#sayanakkurus

Posts Share

rahsia.kurus.tanpa.diet. Wahhh mudahnya nak kurus. Tp tak semua org mampu kan? .
.
Topup dengan

Wahhh mudahnya nak kurus. Tp tak semua org mampu kan? . . Topup dengan dary tea. Haaa kebabom la raya tahun ni.

Share 146 3
eyfasoleh. Disarankan juga try yg ni...selain yg plastik hijau tu...yg pepel ni l

Disarankan juga try yg ni...selain yg plastik hijau tu...yg pepel ni lagi bagus coz g.i nya lagi rendah. . Share n tag kawan-kawan anda. . Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT. . Pendaftaran FEBUARI 2019 telah dibuka.Mulakan misi nak kurus dan sihat sebelum raya sekarang dengan klik link di bio ig @eyfasoleh . . Coach Eyfa O136771609 Follow @eyfasoleh #getfitnowonline. #teamcoacheyfa. . . #cikreenencikngokngek tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #produkkurus #jjcm #sayasukamakan #kelasonline #pengantinmuslim #ctdk #bajuraya2019 #dietnasi #muabellaz #pujaanhatikanda #kevinzahri #cekelathoney #selafazcinta #jikamasihadarindu

Share 1069 44
khalid_mukti. Apa itu berat plateu?
.
Otot kita akan terus membakar kalori(melalui m

Apa itu berat plateu? . Otot kita akan terus membakar kalori(melalui metabolisma).Jadi apabila kita mulai turun berat badan,metabolisma kita mulai menurun. . Menyebabkan kita mulai membakar kalori yang lebih sedikit dari sebelum ini,bila kalori yang dimakan sama dengan kalori yang dibakar.Maka kita akan mencapai berat plateu. . Antara teknik yang boleh dilakukan adalah dengan melakukan latihan bebanan (strength training). . Ia akan bantu bina otot lebih baik.Bila otot bertambah maka metabolisma juga akan bertambah. . Walaupun penurunan berat perlahan,tapi penurunan inci akan berlaku sangat jelas.Ini adalah keranan pembakaran lemak berlaku lebih cepat. . #youcanloseweightfunway . Coach Khalid 0172305309 . #kurussebelumraya #jubahbesar #tudung #bajubesar #rapi #kurus #gemuk #jomkurus #kurusdarirumah #kurussihat #hijab #eatclean #eathealthy #dietseimbang #turun5kgsebulan #sizebesar #cabaranturunberatbadan #sayanakkurus #jomsihat #makansihat #jamu #kurusdaripejabat #tipssihat #kebayaraya #shawl #plussize #tipskurus #tipsdiet #kurusmudahdanselamat

Share 75 2
iconicfit.my. Berapa lama masa nak ambil untuk rasa kenyang hmm? 🤔
. . 
Kita semua

Berapa lama masa nak ambil untuk rasa kenyang hmm? 🤔 . . Kita semua pernah dengar dan percaya bahawa once kita dah start makan,🍴 otak kita akan mengambil masa 20 min utk htr signal yg perut kita dah kenyang. . . Siapa pernah bila dia tertekan 3biji kuih atau dah makan 1 sandwhich masih rasa lapar?? 🙋‍♂️🙋‍♀️So Adakah kepercayaan ini betul atau hanya sekadar peringatan utk kita stop bau-bau makanan.🤨 . . Jawapannya Yes. Bila kita letak makanan dalam mulut, deria rasa kita akan mula detect tekstur makanan, manis ke lembut.. Oh sedap yg teramat. . . Tapi selagi makanan tak masuk dlm perut turun ke usus, ia takkan keluarkan hormon kepuasan. Hormon inilah yang akan htr feedback kat otak utk bagitaw yg kita ni dah rasa kenyang. Semua ni berlalu dlm 20min sahaja. . . Jadi coach sarankan uolz makan slowly. Relax enjoy your meal. Bila kita connect dgn makanan ikut 20min ni, perasaan nak makan lagi tu takde dan selera makan akan lebih terkawal.

