#pelaminburget

Posts Share

gourmetgo.popcorn. Terbang ke Kelantan hari ini. Khamis baru ada pergerakan keluar untuk

Terbang ke Kelantan hari ini. Khamis baru ada pergerakan keluar untuk postage ye awak2. Sesiapa nak selit oder, boleh wasap admin kay. No ada di bawah. ... ... 📲WhatsApp 012-3985869 jika berminat okay! Nak senang pergi ke biodata, klik link wsap, tak perlu save2 nombor 😍 Klik sini untuk *fast* *feedback* www.wasap.my/60123985869 ... ... ORDER BY KILO, BY PACK Untuk event kecil & besar: Sambutan hari jadi, reunion, cukur jambul, pertunangan, walimatulurus, bersara,majlis di pejabat, & lain2. ... ... ⚖Pembelian by kilo. Minimum oder: 1 kg ... ... 🛒Pembelian by packaging: A. Square 11.5cmx18cm, 30g B. Square 13cmx20cm, 50g C. Kon 18cmx28cm, 60g D. Stand Pouch Zipper Lock Clear 13cmx21cm, 60g E. Stand Pounch Zipper Lock Clear 16cmx24cm, 80g F. Stand Pouch Zipper Lock Silver 16cmx25cm, 100g G. Bucket handle 750ml, 90g ... ... ⬇Minimum oder by packaging: 100 pcs ... ... 🎁Oder lebih 1000 pcs: FREE STIKER EVENT ... ... 📝BOOK dua bulan sebelum majlis. ... ... 📍LOKASI: SEMENYIH ... ... 🚗COD: UPM Serdang, Alamanda Putrajaya, Bangi Central, Tesco Semenyih, AEON Cheras Selatan, The Mines Sri Kembangan ... ... 📪Jauh kami POS ... ... 💝Kelebihan gourmetgo.popcorn: -Menggunakan mushroom seed (bertih yang ramai meminatinya) -Caramel flavor (biasa digunakan di semua pawagam) -Popping oil (minyak khas untuk popcorn) -Pembuatannya menggunakan mesin industri (kuantiti banyak) ... ... ❣ @gourmetgo.popcorn@gourmetgo.popcorn@gourmetgo.popcorn ... ... #popcorn #popcornmurah #popcornmalaysia #doorgiftkawin #doorgifttunang #doorgiftbirthday #doorgiftparty #doorgiftakikah #doorgiftmurah #katering #buaianberendoi #cenderahati #pelaminburget #pembekalpopcorn #popcornbaget #borong #movietime #mommyAZ #klinikkesihatan #sekolahrendah #sekolahmenengah #kantin #viral

Share 4 0
gourmetgo.popcorn. Kami juga OPEN AGENT di opis opis..... Buat duit tepi. Kuncinya, KENA

Kami juga OPEN AGENT di opis opis..... Buat duit tepi. Kuncinya, KENA RAJIN. Gituuuu. Bukan kawan opis je akan oder. Kalau nak tahu, rezeki ni luas. Bukan satu tempat je. Tengok tengok adik ipar nak kawin, mak cik nak buat kenduri, kawan hasben nak sambut beday anak. Luas kan luas. Dah kalau macam tu, boleh tanya tanya di nombor di bawah yee. ... ... 📲WhatsApp 012-3985869 jika berminat okay! Nak senang pergi ke biodata, klik link wsap, tak perlu save2 nombor 😍 Klik sini untuk *fast* *feedback* www.wasap.my/60123985869 ... ... ORDER BY KILO, BY PACK Untuk event kecil & besar: Sambutan hari jadi, reunion, cukur jambul, pertunangan, walimatulurus, bersara,majlis di pejabat, & lain2. ... ... ⚖Pembelian by kilo. Minimum oder: 1 kg ... ... 🛒Pembelian by packaging: A. Square 11.5cmx18cm, 30g B. Square 13cmx20cm, 50g C. Kon 18cmx28cm, 60g D. Stand Pouch Zipper Lock Clear 13cmx21cm, 60g E. Stand Pounch Zipper Lock Clear 16cmx24cm, 80g F. Stand Pouch Zipper Lock Silver 16cmx25cm, 100g G. Bucket handle 750ml, 90g ... ... ⬇Minimum oder by packaging: 100 pcs ... ... 🎁Oder lebih 1000 pcs: FREE STIKER EVENT ... ... 📝BOOK dua bulan sebelum majlis. ... ... 📍LOKASI: SEMENYIH ... ... 🚗COD: UPM Serdang, Alamanda Putrajaya, Bangi Central, Tesco Semenyih, AEON Cheras Selatan, The Mines Sri Kembangan ... ... 📪Jauh kami POS ... ... 💝Kelebihan gourmetgo.popcorn: -Menggunakan mushroom seed (bertih yang ramai meminatinya) -Caramel flavor (biasa digunakan di semua pawagam) -Popping oil (minyak khas untuk popcorn) -Pembuatannya menggunakan mesin industri (kuantiti banyak) ... ... ❣ @gourmetgo.popcorn@gourmetgo.popcorn@gourmetgo.popcorn ... ... #popcorn #popcornmurah #popcornmalaysia #doorgiftkawin #doorgifttunang #doorgiftbirthday #doorgiftparty #doorgiftakikah #doorgiftmurah #katering #buaianberendoi #cenderahati #pelaminburget #pembekalpopcorn #popcornbaget #borong #movietime #mommyAZ #klinikkesihatan #sekolahrendah #sekolahmenengah #kantin #viral

Share 4 0
pelaminmurahkajang. Kenapa perlu bayar lebih⁉️
Sedangkan kami menawarkan pelamin yang #mam

Kenapa perlu bayar lebih⁉️ Sedangkan kami menawarkan pelamin yang #mampumilik😍😍😍 yg penting x sampai ribu2 💸💸💸💸 📲Untuk pertanyaan click dibawah👇🏻 http://bit.ly/jomwhatsapp0133291505 #buaianberendoisuci #buaiberendoi #buaicantik #buaianberendoi #majlisakikah #majlisaqiqah #cukurjambul #pelamin #minipelamintunang #semenyih #kajang #cheras #bazaarpaknil #bazaronlinemalaysia #ctdk #kadkawinmurah #pelaminburget

Share 10 3
pelaminmurahkajang. Kenapa perlu bayar lebih⁉️
Sedangkan kami menawarkan pelamin yang #mam

Kenapa perlu bayar lebih⁉️ Sedangkan kami menawarkan pelamin yang #mampumilik😍😍😍 yg penting x sampai ribu2 💸💸💸💸 📲Untuk pertanyaan click dibawah👇🏻 http://bit.ly/jomwhatsapp0133291505 #buaianberendoisuci #buaiberendoi #buaicantik #buaianberendoi #majlisakikah #majlisaqiqah #cukurjambul #pelamin #minipelamintunang #semenyih #kajang #cheras #bazaarpaknil #bazaronlinemalaysia #ctdk #kadkawinmurah #pelaminburget

Share 9 1
gourmetgo.popcorn. \"Nak posss macam mana yee\" Alahhhh comel je bakal isteri orang nie. Th

"Nak posss macam mana yee" Alahhhh comel je bakal isteri orang nie. Thanks awak datang dari Sg Buluh ke Semenyih untuk collect doorgift popcorn daripada @gourmetgo.popcorn ... Alhamdulillah selesai. Aminnnn. Semoga majlis resepsi berjalan lancar yeeee. In Sha Allah..... ... ... 📲WhatsApp 012-3985869 jika berminat okay! Nak senang pergi ke biodata, klik link wsap, tak perlu save2 nombor 😍 Klik sini untuk *fast* *feedback* www.wasap.my/60123985869 ... ... ORDER BY KILO, BY PACK Untuk event kecil & besar: Sambutan hari jadi, reunion, cukur jambul, pertunangan, walimatulurus, bersara,majlis di pejabat, & lain2. ... ... ⚖Pembelian by kilo. Minimum oder: 1 kg ... ... 🛒Pembelian by packaging: A. Square 11.5cmx18cm, 30g B. Square 13cmx20cm, 50g C. Kon 18cmx28cm, 60g D. Stand Pouch Zipper Lock Clear 13cmx21cm, 60g E. Stand Pounch Zipper Lock Clear 16cmx24cm, 80g F. Stand Pouch Zipper Lock Silver 16cmx25cm, 100g G. Bucket handle 750ml, 90g ... ... ⬇Minimum oder by packaging: 100 pcs ... ... 🎁Oder lebih 1000 pcs: FREE STIKER EVENT ... ... 📝BOOK dua bulan sebelum majlis. ... ... 📍LOKASI: SEMENYIH ... ... 🚗COD: UPM Serdang, Alamanda Putrajaya, Bangi Central, Tesco Semenyih, AEON Cheras Selatan, The Mines Sri Kembangan ... ... 📪Jauh kami POS ... ... 💝Kelebihan gourmetgo.popcorn: -Menggunakan mushroom seed (bertih yang ramai meminatinya) -Caramel flavor (biasa digunakan di semua pawagam) -Popping oil (minyak khas untuk popcorn) -Pembuatannya menggunakan mesin industri (kuantiti banyak) ... ... ❣ @gourmetgo.popcorn@gourmetgo.popcorn@gourmetgo.popcorn ... ... #popcorn #popcornmurah #popcornmalaysia #doorgiftkawin #doorgifttunang #doorgiftbirthday #doorgiftparty #doorgiftakikah #doorgiftmurah #katering #buaianberendoi #cenderahati #pelaminburget #pembekalpopcorn #popcornbaget #borong #movietime #mommyAZ #klinikkesihatan #sekolahrendah #sekolahmenengah #kantin #viral

