#paperflowers

1,407,591 Posts Share

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
cartefinicrepepaper. Mid-week blooms⠀
⠀
#cartefini  #cartefinicrepepaper #crepepaper #itali

Mid-week blooms⠀ ⠀ #cartefini #cartefinicrepepaper #crepepaper #italiancrepepaper #cartotecnicarossi #paperflowers #paperflowershop #instabloom #everlastingroses #crepepaper #crepepaperlove #dsfloral #flowersoftheday #flowersofinstagram #petalbypetal #handmade #madewithlove ⠀ Reposting @misspetalandbloom:⠀ ...⠀ "I’ve been a little quiet this week - I think sometimes the stress of everything just gets to me and I have to put down my phone for a while... we all have those moments don’t we?⠀ .⠀ Anyway, just wanted to say 加油 (all the best) to everyone who’s gearing up for Thursday - the big Vday 💪🏻💪🏻 we can do it!! 💪🏻💪🏻⠀ .⠀ .⠀ #crepepaperflowers #crepepaperrevival #paperflowers #keepblooming #madeinsg #bridalbouquet #paperbouquet"

Share 103 3

Понедельник - день скидок!🎁 ⠀ Сегодня и завтра у нас 25% скидка на видеокурс «Роза из гофрированной бумаги»!🌹 ⠀ В курсе описаны все необходимые материалы и инструменты, подробно показан процесс вырезания и формирования лепестков, а также сборки цветка, чашелистиков, стебля и листьев.🌹🌱 Мы все продумали, чтобы весь творческий процесс был максимально простым и доступным, а результат - идеальным!😊👌🏻 ⠀ Курс включает: ✅ Подробный видео-урок  продолжительностью 70 минут по изготовлению розы из гофрированной бумаги 180г, со стеблем и листиками ✅ Шаблоны всех элементов для ручной резки в формате PDF ⠀ 💵 Стоимость - 2925₽ (вместо 3900₽) ❗️Акция действительна 18-19 февраля 💻 Больше информации на нашем сайте 📱Для заказа пишите в Директ или заполняйте форму на сайте! ____________ Monday is the day of SALES! ⠀ 25% OFF for Crepe Paper Rose video course!🌹 ⠀ The class contains materials & tools information, shows the process of cutting and forming of petals and assembling the bud, sepals, stem and leaves.🌹🌱 We made flower creation process is as simple and accessible as possible, and the result is perfect!🤗 ⠀ The course includes: ✅ A detailed step-by-step video lesson (duration is 70 min) about making of crepe paper rose with stem and leaves ✅ The templates of petals, sepals and leaves (PDF) ⠀ 💵 The cost is $56.25 (instead of $75) ❗️The discount is available only 18-19 February ⠀ 📱To order please write to direct or fill the order form on our website (the link is in profile) ⠀ #paperflower #paperflowers #paperflorist #crepepaper #crepepaperflowers #paperroses #yellowrose #papercraft #цветыизбумаги #бумажныецветы #бумажнаяфлористика #свитдизайн #бумажныйдекор

Share 4214 60
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

It’s a winter wonderland if I’ve ever seen one here in Vegas ❄️ Headed back home today and I’m excited to get back to work and creating things for you all🌸 quick reminder of our shop sale going on right now. Custom orders are always welcome! Click link in bio or send us a DM⛄️ . . . #craftymommybees #smallbusiness #officechic #makeitwithmichaels #paperflowers #cricutmade #etsyseller #paperflowersbackdrop #paperart

Share 1851 26

Because, you are the best mom! ______________________________ Тому, що ти найкраща мама!

Share 221 1

Вчера завершился наш первый Живой Мк по #ЦВЕТЫИЗОРГАНЗЫ 🌸🌸🌸 в г. Сочи.🏝 У девушек была уникальная возможность одними из первых в России освоить эту технику. Процесс достаточно трудоемкий, но результат на стоит того на 💯. Все ушли с красивыми цветами, счастливые и вдохновленные. Сочи - до новых встреч, самый солнечный город России! Новосибирск - ведем предварительную запись на Мк #большиецветыизорганзы ... 👆 Принимаем заявки г. Алмата г. Астана на участие в МК. Даты определим в феврале. ... 👆Are you from the USA? or Mexico? we arrive in Mexico city in March! Write in Direct if you want to learn how to create big flowers from different material! ____________________________________ пиши в Директ или Wa 89529099199 #большиецветы #обучениебольшиецветы #большиецветысочи #мкбольшиецветы #фотозона8марта #8марта #гигантскиецветы #ростовыецветы #paperflorist #eventdesign #paperflowers #paperflo #большиецветыновосибирск #ростовыецветыновосибирск

