#satukepalagilagila

Posts Share

mohammad_najwan. Happy birthday @adlan_den 😬 18 tahun suda...hahaha...Geng man umik lb

Happy birthday @adlan_den 😬 18 tahun suda...hahaha...Geng man umik lbik nyat😂 #SatuKepalaGilaGila #birthdayboy #dakdakPLKN'18

Share 164 16

sahabat yang baik itu anugerah,yang tak perlu berserban mahupun berpudah,cukuplah yang selalu membimbing kita ke jalan allah. #birthdaygirlsama #berlainanumur #satukepalagilagila #esokbirthdaygirl 9/7/2018 nanti tkar2 hadiah ahhaha

Share 311 2
rel_anaxx. Sinta² ku 😂💕#classmate#satukepalagilagila

Sinta² ku #satukepalagilagila

Share 99 19
miorfariz_. Dia Cakap \"Tak Pandai Cover Ayu\"😗
#maluaperrr #satukepalagilagila

Dia Cakap "Tak Pandai Cover Ayu"😗 #maluaperrr #satukepalagilagila

Share 406 1
shafiqahyusri98. #airdicicangtakakanputus  always love you alls #siblings #sehatisejiwa

#airdicicangtakakanputus always love you alls #siblings #sehatisejiwa yang paling penting #satukepalagilagila 😆😆

Share 55 3

kawan " #satukepalagilagila .

Share 51 0

Family portrait 💕💕 #satukepala #satukepalagilagila

Share 70 0

cheatday mommy gegirl hangout♡♡♡ Hahahhaa nama panjang gitu Having funs dengan bff today Movie time Cheatday time Bowling time Membawang time Hahahahaaa Next dating bilaaaa Lepakingg lagi yurkkkkssss 😘😘😘😘 #bfffromschool #bfffromkpm #satukepalagilagila

Share 12 1
meesssyyyy. Sama2 pipi pou 🤣🤣
#cousinsporting #satukepalagilagila

Sama2 pipi pou 🤣🤣 #cousinsporting #satukepalagilagila

Share 108 0

With them ❤❤💖 tq so much @baiti_kojack ,@amyshaa@ariemadam n kak ija luang masa dgn me sblm nak beranak 😄😄..pas pantang insyallah kt outing lg (tu pn kalau abg nas kasi green light )😊😄..apa2 pn terima kasih sbb amik brt spnjg preggy..😘😘 love korang #sahabatduniaakhirat #susahsenangbersama #satukepalagilagila #takkenalmakataksayang

Share 34 0

Sending @chr.tatti off to KL. See you again next year 😋 can't wait to gila-gila with you again. #newfriendship #newfriend #newbuddy #satukepala #satukepalagilagila

Share 28 3
nrh.syazz_. Cousin satu kepala
.
.
.
@aminnnn.brhan
#satukepala 
#satukepalagilagi

Cousin satu kepala . . . @aminnnn.brhan #satukepala #satukepalagilagila

Share 79 1
budx_pendek. Minggu lps punye cerita hahaha💘💞
#friends 
#satukepalagilagila

Minggu lps punye cerita hahaha💘💞 #friends #satukepalagilagila

Share 23 0
zalina_1001. Untuk capai sesuatu yang kita impikan.... Semangat dan kekuatan sahaba

Untuk capai sesuatu yang kita impikan.... Semangat dan kekuatan sahabat² juga adalah salah satu faktor penting... Keberanian dan keperihatinan mereka menguatkan lagi langkah ini.... Perkenalan yang wujud tanpa berkira²....love u all... Terima kasih sahabat yang memahami dan penyayang dgn erti kata lain... #satukepalagilagila #membersatukepala #tidakberkira

Share 11 3
noor.asyikin_ms. Sahabat : secebis nukilan buatmu ..
Jika suatu saat kau ingin menangis

