(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
rosetyara_official.malaysia. -  Full size SALE SALE SALE โœ… FREE POS SM & SS . .
.
๐Ÿ’šRT FOUNDATION 4

- Full size SALE SALE SALE โœ… FREE POS SM & SS . . . ๐Ÿ’šRT FOUNDATION 40G ๐Ÿ’šRT CCREAM ๐Ÿ’šRT BAKAWALI 120ML ๐Ÿ’šRT LIPTINT / LIPBALM ๐Ÿ’š EYEBRROW . . . . OFFER PRICE WITH LOVE โค๏ธ๐Ÿ˜˜โค๏ธ๐Ÿ˜˜โค๏ธ . . . #rosetyara #rosetyaramurah #foundationmalaysia #foundationmurahmalaysia #rosetyarajohor #rosetyaramelaka #rosetyarakl #rosetyaraperak #rosetyarakedah #rosetyarapahang #rosetyarapenang #rosetyarakelantan #rosetyaraterengganu #rosetyarajohor #rosetyaraklang #rosetyaraperak #rosetyarakelantan #rosetyarasarawak #rosetyaraampang #rosetyaragombak #rosetyaracombo #rosetyaraalorsetar #rosetyaraarau #rosetyaralimbang #rosetyararawang - #regrann - #regrann - #regrann

Share 0 0
rosetyara_official.malaysia. .
.
Assalamualaikum ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ Ada yg tengah mencari set mcm ni ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ 5 item

. . Assalamualaikum ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ Ada yg tengah mencari set mcm ni ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ 5 item โ€ผโ€ผ . . โœ… RT FOUNDATION 40G โœ… RT BBW 120ML ( SPRAY BEFORE MAKEUP โœ… RT BBS 120ML ( GLOWING SPRAY) โœ… RT LOOSE POWDER . โœ… EYEBROW . . ๐Ÿ’™ FREE POSTAGE ๐Ÿ’™ SALE PRICE . . cpt join order utk pakai Hari Raya ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž . #setmakeupmurah #settingspray #settingspraymalaysia #rtglowing #rosetyaraglowingspray #glowingspraymalaysia #blushermalaysia #lipmattemalaysia #rosetyara #rosetyaramurah #foundationmalaysia #rosetyarasubang #rosetyaraipoh #rosetyaraalorsetar #rosetyaraperlis #rosetyaraklang #rosetyarasetiaalam #rosetyarasarawak #rosetyarasabah #rosetyarakl #mistspraymalaysia #rosetyaraperak #rosetyarataiping #rosetyaraipoh - #regrann - #regrann

Share 1 0
thebeau.my. Mengapa perlu membazir... Kenapa beli yg tahan 3 bulan.. sedangkan Ros

Mengapa perlu membazir... Kenapa beli yg tahan 3 bulan.. sedangkan Rosetyara tahan 14 bulan... calit sikit sahaja.. tak perlu pump macam ni.. boleh makeup 5 orang ni.. huhuhu, ROSETYARA, . #jimat #cantik #tahanlama #rosetyara #rosetyaramalaysia #rosetyarafoundation #rosetyaraconcealer #rosetyarakedah

Share 4 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
makeup.diari. berminat boleh order dengan saya ye.. PM OR WHATSAPP 0139081833.. ๐Ÿ˜˜ |

berminat boleh order dengan saya ye.. PM OR WHATSAPP 0139081833.. ๐Ÿ˜˜ | p. s : last postage 29hb.. #OkayaMalaysia #KhafMakeupKit #Rosetyara #BibiaqByBellaz #MuahByBellaz #PoreMinimizer #Makeup #Kosmetik #KotaBharu #Kelantan #MakeupIsFun

Share 2 1

๐ŸŒฒ ROYAL PINE FLAWLESS DUO SERUM TONER ๐ŸŒฒ . Mesti ada sis sis yang malas kan nak apply serum, lepas tu toner lagi. Bajet duit pun susah kalau tiap tiap boleh nak beli dua barang ni. Haaaa. Perkenalkan produk 2 in 1 ni. . ๐Ÿ’š Formula yang unik sebab gabungan toner dan serum ๐Ÿ’š Kaya dengan Anti Oksida ๐Ÿ’š Diperbuat dari bahan semula jadi ๐Ÿ’š Melembut, mencerah dan memperhalusi kulit ๐Ÿ’š Menganjalkan kulit (bantu collagen dalam kulit) ๐Ÿ’š Lembap dan menyegarkan kulit ๐Ÿ’š Baiki kulit kusam . Walk in to our store . ONNIEMONNIE MELAKA NO 19, JALAN PLAZA MERDEKA, PLAZA MERDEKA, 75000 MELAKAโ €โ € .โ €โ € Opened: โ €โ € Tuesday- Sunday 10am - 9pm . atau ๐Ÿ“ž 0127908511 . #melaka #onniemonnie #conceptboutique #boutiquevendor #bazarpaknil #igshopmalaysia #sayajual #jubahmuslimah #blousemalaysia #mua #muamelaka #makeup #makeupartist #makeupaddict #rosetyara #makeupmelaka #makeupmurahmalaysia #uitmmelaka #utem #uitmlendu #jonkerwalk #kosmetikmelaka #melakafood #jonkerstreet #makeupconvo #muamelaka #makeupmelakamurah #inaimelaka

