#roadtosado

Posts Share

m.afiqhassan. 85.4kg ... sikit lagi!! ๐Ÿ‹๐Ÿผโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ‹๐Ÿผโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ‹๐Ÿผโ€โ™‚๏ธ
.
.
#bulking #beastatgym

85.4kg ... sikit lagi!! ๐Ÿ‹๐Ÿผโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ‹๐Ÿผโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ‹๐Ÿผโ€โ™‚๏ธ . . #bulking #beastatgym #nopainnogain #goheavyorgohome #bulk #gym #fitness #workout #fitnessfreak #workoutregime #hulkmode #beastmode #bulkmode #pumpit #roadto90kg #roadtosado

Share 479 6
azahar.girin. ๐Ÿ‘‘
.
Always wear your invisible crown.
โ€ข
โ€ข
โ€ข
#haha #lol #fun #fit #fit
Share 1523 99
zahan_tokwan. Jom balik dah penat ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ #roadtofitness 
#roadtosado 
#demikesihatan

Jom balik dah penat ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ #roadtofitness #roadtosado #demikesihatan

Share 174 16
azahar.girin. Create yourselfโฃ
.
The world's greatest achievers have been those who

Create yourselfโฃ . The world's greatest achievers have been those who have always stayed focused on their goals and have been consistent in their efforts. 2015 Big fat amy - 2018 Pandaboy. โ€ข โ€ข โ€ข #ugly #love #loveyourself #latepost #longtimenosee #fat #fatamy #fit #insta #transformation #changes #achievement #roadtosado #focus #effort #live #life #newme #trytoappreciatethelittlethings #shy

Share 1591 94
sahimwfy. โ€ข Nantikan gandingan meletop kami! @jaasuzuran ft sahim genji ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ’ช๐Ÿป
.

โ€ข Nantikan gandingan meletop kami! @jaasuzuran ft sahim genji ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ’ช๐Ÿป . . #onset๐ŸŽฅ๐ŸŽฌ #filembaru #jaasuzuran #jaasado #duo #sekkito #berehblako #oretinocomeycomey #training #coachsahim #teaser

Share 632 39
chan__sado. Alhamdulillah... Result menyatakan bahawa chan \"Dibenarkan meneruskan

Alhamdulillah... Result menyatakan bahawa chan "Dibenarkan meneruskan pengajian" ... Result memberangsangkan.. haha.. #lulus #chansado #roadtosado #gadishandsome #happy

Share 115 11

Dok tengok orang upload gambar compare 10 years challenge..dari hitam ke putih la..gemuk ke kurus la..X sado ke sado la..cer kasi tips sikit hat kurus dan hat putih kot boleh share ka..jangan kedekut๐Ÿคฃ๐Ÿคฃkita pun nak tau jugak..hat sado dok tau dah main gym..mana nak tau next year boleh join 10 years challenge ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜† #handsome #roadtoskinwhite #roadtosado #roadtoslim #instagram #instapic #instslike #instafamous #instachallenge

Share 55 3
dr_firdaus_mok. X Break! 
Ambil masa 10 minit pada jam 11 pagi dan 4 petang untuk mela

X Break! Ambil masa 10 minit pada jam 11 pagi dan 4 petang untuk melakukan aktiviti fizikal. Boleh berjalan, berlari, turun naik tangga dan macam - macam lagi. Asalkan lakukan sedikit senaman. Sekarang, siapa boleh ajar saya macam mana nak pakai Kettle Ball? #xbreak #combatNCD #ncd #roadtosado

Share 15 9
az.m.h___. Rest day be like ๐Ÿคญ #mealprep ๐Ÿ˜–๐Ÿ˜ญ susah ses #roadtosado ๐Ÿ’ช๐Ÿผ๐Ÿ’ช๐Ÿผ๐Ÿคข๐Ÿคฎ