Share 2187 66
summerofpeonies. Finished my first somewhat-giant flower this morning! This Coral Charm

Finished my first somewhat-giant flower this morning! This Coral Charm is about 2x life size. All the petals are made with doublette tinted with #designmaster #colortool in blush (and a tiny bit coral for the outer petals), and the carpels with #crayolamodelmagic painted with acrylic paint. Instructions/petal placement derived from #thefineartofpaperflowers for the faded coral charm (I just multiplied all the sizes by 2!) #coralcharm #crepepaperflowers #paperflowers #livingcoral #paperpeony #paperflorist #largepaperflowers #underthefloralspell #dmcolor #papergardenerssociety

Share 633 20
summerofpeonies. These are the first peonies I’ve ever made without using any kind of t

These are the first peonies I’ve ever made without using any kind of template, each petal individually cut. It takes a long time, but I like how each petal is unique. I am also trying a different coloring method. Before cutting the petals, I tinted each paper strip with #designmaster #colortool spray in Blush. It’s certainly a lot quicker than using pan pastels (although I’ve inhaled a good bit of it! Need better ventilation) #crepepaperflowers #paperflowers #dmcolor #paperflorist #papergardenerssociety #papernotpicked #paperpeonies #weddingflowers #weddingcrafts #underthefloralspell #inspiredbypetals

Share 760 30
tinapaperflowers. Cobaea scandens (cup-and-saucer vine, cathedral bells, Mexican ivy, mo

Cobaea scandens (cup-and-saucer vine, cathedral bells, Mexican ivy, monastery bells) #abctvcraft #abctv #abctvflower #paperflowers #paperflower #papercraft #paper #flower #diy #craft #paperart #handmade #paperartist #cobaeascandens #cupandsaucervine #mexicanivy

Share 3 0

Mau ngado/buat kenang2an apapun bisa sesuai request kakak 😊😉 yuukk langsung pesan, wa di bio, boleh tanya2 kok kak sambil bisa diskusi design yang disuka NB. Real Pict & Real Handmade *Banyak ukuran2nya dari yang terkecil sampai terbesar Ayoo buat kado kalian berkesan untuk penerimanya kak, buat mereka berkesan sama kado kakak dengan pesan kadonya disini kado "Art Quilling Paper" Nggak bakal nyesel dehhh 😊😉 #kadoart #kadowisuda #kado #kadounik #kadounik #kadocepat #kadoinstant #kadowedding #kenanganterindah #kenangan #kenangkenanganunik #kenangkenangan #kenangkenanganwisuda #kenangkenang #kadoultah #kadoulangtahun #paperart #paperquiling #paper #paperflowers #papercasemurah #art #senikertas #kadoseni #kadokudus #kadomurah #kadokudusmurah #kadokudusp #kadoartkudus #paperkudus #senikudus #senikertas

Share 2 0

Mau ngado/buat kenang2an apapun bisa sesuai request kakak 😊😉 yuukk langsung pesan, wa di bio, boleh tanya2 kok kak sambil bisa diskusi design yang disuka NB. Real Pict & Real Handmade *Banyak ukuran2nya dari yang terkecil sampai terbesar Ayoo buat kado kalian berkesan untuk penerimanya kak, buat mereka berkesan sama kado kakak dengan pesan kadonya disini kado "Art Quilling Paper" Nggak bakal nyesel dehhh 😊😉 #kadoart #kadowisuda #kado #kadounik #kadounik #kadocepat #kadoinstant #kadowedding #kenanganterindah #kenangan #kenangkenanganunik #kenangkenangan #kenangkenanganwisuda #kenangkenang #kadoultah #kadoulangtahun #paperart #paperquiling #paper #paperflowers #papercasemurah #art #senikertas #kadoseni #kadokudus #kadomurah #kadokudusmurah #kadokudusp #kadoartkudus #paperkudus #senikudus #senikertas