Share 11 0
inaben_8777. 3 code yang sangatt cantik

Texture yang lebih senang di blend

Tahan

3 code yang sangatt cantik Texture yang lebih senang di blend Tahan lama dan tidak capuk #rosetyara #rosetyaramalaysia #sysukasygunasyjual #rosetyarafoundation #rosetyaracombolebaran #combolertopraya

Share 3 0

MEH DATANG MEH DATANG! haaa kita kan nak raya dah. Jom lah kita sama sama letups! Mata bling bling kilat kilat! Ada berbagai jenis eyeshadows tau! . Walk in to our store . ONNIEMONNIE MELAKA NO 19, JALAN PLAZA MERDEKA, PLAZA MERDEKA, 75000 MELAKAโ €โ € .โ €โ € Opened: โ €โ € Monday- Sunday 10am - 9pm . atau ๐Ÿ“ž 0127908511 . #melaka #onniemonnie #conceptboutique #boutiquevendor #bazarpaknil #igshopmalaysia #sayajual #jubahmuslimah #blousemalaysia #mua #muamelaka #makeup #makeupartist #makeupaddict #rosetyara #makeupmelaka #makeupmurahmalaysia #uitmmelaka #utem #uitmlendu #jonkerwalk #kosmetikmelaka #melakafood #jonkerstreet #makeupconvo #muamelaka #makeupmelakamurah #inaimelaka

Share 10 0
rosetyara_official.malaysia. .
.
.
SET LERTOP
โœ”๏ธ RT BE BELLAZ 40G
โœ” RT BBW 120ML
โœ” RT CCREAM
โœ” RT P

. . . SET LERTOP โœ”๏ธ RT BE BELLAZ 40G โœ” RT BBW 120ML โœ” RT CCREAM โœ” RT POWDER EYEBROW PENSIL . โœ” RT SAMPUL RAYA โœ” KUPON CABUTAN BERTUAH โœ” RT SET BRUSH . โœ” RT CORRECTOR . โœ” RT CONCEALER . โœ” RT SPONGE . . . ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ Nak set full mcm ni tak . . . #rosetyara #rosetyaramurah #foundationmalaysia #foundationmurahmalaysia #foundationrosetyara #rosetyaraselayang #rosetyaragombak #rosetyaraseremban #trialrosetyaramurah #trialrosetyara #rosetyarakl #rosetyaraselangor #rosetyarashahalam #rosetyaraperlis #foundationselangor #rosetyarakajang #rosetyarapenang #rosetyarasabah #rosetyaraperak #rosetyarabatupahat #rosetyarakelantan #rosetyarasarawak #rosetyarapj #rosetyarapuchong #rosetyaraputrajaya #rosetyarakuantan #rosetyaraselayang

Share 1 0
thebeau.my. ROSETYARA CORRECTOR & CONCEALER
.
BELI 1 RM30
BELI 2 RM50
.
JIMAT RM10

ROSETYARA CORRECTOR & CONCEALER . BELI 1 RM30 BELI 2 RM50 . JIMAT RM10! . tak termasuk postage ๐Ÿ“ฎ . Click link bio wasap.my/60184087315 . #rosetyara #rosetyaracorrector #rosetyaraconcealer #rosetyarafoundation #rosetyaramalaysia #rosetyaramakeup #corrector #concealer

Share 11 1
arsya.product. ๐Ÿ„Arsya Beaute๐ŸŒต
.
๐Ÿ’œ postage kami
๐ŸŽ€ modal pun kami
๐Ÿ–ค bahan iklan ka

