(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
aowaleet.expert.cikmuny. Assalamualaikum dan pagi🌷
.
Moga mudah urusan dan murah rezeki kalian

Assalamualaikum dan pagi🌷 . Moga mudah urusan dan murah rezeki kalian yang singgah status cikmuny pagi ni . Cosmetic pouch maryjardin. Blink blink glemer sesuai sangat nak kepit bawak g dinner😉 . #MaryJardinMelaka #jardinpreneur #postageseluruhmalaysia #dropshipwanted #natural #skincare #reviewserum #reviewmaryjardin

Share 9 1
aowaleet.expert.cikmuny. Buih calendula cleanser ni light light je sebab tak de sls
.
Bau pun l

Buih calendula cleanser ni light light je sebab tak de sls . Bau pun light light wangi calendula . Nak travel cikmuny ambil ni je masuk beg balik kampung. Selamat dan simple . #maryjardinskincare #reviewmaryjardin #semulajadi #faceoil #cleanser #calendula

Share 9 1
ulvahlana. Punya kulit kering apalagi cuaca yg ekstrim kayak sekarang itu bikin m

Punya kulit kering apalagi cuaca yg ekstrim kayak sekarang itu bikin makin garing aja ya. Untung ada malibu miracle mask. Masker untuk kulit kering. . Kulit jdi lembap, lebih sehat, dan nggk kering lgi . Tanya Jafra Wa 082261922190 #hudabeauty #jerawathilang #mukagelap #parut #paruthitam #jerawatsembuh #masalahkulitkusam #masalahsunburn #masalahjeragat #sulambedak #spatreatment #rawatanspa #CNYSALE #maryjardinkuantanpahang #naturalskincare #mukaberminyak #zontberminyak #maryjardinkuantan #kulitkombinasi #kedutan #MJAC #sunburn #blackhead #whitehead #poribesar #testimonimaryjardin #maryjardinmurah #bazarpaknil #reviewmaryjardin #flawless

Share 119 1
maryjardin_nursuhaila. Assalamualaikum semua..
Selamat Pagi!! Semoga harini lebih baik dari h

Assalamualaikum semua.. Selamat Pagi!! Semoga harini lebih baik dari hari sebelumnya!. ☺️ #SUHAILANAKSHARE Memandangkan su ni bekerja adalah sikit-sikit pasal food & beverages, so nak share sikit pasal kepentingan mencuci tangan. Hu Hu Hu. . . Nampak remeh tapi sangat penting sebab tangan kita merupakan anggota badan yang selalu digunakan dalam aktiviti seharian dan sangat terdedah dengan kuman dan bakteria. . . Jadi, tabiat mencuci tangan apabila melakukan aktiviti-aktiviti harian sangatlah digalakkan kerana boleh mengurangkan risiko kita terkena penyakit-penyakit yang tak diingini. . . Lagi satu, su nak pesan pada korang jangan terlampau kerap menyentuh muka kita dengan tangan. Lagi-lagi kalau kita ni baru lepas tanam pokok la, bersenam la dan sebagainya. Bakteria-bakteria ni la salah satu punca yang boleh menyebabkan muka kita naik jerawat. . . Sebelum nak pegang muka tu, pastikan cuci tangan. Kalau cuci tangan pakai sabun lebih baik. . . Itu je yang su nak share. Huhu. Psst.. before su masuk keje ni, nak ingatkan stok NEW YEAR HAMPER PROMO MASIH ADA LAGI!!! . . Cepat-cepat GRAB!! RM 99.90 je!! . . #naturalskincare #kulitsensitif #kedutan #MJAC #blackhead #whitehead #testimonimaryjardin #bazarpaknil #reviewmaryjardin #sayajual #bazaarpaknil #bisnesonline #kulitcantik #dropship

Share 13 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
maryjardin_nursuhaila. ‼️‼️‼️PROMO TERHANGAT‼️‼️‼️
.
.
🎀 New Year Hamper pada harga RM99.90

