#pelaminsimple

Posts Share

plankawen_. Pelamin dari @dterunadaraweddingndecor yang menggabungkan warna ‘all c

Pelamin dari @dterunadaraweddingndecor yang menggabungkan warna ‘all cream + dusty pink + green’ berjaya menarik perhatian kami. #reviewplankawen ______________________________________________ #plankawen medium untuk bakal pengantin dan para vendor. Nantikan Plankawen pada 2019! Follow kami di @plankawen_ Facebook: Plankawen Website: www.plankawen.com

Share 379 15
orked_chenta. Sekarang Theme english ni jadi trend kan.. jenis nak simple tak nk pel

Sekarang Theme english ni jadi trend kan.. jenis nak simple tak nk pelamin bunga2 sangat kan Dengan harga pakej yang berpatutan yang kami sediakan, jom contact kami segera untuk sebarang pertanyaan. 😊 Book bermula untuk 2019! . . Cik Ana 0193715915 . Cik Maya 0196008598 . Contact sales team kami secepat mungkin! . #pelamin #pelamintunang #pelaminsimple #pelaminmurah #pelaminbajet #pelaminnikah #pelaminsanding #bajunikah #bajupengantinmodern #bajupengantinsongket #rizalmanbrides #rizalmanweddings #pelaminmodern #makeuptutorial #muakl #kateringmurah

Share 503 6
decoby_mizan. TUNANG RM550
Do whatsapp 0174495895-Mizan
Lets booking for selected sl

TUNANG RM550 Do whatsapp 0174495895-Mizan Lets booking for selected slot for 2019 We are cover,KL & selected SELANGOR •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #minipelamin #pelaminsimple #tunang #sewahantaran #sewahantaranmurahkl #pelaminmurah #pelamintunangmurah #minipelaminkl #diyhantarankl #berendoi #cukurjambul #dais #pelamintunangmurah #sewahantaransgpetani #sewahantarankedah #dulanghantaran #minipelaminmurah #minipelaminnikah #minipelamintunang #hantaranrustic #hantaran

Share 234 3
shahhawabridal. S A K U R A F O R F A R H A N A
sakura dais for the wedding of farhana

S A K U R A F O R F A R H A N A sakura dais for the wedding of farhana&adam. . . N E W Y E A R P R O M O I S U P Its 2019 guys.. . So untuk booking yg dilakukan sebelum 15.02.2019 bagi ZON PANTAI TIMUR (KUANTAN, PEKAN, KEMAMAN) kita nak buat offer gila gila.. . Dengan booking mana2 pakej bridal by SHB, kita nak offer add on PHOTOGRAPHER dengan hanya : > RM699 - Nikah, sanding & outdoor (normal price RM1300) > RM999 - nikah, sanding & outdoor BESERTA custom album 20 pages (normal price RM1500) . JIMAT RM500!!! NAK KE TANAK?? . . Whatsapp butiran majlis anda ke 0133708392 (Dr Wadie) -Nama : -Tarikh majlis : -Lokasi majlis : -Jenis majlis : (tunang/nikah/sanding) -Jenis pelamin : (dalam rumah/luar rumah/kanopi/dewan) . . Area cover: KL, Selangor, Kuantan & Pekan . . #pelaminpuchong #pelaminkl #pelamincheras #pelaminampang #pelaminkuantan #pelaminkemaman #pelaminpekan #jomkahwin #malaywedding #pelamin #minipelamin #pelaminmurah #pelaminnikah #pelamindewan #pelaminsanding #pelamintunang #pelaminbajet #pelaminmini #pelaminrumah #pelaminkahwin #pelaminkhemah #pelamindiy #pelamincantik #pelaminberendoi #pelaminsimple #kahwinbajet #pelaminbudget #pelaminfantasia

Share 557 20

@suci_weddings_kb X @jai_harharah_bridal X @harharahbridalgallery Pelamin utk anak sdaro tersayang @iamniknurulhusna ❤️ Tanggo pon jadiii 😆 12 January 2019 Cherang wassap 012-2106906 for more info #suciwedding

