(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
_pocket.perfume. Pocket perfume Untuk lelaki dan wanita. Yang saya post ni khas untuk w

Pocket perfume Untuk lelaki dan wanita. Yang saya post ni khas untuk wanita.... ➡  Perfume 100% original 10ml .. Repacking semula dan sangat sesuai di bawa kemana sahaja dan sesuai untuk travel. . . .. RM 20.00 (exclude postage) .. Berminat boleh DM atau Whatsapp di no 018-202 6469 . . . #sayajualperfume #perfumeoriginal #perfume #perfumecollection #perfumeaddict #trustedseller #seriusbuyeronly #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #minyakwangimurah #minyakwangimurahmalaysia

Share 0 0
_premiere_store. Available
...................................
Price: GHS 80
..........

Available ................................... Price: GHS 80 ................................... Delivery: Nationwide ................................... #fragrance #decor #interiordesign #interiordecor #airfreshener #diffuser #homedecor #hotel #shopping #onlineshopping #officedecor #ghtrends #ghana #girls #perfume #perfumecollection #men #boy #car #room

Share 1 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
iuliabarbu1889. Jubilation 25 Amouage #amouageperfumes#jubilation25#amouagejubilation#

Jubilation 25 Amouage #fraghead#

Share 10 0
sitiaisyahsamsuni.mk. Apa kate mereka tentang Bella Belara 😍
.
Feedback yg sangat positif .

Apa kate mereka tentang Bella Belara 😍 . Feedback yg sangat positif .. Barang baik mesti lah feedback pon baik kan 😁 . Sebenarnya Bella Belara ni dah dikuarkan masa tahun 2016 tapi Limited Edition. Dan tahun 2019 dikeluarkan lagi juga tetap Limited Edition.. . Memang power perfume oversea ni dengan harga yg mampu milik .. Kalau tengok botol exclusive dan baunya tak setanding dengan harga yg murah ! . Jom lah belikan untuk wife , girlfriend untuk pikat hati orang tersayang .. . . . 𝓐𝓲𝓼𝔂𝓪𝓱 . 👑 Senior Beauty Consultant Marykay . 📲 017-3390780 . . #marykaymelaka #marykaykl #marykaymalaysia #beauty #marykay #ilovemarykay #skincare #marykaymuar #promotion #marykaynegerisembilan #marykayjohorbahru #marykaymerlimau #marykaypahang #university #marykaymelakategah #marykaysemujuk #marykayuitmjasin #marykaybukitkatil #marykaykelantan #perfume #jasin #marykaymysg #marykaybangi #marykaylife #likeforfollow #perfumecollection #kulitsihat #sitiaisyahmk

Share 0 0
_pocket.perfume. Pocket perfume Untuk lelaki dan wanita. Yang saya post ni khas untuk l

Pocket perfume Untuk lelaki dan wanita. Yang saya post ni khas untuk lelaki. .. ➡  Perfume 100% original 10ml .. Repacking semula dan sangat sesuai di bawa kemana sahaja dan sesuai untuk travel. . . .. RM 20.00 (exclude postage) .. Berminat boleh DM atau Whatsapp di no 018-202 6469 . . . #sayajualperfume #perfumeoriginal #perfume #perfumecollection #perfumeaddict #trustedseller #seriusbuyeronly #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #minyakwangimurah #minyakwangimurahmalaysia

Share 0 0
_pocket.perfume. Pocket perfume Untuk lelaki dan wanita. Yang saya post ni khas untuk w

Pocket perfume Untuk lelaki dan wanita. Yang saya post ni khas untuk wanita. .. ➡  Perfume 100% original 10ml .. Repacking semula dan sangat sesuai di bawa kemana sahaja dan sesuai untuk travel. . . .. RM 20.00 (exclude postage) .. Berminat boleh DM atau Whatsapp di no 018-202 6469 . . . #sayajualperfume #perfumeoriginal #perfume #perfumecollection #perfumeaddict #trustedseller #seriusbuyeronly #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #minyakwangimurah #minyakwangimurahmalaysia

Share 0 0
feelingsexyaustralia. Want to see what notes are in Dior's Hypnotic Poison Perfume❤️
Tap to

