(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
kadkahwinmurahrm99. Alhamdulillah..
kami nak share feedback another happy customer! 
Kami

Alhamdulillah.. kami nak share feedback another happy customer! Kami cuba yang terbaik untuk memenuhi kehendak anda ya! Cepat hubungi kami segera! KLIK link di profile untuk direct wasap kami! Mudah bukan❤ #kadkahwinjimat #kadkahwinshahalam #kadkahwinmurahgila #kadkahwin #kadkahwinlembahklang #kadkahwinmurah #kadkahwinPercumahadiah #kadjimat #kadkahwinbajet #sungaibuloh #shahalam #subang #diyhantaran #pelamindiy #pelamin #hantaran #wedding #raikancinta #walimatulurus

Share 0 0
kadkahwinmurahrm99. Alhamdulillah..
kami nak share feedback another happy customer! 
Kami

Alhamdulillah.. kami nak share feedback another happy customer! Kami cuba yang terbaik untuk memenuhi kehendak anda ya! Cepat hubungi kami segera! KLIK link di profile untuk direct wasap kami! Mudah bukan❤ #kadkahwinjimat #kadkahwinshahalam #kadkahwinmurahgila #kadkahwin #kadkahwinlembahklang #kadkahwinmurah #kadkahwinPercumahadiah #kadjimat #kadkahwinbajet #sungaibuloh #shahalam #subang #diyhantaran #pelamindiy #pelamin #hantaran #wedding #raikancinta #walimatulurus

Share 1 0
kadkahwinmurahrm99. Alhamdulillah..
kami nak share feedback another happy customer! 
Kami

Alhamdulillah.. kami nak share feedback another happy customer! Kami cuba yang terbaik untuk memenuhi kehendak anda ya! Cepat hubungi kami segera! KLIK link di profile untuk direct wasap kami! Mudah bukan❤ #kadkahwinjimat #kadkahwinshahalam #kadkahwinmurahgila #kadkahwin #kadkahwinlembahklang #kadkahwinmurah #kadkahwinPercumahadiah #kadjimat #kadkahwinbajet #sungaibuloh #shahalam #subang #diyhantaran #pelamindiy #pelamin #hantaran #wedding #raikancinta #walimatulurus

Share 1 0
shahhawabridal. PAKEJ RUMAH 
korang area pantai timur jangan lambat booking ek! thank

PAKEJ RUMAH korang area pantai timur jangan lambat booking ek! thank you nurul & hubs for having us 🥰 mekap nikah & mekap sanding sekaligus dia bolot hehe . . Area cover: Kuantan, Pekan, Kemaman, Kijal, Cherating, Lepar, Gambang . . Whatsapp butiran majlis anda ke 0133708392 (Dr Wadie) -Nama : -Tarikh majlis : -Lokasi majlis : -Jenis majlis : (tunang/nikah/sanding) -Jenis pelamin : (dalam rumah/luar rumah/kanopi/dewan) . . #pelaminkuantan #pelaminkemaman #pelaminpekan #jomkahwin #malaywedding #pelamin #minipelamin #pelaminmurah #pelaminnikah #pelamindewan #pelaminsanding #pelamintunang #pelaminbajet #pelaminmini #pelaminrumah #pelaminkahwin #pelaminkhemah #pelamindiy #pelamincantik #pelaminberendoi #pelaminsimple #kahwinbajet #pelaminbudget #pelaminfantasia

Share 48 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَ LAMPU SPOTLIGHT LED untuk disewa RM 30 sepasang RM 15 seunit Lampu spotlight led cahayanya terang tapi tidak silau seperti lampu spotlight biasa. Mentol tidak mudah panas dan lebih selamat jika dipegang. 📱0179789501 #diypelamin #weddingrentalmalaysia #akadnikah #nikah #pelamindiy #minipelamin #bungapelamin #pelamin #sewabarangkahwinkl #sewabarangpelamin #sewabarangkahwin #sewabarangdekor #sewabarangkahwinmurah #sewabarangnikah #sewabarangperkahwinan #sewabaranganpelamin #sewabarangtunang #sewalampupelamin #sewaspotlight #sewaspotlightpelamin #spotlightuntukdisewa

Share 1 0
fourquins. Sewaan Mini Pelamin Rm 70 sahaja !! Please DM or WHATSAPP if intereste

