#muamalaysia

Posts Share

fazs.faozi. Pink eyelook. Spam PINK emoji ๐Ÿ’–๐ŸŒธ๐Ÿ’๐Ÿ‘›๐Ÿ’•๐ŸŽ€
.
Jumbo pencil @nyxcosmetic

Pink eyelook. Spam PINK emoji ๐Ÿ’–๐ŸŒธ๐Ÿ’๐Ÿ‘›๐Ÿ’•๐ŸŽ€ . Jumbo pencil @nyxcosmetics_my ๐ŸŒธ @hudabeauty rose gold palette ๐ŸŒธ @toofaced peach palette ๐Ÿ‘ ๐ŸŒธ @beccacosmetics highlight ๐ŸŒธ @zoevacosmetics coral spectrum blusher ๐ŸŒธ @urbandecaycosmetics lipstick in unicorn ๐ŸŒธ . All products from @sephoramy @sephoramy #sephoramy #sephoramalaysia . . #fazsfaozimakeup #mua #muakl #makeupartist #makeupartistmalaysia #muamalaysia

Share 750 34
anim.albukhary. Soft Blend Makeup ๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป
.
.
.
Foundation @narsissist .
Concealer @clio_

Soft Blend Makeup ๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป . . . Foundation @narsissist . Concealer @clio_official . Loose powder @lauramercier . Eyebrow gel @onfleeq._hq . Eyeshadow @hudabeauty . Eyeshadow stick @lauramercier . Eyeliner & Mascara @maybelline . Lipmatte @maccosmetics . Highlighter @beccacosmetic . . . . . #byanimalbukhary #muakedah #muautara #muamalaysia #hudabeauty

Share 4613 57
noorsyiema_eiyma. Makeup for #solemnization..โค๏ธ
#muapenang #muautara #muamalaysia 
Booki

Makeup for #solemnization..โค๏ธ #muapenang #muautara #muamalaysia Booking whtsp 0164077018

Share 1296 10
nisa_touch_official. Makeup by nisa touch..hai makeup lover nisa touch..๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Client n

Makeup by nisa touch..hai makeup lover nisa touch..๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Client nisa byk yg dtg dr jauh..minat dan suka pd makeup nisa mereka sanggup redah walaupun lautan bergelora jauh perjalanan.. Alhamdulillah rata rata semua berpuas hati dgn makeup nisa.. Yg cerewet teramat pun sgt berpuas hati.. Depa kata depa suka cara nisa.. Makeup santai ja xstresss dan dok sembang sambil bergelak bagai.. Alhamdulillah tula cara nisa layan pengantin nisa..tp kalau ramai nisa xdpt nk sembang dgn diorg byk2 sambil makeup...boleh makeup dan tlong pakai semua veil crown ambil gambar.. Walaupun bila berwasap nampak serius bebenar nisa nii..nampak sombong bebenar..tapi tidak la hampa..hampa dok msj tu dgn pembantu pembalas msj msj nisa sbb tu kdg dpt short ja..haha org laki mmg bls lagutu jala.. ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ Hehe ๐Ÿ˜‚ nisa pegang juga phone tp jarang sbb xsempat dok kilit anak kecik haha ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ #muautara #muamalaysia #muamalaya #muaviral #muateknikgamkening #NT #makeuptransformation #makeup #bridalmakeup #malaysiamakeup #makeupartist #makeuplife #makeuplooks #makeuponpoint

Share 1360 22

Smokey burgandy glitz look tutorial โœจ Kak arra nak bagi free 3pcs lotion ohana from @ohanaa_official nie, ada syarat, tapi senang je. 1. Share video nie kat ig story korang. Jangan lupa tag kak arra. 2. Tag 3 org kawan korang yg kaki makeup 3. Follow @ohanaa_official sbb dia yg akan pilih siapa yg bakal dapat ohana lotion nie okey. . . Nak bgitau benda best gila nie kak arra try pakai ohana lotion from @ohanaa_official @ohanaa_official dengan fd yg gelap, guess what, masyaAllah dia tak tukar warna kulit kak arra kan, tak putih tak gelap. Best gilaaaaa i is fall in love ngan ohana now!!! . . Song : Sin pijama @nattinatasha @sonymusic @sme ยฉ๏ธ Thankyou for watching โค๏ธ . #makeup #muamalaysia #makeuptutorial #pinkmakeuplook #glamlook #hudabeauty #muakl #muaampang #muaselangor #review #makeupreview #reviewmalaysia #beauty #tutorialkening #tutorialmakeup #makeupjunkie #ragamkecantikan #nafura #tampilcantik @ragam_kecantikan @tampilcantik @sephoramy @sephora

