#rosetyara

91,363 Posts Share

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
rosetyara.foundation. DREAMLOOK MAKE UP
.
MUA berbakat dari Kelantan, Eyra Zakaria menggunak

DREAMLOOK MAKE UP . MUA berbakat dari Kelantan, Eyra Zakaria menggunakan Amazing Foundation Rosetyara kod ROSALYNDA. Dulu nama Rose, kini ROSALYNDA. . ROSETYARA AMAZING FOUNDATION 2019 ni, memang love lah rugi korang tak cuba. Cuba sekali comfirm akan beli berkali kali❤️ . 💋 Lebih smooth 💋 Lebih high coverage 💋 Improved formula 💋 Travel friendly size 💋 Lebih murah . Hanya RM68 sahaja tidak termasuk postage . WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response.

Share 178 5
jenamasendiri_damansarakl. Paling famous di Malaysia, kegilaan mua 🔥🔥🔥 #productjenamasendiri
#

Paling famous di Malaysia, kegilaan mua 🔥🔥🔥 #productjenamasendiri #kilangfoundation #kilangkosmetik #kilangubatkurus #kilangserum #kilangamyrarosli #jutawanproduct #kilangskincare #kilangblusher #kilangeyeshadow #kilangdatovida #kilanglipstik #kilanglipmatte 👉 TRUSTED FACTORY SINCE 2013 ! 👍🏻 BARANG PADU SAHAJA DISINI 👉 TEMPAT AGENT OEM BERKUMPUL ADALAH DISINI 👉 HARGA PALING TERMURAH MENGIKUT KUAILITI!!! 👁 nak buat product jangan main bedal asal murah.. tapi.. kualiti jangka masa hadapan! . Serious buyer & modal ready shj: WhatsApp: 0173580479 . . #Jenamasendiri #productjenamasendiri #kilangfoundation #kilangkosmetik #kilangubatkurus #kilangserum #kilangamyrarosli #jutawanproduct #kilangskincare #kilangblusher #kilangeyeshadow #kilangdatovida #kilangfounderhebat #kilangfoundation #kilangkosmetik #kilangubatkurus #kilangserum #kilangamyrarosli KALAU MAK SEDARE AWAK CIKGU, CUBA TAG DIE.. CIKGU SUKE BISNESS. #stokisdyxy #stokisnrc #jutawanproduct #kilangskincare #kilangblusher #kilangeyeshadow #kilangdatovida #rosetyara #rosetyarastockist #stokisrosetyara #kilanglipstik #kilanglipmatte #ferrarossabeauty #aizatabdulrazak 👉 TRUSTED FACTORY SINCE 2015 😎 ELAK KENE SCAMMER, BANYAK SCAMMER SEKARANG 👍🏻 BARANG PADU SAHAJA DISINI 👉 TEMPAT AGENT OEM BERKUMPUL ADALAH DISINI 👉 HARGA PALING TERMURAH MENGIKUT KUAILITI!!! 👁pilih kilang yang jaga kualiti sampai ke mati, or you die tengah jalan ! Banyak kes ni! . Serious buyer & modal ready shj: WhatsApp: 0173580479 . . #Jenamasendiri #productjenamasendiri #kilangfoundation #kilangkosmetik #kilangubatkurus #kilangserum #kilangamyrarosli #jutawanproduct #kilangskincare #kilangblusher #kilangeyeshadow #kilangdatovida #kilangfounderhebat #kilangcosmetic #toprankrepost #fatzura #jutawanproduk

Share 269 3
ayun.beautystore. ❣️ROSETYARA POWDER❣️
.
ROSETYARA RADIANCE POWDER😍
.
RT Radiance Powde