๐Ÿ„Arsya Beaute๐ŸŒต . ๐Ÿ’œ postage kami ๐ŸŽ€ modal pun kami ๐Ÿ–ค bahan iklan kami . ๐ŸŽ€ keuntungan uolls . โค Tak perlu post barang ๐Ÿ’Ÿ Tak perlu simpan product ๐Ÿ’Ÿ tak perlu Yuran pendaftaran . Jika terdapat pertanyaan/info sila click wasap link dekat bio yer . #lumut #alorgajah #mersing #paka #skudai #kerteh #telukintan #semporna #kangar #kualaselangor #butterworth #kulai #bintulu #pasirmas #pekan #radiancesignaturemurah #platinumwhiteslim #vshapehibeevenom #xaarafellaconcept #slimrich #perlacoffee #vdollybyfazura #olicandy #satinskinz #syokmascara #satinskinzpremium #serumglowing #surekencang #vitamilkdianz #rosetyara

Share 9 2

Tengokkkk ni!!! Banyakkan brush? ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜ bagi sistor yg tengah nak cri brushh brush boleh dtg sini tau! bnyk brush kita! . . Walk in to our store . ONNIEMONNIE MELAKA NO 19, JALAN PLAZA MERDEKA, PLAZA MERDEKA, 75000 MELAKAโ €โ € .โ €โ € Opened: โ €โ € Monday- Sunday 10am - 9pm . atau ๐Ÿ“ž 0127908511 . #melaka #onniemonnie #conceptboutique #boutiquevendor #bazarpaknil #igshopmalaysia #sayajual #jubahmuslimah #blousemalaysia #mua #muamelaka #makeup #makeupartist #makeupaddict #rosetyara #makeupmelaka #makeupmurahmalaysia #uitmmelaka #utem #uitmlendu #jonkerwalk #kosmetikmelaka #melakafood #jonkerstreet #makeupconvo #muamelaka #makeupmelakamurah #inaimelaka #brush

Share 17 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
inaben_8777. Combo tengah murah wat ape cari yang mahal๐Ÿ˜˜

#rosetyara #rosetyaracom

Combo tengah murah wat ape cari yang mahal๐Ÿ˜˜ #rosetyara #rosetyaracombolebaran #rosetyaramalaysia #sygunasysukasyjual #rosetyarafoundation

Share 4 0
rosetyara_official.malaysia. ASSALAMUALAIKUM 
SELAMAT PAGI MALAYSIA ๐Ÿ˜โค๐Ÿ˜โค๐Ÿ˜
. .
COMBO LERTOP hot s

ASSALAMUALAIKUM SELAMAT PAGI MALAYSIA ๐Ÿ˜โค๐Ÿ˜โค๐Ÿ˜ . . COMBO LERTOP hot selling sekarang ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ Separuh harga ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Mmg sgt berbalooii๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ . . Harga tak masuk akal dpt item full size macam ni siap #FREEPOS lagi ๐Ÿ˜ฌ Tq sis beli dgn kami ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . . #rosetyara #rosetyaramurah #foundationmalaysia #foundationmurahmalaysia #foundationrosetyara #rosetyara #rosetyarabatucave #orangecorrectormalaysia #correctorrosetyara #rtcorrector #rosetyaracorrector #concealermalaysia #correctormalaysia #orangecorrectormalaysia #rosetyaracheras #rosetyaramurah #rosetyarakl #rosetyaraselangor #rosetyarashahalam #rosetyaraperlis #foundationmalaysia #loosepowdermalaysia #matapanda #viralmalaysia #muaselangor #hantaranmalaysia #muamalaysia

Share 4 0
dilawidan. Jom shopping Rosetyara ยฎ last order 1pm hari ni.

#rosetyara #zarazra

Jom shopping Rosetyara ยฎ last order 1pm hari ni. #rosetyara #zarazra #jolisaeyepallete Angel, Kumang Gawai Miri 2017 ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ https://jelitarosetyara.wasap.my https://jelitarosetyara.wasap.my https://jelitarosetyara.wasap.my #fullcoveragefoundationย  #foundationterbaik #mua #makeupartist #terbaik #muajitra #muakedah #makeup #rosetyara #rosetyarakosmetik2019 #muamalaysia #mua #sukamakeup #fullcoverrage #foundation #rosetyara #likeforlike #makeuppengantin #foundationterbaik #bestfoundation #likeforfollow #berusmakeup #halal #pengantin #bridalmakeup #bride

Share 12 0
norfarina_shafinaz. FREE POSTAGE๐Ÿ“ฃ
DISKAUN 50%๐Ÿ“ฃ
.
LERTOPS RAYA!!!!
.
โ€œ Tak boleh jadi ni,