‼️‼️‼️PROMO TERHANGAT‼️‼️‼️ . . 🎀 New Year Hamper pada harga RM99.90 🎀 . . Anda akan dapat: . 🌱Face oil untuk melembapkan wajah 🌱Bar soap untuk mencuci hingga ke dalam pori 🌱Collagen serum untuk memudarkan jeragat 🌱1 sachet Astacera-Col minuman kolagen 🌱1 sachet Pea Protein Drink 🌱Hand & Body Lotion . ‼️‼️Harga asal RM250. Jimat sehingga RM150‼️‼️ . . Dapat lak buat belian tambahan (add on) serendah RM11.10 untuk item terpilih: . 🌿Kaolin Clay Mask RM56 🌿Cosmetic Bag RM30 🌿Microfibre Towel RM15 🌿Face Mist RM36 🌿Datebook 2018 RM30 . Dan dapat extra, FREE Low Grade Soap (berat tak cukup / bentuk bunga tak sempurna) dengan setiap add on yang berjaya . Kalau taknak terlepas promo super special ni, boleh terus daftar membership secara PERCUMA dengan Su.. . Selain tu, terdapat hadiah misteri khas untuk anda dengan setiap pembelian RM250 dan ke atas dalam satu resit . . Wasap Suhaila segera untuk pertanyaan lanjut: 0177467741 atau klik link di bio 📲 . . #maryjardincyberjaya #naturalskincare #jerawat #jeragat #paruthitam #kulitkusam #mukaberminyak #zontberminyak #kulitkering #kulitsensitif #maryjardinkuantan #kulitkombinasi #kulitsensitif #kedutan #MJAC #sunburn #blackhead #whitehead #poribesar #testimonimaryjardin #maryjardinmurah #bazarpaknil #reviewmaryjardin #flawless #sayajual #bazaarpaknil #peluangbisnes #bisnesonline #kulitcantik #dropship

Share 14 4
aowaleet.expert.cikmuny. “RASA KULIT MOIST! “
.
Maryjardinian je dapat rasa😘
.
Selamat dulu, t

“RASA KULIT MOIST! “ . Maryjardinian je dapat rasa😘 . Selamat dulu, then serasi . Kemudian konsisten, cantik datang kemudian . Esok last promo. Dah book yours? . #BasicSetGojes140Sahaja #FlashSalesMaryJardin #ReviewMaryJardin #promoseptember

Share 7 0
aowaleet.expert.cikmuny. Basic set with FREE SHOWER GEL is selling fast💪🏻
.
Dari  80 restok m

Basic set with FREE SHOWER GEL is selling fast💪🏻 . Dari 80 restok malam tadi tinggal 40 je now wehh🔥 . Nak ke nak sangat? Nak terus wasap 013.9860.309. Jimat 40 ringgit dapat DUA FREE gift‼️

Share 4 1
aowaleet.expert.cikmuny. Ha tu dia, bunga rose FRESH dari taman bunga Dr Maryam. 
Dah lah besar

Ha tu dia, bunga rose FRESH dari taman bunga Dr Maryam. Dah lah besar besar buunga dia . Mesti wangi wah wah melting nya tak sabar nak grab jugak hari ni gaji kikiki . Kita nak bagi awak rasa mandi pakai bunga ros ni lah. Tapi bukan lah kelopak mawar bertaburan gitu . Tapi Dr maryam dah reneh dan didihkan ambil extract je untuk jadikan SAMPLE SHOWER GEL🌷 . Malam tadi ada yang risik boleh lagi ke dapat DUA FREE GIFT termasuk sample shower gel ni? . Ye boleh lagi. Tapi selagi ada stok sebab yang kemudian ni LIMITED 80 je sample mandian gel roses kita nak bagi . So, siapa cepat dia dapat lah basic set dengan FREE sample shower gel rose ni🌷 . Sangat sesuai untuk ibu mengandung, ibu susukan anak, wanita yang cintakan semulajadi . Terus PM cikmuny untuk konsultansi. Tapi kalau lambat reply sikit tunggu deh sebab cikmuny ada kelas back to back 10-2pm . Jumpa kat wasap nanti link kat profile terus klik atau terus taip 013.9860.309😊 . #BasicSetGojes140Sahaja #WithTWOFreeGift

Share 4 1
aowaleet.expert.cikmuny. Bismillah. Hari ni bangun tido hidung bau duit lah😆
.
Dari semalam #m

