#puasatak

Posts Share

gamudaland. Tiga jiran. Tiga dekad. Satu matlamat.
Nantikan video penuh 7 Jun ini.

Tiga jiran. Tiga dekad. Satu matlamat. Nantikan video penuh 7 Jun ini. #PuasaTak #GamudaLand #VideoRaya

Share 45 0
kisah.ali. “Waiting for ‘waktu berbuka’ be like.........” #puasatak

“Waiting for ‘waktu berbuka’ be like.........” #puasatak

Share 12402 71
norreen143. “Kau puasa ke tak?” By @barrinamat .

Macam you cakap @barrinamat , u

“Kau puasa ke tak?” By @barrinamat . Macam you cakap @barrinamat , u happy i also happy 😂 ini sekadar parody- gurauan semata-semata. Semoga terhibur jugak @safieyillias94 😂😂😂😂 . #parody #babymamadrama #norreenbuathal #puasatak

Share 3302 201
gamudaland. #PuasaTak? This Raya, let us remember the sweet memories we share toge

#PuasaTak? This Raya, let us remember the sweet memories we share together as a community. Selamat Hari Raya Aidilfitri from Gamuda Land. Full video in our bio! #GamudaLand #VideoRaya

Share 17 0
fazlin_roslan. Xpelah muka Bonda crop pun,asalkan muka anak Bonda Full Screen 😒#nina

Xpelah muka Bonda crop pun,asalkan muka anak Bonda Full Screen #ninamanyaanakcarasbonda #bondaredha #puasatak? #mybaby #baby #babygirl #babyphoto

Share 344 6
klcatsevents. Kami dari Jabatan Kebudayaan, Kesenian, Pelancongan dan Sukan ingin me

Kami dari Jabatan Kebudayaan, Kesenian, Pelancongan dan Sukan ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA.. MAAF ZAHIR & BATIN #klcatsevents #cats #selamathariraya #ramadhan #syawalakantiba #puasatak #balikmanarayananti

Share 30 0
_hilmizmri. Don't be afraid to fail.

Be afraid not to try.

#puasatak?

Don't be afraid to fail. Be afraid not to try. #puasatak?

Share 1017 5
batshebataupunzalikha. Seronoknya all my relatives bukak puasa at my parents' place in Bangi.

Seronoknya all my relatives bukak puasa at my parents' place in Bangi. Sniff sniff. Don't miss Malaysia but definitely miss bukak-ing puasa with the family. #ramadhan #bukapuasa #family #iftar #puasatak #hehe

Share 20 0
pausotong12. Ramadan Day 14.
Dah masuk 2minggu puasa.Ada rasa sesal apa2 dak.Mungki

Ramadan Day 14. Dah masuk 2minggu puasa.Ada rasa sesal apa2 dak.Mungkin ada mungkin tidak.Sesal yang bagaimana.Mungkin sesal sebab sia2kan nak buat banyak benda baik dalam bulan puasa ni.Masih ada masa.Jom tingkatkan usaha cari redha Allah.Moga puasa tahun ni lebih bermakna untuk kita dan moga puasa ni ada beza dari segi ibadah kita dari puasa sebelumnya.Anggaplah ini ramadan terakhir spaya kita tak rasa nak sia2kan ia.Selamat perpuasa dan berbuka korang. #ramadan2016 #ramadanquotes #puasatak #jangantinggaipuasatanpasebab #puasamenahandiridarisegalanya #ramadan19june2016 #17SiblingSotongers #FirstRamadanWith17siblingsotongers

Share 149 2
nina_othman. It’s 12.47am...Boys are finally back from their Annual House to House

It’s 12.47am...Boys are finally back from their Annual House to House Takbir Raya with their Wan...waaaaaaay past their bedtime but kasi chance la...plus it’s to celebrate their Full 30 days of Fasting... Alhamdulillah....4th year for Armand & 2nd year for Faheem (both started at 5 years old) and all thanks to that one episode of Upin & Ipin..we just supported and encouraged along the way.. ‘Tinggal tulang’ anak-anak Mummy 😂😂😂, seluar all ‘londeh’ already..hahaha! Also received a special handmade Raya Card with ‘Komik Raya tak habis’ from Armand...siap bagi duit Raya kat kita lagi @izamidris 😅 ....we have to share it..75 sen for you, 75 sen for me...and ada hashtags dia sendiri... #meriahbersama #hariraya #bulanramadhandahlepas #puasatak 😝😝😝 It’s gonna be a Very Goose Raya! InsyaAllah... #mothergoosestories

Share 28 0

Ok semua , tengah tengah ustaz takda tangkap gambo luu.... #kelassatu2k18

Share 58 2
zalifsidek. #Repost @gamudaland with @get_repost
・・・
#PuasaTak? This Raya, let us

#Repost @gamudaland with @get_repost ・・・ #PuasaTak? This Raya, let us remember the sweet memories we share together as a community. Selamat Hari Raya Aidilfitri from Gamuda Land. Full video in our bio! #GamudaLand #VideoRaya @gamudaland @farezridzwan @ikhramramli_ @waan_hafiz ♥️

Share 220 6
adanishasmeen_. Gud morning semua....apa khabar? Dah beli baju raya ker??? Kalau dah..