Want to see what notes are in Dior's Hypnotic Poison Perfume❤️ Tap to find out

Share 1 1
gothamasque. My Nest Fragrances/ Swell Bottle/ Moleskin sample sale haul
I went to

My Nest Fragrances/ Swell Bottle/ Moleskin sample sale haul I went to the sample sale last week with the intention of only getting Moleskin notebooks. Somehow I ended up dipping my hand in all three of those sales that were going on, not once, but TWICE. 🙈 I had mentioned to my coworker that I was going and told her all the brands that were participating. She told me she just listened to this beauty podcast called Fat Mascara. They had done an interview with Nest Fragrances founder, Laura Slatkin and she shared stories of how she started and her inspirations. I was really impressed after listening to this episode that I went to check out the products as well...and I fell in love with her products!! All of them smell great and the coverage of them are amazing. For example, I had to go to Macy's after the sample sale and walked around for maybe an hour and a half with the bag in my hand. By the time I got home, the scents of the candles were lingering on the hand that was holding the bag! I didn't even touch the candles! It lingered there for hours. The reason for this is because Nest Fragrances adds more than the average amount of essential oils in their candles and then do a test that if they can smell their candles, cold, unlit, then can it only pass. Anyone else tried their candles before? What do you think about them compare to other brands?

Share 4 1
eliteperfume_id. .
.
Seyakin ini mimin tuh, Kepuasan pelanggan adalah prioritas kami. Y

. . Seyakin ini mimin tuh, Kepuasan pelanggan adalah prioritas kami. Yuk guys cobain parfum dari ELITE Perfume, Parfum refill PREMIUM, Parfum refill rasa ORI 😍. . . Kelebihan kualitas PREMIUM kami : ✔️ Wanginya tahan lama hinggs 12 jam ✔️ tidak membuat iritasi dikulit ✔️ tidak membekas dipakaian ✔️ mirip banget seperti Ori-nya . . FREE ONGKIR utk JABODETABEK, minimal order 3btl😱😍. reseller are welcome 😍 . . Yuk cobain... Biar gak penasaran bener ga sih kualitasnya ok bgt 😍😍. Bisa tanya2 dulu biar kami bantu utk parfum yg sesuai dg kebutuhan kalian. Kuy ah... 😍😍 . . For order 👇: WA 0896.5126.8440 / klik link WA di bio IG @eliteperfume_id . . . . #parfum #parfumrefill #longlasting #tahanlama #parfummurah #parfume #parfumori #like4like #likeforlike #likeforfollow #instapic #fragrance #onlineshopping #online #onlineperfume #bestseller #highquality #perfumecollection #koleksiperfume #perfumes #refill #parfumbandungj #perfumemurah #parfumlikeori #parfumawet #parfumbagus #parfumjakarta

Share 1 0
chooxfile. SotD Thu 14 Nov 2019 Maison Francis Kurkdjian Gentl Fluidity Gold

#sc

SotD Thu 14 Nov 2019 Maison Francis Kurkdjian Gentl Fluidity Gold #scentoftheday #chooxfilefragrance #perfumecollection #perfumeaddict #perfume #fragrance #maisonfranciskurkdjian #gentlefluiditygold

Share 3 0
teelieturner. This reinvention of floral perfume from Yves Saint Laurent. 
Check it

This reinvention of floral perfume from Yves Saint Laurent. Check it here ▶▶▶ http://bit.ly/2KjvizV . . Visit our website here: https://teelieturner.com/ . . #teelieturner #theteelieblog #fallsale #womensfashion #saleitems #perfume #perfumecollection #perfumelovers

Share 0 0
eliteperfume_id. .
.
Nah... ini adalah 2 dari sekian byk parfum best seller kami, klo k