Bismillah. Hari ni bangun tido hidung bau duit lah😆 . Dari semalam #maryjardinian masuk meminang. Ada yang nak bb cushion. Nak face oil. Nak facial soap . Yang memalam wasap nak grab promo #BasicSetGojes pun hado. Maaflah cikmuny pengsan dah kalau pukul 11 tu . Alhamdulillah. Allah pandang usaha, hasil kemudian mari. InsyaAllah cikmuny doakan kawan kawan facebook pun murah rezeki hari ni insyaAllah . #BasicSetGojes140Sahaja #MaryJardinLeader

Share 7 1
aowaleet.expert.cikmuny. Lumba lumba agent submitkan nama customer yang grab #BasicSetGojes unt

Lumba lumba agent submitkan nama customer yang grab #BasicSetGojes untuk masuk contest lucky draw🎉🎉 . Satu by team cikmuny. Boleh peluang menang natural lip matte💋 . Satu lagi by team #surilavender. Boleh menang bb cushion, foundation atau lipmatte . Korang tengok lah sendiri berderet deret list nama maksudnya berderet deret customer grab basic set dahh💪🏻🔥 . Bila cikpuan nak masuk list sekali? . Free DUA gift dah available semula tapi LIMITED to 80 set sahaja! . Jom lah mandi dengan shower gel bunga rose natural🌹 . #maryjardin #promoSeptember #maryjardinmelaka #everywomensdream #luckydrawcontest #tanpaparaben #tanpasls #tanpamerkuri #localkualitiAntarabangsa

Share 3 1
aowaleet.expert.cikmuny. Siapa suka ringkas?
.
Ha wajib guna sabun maryjardin ni
.
Sambil basuh

Siapa suka ringkas? . Ha wajib guna sabun maryjardin ni . Sambil basuh muka basuh badan sekali . I buang tebiat preggy kali ni. Selalu basuh muka je pakai sabun lavender ni . Tapi gatai nak ambil sebuku ni lumur satu badan! . Ya Allah wanginyaaaa tangan, kaki semua dengan bau lavender . Sebenarnya cikmuny concern dengan adik baby dalam perut . Tak moh baby terdedah kat sls dan paraben dalam shower gel yang biasa kita pakai tu seawal dalam kandungan . Dah alang alang ada sabun HOMEMADE tanpa bahan kimia berbahaya dalam bilik air, lumur lah satu badan . Anak anak pun ku lumur sekali. Biasa tahan 2-3 bulan. Ni sebulan dah habis. Tak pe mur mur je sabun ni tapi kualiti tip top . Syok mandi susu. Siap ada oat rasa lasar kasar gitu. Habis smeua daki kena sental . Cik katak jadi saksi. Kah! . Sebuku RM37 je kalau sabun muka je tahan 3-4 bulan . Kalau pakai sekali kat badan dalam sebulan gitu lah tahan . Dah ada belum seketul? Wasap terus 013.9860.309 #semulajadi #TanpaMerkuri #TanpaParaben #TanpaSLS

Share 5 1
aowaleet.expert.cikmuny. Sebab bunga ros masih ada di garden Dr Maryam, so beliau laju laju tam

Sebab bunga ros masih ada di garden Dr Maryam, so beliau laju laju tambah stok sample shower gel roses🌹 . Cepat cepat booking BASIC SET with TWO free gift sebelum habis lagi . Wasap 013.9860.309z . #maryjardinpromo #everywomensdream #maryjardinmelaka #postageseluruhmalaysia #semulajadi #homemade

Share 4 1
aowaleet.expert.cikmuny. Total submit order 8 dah termasuk hari ni💪🏻
.
Untung semua grab natu

Total submit order 8 dah termasuk hari ni💪🏻 . Untung semua grab natural skincare tanpa bahan kimia berbahaya . Packaging melting sangat. Item pun simple betul . Face oil je tanpa krim siang krim malam . Bulan ni je tau habis yang ni kita tunggu ulangtahun sekali lagi bulan September tahun depan . Anda minimalist dalam menjaga muka? Wajib grab satu kotak reben purple exclusive ni ya😉 . Terus wasap laju laju untuk claim laju laju DUA FREE GIFT

Share 6 3
aowaleet.expert.cikmuny. Okay ni testimoni best namateyy juga ni
.
Ex customerr cikmuny dulunya