Share 2581 120

MAKEUP PERGI HOLIDAY HUJUNG TAHUN. So tak perlu bawa brg mekap banyak2 pun dah boleh cantik! Yang penting bulu halus kat muka xde, jgn bimbang kalau salji melekat. ๐Ÿคญ โ„๏ธโ„๏ธโ„๏ธโ„๏ธโ„๏ธโ˜ƒ๏ธโ›„๏ธโ˜ƒ๏ธโ›„๏ธโ„๏ธโ›„๏ธโ›„๏ธโ›„๏ธโ˜ƒ๏ธโ›„๏ธโ„๏ธโ„๏ธโ„๏ธโ„๏ธโ„๏ธโ„๏ธโ„๏ธโœˆ๏ธโœˆ๏ธโœˆ๏ธโœˆ๏ธโœˆ๏ธโœˆ๏ธ . PRODUCT BREAKDOWN ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป . . Hair Removal @waxbuangbulu.organik Eskinol Toner @sizzles_pritee Primer Ice Cream @ladonnabeauty.co Foundation @luxeperfectcover Highlight Hopegirl code 21 @nafura Loose Powder Huda Beauty Sample @nik_iryvni . . Shading, Eyeshadow @elianto_make_up COCOA Blusher Code 604 @elianto_make_up . Mascara and Eyebrow using Hopegirl @nafura Eyeliner Hopegirl @nafura . . Lip scrub @bykakmek Lipstick Sobella Batu Pahat agen @erratasyahroslan Kakmek pakai Code Puspa Wangi and Mawar Merah. . . . . . . . #makeupbykakmek #tutorialmakeupbykakmek #waxbuangbulu #buangbulu #waxingbulukaki #sephoramy

Share 1952 51
yodhastore. BULUMATA KUALITAS EXPORT (lentur,ringan dan nyaman dipakai)
Real pictu

BULUMATA KUALITAS EXPORT (lentur,ringan dan nyaman dipakai) Real picture (Produk sesuai dengan gambar display) Order minimal 1lusin info order :wa 081542699936 tokopedia : yodha_bulumata shopee : Auralashes 100% amanah & komitmen _________________________________ Happy Shopping, ya sis!! #mua

Share 1 0
perlacoffee_original. Kepada sesiapa yang masih tertanya-tanya apakah yang terkandung didala

Kepada sesiapa yang masih tertanya-tanya apakah yang terkandung didalam Perla Coffee Exclusive ni boleh baca diatas ya.โ € .โ € .โ € Semestinya kami team perla menggunakan bahan-bahan yang berkualiti tinggi dan halal ya. Jangan risau tau! 100% dijamin halal dan selamat untuk semua #perlaloversโ € .โ € .โ € Jangan ragu-ragu dan jangan beli yang fake. Sebab awak yang rugi nanti. .. Dapatkan daripada agent sah perla ya. Ingat! Jangan beli yang fake. . Jum beli dengan Amny.. ada hologram + qr code boleh scan! ๐Ÿ”ฅ Setiap pembelian dapat Free gift! ๐Ÿ˜๐ŸŽ . Wassap 011-32724057 @ klik terus link wassap di bio ya. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘ . . #serikembangan #sriserdang #balakong #themines #amerinmallbalakong #upm #perlacoffee #terapiinstagram #muashahalam #muamalaysia #muaselangor #bridal #produkviral #produkputihgebu #produkputih #slimmingproduct #slimmingcoffee #whiteningsupplement #whiteningbooster #perlacoffeeexclusive #terbaikdariku #seriburindu #foodreviewmalaysia #instafamousmalaysia #ctdk #perlacoffeehq #artismalaysia #muzikmuzik33 #mentor7 . .

