#satukepalagilagila

647 Posts Share

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
rajaummu.__. ♡♡
#membersonly
#satukepalagilagila
Share 90 1
rsmc_malaysia. Part 2 :-
KL-SABAK SALAI-PENGKALAN BALAK-PORT DICKSON....
LEPAS NI KE

Part 2 :- KL-SABAK SALAI-PENGKALAN BALAK-PORT DICKSON.... LEPAS NI KE MANA GENG? #janjiallahitupasti #rsmcbrothers #janjipalsu #setjalanjalan #satukepalagilagila

Share 48 0
rsmc_malaysia. KL-SABAK SALAI-PENGKALAN BALAK-PORT DICKSON....
LEPAS NI KE MANA GENG?

KL-SABAK SALAI-PENGKALAN BALAK-PORT DICKSON.... LEPAS NI KE MANA GENG? #janjiallahitupasti #rsmcbrothers #janjipalsu #setjalanjalan #satukepalagilagila

Share 95 0
itswhda._. Kita tengok depan , orang belakang tengok kita 〰✨.
#friendship #satuke

Kita tengok depan , orang belakang tengok kita 〰✨. #friendship #satukepalagilagila #takhingaqbukankami #happyhappyjerrrr

Share 245 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

sahabat yang baik itu anugerah,yang tak perlu berserban mahupun berpudah,cukuplah yang selalu membimbing kita ke jalan allah. #birthdaygirlsama #berlainanumur #satukepalagilagila #esokbirthdaygirl 9/7/2018 nanti tkar2 hadiah ahhaha

Share 309 2

Benda yg aku belajar.. Fuck Brother Respect Each Other.. 🙌 #kamibukanbiasa2 #pastimariiii #janganlupabersyukur #satukepalagilagila #satujuan #janganisapgam

Share 115 0

Working... #satukepalagilagila

Share 46 2
nishossvideo. { tag member giler korng } 😂❤
.
.
.
.
.
.#nishossvideo #nishossvideo

{ tag member giler korng } 😂❤ . . . . . #nishossvideo #nishossvideo #membergilerr #gilerrrr #masukair #satukepalagilagila

Share 14 0
_najwanbasrun. Harap boleh Jumpa lah tahun ni

#rindumemberlama
#membermasukair💦💧 #

Harap boleh Jumpa lah tahun ni #rindumemberlama #membermasukair💦💧 #satukepalagilagila

Share 147 5
hadiaismail. 1st day arrvd to #langkawi Island.. panas berdekang..perut dah keronco

1st day arrvd to #langkawi Island.. panas berdekang..perut dah keroncong cari #makan #jalanjalan #sepupusepapat #satukepalagilagila nama pyn #cuticutimalaysia selagi boleh ronda2 satu island.. 😁😁 #hadiatimefaces #mua #graphologist #graphology #numerology ..okeyy..kita bukan 'Mak Dukun' yer yg boleh tilik nasib..TETAPI dari Tulisan Tangan & DOB InsyaAllah Sis boleh huraikan.. #consultation sila DM Sis. Tq.

Share 27 1

cheatday mommy gegirl hangout♡♡♡ Hahahhaa nama panjang gitu Having funs dengan bff today Movie time Cheatday time Bowling time Membawang time Hahahahaaa Next dating bilaaaa Lepakingg lagi yurkkkkssss 😘😘😘😘 #bfffromschool #bfffromkpm #satukepalagilagila

Share 13 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

"Friends are the family you choose." Kawan cina yg paling cerewet...@chernyoun #satunegara #satukos #satukepalagilagila

Share 84 5

With them ❤❤💖 tq so much @baiti_kojack ,@amyshaa@ariemadam n kak ija luang masa dgn me sblm nak beranak 😄😄..pas pantang insyallah kt outing lg (tu pn kalau abg nas kasi green light )😊😄..apa2 pn terima kasih sbb amik brt spnjg preggy..😘😘 love korang #sahabatduniaakhirat #susahsenangbersama #satukepalagilagila #takkenalmakataksayang