. . Nah... ini adalah 2 dari sekian byk parfum best seller kami, klo km favoritntnya apa? msh bingung? hmmmm.... kuy tanya2 sama mimin, mimin siap Bantu kok😊🙏 ______________________________________________ . . kepuasan pelanggan adalah prioritas kami. Yuk guys cobain parfum dari ELITE Perfume, Parfum refill PREMIUM, Parfum refill rasa ORI 😍. . . Kelebihan kualitas PREMIUM kami : ✔️ Wanginya tahan lama hinggs 12 jam ✔️ tidak membuat iritasi dikulit ✔️ tidak membekas dipakaian ✔️ mirip banget seperti Ori-nya . . FREE ONGKIR utk JABODETABEK, minimal order 3btl😱😍. reseller are welcome 😍 . . Yuk cobain... Biar gak penasaran bener ga sih kualitasnya ok bgt 😍😍. Bisa tanya2 dulu biar kami bantu utk parfum yg sesuai dg kebutuhan kalian. Kuy ah... 😍😍 . . For order 👇: WA 0896.5126.8440 / klik link WA di bio IG @eliteperfume_id . . . . #parfum #parfumrefill #longlasting #tahanlama #parfummurah #parfume #parfumori #like4like #likeforlike #likeforfollow #instapic #fragrance #onlineshopping #online #onlineperfume #bestseller #highquality #perfumecollection #koleksiperfume #perfumes #refill #parfumbandungj #perfumemurah #parfumlikeori #parfumawet #parfumbagus #parfumjakarta

Share 0 0
lets_voque. Buat apa cari yang mahal kalau ada yang murah... tapi bauan yang seaka

Buat apa cari yang mahal kalau ada yang murah... tapi bauan yang seakan saja...😍😍😍 . Yelah, tak semua yang mampu beli perfume beratus ringgitkan?..😣😣😣 . Jomlah pilih perfume inspired... BAUAN TAHAN LAMA, MESRA SOLAT...👍🏽👍🏽👍🏽 . #exclusivehijabbysya

Share 2 1

Marbit Man permeates the length and breadth of the mind, awakens buried feelings and incites new sensations. Like air to a burning ember, it revives and sets alight a wealth of emotions. . Marbit Man isn't a regular Perfume, you wanna scent mysterious and powerful? Go for Marbit Man ✓3ml 800 ✓6ml 1500 ✓20ml with free 3ml sample 4500 . Kindly DM to place your order #tintedscents #perfumecollection #perfumeoil #PerfumeoilsinUyo #perfumeoilbusiness #perfumeoils #perfumeoilsinabuja #lagosmua #perfumeLovers #perfumesoilsinnigeria #perfumefreak #perfumeaddict #perfumeoilfactory #savvybusinessowner #skincare #makeup #fabrics #style #shoes #bags #beddingsboss #uyoslayers #uyovendors #akwaibom #akwaibomslayers #uyobizconnect #uniuyogist #thebestprice #naijabrandchick #naijaconnect

Share 1 0
sunayan_thegoodlife. Do you love perfumes?
You have to check out my video on my favourite s

Do you love perfumes? You have to check out my video on my favourite subtle perfumes. Link in my bio. . . . . . #perfume #perfumecollection #perfumeaddict #perfumes #vlogger #vloggerindia #igersindia #reviewer #igers #mumbai

Share 5 0
eliteperfume_id. .
.
Foto dari loyal customer, Alhamdulillah klo udh cocok pasti nyanto

. . Foto dari loyal customer, Alhamdulillah klo udh cocok pasti nyantol terus😊🙏. ______________________________________________ . . kepuasan pelanggan adalah prioritas kami. Yuk guys cobain parfum dari ELITE Perfume, Parfum refill PREMIUM, Parfum refill rasa ORI 😍. . . Kelebihan kualitas PREMIUM kami : ✔️ Wanginya tahan lama hinggs 12 jam ✔️ tidak membuat iritasi dikulit ✔️ tidak membekas dipakaian ✔️ mirip banget seperti Ori-nya . . FREE ONGKIR utk JABODETABEK, minimal order 3btl😱😍. reseller are welcome 😍 . . Yuk cobain... Biar gak penasaran bener ga sih kualitasnya ok bgt 😍😍. Bisa tanya2 dulu biar kami bantu utk parfum yg sesuai dg kebutuhan kalian. Kuy ah... 😍😍 . . For order 👇: WA 0896.5126.8440 / klik link WA di bio IG @eliteperfume_id . . . . #parfum #parfumrefill #longlasting #tahanlama #parfummurah #parfume #parfumori #like4like #likeforlike #likeforfollow #instapic #fragrance #onlineshopping #online #onlineperfume #bestseller #highquality #perfumecollection #koleksiperfume #perfumes #refill #parfumbandungj #perfumemurah #parfumlikeori #parfumawet #parfumbagus #parfumjakarta

Share 1 0
eliteperfume_id. .
.
Mudah dibawa kmn2 ya guys,, simple tp tetap memenuhi kebutuhanmu..