Share 129 3
eyfasoleh. Cikgu-cikgu sila  ambil perhatian😉.
.
Turn on notification anda,agar

Cikgu-cikgu sila ambil perhatian😉. . Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada sy. . Share n tag kawan-kawan anda. . Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi FEBUARI 2019..cepat daftar segera klik link di bio ig @eyfasoleh .Mulakan tahun baru 2019 dengan kuruskan badan anda 🔥🔥🔥🔥. . . Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT. . Coach Eyfa O136771609 Follow @eyfasoleh #getfitnowonline. #teamcoacheyfa. . #cikreenencikngokngek tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #produkkurus #jjcm #sayasukamakan #kelasonline #pengantinmuslim #ctdk #cuticutimalaysia #dietnasi #muabellaz #pujaanhatikanda #kevinzahri #cekelathoney #seriburindu #jikamasihadarindu

Share 2094 247
eyfasoleh. Nak jugak...hambekkk ko ...seram wey tgk pic sendiri.. #10yearchalleng

Nak jugak...hambekkk ko ...seram wey tgk pic sendiri.. #10yearchallenge. . Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada sy. . Share n tag kawan-kawan anda. . Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi FEBUARI 2019..cepat daftar segera klik link di bio ig @eyfasoleh .Mulakan tahun baru 2019 dengan kuruskan badan anda 🔥🔥🔥🔥. . . Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT. . Coach Eyfa O136771609 Follow @eyfasoleh #getfitnowonline. #teamcoacheyfa. . #cikreenencikngokngek tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #produkkurus #jjcm #sayasukamakan #kelasonline #pengantinmuslim #ctdk #bajuraya2019 #dietnasi #muabellaz #pujaanhatikanda #kevinzahri #cekelathoney #selafazcinta #jikamasihadarindu

Share 437 5

. Nak tahu tak sebab apa nafsu makan tu degil nya yg amat utk dibendung. . Cer komen skit saya nak tahu..

Share 377 17
eyfasoleh. Baru ku tau yang cili benggala ni ada male dgn female..
.

Male sesuai

Baru ku tau yang cili benggala ni ada male dgn female.. . Male sesuai utk masak, female sesuai utk makan macam tu je dan selalunya orang buat appetiser (kunyah2).. . Sapa dekat sini pun baru tau mcm saya,baik ngaku cepat 😂 . Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada sy. . Share n tag kawan-kawan anda. . Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi FEBUARI 2019..cepat daftar segera klik link di bio ig @eyfasoleh .Mulakan tahun baru 2019 dengan kuruskan badan anda 🔥🔥🔥🔥. . . Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT. . Coach Eyfa O136771609 Follow @eyfasoleh #getfitnowonline. #teamcoacheyfa. . #cikreenencikngokngek tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #produkkurus #jjcm #sayasukamakan #kelasonline #pengantinmuslim #ctdk #cuticutimalaysia #dietnasi #muabellaz #pujaanhatikanda #kevinzahri #cekelathoney #selafazcinta #jikamasihadarindu

Share 916 23
eyfasoleh. Rasa bersalah dah makan memacam td kan...nak pi gym kompom segan la tu

Rasa bersalah dah makan memacam td kan...nak pi gym kompom segan la tu...xpe ...boleh try buat senaman mcm dlm video ni..buat dlm bilik sensorang ...x la malu kalau step berterabur 🤣🤣 . Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada sy. . Share n tag kawan-kawan anda. . Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi FEBUARI 2019..cepat daftar segera klik link di bio ig @eyfasoleh .Mulakan tahun baru 2019 dengan kuruskan badan anda 🔥🔥🔥🔥. . . Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT. . Coach Eyfa O136771609 Follow @eyfasoleh #getfitnowonline. #teamcoacheyfa. . #cikreenencikngokngek tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #produkkurus #jjcm #sayasukamakan #kelasonline #pengantinmuslim #ctdk #cuticutimalaysia #dietnasi #muabellaz #pujaanhatikanda #kevinzahri #cekelathoney #selafazcinta #jikamasihadarindu