❣️ROSETYARA POWDER❣️ . ROSETYARA RADIANCE POWDER😍 . RT Radiance Powder sgt berguna, fungsi dia adalah sebagai loose powder tapi yg special ade shimmer tau, so nmpak fresh & glowy je bila nak setkan makeup tu..loose powder nie jgk blh control minyak kat muka... makeup dari pagi hingga malam pun.. Muka takkan berminyk.. Maintain cantik Jew okay ? . ROSETYARA MATTE POWDER😍 . Matte Powder Rosetyara super duper GEBUSSSSS!! the best translucent powder ever yg ada masalah jerawat sgt sesuai guna this powder😁👍👍 Uolss dah try x?? pastu jatuh cinta wei SEGEBU BALDU . PERBEZAAN RADIANCE POWDER AND MATTE POWDER👇🏻 . Radiance powder ✅utk semua jenis skin ✅ada shimmer utk effect glow & gebu . Matte powder ✅utk sensitive skin ✅utk skin yg ada jerawat besar2 yg susah nk cover ✅control oily skin . 💸RM 49 ( Matte ) 💸RM 63 ( Radiance ) 📮Postage and Cod available . Dm or watsapp now👇🏻 . 📱013-7866794 atau click je link kat bio . #rosetyara #rosetyarafoundation #agentrosetyara #agentrosetyarajb #fullhdfoundation #kosmetikviral #rosetyaracccream #rosetyaraloosepowder #rosetyaramattepowder #rosetyararadiancepowder

Share 242 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
ayun.beautystore. ❣️SEXY SOFT SPONGE ROSETYARA❣️
.
🥚 SUPER SOFT! ( rendam dlm air , per

❣️SEXY SOFT SPONGE ROSETYARA❣️ . 🥚 SUPER SOFT! ( rendam dlm air , perah & kembang membesar serta lembut gebu ) . 🥚SUPER HIGH QUALITY! . 🥚SUPER EASY! . 💸RM 29 📮Postage and Cod available . Dm or watsapp now👇🏻 . 📱013-7866794 atau click je link kat bio . #rosetyara #sexysoftsponge #sexysoftspongebyrosetyara #agentrosetyara #agentrosetyarajb #rosetyarasexysoftsponge

Share 251 0
bab_rosetyara. Selamat berniaga semua sayang sayangku. #rosetyara #usahawan #carireze

Selamat berniaga semua sayang sayangku. #rosetyara #usahawan #carirezekihalal

Share 182 13
kosmetik_cida. happy Deepawali

happy Deepawali

Share 217 3
inaben_8777. ROSETYARA sangat terbaik dari segi full coverage..! So guna sikit saha

ROSETYARA sangat terbaik dari segi full coverage..! So guna sikit sahaja dah cukup untuk cover seluruh muka... sebb #rosetyara ni pekat😘 So, tipsnya is : kurangkan amount pondesen 😍 #rosetyaramalaysia #sygunasysukasyjual #rtmillionairecrew

Share 0 0
inaben_8777. Memg make up dengan #rosetyara akan maintain bila kita peluh 
Xkan cap

Memg make up dengan #rosetyara akan maintain bila kita peluh Xkan capuk pn bila kita apply dengan betul😘 #rosetyaramalaysia #sygunasysukasyjual #rtmillionairecrew

Share 0 0
inaben_8777. Cantik dengan #rosetyara 
Calit calit jelita

#sygunasysukasyjual #ros

Cantik dengan #rosetyara Calit calit jelita #sygunasysukasyjual #rosetyaramalaysia #rtmillionairecrew

Share 1 0
sitiamira02. #Repost @_sitiamira_ (@get_repost)
・・・
.
➡️ ROSETYARA SEXY SOFT SPONGE

#Repost @_sitiamira_ (@get_repost) ・・・ . ➡️ ROSETYARA SEXY SOFT SPONGE ➡️ RM 29 💕 AHLI / MEMBER PRICE DO WHATSAPP / PM . 🏬️ WALK IN : (SITI AMIRA)  LOT 1455 JALAN ORKID LORONG BAHAGIA BATU 1 KG SIJANGKANG 42500 TELOK PANGLIMA GARANG SELANGOR . 🌹ROSETYARA SEXYSOFT SPONGE . 👉 Super SOFT 👉 Super HIGH QUALITY 👉 Super easy 👉 Effortless . Always the BEST from ROSETYARA to you . #rosetyara #rosetyaraoriginal #spongemakeup #makeupsponge #makeupitems #makeuplife #makeup #rosetyarasoftsponge #rosetyarasponge #muamakeup #muaselangor #rosetyara #makeuporiginal

Share 2 0
dalila_beauty_store. Khaf pallete makeup 4 in 1...senang nak bawak musafir...sure korang xy