. . Mudah dibawa kmn2 ya guys,, simple tp tetap memenuhi kebutuhanmu.. 😊 ______________________________________________ . . kepuasan pelanggan adalah prioritas kami. Yuk guys cobain parfum dari ELITE Perfume, Parfum refill PREMIUM, Parfum refill rasa ORI 😍. . . Kelebihan kualitas PREMIUM kami : ✔️ Wanginya tahan lama hinggs 12 jam ✔️ tidak membuat iritasi dikulit ✔️ tidak membekas dipakaian ✔️ mirip banget seperti Ori-nya . . FREE ONGKIR utk JABODETABEK, minimal order 3btl😱😍. reseller are welcome 😍 . . Yuk cobain... Biar gak penasaran bener ga sih kualitasnya ok bgt 😍😍. Bisa tanya2 dulu biar kami bantu utk parfum yg sesuai dg kebutuhan kalian. Kuy ah... 😍😍 . . For order 👇: WA 0896.5126.8440 / klik link WA di bio IG @eliteperfume_id . . . . #parfum #parfumrefill #longlasting #tahanlama #parfummurah #parfume #parfumori #like4like #likeforlike #likeforfollow #instapic #fragrance #onlineshopping #online #onlineperfume #bestseller #highquality #perfumecollection #koleksiperfume #perfumes #refill #parfumbandungj #perfumemurah #parfumlikeori #parfumawet #parfumbagus #parfumjakarta

Share 1 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
fragrancepakistan. L`Air du Desert Marocain By Andy Tauer  I feel like I am walking on th

L`Air du Desert Marocain By Andy Tauer I feel like I am walking on the desert sand in a Moonlight night and the cool breeze is mysteriously filled with the rich aroma of the spice carrying caravans travelling through time.... What magic this guy has created.. ❤️❤️ #andytauer #andytauerperfumes #lairdudesertmarocain #fragranticaofficial #mensfashionwear #mensfragrance #scentofthedayclub #fragheads #perfumeaddicts #perfumecollection #fashionblogger

Share 3 0
eliteperfume_id. .
.
Kepuasan pelanggan adalah prioritas kami. Yuk guys cobain parfum d

. . Kepuasan pelanggan adalah prioritas kami. Yuk guys cobain parfum dari ELITE Perfume, Parfum refill PREMIUM, Parfum refill rasa ORI 😍. ______________________________________________ . Kelebihan kualitas PREMIUM kami : ✔️ Wanginya tahan lama hinggs 12 jam ✔️ tidak membuat iritasi dikulit ✔️ tidak membekas dipakaian ✔️ mirip banget seperti Ori-nya . . FREE ONGKIR utk JABODETABEK, minimal order 3btl😱😍. reseller are welcome 😍 . . Yuk cobain... Biar gak penasaran bener ga sih kualitasnya ok bgt 😍😍. Bisa tanya2 dulu biar kami bantu utk parfum yg sesuai dg kebutuhan kalian. Kuy ah... 😍😍 . . For order 👇: WA 0896.5126.8440 / klik link WA di bio IG @eliteperfume_id . . . . #parfum #parfumrefill #longlasting #tahanlama #parfummurah #parfume #parfumori #like4like #likeforlike #likeforfollow #instapic #fragrance #onlineshopping #online #onlineperfume #bestseller #highquality #perfumecollection #koleksiperfume #perfumes #refill #parfumbandungj #perfumemurah #parfumlikeori #parfumawet #parfumbagus #parfumjakarta