Okay ni testimoni best namateyy juga ni . Ex customerr cikmuny dulunya tapi sekarang dah gedebuk jatuh hati nya terus jadi Top Agent . Nampak biji putih bawah mata? . Ha, biji kolestrol artis sorang ni dah hilang satu persatu sejak pakai maryjardin setahun yang lalu. Dari gambar pertama sampai lah gambar ketiga . Setahun yang lalu, yes, beliau grab basic set lah dari cikmuny sebab ada banyak masalah biji kolestrol. Masa promo jugak. Alhamdulillah, bebas biji kolestrol dah dengan maryjardin yeayyyy . Korang pun ada masalah biji kolestrol yang merimaskan? Rasa nak kutil je hari hariii kann . Harus buat tindakan pantas macam cikgu Hijrah Saari ni. Grab cepat cepat basic set, sementara promo . Sebab kalau dah habis, tunggu tahun depan. Setahun sekali je kita keluarkan ya LIMITED EDITION at very affordable price untuk skincare mewah bertaraf antarabangsa😘 . #ReviewMaryJardin #MaryJardinMelaka #BasicSetPromo140Sahaja #Dulu170JadiJimat30 #bijikolestrol

Share 13 4
aowaleet.expert.cikmuny. SABAR DAN KONSISTEN
.
Tu je la rencah dia. Kak dila tersilap langkah t

SABAR DAN KONSISTEN . Tu je la rencah dia. Kak dila tersilap langkah terpakai krim timbang kilo yang ada mak nenenk racun berbahaya . Habis muka kusam jerawat batu lumba lumba keluar . Tapi bila sabar dan yakin dengan maryjardin, dah setahun setengah Alhamdulillah kulit dah bebas kusam jerawst batu pun kecut mecut . Sekarang kak dila pakai FULL set terus dah. 4 simple item . Yang dah terpakai krim beracun bila lagi nak tukar? . Jom slow and steady kita rawat dengan bahan alami. Terus wasap cikmuny 013.9860.309

Share 6 2
aowaleet.expert.cikmuny. Ha, ni summary apa face oil dah buat kat muka kakak yang accident teru

Ha, ni summary apa face oil dah buat kat muka kakak yang accident teruk ni . Terus baik dah luka excident dia. Ohsem bukan💪🏻❤️

Share 7 1
aowaleet.expert.cikmuny. Morning assalamualaikum beauties😘
.
Pagi ni busy siapkan pendekar. Hi

Morning assalamualaikum beauties😘 . Pagi ni busy siapkan pendekar. Hihi. Mama tak sempat nak tempah baju bagai untuk sambutan merdeka di sekolah hari ni . So, semua DIY dari bendera. Nak naikkan semangat sayangkan negara dalam diri si kecil💪🏻 . Mama tak sempat pakai pape bare face je sat g baru dap dap serum collagen siap dengan SPF30! As simple as that😉 . #MaryJardinLeader #Negaraku #collagenserumspf30 #serummaryjardin #reviewmaryjardin #kulitkering #kulitkusam

Share 23 0
inshirah.co. TESTIMONI MARY JARDIN

Dua bulan penggunaan Full Set Mary Jardin. Kuli

TESTIMONI MARY JARDIN Dua bulan penggunaan Full Set Mary Jardin. Kulit beransur pulih dari masalah wajah. Cuba dulu baru tahu ❤ #testimoni #testimonimaryjardin #testimonimj #reviewmj #reviewmaryjardin #feedbackmj #feedbackmaryjardin #collagenserum #collagenserummj #collagenserummaryjardin #memudarkanparutjerawat #mengurangkanjerawat #jerawatpasir

Share 7 1
inshirah.co. TESTIMONI COLLAGEN SERUM MARY JARDIN

Kulit jadi lebih lembap dan lian

TESTIMONI COLLAGEN SERUM MARY JARDIN Kulit jadi lebih lembap dan liang pori semakin mengecil. Cuba dulu baru tahu ❤ #testimoni #testimonimaryjardin #testimonimj #reviewmj #reviewmaryjardin #feedbackmj #feedbackmaryjardin #collagenserum #collagenserummj #collagenserummaryjardin #memudarkanparutjerawat #mengurangkanjerawat #jerawatpasir