Share 11 0
pelaminmurahkajang. Kenapa perlu bayar lebih⁉️
Sedangkan kami menawarkan pelamin yang #mam

Kenapa perlu bayar lebih⁉️ Sedangkan kami menawarkan pelamin yang #mampumilik😍😍😍 yg penting x sampai ribu2 💸💸💸💸 📲Untuk pertanyaan click dibawah👇🏻 http://bit.ly/jomwhatsapp0133291505 #buaianberendoisuci #buaiberendoi #buaicantik #buaianberendoi #majlisakikah #majlisaqiqah #cukurjambul #pelamin #minipelamintunang #semenyih #kajang #cheras #bazaarpaknil #bazaronlinemalaysia #ctdk #kadkawinmurah #pelaminburget

Share 5 1
sherin_firas. Menyediakan beberapa jenis packaging popcorn caramel. Sesuai untuk sem

Menyediakan beberapa jenis packaging popcorn caramel. Sesuai untuk semua majlis. Cepat book date korang! ... ... 📲WhatsApp 017-2659217 Klik sini untuk *fast* *feedback* www.wasap.my/60172659217 ... ... ORDER BY KILO, BY PACK Untuk event kecil & besar: Sambutan hari jadi, reunion, cukur jambul, pertunangan, walimatulurus, bersara,majlis di pejabat, & lain2. ... ... ⚖Pembelian by kilo. Minimum oder: 1 kg ... ... 🛒Pembelian by packaging: A. Square 11.5cmx18cm, 30g B. Square 13cmx20cm, 50g C. Kon 18cmx28cm, 60g D. Stand Pouch Zipper Lock Clear 13cmx21cm, 60g E. Stand Pounch Zipper Lock Clear 16cmx24cm, 80g F. Stand Pouch Zipper Lock Silver 16cmx25cm, 100g G. Bucket handle 750ml, 90g ... ... ⬇Minimum oder by packaging: 100 pcs ... ... 🎁Oder lebih 1000 pcs: FREE STIKER EVENT ... ... 📝BOOK dua bulan sebelum majlis. ... ... 📍LOKASI: CHERAS ... ... 🚗COD: UPM Serdang, Alamanda Putrajaya, Bangi Central, Tesco Semenyih,Cheras Sentral, AEON Cheras Selatan, The Mines Sri Kembangan ... ... 📪Jauh kami POS ... ... 💝Kelebihan gourmetgo.popcorn: -Menggunakan mushroom seed (bertih yang ramai meminatinya) -Caramel flavor (biasa digunakan di semua pawagam) -Popping oil (minyak khas untuk popcorn) -Pembuatannya menggunakan mesin industri (kuantiti banyak) ... ... #popcorn #popcornmurah #popcornmalaysia #doorgiftkawin #doorgifttunang #doorgiftbirthday #doorgiftparty #doorgiftakikah #doorgiftmurah #katering #buaianberendoi #cenderahati #pelaminburget #pembekalpopcorn #popcornbaget #borong #movietime #mommyAZ #klinikkesihatan #sekolahrendah #sekolahmenengah #kantin #viral

Share 22 0
pelaminmurahkajang. Kenapa perlu bayar lebih⁉️
Sedangkan kami menawarkan pelamin yang #mam

Kenapa perlu bayar lebih⁉️ Sedangkan kami menawarkan pelamin yang #mampumilik😍😍😍 yg penting x sampai ribu2 💸💸💸💸 📲Untuk pertanyaan click dibawah👇🏻 http://bit.ly/jomwhatsapp0133291505 #buaianberendoisuci #buaiberendoi #buaicantik #buaianberendoi #majlisakikah #majlisaqiqah #cukurjambul #pelamin #minipelamintunang #semenyih #kajang #cheras #bazaarpaknil #bazaronlinemalaysia #ctdk #kadkawinmurah #pelaminburget

Share 6 3
gourmetgo.popcorn. 1200 pcs popcorn RM1.50, khas untuk orang2 Sg Buluh... Aaajummmm bungk

1200 pcs popcorn RM1.50, khas untuk orang2 Sg Buluh... Aaajummmm bungkusss!!! ... ... 📲WhatsApp 012-3985869 jika berminat okay! Nak senang pergi ke biodata, klik link wsap, tak perlu save2 nombor 😍 Klik sini untuk *fast* *feedback* www.wasap.my/60123985869 ... ... ORDER BY KILO, BY PACK Untuk event kecil & besar: Sambutan hari jadi, reunion, cukur jambul, pertunangan, walimatulurus, bersara,majlis di pejabat, & lain2. ... ... ⚖Pembelian by kilo. Minimum oder: 1 kg ... ... 🛒Pembelian by packaging: A. Square 11.5cmx18cm, 30g B. Square 13cmx20cm, 50g C. Kon 18cmx28cm, 60g D. Stand Pouch Zipper Lock Clear 13cmx21cm, 60g E. Stand Pounch Zipper Lock Clear 16cmx24cm, 80g F. Stand Pouch Zipper Lock Silver 16cmx25cm, 100g G. Bucket handle 750ml, 90g ... ... ⬇Minimum oder by packaging: 100 pcs ... ... 🎁Oder lebih 1000 pcs: FREE STIKER EVENT ... ... 📝BOOK dua bulan sebelum majlis. ... ... 📍LOKASI: SEMENYIH ... ... 🚗COD: UPM Serdang, Alamanda Putrajaya, Bangi Central, Tesco Semenyih, AEON Cheras Selatan, The Mines Sri Kembangan ... ... 📪Jauh kami POS ... ... 💝Kelebihan gourmetgo.popcorn: -Menggunakan mushroom seed (bertih yang ramai meminatinya) -Caramel flavor (biasa digunakan di semua pawagam) -Popping oil (minyak khas untuk popcorn) -Pembuatannya menggunakan mesin industri (kuantiti banyak) ... ... ❣ @gourmetgo.popcorn@gourmetgo.popcorn@gourmetgo.popcorn ... ... #popcorn #popcornmurah #popcornmalaysia #doorgiftkawin #doorgifttunang #doorgiftbirthday #doorgiftparty #doorgiftakikah #doorgiftmurah #katering #buaianberendoi #cenderahati #pelaminburget #pembekalpopcorn #popcornbaget #borong #movietime #mommyAZ #klinikkesihatan #sekolahrendah #sekolahmenengah #kantin #viral

Share 6 3
gourmetgo.popcorn. Kami juga OPEN AGENT di opis opis..... Buat duit tepi. Kuncinya, KENA

Kami juga OPEN AGENT di opis opis..... Buat duit tepi. Kuncinya, KENA RAJIN. Gituuuu. Bukan kawan opis je akan oder. Kalau nak tahu, rezeki ni luas. Bukan satu tempat je. Tengok tengok adik ipar nak kawin, mak cik nak buat kenduri, kawan hasben nak sambut beday anak. Luas kan luas. Dah kalau macam tu, boleh tanya tanya di nombor di bawah yee. ... ... 📲WhatsApp 012-3985869 jika berminat okay! Nak senang pergi ke biodata, klik link wsap, tak perlu save2 nombor 😍 Klik sini untuk *fast* *feedback* www.wasap.my/60123985869 ... ... ORDER BY KILO, BY PACK Untuk event kecil & besar: Sambutan hari jadi, reunion, cukur jambul, pertunangan, walimatulurus, bersara,majlis di pejabat, & lain2. ... ... ⚖Pembelian by kilo. Minimum oder: 1 kg ... ... 🛒Pembelian by packaging: A. Square 11.5cmx18cm, 30g B. Square 13cmx20cm, 50g C. Kon 18cmx28cm, 60g D. Stand Pouch Zipper Lock Clear 13cmx21cm, 60g E. Stand Pounch Zipper Lock Clear 16cmx24cm, 80g F. Stand Pouch Zipper Lock Silver 16cmx25cm, 100g G. Bucket handle 750ml, 90g ... ... ⬇Minimum oder by packaging: 100 pcs ... ... 🎁Oder lebih 1000 pcs: FREE STIKER EVENT ... ... 📝BOOK dua bulan sebelum majlis. ... ... 📍LOKASI: SEMENYIH ... ... 🚗COD: UPM Serdang, Alamanda Putrajaya, Bangi Central, Tesco Semenyih, AEON Cheras Selatan, The Mines Sri Kembangan ... ... 📪Jauh kami POS ... ... 💝Kelebihan gourmetgo.popcorn: -Menggunakan mushroom seed (bertih yang ramai meminatinya) -Caramel flavor (biasa digunakan di semua pawagam) -Popping oil (minyak khas untuk popcorn) -Pembuatannya menggunakan mesin industri (kuantiti banyak) ... ... ❣ @gourmetgo.popcorn@gourmetgo.popcorn@gourmetgo.popcorn ... ... #popcorn #popcornmurah #popcornmalaysia #doorgiftkawin #doorgifttunang #doorgiftbirthday #doorgiftparty #doorgiftakikah #doorgiftmurah #katering #buaianberendoi #cenderahati #pelaminburget #pembekalpopcorn #popcornbaget #borong #movietime #mommyAZ #klinikkesihatan #sekolahrendah #sekolahmenengah #kantin #viral