Share 1 0

. Di SmelliciousbyAina, kami ada bermacam macam jenis perfume dengan pelbagai jenama antarabangsa. . Kami hanya menjual barangan ORIGINAL sahaja‼️ . ❌ Fake . ❌ Gred AA/AAA . ❌ Dubai . Antara perfume yang kami jual: . 🎀 Perfume Original Travel Pack (20ml) . 🎀 Perfume Original Tester with Original Size (75ml/100ml) . 🎀 Perfume Miniature Pelbagai Brand . 🎀 Perfume Set Hantaran untuk Bakal Pasangan Pengantin . Perfume yang anda nak tapi tak ada dlm ig ni? . Boleh whatsapp Aina tanya okay! 😘 . 014 - 8043436 . 014 - 8043436 . 014 - 8043436 . #sayajual #perfumeoriginalmalaysia #perfumebrandedmurah #jualperfume #minyakwangioriginal #perfumemalaysia #perfumecollection #sayajualperfume #perfumeshop #hantarantunang #hantarankahwin #giftsforhim #giftforher #mothersday #fathersday #birthdaygiftideas #dulanghantaranmurah #perfumekahwin #perfumeoriginaltester #perfumeorimurah #sethantarankahwin #sethantaranmurahmalaysia #trustedseller #igshopmalaysia #fragrancemurah #minyakwangioriginal #sayajualmurah

Share 3 0

. Di SmelliciousbyAina, kami ada bermacam macam jenis perfume dengan pelbagai jenama antarabangsa. . Kami hanya menjual barangan ORIGINAL sahaja‼️ . ❌ Fake . ❌ Gred AA/AAA . ❌ Dubai . Antara perfume yang kami jual: . 🎀 Perfume Original Travel Pack (20ml) . 🎀 Perfume Original Tester with Original Size (75ml/100ml) . 🎀 Perfume Miniature Pelbagai Brand . 🎀 Perfume Set Hantaran untuk Bakal Pasangan Pengantin . Perfume yang anda nak tapi tak ada dlm ig ni? . Boleh whatsapp Aina tanya okay! 😘 . 014 - 8043436 . 014 - 8043436 . 014 - 8043436 . #sayajual #perfumeoriginalmalaysia #perfumebrandedmurah #jualperfume #minyakwangioriginal #perfumemalaysia #perfumecollection #sayajualperfume #perfumeshop #hantarantunang #hantarankahwin #giftsforhim #giftforher #mothersday #fathersday #birthdaygiftideas #dulanghantaranmurah #perfumekahwin #perfumeoriginaltester #perfumeorimurah #sethantarankahwin #sethantaranmurahmalaysia #trustedseller #igshopmalaysia #fragrancemurah #minyakwangioriginal #sayajualmurah

Share 3 0
stokist_airfreshener_malaysia. Selamat Pagi !
.
Subhanallah, cantiknya alam ciptaan Tuhan . Duduk di

Selamat Pagi ! . Subhanallah, cantiknya alam ciptaan Tuhan . Duduk di tengah kota, susah nak jumpa view macam ni . . Untung ada air freshener de'xandra yang segar ni boleh juga melepas rindu dengan wangian kesegaran alam . . Korang rindu suasana macam ni tak ? larozzaperfume.com #amazingMama #dexandrapuchong #agentdropshipwanted #rozzastokistdexandra #sayajualonline #dexandrapuchong #zalora #perfumemurah #bazarpaknil #moodrepublik #perfumecollection #weddinggifts #hantaran #hadiah #moodrepublik #agentdropshipwanted #surprisedelivery #codpuchong #perfumepremium #carperfume #perfumekereta

Share 0 0
yie.mohdyusoff. Pastikan anda sudah miliki Perfume kami.
VERY LONG LASTING dan mampu d

Pastikan anda sudah miliki Perfume kami. VERY LONG LASTING dan mampu dimiliki. Klik Link wasap dibawah www.wasap.my/60129496702/PerfumeViral. #BORONGDANRUNCIT #kedaionline #shoponline #perfumecollection

Share 0 0
betul_parfum_france. Micallef Ananda-nın cazibədar qoxusu hər şeyi qeyri-adi və çılğın sevə