Share 1 0

Mau ngado/buat kenang2an apapun bisa sesuai request kakak 😊😉 yuukk langsung pesan, wa di bio, boleh tanya2 kok kak sambil bisa diskusi design yang disuka NB. Real Pict & Real Handmade *Banyak ukuran2nya dari yang terkecil sampai terbesar Ayoo buat kado kalian berkesan untuk penerimanya kak, buat mereka berkesan sama kado kakak dengan pesan kadonya disini kado "Art Quilling Paper" Nggak bakal nyesel dehhh 😊😉 #kadoart #kadowisuda #kado #kadounik #kadounik #kadocepat #kadoinstant #kadowedding #kenanganterindah #kenangan #kenangkenanganunik #kenangkenangan #kenangkenanganwisuda #kenangkenang #kadoultah #kadoulangtahun #paperart #paperquiling #paper #paperflowers #papercasemurah #art #senikertas #kadoseni #kadokudus #kadomurah #kadokudusmurah #kadokudusp #kadoartkudus #paperkudus #senikudus #senikertas

Share 1 0
q8paperflowers. بمناسبة الاعياد الوطنيه اي تصميم من التصاميم الي بالصوره  الواحد ب ١٥

بمناسبة الاعياد الوطنيه اي تصميم من التصاميم الي بالصوره الواحد ب ١٥ دينار العرض لغاية ١/٣/٢٠١٩ لحقو عالعرض🌹🌷🌸🌺‎للطلب و الاستفسار الرجاء الارسال #مواليد #guestbook #ورود_ورقيه #زينة_باب #استقبالات_مواليد #استقبال_عروس #استقبال_مستشفى #خلفيات_تصوير #photoshoot #shop_window #ورود_ورقيه #ورود #تزيين_غرف_المواليد #تزيين #تزيين_غرف_نوم #ديكورات #الكويت #غرف_اطفال #غرف_نوم_اطفال #kuwaitcity #paperflowers #ramadan #ramadankareem🌙 #flowerstand #q8paperflowers #عروض_الكويت

Share 2 0
handbouq.id. Single Paper Flower
Pre Order H-3
Price hanya 15K
Bisa custom warna bu

Single Paper Flower Pre Order H-3 Price hanya 15K Bisa custom warna bunga dan wrappingnya ya For more info/order boleh dm atau wa ke 083873403599 ya kaka :) . . . . . . . . #handbouquet #bouquetpaperflower #buketbunga #buketpaperflower #paperflowers #bucketjakarta #buketjakartatimur #buketmurah #hadiahsidang #hadiahwisuda #kadounik #diycraft #kadomurah #bungacantik #bungapalsu #bungaartificialmurah

Share 4 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
gallery.flanel. ini dia best best seller pakage nya kitaa lohh
mewah tapi simple , gak

ini dia best best seller pakage nya kitaa lohh mewah tapi simple , gak usah bingung cara dekornya sis ,, tinggal tempel ajaa karna kita udah sediain doubletapefoam tiap belakang flowers nya 😘😘 paket 1 (12pcs / 13pcs) - Large : 2pcs / 1pcs - Medium : 4pcs / 4pcs - Small : 6pcs / 8pcs - FREE Daun , Kupu2 , tempel2an not nada Paket 2 ( 7pcs ) - Large : 1pcs - Medium : 2pcs - Small : 4pcs - FREE Daun , kupu2 , tempel2an not nada Paket 3 (16pcs / 17pcs) - Large : 4pcs / 3pcs - Medium : 6pcs / 6pcs - Small : 6 pcs / 8pcs - FREE Daun , kupu2 ,tempel2an not nada Mau custom ? bisa banget 😘😘😘 mau custom ukuran juga bisa 😍 Sangat cocok untuk dekorasi/wallpaper acara ulang tahun , lamaran , photobooth pernikahan dll .. Make your moment more special 🤗🤗 Happy Shopping Price List dan Pemesanan WA ke 089663006116 #paperflowers #paperflower #paperflowersjakarta #paperflowerjakarta #paperflowermurah #paperflowersmurah #paperflowersurabaya #paperflowerssurabaya #paperflowermedan #paperflowersmedan #jualbungakertas #jualbungakertasmurah #jualpaperflower #jualpaperflowers #dekor #dekorasi #dekorasipaperflower #dekorasikamar #dekorasilamarannikah #akekah #photobooth #photoshoot #engagement2 #paperflowersjaksel #paperflowersjakartaselatan #backdrop #backdropengagement #backdropengagementjakarta

Share 0 0
christinepaperdesign. Bridal bouquet , new design, pastel color theme... so happy with it 😍

Bridal bouquet , new design, pastel color theme... so happy with it 😍! #paperflowers #paperflowersbridalbouquet #handpainted #handmadebridalbouquet #pastelcolors #paperart

Share 46 2
creativemess.eg. Let’s take a photo 📸
•
•
•
Check our creative photobooth form our lat