Share 34 0

Sending @chr.tatti off to KL. See you again next year 😋 can't wait to gila-gila with you again. #newfriendship #newfriend #newbuddy #satukepala #satukepalagilagila

Share 27 3
nrh.syazz_. Cousin satu kepala
.
.
.
@aminnnn.brhan
#satukepala 
#satukepalagilagi

Cousin satu kepala . . . @aminnnn.brhan #satukepala #satukepalagilagila

Share 84 1
budx_pendek. Minggu lps punye cerita hahaha💘💞
#friends 
#satukepalagilagila

Minggu lps punye cerita hahaha💘💞 #friends #satukepalagilagila

Share 26 0
zalina_1001. Untuk capai sesuatu yang kita impikan.... Semangat dan kekuatan sahaba

Untuk capai sesuatu yang kita impikan.... Semangat dan kekuatan sahabat² juga adalah salah satu faktor penting... Keberanian dan keperihatinan mereka menguatkan lagi langkah ini.... Perkenalan yang wujud tanpa berkira²....love u all... Terima kasih sahabat yang memahami dan penyayang dgn erti kata lain... #satukepalagilagila #membersatukepala #tidakberkira

Share 11 3
noor.asyikin_ms. Sahabat : secebis nukilan buatmu ..
Jika suatu saat kau ingin menangis

Sahabat : secebis nukilan buatmu .. Jika suatu saat kau ingin menangis, hubungi aku.. aku berjanji akan membuatmu tersenyum 😘 Jika suatu saat kau ingin bersendirian.. hubungi aku.. aku berjanji akan diam menemanimu 🤐 Jika suatu saat kamu ingin berlari , hubungi aku agar aku bisa menemanimu hingga kamu lelah dan berhenti 😓 Tapi.. jika suatu saat kamu menghubungiku namun tiada jawapan.. datanglah untuk melihatku kerana mungkin aku tiada lagi untuk menemanimu 😪 . #sayangdiaduniaakhirat #andaijarakmenjauhkankitabiarlahdoamendekatkankita #satukepalagilagila #dialahpenemanketikakuliah #bachelorofpublicmanagement #uumstudent #supermomsstory #multitaskingmom ❤️

Share 23 1
noor.asyikin_ms. Bahagia itu tidak semestinya kena ada pasangan... ada sahabat yang san

Bahagia itu tidak semestinya kena ada pasangan... ada sahabat yang sanggup layan gila-gila pun dah cukup buat kita bahagia 🤪👿 . #sahabatkampus #semesterbarubermula #satukepalagilagila #kamihepikamiselpie #kamiwanitahebat💕 #supermomstory #multitaskingmom

Share 26 0
miorfariz_. Dia Cakap \"Tak Pandai Cover Ayu\"😗
#maluaperrr #satukepalagilagila

Dia Cakap "Tak Pandai Cover Ayu"😗 #maluaperrr #satukepalagilagila

Share 409 1
noor.asyikin_ms. Alhamdulillah... done ✅ .
Majlis Penutup & Penyampaian Hadiah Sukan SU

Alhamdulillah... done ✅ . Majlis Penutup & Penyampaian Hadiah Sukan SUK Se- Malaysia kali ke VII 2018. . #teamhebatsekretariat #satukepalagilagila #mogaukhuwahterusterjalin #sayangkamusemua #gengminahbawanggoreng #limaharibersamakalian #tetaprindukalian ❤️

Share 24 0
shafiqahyusri98. #airdicicangtakakanputus  always love you alls #siblings #sehatisejiwa

#airdicicangtakakanputus always love you alls #siblings #sehatisejiwa yang paling penting #satukepalagilagila 😆😆

Share 64 3
_syqwaa. \"Making memories with you, is my favorite thing to do\".
#bestfriend 
#

"Making memories with you, is my favorite thing to do". #bestfriend #satukepalagilagila #jungkok #v #loveyoubabe

Share 37 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});