(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

You can’t put in minimum effort and expect maximum results! GREAT GRINDAY!

Share 3 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

~ Adjudicators for IEC Debate Open 2019 "Congrats to all winners, truly dynamic & impressive debate this year. SUPERBLY Well done" Champ: OG District 1 1st Run: OO MDF 2nd Run: CO It&b 3rd Run: USU #publicspeaking #passionatespeaker #inspiringjudges #debate #adjudicators #open #discussions #britishparliamentarydebate #productiveweekends #livetoserve

Share 3 0

In sha Allah I will be at the 11th annual Leadership Seminar organised by Ansar- Ud-deen where I will be sharing my experiences and stories........talking about everything that has brought me this far........ma sha Allah!😇 🍀 🍀 #leadership #ansaruddeen #panelist #stories #experience #journey #alhamdulillah😇 #bosh #boshlady #womeninbusiness #lagosfashionhouse #publicspeaking #NigerianFashionBrand #nigerianwomendiary #nigeriaceos #proudlynigerian

Share 3 0
whataboutitnow. You Don’t Have to Control the Entire Process, Have Faith

You Don’t Have to Control the Entire Process, Have Faith

Share 0 1
dyw_mn. Be physically fit and drug free.
🍎
This week, Distinguished Young Wom

Be physically fit and drug free. 🍎 This week, Distinguished Young Women across the country are sharing their healthy habits, whether they be dancing, eating their fruits and veggies, marching, buying organic, and more! 🍎 The DYWMN Class of 2019 got to try out boxing as one way to work out. 🍎 How do you stay healthy?

Share 0 1
feelnz_lowkey_vibe. #gratitudechallenge 🙏🏽 on my way😎✈

#gratitudechallenge 🙏🏽 on my way😎✈

Share 3 1
josecarlosafilliate. Trust Dixxo Wireless Portable Bluetooth Speaker with LED Party Lights

Trust Dixxo Wireless Portable Bluetooth Speaker with LED Party Lights Connection Listen to your favourite tracks and create your own party with the Dixxo Wireless Speaker. The speaker can be easily connected to your smartphone or tablet via Bluetooth. No Bluetooth available? Don’t worry, connect the speaker via a 3.5 mm cable, micro–SD or USB, which are easily picked up with the integrated MP3 player. The volume, media and light buttons allow you to switch tracks, pause the song or adjust the volume. Due to call–pick up buttons, the Dixxo Wireless Speaker also enables you to make hands–free calls. Portable Design Thanks to its portable design you can take the Dixxo Wireless Speaker to any place you want. Moreover, the speaker provides a rechargeable battery that lasts 15 hours. Wherever you go, the speaker is easy to take it with you in your bag or pocket, ready for endless hours of music with your friends. LED Light Show Are you still not in the party mood? The Dixxo Wireless Speaker provides a LED Light Show with multiple effects that can react and move to the rhythm of your music. Choose your favourite beat and the speaker will do the rest. Disponível na Amazon #speaker #portugal #publicspeaking #inspiration #lisboa #entrepreneur #talk #passion #martaleitecastro #company #businesstvshow #tvshow #startup #networknegocios #innovation #creativity #communication #business #empreendedorismo #tellyourstory #presentations #n360 #digitalplatform #consulting #bussinessstories #article #education #blessed #quoteoftheday #noexcuses

Share 8 0

It's a BIG CHANGE for you! Buat kalian yang butuh banget nih untuk ngembangin kemampuan Public Speaking dalam suatu interview sejak dini dan kepo cara nge-Self Branding diri kalian. • This is the time, kami mengundang kalian semua untuk mengikuti sesi pelatihan "Brading Inside, Branding Outside" • - Pada hari Kamis, 25 April 2019 - Pukul 12.00-15.00 (open registrasi ots at 11.30WIB - Bertempat di Aula Parlina, Perpustakaan Kampus B Universitas Airlangga 💸Free 🤳🏻Get Knowledge, Snacks and Certificate 🤳🏻Link pendaftaran bit.ly/BrandingACC • Bersama: 💃Meriana Chandra (Owner Proffessional Broadcasting School) 🙋🏼‍♂Kevin Prianto (Mister Teen Jawa Timur 2019) SO, DONT MISS THIS CHANCE! or u will lose it😢 • 🤳🏻Cp: ratna 082132437557 ( whatsapponly) #ppkkua #univ_airlangga #seminar #pelatihan #karir #Branding #PublicSpeaking #SuccessInterview #AirlanggaCareerClub #25April2019 #BrandingInsideBrandingOutside #PelatihanPublicSpeaking #PelatihanSelfBranding

