#rimau

12,086 Posts Share

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Rindu sangat dengan abah @KhairyKJ 😿 Promise Rimau behave ok? #bangkitbersama #risingtogether #kamiluarbiasa #Rimau

Share 4668 31

Ala... 😭 Nak makan ais krim lupa bawa dompet! 🙀 Guys remember to bring some cash with you ok? We'll have loads of yummy food at the venue! #KL2017 #kualalumpur2017 #BangkitBersama #RisingTogether #Rimau #CiptaSejarahBersama

Share 4862 237
i_am_rimau. Huhuhu... dah habis keje 😿 Rimau rindu anda semua... Tapi tak nak sed

Huhuhu... dah habis keje 😿 Rimau rindu anda semua... Tapi tak nak sedih! Rimau bangga dengan wira wirawati Malaysia yang tidak putus asa masa Sukan Para ASEAN! 💪✨ See you again soon. Sekarang nak gerak jumpa abah @KhairyKJ 😸 #BangkitBersama #RisingTogether #Rimau #KamiLuarBiasa

Share 2022 60
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Agaknya #Rimau se-sado macam abang ni? 😹 Rasanya ya kot... 😏 #BangkitBersama #KamiLuarBiasa #RisingTogether #risingtogether

Share 2203 22
i_am_rimau. Guess who's gonna finish first! 
#RIMAU or #BOROBI
#risingtogether
#ku

Guess who's gonna finish first! #RIMAU or #BOROBI #risingtogether #kualalumpur2017

Share 1474 29

@KhairyKJ dah syok dengan... #Rimau?! 🙀 Rimau dipinggir 😿 Abah noooooo!! Have it your way 😒 #KamiLuarBiasa #bangkitbersama #risingtogether

Share 2527 110

Nak tahu x... Ada yang takut dengan Pelican masa bagi makan 😂😂😂😂😂 #rimau #bangkitbersama

Share 1302 27

. Niatnya ngedip sebelah, apa daya keduanya merem 😄 . . . #NyonyaEm #GoesToKL #KLSentral #Throwback #KualaLumpur #Rimau #VisitKL #VisitMalaysia #InstaPhoto #PipiTembem . 📸 : @em.noor

Share 58 3
mundomichys. Como no puede ser de otra manera, seguirá a su padre a todos los conci

Como no puede ser de otra manera, seguirá a su padre a todos los conciertos que pueda😜... Un nuevo fan para Los Rimau. 👍👏👏🎸🎵🎤 #rimau #nosencantalabuenamusica #michymizatuvida

Share 9 0
cooperbengal. Jangan bagi kmi ular tu..takut tau..makkkk tolonggg 😭😭😭 #bengal
#be

Jangan bagi kmi ular tu..takut tau..makkkk tolonggg 😭😭😭 #bengal #benglecat #rimau #mrcooper

Share 1 0
maroonartdigital. Geng baju biru. Belakang letak nama masing-masing, depan letak logo (t

Geng baju biru. Belakang letak nama masing-masing, depan letak logo (tak boleh tunjuk, isu copyright). Nak ada baju geng kaler gini jugak? Nak letak nama sendiri, logo sendiri? Mai wassap laju-laju kita sembang tepi. Bukan biru je ada, warna lain pun ada lagi. #bajuteam #bajusukan #bajukelab #bajujc #bajurewang #bajusekolah #vinyl #screen #tee #rimau #oem #ynwa #martdigital

Share 18 0
iky_juliansyah. #pagaralam 
#rimau

#pagaralam #rimau

Share 15 0

a month of safety | Bulan K3 Nasional 2019 di Rimau dengan Bulan K3, semoga menjadi titik awal untuk terus mengembangkan serta membudayakan K3 dengan terus meningkatkan kesadaran pentingnya K3 serta pengawasan, karena kecelakaan kerja tidak hanya menyebabkan kematian, kerugian material dan pencemaran lingkungan, namun juga dapat memperngaruhi produktivitas dan kesejahteraan pekerja. Rimau Bisa!! #bulank3 #bulank3nasional #bulank3nasional2019 #rimau #rimaubisa #medcoenergi #medco #rimaubisa