Share 4 0
gourmetgo.popcorn. Kami juga OPEN AGENT di opis opis..... Buat duit tepi. Kuncinya, KENA

Kami juga OPEN AGENT di opis opis..... Buat duit tepi. Kuncinya, KENA RAJIN. Gituuuu. Bukan kawan opis je akan oder. Kalau nak tahu, rezeki ni luas. Bukan satu tempat je. Tengok tengok adik ipar nak kawin, mak cik nak buat kenduri, kawan hasben nak sambut beday anak. Luas kan luas. Dah kalau macam tu, boleh tanya tanya di nombor di bawah yee. ... ... 📲WhatsApp 012-3985869 jika berminat okay! Nak senang pergi ke biodata, klik link wsap, tak perlu save2 nombor 😍 Klik sini untuk *fast* *feedback* www.wasap.my/60123985869 ... ... ORDER BY KILO, BY PACK Untuk event kecil & besar: Sambutan hari jadi, reunion, cukur jambul, pertunangan, walimatulurus, bersara,majlis di pejabat, & lain2. ... ... ⚖Pembelian by kilo. Minimum oder: 1 kg ... ... 🛒Pembelian by packaging: A. Square 11.5cmx18cm, 30g B. Square 13cmx20cm, 50g C. Kon 18cmx28cm, 60g D. Stand Pouch Zipper Lock Clear 13cmx21cm, 60g E. Stand Pounch Zipper Lock Clear 16cmx24cm, 80g F. Stand Pouch Zipper Lock Silver 16cmx25cm, 100g G. Bucket handle 750ml, 90g ... ... ⬇Minimum oder by packaging: 100 pcs ... ... 🎁Oder lebih 1000 pcs: FREE STIKER EVENT ... ... 📝BOOK dua bulan sebelum majlis. ... ... 📍LOKASI: SEMENYIH ... ... 🚗COD: UPM Serdang, Alamanda Putrajaya, Bangi Central, Tesco Semenyih, AEON Cheras Selatan, The Mines Sri Kembangan ... ... 📪Jauh kami POS ... ... 💝Kelebihan gourmetgo.popcorn: -Menggunakan mushroom seed (bertih yang ramai meminatinya) -Caramel flavor (biasa digunakan di semua pawagam) -Popping oil (minyak khas untuk popcorn) -Pembuatannya menggunakan mesin industri (kuantiti banyak) ... ... ❣ @gourmetgo.popcorn@gourmetgo.popcorn@gourmetgo.popcorn ... ... #popcorn #popcornmurah #popcornmalaysia #doorgiftkawin #doorgifttunang #doorgiftbirthday #doorgiftparty #doorgiftakikah #doorgiftmurah #katering #buaianberendoi #cenderahati #pelaminburget #pembekalpopcorn #popcornbaget #borong #movietime #mommyAZ #klinikkesihatan #sekolahrendah #sekolahmenengah #kantin #viral

Share 6 0
gourmetgo.popcorn. Terbang ke Kelantan hari ini. Khamis baru ada pergerakan keluar untuk

Terbang ke Kelantan hari ini. Khamis baru ada pergerakan keluar untuk postage ye awak2. Sesiapa nak selit oder, boleh wasap admin kay. No ada di bawah. ... ... 📲WhatsApp 012-3985869 jika berminat okay! Nak senang pergi ke biodata, klik link wsap, tak perlu save2 nombor 😍 Klik sini untuk *fast* *feedback* www.wasap.my/60123985869 ... ... ORDER BY KILO, BY PACK Untuk event kecil & besar: Sambutan hari jadi, reunion, cukur jambul, pertunangan, walimatulurus, bersara,majlis di pejabat, & lain2. ... ... ⚖Pembelian by kilo. Minimum oder: 1 kg ... ... 🛒Pembelian by packaging: A. Square 11.5cmx18cm, 30g B. Square 13cmx20cm, 50g C. Kon 18cmx28cm, 60g D. Stand Pouch Zipper Lock Clear 13cmx21cm, 60g E. Stand Pounch Zipper Lock Clear 16cmx24cm, 80g F. Stand Pouch Zipper Lock Silver 16cmx25cm, 100g G. Bucket handle 750ml, 90g ... ... ⬇Minimum oder by packaging: 100 pcs ... ... 🎁Oder lebih 1000 pcs: FREE STIKER EVENT ... ... 📝BOOK dua bulan sebelum majlis. ... ... 📍LOKASI: SEMENYIH ... ... 🚗COD: UPM Serdang, Alamanda Putrajaya, Bangi Central, Tesco Semenyih, AEON Cheras Selatan, The Mines Sri Kembangan ... ... 📪Jauh kami POS ... ... 💝Kelebihan gourmetgo.popcorn: -Menggunakan mushroom seed (bertih yang ramai meminatinya) -Caramel flavor (biasa digunakan di semua pawagam) -Popping oil (minyak khas untuk popcorn) -Pembuatannya menggunakan mesin industri (kuantiti banyak) ... ... ❣ @gourmetgo.popcorn@gourmetgo.popcorn@gourmetgo.popcorn ... ... #popcorn #popcornmurah #popcornmalaysia #doorgiftkawin #doorgifttunang #doorgiftbirthday #doorgiftparty #doorgiftakikah #doorgiftmurah #katering #buaianberendoi #cenderahati #pelaminburget #pembekalpopcorn #popcornbaget #borong #movietime #mommyAZ #klinikkesihatan #sekolahrendah #sekolahmenengah #kantin #viral

Share 4 0
gourmetgo.popcorn. Terbang ke Kelantan hari ini. Khamis baru ada pergerakan keluar untuk

Terbang ke Kelantan hari ini. Khamis baru ada pergerakan keluar untuk postage ye awak2. Sesiapa nak selit oder, boleh wasap admin kay. No ada di bawah. ... ... 📲WhatsApp 012-3985869 jika berminat okay! Nak senang pergi ke biodata, klik link wsap, tak perlu save2 nombor 😍 Klik sini untuk *fast* *feedback* www.wasap.my/60123985869 ... ... ORDER BY KILO, BY PACK Untuk event kecil & besar: Sambutan hari jadi, reunion, cukur jambul, pertunangan, walimatulurus, bersara,majlis di pejabat, & lain2. ... ... ⚖Pembelian by kilo. Minimum oder: 1 kg ... ... 🛒Pembelian by packaging: A. Square 11.5cmx18cm, 30g B. Square 13cmx20cm, 50g C. Kon 18cmx28cm, 60g D. Stand Pouch Zipper Lock Clear 13cmx21cm, 60g E. Stand Pounch Zipper Lock Clear 16cmx24cm, 80g F. Stand Pouch Zipper Lock Silver 16cmx25cm, 100g G. Bucket handle 750ml, 90g ... ... ⬇Minimum oder by packaging: 100 pcs ... ... 🎁Oder lebih 1000 pcs: FREE STIKER EVENT ... ... 📝BOOK dua bulan sebelum majlis. ... ... 📍LOKASI: SEMENYIH ... ... 🚗COD: UPM Serdang, Alamanda Putrajaya, Bangi Central, Tesco Semenyih, AEON Cheras Selatan, The Mines Sri Kembangan ... ... 📪Jauh kami POS ... ... 💝Kelebihan gourmetgo.popcorn: -Menggunakan mushroom seed (bertih yang ramai meminatinya) -Caramel flavor (biasa digunakan di semua pawagam) -Popping oil (minyak khas untuk popcorn) -Pembuatannya menggunakan mesin industri (kuantiti banyak) ... ... ❣ @gourmetgo.popcorn@gourmetgo.popcorn@gourmetgo.popcorn ... ... #popcorn #popcornmurah #popcornmalaysia #doorgiftkawin #doorgifttunang #doorgiftbirthday #doorgiftparty #doorgiftakikah #doorgiftmurah #katering #buaianberendoi #cenderahati #pelaminburget #pembekalpopcorn #popcornbaget #borong #movietime #mommyAZ #klinikkesihatan #sekolahrendah #sekolahmenengah #kantin #viral

Share 3 0
gourmetgo.popcorn. \"Nak posss macam mana yee\" Alahhhh comel je bakal isteri orang nie. Th