Micallef Ananda-nın cazibədar qoxusu hər şeyi qeyri-adi və çılğın sevən xanımlara "üz tutacaq". Bir az sonra şirin meyvə kokteyli ilə dəri üzərində açılaraq canlılıq və xoş əhval-ruhiyyəni təmin edir.❤️ İstədiyiniz bütün qalıcı original ətirləri bizdən əldə edə bilərsiniz 🎀 Keyfiyyətinə söz ola bilməz 👍 📱055 242 42 60 #perfum #perfume #perfumery #perfumista #perfumeria #perfumes #perfumy #parfum #perfuma #perfumelover #perfumado #perfumelove #perfumecollection #azeperfume #shoppingbaku #bakushopping #azeshopping #duxi #etir #ətir #etirler #ətirlər #instaperfume #bakushopping #parfum #etir #duxu #duxi #instaaz #dubai #aztagram #etir_n1 #baku

Share 0 0

Hi guys Selamat tengah hari Jom dapatkan Promosi sabun serai by fabulous,only rm10 SAHAJA. Wasap for order Banyak khasiat tau Keistimewaan Sabun Serai 💛 rawatan ke atas kulit badan 💛 mencegah radang kulit 💛 membantu menghilangkan ekzema 💛 menyingkirkan bau badan 💛 melegakan tekanan “stress” 💛 merangsang peredaran darah Kegunaan: Mandian Badan Sahaja Your Beauty is My Satisfaction #showergelbypinkyfabulousventures #sabunseraibyfabulous #saunaberempah #serummistbypinkyfabulous #perfumeforwomenbypinkyfabulous #perfumeformenbypinkyfabulous #jamumantapbypinkyfabulous #hairtonicbypinkyfabulous #pinkyfabulousventures #yourbeautyismysatisfacfion #sprayspraydahwangi #sprayspraydahcantik #sprayspraykulitdahlembab #sprayspraykulitdahcerah #produkkecantikanmalaysia #produkkecantikanmurah #perfumemurahmalaysia #perfumemurahmurah #perfumemurahwangi #perfumemurahoriginal #serummurahmalaysia #showergelmurah #beautyshop #beautycare #perfumecollection #perfumeshop #igshopmalaysia #igmurahmalaysia #igmurah #igmalaysia

Share 4 0
agradeperfume. the attractiveness of scents is closely related to the memory stored o

the attractiveness of scents is closely related to the memory stored on your show Tania estevez.

Share 4 1

Extreme oud long lasting and perfect for any occasion . 7500 . Long lasting :48hrs 100ml Made in UAE . #perfumegang #perfumery #perfumecollection

Share 0 0

. Di SmelliciousbyAina, kami ada bermacam macam jenis perfume dengan pelbagai jenama antarabangsa. . Kami hanya menjual barangan ORIGINAL sahaja‼️ . ❌ Fake . ❌ Gred AA/AAA . ❌ Dubai . Antara perfume yang kami jual: . 🎀 Perfume Original Travel Pack (20ml) . 🎀 Perfume Original Tester with Original Size (75ml/100ml) . 🎀 Perfume Miniature Pelbagai Brand . 🎀 Perfume Set Hantaran untuk Bakal Pasangan Pengantin . Perfume yang anda nak tapi tak ada dlm ig ni? . Boleh whatsapp Aina tanya okay! 😘 . 014 - 8043436 . 014 - 8043436 . 014 - 8043436 . #sayajual #perfumeoriginalmalaysia #perfumebrandedmurah #jualperfume #minyakwangioriginal #perfumemalaysia #perfumecollection #sayajualperfume #perfumeshop #hantarantunang #hantarankahwin #giftsforhim #giftforher #mothersday #fathersday #birthdaygiftideas #dulanghantaranmurah #perfumekahwin #perfumeoriginaltester #perfumeorimurah #sethantarankahwin #sethantaranmurahmalaysia #trustedseller #igshopmalaysia #fragrancemurah #minyakwangioriginal #sayajualmurah