Let’s take a photo 📸 • • • Check our creative photobooth form our latest birthday “the teenager birthday” 🎀👱🏼‍♀️ #birthday #birthdaygirl #themedbirthday #photobooth #creative #paperwork

Share 2 1
thepaperlounge. Gorgeous Ombre Standing Letters done for the prettiest @emaankhan 
For

Gorgeous Ombre Standing Letters done for the prettiest @emaankhan For her birthday event done by none other than @zuora_events !!! . These are again 2feet tall letters!🤗 . Let me know what you guys think of them❤ . AGAIN I forgot take good single pictures of these pretty things as it was done at the last minute 😔 . . #thepaperlounge #paperflowersbytpl #standingletter #paperflowers  #birthdaypartyideas #paperart #backdrops #partysetup #partydecor #decorations #homedecor #lovewhatido #Pakistan  #handmadewithlove❤ #babyshower #birthdaydecor #partyideas #ombrestandingletters #pinkstandingletters #prettypink #birthdaydecoration  #decor #artwork #rawalpindi

Share 9 1
ptriciajeanne. “Don’t scorn your life because it is not dramatic, or it’s impoverishe

“Don’t scorn your life because it is not dramatic, or it’s impoverished, or it looks dull, or it’s a workaday. Don’t scorn it. It is where poetry is taking place if you’ve got the sensitivity to see it, if your eyes are open.” (Phillip Levine) #eyesopen #wherethepoetryhappens #gratitude #thelittlethingsmatter #cherishthestoryHeiswriting #loveprevailsoverperfect #paintyourday #paintedpaper #paintedpaperlover #buttons #paintitalllovely #adayinmycreativeworld #makerofcolorfulstuff #mixedmedia #acrylicpainting #capturedinacrylicandwords #art #artist #originalart #trustyourart #currentartitude #createmorejoy #wip #flowers #paperflowers #abstractflower #flowerart #lessonsoverlabels #livingalifeofbeauty #creativejournal

Share 4 0
gallery.flanel. ini dia best best seller pakage nya kitaa lohh
mewah tapi simple , gak

ini dia best best seller pakage nya kitaa lohh mewah tapi simple , gak usah bingung cara dekornya sis ,, tinggal tempel ajaa karna kita udah sediain doubletapefoam tiap belakang flowers nya 😘😘 paket 1 (12pcs / 13pcs) - Large : 2pcs / 1pcs - Medium : 4pcs / 4pcs - Small : 6pcs / 8pcs - FREE Daun , Kupu2 , tempel2an not nada Paket 2 ( 7pcs ) - Large : 1pcs - Medium : 2pcs - Small : 4pcs - FREE Daun , kupu2 , tempel2an not nada Paket 3 (16pcs / 17pcs) - Large : 4pcs / 3pcs - Medium : 6pcs / 6pcs - Small : 6 pcs / 8pcs - FREE Daun , kupu2 ,tempel2an not nada Mau custom ? bisa banget 😘😘😘 mau custom ukuran juga bisa 😍 Sangat cocok untuk dekorasi/wallpaper acara ulang tahun , lamaran , photobooth pernikahan dll .. Make your moment more special 🤗🤗 Happy Shopping Price List dan Pemesanan WA ke 089663006116 #paperflowers #paperflower #paperflowersjakarta #paperflowerjakarta #paperflowermurah #paperflowersmurah #paperflowersurabaya #paperflowerssurabaya #paperflowermedan #paperflowersmedan #jualbungakertas #jualbungakertasmurah #jualpaperflower #jualpaperflowers #dekor #dekorasi #dekorasipaperflower #dekorasikamar #dekorasilamarannikah #akekah #photobooth #photoshoot #engagement2 #paperflowersjaksel #paperflowersjakartaselatan #backdrop #backdropengagement #backdropengagementjakarta

Share 2 0
paperflowermalang_. Untuk foto kali ini background bulu2nya mimin nggak pake dlu ya.....
m