Share 2 0
makeupbynanafitriana. F Y Z A | Majlis Kenduri ๐ŸŒท
-
Adik ni request makeup natural look. Com

F Y Z A | Majlis Kenduri ๐ŸŒท - Adik ni request makeup natural look. Comel adik ni. Pandai poze pulak tu. Thank you dik hire sis ๐Ÿ˜˜ @fyza.lil - Any questions or booking Whatsapp +60172721214 Or click link at bio profile for quotation. Sila sertakan date, location and makeup details. Follow my Ig @makeupbynanafitriana #makeupbynanafitriana #makeupwedding #makeupnikah #makeupsanding #makeupevent #makeupphotoshoot #makeuptunang #makeupdinner #makeupbridesmaid #makeupconvocation #makeupprewedding #makeupjob #makeupservices #makeupmurah #muamalaysia #muaklang #muashahalam #muapj #muasubang #muaKL #muaselangor #makeupaddict #makeuplook #makeupgeek #makeuplovers #makeupbyme #malaywedding #bridalmakeup #bridalmakeuplook #bridalmakeupartist

Share 2 1
erynnsabri. Majlis persandingan 
Puteri , bukit bayroute kuantan

Makeup @erynnsab

Majlis persandingan Puteri , bukit bayroute kuantan Makeup @erynnsabri Full package @dtiarabridalhouse Alhamdulillah , bg yg nak dtg butik kami utk dapatkan details pakej boleh hubungi staff kami : 0195201436 / 0195751437 Alamat butik : A-15 , Taman Dato Rashid Salleh , Jalan Kuantan Bypass , 26100 Kuantan Pahang #fullpackage #malaywedding #wedding #weddingdecorator #weddingdecoration #weddingplanner #mua #muakuantan #muapahang #muamalaysia #makeup #makeupartist #makeupartistkuantan #makeupartistpahang #makeupartismalaysia #dtiarabridalhouse

Share 9 0
perlacoffee_original. SIAPA BOLEH AMALKAN PERLA COFFEE EXCLUSIVE?โ €
.โ €
.โ €
Perla Coffee Exclus

SIAPA BOLEH AMALKAN PERLA COFFEE EXCLUSIVE?โ € .โ € .โ € Perla Coffee Exclusive dicipta khas untuk wanita & anak dara yang ingin menambah baik kesihatan dalaman & luaran. Minuman tambahan yang mengandungi kebaikan 3 dalam 1 ini sangat sesuai untuk diamalkan setiap hari.โ € .โ € . P/s: Sale dilanjutkan sehingga 15hb 2018. Jom dapatkan sekarang sementara masih ada! . . . Dapatkan daripada agent sah perla ya. Ingat! Jangan beli yang fake. . Jum beli dengan Amny.. ada hologram + qr code boleh scan! ๐Ÿ”ฅ Setiap pembelian dapat Free gift! ๐Ÿ˜๐ŸŽ . Wassap 011-32724057 @ klik terus link wassap di bio ya. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘ . . #serikembangan #sriserdang #balakong #themines #amerinmallbalakong #upm #perlacoffee #terapiinstagram #muashahalam #muamalaysia #muaselangor #bridal #produkviral #produkputihgebu #produkputih #slimmingproduct #slimmingcoffee #whiteningsupplement #whiteningbooster #perlacoffeeexclusive #terbaikdariku #seriburindu #foodreviewmalaysia #instafamousmalaysia #ctdk #perlacoffeehq #artismalaysia #muzikmuzik33 #mentor7

Share 1 0
tkdc_vanitymirror. Cantiknya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ please tekan love uolls.tq ๐Ÿ˜‰
Tq customer purchased v

Cantiknya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ please tekan love uolls.tq ๐Ÿ˜‰ Tq customer purchased vanity mirror size Large 12 bulbs and share this gorgeous photo โคโคโค Love sgt.. Uolls dah grab belum jom โคตโคตโคต Nak order or tanya ? Whatsapp 018 3591162

Share 6 1
lamisa_hq. terima kasih sudi #feedback yg positif,๐Ÿ˜˜ LipTINT Organic Glowy memg t

terima kasih sudi #feedback yg positif,๐Ÿ˜˜ LipTINT Organic Glowy memg terbaik ๐Ÿ‘๐Ÿ˜ #alhamdulillah liptint ni memang bnyk membantu terutamanya bagi sape2 yang ada masalah bibir sensitif/ mengelupas/ bibir hitam/ bibir kering ๐Ÿ˜‰

Share 4 1
perlacoffee_original. SIAPA BOLEH AMALKAN PERLA COFFEE EXCLUSIVE?โ €
.โ €
.โ €
Perla Coffee Exclus