FREE POSTAGE๐Ÿ“ฃ DISKAUN 50%๐Ÿ“ฃ . LERTOPS RAYA!!!! . โ€œ Tak boleh jadi ni, kemain cantik lagi Rita sekarang ni! Dulu biasa ja ! Sekarang ni dah cantik merletops patutlah suami asyik ajak jalan jalan ja!... . Haa u ols , takkan nak biar kawan kita ja selalu suami bawa jalan jalan. Apa kata kita cantik cantik juga macam Rita. . Rita dah 3 tahun pakai ROSETYARA KOSMETIK tau! Jom kita start sekarang. . Dan yang best sekarang ada JUALAN KOMBO LERTOPSS RAYA! Diskaun sehingga 50%! . Tapi stok terhad, kena cepat cepat katanya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . #rosetyarakedah #rosetyaramalaysia #rosetyarafoundation #rosetyara

Share 1 0
rosetyara_official.malaysia. - โ€ผ๐Ÿ’š๐Ÿ’š Limites set ๐Ÿ’š๐Ÿ’šโ€ผ
.
.
.
.
โ˜‘ RT FOUNDATION 40G ( PILIH CODE )
โ˜‘

- โ€ผ๐Ÿ’š๐Ÿ’š Limites set ๐Ÿ’š๐Ÿ’šโ€ผ . . . . โ˜‘ RT FOUNDATION 40G ( PILIH CODE ) โ˜‘ RT BBW 120ML ( MERAWAT KULIT + MOIST) โ˜‘ RT BBS 120ML ( GLOWING ) โ˜‘ RT CORRECTOR . ๐Ÿ’™ FREE POS SM & SS ๐Ÿ’™ FREE SAMPUL RAYA RT ๐Ÿ’™ KUPON CABUTAN BERTUAH . . . ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ SELAGI ADA STOCK .. . . #rosetyara #rosetyra #rosetyarafoundation #foundationrosetyara #rosetyaramalaysia #rosetyarasabah #rosetyarasarawak #rosetyaralimbang #rosetyarajohor #rosetyaraseremban #rosetyaramelaka #rosetyarajb #rosetyaranilai #rosetyaraterengganu #rosetyarakajang #rosetyarasepang #rosetyaraserikembangan #rosetyarabangi #rosetyarashahalam #rosetyaracheras #rosetyaraklang #kosmetikmurah #lipmattemalaysia #correctormalaysia #proconcealermalaysia #rosetyaracorrector #rtfoundation #rosetyarapenang #rosetyaraperak #rosetyarakedah

Share 5 2
arsya.product. ๐Ÿ’Arsya Beaute๐Ÿ’•
.
๐ŸŒน post kami
๐Ÿฅ€ modal pun Kita orang
๐Ÿ’› bahan iklan

๐Ÿ’Arsya Beaute๐Ÿ’• . ๐ŸŒน post kami ๐Ÿฅ€ modal pun Kita orang ๐Ÿ’› bahan iklan kami . ๐Ÿ„ keuntungan anda . ๐Ÿ’– X perlu postage products โค Takyah simpan barang ๐Ÿฅ€ Tiada Yuran pendaftaran . Untuk pertanyaan/info sila tekan wasap link dekat bio ya . #skudai #mersing #alorgajah #bintulu #pekan #paka #butterworth #pasirmas #telukintan #kangar #kerteh #lumut #semporna #kualaselangor #kulai #slimmingdetoxtea #serumviral #okayaeyebrowgel #serumglowing #radiancesignaturemurah #nourain #syadvance #nanolightenercream #rosetyara #nikkoplacentawhite #nafura #queenblacksoap #tatiskincare5in1 #vitamincrosehip #satinskinzpremium

Share 2 3
suzanahussin8791. Raya tahun 2017 - 50kg (syaurah setahun)

Raya tahun 2018 - 56kg (baru

Raya tahun 2017 - 50kg (syaurah setahun) Raya tahun 2018 - 56kg (baru habis pantang) Raya tahun 2019 - agak agak berapa kg ? ๐Ÿ˜‚ ... Zana tak maw gemok sangat tak maw kuruih sangat . Sebab suami pun tak komplen . Dia okay saja ๐Ÿ˜Ž Hmmm tadak target nak kuruih sebenaq nya . Tapi ambik vivix lagi buat kan zana kuruih sekarang niiii ๐Ÿฅฐ . Zana pendek ja taw . Huhu 149cm . Kasut ja buatkan telebih inci . ๐Ÿ˜… Shaklee tadak ka buat supplimen tambah tinggi ? ๐Ÿ™„ kalau ada mesti laku lagi http://www.wasap.my/+601116455653 #collagenplusshaklee #promovivix #vivixmurah #collagen #cantik #raya #lebaran #vivixlovers #shakleelovers #shakleekualakurau #shakleebaganserai #shakleeparitbuntar #shaklee #thedazzlinggroup #kedaishakleezana #neelofa #ctdk #bridal #muautara #muatravel #alhaalfa #collagenshaklee #putihgebu #kurusraya #shahana #since2008 #mac #sephora #rosetyara #tarte