Share 454 19

The Reception @amirahghafar | Exclusive Diomand Package By @jasamoureconcept Photographer : @thewolvesomepeople —————————————————————- We would love to help you to have a Beautiful, Unique and stress-free wedding day. Contact us to find out how we can help.! ❤ - http://www.wasap.my/60196641675 http://www.wasap.my/60196641675 http://www.wasap.my/60196641675 - - #jasamoureconcept #jasayangproduction #weddingdeco #weddinginspiration #weddingplanner #weddingphotography #weddingdress #weddingdais #malaywedding #malayweddingguide #weddingstylist #weddingplannermelaka #malayweddingdress #pelaminnikah #pelaminsanding #muakl #pelamindewan #muamelaka #bridalmelaka #pelamintunang #pelaminsimple #dyanajasni

Share 1730 28

Whatsapp Eima untuk lebih lanjut dan tempahan 😘 www.wasap.my/60136630603 #pelaminmini #pelaminbajet #pelamincantik #pelaminsimple #pelaminmurah #pelaminsenawang #senawang #seremban

Share 10 1

Mini Pelamin/ Mini Engagement Deco Arrangement by @zeenbridal Interested? You may contact @zeenbridal_zeen 0124620332 @zeenbridal 0124278212 “ Your Perfect Wedding Starts Here. “ #tunang #pelamintunang #pelaminsimple #exclusive

Share 2 0

Mini Pelamin/ Mini Engagement Deco Arrangement by @zeenbridal Interested? You may contact @zeenbridal_zeen 0124620332 @zeenbridal 0124278212 “ Your Perfect Wedding Starts Here. “ #tunang #pelamintunang #pelaminsimple #murahmurah #

Share 0 0

Pelamin Tunang | Majlis: 19.1.19. . :: Harga RM290.00 (TIDAK termasuk caj transportation) :: Size - 8ft (w) x 10ft (h) **FIXED size untuk lebar. . Whatsapp 019.298.0306 for inquiries & detail. (LINK KAT BIO 👆🏼) ❌CALL ❌DM(takut tak perasan😅) . #AD2019

Share 15 0
makeupbyimfaziraaa. Alhamdulillah, kami dah open booking utk pelamin bajet ni. So sesiapa

Alhamdulillah, kami dah open booking utk pelamin bajet ni. So sesiapa yg nak bertunang, nikah dgn harga bajet boleh wassap sy terus utk dapatkan details. Lagi murah kalau amik pakej makeup dgn saya + pelamin sekali. Dan jangan lupa follow @thepelamin.my ❤️ . #pelamin #pelaminbajet #pelamintunang #pelaminmini #pelaminmelaka #pelaminsimple #pelaminmurah #pelaminnikah #tunang #muamelaka #pelaminan #melaka

Share 10 0
makeupbyimfaziraaa. Bismillahirahmanirahim.. Dengan izinNya kami nak bagitahu yg kami dah

Bismillahirahmanirahim.. Dengan izinNya kami nak bagitahu yg kami dah open booking pelamin for 2019!😱 Yey!!! Alhamdulilah... Jom booking pakej makeup from @makeupbyfazleenaaleen @makeupbyimfaziraaa + pelamin cantik konsep moden from @thepelamin.my ! Harga jgn risau tersangat la berpatutan! . . #pelamin #pelaminbajet #pelamintunang #pelaminmini #pelaminmelaka #pelaminsimple #pelaminmurah #pelaminnikah #tunang #muamelaka #pelaminan #melaka

Share 3 0
thepelamin.my. Bismillahirahmanirahim.. Dengan izinNya kami nak bagitahu yg kami dah

Bismillahirahmanirahim.. Dengan izinNya kami nak bagitahu yg kami dah open booking pelamin for 2019!😱 Yey!!! Alhamdulilah... Jom booking pakej makeup from @makeupbyfazleenaaleen @makeupbyimfaziraaa + pelamin cantik konsep moden from @thepelamin.my ! Harga jgn risau tersangat la berpatutan! . . #pelamin #pelaminbajet #pelamintunang #pelaminmini #pelaminmelaka #pelaminsimple #pelaminmurah #pelaminnikah #tunang #muamelaka #pelaminan #melaka #minipelamin #minipelaminmelaka