Khaf pallete makeup 4 in 1...senang nak bawak musafir...sure korang xyah berat² beg dah sebab semua ade dlm satu pallete tingg bawak bruh je hehehe . . Jadi jangan lupa klik link di bio kalau ada sebarang pertanyaan atau ingin membuat sebarang pembelian . . #dalilabeautystore #bihangirlymakeup #alhaalfa #sobellacosmetics #okayamalaysia #rosetyara #makeup #makeupputrajaya #makeuponlinestore #skincare #agentmakeupputrajaya #loveyourpassion #omgmascara #makeuptransformation #makeupaddict #beauty #bgmputrajaya #agentsahbgmputrajaya #nafura #trueisland #trulooks #ridzskin #ruangsolek #makeuphaul #lovemakeup #skincareroutine #hopegirlmalaysia #cubremi #makeupmalaysia #muaschoice

Share 4 2
dalila_beauty_store. Khaf pallete makeup 4 in 1...senang nak bawak musafir...sure korang xy

Khaf pallete makeup 4 in 1...senang nak bawak musafir...sure korang xyah berat² beg dah sebab semua ade dlm satu pallete tingg bawak bruh je hehehe . . Jadi jangan lupa klik link di bio kalau ada sebarang pertanyaan atau ingin membuat sebarang pembelian . . #dalilabeautystore #bihangirlymakeup #alhaalfa #sobellacosmetics #okayamalaysia #rosetyara #makeup #makeupputrajaya #makeuponlinestore #skincare #agentmakeupputrajaya #loveyourpassion #omgmascara #makeuptransformation #makeupaddict #beauty #bgmputrajaya #agentsahbgmputrajaya #nafura #trueisland #trulooks #ridzskin #ruangsolek #makeuphaul #lovemakeup #skincareroutine #hopegirlmalaysia #cubremi #makeupmalaysia #muaschoice

Share 4 0
dalila_beauty_store. Khaf pallete makeup 4 in 1...senang nak bawak musafir...sure korang xy

Khaf pallete makeup 4 in 1...senang nak bawak musafir...sure korang xyah berat² beg dah sebab semua ade dlm satu pallete tingg bawak bruh je hehehe . . Jadi jangan lupa klik link di bio kalau ada sebarang pertanyaan atau ingin membuat sebarang pembelian . . #dalilabeautystore #bihangirlymakeup #alhaalfa #sobellacosmetics #okayamalaysia #rosetyara #makeup #makeupputrajaya #makeuponlinestore #skincare #agentmakeupputrajaya #loveyourpassion #omgmascara #makeuptransformation #makeupaddict #beauty #bgmputrajaya #agentsahbgmputrajaya #nafura #trueisland #trulooks #ridzskin #ruangsolek #makeuphaul #lovemakeup #skincareroutine #hopegirlmalaysia #cubremi #makeupmalaysia #muaschoice

Share 3 0
dalila_beauty_store. Ok nextttttt...fruit liptint sobella yg super duper light..boleh combi

Ok nextttttt...fruit liptint sobella yg super duper light..boleh combine dgn lipstick atau nak guna liptint pun its enough..seriously those color would drive you fall in love...harga mampu milik uolss..a must have collection...seriussss!! . . Jadi jangan lupa klik link di bio kalau ada sebarang pertanyaan atau ingin membuat sebarang pembelian . . #dalilabeautystore #bihangirlymakeup #alhaalfa #sobellacosmetics #okayamalaysia #rosetyara #makeup #makeupputrajaya #makeuponlinestore #skincare #agentmakeupputrajaya #loveyourpassion #omgmascara #makeuptransformation #makeupaddict #beauty #bgmputrajaya #agentsahbgmputrajaya #nafura #trueisland #trulooks #ridzskin #ruangsolek #makeuphaul #lovemakeup #skincareroutine #hopegirlmalaysia #cubremi #makeupmalaysia #muaschoice

Share 1 0
dalila_beauty_store. Ok nextttttt...fruit liptint sobella yg super duper light..boleh combi

Ok nextttttt...fruit liptint sobella yg super duper light..boleh combine dgn lipstick atau nak guna liptint pun its enough..seriously those color would drive you fall in love...harga mampu milik uolss..a must have collection...seriussss!! . . Jadi jangan lupa klik link di bio kalau ada sebarang pertanyaan atau ingin membuat sebarang pembelian . . #dalilabeautystore #bihangirlymakeup #alhaalfa #sobellacosmetics #okayamalaysia #rosetyara #makeup #makeupputrajaya #makeuponlinestore #skincare #agentmakeupputrajaya #loveyourpassion #omgmascara #makeuptransformation #makeupaddict #beauty #bgmputrajaya #agentsahbgmputrajaya #nafura #trueisland #trulooks #ridzskin #ruangsolek #makeuphaul #lovemakeup #skincareroutine #hopegirlmalaysia #cubremi #makeupmalaysia #muaschoice