Share 369 9
chocofit_malaysia. NAK KURUS SEBELUM RAYA??
NAK AZAM TAHUN 2019 (nak kurus) TERCAPAI??
mi

NAK KURUS SEBELUM RAYA?? NAK AZAM TAHUN 2019 (nak kurus) TERCAPAI?? miza bolah bantu...SENANG JE..tak perlu berlapar..xperlu diet..xperlu bersenam.. hanya amalkan minuman chocolate belgium nie sahaja setiap pagi setiap hari...😋 • • STOKIS CHOCOFIT MALAYSIA HERE (KPS002)🙋🏻 . 🔥HOT PROMO🔥 . 🍫 dengan setiap pembelian 3 kotak CHOCOFIT + 1 kotak LEMONFIT akan dapat PERCUMA👇🏻 . 1 SHAKER EKSLUSIF ‼️ 1 CHOCO CURVE LOTION‼️ ADVANCE GIFT🎁 👇🏼 📚 1 CHOCOFIT NOTEBOOK ❗️ 🗓 1 CHOCOFIT KALENDAR ❗️ (selagi stok masih ada) FREE POSTAGE ‼️ . Jom wassap sy sekarang!! . Tekan jek wassap link di bio ig @chocofit_malaysia @chocofit_malaysia @chocofit_malaysia nie utk FAST RESPOND ‼️ sis tunggu tau 🤗 . 🚘COD SETIAP HARI AREA 👇🏻 . 🚗cheras 🚗ampang 🚗kajang 🚗setapak 🚗sentul 🚗wangsa maju 🚗danau kota 🚗sri rampai 🚗kl town 🚗puchong 🚗rawang 🚗temerloh 🚗maran . 📬postage seluruh malaysia (postage setiap hari) . #chocofitmalaysia #chocofitkualalumpur #chocofitkl #chocofitcheras #lemonfitmalaysia #chocofitampang #chocofitkajang #chocofittemerloh #chocofitmaran #testimonichocofit #feedbackchocofit #chocofit #lemonfit #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus

Share 2 0
coachshereen. Oh, no wonder ramai orang tak dapat berhenti dari makan junk food... S

Oh, no wonder ramai orang tak dapat berhenti dari makan junk food... Sekarang baru saya faham.... . So better to start at all, right? . Siapa yg suka makan junk food sini, NAK coach share tips untuk menjauhkan diri anda dari junk food? Komen "saya" kalau nak. . Tag kawan2 yg suka makan junk food ya. . Siapa nak belajar meal plan, resepi Dan portion makan utk KURUS SIHAT, sila register Di link @coachshereen. Season 42 pada Feb dah buka utk registration. Slot memang terhad. . Jangan tunggu lagi ya, nanti tak sempat, 1st come 1st served ya. . Follow @coachshereen untuk tips diet yang sihat dan berkesan. Dan TURN ON NOTIFICATION for more info ya. • . #coachshereen #drinkwater #bodyfat #detox #weightlosschallenge #weightlosstips #tipsturunberatbadan #tipskuruscepat #tipsmakansehat #tipskurusmudah #ubatkurus #obese #oversize #obatkurus #sayanaksihat #sayanakkurus #onlinefatloss #onlinecoaching #loseitnow #loseweightnowaskmehow #ketodiet #kecilkanpeja #kempiskanperut #visceralfat #jomsihat1malaysia #jomkurus1malaysia #transformation #transformasi #andabolehmengubahnya #youdeserveit

Share 8 0
ekinoriginalgreencoffee_. Makan sampai kenyang dengan syarat portion yang betul 
Ada masalah ber

Makan sampai kenyang dengan syarat portion yang betul Ada masalah berat badan berlebihan?? Ekin bantu turunkan berat badan 2KG 1 minggu.. consultation percuma!! Whatsapp SEGERA !! +601156717197 #beratbadan

Share 6 0
suplement.skincare.ipoh. ESP bantu kawal makan. 
Cemana esp ni boleh bantu kawal makan? .
.