Sewaan Mini Pelamin Rm 70 sahaja !! Please DM or WHATSAPP if interested. Strictly no calls. Tq 😊 Sewaan Mini Pelamin PAKEJ A (Rm 70) 1. Backdrop kain bersaiz 10' x 10' 2. Shaggy carpet saiz 7' panjang x 4' lebar - 1 Nos 3. Props kayu termasuk hiasan bunga - 3 Nos 4. Hula hoop termasuk hiasan bunga - 2 Nos 5. Lampu LED (with base) - 4 Nos 6. Tambahan deposit Rm 30 PAKEJ B (Rm 170) 1. Kerusi kayu berserta alas - 1 Nos 2. Backdrop kain bersaiz 10' x 10' 3. Shaggy carpet saiz 7' panjang x 4' lebar - 1 Nos 4. Props kayu termasuk hiasan bunga - 3 Nos 5. Hula hoop termasuk hiasan bunga - 2 Nos 6. Lampu LED (with base) - 4 Nos 7. Tambahan deposit Rm 30 #minipelamin #minipelaminkl #minipelaminklangvalley #minipelaminselangor #pelamintunang #pelaminnikah #pelaminminirumah #pelaminmurah #pelamindiy #pelaminsewa #pelamininstant #backdroptunang #pelaminbudget #pelaminselangor #pelaminmoden #pelaminmalaysia #pelaminminimurah #pelaminbertunang #pelaminakadnikah #pembekalbarangpelamin #diypelamin #pelaminvintage

Share 8 2
sinoralena. Ready Stock.

Sash / Selempang

Bride To Be
Team Bride
Bridesmaid
Part

Ready Stock. Sash / Selempang Bride To Be Team Bride Bridesmaid Party Girl Mother Of Bride Mother Of Groom Mummy To Be Nanny To Be Party Girl Birthday Girl Birthday Princess I Graduated I'm Retired Material: Ribbon RM10/pc postage: sm rm7, ss rm11 Whatsapp: 011-1249 3011 (klik link pada profile) #pakejperkahwinan #perkahwinan #kendurikahwin #akadnikah #weddingphotographermalaysia #ideahantaran #pelamindiy #bertunang #berkahwin #bajutunang #bajunikah #bajupengantin #shawlpengantin #shawlnikah #shawlkahwin #tudungkahwin #tudungtunang #tudungnikah #tudungsanding #tudungterkini #ideaperkahwinan #diymajliskahwin #sewabarangpelamin #aksesoribaju #aksesoripengantin #pakejpercutian

Share 0 0

contoh kalau space rumah awak sempit kita buat decor di sudut corner pun boleh k! tak lama je lagi nak launching butik.....halah halah nervousnye! . . mana orang-orang kuantan??? baca insta story jap. Ade mende ciwa nak sampaikan 🙈 . . #pelaminkuantan #pelaminkemaman #pelaminpekan #jomkahwin #malaywedding #pelamin #minipelamin #pelaminmurah #pelaminnikah #pelamindewan #pelaminsanding #pelamintunang #pelaminbajet #pelaminmini #pelaminrumah #pelaminkahwin #pelaminkhemah #pelamindiy #pelamincantik #pelaminberendoi #pelaminsimple #kahwinbajet #pelaminbudget #pelaminfantasia

Share 107 0
diy.minipelamin_murah. Share sikit testimoni dari customer kami, semua di setup sendiri oleh

Share sikit testimoni dari customer kami, semua di setup sendiri oleh customer sendiri tau 👍😉 .. Harga dari RM130 ke RM200 Diy sahaja (pemasangan dan pengambilan menggunakan kenderaan sendiri) Tiada servis pemasangan atau penghantaran disediakan . Boleh terus whatsapp iera untuk booking 👇👇👇👇 www.wasap.my/60195426612 www.wasap.my/60195426612 . Lokasi pengambilan: 1.Sek 30, Shah Alam, Selangor 2.Seri Kembangan, Selangor 3.Alai, Melaka 4.Kulai,Johor 5.Rengit, Johor . . #pelamin #pelamindiy #pelaminbajet #pelaminmini #pelamindiyjohor #pelamintunang #pelaminnikah #pelaminserikembangan #pelaminkulai #pelaminkajang #pelaminmurahjohor #pelaminmurahkl #pelaminmurahkajang #pelaminrengit #pelaminbatupahat #pelaminpontian #pelaminmurah #diypelaminmelaka #pelaminmurahmelaka #pelaminmelaka #diypelaminnikah #diypelamintunang #pelaminmuar #bantalnikah #sewabantalnikah