"Nak posss macam mana yee" Alahhhh comel je bakal isteri orang nie. Thanks awak datang dari Sg Buluh ke Semenyih untuk collect doorgift popcorn daripada @gourmetgo.popcorn ... Alhamdulillah selesai. Aminnnn. Semoga majlis resepsi berjalan lancar yeeee. In Sha Allah..... ... ... 📲WhatsApp 012-3985869 jika berminat okay! Nak senang pergi ke biodata, klik link wsap, tak perlu save2 nombor 😍 Klik sini untuk *fast* *feedback* www.wasap.my/60123985869 ... ... ORDER BY KILO, BY PACK Untuk event kecil & besar: Sambutan hari jadi, reunion, cukur jambul, pertunangan, walimatulurus, bersara,majlis di pejabat, & lain2. ... ... ⚖Pembelian by kilo. Minimum oder: 1 kg ... ... 🛒Pembelian by packaging: A. Square 11.5cmx18cm, 30g B. Square 13cmx20cm, 50g C. Kon 18cmx28cm, 60g D. Stand Pouch Zipper Lock Clear 13cmx21cm, 60g E. Stand Pounch Zipper Lock Clear 16cmx24cm, 80g F. Stand Pouch Zipper Lock Silver 16cmx25cm, 100g G. Bucket handle 750ml, 90g ... ... ⬇Minimum oder by packaging: 100 pcs ... ... 🎁Oder lebih 1000 pcs: FREE STIKER EVENT ... ... 📝BOOK dua bulan sebelum majlis. ... ... 📍LOKASI: SEMENYIH ... ... 🚗COD: UPM Serdang, Alamanda Putrajaya, Bangi Central, Tesco Semenyih, AEON Cheras Selatan, The Mines Sri Kembangan ... ... 📪Jauh kami POS ... ... 💝Kelebihan gourmetgo.popcorn: -Menggunakan mushroom seed (bertih yang ramai meminatinya) -Caramel flavor (biasa digunakan di semua pawagam) -Popping oil (minyak khas untuk popcorn) -Pembuatannya menggunakan mesin industri (kuantiti banyak) ... ... ❣ @gourmetgo.popcorn@gourmetgo.popcorn@gourmetgo.popcorn ... ... #popcorn #popcornmurah #popcornmalaysia #doorgiftkawin #doorgifttunang #doorgiftbirthday #doorgiftparty #doorgiftakikah #doorgiftmurah #katering #buaianberendoi #cenderahati #pelaminburget #pembekalpopcorn #popcornbaget #borong #movietime #mommyAZ #klinikkesihatan #sekolahrendah #sekolahmenengah #kantin #viral

Share 9 1
gourmetgo.popcorn. \"Nak posss macam mana yee\" Alahhhh comel je bakal isteri orang nie. Th

"Nak posss macam mana yee" Alahhhh comel je bakal isteri orang nie. Thanks awak datang dari Sg Buluh ke Semenyih untuk collect doorgift popcorn daripada @gourmetgo.popcorn ... Alhamdulillah selesai. Aminnnn. Semoga majlis resepsi berjalan lancar yeeee. In Sha Allah..... ... ... 📲WhatsApp 012-3985869 jika berminat okay! Nak senang pergi ke biodata, klik link wsap, tak perlu save2 nombor 😍 Klik sini untuk *fast* *feedback* www.wasap.my/60123985869 ... ... ORDER BY KILO, BY PACK Untuk event kecil & besar: Sambutan hari jadi, reunion, cukur jambul, pertunangan, walimatulurus, bersara,majlis di pejabat, & lain2. ... ... ⚖Pembelian by kilo. Minimum oder: 1 kg ... ... 🛒Pembelian by packaging: A. Square 11.5cmx18cm, 30g B. Square 13cmx20cm, 50g C. Kon 18cmx28cm, 60g D. Stand Pouch Zipper Lock Clear 13cmx21cm, 60g E. Stand Pounch Zipper Lock Clear 16cmx24cm, 80g F. Stand Pouch Zipper Lock Silver 16cmx25cm, 100g G. Bucket handle 750ml, 90g ... ... ⬇Minimum oder by packaging: 100 pcs ... ... 🎁Oder lebih 1000 pcs: FREE STIKER EVENT ... ... 📝BOOK dua bulan sebelum majlis. ... ... 📍LOKASI: SEMENYIH ... ... 🚗COD: UPM Serdang, Alamanda Putrajaya, Bangi Central, Tesco Semenyih, AEON Cheras Selatan, The Mines Sri Kembangan ... ... 📪Jauh kami POS ... ... 💝Kelebihan gourmetgo.popcorn: -Menggunakan mushroom seed (bertih yang ramai meminatinya) -Caramel flavor (biasa digunakan di semua pawagam) -Popping oil (minyak khas untuk popcorn) -Pembuatannya menggunakan mesin industri (kuantiti banyak) ... ... ❣ @gourmetgo.popcorn@gourmetgo.popcorn@gourmetgo.popcorn ... ... #popcorn #popcornmurah #popcornmalaysia #doorgiftkawin #doorgifttunang #doorgiftbirthday #doorgiftparty #doorgiftakikah #doorgiftmurah #katering #buaianberendoi #cenderahati #pelaminburget #pembekalpopcorn #popcornbaget #borong #movietime #mommyAZ #klinikkesihatan #sekolahrendah #sekolahmenengah #kantin #viral

Share 7 0
gourmetgo.popcorn. Caiyokkkk!!! Sikit je lagi. Esok bakal pengantin nak collect.
...
1200

Caiyokkkk!!! Sikit je lagi. Esok bakal pengantin nak collect. ... 1200 pcs pack B untuk orang2 Sungai Buluh. ... ... 📲WhatsApp 012-3985869 jika berminat okay! Nak senang pergi ke biodata, klik link wsap, tak perlu save2 nombor 😍 Klik sini untuk *fast* *feedback* www.wasap.my/60123985869 ... ... ORDER BY KILO, BY PACK Untuk event kecil & besar: Sambutan hari jadi, reunion, cukur jambul, pertunangan, walimatulurus, bersara,majlis di pejabat, & lain2. ... ... ⚖Pembelian by kilo. Minimum oder: 1 kg ... ... 🛒Pembelian by packaging: A. Square 11.5cmx18cm, 30g B. Square 13cmx20cm, 50g C. Kon 18cmx28cm, 60g D. Stand Pouch Zipper Lock Clear 13cmx21cm, 60g E. Stand Pounch Zipper Lock Clear 16cmx24cm, 80g F. Stand Pouch Zipper Lock Silver 16cmx25cm, 100g G. Bucket handle 750ml, 90g ... ... ⬇Minimum oder by packaging: 100 pcs ... ... 🎁Oder lebih 1000 pcs: FREE STIKER EVENT ... ... 📝BOOK dua bulan sebelum majlis. ... ... 📍LOKASI: SEMENYIH ... ... 🚗COD: UPM Serdang, Alamanda Putrajaya, Bangi Central, Tesco Semenyih, AEON Cheras Selatan, The Mines Sri Kembangan ... ... 📪Jauh kami POS ... ... 💝Kelebihan gourmetgo.popcorn: -Menggunakan mushroom seed (bertih yang ramai meminatinya) -Caramel flavor (biasa digunakan di semua pawagam) -Popping oil (minyak khas untuk popcorn) -Pembuatannya menggunakan mesin industri (kuantiti banyak) ... ... ❣ @gourmetgo.popcorn@gourmetgo.popcorn@gourmetgo.popcorn ... ... #popcorn #popcornmurah #popcornmalaysia #doorgiftkawin #doorgifttunang #doorgiftbirthday #doorgiftparty #doorgiftakikah #doorgiftmurah #katering #buaianberendoi #cenderahati #pelaminburget #pembekalpopcorn #popcornbaget #borong #movietime #mommyAZ #klinikkesihatan #sekolahrendah #sekolahmenengah #kantin #viral

Share 9 0
gourmetgo.popcorn. Caiyokkkk!!! Sikit je lagi. Esok bakal pengantin nak collect.
...
1200

Caiyokkkk!!! Sikit je lagi. Esok bakal pengantin nak collect. ... 1200 pcs pack B untuk orang2 Sungai Buluh. ... ... 📲WhatsApp 012-3985869 jika berminat okay! Nak senang pergi ke biodata, klik link wsap, tak perlu save2 nombor 😍 Klik sini untuk *fast* *feedback* www.wasap.my/60123985869 ... ... ORDER BY KILO, BY PACK Untuk event kecil & besar: Sambutan hari jadi, reunion, cukur jambul, pertunangan, walimatulurus, bersara,majlis di pejabat, & lain2. ... ... ⚖Pembelian by kilo. Minimum oder: 1 kg ... ... 🛒Pembelian by packaging: A. Square 11.5cmx18cm, 30g B. Square 13cmx20cm, 50g C. Kon 18cmx28cm, 60g D. Stand Pouch Zipper Lock Clear 13cmx21cm, 60g E. Stand Pounch Zipper Lock Clear 16cmx24cm, 80g F. Stand Pouch Zipper Lock Silver 16cmx25cm, 100g G. Bucket handle 750ml, 90g ... ... ⬇Minimum oder by packaging: 100 pcs ... ... 🎁Oder lebih 1000 pcs: FREE STIKER EVENT ... ... 📝BOOK dua bulan sebelum majlis. ... ... 📍LOKASI: SEMENYIH ... ... 🚗COD: UPM Serdang, Alamanda Putrajaya, Bangi Central, Tesco Semenyih, AEON Cheras Selatan, The Mines Sri Kembangan ... ... 📪Jauh kami POS ... ... 💝Kelebihan gourmetgo.popcorn: -Menggunakan mushroom seed (bertih yang ramai meminatinya) -Caramel flavor (biasa digunakan di semua pawagam) -Popping oil (minyak khas untuk popcorn) -Pembuatannya menggunakan mesin industri (kuantiti banyak) ... ... ❣ @gourmetgo.popcorn@gourmetgo.popcorn@gourmetgo.popcorn ... ... #popcorn #popcornmurah #popcornmalaysia #doorgiftkawin #doorgifttunang #doorgiftbirthday #doorgiftparty #doorgiftakikah #doorgiftmurah #katering #buaianberendoi #cenderahati #pelaminburget #pembekalpopcorn #popcornbaget #borong #movietime #mommyAZ #klinikkesihatan #sekolahrendah #sekolahmenengah #kantin #viral