Share 18 2
rosetyara_official. Korang dah dapatkan belum kombo ni Selling fast #rosetyara #Alhamdulli

Korang dah dapatkan belum kombo ni Selling fast #rosetyara #Alhamdullillah

Share 99 13
rosetyara_official.malaysia. SET BRUSH YG GEBUSS DARI ROSETYARA .
.
.
TQ SIS โ€ผ๐Ÿ˜โ€ผ๐Ÿ˜โ€ผ๐Ÿ˜
.
.
.
#setbr

SET BRUSH YG GEBUSS DARI ROSETYARA . . . TQ SIS โ€ผ๐Ÿ˜โ€ผ๐Ÿ˜โ€ผ๐Ÿ˜ . . . #setbrushmalaysia #makeupbrushset #rosetyarabrush #rosetyarasetbrush #rtbrush #rtsetbrush #brushmakeupmalaysia #brushmakeupmurah #rosetyara

Share 2 0
rosetyara_official.malaysia. GLOWING SPRAY 120ML 
FULL SIZE 
SALE SALE 
RM49 ONLY ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . .
.
#g

GLOWING SPRAY 120ML FULL SIZE SALE SALE RM49 ONLY ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . . #glowingspraymalaysia #rtbbs #rosetyaraglowingspray #rosetyara

Share 1 0
suzanahussin8791. VIVIX campur PERFORMANCE DRINK LIME is done โœ… 
Tengok macam ni pun dah

VIVIX campur PERFORMANCE DRINK LIME is done โœ… Tengok macam ni pun dah mengancam ! Haihhh Sabaq sattt . Lagi berapa minit lagi nak berbuka ni . Bukak posa ambik hat ni , malam satgi nak teraweh pown kompem cargaih segaq ja badan ๐Ÿฅฐ http://www.wasap.my/+601116455653 #collagenplusshaklee #promovivix #vivixmurah #collagen #cantik #raya #lebaran #vivixlovers #shakleelovers #shakleekualakurau #shakleebaganserai #shakleeparitbuntar #shaklee #thedazzlinggroup #kedaishakleezana #neelofa #ctdk #bridal #muautara #muatravel #alhaalfa #collagenshaklee #putihgebu #kurusraya #shahana #since2008 #mac #sephora #rosetyara #tarte

Share 6 2
rosetyara_official.malaysia. Tq dear ๐Ÿ˜๐Ÿคฉ๐Ÿ˜๐Ÿคฉ Selamat Ber Rosetyara Raya โค๐Ÿ’šโค๐Ÿ’š๐Ÿค—
.

Promo masih la

Tq dear ๐Ÿ˜๐Ÿคฉ๐Ÿ˜๐Ÿคฉ Selamat Ber Rosetyara Raya โค๐Ÿ’šโค๐Ÿ’š๐Ÿค— . Promo masih lagi available tau . Ada yg nak set mcm ni 6 item โ€ผ โœ… RT FOUNDATIOM 40G โœ… RT POWDER . โœ… RT BRUSH / SPONGE . โœ… RT CORRECTOR . โœ… RTCCREAM MINI โœ… EYEBROW PENSIL โค FREE SAMPUL RT โค KUPON CABUTAN BERTUAH ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ BEST KAN ? . . . #rosetyara #settingspraymalaysia #glowingspraymalaysia #rosetyara #rosetyaramurah #foundationmalaysia #foundationmurahmalaysia #rosetyarajohor #rosetyaramelaka #rosetyarakl #rosetyaraperak #rosetyarakedah #rosetyarapahang #rosetyarapenang #rosetyarakelantan #rosetyaraterengganu #rosetyarajohor #rosetyaraklang #rosetyarapenang #rosetyaradamansara #rosetyaracheras #rosetyaragombak #rosetyaramelaka #rosetyarakedah #rosetyaraseremban #rosetyarakajang #rosetyaraserdang #rosetyaragombak #rosetyaraserikembangan #rosetyarapuchong #rosetyarakelanajaya #rosetyaracheras #rosetyaraipoh #rosetyarapj #rosetyarakulim #rosetyarakelantan #rosetyaramalaysiacustomer

Share 2 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});