Share 23 2

#PelaminBerendoiAD. Majlis: 19.1.19. . :: Harga RM390.00 (TIDAK termasuk caj transportation) :: Size - 10ft (w) x 10ft (h) **FIXED size untuk lebar. . Whatsapp 019.298.0306 for inquiries & detail. (LINK KAT BIO 👆🏼) ❌CALL ❌DM(takut tak perasan😅) . #AD2019_3

Share 12 0
jasamoureconcept. Majlis Pernikahan @syedhood47 And Maizatul ❤️ | Exclusive Luxury Packa

Majlis Pernikahan @syedhood47 And Maizatul ❤️ | Exclusive Luxury Package By @jasamoureconcept Photographer : @fipstudio.xo —————————————————————- We would love to help you to have a Beautiful, Unique and stress-free wedding day. Contact us to find out how we can help.! ❤ - http://www.wasap.my/60196641675 http://www.wasap.my/60196641675 http://www.wasap.my/60196641675 - - #jasamoureconcept #jasayangproduction #weddingdeco #weddinginspiration #weddingplanner #weddingphotography #weddingdress #weddingdais #malaywedding #malayweddingguide #weddingstylist #weddingplannermelaka #malayweddingdress #pelaminnikah #pelaminsanding #muakl #pelamindewan #muamelaka #bridalmelaka #pelamintunang #pelaminsimple #dyanajasni

Share 364 1

Pelamin Tunang | Majlis: 19.1.19. . :: Harga RM250.00 (TIDAK termasuk caj transportation) :: Size - 8ft (w) x 10ft (h) **FIXED size untuk lebar. . Whatsapp 019.298.0306 for inquiries & detail. (LINK KAT BIO 👆🏼) ❌CALL ❌DM(takut tak perasan😅) . #AD2019_2

Share 16 0
shahhawabridal. D I A M O N D
hall setup for the wedding of faznita
📷 by @ad.wf
.
.
N

D I A M O N D hall setup for the wedding of faznita 📷 by @ad.wf . . N E W Y E A R P R O M O I S U P Its 2019 guys.. . So untuk booking yg dilakukan sebelum 15.02.2019 bagi ZON PANTAI TIMUR (KUANTAN, PEKAN, KEMAMAN) kita nak buat offer gila gila.. . Dengan booking mana2 pakej bridal by SHB, kita nak offer add on PHOTOGRAPHER dengan hanya : > RM699 - Nikah, sanding & outdoor (normal price RM1300) > RM999 - nikah, sanding & outdoor BESERTA custom album 20 pages (normal price RM1500) . JIMAT RM500!!! NAK KE TANAK?? . . Whatsapp butiran majlis anda ke 0133708392 (Dr Wadie) -Nama : -Tarikh majlis : -Lokasi majlis : -Jenis majlis : (tunang/nikah/sanding) -Jenis pelamin : (dalam rumah/luar rumah/kanopi/dewan) . . Area cover: KL, Selangor, Kuantan & Pekan . . #pelaminpuchong #pelaminkl #pelamincheras #pelaminampang #pelaminkuantan #pelaminkemaman #pelaminpekan #jomkahwin #malaywedding #pelamin #minipelamin #pelaminmurah #pelaminnikah #pelamindewan #pelaminsanding #pelamintunang #pelaminbajet #pelaminmini #pelaminrumah #pelaminkahwin #pelaminkhemah #pelamindiy #pelamincantik #pelaminberendoi #pelaminsimple #kahwinbajet #pelaminbudget #pelaminfantasia

Share 71 0

Terima Kasih😀..atas tempahan pakej kad kahwin..Semoga berbahagia until jannah 💑 #pakejkahwin #kadkahwin #pelaminsimple

Share 196 4
sericahayaweddingdecoration. Thema white green 
#pelaminkawen#pelamintunang#pelaminsimple#pelamingr

Thema white green #sericahayapentin

Share 9 0