Share 5 1
gourmetgo.popcorn. Caiyokkkk!!! Sikit je lagi. Esok bakal pengantin nak collect.
...
1200

Caiyokkkk!!! Sikit je lagi. Esok bakal pengantin nak collect. ... 1200 pcs pack B untuk orang2 Sungai Buluh. ... ... 📲WhatsApp 012-3985869 jika berminat okay! Nak senang pergi ke biodata, klik link wsap, tak perlu save2 nombor 😍 Klik sini untuk *fast* *feedback* www.wasap.my/60123985869 ... ... ORDER BY KILO, BY PACK Untuk event kecil & besar: Sambutan hari jadi, reunion, cukur jambul, pertunangan, walimatulurus, bersara,majlis di pejabat, & lain2. ... ... ⚖Pembelian by kilo. Minimum oder: 1 kg ... ... 🛒Pembelian by packaging: A. Square 11.5cmx18cm, 30g B. Square 13cmx20cm, 50g C. Kon 18cmx28cm, 60g D. Stand Pouch Zipper Lock Clear 13cmx21cm, 60g E. Stand Pounch Zipper Lock Clear 16cmx24cm, 80g F. Stand Pouch Zipper Lock Silver 16cmx25cm, 100g G. Bucket handle 750ml, 90g ... ... ⬇Minimum oder by packaging: 100 pcs ... ... 🎁Oder lebih 1000 pcs: FREE STIKER EVENT ... ... 📝BOOK dua bulan sebelum majlis. ... ... 📍LOKASI: SEMENYIH ... ... 🚗COD: UPM Serdang, Alamanda Putrajaya, Bangi Central, Tesco Semenyih, AEON Cheras Selatan, The Mines Sri Kembangan ... ... 📪Jauh kami POS ... ... 💝Kelebihan gourmetgo.popcorn: -Menggunakan mushroom seed (bertih yang ramai meminatinya) -Caramel flavor (biasa digunakan di semua pawagam) -Popping oil (minyak khas untuk popcorn) -Pembuatannya menggunakan mesin industri (kuantiti banyak) ... ... ❣ @gourmetgo.popcorn@gourmetgo.popcorn@gourmetgo.popcorn ... ... #popcorn #popcornmurah #popcornmalaysia #doorgiftkawin #doorgifttunang #doorgiftbirthday #doorgiftparty #doorgiftakikah #doorgiftmurah #katering #buaianberendoi #cenderahati #pelaminburget #pembekalpopcorn #popcornbaget #borong #movietime #mommyAZ #klinikkesihatan #sekolahrendah #sekolahmenengah #kantin #viral

Share 4 0
gourmetgo.popcorn. Alhamdulillahhh. Terima kasih encik Helmi. Semoga majlis esok berjalan

Alhamdulillahhh. Terima kasih encik Helmi. Semoga majlis esok berjalan lancarrrr. ... 150pcs bucket handle untuk orang2 Beranang. ... ... 📲WhatsApp 012-3985869 jika berminat okay! Nak senang pergi ke biodata, klik link wsap, tak perlu save2 nombor 😍 Klik sini untuk *fast* *feedback* www.wasap.my/60123985869 ... ... ORDER BY KILO, BY PACK Untuk event kecil & besar: Sambutan hari jadi, reunion, cukur jambul, pertunangan, walimatulurus, bersara,majlis di pejabat, & lain2. ... ... ⚖Pembelian by kilo. Minimum oder: 1 kg ... ... 🛒Pembelian by packaging: A. Square 11.5cmx18cm, 30g B. Square 13cmx20cm, 50g C. Kon 18cmx28cm, 60g D. Stand Pouch Zipper Lock Clear 13cmx21cm, 60g E. Stand Pounch Zipper Lock Clear 16cmx24cm, 80g F. Stand Pouch Zipper Lock Silver 16cmx25cm, 100g G. Bucket handle 750ml, 90g ... ... ⬇Minimum oder by packaging: 100 pcs ... ... 🎁Oder lebih 1000 pcs: FREE STIKER EVENT ... ... 📝BOOK dua bulan sebelum majlis. ... ... 📍LOKASI: SEMENYIH ... ... 🚗COD: UPM Serdang, Alamanda Putrajaya, Bangi Central, Tesco Semenyih, AEON Cheras Selatan, The Mines Sri Kembangan ... ... 📪Jauh kami POS ... ... 💝Kelebihan gourmetgo.popcorn: -Menggunakan mushroom seed (bertih yang ramai meminatinya) -Caramel flavor (biasa digunakan di semua pawagam) -Popping oil (minyak khas untuk popcorn) -Pembuatannya menggunakan mesin industri (kuantiti banyak) ... ... ❣ @gourmetgo.popcorn@gourmetgo.popcorn@gourmetgo.popcorn ... ... #popcorn #popcornmurah #popcornmalaysia #doorgiftkawin #doorgifttunang #doorgiftbirthday #doorgiftparty #doorgiftakikah #doorgiftmurah #katering #buaianberendoi #cenderahati #pelaminburget #pembekalpopcorn #popcornbaget #borong #movietime #mommyAZ #klinikkesihatan #sekolahrendah #sekolahmenengah #kantin #viral

Share 6 0
gourmetgo.popcorn. Alhamdulillahhh. Terima kasih encik Helmi. Semoga majlis esok berjalan

Alhamdulillahhh. Terima kasih encik Helmi. Semoga majlis esok berjalan lancarrrr. ... 150pcs bucket handle untuk orang2 Beranang. ... ... 📲WhatsApp 012-3985869 jika berminat okay! Nak senang pergi ke biodata, klik link wsap, tak perlu save2 nombor 😍 Klik sini untuk *fast* *feedback* www.wasap.my/60123985869 ... ... ORDER BY KILO, BY PACK Untuk event kecil & besar: Sambutan hari jadi, reunion, cukur jambul, pertunangan, walimatulurus, bersara,majlis di pejabat, & lain2. ... ... ⚖Pembelian by kilo. Minimum oder: 1 kg ... ... 🛒Pembelian by packaging: A. Square 11.5cmx18cm, 30g B. Square 13cmx20cm, 50g C. Kon 18cmx28cm, 60g D. Stand Pouch Zipper Lock Clear 13cmx21cm, 60g E. Stand Pounch Zipper Lock Clear 16cmx24cm, 80g F. Stand Pouch Zipper Lock Silver 16cmx25cm, 100g G. Bucket handle 750ml, 90g ... ... ⬇Minimum oder by packaging: 100 pcs ... ... 🎁Oder lebih 1000 pcs: FREE STIKER EVENT ... ... 📝BOOK dua bulan sebelum majlis. ... ... 📍LOKASI: SEMENYIH ... ... 🚗COD: UPM Serdang, Alamanda Putrajaya, Bangi Central, Tesco Semenyih, AEON Cheras Selatan, The Mines Sri Kembangan ... ... 📪Jauh kami POS ... ... 💝Kelebihan gourmetgo.popcorn: -Menggunakan mushroom seed (bertih yang ramai meminatinya) -Caramel flavor (biasa digunakan di semua pawagam) -Popping oil (minyak khas untuk popcorn) -Pembuatannya menggunakan mesin industri (kuantiti banyak) ... ... ❣ @gourmetgo.popcorn@gourmetgo.popcorn@gourmetgo.popcorn ... ... #popcorn #popcornmurah #popcornmalaysia #doorgiftkawin #doorgifttunang #doorgiftbirthday #doorgiftparty #doorgiftakikah #doorgiftmurah #katering #buaianberendoi #cenderahati #pelaminburget #pembekalpopcorn #popcornbaget #borong #movietime #mommyAZ #klinikkesihatan #sekolahrendah #sekolahmenengah #kantin #viral

Share 5 1
gourmetgo.popcorn. Alhamdulillahhh. Terima kasih encik Helmi. Semoga majlis esok berjalan