Share 13 0
gojesskitchen. #Throwback2YearsAgo... Cater utk majlis makan2 geng2 #Rimau... Lama dh

#Throwback2YearsAgo... Cater utk majlis makan2 geng2 #Rimau... Lama dh hakak xberaksi sejak ada baby ni.... inshaallah baby dh besar sikit hakak start balik key... buat ms ni, hakak hanya terima order utk #SaguGulaMelaka & #TauhuBergedil je... Berminat? Meh roger2 #HakakGojessKitchen.... Click jurr link kat bio tu.... #SaguGulaMelaka #SaguGulaMelakaByGojessKitchen #SaguSedap #SaguSagu #SaguPadu #SaguColourful #SaguGulaMelakaBangi #SaguGulaMelakaKajang #SaguViral #SaguGulaMelakaSemenyih #GojesssKitchen #HakakGojessKitchen #SmallCaterer #SmallFunction #mua #WeddingReception #KenduriKahwin #prksemenyih #foodie #foodlover #FoodPorn #Dessert #PemanisMulut

Share 11 0

R I M A U @ H A N O #hanoivietnam

Share 10 0
harderkiller00. 👍💪
.
.
.
.
.
#rimau  #yingyangtattoo  #302  #kongsigelapmelayu

👍💪 . . . . . #rimau #yingyangtattoo #302 #kongsigelapmelayu

Share 2 0
kanicennix. #wakandaforever. Apa anda buat syok-syok mancing nampak dia ni pulak.

#wakandaforever. Apa anda buat syok-syok mancing nampak dia ni pulak. Ni terbako atau kecut? Wakakakaka 🤣 🤣 🤣. Tempat yang tidak disangka ada jugak dia ni. Biasa gi sini lak tu. Adoiii.. Fuhhhh nasib x kena terkam. Berhati-hatilah ketika mancing. Sentiasa berwaspada. Video ini saya share untuk tujuan menasihat rakan-rakan kaki mancing supaya sentiasa berhati-hati. Jadi jika anda rasakan video ini sesuai untuk di share silakan yer. Mekasih :) #kanicennix #ultralightanglers #ultralightfishing #ultralightangling #bakosampairentung #rimau #harimau #kumbang #panther #puma

Share 1448 219

"belongs to my god, belongs to my mother" . . #journey #rimau #dempo

Share 86 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

congratulation for Production & Pipeline Team as the winner of Rimau Amazing Race 2019!! You do a great job! @ryanfr.37 @adellintentri @ria_erlizah @irwansyah_kurniawan #bulank3 #bulank3nasional #bulank3nasional2019 #rimau #rimaubisa #medcoenergi #medco #amazingrace

Share 21 7
rimauempire. PREORDER
.
Kalau belum order,pastikan awak awak semua order harini seb

PREORDER . Kalau belum order,pastikan awak awak semua order harini sebab harini dah last day😱 pakat dengan kawan/kakak/gf untuk dapatkan rimau outerwear ni . Tarikh : 1 Feb - 14 Feb Harga : RM75 Deposit : RM35 Material : 100% Cotton . . Segala pertanyaan boleh tekan link di bio kami . #batikpastel #outerwear #cardiganbatik #cardiganmurah #cardigancotton #rimau #rimauempire #batiklover #rimauootd #ootd #Selangor #Malaysia

Share 12 0

Tas Selempang Premium 🏷️ ▪️ Tas dengan kapasitas cukup besar ini cocok untuk menemani aktivitas #sobatkinantan dalam menjelajah #alam Indonesia atau sekedar pemanis aktivitas fotografi dengan nuansa etnik khas #indonesia 😉 ▪️ IDR 60K 〽️ ▪️ Info dan pemesanan silakan DM atau WA 085832655981 😉 ▪️ #kinantanstore #kinantanadventure #camping #campingceria #kampung4 #rimau #pelataran #dempomountain #GunungDempo #3159Mdpl #tasselempangcowok #tasselempangcewek #tasetnik #tasindonesia #tastenun #tastradisional #likeforlike #like4like #pesonaindonesia #Wonderfulpagaralam #WonderfulIndonesia