SIAPA BOLEH AMALKAN PERLA COFFEE EXCLUSIVE?โ € .โ € .โ € Perla Coffee Exclusive dicipta khas untuk wanita & anak dara yang ingin menambah baik kesihatan dalaman & luaran. Minuman tambahan yang mengandungi kebaikan 3 dalam 1 ini sangat sesuai untuk diamalkan setiap hari.โ € .โ € . P/s: Sale dilanjutkan sehingga 15hb 2018. Jom dapatkan sekarang sementara masih ada! . . . Dapatkan daripada agent sah perla ya. Ingat! Jangan beli yang fake. . Jum beli dengan Amny.. ada hologram + qr code boleh scan! ๐Ÿ”ฅ Setiap pembelian dapat Free gift! ๐Ÿ˜๐ŸŽ . Wassap 011-32724057 @ klik terus link wassap di bio ya. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘ . . #serikembangan #sriserdang #balakong #themines #amerinmallbalakong #upm #perlacoffee #terapiinstagram #muashahalam #muamalaysia #muaselangor #bridal #produkviral #produkputihgebu #produkputih #slimmingproduct #slimmingcoffee #perlacapsule #whiteningsupplement #whiteningbooster #perlacoffeeexclusive #terbaikdariku #seriburindu #foodreviewmalaysia #instafamousmalaysia #ctdk #perlacoffeehq #artismalaysia #muzikmuzik33 #mentor7

Share 2 0
nizesurprisedelivery. Siapa nak mcm ni? boleh whtsapp sis yea ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ‘‰ SCREEN SHOOT bouquet p

Siapa nak mcm ni? boleh whtsapp sis yea ๐Ÿ˜˜ . ๐Ÿ‘‰ SCREEN SHOOT bouquet pilihan ๐Ÿ‘‰ Send To 0182388995 by whtsapp ๐Ÿ‘‰ Admin akan bagi detail harga ๐Ÿ‘‰ โŒ NO LAST MIN ORDER โ— โ— . Kami cover area ๐Ÿš—๐Ÿš— SELANGOR & KL SAHAJA . Berminat Whatsapp 60182388995 Atau Tekan link... www.wasap.my/60182388995/NizeSurpriseDelivery . #surprisedeliverymalaysia #lagisyantik #surprisedeliverymeru #surprisedeliveryklangvalley #merdekamalaysia #instafamous #surprisedeliverymurah #muamalaysia #marketing #muaselangor #sirihjunjungfreshflower #bungatelurcrepe #bungatelurtisu #bungatelurbajet #gubahan #gubahanhantaranmurah #muamalaysia #nikahsanding #malaysiakini #surpriseboxmurah #surpriseboxmalaysia #sentiasabersyukur #mcdbouquet #gegarvaganza2018 #bebi #andibernadee #propose #seriburindu #harimaumalaya #bolafinal

Share 5 1
perlacoffee_original. APA??? ๐Ÿ˜ต๐Ÿ˜ฑ SALE DILANJUTKAN SEHINGGA 15 DISEMBER 2018. WAHHH!! .
.
Jo

APA??? ๐Ÿ˜ต๐Ÿ˜ฑ SALE DILANJUTKAN SEHINGGA 15 DISEMBER 2018. WAHHH!! . . Jom dapatkan Perla Coffee Exclusive sekarang! Sale dilanjutkan sehingga 15 Disember 2018. Siapa yang tak sempat nak grab tu jom beli sekarang!! Jangan tangguh2 lagi. . . Kini hanya RM50 sebotol. Normal price: RM60 sebotol. Jimat RM10 uolls!! Dapatkan daripada agent sah perla ya. Ingat! Jangan beli yang fake. . Jum beli dengan Amny.. ada hologram + qr code boleh scan! ๐Ÿ”ฅ Setiap pembelian dapat Free gift! ๐Ÿ˜๐ŸŽ . Wassap 011-32724057 @ klik terus link wassap di bio ya. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘ . . #serikembangan #sriserdang #balakong #themines #amerinmallbalakong #upm #perlacoffee #terapiinstagram #muashahalam #muamalaysia #muaselangor #bridal #produkviral #produkputihgebu #produkputih #slimmingproduct #slimmingcoffee #whiteningsupplement #whiteningbooster #perlacoffeeexclusive #terbaikdariku #seriburindu #foodreviewmalaysia #instafamousmalaysia #ctdk #perlacoffeehq #artismalaysia #muzikmuzik33 #mentor7

Share 3 0
haiza_abu.hassan. Code Goldiva โ™ฅ 
Eyeshadow 2 minit by sobella, eyeshadow berbentuk pen