Rest day be like ๐Ÿคญ #mealprep ๐Ÿ˜–๐Ÿ˜ญ susah ses #roadtosado ๐Ÿ’ช๐Ÿผ๐Ÿ’ช๐Ÿผ๐Ÿคข๐Ÿคฎ #RoadToHealthyLifeStyle #CuttingDownMedication Daripada 20 mcm jenis ubat now I only consume 2 jenis saja #Ahamdulillah #BackOnTrack #2019Resolution #IndaKuMauBalik2BetahanDiHospital ๐Ÿ˜– still on medication but loweer dose! Bukan nya kan kurus kering kamek kan sihat! ๐Ÿ™„

Share 25 0
azri311. Nice event...done for today...huhuhu
#myfirstfunrun
#supermeowfunrun
#

Nice event...done for today...huhuhu #myfirstfunrun #supermeowfunrun #nexteventpulak #roadtosado #roadtokurus

Share 61 13
mingmakansihat. Day 227 : #lunch

Ada isi ayam steam

Keledek steam

Kale & romaine

P

Day 227 : #lunch Ada isi ayam steam Keledek steam Kale & romaine Pg td mkn breakfast telur rebus + kale je. Pic sendu. Kah kah. #roadtosado

Share 121 1
jessryamin. โ€ข easy morning run โ€ข
- 
habis easy run 5km, sampai sahaja di rumah ter

โ€ข easy morning run โ€ข - habis easy run 5km, sampai sahaja di rumah terus ambil Biceps Bar @marathonbaker25 , Biceps Bar nie amat sesuai utk recovery mode & Geng2 Sado. - get ready for #southerndualthon ๐Ÿƒ๐Ÿพโ€โ™‚๏ธ๐Ÿšด๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธ ๐Ÿƒ๐Ÿพโ€โ™‚๏ธ - Enegry Bar / Gummy Ultra dari MarathonBaker boleh contact saya 012.652.9023 or DM saya. - #jessyaminjourney #marathonbaker #mbpoweragentsarawak #mbpoweragentkuching #mrmamacycling #mrmamarunner #whitemelur #gummyultra #noartficialsugar #nopreservatives #samarahanrunnerscommunity #kuchingrunnersnetwork #sarawak #roadtosado #southerndualthon

Share 24 0
mmgazette. Siapa naik tangga hari ni angkat tangan ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ #Repost @dr_firdaus_mo

Siapa naik tangga hari ni angkat tangan ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ #Repost @dr_firdaus_mok with @download_repost ใƒปใƒปใƒป Early morning rush(more like punishment for my calves and thighs!) to the punch card machine. Take every opportunity to burn calories! #roadtosado #battleNCD #notoNCD Also #NoSmokingInTheStairWell

Share 3 0
dr_firdaus_mok. Early morning rush(more like punishment for my calves and thighs!) to

Early morning rush(more like punishment for my calves and thighs!) to the punch card machine. Take every opportunity to burn calories! #roadtosado #battleNCD #notoNCD Also #NoSmokingInTheStairWell

Share 11 0
mrhensem12. Amacam on x on? Sixpack dah muncul. Skrg tinggal nk besarkan badan je

Amacam on x on? Sixpack dah muncul. Skrg tinggal nk besarkan badan je #sixpack #RoadToSado #BukanSelalu #umbrella #jgnckpabgtakpayung

Share 89 5

Yeahh azam tahun 2019 baru kuar dari stor #roadtosado #roadtosixpacks

Share 19 0
mingmakansihat. Day 207 : #breakfast 
Overnight oats with caramelized banana #cookedwi

Day 207 : #breakfast Overnight oats with caramelized banana #cookedwithcoandco Raspberry ( last portion dh yg beli itu ari) Pumpkin seeds & black sesame seeds Salam Jumaat everyone โค #jomsihat

Share 146 11
amiramurad_. Yeahhhh saya 6 months already. Pasni saya makin sado la. Ibu buat pure

Yeahhhh saya 6 months already. Pasni saya makin sado la. Ibu buat puree buah pear korea. Manis sedap oii. Kemain banyak dia makan. ๐Ÿ˜† #roadtosado

Share 27 0
dr_firdaus_mok. Had to cut short my workout due to cramps in my glorious \"single pack\"

Had to cut short my workout due to cramps in my glorious "single pack". Curse you planks! #roadtosado #battleNCD #healthylifestyle #notoNCD