Share 5 0

Alhamdulillah 2 customer order 1 set Scilla Miniature Perfume 🌹satu dari seberang lagi satu hampir nak ke seberang hehe. nampak tak ada special gift kat situ. Korang nak juga tak? Cepat klik link di bio Zetty tau! I ada special gift for uolls untuk pembelian 1 set #scillaperfume 😘 #scillaperfume #mesrawuduk #scillalovers #perfumemurah #edp #beauty #perfumecollection #minyakwangi #miniperfumes #miniature #mesrawuduk #cemburuseorangperempuan

Share 3 0

Внимание, грибы! LR Reishi Plusб 30 капсул. ♻ Пищевая добавка для поддержания общего жизненного тонуса организма гриб рейши на Востоке издавна считают "грибом жизни" -уменьшает усталость и активизирует тонус -помогает при аллергиях, нервных и аутоиммунных заболеваниях -усиливает жизненный энергетический поток и -улучшает память -без лактозы -продукт веганста -с витамином С -с экстрактом гриба рейши 48% ​♻Рейши считается «грибом жизни» и был частью традиционной медицины на Дальнем Востоке в течение тысяч лет. ♻Это общий тоник для всего тела, дает энергию и полезен для памяти. ♻Полезен при: -нервные заболевания: беспокойство, стресс -контактная аллергия -респираторные аллергии: астма, сенная лихорадка -усталость и вялость -недостаток энергии -выгорание эмоциональное и физическое -перенапряжение -плохой сон и бессонница -снижение памяти и концентрации -аутоиммунные заболевания -фибромиалгия -CFS (синдром хронической усталости) -повышенный уровень холестерина -высокое кровяное давление ​♻Другие особенности: -поддерживает иммунную систему -способствует детоксикации печени -способствует хорошему обмену веществ (обмен веществ) -скрепляет кости и зубы -профилактика сердечно-сосудистых заболеваний -профилактика рака ♻LR Reishi Plus ​состоит из смеси высококачественного экстракта рейши в сочетании с порошком из цельных фруктов. ♻Содержит ценные витамины, минералы и микроэлементы. ♻Этот продукт также содержит 75% рекомендуемого суточного количества витамина С. Он не содержит лактозы, глютена или генно-инженерных ингредиентов и подходит для веганов. . . . . #beleza #estetica #maquiagem #beauty #makeup #saude #make #bemestar #mulher #cabelo #hair #salaodebeleza #brasil #estilo #autoestima #cosmeticos #love #pele #modafeminina #cabelos #unhas #marketingmultinivel  #perfume #fragrance #perfumeshop #perfumecollection #beauty #nutricao #emagrecer #networkmarketing  #lr

Share 3 0

💯 Original Perfume New In Box. PACO RABANNE OLYMPEA INTENSE for Women. EDP 80ml. Rm140 Include postage. COD JB | Kempas | Bbu. . . Asslmualaikum & hi!! 👇👇READ BEFORE YOU BUY👇👇🤗😉 . . 💯Original NIB, Tester Unit & Original Clearance Perfume. #wedontsellfakes Strictly Not For FUSSY Buyer. NO REFUND. NO RETURN. . . IMPORTANT NOTICE. PLEASE READ. You all, please bear in mind that I sell ORIGINAL PERFUME. But most of them are clearance stock/unit because of many reasons in stock lama, minor defects, kotak tak berapa cantik, misspelling etc hence the CHEAPER PRICE. Please do NOT expect my perfumes to be in tiptop condition as those in BOUTIQUE / COUNTER MALL etc yang harganya juga setinggi KLCC. But rest assured, that my perfumes are ORIGINAL & most importantly, more POCKET FRIENDLY. BUY WITH CONFIDENCE. THANK YOU FOR YOUR BUSINESS & TRUST.💗💗🤗😉 . . #naperfumeaddict #originalnewinboxperfume #originalclearanceperfume #testerunitperfume #perfumejb #perfumecollection #perfumecollector #perfumeshop #perfumesale #perfumelovers #parfumjb #perfumemurahjb #johorbahru #kempasjb #bandarbaruuda #segamat #kulai #jualperfumemurahoriginal #perfumetesteroriginalmalaysia #napacustomers #napacustfeedback

Share 3 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});