Share 4 0
inshirah.co. TESTIMONI COLLAGEN SERUM MARY JARDIN

Jeragat, kulit kusam, dan sunbur

TESTIMONI COLLAGEN SERUM MARY JARDIN Jeragat, kulit kusam, dan sunburn kerana outdoor berkurangan. Cuba dulu baru tahu ❤ #testimoni #testimonimaryjardin #testimonimj #reviewmj #reviewmaryjardin #feedbackmj #feedbackmaryjardin #collagenserum #collagenserummj #collagenserummaryjardin #memudarkanparutjerawat #mengurangkanjerawat #jerawatpasir

Share 5 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
inshirah.co. TESTIMONI COLLAGEN SERUM MARY JARDIN

Tengok tu, teruja sangat lepas p

TESTIMONI COLLAGEN SERUM MARY JARDIN Tengok tu, teruja sangat lepas pakai #collagenserummaryjardin . Yang paling best katanya tak melekit. Yeay! Best ke best sangat? . . . #testimoni #testimonimj #testimonimaryjardin #reviewmj #reviewmaryjardin #feedbackmj #feedbackmaryjardin #maryjardin #maryjardinnaturalskincare #maryjardinproduct #maryjardinskincare #merawatkulitkusam #merawatkulitwajahkusam

Share 4 0

3 bulan konsisten Facial Soap & Face Oil 😍 Kulit dah bersih dan bebas jerawat 🌷 . . #FaceOilMaryJardin #FacialSoapMaryJardin #MaryJardinSgPetani #MaryJardinTestimoni #ReviewMaryJardin

Share 12 0
saffhamdan. Biase memang tak pakai pencuci muka. Sabun mandi je dari dulu.
.
Ada b

Biase memang tak pakai pencuci muka. Sabun mandi je dari dulu. . Ada beli sabun MJ tapi pakai kejap lepas tu malas haha ke stor la ia. . Next beli serum.just for the fact that I dont want to look old. With spf for UV protection and water based, I used it regularly. Ntahla ape kesan.harap umur 40 nampak mcm 30 kui3. . Fast forward tiba2 muka jadi kering sangat.kurang air or pembawakan. Pakai organic olive oil and it helps but it doesnt moisturize long enough. Plus botol olive tu besau. Is not portable. . Maka sis pn beralah la membeli si botol kecik ni.baru day 1 haha tapi memang mcm Best. Small and easy to bring everywhere. Sumbat saja dalam beg. Agak2 lepas zohor muka kering balik, amek setitik je dan apply. . I dont care about blackhead whitehead etcs.as long as my skin looks healthy is fair enough. . And flaky skin doesnt look healthy to me. So thank you to @rina_mary_j barang dah sampai. . And the bottle and the fragrance memang sgt mcm eksklusif with affordable price . Disebabkan dah beli ni, cari balik sabun MJ yg lama tu dan guna balik hehe. . #reviewmaryjardin

Share 13 6
hasnimaui. Bismillahirrahmanirrahim
I'm more than happier 😀😀😀😀
Bila customer

Bismillahirrahmanirrahim I'm more than happier 😀😀😀😀 Bila customer kata, lingkaran gelap bawah mata makin pudar. Bestkan dengan Mary Jardin. #reviewmaryjardin #maryjardin #serum #faceoil #lingkarangelapbawahmata #bandarseriputra #bangigateway

Share 12 0
myorganicloosepowder_putrajaya. FACE SOAP + FACE OIL hasil tetap gempaq.
.
Testimoni dari customer kam

FACE SOAP + FACE OIL hasil tetap gempaq. . Testimoni dari customer kami . Thank you semua #testimonimaryjardin #reviewmaryjardin #maryjardinantijerawat #maryjardinantijeragat #maryjardin #maryjardinreview #maryjardintestimoni #maryjardintips

Share 2 0
busybody_skincare. Ni mummy Kok Na. Ce teka umo mummy Kok Na berapa? Sejak pakai Mary Jar