Alhamdulillahhh. Terima kasih encik Helmi. Semoga majlis esok berjalan lancarrrr. ... 150pcs bucket handle untuk orang2 Beranang. ... ... 📲WhatsApp 012-3985869 jika berminat okay! Nak senang pergi ke biodata, klik link wsap, tak perlu save2 nombor 😍 Klik sini untuk *fast* *feedback* www.wasap.my/60123985869 ... ... ORDER BY KILO, BY PACK Untuk event kecil & besar: Sambutan hari jadi, reunion, cukur jambul, pertunangan, walimatulurus, bersara,majlis di pejabat, & lain2. ... ... ⚖Pembelian by kilo. Minimum oder: 1 kg ... ... 🛒Pembelian by packaging: A. Square 11.5cmx18cm, 30g B. Square 13cmx20cm, 50g C. Kon 18cmx28cm, 60g D. Stand Pouch Zipper Lock Clear 13cmx21cm, 60g E. Stand Pounch Zipper Lock Clear 16cmx24cm, 80g F. Stand Pouch Zipper Lock Silver 16cmx25cm, 100g G. Bucket handle 750ml, 90g ... ... ⬇Minimum oder by packaging: 100 pcs ... ... 🎁Oder lebih 1000 pcs: FREE STIKER EVENT ... ... 📝BOOK dua bulan sebelum majlis. ... ... 📍LOKASI: SEMENYIH ... ... 🚗COD: UPM Serdang, Alamanda Putrajaya, Bangi Central, Tesco Semenyih, AEON Cheras Selatan, The Mines Sri Kembangan ... ... 📪Jauh kami POS ... ... 💝Kelebihan gourmetgo.popcorn: -Menggunakan mushroom seed (bertih yang ramai meminatinya) -Caramel flavor (biasa digunakan di semua pawagam) -Popping oil (minyak khas untuk popcorn) -Pembuatannya menggunakan mesin industri (kuantiti banyak) ... ... ❣ @gourmetgo.popcorn@gourmetgo.popcorn@gourmetgo.popcorn ... ... #popcorn #popcornmurah #popcornmalaysia #doorgiftkawin #doorgifttunang #doorgiftbirthday #doorgiftparty #doorgiftakikah #doorgiftmurah #katering #buaianberendoi #cenderahati #pelaminburget #pembekalpopcorn #popcornbaget #borong #movietime #mommyAZ #klinikkesihatan #sekolahrendah #sekolahmenengah #kantin #viral

Share 3 0
gourmetgo.popcorn. Hat ni paling chomel saiznya dalam banyak2 packaging @gourmetgo.popcor

Hat ni paling chomel saiznya dalam banyak2 packaging @gourmetgo.popcorn. Boleh tengok kat ig @gourmetgo.popcorn okay.... ... ... 📲WhatsApp 012-3985869 jika berminat okay! Nak senang pergi ke biodata, klik link wsap, tak perlu save2 nombor 😍 Klik sini untuk *fast* *feedback* www.wasap.my/60123985869 ... ... ORDER BY KILO, BY PACK Untuk event kecil & besar: Sambutan hari jadi, reunion, cukur jambul, pertunangan, walimatulurus, bersara,majlis di pejabat, & lain2. ... ... ⚖Pembelian by kilo. Minimum oder: 1 kg ... ... 🛒Pembelian by packaging: A. Square 11.5cmx18cm, 30g B. Square 13cmx20cm, 50g C. Kon 18cmx28cm, 60g D. Stand Pouch Zipper Lock Clear 13cmx21cm, 60g E. Stand Pounch Zipper Lock Clear 16cmx24cm, 80g F. Stand Pouch Zipper Lock Silver 16cmx25cm, 100g G. Bucket handle 750ml, 90g ... ... ⬇Minimum oder by packaging: 100 pcs ... ... 🎁Oder lebih 1000 pcs: FREE STIKER EVENT ... ... 📝BOOK dua bulan sebelum majlis. ... ... 📍LOKASI: SEMENYIH ... ... 🚗COD: UPM Serdang, Alamanda Putrajaya, Bangi Central, Tesco Semenyih, AEON Cheras Selatan, The Mines Sri Kembangan ... ... 📪Jauh kami POS ... ... 💝Kelebihan gourmetgo.popcorn: -Menggunakan mushroom seed (bertih yang ramai meminatinya) -Caramel flavor (biasa digunakan di semua pawagam) -Popping oil (minyak khas untuk popcorn) -Pembuatannya menggunakan mesin industri (kuantiti banyak) ... ... ❣ @gourmetgo.popcorn@gourmetgo.popcorn@gourmetgo.popcorn ... ... #popcorn #popcornmurah #popcornmalaysia #doorgiftkawin #doorgifttunang #doorgiftbirthday #doorgiftparty #doorgiftakikah #doorgiftmurah #katering #buaianberendoi #cenderahati #pelaminburget #pembekalpopcorn #popcornbaget #borong #movietime #mommyAZ #klinikkesihatan #sekolahrendah #sekolahmenengah #kantin #viral

Share 3 0
gourmetgo.popcorn. Hat ni paling chomel saiznya dalam banyak2 packaging @gourmetgo.popcor

Hat ni paling chomel saiznya dalam banyak2 packaging @gourmetgo.popcorn. Boleh tengok kat ig @gourmetgo.popcorn okay.... ... ... 📲WhatsApp 012-3985869 jika berminat okay! Nak senang pergi ke biodata, klik link wsap, tak perlu save2 nombor 😍 Klik sini untuk *fast* *feedback* www.wasap.my/60123985869 ... ... ORDER BY KILO, BY PACK Untuk event kecil & besar: Sambutan hari jadi, reunion, cukur jambul, pertunangan, walimatulurus, bersara,majlis di pejabat, & lain2. ... ... ⚖Pembelian by kilo. Minimum oder: 1 kg ... ... 🛒Pembelian by packaging: A. Square 11.5cmx18cm, 30g B. Square 13cmx20cm, 50g C. Kon 18cmx28cm, 60g D. Stand Pouch Zipper Lock Clear 13cmx21cm, 60g E. Stand Pounch Zipper Lock Clear 16cmx24cm, 80g F. Stand Pouch Zipper Lock Silver 16cmx25cm, 100g G. Bucket handle 750ml, 90g ... ... ⬇Minimum oder by packaging: 100 pcs ... ... 🎁Oder lebih 1000 pcs: FREE STIKER EVENT ... ... 📝BOOK dua bulan sebelum majlis. ... ... 📍LOKASI: SEMENYIH ... ... 🚗COD: UPM Serdang, Alamanda Putrajaya, Bangi Central, Tesco Semenyih, AEON Cheras Selatan, The Mines Sri Kembangan ... ... 📪Jauh kami POS ... ... 💝Kelebihan gourmetgo.popcorn: -Menggunakan mushroom seed (bertih yang ramai meminatinya) -Caramel flavor (biasa digunakan di semua pawagam) -Popping oil (minyak khas untuk popcorn) -Pembuatannya menggunakan mesin industri (kuantiti banyak) ... ... ❣ @gourmetgo.popcorn@gourmetgo.popcorn@gourmetgo.popcorn ... ... #popcorn #popcornmurah #popcornmalaysia #doorgiftkawin #doorgifttunang #doorgiftbirthday #doorgiftparty #doorgiftakikah #doorgiftmurah #katering #buaianberendoi #cenderahati #pelaminburget #pembekalpopcorn #popcornbaget #borong #movietime #mommyAZ #klinikkesihatan #sekolahrendah #sekolahmenengah #kantin #viral

Share 2 0
gourmetgo.popcorn. Hat ni paling chomel saiznya dalam banyak2 packaging @gourmetgo.popcor

Hat ni paling chomel saiznya dalam banyak2 packaging @gourmetgo.popcorn. Boleh tengok kat ig @gourmetgo.popcorn okay.... ... ... 📲WhatsApp 012-3985869 jika berminat okay! Nak senang pergi ke biodata, klik link wsap, tak perlu save2 nombor 😍 Klik sini untuk *fast* *feedback* www.wasap.my/60123985869 ... ... ORDER BY KILO, BY PACK Untuk event kecil & besar: Sambutan hari jadi, reunion, cukur jambul, pertunangan, walimatulurus, bersara,majlis di pejabat, & lain2. ... ... ⚖Pembelian by kilo. Minimum oder: 1 kg ... ... 🛒Pembelian by packaging: A. Square 11.5cmx18cm, 30g B. Square 13cmx20cm, 50g C. Kon 18cmx28cm, 60g D. Stand Pouch Zipper Lock Clear 13cmx21cm, 60g E. Stand Pounch Zipper Lock Clear 16cmx24cm, 80g F. Stand Pouch Zipper Lock Silver 16cmx25cm, 100g G. Bucket handle 750ml, 90g ... ... ⬇Minimum oder by packaging: 100 pcs ... ... 🎁Oder lebih 1000 pcs: FREE STIKER EVENT ... ... 📝BOOK dua bulan sebelum majlis. ... ... 📍LOKASI: SEMENYIH ... ... 🚗COD: UPM Serdang, Alamanda Putrajaya, Bangi Central, Tesco Semenyih, AEON Cheras Selatan, The Mines Sri Kembangan ... ... 📪Jauh kami POS ... ... 💝Kelebihan gourmetgo.popcorn: -Menggunakan mushroom seed (bertih yang ramai meminatinya) -Caramel flavor (biasa digunakan di semua pawagam) -Popping oil (minyak khas untuk popcorn) -Pembuatannya menggunakan mesin industri (kuantiti banyak) ... ... ❣ @gourmetgo.popcorn@gourmetgo.popcorn@gourmetgo.popcorn ... ... #popcorn #popcornmurah #popcornmalaysia #doorgiftkawin #doorgifttunang #doorgiftbirthday #doorgiftparty #doorgiftakikah #doorgiftmurah #katering #buaianberendoi #cenderahati #pelaminburget #pembekalpopcorn #popcornbaget #borong #movietime #mommyAZ #klinikkesihatan #sekolahrendah #sekolahmenengah #kantin #viral