Share 26 1

Little buddies setting foot On STAGE #oratorcreator #publicspeaking #confidence

Share 2 0

We only get one body. Be kind to it. It's really hard to create your Million Dollar Message.... When you feel like crap or don't have the confidence to share your message with others. 🍏🍏Over the past two years - I've learned when I'm kind to my body, things in my life on many levels get better. 🙌 More confidence. That leads to more business. That leads to impacting more lives. And that's when life starts to become way more fun. 🍏 So to attract new opportunities this week, I'm starting on a very simple level... How I fuel my body. Want to join me? #levelup #mindsetformillions #mindsetforgreatness

Share 10 2
themattdad. MMI #1 Monday Morning Inspiration. Gratitude 
Each Monday let’s start

MMI #1 Monday Morning Inspiration. Gratitude Each Monday let’s start out with some sunshine. You are Awesome- this is why When was the last time you looked back on what you have accomplished in your life. Don’t just get stuck in the things you have to do. Look at what you have done. And be proud. When is the last time you did that? How about we do that today. First you were born a human and not a lady bug or a tree. That is 400 trillion to 1 odds. You are alive today. You are loved So make a list of what you have accomplished, what you are grateful for. Here is an example- Your health kids-my legacy of sharing love Pets A home A job 401 k Relationship with your spouse or partner That garden That tree you planted A passion- that awesome fish you caught or teaching someone your gift. Even the mistakes can become accomplishments. Remember it is the little things that lead up to the big things. Thomas Edison said this about the light bulb. “I have not failed I just found a Thousand ways that won’t work.” In the end it is the little things that are the big thing. Don’t hold back. Be bold in thinking what you have accomplished. Breathe And now smile at what you have become and what you are becoming. Lastly always remember this. You are awesome and you are a gift to this universe. Write that list down. Today. #mmi #mondaymotivation #monday #youareawesome #peptalk #love #beproud #success #itsthelittlethings #bigmoves #entrepreneur #trusttheprocess

Share 5 1

Work harder on yourself than you do on your job, working hard on your job will make you a living but working hard on yourself will make you a fortune!

Share 8 1
zenergize_zen. IMPACT®
➡An expert taught course ↔In depth mechanics of good public sp

IMPACT® ➡An expert taught course ↔In depth mechanics of good public speaking ↔Duration of 2 hours↔Conveniently Online Visit our website to buy . . . . . . #publicspeaking #impact #IbrahimMustapha #zenergize #ghana #madeinghana #accraghana

Share 1 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
businesswithrocz. “I Guarantee... If You Help People In Business You Will Be Successful”

“I Guarantee... If You Help People In Business You Will Be Successful”! We need to break out of that mindset where we act like everyone around us is trying to take food out our mouths, we need to be unselfish and willing to help other people succeed!! People get so jealous and so wicked over this money game... Get it together guys 🥴🤦🏽‍♀️🤨😕 . . . #Ecomm #Blackentrepreneurs #Womenentrepreneurs #unselfish #helpsomeone #businesstips #entrepreneurs #onlinemarketing #businessowner #financialfreedom #publicspeaking #consistencyiskey #GirlBoss #fearlessmotivation #bettermyself #striveforsuccess #businessadvice #brooklynbusiness #millionaireminds #moneyisatool #worksmarternotharder #millionaire_mentor #billionairementor #billionairemindset #quoteoftheday #dailymotivation #businessmotivation

Share 12 4
permata_academy. #katakatapermata
\"You can speak well when your tongue can deliver the