Ni mummy Kok Na. Ce teka umo mummy Kok Na berapa? Sejak pakai Mary Jardin Full Set ni ada yangmenegur. . "Kak chik nampak muda la. Kulit nampak sihat" . Actually acik Kok Na tau acik nak cakap kulit Mummy Kok Na makin glowing kan..kan..kan. Makin flawless kan?kan?kan? . Mesti le.. Kok Na akan konsisten buat facial pada Mummy Kok Na. Mask tu kejap Kok Na mixed kan dengan kunyit kejap dengan lemon. Ikut mood dan kesesuaian kulit. . For sure Kok Na selalu pesan pada Mummy. Pakai #collagenserum sebelum keluar pergi class sebab nak cover muka dari sinaran matahari. Punca jeragat dan pigmentasi kulit. And Mummy follow all the steps yang Kok Na bagi selama ni. . Alhamdulillah. Bermula Mei 2017. Progress kulit Mummy sangat amazing. Ohsem. No more kulit kusam. Jeragat dan Pigmentasi pun slowly berkurangan. Yang penting glowing dan segar chuollss . Kalau Mummy pun rajin dan nak dapatkan kulit sihat. Chuollss tak kan nak tengok je?? . Meh whatsapp Kok Na kita borak-borak gojes jom. . 🌹eynahomespa.com🌹 #kokna #teamglitters #glitters #teamkokna #testimonimaryjardin #testimonibykokna #reviewmaryjardin #collagenserumreview #fullsetmaryjardin #homespa #mobilespa #faceoilantiageing #facesoapmaryjardin #maryjardinputrajaya #maryjardinnilai #maryjardinselangor #maryjardinclaymask #maryjardincyberjaya #maryjardinseremban2 #maryjardinseremban #maryjardinsenawang #antijeragat #antikusam #jeragat #jerawat #pigmentasi #antiageing

Share 5 0
dermalene_eynahomespa. Ni mummy Kok Na. Ce teka umo mummy Kok Na berapa? Sejak pakai Mary Jar

Ni mummy Kok Na. Ce teka umo mummy Kok Na berapa? Sejak pakai Mary Jardin Full Set ni ada yangmenegur. . "Kak chik nampak muda la. Kulit nampak sihat" . Actually acik Kok Na tau acik nak cakap kulit Mummy Kok Na makin glowing kan..kan..kan. Makin flawless kan?kan?kan? . Mesti le.. Kok Na akan konsisten buat facial pada Mummy Kok Na. Mask tu kejap Kok Na mixed kan dengan kunyit kejap dengan lemon. Ikut mood dan kesesuaian kulit. . For sure Kok Na selalu pesan pada Mummy. Pakai #collagenserum sebelum keluar pergi class sebab nak cover muka dari sinaran matahari. Punca jeragat dan pigmentasi kulit. And Mummy follow all the steps yang Kok Na bagi selama ni. . Alhamdulillah. Bermula Mei 2017. Progress kulit Mummy sangat amazing. Ohsem. No more kulit kusam. Jeragat dan Pigmentasi pun slowly berkurangan. Yang penting glowing dan segar chuollss . Kalau Mummy pun rajin dan nak dapatkan kulit sihat. Chuollss tak kan nak tengok je?? . Meh whatsapp Kok Na kita borak-borak gojes jom. . 🌹eynahomespa.com🌹 #kokna #teamglitters #glitters #teamkokna #testimonimaryjardin #testimonibykokna #reviewmaryjardin #collagenserumreview #fullsetmaryjardin #homespa #mobilespa #faceoilantiageing #facesoapmaryjardin #maryjardinputrajaya #maryjardinnilai #maryjardinselangor #maryjardinclaymask #maryjardincyberjaya #maryjardinseremban2 #maryjardinseremban #maryjardinsenawang #antijeragat #antikusam #jeragat #jerawat #pigmentasi #antiageing

Share 15 0
maryjardinsenawang. Akhirnya #PromosiMerdeka Mary Jardin telah tiba!!! Terbaru ialah, Coll

Akhirnya #PromosiMerdeka Mary Jardin telah tiba!!! Terbaru ialah, Collagen Drink Asta-Cera Col yang padat dengan 5 kebaikan sumber asli untuk kulit yang cantik semulajadi. Promo Twin Face Oil, siapa tak nak. Best seller Mary Jardin tu. Tu baru dua promo. Ehh ada lagi ke? Kali ni kita #DoublePromo😊 Skrol ke kiri Semua stock terhad. Siapa cepat dia dapat. WhatsApp Naj sekarang #maryjardinskincare #seremban #senawang #lavenderheights #bazarpaknilprodukkecantikan #reviewmaryjardin

Share 10 0