Share 3 3
gourmetgo.popcorn. 1200 pcs popcorn RM1.50, khas untuk orang2 Sg Buluh... Aaajummmm bungk

1200 pcs popcorn RM1.50, khas untuk orang2 Sg Buluh... Aaajummmm bungkusss!!! ... ... 📲WhatsApp 012-3985869 jika berminat okay! Nak senang pergi ke biodata, klik link wsap, tak perlu save2 nombor 😍 Klik sini untuk *fast* *feedback* www.wasap.my/60123985869 ... ... ORDER BY KILO, BY PACK Untuk event kecil & besar: Sambutan hari jadi, reunion, cukur jambul, pertunangan, walimatulurus, bersara,majlis di pejabat, & lain2. ... ... ⚖Pembelian by kilo. Minimum oder: 1 kg ... ... 🛒Pembelian by packaging: A. Square 11.5cmx18cm, 30g B. Square 13cmx20cm, 50g C. Kon 18cmx28cm, 60g D. Stand Pouch Zipper Lock Clear 13cmx21cm, 60g E. Stand Pounch Zipper Lock Clear 16cmx24cm, 80g F. Stand Pouch Zipper Lock Silver 16cmx25cm, 100g G. Bucket handle 750ml, 90g ... ... ⬇Minimum oder by packaging: 100 pcs ... ... 🎁Oder lebih 1000 pcs: FREE STIKER EVENT ... ... 📝BOOK dua bulan sebelum majlis. ... ... 📍LOKASI: SEMENYIH ... ... 🚗COD: UPM Serdang, Alamanda Putrajaya, Bangi Central, Tesco Semenyih, AEON Cheras Selatan, The Mines Sri Kembangan ... ... 📪Jauh kami POS ... ... 💝Kelebihan gourmetgo.popcorn: -Menggunakan mushroom seed (bertih yang ramai meminatinya) -Caramel flavor (biasa digunakan di semua pawagam) -Popping oil (minyak khas untuk popcorn) -Pembuatannya menggunakan mesin industri (kuantiti banyak) ... ... ❣ @gourmetgo.popcorn@gourmetgo.popcorn@gourmetgo.popcorn ... ... #popcorn #popcornmurah #popcornmalaysia #doorgiftkawin #doorgifttunang #doorgiftbirthday #doorgiftparty #doorgiftakikah #doorgiftmurah #katering #buaianberendoi #cenderahati #pelaminburget #pembekalpopcorn #popcornbaget #borong #movietime #mommyAZ #klinikkesihatan #sekolahrendah #sekolahmenengah #kantin #viral

Share 4 2
gourmetgo.popcorn. 1200 pcs popcorn RM1.50, khas untuk orang2 Sg Buluh... Aaajummmm bungk

1200 pcs popcorn RM1.50, khas untuk orang2 Sg Buluh... Aaajummmm bungkusss!!! ... ... 📲WhatsApp 012-3985869 jika berminat okay! Nak senang pergi ke biodata, klik link wsap, tak perlu save2 nombor 😍 Klik sini untuk *fast* *feedback* www.wasap.my/60123985869 ... ... ORDER BY KILO, BY PACK Untuk event kecil & besar: Sambutan hari jadi, reunion, cukur jambul, pertunangan, walimatulurus, bersara,majlis di pejabat, & lain2. ... ... ⚖Pembelian by kilo. Minimum oder: 1 kg ... ... 🛒Pembelian by packaging: A. Square 11.5cmx18cm, 30g B. Square 13cmx20cm, 50g C. Kon 18cmx28cm, 60g D. Stand Pouch Zipper Lock Clear 13cmx21cm, 60g E. Stand Pounch Zipper Lock Clear 16cmx24cm, 80g F. Stand Pouch Zipper Lock Silver 16cmx25cm, 100g G. Bucket handle 750ml, 90g ... ... ⬇Minimum oder by packaging: 100 pcs ... ... 🎁Oder lebih 1000 pcs: FREE STIKER EVENT ... ... 📝BOOK dua bulan sebelum majlis. ... ... 📍LOKASI: SEMENYIH ... ... 🚗COD: UPM Serdang, Alamanda Putrajaya, Bangi Central, Tesco Semenyih, AEON Cheras Selatan, The Mines Sri Kembangan ... ... 📪Jauh kami POS ... ... 💝Kelebihan gourmetgo.popcorn: -Menggunakan mushroom seed (bertih yang ramai meminatinya) -Caramel flavor (biasa digunakan di semua pawagam) -Popping oil (minyak khas untuk popcorn) -Pembuatannya menggunakan mesin industri (kuantiti banyak) ... ... ❣ @gourmetgo.popcorn@gourmetgo.popcorn@gourmetgo.popcorn ... ... #popcorn #popcornmurah #popcornmalaysia #doorgiftkawin #doorgifttunang #doorgiftbirthday #doorgiftparty #doorgiftakikah #doorgiftmurah #katering #buaianberendoi #cenderahati #pelaminburget #pembekalpopcorn #popcornbaget #borong #movietime #mommyAZ #klinikkesihatan #sekolahrendah #sekolahmenengah #kantin #viral

Share 2 2
gourmetgo.popcorn. Terima kasih adik, oder dengan kakakkk. Pack balang tinggi makan seisi

Terima kasih adik, oder dengan kakakkk. Pack balang tinggi makan seisi keluarga. ... ... 📲WhatsApp 012-3985869 jika berminat okay! Nak senang pergi ke biodata, klik link wsap, tak perlu save2 nombor 😍 Klik sini untuk *fast* *feedback* www.wasap.my/60123985869 ... ... ORDER BY KILO, BY PACK Untuk event kecil & besar: Sambutan hari jadi, reunion, cukur jambul, pertunangan, walimatulurus, bersara,majlis di pejabat, & lain2. ... ... ⚖Pembelian by kilo. Minimum oder: 1 kg ... ... 🛒Pembelian by packaging: A. Square 11.5cmx18cm, 30g B. Square 13cmx20cm, 50g C. Kon 18cmx28cm, 60g D. Stand Pouch Zipper Lock Clear 13cmx21cm, 60g E. Stand Pounch Zipper Lock Clear 16cmx24cm, 80g F. Stand Pouch Zipper Lock Silver 16cmx25cm, 100g G. Bucket handle 750ml, 90g ... ... ⬇Minimum oder by packaging: 100 pcs ... ... 🎁Oder lebih 1000 pcs: FREE STIKER EVENT ... ... 📝BOOK dua bulan sebelum majlis. ... ... 📍LOKASI: SEMENYIH ... ... 🚗COD: UPM Serdang, Alamanda Putrajaya, Bangi Central, Tesco Semenyih, AEON Cheras Selatan, The Mines Sri Kembangan ... ... 📪Jauh kami POS ... ... 💝Kelebihan gourmetgo.popcorn: -Menggunakan mushroom seed (bertih yang ramai meminatinya) -Caramel flavor (biasa digunakan di semua pawagam) -Popping oil (minyak khas untuk popcorn) -Pembuatannya menggunakan mesin industri (kuantiti banyak) ... ... ❣ @gourmetgo.popcorn@gourmetgo.popcorn@gourmetgo.popcorn ... ... #popcorn #popcornmurah #popcornmalaysia #doorgiftkawin #doorgifttunang #doorgiftbirthday #doorgiftparty #doorgiftakikah #doorgiftmurah #katering #buaianberendoi #cenderahati #pelaminburget #pembekalpopcorn #popcornbaget #borong #movietime #mommyAZ #klinikkesihatan #sekolahrendah #sekolahmenengah #kantin #viral

Share 2 1
gourmetgo.popcorn. Terima kasih adik, oder dengan kakakkk. Pack balang tinggi makan seisi