Untuk foto kali ini background bulu2nya mimin nggak pake dlu ya..... maklum cuma 2 M backgroundx, sedangkan customer minta display bunga uk. 2,5 M hehehehe... Tapi masih tetep syantik kok 😘😘😘 ___ Paket Flower "Custome Order" Uk. 2,5 M x 1 M Warna: Pure White & Silver ____ Made From Glittery Paper, Super Mewah.... Bisa request warna sesyukamu.... Bunga sudah ada perekat dibelakangnya, jadi tinggal tempel aja ya.... ___ Ongkir terhematt via Pos Indonesia saja Insya Allah amanah Minimal Order H-1 Minggu ya 😊 Pembuatan akan dibuat secepat mungkin, tapi antreannya yang akan membuat prosesnya jadi lama, jadi order jauh2 hari lebih baik ya 🤗 #paperflowers #paperart #paperflower #paperflowerbackdrop #paperflowermurah #giantpaperflower #dekorasipaperflower #giantpaperwall #giantpaperwall #inspirasidekor #backdropmalang #paperflowerindinesia #jualpaperflower #dekorlamaran #weddingdecor #dekorasiultah #bridalshower #dekorasipesta #bungakertas #acaralamaran #readystock #partyplanner #partyplannermalang #bungakertasmurah #paperflowerjakarta #paperartwedding #anniversary

Share 3 0
palettecraftstudio. Set of 6 beautiful blush roses for little princess Amelia 
#paperflowe

Set of 6 beautiful blush roses for little princess Amelia #paperflowers #paperflowerbackdrop #weddingdecoration #partydecor #homedecor #nurserydecoration

Share 4 0

Зачем нужны большие цветы? Большие цветы отлично подходят для: ✔️ Оформления интерьеров ✔️ Оформления холлов и всевозможных зон в ТРЦ и других комплексах ✔️ Они являются шикарной фотозоной для клиентов индустрии красоты, банков и любых других заведений. ✔️ Ими можно оформить показ, ивент - мероприятие,выставку и тд ✔️ Они украшают собой витрины магазинов, бутиков и салонов красоты ✔️ И конечно это праздники, всевозможные корпоративные и частные события ( от юбилея компании-до свадьбы). И это только та видимая часть, поэтому, данный вид декора уж точно не временный. P. S. Напоминаю, что скоро 8 марта и пора задуматься оформлении ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Аренда от 50 BYN

Share 2 2
gallery.flanel. ini dia best best seller pakage nya kitaa lohh
mewah tapi simple , gak

ini dia best best seller pakage nya kitaa lohh mewah tapi simple , gak usah bingung cara dekornya sis ,, tinggal tempel ajaa karna kita udah sediain doubletapefoam tiap belakang flowers nya 😘😘 paket 1 (12pcs / 13pcs) - Large : 2pcs / 1pcs - Medium : 4pcs / 4pcs - Small : 6pcs / 8pcs - FREE Daun , Kupu2 , tempel2an not nada Paket 2 ( 7pcs ) - Large : 1pcs - Medium : 2pcs - Small : 4pcs - FREE Daun , kupu2 , tempel2an not nada Paket 3 (16pcs / 17pcs) - Large : 4pcs / 3pcs - Medium : 6pcs / 6pcs - Small : 6 pcs / 8pcs - FREE Daun , kupu2 ,tempel2an not nada Mau custom ? bisa banget 😘😘😘 mau custom ukuran juga bisa 😍 Sangat cocok untuk dekorasi/wallpaper acara ulang tahun , lamaran , photobooth pernikahan dll .. Make your moment more special 🤗🤗 Happy Shopping Price List dan Pemesanan WA ke 089663006116 #paperflowers #paperflower #paperflowersjakarta #paperflowerjakarta #paperflowermurah #paperflowersmurah #paperflowersurabaya #paperflowerssurabaya #paperflowermedan #paperflowersmedan #jualbungakertas #jualbungakertasmurah #jualpaperflower #jualpaperflowers #dekor #dekorasi #dekorasipaperflower #dekorasikamar #dekorasilamarannikah #akekah #photobooth #photoshoot #engagement2 #paperflowersjaksel #paperflowersjakartaselatan #backdrop #backdropengagement #backdropengagementjakarta

Share 0 0

Мужская тема покорена😁🤣 Хотела много всего написать в этом посте на мужскую тему. Но полистав ленту с одинаковыми открытками, поняла что вдохновение на сегодня я точно утратила🤦‍♀️ И прямо искренне рада, разбавить ваши ленты моей мужской открыткой😁 Может на морскую тему чего-нибудь создать?!)) А то у меня тут стало складываться впечатление... Что всего один человек ведёт ленты моих подписчиков. Эх... где ты индивидуальность и креативность?! 😚 #скрапбукинг #открытка #вдохновение #ручнаяработа #подзаказ #summer_studio #paper #scrapbooking #paperflowers #цветыдляскрапбукинга #бумагадляскрапбукинга #подарок #детскаяоткрытка #ручнаяработа #papertutorial #paperflowers #альбом #альбомручнойработы #солнышкина #аннауля #primamarketing

Share 22 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});