(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Respek la brader sebelah ni. Muda-muda umur baru 23 dah sambung master in Comparative Law. Padahal degree sebelum ni dalam bidang Usul Fiqh dekat Morocco. Kira junior Ust Abdul Somad lah ni. Dunia ada akhirat ada. Kita pun segan dengan geng-geng ulama ni. Fuh. ๐Ÿ™๐Ÿป . Baju lawa daripada @sairah.traveller ๐Ÿ˜. Kain kualiti terbaik, lembut dan selesa sangat dipakai. Design pun catchy. Harga pun berpatutan. Kalau pandai kecek boleh dapat murah lagi ๐Ÿ™ˆ ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ @sairah.traveller #roadtosado #giftreview

Share 564 18
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

First workout of the month #roadtosado

Share 12 1

9hills Shahbandar Morning Hike ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ ne ada ne membawa budak2 naik bukit ๐Ÿ˜‚ selfie2 lu gambar2 lu ๐Ÿคช sedap air kelapa tu ๐Ÿ˜‹ #training . . #hiking #Shahbandar #9Hills #zyayufitnessjourney #roadtohealthylife #WomenWellness #RoadToSado ๐Ÿ™„๐Ÿ˜‚

Share 25 2
dr_firdaus_mok. Kledang Hill Challenge.

Tahniah PEJABAT KESIHATAN DAERAH KINTA kerana

Kledang Hill Challenge. Tahniah PEJABAT KESIHATAN DAERAH KINTA kerana menganjurkan aktiviti ini hari ini. Suatu program yang amat baik untuk mempromosikan gaya hidup sihat. Dapat join fun run cukuplah. Alhamdulillah Ipoh dikurniakan cuaca pagi yang sangat nyaman. Minggu depan kami ke Kellie's Castle Run pula. Jumpa di sana. #roadtosado #runwithM3

Share 23 2

Productive Day - Hiking #bropancit๐Ÿคฎ

Share 118 19
dr_firdaus_mok. Happy Chinese New Year to my friends.
Be careful on the road and take

Happy Chinese New Year to my friends. Be careful on the road and take care of your health. #roadtosado #runwithM3

Share 6 0
dr_firdaus_mok. Cho-saan Leng Zhai, Leng Loi.

Kali pertama lepas 1km mark. Rasa nak t

Cho-saan Leng Zhai, Leng Loi. Kali pertama lepas 1km mark. Rasa nak tercabut tangan ni. Rasa macam nak review Amazfit Stratos tapi takut takde orang nak baca pula. Nak buat macam Muhammad Izzat juga la. Cukup 200 likes, baru tulis. #roadtosado #runwithM3 #battleNCD

Share 13 1
dr_firdaus_mok. Larian nak cukupkan mileage bulan Januari.

#runwithM3
#roadtosado

Larian nak cukupkan mileage bulan Januari. #runwithM3 #roadtosado

Share 16 1
dr_firdaus_mok. Setelah melihat jiran jogging malam - malam keliling taman, kita cuba

Setelah melihat jiran jogging malam - malam keliling taman, kita cuba try test buat malam ni. #runwithM3 #roadtosado #battleNCD #healthylifestyle

Share 13 0

Dok tengok orang upload gambar compare 10 years challenge..dari hitam ke putih la..gemuk ke kurus la..X sado ke sado la..cer kasi tips sikit hat kurus dan hat putih kot boleh share ka..jangan kedekut๐Ÿคฃ๐Ÿคฃkita pun nak tau jugak..hat sado dok tau dah main gym..mana nak tau next year boleh join 10 years challenge ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜† #handsome #roadtoskinwhite #roadtosado #roadtoslim #instagram #instapic #instslike #instafamous #instachallenge

Share 69 3
dr_firdaus_mok. X Break! 
Ambil masa 10 minit pada jam 11 pagi dan 4 petang untuk mela

X Break! Ambil masa 10 minit pada jam 11 pagi dan 4 petang untuk melakukan aktiviti fizikal. Boleh berjalan, berlari, turun naik tangga dan macam - macam lagi. Asalkan lakukan sedikit senaman. Sekarang, siapa boleh ajar saya macam mana nak pakai Kettle Ball? #xbreak #combatNCD #ncd #roadtosado

Share 16 9
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
___ab.sz___. Rest day be like ๐Ÿคญ #mealprep ๐Ÿ˜–๐Ÿ˜ญ susah ses #roadtosado ๐Ÿ’ช๐Ÿผ๐Ÿ’ช๐Ÿผ๐Ÿคข๐Ÿคฎ

Rest day be like ๐Ÿคญ #mealprep ๐Ÿ˜–๐Ÿ˜ญ susah ses #roadtosado ๐Ÿ’ช๐Ÿผ๐Ÿ’ช๐Ÿผ๐Ÿคข๐Ÿคฎ #RoadToHealthyLifeStyle #CuttingDownMedication Daripada 20 mcm jenis ubat now I only consume 2 jenis saja #Ahamdulillah #BackOnTrack #2019Resolution #IndaKuMauBalik2BetahanDiHospital ๐Ÿ˜– still on medication but loweer dose! Bukan nya kan kurus kering kamek kan sihat! ๐Ÿ™„