Da

ESP bantu kawal makan. Cemana esp ni boleh bantu kawal makan? . . Dalam setin ESP mengandungi 30kg soya tau. Thats why bila amik 1 shaker ESP dengan dos yang disarankan memang perut kenyanggg. Jangan risau kalo ada kata soya tak elok. Ye soya biasa memang tak elok. Tapi ESP soya non-gmo. Korang google la sendiri apa dia non gmo tu. . . Saya nak cite bab dia bantu kawal makan sebab ianya tinggi protein. Ikut fakta bagi nak kawal selera makan sebaiknya amik PROTEIN tinggi. So the best is protein dari ESP. Takda lemak, takda kolesterol. . . Sebaiknya minum pagi sebagai breakfast badan pun bertenaga. Dan dinner memang kenyang lah!! Takda lah nak makan lebih. . . ESP ni bukan untuk orang kurus. Tapi untuk ampa yang nak jaga pemakanan, yang ada masalah kesihatan, yang sejenis kaki makan macam saya, risau dengan keadaan kesihatan sekarang ni. . . 1 tin tahan 2 bulan. Sesuai untuk semua termasuk hamil dan menyusu. Saya sangat rekemen untuk ampa gantikan minumam manis lain dengan ESP. Lebih sihat. . . #shakleemalaysia #shakleesgperak #mommytobe #shakleeipoh #shakleekulim #sayanakcantik #sayanakkurus #jerawat #instaboomakedemi #reviewforfre #malaysia #malaysian #bazaarpaknil #sayajual #sayajualmurah #Like4likes #putihkorea #pinkishglow #shakleebrunei #promosi #vitaminc #dropship #agentneededmalaysia #milkbooster #setkeputihan #setjerawat #espshaklee #codshakleeipoh #codshakleestation18

Share 7 0
suplement.skincare.ipoh. ESP bantu kawal makan. 
Cemana esp ni boleh bantu kawal makan? .
.

Da

ESP bantu kawal makan. Cemana esp ni boleh bantu kawal makan? . . Dalam setin ESP mengandungi 30kg soya tau. Thats why bila amik 1 shaker ESP dengan dos yang disarankan memang perut kenyanggg. Jangan risau kalo ada kata soya tak elok. Ye soya biasa memang tak elok. Tapi ESP soya non-gmo. Korang google la sendiri apa dia non gmo tu. . . Saya nak cite bab dia bantu kawal makan sebab ianya tinggi protein. Ikut fakta bagi nak kawal selera makan sebaiknya amik PROTEIN tinggi. So the best is protein dari ESP. Takda lemak, takda kolesterol. . . Sebaiknya minum pagi sebagai breakfast badan pun bertenaga. Dan dinner memang kenyang lah!! Takda lah nak makan lebih. . . ESP ni bukan untuk orang kurus. Tapi untuk ampa yang nak jaga pemakanan, yang ada masalah kesihatan, yang sejenis kaki makan macam saya, risau dengan keadaan kesihatan sekarang ni. . . 1 tin tahan 2 bulan. Sesuai untuk semua termasuk hamil dan menyusu. Saya sangat rekemen untuk ampa gantikan minumam manis lain dengan ESP. Lebih sihat. . . . #shakleemalaysia #shakleesgperak #mommytobe #shakleeipoh #shakleekulim #sayanakcantik #sayanakkurus #jerawat #instaboomakedemi #reviewforfre #malaysia #codshakleetaiping #bazaarpaknil #sayajual #sayajualmurah #Like4likes #putihkorea #pinkishglow #shakleebrunei #promosi #vitaminc #dropship #milkbooster #setkeputihan #setjerawat #espshaklee #codshakleeipoh #codshakleestation18