Sahabat : secebis nukilan buatmu .. Jika suatu saat kau ingin menangis, hubungi aku.. aku berjanji akan membuatmu tersenyum 😘 Jika suatu saat kau ingin bersendirian.. hubungi aku.. aku berjanji akan diam menemanimu 🤐 Jika suatu saat kamu ingin berlari , hubungi aku agar aku bisa menemanimu hingga kamu lelah dan berhenti 😓 Tapi.. jika suatu saat kamu menghubungiku namun tiada jawapan.. datanglah untuk melihatku kerana mungkin aku tiada lagi untuk menemanimu 😪 . #sayangdiaduniaakhirat #andaijarakmenjauhkankitabiarlahdoamendekatkankita #satukepalagilagila #dialahpenemanketikakuliah #bachelorofpublicmanagement #uumstudent #supermomsstory #multitaskingmom ❤️

Share 23 1
noor.asyikin_ms. Bahagia itu tidak semestinya kena ada pasangan... ada sahabat yang san

Bahagia itu tidak semestinya kena ada pasangan... ada sahabat yang sanggup layan gila-gila pun dah cukup buat kita bahagia 🤪👿 . #sahabatkampus #semesterbarubermula #satukepalagilagila #kamihepikamiselpie #kamiwanitahebat💕 #supermomstory #multitaskingmom

Share 26 0
_wanjuu. We are ready for this morning 🤘🍃 #konvokesyen #memboi #satukepalagil

We are ready for this morning 🤘🍃 #konvokesyen #memboi #satukepalagilagila

Share 864 4
norshuhaida_2809. satu team...satu kepala gila2😂😂😂..walaupn baru kenai😊😊😊
assalamu

satu team...satu kepala gila2😂😂😂..walaupn baru kenai😊😊😊 assalamuailaikum...selamat Pagi🌹 #adik2tumpanglalu #gengtempatkeja #satukepala #satukepalagilagila

Share 27 0
noor.asyikin_ms. Alhamdulillah... done ✅ .
Majlis Penutup & Penyampaian Hadiah Sukan SU

Alhamdulillah... done ✅ . Majlis Penutup & Penyampaian Hadiah Sukan SUK Se- Malaysia kali ke VII 2018. . #teamhebatsekretariat #satukepalagilagila #mogaukhuwahterusterjalin #sayangkamusemua #gengminahbawanggoreng #limaharibersamakalian #tetaprindukalian ❤️

Share 25 0
renbows49. nadira's birthday . rakan seperjuangan . have a succesfully in the wor

nadira's birthday . rakan seperjuangan . have a succesfully in the world and the hereafter soon . good luck SPM #birthday🎂 #sweet17 #satukepalagilagila

Share 41 2
amsyaz_. babyred❤️. #lcmania #demakevoz #kronikepalatajam#satukepalagilagila

babyred❤️. #lcmania #demakevoz #satukepalagilagila

Share 123 4
_syqwaa. \"Making memories with you, is my favorite thing to do\".
#bestfriend 
#

"Making memories with you, is my favorite thing to do". #bestfriend #satukepalagilagila #jungkok #v #loveyoubabe

Share 34 0
nazatul__amira. Bergambar dengn abng paling crazy dalm pharmacy ni..... memng layan je

Bergambar dengn abng paling crazy dalm pharmacy ni..... memng layan jerr kerenah student..... thanks abng kimie... #😝😝😝😝😝😝 #satukepalagilagila #😈😈😈😈😈

Share 25 1
farhan_salarudin. Dulu sampai Sekarang mu sentiasa ade ng aku lif🙈
#brotherhood💪#sibli

Dulu sampai Sekarang mu sentiasa ade ng aku lif🙈 #kembartakseiras😂 #rindukaubro

Share 81 0
dek.chemmah. Tag kawan yg sm gila
#videoviralterbaru #sistergoals👭 #satukepalagila
Share 17 2

Kenangan terindah bersama sahabat... #bestie #satukepalagilagila

Share 71 2

Tgh Hari BosBosKur 🤙 ... Happy Laa Enjoy Tadi Malam 🕺💃.. Apa Pun HB @zack_santai .. #jaranggoyang #satukepalagilagila

Share 23 1