Share 2 0
dalila_beauty_store. Ok nextttttt...fruit liptint sobella yg super duper light..boleh combi

Ok nextttttt...fruit liptint sobella yg super duper light..boleh combine dgn lipstick atau nak guna liptint pun its enough..seriously those color would drive you fall in love...harga mampu milik uolss..a must have collection...seriussss!! . . Jadi jangan lupa klik link di bio kalau ada sebarang pertanyaan atau ingin membuat sebarang pembelian . . #dalilabeautystore #bihangirlymakeup #alhaalfa #sobellacosmetics #okayamalaysia #rosetyara #makeup #makeupputrajaya #makeuponlinestore #skincare #agentmakeupputrajaya #loveyourpassion #omgmascara #makeuptransformation #makeupaddict #beauty #bgmputrajaya #agentsahbgmputrajaya #nafura #trueisland #trulooks #ridzskin #ruangsolek #makeuphaul #lovemakeup #skincareroutine #hopegirlmalaysia #cubremi #makeupmalaysia #muaschoice

Share 3 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
dalila_beauty_store. Korang tengoklah hasil orang yg ade madalah jerawat bile konsisten gun

Korang tengoklah hasil orang yg ade madalah jerawat bile konsisten guna bgm . 1) Bskincare gold set 2) magic cream 3) scrub bgm 4) moiturizer bgm 5) argan oil bgm 6) fd bgm . Fuh menjadik...cume kene sabar je...jgn gopoh . . Jadi jangan lupa klik link di bio kalau ada sebarang pertanyaan atau ingin membuat sebarang pembelian . . #dalilabeautystore #bihangirlymakeup #alhaalfa #sobellacosmetics #okayamalaysia #rosetyara #makeup #makeupputrajaya #makeuponlinestore #skincare #agentmakeupputrajaya #loveyourpassion #omgmascara #makeuptransformation #makeupaddict #beauty #bgmputrajaya #agentsahbgmputrajaya #nafura #trueisland #trulooks #ridzskin #ruangsolek #makeuphaul #lovemakeup #skincareroutine #hopegirlmalaysia #cubremi #makeupmalaysia #muaschoice

Share 3 0
dalila_beauty_store. Valentine Makeup Look
Make By Yana
.
.
FOUNDATION BGM 02
GLOWING SPRAY

Valentine Makeup Look Make By Yana . . FOUNDATION BGM 02 GLOWING SPRAY BGM LOOSE POWDER BGM DOLLY HIGHLIGHTER BGM LIPMATTE SEXY RED EYELINER BGM . . Jadi jangan lupa klik link di bio kalau ada sebarang pertanyaan atau ingin membuat sebarang pembelian . . #dalilabeautystore #bihangirlymakeup #alhaalfa #sobellacosmetics #okayamalaysia #rosetyara #makeup #makeupputrajaya #makeuponlinestore #skincare #agentmakeupputrajaya #loveyourpassion #omgmascara #makeuptransformation #makeupaddict #beauty #bgmputrajaya #agentsahbgmputrajaya #nafura #trueisland #trulooks #ridzskin #ruangsolek #makeuphaul #lovemakeup #skincareroutine #hopegirlmalaysia #cubremi #makeupmalaysia #muaschoice

Share 2 1
rosetyara_beautyshop. Masih tak jumpa Foundation yang buat jadi flawless? Glowing? Tahan 18

Masih tak jumpa Foundation yang buat jadi flawless? Glowing? Tahan 18 jam.. kalau tak cuci tahan sampai pagi 😂😂😂 ROSETYARA® mampu membuatkan suami anda tak senang duduk.. asyik ajak kuar dating sahaja.. makin hari makin cantik ... Awas!!! Ramai isteri bakal mendapat baby baru akibat ROSETYARA® ni.. Hari hari cantik Yang kusam kusam tu boleh cuba okay. Kompem JELITA POMMM POMMMM. ❤❤❤ love love love http://rosetyarabeautyshop.wasap.my/60104028020 #rosetyara