Terima kasih adik, oder dengan kakakkk. Pack balang tinggi makan seisi keluarga. ... ... 📲WhatsApp 012-3985869 jika berminat okay! Nak senang pergi ke biodata, klik link wsap, tak perlu save2 nombor 😍 Klik sini untuk *fast* *feedback* www.wasap.my/60123985869 ... ... ORDER BY KILO, BY PACK Untuk event kecil & besar: Sambutan hari jadi, reunion, cukur jambul, pertunangan, walimatulurus, bersara,majlis di pejabat, & lain2. ... ... ⚖Pembelian by kilo. Minimum oder: 1 kg ... ... 🛒Pembelian by packaging: A. Square 11.5cmx18cm, 30g B. Square 13cmx20cm, 50g C. Kon 18cmx28cm, 60g D. Stand Pouch Zipper Lock Clear 13cmx21cm, 60g E. Stand Pounch Zipper Lock Clear 16cmx24cm, 80g F. Stand Pouch Zipper Lock Silver 16cmx25cm, 100g G. Bucket handle 750ml, 90g ... ... ⬇Minimum oder by packaging: 100 pcs ... ... 🎁Oder lebih 1000 pcs: FREE STIKER EVENT ... ... 📝BOOK dua bulan sebelum majlis. ... ... 📍LOKASI: SEMENYIH ... ... 🚗COD: UPM Serdang, Alamanda Putrajaya, Bangi Central, Tesco Semenyih, AEON Cheras Selatan, The Mines Sri Kembangan ... ... 📪Jauh kami POS ... ... 💝Kelebihan gourmetgo.popcorn: -Menggunakan mushroom seed (bertih yang ramai meminatinya) -Caramel flavor (biasa digunakan di semua pawagam) -Popping oil (minyak khas untuk popcorn) -Pembuatannya menggunakan mesin industri (kuantiti banyak) ... ... ❣ @gourmetgo.popcorn@gourmetgo.popcorn@gourmetgo.popcorn ... ... #popcorn #popcornmurah #popcornmalaysia #doorgiftkawin #doorgifttunang #doorgiftbirthday #doorgiftparty #doorgiftakikah #doorgiftmurah #katering #buaianberendoi #cenderahati #pelaminburget #pembekalpopcorn #popcornbaget #borong #movietime #mommyAZ #klinikkesihatan #sekolahrendah #sekolahmenengah #kantin #viral

Share 3 0
gourmetgo.popcorn. Terima kasih adik, oder dengan kakakkk. Pack balang tinggi makan seisi

Terima kasih adik, oder dengan kakakkk. Pack balang tinggi makan seisi keluarga. ... ... 📲WhatsApp 012-3985869 jika berminat okay! Nak senang pergi ke biodata, klik link wsap, tak perlu save2 nombor 😍 Klik sini untuk *fast* *feedback* www.wasap.my/60123985869 ... ... ORDER BY KILO, BY PACK Untuk event kecil & besar: Sambutan hari jadi, reunion, cukur jambul, pertunangan, walimatulurus, bersara,majlis di pejabat, & lain2. ... ... ⚖Pembelian by kilo. Minimum oder: 1 kg ... ... 🛒Pembelian by packaging: A. Square 11.5cmx18cm, 30g B. Square 13cmx20cm, 50g C. Kon 18cmx28cm, 60g D. Stand Pouch Zipper Lock Clear 13cmx21cm, 60g E. Stand Pounch Zipper Lock Clear 16cmx24cm, 80g F. Stand Pouch Zipper Lock Silver 16cmx25cm, 100g G. Bucket handle 750ml, 90g ... ... ⬇Minimum oder by packaging: 100 pcs ... ... 🎁Oder lebih 1000 pcs: FREE STIKER EVENT ... ... 📝BOOK dua bulan sebelum majlis. ... ... 📍LOKASI: SEMENYIH ... ... 🚗COD: UPM Serdang, Alamanda Putrajaya, Bangi Central, Tesco Semenyih, AEON Cheras Selatan, The Mines Sri Kembangan ... ... 📪Jauh kami POS ... ... 💝Kelebihan gourmetgo.popcorn: -Menggunakan mushroom seed (bertih yang ramai meminatinya) -Caramel flavor (biasa digunakan di semua pawagam) -Popping oil (minyak khas untuk popcorn) -Pembuatannya menggunakan mesin industri (kuantiti banyak) ... ... ❣ @gourmetgo.popcorn@gourmetgo.popcorn@gourmetgo.popcorn ... ... #popcorn #popcornmurah #popcornmalaysia #doorgiftkawin #doorgifttunang #doorgiftbirthday #doorgiftparty #doorgiftakikah #doorgiftmurah #katering #buaianberendoi #cenderahati #pelaminburget #pembekalpopcorn #popcornbaget #borong #movietime #mommyAZ #klinikkesihatan #sekolahrendah #sekolahmenengah #kantin #viral

Share 7 2

.................

Share 10 1
pelaminmurahkajang.

.................

Share 8 1

.................

Share 17 4

.................

Share 7 1

.................

Share 10 1
gourmetgo.popcorn. High demand. Pack G, Bucket Handle. Sesuai untuk semua majlis. Apa lag

High demand. Pack G, Bucket Handle. Sesuai untuk semua majlis. Apa lagi, jomm bincang2. ... 📲WhatsApp 012-3985869 jika berminat okay! Nak senang pergi ke biodata, klik link wsap, tak perlu save2 nombor 😍 Klik sini untuk *fast* *feedback* www.wasap.my/60123985869 ... ... ORDER BY KILO, BY PACK Untuk event kecil & besar: Sambutan hari jadi, reunion, cukur jambul, pertunangan, walimatulurus, bersara,majlis di pejabat, & lain2. ... ... ⚖Pembelian by kilo. Minimum oder: 1 kg ... ... 🛒Pembelian by packaging: A. Square 11.5cmx18cm, 30g B. Square 13cmx20cm, 50g C. Kon 18cmx28cm, 60g D. Stand Pouch Zipper Lock Clear 13cmx21cm, 60g E. Stand Pounch Zipper Lock Clear 16cmx24cm, 80g F. Stand Pouch Zipper Lock Silver 16cmx25cm, 100g G. Bucket handle 750ml, 90g ... ... ⬇Minimum oder by packaging: 100 pcs ... ... 🎁Oder lebih 1000 pcs: FREE STIKER EVENT ... ... 📝BOOK dua bulan sebelum majlis. ... ... 📍LOKASI: SEMENYIH ... ... 🚗COD: UPM Serdang, Alamanda Putrajaya, Bangi Central, Tesco Semenyih, AEON Cheras Selatan, The Mines Sri Kembangan ... ... 📪Jauh kami POS ... ... 💝Kelebihan gourmetgo.popcorn: -Menggunakan mushroom seed (bertih yang ramai meminatinya) -Caramel flavor (biasa digunakan di semua pawagam) -Popping oil (minyak khas untuk popcorn) -Pembuatannya menggunakan mesin industri (kuantiti banyak) ... ... ❣ @gourmetgo.popcorn@gourmetgo.popcorn@gourmetgo.popcorn ... ... #popcorn #popcornmurah #popcornmalaysia #doorgiftkawin #doorgifttunang #doorgiftbirthday #doorgiftparty #doorgiftakikah #doorgiftmurah #katering #buaianberendoi #cenderahati #pelaminburget #pembekalpopcorn #popcornbaget #borong #movietime #mommyAZ #klinikkesihatan #sekolahrendah #sekolahmenengah #kantin #viral

Share 6 0
gourmetgo.popcorn. High demand. Pack G, Bucket Handle. Sesuai untuk semua majlis. Apa lag

High demand. Pack G, Bucket Handle. Sesuai untuk semua majlis. Apa lagi, jomm bincang2. ... 📲WhatsApp 012-3985869 jika berminat okay! Nak senang pergi ke biodata, klik link wsap, tak perlu save2 nombor 😍 Klik sini untuk *fast* *feedback* www.wasap.my/60123985869 ... ... ORDER BY KILO, BY PACK Untuk event kecil & besar: Sambutan hari jadi, reunion, cukur jambul, pertunangan, walimatulurus, bersara,majlis di pejabat, & lain2. ... ... ⚖Pembelian by kilo. Minimum oder: 1 kg ... ... 🛒Pembelian by packaging: A. Square 11.5cmx18cm, 30g B. Square 13cmx20cm, 50g C. Kon 18cmx28cm, 60g D. Stand Pouch Zipper Lock Clear 13cmx21cm, 60g E. Stand Pounch Zipper Lock Clear 16cmx24cm, 80g F. Stand Pouch Zipper Lock Silver 16cmx25cm, 100g G. Bucket handle 750ml, 90g ... ... ⬇Minimum oder by packaging: 100 pcs ... ... 🎁Oder lebih 1000 pcs: FREE STIKER EVENT ... ... 📝BOOK dua bulan sebelum majlis. ... ... 📍LOKASI: SEMENYIH ... ... 🚗COD: UPM Serdang, Alamanda Putrajaya, Bangi Central, Tesco Semenyih, AEON Cheras Selatan, The Mines Sri Kembangan ... ... 📪Jauh kami POS ... ... 💝Kelebihan gourmetgo.popcorn: -Menggunakan mushroom seed (bertih yang ramai meminatinya) -Caramel flavor (biasa digunakan di semua pawagam) -Popping oil (minyak khas untuk popcorn) -Pembuatannya menggunakan mesin industri (kuantiti banyak) ... ... ❣ @gourmetgo.popcorn@gourmetgo.popcorn@gourmetgo.popcorn ... ... #popcorn #popcornmurah #popcornmalaysia #doorgiftkawin #doorgifttunang #doorgiftbirthday #doorgiftparty #doorgiftakikah #doorgiftmurah #katering #buaianberendoi #cenderahati #pelaminburget #pembekalpopcorn #popcornbaget #borong #movietime #mommyAZ #klinikkesihatan #sekolahrendah #sekolahmenengah #kantin #viral

Share 1 1