#katakatapermata "You can speak well when your tongue can deliver the message of your heart" . "Kamu akan berbicara dengan baik ketika lisanmu dapat menyampaikan pesan-pesang yang ada di dalam hatimu" . Masalahnya, yang ada di dalam hati tidak bisa asal-asalan disampaikan. Beberapa harus diolah ulang supaya saat dikeluarkan tidak menyudutkan atau menyakiti pihak lain. Jadi, bicara juga ada caranya loh. . . . . . . . . . . #publicspeaking #permataacademy #publicspeaking #pelatihanpublicspeaking #speakup #publicspeaking #publicspeakingclass #publicspeakingtraining #publicspeakingcoach #publicspeakingtips #publicspeakingskills #publicspeakingschool #publicspeakingmastery #publicspeakingcenter #publicspeakingcourse #publicspeakingworkshop #publicspeakingacademy #publicspeakingskill #publicspeakingsurabaya #publicspeakingtrainer #publicspeakinguniversity #publicspeakingseminar #publicspeakingcoaching #publicspeakingunesa #publicspeakingsidoarjo #publicspeakingsecrets #publicspeakingmasterclass #publicspeakingremaja #publicspeakingpro

Share 0 0
atthetablewdi. Welcome to the New Week! May this week be life changing for you as you

Welcome to the New Week! May this week be life changing for you as you make the quality decision to 🔊Leave the past (former way) behind and embrace the fresh and new. Hanging on to the past will leave you antiquated, irrelevant, and stuck! Get unstuck. Embrace your “now.” This is where your blessings, productivity, and favor can be found. It’s yours. Will you accept it? 🎯💯🏆 #motivationmonday #motivation #winnerscircle #atthetable #encouragement #publicspeaking #womeninbusiness #lifelonglearning #lifecoaching

Share 4 0

💫 PELATIHAN _PUBLIC SPEAKING_ 💫 Pernahkah Anda memperhatikan, sebagian besar orang-orang sukses di dunia ini adalah mereka yang memiliki kemampuan baik dalam _public speaking_? Steve Jobs, Barrack Obama, Mark Zuckerberg, adalah orang-orang sukses dari bidang yang berbeda, namun memiliki kesamaan, yaitu kemampuan _public speaking_ yang baik. Para tokoh dunia sudah banyak membuktikan bahwa kemampuan _public speaking_ merupakan kemampuan yang sangat penting dalam kehidupan. _Public speaking_ merupakan kemampuan seseorang untuk dapat berbicara di depan publik, kelompok, maupun perseorangan yang perlu menggunakan strategi dan teknik yang tepat. Manfaat _public speaking_ diantaranya: √ membantu meningkatkan rasa percaya diri ‌meningkatkan kualitas diri √ Membuat Anda berpikir lebih kritis ‌meningkatkan kemampuan Anda untuk memimpin Ingin menjadi _public speaker_ yang hebat? Penasaran dengan strstegi dan teknik-teknik dalam _public speaking_? Ikuti pelatihan _public speaking_ ini, semua akan dikupas tuntas. . . 🗓 Rabu, 1 Mei 2019 ⏰ 08.00-16.00 🏛 Lab. Teknologi Pendidikan, Fakultas Ilmu Pendidikan, Universitas Negeri Yogyakarta. Jl. Colombo No. 1, Karangmalang, Caturtunggal, Kecamatan Depok, Santren, Caturtunggal, Kec. Depok, Kabupaten Sleman, Daerah Istimewa Yogyakarta 55281 . . 🗣Narasumber: 1. Ria Putri Palupijati S.Pd. 2. A. Garin Nugroho 3. Putri Wulandari . . 💰 HTM: 15k . . 🔰 Pembayaran 1. Transfer via bank REK: 0496234625 (Bank BNI a.n Afif Garin Nugroho 2. COD ( +628563528288 Made) . . 🔰 Fasilitas: 1. E-Sertifikat 2. Snack 3. Makan Siang 4. Modul _public speaking_ 5. Ilmu yang bermanfaat . Ig : @publicspeaking_training @publicspeaking_training @publicspeaking_training #pelatihan #publicspeaking #uny #confidence #pelatihanpublicspeaking #mahasiswa #mabauny #teknologipendidikan #jogja #jogjahits #jogjaevent #eventjogja #viral #weekend #jogjajateng @jogjajateng