Share 5 0
rahsiakurusviral. Betol apa yg @fazleyyaakob cakap, korang kan kalau nafsu makan mcm bel

Betol apa yg @fazleyyaakob cakap, korang kan kalau nafsu makan mcm bela saka mmg takkan kurus. Thats why sis cadangkan korang minum #tehkurusviral, herba kat dlm boleh bantu korang kawal selera makan 🤗 Nak order? Whatsapp 0145009123 #kuruscepat #kurusdalam2minggu #langsing #cepatkurus #tipskuruscepat #kurusdengancepat #nakkurus #sayanakkurus #kuruscantik #kurusbadan #teatox #teatoxmurah #teatoxmalaysia #tehkurusmurah #tehkurusmalaysia #plussizemalaysia #kuruslangsing #kurussihat #kurusonline #jomkurus #tipskurus #kurusselamat #produkkurus #tehkurus #kurussebelumraya

Share 2 0
info.kurus.murah. Betol apa yg @fazleyyaakob cakap, korang kan kalau nafsu makan mcm bel

Betol apa yg @fazleyyaakob cakap, korang kan kalau nafsu makan mcm bela saka mmg takkan kurus. Thats why sis cadangkan korang minum #tehkurusviral, herba kat dlm boleh bantu korang kawal selera makan 🤗 Nak order? Whatsapp 0145009123 #kuruscepat #kurusdalam2minggu #langsing #cepatkurus #tipskuruscepat #kurusdengancepat #nakkurus #sayanakkurus #kuruscantik #kurusbadan #teatox #teatoxmurah #teatoxmalaysia #tehkurusmurah #tehkurusmalaysia #plussizemalaysia #kuruslangsing #kurussihat #kurusonline #jomkurus #tipskurus #kurusselamat #produkkurus #tehkurus #kurussebelumraya

Share 5 0
rahsiakurusmurah. Betol apa yg @fazleyyaakob cakap, korang kan kalau nafsu makan mcm bel

Betol apa yg @fazleyyaakob cakap, korang kan kalau nafsu makan mcm bela saka mmg takkan kurus. Thats why sis cadangkan korang minum #tehkurusviral, herba kat dlm boleh bantu korang kawal selera makan 🤗 Nak order? Whatsapp 0145009123 #kuruscepat #kurusdalam2minggu #langsing #cepatkurus #tipskuruscepat #kurusdengancepat #nakkurus #sayanakkurus #kuruscantik #kurusbadan #teatox #teatoxmurah #teatoxmalaysia #tehkurusmurah #tehkurusmalaysia #plussizemalaysia #kuruslangsing #kurussihat #kurusonline #jomkurus #tipskurus #kurusselamat #produkkurus #tehkurus #kurussebelumraya

Share 2 1
tips.kurus.detox. Betol apa yg @fazleyyaakob cakap, korang kan kalau nafsu makan mcm bel

Betol apa yg @fazleyyaakob cakap, korang kan kalau nafsu makan mcm bela saka mmg takkan kurus. Thats why sis cadangkan korang minum #tehkurusviral, herba kat dlm boleh bantu korang kawal selera makan 🤗 Nak order? Whatsapp 0145009123 #kuruscepat #kurusdalam2minggu #langsing #cepatkurus #tipskuruscepat #kurusdengancepat #nakkurus #sayanakkurus #kuruscantik #kurusbadan #teatox #teatoxmurah #teatoxmalaysia #tehkurusmurah #tehkurusmalaysia #plussizemalaysia #kuruslangsing #kurussihat #kurusonline #jomkurus #tipskurus #kurusselamat #produkkurus #tehkurus #kurussebelumraya