Gud morning semua....apa khabar? Dah beli baju raya ker??? Kalau dah....share lah warna apa. Tengah membawang ker berkurma... hahahahahahahahaha 😂😂😂 Jangan lupa follow saya dan kengkawan saya tau. . . . . . . . . . . . . . . . . #apabilaboring #silafollowsaya #apabilabosanselfielahjawabnya #nakgimanatu #puasatak #rayadahnakdekat

Share 28 0
anisaamer. Oit elok la tu ngan background bersepah gitu😒😒😒
#kakitu #amboi #pic

Oit elok la tu ngan background bersepah gitu😒😒😒 #kakitu #amboi #picturetakenbybaba #pipulabuh #puasatak?

Share 54 10
zulhilmizaki_. Rp , QuranHour guyysss 😊 #quranhour#worldquranhour#sejey#with#qurey#u

Rp , QuranHour guyysss 😊 #fashionista #sinarharianonline #tokthugponokbnani

Share 134 3
mekrenab_. Mak xda dalam gambaq famly,,tp tetap ingat. ❤ #tbraya #nantikumpoilagi

Mak xda dalam gambaq famly,,tp tetap ingat. ❤ #tbraya #nantikumpoilagi #famly #puasatak #duetrayamawlebih

Share 75 1
farisfaisal3979.

.................

Share 30 2
muhammad.mkr. Regrann from @gamudaland -  Tiga jiran. Tiga dekad. Satu matlamat.
Nan

Regrann from @gamudaland - Tiga jiran. Tiga dekad. Satu matlamat. Nantikan video penuh 7 Jun ini. #PuasaTak #GamudaLand #VideoRaya - #regrann

Share 29 1
farisfaisal3979. Dulu vs sekarang mane lagi kacak dulu ke sekarang dulu baju hijau yang

Dulu vs sekarang mane lagi kacak dulu ke sekarang dulu baju hijau yang sekarang baju hitam koman 😜😊 #onxon #puasatak #followjangantakfollow #komanjangantakkoman😎😎😎😉

Share 34 5

@zalifsidek @farezridzwan #Repost @gamudaland with @get_repost ・・・ Tiga jiran. Tiga dekad. Satu matlamat. Nantikan video penuh 7 Jun ini. #PuasaTak #GamudaLand #VideoRaya

Share 245 9

Akan Datang 7 Jun 2018 my new Commercial TVC #gamudaland @farezridzwan @ikhramramli_ @waan_hafiz #crist #salamramadan #aidilfitri2018 ♥️ #Repost @gamudaland with @get_repost ・・・ Tiga jiran. Tiga dekad. Satu matlamat. Nantikan video penuh 7 Jun ini. #PuasaTak #GamudaLand #VideoRaya

Share 121 3
wan_sixtysix_. Sedap betul suara mamat nii😂
.
Ad tak kwn korg yg feeling lbih mcm ni

Sedap betul suara mamat nii😂 . Ad tak kwn korg yg feeling lbih mcm niii . . . . #gengplastikhitam #gengbawang #makcikbawang #lufikirwakisah #ramadhan2018 #puasatak #selamatberbuka #okbye

Share 353 8
noreliziana. 🌸🐰 .. Sandy look. 🙊💜 #puasatak 🙊

🌸🐰 .. Sandy look. 🙊💜 #puasatak 🙊

Share 105 5

Semoga sihat selalu dlm menjalani ibadah di bulan Ramadhan #16ramadhan #puasatak #salamjumaat #salamramadhan

Share 13 0
faraheikal85. Nak cite je sesambil tunggu waktu buka ni..
Selalu beli tulang kt pasa

Nak cite je sesambil tunggu waktu buka ni.. Selalu beli tulang kt pasar borong selangor.. dgn awey klatey ni.. Suke beli kt sini sbb isi lg bnyk dr tulang 😋😋😋 Beli bnyk dpt la diskaun.. Mika tgh tunggu tulang la tu.. malam ni makan sop tulang dgn bihun.. Nanti fafa share resepi ek 😘😘😘 Uolls masak ape tu??? #fafa #fafasfamily #soptulang #pasarborongselangor #ramadhan12 #puasatak

Share 10 0
ayraevanna. Selamat berpuasa abekako semua..
~
~
~
#ramadhantiba #puasatak

Selamat berpuasa abekako semua.. ~ ~ ~ #ramadhantiba #puasatak

Share 13 1
missafb. Model baju raya. Mimi jahitkan. Kain xcukup. Jas nak buat crowd fund m

Model baju raya. Mimi jahitkan. Kain xcukup. Jas nak buat crowd fund minta dana nak jahit seluar. DM for account number. #raya2018 #puasatak

Share 27 4

Wakanda forever...😉 . . . . . . . . . . #blackpanther

Share 86 0
miramier. Kan dah Bilang.. Happy giler😁 tahap nak guling-guling nie😆
Ibu bukan

Kan dah Bilang.. Happy giler😁 tahap nak guling-guling nie😆 Ibu bukan je mengandung tau. Ibu ni ibu yang sangat busy berNIAGA di bazaar Ramadhan. Siap masak dan prepare.. pastu gi niaga.. Die yang pregnant 7 bulan lebih pun boleh, Tak kan korang tak leh tahan pose kan..😉 Rahsia die satu jer.. ESP by Shaklee 😎 PM Mira tau. Nanti Mira arrange barang terus sampai depan 🏠 🏢 umah atau opis korang Rasa best sangat dapat tolong orang tau😍. Nak-nak sahabat sendiri.. Mira doakan ramai lagi dapat nikmati Ramadhan ini dengan penuh makna. Amin.. Alhamdulillah. Segalanya dengan izin Allah. #puasa #Ramadhan #bazarRamadhan #puasadanberniaga #niaga #ibuhamil #puasatak #gigihusaha #stayathomemum #ibuanak2 Mira | 012.531.9097

Share 6 0