Share 11 0
cheydet. Ni je dapat mlm ni..tetiba ujan lebat la pulak..
Pecut terus balik uma

Ni je dapat mlm ni..tetiba ujan lebat la pulak.. Pecut terus balik umah๐Ÿ’ช๐Ÿคช๐Ÿคช๐Ÿ“ #roadtosado

Share 4 0
dr_firdaus_mok. Note to self; do not gobble down 2 pieces of Tauhu Sumbat before swimm

Note to self; do not gobble down 2 pieces of Tauhu Sumbat before swimming. 450m breast stroke, 50m freestyle. #roadtosado #battleNCD #healthylifestyle

Share 16 1
hyqarl_effan. I dont care if I fall in love with the devil, as long as the devil wil

I dont care if I fall in love with the devil, as long as the devil will love me the way he loves hell #badboy #bad #trytobebad #lol #youbitches #yourbae #ilovenature #itsallgood #picoftheday #asianmen #single #sexy #blackteam #abgsado #roadtofitness #roadtosado #goodheart #goodperson #verygoodperson #moment

Share 76 1

Plan2 kayuh.... Xpyh supliment... Xpyh dadah bagai... #roadtosado #acah2 #aleuttttt

Share 16 3
buletin_malaysia. #buletinmalaysiaInspirasi 
Pemerhatian Secara Rawak Budaya Hidup Sihat

#buletinmalaysiaInspirasi Pemerhatian Secara Rawak Budaya Hidup Sihat Dikalangan Bangsa Melayu. Saya bukan pakar. Saya juga bukan nak merendahkan sesuatu bangsa. Baca dengan hati terbuka dan sama - sama kita lakukan perubahan. **jangan baca jika tidak boleh terima teguran** Saya amati, di kawasan perumahan kelas pertengahan dan majoriti Melayu, budaya gaya hidup sangat agak mengecewakan. Sesudah Asar sehingga sebelum Maghrib adalah waktu yang sesuai untuk beriadah. Waktu ini, cuaca tidak begitu panas dan waktu bekerja pun sudah habis. Namun, apa yang saya lihat adalah remaja Melayu, hanya lepak di taman permainan sambil berborak dan menghisap rokok. Sambil sambil tu, ada yang merempit ke sana sini. Ibu bapa pula banyak yang bawa anak - anak kecil naik motor dan "round" satu kawasan. Beriadah secara bermalas malasan. Sambil hisap rokok, topi keledar pula tidak dipakai. Situasi amat berbeza di kawasan perumahan yang majoriti berbangsa Cina. Seawal 6 pagi sudah ada yang berlari di keliling kawasan perumahan. Yang berlari ini adalah tahap "uncle" dan "po-po". Diwaktu petang pula, ramai juga yang beriadah samada dengan berbasikal atau berlari. Kawasan permainan kanak - kanak penuh dengan teriakan gembira anak anak kecil manakala remaja bermain bola di kawasan lapang. Di Klinik majoriti bukan berbangsa Melayu juga boleh nampak perbezaan budaya. Pesakit yang hadir untuk temujanji penyakit kronik (kencing manis & darah tinggi) akan daftar dahulu nama, dan seterusnya pergi ke trek larian berdekatan untuk senaman ringan. Bukan ke kedai kopi sambil menghisap rokok. Dimanakah salahnya? Tak pasti juga. Tapi ia sesuatu yang harus diubah. Masyarakat Melayu perlu lebih celik dengan budaya hidup sihat. Mari sama - sama berubah ke arah gaya hidup sihat. Dr Ahmad Firdaus Bin Mohd Haris Pengerusi dan Pengasas Medical Mythbusters Malaysia #notoNCD #roadtosado #battleNCD #healthylifestyle #gayahidupsihat

Share 2374 56

Done swimming. 800 meters in 30 minutes. Still a long way to go to cacth up Amirul Amzar & Fadly Khairie. #roadtosado #notoNCD #fightagaintsNCD #activelifestyle

Share 13 6
bekamempire. Jom lunch guys
#roadtosado
#nopainnogain
#jamupanjisemerang

Jom lunch guys #roadtosado #nopainnogain #jamupanjisemerang

Share 4 0