(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
nrl_ieyshhh. My baby, sister in-law, pendengar setia, slalu bagi semangat when i'm

My baby, sister in-law, pendengar setia, slalu bagi semangat when i'm down, 😉 sangat memahami, wht i feel dia pun dpt rasa juga, like cubit peha kanan trsa peha kiri, like that, no wonder kmi stu kepala, love u miss u, ada msa jumpa lagi.. see u soon syg. 😘🤗 Thanks for everything.. #iloveyoudaya 😍 #sisterinlaw #satukepalagilagila

Share 1 2
x_pendekz_. #satukepalagilagila
Share 59 4

Jangan dilihat dirinya pada luaran sahaja✨ Tetapi kenali dia sebagai orang yang sentiasa memberi semangat kepada kita🤗 Jangan percaya kisahnya pada mulut orang sahaja👄Tetapi kenali dia sebagai orang yang sentiasa ada dikala kita susah dan senang bersama kita💗 #sentiasayang #satukepalagilagila #loveyouabiyy😘😘 #sayangsendatketatrapat #rimasanakorang #hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Share 52 3
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
junaidah_latif. Anak buah belah suami ❤️
#sayangkamu 
#satukepalagilagila

Anak buah belah suami ❤️ #sayangkamu #satukepalagilagila

Share 45 1
fatinrosni. #SatuKepalaGilaGila
Share 15 0

One head,ten tails..😈 #sekitajgnpecoh #satukepalagilagila

Share 263 6
sha_______ff. yang sorang kat utara,yg sorang lagi kat barat,syg sorang lagi kat tim

yang sorang kat utara,yg sorang lagi kat barat,syg sorang lagi kat timur dan yg sorg lagi kat selatan....tapi x bererti perangai kita x sama kn..heehehe p/s:jgn slight smpai habis #jangantiruperangaikami

Share 35 0
rozianayufap. Askar vs wader💕💕.. Terjumpa bff zmn sekolah @nurdayang1183 ni td set

Askar vs wader💕💕.. Terjumpa bff zmn sekolah @nurdayang1183 ni td setelah bertahun xpenah jumpa lepas habis spm. Still cantek mcm dulu.. Ade rezki kita jumpa lagi 😍😍😍. Rindu zmn tintong dgn ang dulu2 😂 #bffhinggajannah #exsekbukitjana😂😂 #satukepalagilagila

Share 30 4

Masalah aq ialah engkau Hahahahahaha muka kau mcm Mintak batang lha sial 🤣 #lawakhambar #satukepalagilagila

Share 13 0
bestfriends1426. Walaupon selalu bergaduh tapi cuma bergaduh mulut sahaja,kami tetap ka

Walaupon selalu bergaduh tapi cuma bergaduh mulut sahaja,kami tetap kawan rapat,setiap masalah kami kongsi bersama. Persahabatan yang dibina ibarat keluarga akan ditinggalkan kerana masa ,tahun 2017 tahun akhir kami bersama gila² satu kepala dalam kelas amat sedih sekali untuk meninggalkan kenangan ini tapi apakah daya setiap pertemuan pasti ada perpisahan. #spm2017candidates #satukepalagilagila

Share 7 0
shida_zamhawari. Selamat malam cikgu kuat bodet.haahah

#sahabatsekolahrendah #seportin

Selamat malam cikgu kuat bodet.haahah #sahabatsekolahrendah #satukepalagilagila #single

Share 41 1
myraruslan. Pagi you all... nk habak sikit pasal budak nie... dah lah tinglkn aku

Pagi you all... nk habak sikit pasal budak nie... dah lah tinglkn aku selama setahunn😡... lps tu cari balik... ingt ap aku x rindu agaknye😧... smpai hati... tinglkn aq sorng2 ... dah berjauhan tibe cari aku... ingat aku nie tedy bear die agak nye😅 bile perlu cri ble x perlu letak kat bwh kaki kau hahaha😂😂 nasib aku sayang kau tau... kalau tak taknak layan. Merajuk gan kau 😉😉😈 Budak nie kalau tak kena maki dengan aku tak sah agaknye... hahaha 😄😄😄😃😃 #memberlame #missu #lametakjumpekatenye #mmbesukan #membegaduh #membekakibahan #satukepalagilagila

Share 36 0
ah_yoii. Brotherhood🤙#satukepalagilagila 🤣

#satukepalagilagila 🤣

Share 74 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Diala kawan diala musuh diala adik and dia la kakak everything diala walaupun kalau jumpa je gaduh tapi tetap sayang nie #satukepalagilagila #takpernahtaksayang

Share 66 4

memori yang susah nak dilupakan apabila kau bergembira bersama sama rakan kau.... aq jujur yg aq happy berkawan dgn korang... #friendship #kitakawanbukanlawan #satukepalagilagila

Share 145 14
rsmc_malaysia. Part 2 :-
KL-SABAK SALAI-PENGKALAN BALAK-PORT DICKSON....
LEPAS NI KE

Part 2 :- KL-SABAK SALAI-PENGKALAN BALAK-PORT DICKSON.... LEPAS NI KE MANA GENG? #janjiallahitupasti #rsmcbrothers #janjipalsu #setjalanjalan #satukepalagilagila

Share 58 0
rsmc_malaysia. KL-SABAK SALAI-PENGKALAN BALAK-PORT DICKSON....
LEPAS NI KE MANA GENG?

KL-SABAK SALAI-PENGKALAN BALAK-PORT DICKSON.... LEPAS NI KE MANA GENG? #janjiallahitupasti #rsmcbrothers #janjipalsu #setjalanjalan #satukepalagilagila

Share 108 0
nishossvideo. { tag member giler korng } 😂❤
.
.
.
.
.
.#nishossvideo #nishossvideo

{ tag member giler korng } 😂❤ . . . . . #nishossvideo #nishossvideo #membergilerr #gilerrrr #masukair #satukepalagilagila

Share 20 0
rajaummu.__. ♡♡
#membersonly
#satukepalagilagila
Share 102 1
hadiaismail. 1st day arrvd to #langkawi Island.. panas berdekang..perut dah keronco

1st day arrvd to #langkawi Island.. panas berdekang..perut dah keroncong cari #makan #jalanjalan #sepupusepapat #satukepalagilagila nama pyn #cuticutimalaysia selagi boleh ronda2 satu island.. 😁😁 #hadiatimefaces #mua #graphologist #graphology #numerology ..okeyy..kita bukan 'Mak Dukun' yer yg boleh tilik nasib..TETAPI dari Tulisan Tangan & DOB InsyaAllah Sis boleh huraikan.. #consultation sila DM Sis. Tq.

Share 27 2

I hate planning to do something.. Cause I will end up frustrated if that plan not going smoothly.. This person always going along with my spontaneous planning or crazy idea.. I am lucky to have a best and lovely younger sister in law.. Till she married, she will always be my partner in crime😜😜..or still even after she's married..xoxo😘 #adikiparmacamadiksendiri #satukepalagilagila #jangansuhkimsalamsebabdiatunangorangdah

Share 8 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});