #SunwayPyramid #SetiaCityMall #GurneyPlaza #ParadigmMallJB #AeonMelaka

Share 60 0
caffeinetizen. Dare to be different☕️🥃 Cafe/Food/Dessert in plain sight.

Bar/Privat

Dare to be different☕️🥃 Cafe/Food/Dessert in plain sight. Bar/Private Rooms hidden away from plain sight. #snitchbythethieves #flatwhite #coffeebar #adscofficial #privateroomsforparties #snitchincanto #neonsigns #thegardensmallmy #midvalley #caffeinetizen

Share 24 0
wahtohtittar. EXCLUSIVE HARI RAYA TREATMENT : 50% OFF + LUCKY DRAW
Get your body “Tu

EXCLUSIVE HARI RAYA TREATMENT : 50% OFF + LUCKY DRAW Get your body “Tune Up” before balik kampung. Open for everyone ‼ Date: 27th - 31st May 2019 (Mon - Fri) Hotline: 016-3333722 WhatsApp: wasap.my/601111433362/ExclusiveRaya Visit Wah Toh Tit Tar outlets : The Boulevard, Mid Valley : 03-2201 2029 📍Waze: https://waze.com/ul/hw2839xyb1 Bandar Puteri, Puchong : 03-8060 3999 📍Waze: https://waze.com/ul/hw2830qf7m Cheras : 03-9133 1999 📍Waze: https://waze.com/ul/hw283ehmjg Serdang : 03-8945 5999 📍Waze: https://waze.com/ul/hw2834mfy4 #wahtohtittar #ScoliosisClubbyMasterLilee #MasterLileeWorkshop #WTTT #MasterLilee #bone #bonesetting #lileescoliosis #scoliosis #lileeEdu #midvalley #puchong #cheras #serdang #exclusive # promotion #KL #Raya

Share 12 0

跟爸妈看韩国电影 但,电影太残忍 😱

Share 52 3

Its SUNDAY!! Where shall we begin, bruh? Nice picture by @ashikin_hassan 👍 #kgbburgers #ttdi #bangsar #midvalley #pavilion #burgersandfries #burgers

Share 75 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});