Share 12 0
aisyyahgaluh_. 💫 PELATIHAN _PUBLIC SPEAKING_ 💫

Pernahkah Anda memperhatikan, sebag

💫 PELATIHAN _PUBLIC SPEAKING_ 💫 Pernahkah Anda memperhatikan, sebagian besar orang-orang sukses di dunia ini adalah mereka yang memiliki kemampuan baik dalam _public speaking_? Steve Jobs, Barrack Obama, Mark Zuckerberg, adalah orang-orang sukses dari bidang yang berbeda, namun memiliki kesamaan, yaitu kemampuan _public speaking_ yang baik. Para tokoh dunia sudah banyak membuktikan bahwa kemampuan _public speaking_ merupakan kemampuan yang sangat penting dalam kehidupan. _Public speaking_ merupakan kemampuan seseorang untuk dapat berbicara di depan publik, kelompok, maupun perseorangan yang perlu menggunakan strategi dan teknik yang tepat. Manfaat _public speaking_ diantaranya: √ membantu meningkatkan rasa percaya diri ‌meningkatkan kualitas diri √ Membuat Anda berpikir lebih kritis ‌meningkatkan kemampuan Anda untuk memimpin Ingin menjadi _public speaker_ yang hebat? Penasaran dengan strstegi dan teknik-teknik dalam _public speaking_? Ikuti pelatihan _public speaking_ ini, semua akan dikupas tuntas. . . 🗓 Rabu, 1 Mei 2019 ⏰ 08.00-16.00 🏛 Lab. Teknologi Pendidikan, Fakultas Ilmu Pendidikan, Universitas Negeri Yogyakarta. Jl. Colombo No. 1, Karangmalang, Caturtunggal, Kecamatan Depok, Santren, Caturtunggal, Kec. Depok, Kabupaten Sleman, Daerah Istimewa Yogyakarta 55281 . . 🗣Narasumber: 1. Ria Putri Palupijati S.Pd. 2. A. Garin Nugroho 3. Putri Wulandari . . 💰 HTM: 15k . . 🔰 Pembayaran 1. Transfer via bank REK: 0496234625 (Bank BNI a.n Afif Garin Nugroho 2. COD ( +628563528288 Made) . . 🔰 Fasilitas: 1. E-Sertifikat 2. Snack 3. Makan Siang 4. Modul _public speaking_ 5. Ilmu yang bermanfaat . Ig : @publicspeaking_training @publicspeaking_training @publicspeaking_training #pelatihan #publicspeaking #uny #confidence #pelatihanpublicspeaking #mahasiswa #mabauny #teknologipendidikan #jogja #jogjahits #jogjaevent #eventjogja