Share 2 0
diy.minipelamin_murah. Share sikit testimoni dari customer kami, semua di setup sendiri oleh

Share sikit testimoni dari customer kami, semua di setup sendiri oleh customer sendiri tau 👍😉 .. Harga dari RM130 ke RM200 Diy sahaja (pemasangan dan pengambilan menggunakan kenderaan sendiri) Tiada servis pemasangan atau penghantaran disediakan . Boleh terus whatsapp iera untuk booking 👇👇👇👇 www.wasap.my/60195426612 www.wasap.my/60195426612 . Lokasi pengambilan: 1.Sek 30, Shah Alam, Selangor 2.Seri Kembangan, Selangor 3.Alai, Melaka 4.Kulai,Johor 5.Rengit, Johor . . #pelamin #pelamindiy #pelaminbajet #pelaminmini #pelamindiyjohor #pelamintunang #pelaminnikah #pelaminserikembangan #pelaminkulai #pelaminkajang #pelaminmurahjohor #pelaminmurahkl #pelaminmurahkajang #pelaminrengit #pelaminbatupahat #pelaminpontian #pelaminmurah #diypelaminmelaka #pelaminmurahmelaka #pelaminmelaka #diypelaminnikah #diypelamintunang #pelaminmuar #bantalnikah #sewabantalnikah

Share 6 0
mya.amyra. B E R T A N D A N G | D A Y A H
.
Semoga berbahagia hingga syurga & di

B E R T A N D A N G | D A Y A H . Semoga berbahagia hingga syurga & dikurniakan anak2 yg comel, bijak & sihat! 😍🙌🏻 . Follow: @mya.amyra . ---------------------------------------------------- BOOKING: 0189674438 [WHATSAPP ONLY] ---------------------------------------------------- . _______________________________________________________ #alhaalfacosmetics #makeupnikah #makeuptunang #makeupsanding #pelamindiy #minipelamin #pelaminjb #productreviewmalaysia

Share 5 0
mya.amyra. B E R T A N D A N G | D A Y A H
.
Semoga berbahagia hingga syurga & di

B E R T A N D A N G | D A Y A H . Semoga berbahagia hingga syurga & dikurniakan anak2 yg comel, bijak & sihat! 😍🙌🏻 . Follow: @mya.amyra . ---------------------------------------------------- BOOKING: 0189674438 [WHATSAPP ONLY] ---------------------------------------------------- . _______________________________________________________ #alhaalfacosmetics #makeupnikah #makeuptunang #makeupsanding #pelamindiy #minipelamin #pelaminjb #productreviewmalaysia

Share 17 0

15/6/2019 | Sewa Loose Items . 1. Kerusi Diamond RM50 2. Bantal Nikah 2 unit RM30 3. Bunga Rose 50btg RM30 4. Bantal hiasan Peach 2unit RM5 . . Jika nak kami hantar / pasangkan barang pelamin boleh request. . nak jimat untuk majlis tunang / majlis nikah / berendoi baby korang? Jom booking dengan kami. Harga dijamin murah! . Berminat contact kami ; SimplyCreation by LB 📱013-321 5864(click link di bio) ✉️ simplycreationbylb@gmail.com . #minipelamin #pelaminmini #diypelamin #pelamindiy #pelaminbajet #pelaminmurah #minipelaminmurah #pelaminminimurah #pelaminberendoi #berendoimurah #mejanikah #buaian #sewabuaian #buaianberendoi #bantalnikah #sewabarangpelamin #jualbarangpelamin #bungahydrangea #shaggycarpet #easel #standgambar #pelamin #sewabungatangan #bungatangan #babycradle

Share 3 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
budget_bridal. Masih ade lagi uolsss
Alhamdulilah setel pelamin dewan hari ini..🥰😊

Masih ade lagi uolsss Alhamdulilah setel pelamin dewan hari ini..🥰😊 Boleh pm sis laju2 😬😬😬 Terima kasih😊 📢📢 Promotion ! Promotion ! 📢📢 Dapatkan harga promosi daripada kami sekarang ! Cepat whatsapp 017-8801242 ! 📲 #photoboothmini #photoboothsimple #photoboothmurah #photoboothbajet #pelaminmini #pelamintunang #pelaminnikah #pelamintandang #pelaminbajet #pelaminkahwin #hantarankahwinmurah #kekkahwinmurah #kekhantaran #kekpengantin #cake #cakemurah #kektingkat #pelaminsimple #pelaminkl #pelaminselangor #pelamincantik #pelamintunang #pelaminbajet #pelaminanadat #pelaminnikah #pelamindiy #pelaminmalaysia #pelamindewan #pelaminmoden #pelaminbudget #pelaminpallet