Share 5 1
sitimaheran90. Assalamualaikum sahabat hebat Ara 🌹

Jgn lupa pakai BBW dgn CCCream s

Assalamualaikum sahabat hebat Ara 🌹 Jgn lupa pakai BBW dgn CCCream sebelum kuar umah uolls 😉😉 kalau kulit bermasalah boleh pkai 2 brg nie jer tapi kena konsisten yea 😊😊 Berminat? Komen “nak” atau boleh wasap 📲 Ara teruih naa 😘😘 www.wasap.my/60135284560/bbwcccream 👉🏼AraPakaiAraJual👈🏼 #rosetyara #calit2terusjelita #cccream #bakawalibeautifyingwater

Share 2 0
kedaikosmetikviralhebat. - Wow Hot selling🔥
.
Promosi Hebat...Febuary2019..
.
Dapatkan Sekaran

- Wow Hot selling🔥 . Promosi Hebat...Febuary2019.. . Dapatkan Sekarang Untuk Harga Yg Jimat. . Foundation: ✔Kod Be Bellaz ✔Kod Rosalynda ✔Kod Sangelina ✔Kod VeYonce ✔Kod Lily Limitted 🛍Serta Rangkaian² Produk Rosetyara Yg Lain. . **tidak termasuk postage** . Ready stock🛍 Fast payment💲 Fast postage🛵 . Berminat klik wasap disini👇🏻 www.wasap.my/60103772459 #promosi #rosetyaramuabellaz #rosetyarafoundationxmuabellaz #rosetyara #kosmetik #kosmetikviral #makeupmurahori #jualmakeup #alatmakeup #IKLANIG #visitmyig #malaysianig #onlineshopmalaysia - #regrann

Share 0 1
rosetyara_official.malaysia. #complete set combo 😀😀
.
.
Kenapa kami kata ni complete?
Sebab ada .

#complete set combo 😀😀 . . Kenapa kami kata ni complete? Sebab ada . . ✔️ RT FOUNDATION (pilih code) ✔️ RT SPONGE ✔️ RT RADIANCE POWDER ( loose pwdr) ✔️ RT CORRECTOR (cover mata panda) ✔️ RT BBS (glowing spray) . . . Harga? Di jamin RENDAH 😁😱😁 KLIK link utk details 🤩 . . . #rosetyara #rosetyaraseremban #rosetyarakajang #rosetyaraserdang #rosetyaragombak #rosetyaraserikembangan #rosetyarapuchong #rosetyarakelanajaya #rosetyaracheras #rosetyarataiping #rosetyarapj #rosetyarakulim #rosetyarajohor #rosetyarakl #rosetyarakedah #rosetyarapahang #rosetyarapenang #rosetyarakelantan #rosetyaraterengganu #rosetyarasabah #eyeshadowmalaysia #okayaeyebrow #okayafoundationmurah #okayaeyebrowgel #glowingspraymalaysia #correctorrosetyara #orangecorrectormalaysia #rtcorrector

Share 0 0
rosetyarapoint. Selamat pagi my dear visitor and gojes buyer,, Semoga hari ini lebih b

Selamat pagi my dear visitor and gojes buyer,, Semoga hari ini lebih baik dari semalam,, Rosetyara amazing foundation 2019 #rosetyarakosmetik2019 #rosetyara #kosmetikterbaik #makeupartist #makeupartist #makeuptutorial #kosmetik #belicombolebihjimat #jadiAhlilebihManfaat #BELICOMBOLEBIHJIMAT #jadiahlilebihbijak #rosetyarakosmetik2019

Share 7 0
rosetyara_official.malaysia. Assalamualaikum Morning 🤩🌈🌈🌈 Alhamdulillah Semoga kita semua dimur

Assalamualaikum Morning 🤩🌈🌈🌈 Alhamdulillah Semoga kita semua dimurahkan rezki dan di Rahmati Allah 😊 Cantik bersma #ROSETYARA

Share 2 0
inaben_8777. Limited time..!!! Limited edition..!! Limited price..!!! 😍😍😍 #roset

Limited time..!!! Limited edition..!! Limited price..!!! 😍😍😍 #rosetyara #rosetyracombo #rosetyaramalaysia

Share 3 0
rosetyara_official.malaysia. Good night 💙

#rosetyara

Good night 💙 #rosetyara

Share 6 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});