Code Goldiva โ™ฅ Eyeshadow 2 minit by sobella, eyeshadow berbentuk pen ๐Ÿ˜ฑ . ๐Ÿ‘‰Sesuai untuk semua jenis makeup ๐Ÿ‘‰Senang blend ๐Ÿ‘‰Mudah dibawa dan jimat ruang beg makeup ๐Ÿ‘‰Tak mudah pecah ๐Ÿ‘‰Warna yang pigmented ๐Ÿ‘‰Tahan lama ๐Ÿ‘‰Tidak berhabuk ๐Ÿ‘‰Blend guna jari je, tak perlu brush makeup . Murah2 je uolls tahan berbulan2 Meh klik link (di bio) kalau nak tau lebih info ๐Ÿ‘‡๐Ÿป . Agent ID : G011-01 #teamkakngah #sobellaeyeshadow #eyeshadow2minit #sobellaairhitam #sobellabatupahat #sobellabenut #sobellasenggarang #sobellalipmatte #sobellablusher #muamalaysia #muabellaz #instafamousmalaysia #neelofa #fattzura #ferrarossa #haniszalikha #giftreviewmalaysia #bazar #bazarpaknilmurah

Share 1 0
bawangmerahhh. CONFIRM JATUH CINTA BERGOLEK-GOLEK DENGAN COMPACT POWDER MAGIC NRC by

CONFIRM JATUH CINTA BERGOLEK-GOLEK DENGAN COMPACT POWDER MAGIC NRC by Nuex Rosli Bila NR hasilkan Luxury Micro Compact Powder NRC ni, NR memang nak mudahkan mereka yang tak suka atau takde masa nak pakai foundation, tapi masih nak nampak flawless! Bukan itu sahaja, korang sapu compact powder ni selain cover habis jerawat jeragat bagai, NR jugak infused ingredient POWER dalam bedak tu macam VITAMIN C, VITAMIN E dan HONEY BEE VENOM biar kulit makin cantik dan sihat! โค TAK HABIS KAT SITU....! Pakai NRC compact powder ni terus sinar UV dari matahari melantun balik dengan kecewanya sebab bedak ni ada SUNBLOCK SPF30 ๐Ÿ™€ Mana lagi nak dapat bedak seMAGIC NRC ni! Hanya RM79.00 sahaja! Ada 5 code! . . Tekan wasap link di bio sis atau wasap 019-2848545 019-2848545 019-2848545 019-2848545 Follow ig ๐Ÿ‘‡ @isukamakeup.my @isukamakeup.my @isukamakeup.my @isukamakeup.my #nuexrosli #compactpowdermurah #cpgcosmetics #okayamalaysia #simplysiti #bellaammara #dyxycosmetics #sasamalaysia #kulitberminyak #muakl #muamalaysia #aidijuma #alhumairatutorial #nrccompactpowder #compactpowdermamadil #markayshahalam #marykayselangor

Share 2 0
famecosmetics.sabah. Hi #famelovers ! Fame Cosmetics ada new arrivals with NEW FORMULA for

Hi #famelovers ! Fame Cosmetics ada new arrivals with NEW FORMULA for Soft Matte Lip Cream 2.0. Siapa yang request for waterproof lip cream, this is it! Ada byk tambahan ingredients baru and ada special chocolate scent ๐Ÿซ . Soft Matte Lip Cream 2.0 comes in 4 new shades ; . ๐Ÿ’‹ True Love ๐Ÿ’‹ Be Mine ๐Ÿ’‹ Runaway Bride ๐Ÿ’‹ Pink Velvet . Add these your lippies collection! WA ๐Ÿ“ฒ Tap link on bio

Share 3 1
om_mycontactlens. Thank you babe for sharing your picture ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ She put on Pitchy Grey to

Thank you babe for sharing your picture ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ She put on Pitchy Grey to match her style. Her eyes look fabulous. Thank you for support dear๐Ÿ˜˜ #om_myconyectlens #batisgrey #lenscantik #greylens #makeup #deepavali2018 #dilwalenight #pitchygrey #sayajual #juallens #lensmurahkl #lensmalaysia #lenskl #hijabgirl #bazarlens #ootd #muamalaysia

Share 1 0
nyssa_adlyssa. .
.

SK-II Atmosphere Airy Light UV Emulsion SPF 30 PA+++
30g

RM2xx
R

. . SK-II Atmosphere Airy Light UV Emulsion SPF 30 PA+++ 30g RM2xx Retail RM300 Postage SM RM8 SS RM12 100% Original & Authentic Whatsapp Nyssa 0126242855

Share 1 1