Share 39 0
qisyacandycorner. mini pelamin tunang/mini pelamin nikah √dapatkan Pelamin dengan harga

mini pelamin tunang/mini pelamin nikah √dapatkan Pelamin dengan harga yg sangat berpatutan dan mampu milik. Serikan majlis anda dengan pakej2 dari kami. #pelaminbajetputrajaya

Share 16 0
qisyacandycorner. mini pelamin tunang/mini pelamin nikah √dapatkan Pelamin dengan harga

mini pelamin tunang/mini pelamin nikah √dapatkan Pelamin dengan harga yg sangat berpatutan dan mampu milik. Serikan majlis anda dengan pakej2 dari kami. #pelaminbajetputrajaya

Share 46 0

Lagi 2 minggu @shahhawabridal akan mula operasi di kedai, belakang east coast mall, indian town! Centre of Kuantan! Dah 3 TAHUN ONLINE BASE so lepas ni takde meeting di coffee house, starbucks ke mamak ke dah ek. Thanks to our previous brides sebab tanpa kepercayaan uolll kami takkan berada di tahap ni ❤️ 💄@ciwa_mua . . Area cover: Kuantan, Pekan, Kemaman, Kijal, Cherating, Lepar, Gambang . . Whatsapp butiran majlis anda ke 0133708392 (Dr Wadie) -Nama : -Tarikh majlis : -Lokasi majlis : -Jenis majlis : (tunang/nikah/sanding) -Jenis pelamin : (dalam rumah/luar rumah/kanopi/dewan) . . #pelaminkuantan #pelaminkemaman #pelaminpekan #jomkahwin #malaywedding #pelamin #minipelamin #pelaminmurah #pelaminnikah #pelamindewan #pelaminsanding #pelamintunang #pelaminbajet #pelaminmini #pelaminrumah #pelaminkahwin #pelaminkhemah #pelamindiy #pelamincantik #pelaminberendoi #pelaminsimple #kahwinbajet #pelaminbudget #pelaminfantasia

Share 112 2
sinoralena. Ready Stock.

Sash / Selempang

Bride To Be
Team Bride
Bridesmaid
Part

Ready Stock. Sash / Selempang Bride To Be Team Bride Bridesmaid Party Girl Mother Of Bride Mother Of Groom Mummy To Be Nanny To Be Party Girl Birthday Girl Birthday Princess I Graduated I'm Retired Material: Ribbon RM10/pc postage: sm rm7, ss rm11 Whatsapp: 011-1249 3011 (klik link pada profile) #pakejperkahwinan #perkahwinan #kendurikahwin #akadnikah #weddingphotographermalaysia #ideahantaran #pelamindiy #bertunang #berkahwin #bajutunang #bajunikah #bajupengantin #shawlpengantin #shawlnikah #shawlkahwin #tudungkahwin #tudungtunang #tudungnikah #tudungsanding #tudungterkini #ideaperkahwinan #diymajliskahwin #sewabarangpelamin #aksesoribaju #aksesoripengantin #pakejpercutian

Share 0 0
sinoralena. Harga promosi (sementara stock masih ada)

Diamond Applique:
No.1
Blac

Harga promosi (sementara stock masih ada) Diamond Applique: No.1 Black Silver Gold Rm26/pcs Postage sm rm7, ss rm11 1st pay 1st serve. Whatsapp 011-1249 3011 (klik link pada profile) Nak shawl dah siap tampal dengan diamond applique ni? Boleh ke @crownblink.hijab Tengah sale juga ya. #pakejperkahwinan #perkahwinan #kendurikahwin #akadnikah #weddingphotographermalaysia #ideahantaran #pelamindiy #bertunang #berkahwin #bajutunang #bajunikah #bajupengantin #shawlpengantin #shawlnikah #shawlkahwin #tudungkahwin #tudungtunang #tudungnikah #tudungsanding #tudungterkini #ideaperkahwinan #diymajliskahwin #sewabarangpelamin #aksesoribaju #aksesoripengantin #pakejpercutian

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});