Share 17 0
lovecintabuku. #guebacanonfiksi
#nonfiksitime with #locibureview

Bukan Profesinya, t

#guebacanonfiksi #nonfiksitime with #locibureview Bukan Profesinya, tapi Ilmunya Judul: My Public Speaking Penulis: Hilbram Dunar Penerbit: Gramedia Pustaka Utama Public Speaking, kalau dalam bahasa sederhana, orang yang berbicara di depan umum. Disadari atau tidak, ilmu public speaking ini diperlukan oleh siapa saja dalam konteks apa saja. Bukan hanya bagi MC, pembicara dalam seminar, penyiar radio, dll —meskipun di buku ini lebih berbicara mengenai profesi-profesi demikian mengingat latar belakang penulis. Berbagai tips tentang berbicara di depan banyak orang, step by step dari sebelum 'tampil' sampai cara mengatasi grogi —yang mendapat porsi panjang dalam buku ini. Uniknya, usai berhasil menangani grogi, kita diminta untuk menyisakan sedikit rasa grogi itu demi kesuksesan penampilan. Pun dengan teknik dasar penyiar radio, master of ceremonies (MC), pembawa acara televisi, juga bagaimana berkarier di industri hiburan. Saya sebenarnya —sejauh ini— tidak berkepentingan dengan profesi-profesi tersebut. Tapi, saya mencoba mengambil ilmu public speaking untuk keseharian. Mungkin bukan berhadapan secara fisik dengan publik, saya lebih sering berinteraksi lewat tulisan atau pun media sosial. Bukan bagaimana mengolah suara dan intonasi bicara, tapi bagaimana mengolah data dan kata agar mampu diterima lawan bicara dengan baik. Juga memahami karakter audience yang dihadapi. Meski demikian, saya agak merasa kurang nyaman ketika ada beberapa penjelasan yang diulang-ulang. Saya bukan type pembaca yang menyukai gaya demikian, meski mungkin bagi sementara orang, itu bagus untuk memperdalam pemahaman akan bahasan. Selebihnya buat saya fine-fine saja. . . #oneweekonebook @gerakan_1week1book #bookreview #nonfiksi #publicspeaking #bukugpu #bookstagram #booklover #bookstagrammer

Share 13 4
jinjenjuicykim. Life is full of unexpected fun. I think it's funny so wanted to share.

Life is full of unexpected fun. I think it's funny so wanted to share. 😵😂 잘 나간다 싶더니....켁켁...헐 🤪🤣 #message #passion #positivevibes #loveexpert #lifeisgood #publicspeaking #influencer #happiness #fun #laughter #daily #강연가 #긍정 #인생은아름다워 #행복 #웃자 #대박복병 #사랑전문가 #열정

Share 6 0
cm_derby. The next people we want to show so love to for helping us launch Creat

The next people we want to show so love to for helping us launch CreativeMornings/Derby are our global partners @Adobe @Mailchimp @wordpressdotcom Thank you from everyone here at #CMderby⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #derbyuk #derbyshire #derbycity #derbyuni #mainfame #mfpk #cmderby #creativemornings #meetup #publicspeaking #creatives #creativebusiness #creativeindustry #formatfestival #marketing #design #art #photography #digitalmarketing #derbados #derbyfeste #design #designers

Share 7 1

CELOTEH KAKPAH starts today! . . Tak ramai tau makna sebenar Public Speaking ni. Most of the people ingat bercakap depan orang is easy, jadi host mudah so bila seseorang personaliti bekerja di hadapan camera and crowd, mudah untuk netizen2 ni mengecam cakap suara dia buruk lah, annoying lah, tak reti bercakap lah. Tapi bila kita bagi mic kat dia.. Ha seribu satu alasan! Haha Pernah tak korang alami pengalaman ni? Ok, this week kita rungkai beberapa misteri mengenai Public Speaking untuk korang lebih faham and tau macam mana nak atasi situasi sebegini. Ha gitchu. K talk more soon stay tuned dekat Stories kami naaa ✨ . . #celotehkakpah #weekwithIffahHazim #rbcatwork #publicspeaking #fearofspeakinginpublic #tips

Share 15 0
ancientgreekworld. \"Our constitution does not copy the laws of neighbouring states; we ar

"Our constitution does not copy the laws of neighbouring states; we are rather a pattern to others than imitators ourselves. Its administration favours the many instead of the few; this is why it is called a democracy. If we look to the laws, they afford equal justice to all in their private differences; if no social standing, advancement in public life falls to reputation for capacity, class considerations not being allowed to interfere with merit; nor again does poverty bar the way, if a man is able to serve the state, he is not hindered by the obscurity of his condition." . Part from the Funeral Oration of Pericles Thucydides- History of the Peloponnesian War 2.34-46 . #history #athens #rhetoric #democracy #politics #freedom #publicspeaking #greece #greek #pericles #agora #parthenon #acropolis #αθήνα #war #warrior #story #ιστορια #funeral #athenian #ancientgreece #ancient #beauty #beautiful #instagram #instagood #instadaily #instalike #instahistory #knowledge

Share 25 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});