Share 30 3

Tas Selempang Premium 🏷️ ▪️ Tas dengan kapasitas cukup besar ini cocok untuk menemani aktivitas #sobatkinantan dalam menjelajah #alam Indonesia atau sekedar pemanis aktivitas fotografi dengan nuansa etnik khas #indonesia 😉 ▪️ IDR 60K 〽️ ▪️ Info dan pemesanan silakan DM atau WA 085832655981 😉 ▪️ #kinantanstore #kinantanadventure #camping #campingceria #kampung4 #rimau #pelataran #dempomountain #GunungDempo #3159Mdpl #tasselempangcowok #tasselempangcewek #tasetnik #tasindonesia #tastenun #tastradisional #likeforlike #like4like #pesonaindonesia #Wonderfulpagaralam #WonderfulIndonesia

Share 19 1
rimauempire. PREORDER
.
Jom order rimau outerwear yang lain dari yang lain sebab bo

PREORDER . Jom order rimau outerwear yang lain dari yang lain sebab boleh bawa pergi mana mana sahaja termasuk pergi kenduri.kain pun sejuk and tak jarang . Tarikh : 1 Feb - 14 Feb Harga : RM75 Deposit : RM35 Material : 100% Cotton . . Segala pertanyaan boleh tekan link di bio kami . #batikpastel #outerwear #cardiganbatik #cardiganmurah #cardigancotton #rimau #rimauempire #batiklover #rimauootd #ootd #Selangor #Malaysia

Share 21 0
rimauempire. PREORDER
.
Kepada yang tidak gemar warna terang, kita juga ada sediaka

PREORDER . Kepada yang tidak gemar warna terang, kita juga ada sediakan warna warna gelap tapi corak cantik cantik tau😘 bila pakai confirm slay😍 . Tarikh : 1 Feb - 14 Feb Harga : RM75 Deposit : RM35 Material : 100% Cotton . . Segala pertanyaan boleh tekan link di bio kami . #batikpastel #outerwear #cardiganbatik #cardiganmurah #cardigancotton #rimau #rimauempire #batiklover #rimauootd #ootd #Selangor #Malaysia

Share 24 1

SAMBAL UDANG RIMAU Bahan-bahan 1. Udang Rimau 2. Cili boh 3. Serai 4. Asam keping 5. Bawang merah 6. Bawang putih 7. Halia 8. Garam, gula, ajinamoto 9. Sos tiram 10. Air CARA-CARA > Tumis bahan tumbuk bawang merah, bawang putih dan halia sampai naik bau (5minit) kemudian masukan cili bo,serai dan asam keping (1minit) nampak sudah sedikit kering barulah masukan air setengah cawan sos tiram garam, ajinamoto dan gula masak sampai semua bahan rasa sebati (5minit) kemudian masuk udang rimau dan hirisan bawang merah gaul bersama sambal sehingga udang kemerahan (4minit) Siap boleh baham macam rimau.. #sambaludangrimau #sambal #udangharimau #rimau #masakmasak #rewang #rawang #malaysia #champakrecipes #bosko_movement #secretrecipes

Share 13 5
anggamoa. Foto ini yang bikin akhirnya ane tertarik untuk dateng mengunjunginya

Foto ini yang bikin akhirnya ane tertarik untuk dateng mengunjunginya 4th lalu ... . . . . #gunungdempo 📸 @riandikaramadhan . . . . #puncakdempo #kawahdempo #pagaralam #sumsel #rimau #kampung4 #pendakikusam #mendadakmuncak #jalan2man #landscape #camerapendaki

Share 67 4
adrus_mandang. Ganas😁
#Rimau Berantai🐯

Ganas😁 #Rimau Berantai🐯

Share 32 9
caylenjans_. Kenangan 2018
#rimau berantai🐯
#mainasalkitaiiban👌
#kuntauibandayak�

Kenangan 2018 #rimau berantai🐯 #mainasalkitaiiban👌 #kuntauibandayak🎗

Share 6 0
rimauempire. PREORDER
.
6 hari lagi sebelum kita tutup order dan focus pada product

PREORDER . 6 hari lagi sebelum kita tutup order dan focus pada production. Sebelum menangis di bucu katil baik tekan link di bio untuk order . Tarikh : 1 Feb - 14 Feb Harga : RM75 Deposit : RM35 Material : 100% Cotton . . Segala pertanyaan boleh tekan link di bio kami . #batikpastel #outerwear #cardiganbatik #cardiganmurah #cardigancotton #rimau #rimauempire #batiklover #rimauootd #ootd #Selangor #Malaysia

Share 15 1
rimauempire. PREORDER
.
Kita ada promosi khas untuk pembeli first batch. Diskaun? R

PREORDER . Kita ada promosi khas untuk pembeli first batch. Diskaun? Rebate? Ada some reward khas untuk first batch buyer, boleh ws untuk info lanjut . Tarikh : 1 Feb - 14 Feb Harga : RM75 Deposit : RM35 Material : 100% Cotton . . Segala pertanyaan boleh tekan link di bio kami . #batikpastel #outerwear #cardiganbatik #cardiganmurah #cardigancotton #rimau #rimauempire #batiklover #rimauootd #ootd #Selangor #Malaysia

Share 11 1
rimauempire. PREORDER
.
Kita ada promosi khas untuk pembeli first batch. Diskaun? R

PREORDER . Kita ada promosi khas untuk pembeli first batch. Diskaun? Rebate? Ada some reward khas untuk first batch buyer, boleh ws untuk info lanjut . Tarikh : 1 Feb - 14 Feb Harga : RM75 Deposit : RM35 Material : 100% Cotton . . Segala pertanyaan boleh tekan link di bio kami . #batikpastel #outerwear #cardiganbatik #cardiganmurah #cardigancotton #rimau #rimauempire #batiklover #rimauootd #ootd #Selangor #Malaysia

Share 20 2
eqynabdjalil. Cakaran along
Adik beradik klu baik sangat2 baik 
Klu time gado
Huh
Tu

Cakaran along Adik beradik klu baik sangat2 baik Klu time gado Huh Tu dia #cakaranalong Mommy ngamok macam #rimau dalam banyak2 part ctu yang dia singgah cekau adik dia Muka kot #siblinggoals #love #me #cute #rich #coffee #alhamdulillah #syukur

Share 9 0
rimauempire. PREORDER
.
Kita ada promosi khas untuk pembeli first batch. Diskaun? R

PREORDER . Kita ada promosi khas untuk pembeli first batch. Diskaun? Rebate? Ada some reward khas untuk first batch buyer, boleh ws untuk info lanjut . Tarikh : 1 Feb - 14 Feb Harga : RM75 Deposit : RM35 Material : 100% Cotton . . Segala pertanyaan boleh tekan link di bio kami . #batikpastel #outerwear #cardiganbatik #cardiganmurah #cardigancotton #rimau #rimauempire #batiklover #rimauootd #ootd #Selangor #Malaysia

Share 18 4

Tas Selempang Premium 🏷️ ▪️ Tas dengan kapasitas cukup besar ini cocok untuk menemani aktivitas #sobatkinantan dalam menjelajah #alam Indonesia atau sekedar pemanis aktivitas fotografi dengan nuansa etnik khas #indonesia 😉 ▪️ IDR 60K 〽️ ▪️ Info dan pemesanan silakan DM atau WA 085832655981 😉 ▪️ #kinantanstore #kinantanadventure #camping #campingceria #kampung4 #rimau #pelataran #dempomountain #GunungDempo #3159Mdpl #tasselempangcowok #tasselempangcewek #tasetnik #tasindonesia #tastenun #tastradisional #likeforlike #like4like #pesonaindonesia #Wonderfulpagaralam #WonderfulIndonesia

Share 15 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});