Share 9 1
siti_sanjana2735. BERITA BAIK....BERITA BAIK...BERITA BAIK...👍👍👍
Berita baik bagi and

BERITA BAIK....BERITA BAIK...BERITA BAIK...👍👍👍 Berita baik bagi anda yg kuat makan tapi takut badan gemuk.. Kami ada SLIMMING BIZZI BODDY RM79.90 untk membantu anda dari makan dengan byk akan jd sedikit kerana Bizzi Boddy akan mengenyangkan anda sepanjang hari.. Berat badan anda akan menampakkan kesan se awal 5 hari shj bila anda mngmalkan mminum Bizzi Boddy sekali setiap pagi.. MAHU ORDER DAN LIHAT TESTIMONI boleh wasap kami.. 60126931164.wasap.my/ #nakkurus #aliffsyukriterlajaklaris #nakdiet #kurus #cepatkurus #produkkurus #kedaikurus #minumandiet #suplementdiet #sayajual #tipsdiet #tipskurus #sehat #sayajual #sayajualonline #sayanakkurus #bizziboddy #bizzybody #bizzibody #gemuk #gemuknakkurus #bilanakkurus #dietmudah #jomkurus #jomkurus1malaysia #agenklang #agenshahalam #aslegacyklang #aslegacyshahalam

Share 7 0
siti_sanjana2735. BERITA BAIK....BERITA BAIK...BERITA BAIK...👍👍👍
Berita baik bagi and

BERITA BAIK....BERITA BAIK...BERITA BAIK...👍👍👍 Berita baik bagi anda yg kuat makan tapi takut badan gemuk.. Kami ada SLIMMING BIZZI BODDY RM79.90 untk membantu anda dari makan dengan byk akan jd sedikit kerana Bizzi Boddy akan mengenyangkan anda sepanjang hari.. Berat badan anda akan menampakkan kesan se awal 5 hari shj bila anda mngmalkan mminum Bizzi Boddy sekali setiap pagi.. MAHU ORDER DAN LIHAT TESTIMONI boleh wasap kami.. 60126931164.wasap.my/ #nakkurus #aliffsyukriterlajaklaris #nakdiet #kurus #cepatkurus #produkkurus #kedaikurus #minumandiet #suplementdiet #sayajual #tipsdiet #tipskurus #sehat #sayajual #sayajualonline #sayanakkurus #bizziboddy #bizzybody #bizzibody #gemuk #gemuknakkurus #bilanakkurus #dietmudah #jomkurus #jomkurus1malaysia #agenklang #agenshahalam #aslegacyklang #aslegacyshahalam

Share 9 0
carboflex_stokis. Ramai yang alami masalah sembelit kan ? Ini bukan masalah kecil tau !

Ramai yang alami masalah sembelit kan ? Ini bukan masalah kecil tau ! Hanya mereka yang selalu alaminya sahaja yang tau betapa azabnya bila susah nak 'Membuang'. . . Apa kata kalau korang cuba ambik 'Deflex'. Minum waktu malam sebelum tidur... Inshaallah pagi esok semuanya akan diflush habis-habisan. Tiada lagi masalah sukar nak 'Membuang'. . . . APA YANG KORANG WAJIB TAHU PASAL DEFLEX. . DEFLEX . ☑ Singkir Toksin/kotoran dalam badan (Detox) . ☑ Membersihkan usus dan menormalkan kembali fungsi usus. . ☑ Melancarkan proses pembuangan najis dan hilangkan masalah sembelit . ☑ Jika diambil bersama-sama Carboflex, Inshaallah lebih cepat proses penurunan berat badan berlaku. . . FREE POSTAGE & FREE GIFT bagi setiap belian. . . Nak cuba DEFLEX ? . KLIK WhatsApp Link di 'Bio Profile' untuk direct whatsapp k.noor. . . . #carboflex #carbolimex #deflex #carbochoc #cleaflex

Share 7 1