Share 24 0
mingmakansihat. Day 227 : #lunch

Ada isi ayam steam

Keledek steam

Kale & romaine

P

Day 227 : #lunch Ada isi ayam steam Keledek steam Kale & romaine Pg td mkn breakfast telur rebus + kale je. Pic sendu. Kah kah. #roadtosado

Share 122 1
jessryamin. โ€ข easy morning run โ€ข
- 
habis easy run 5km, sampai sahaja di rumah ter

โ€ข easy morning run โ€ข - habis easy run 5km, sampai sahaja di rumah terus ambil Biceps Bar @marathonbaker25 , Biceps Bar nie amat sesuai utk recovery mode & Geng2 Sado. - get ready for #southerndualthon ๐Ÿƒ๐Ÿพโ€โ™‚๏ธ๐Ÿšด๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธ ๐Ÿƒ๐Ÿพโ€โ™‚๏ธ - Enegry Bar / Gummy Ultra dari MarathonBaker boleh contact saya 012.652.9023 or DM saya. - #jessyaminjourney #marathonbaker #mbpoweragentsarawak #mbpoweragentkuching #mrmamacycling #mrmamarunner #whitemelur #gummyultra #noartficialsugar #nopreservatives #samarahanrunnerscommunity #kuchingrunnersnetwork #sarawak #roadtosado #southerndualthon

Share 26 5
mmgazette. Siapa naik tangga hari ni angkat tangan ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ #Repost @dr_firdaus_mo

Siapa naik tangga hari ni angkat tangan ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ #Repost @dr_firdaus_mok with @download_repost ใƒปใƒปใƒป Early morning rush(more like punishment for my calves and thighs!) to the punch card machine. Take every opportunity to burn calories! #roadtosado #battleNCD #notoNCD Also #NoSmokingInTheStairWell

Share 3 0
dr_firdaus_mok. Early morning rush(more like punishment for my calves and thighs!) to

Early morning rush(more like punishment for my calves and thighs!) to the punch card machine. Take every opportunity to burn calories! #roadtosado #battleNCD #notoNCD Also #NoSmokingInTheStairWell

Share 11 0
mrhensem12. Amacam on x on? Sixpack dah muncul. Skrg tinggal nk besarkan badan je

Amacam on x on? Sixpack dah muncul. Skrg tinggal nk besarkan badan je #sixpack #RoadToSado #BukanSelalu #umbrella #jgnckpabgtakpayung

Share 211 5

Yeahh azam tahun 2019 baru kuar dari stor #roadtosado #roadtosixpacks

Share 19 0
mingmakansihat. Day 207 : #breakfast 
Overnight oats with caramelized banana #cookedwi

Day 207 : #breakfast Overnight oats with caramelized banana #cookedwithcoandco Raspberry ( last portion dh yg beli itu ari) Pumpkin seeds & black sesame seeds Salam Jumaat everyone โค #jomsihat

Share 145 11
amiramurad_. Yeahhhh saya 6 months already. Pasni saya makin sado la. Ibu buat pure

Yeahhhh saya 6 months already. Pasni saya makin sado la. Ibu buat puree buah pear korea. Manis sedap oii. Kemain banyak dia makan. ๐Ÿ˜† #roadtosado

Share 27 0
dr_firdaus_mok. Had to cut short my workout due to cramps in my glorious \"single pack\"

Had to cut short my workout due to cramps in my glorious "single pack". Curse you planks! #roadtosado #battleNCD #healthylifestyle #notoNCD

Share 11 0
cheydet. Ni je dapat mlm ni..tetiba ujan lebat la pulak..
Pecut terus balik uma

Ni je dapat mlm ni..tetiba ujan lebat la pulak.. Pecut terus balik umah๐Ÿ’ช๐Ÿคช๐Ÿคช๐Ÿ“ #roadtosado

Share 5 0
dr_firdaus_mok. Note to self; do not gobble down 2 pieces of Tauhu Sumbat before swimm

Note to self; do not gobble down 2 pieces of Tauhu Sumbat before swimming. 450m breast stroke, 50m freestyle. #roadtosado #battleNCD #healthylifestyle

Share 16 1
hyqarl_effan. I dont care if I fall in love with the devil, as long as the devil wil

I dont care if I fall in love with the devil, as long as the devil will love me the way he loves hell #badboy #bad #trytobebad #lol #youbitches #yourbae #ilovenature #itsallgood #picoftheday #asianmen #single #sexy #blackteam #abgsado #roadtofitness #roadtosado #goodheart #goodperson #verygoodperson #moment

Share 76 3
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});