(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
the.crown.creations. Kenapa susah2 nak beli dan gubah.. sewa kan senang dan lagi murah 😁 j

Kenapa susah2 nak beli dan gubah.. sewa kan senang dan lagi murah 😁 jom sewa. Dm sis okay🌸 #sewabarangpelaminmurahpuncakalam #sewabarangpelamin #sewabarangpelaminmurah #sewabunga #sewabungapelamin #diypelamin #kerjakahwin

Share 2 0
diy_nde. Kerawang Plywood 6×8kaki
Sewa: RM150
Self pickup : Greenwood, Gombak.

Kerawang Plywood 6×8kaki Sewa: RM150 Self pickup : Greenwood, Gombak. . Whatsapp sahaja: http://www.wasap.my/60176087845/diy_nde . #sewabarangpelamin #sewabarangpelaminmurah #doityourself #pelamindiy #pelamindiygombak #pelamindiykl #pelamindiymurah #pelaminbajet #barangpelaminmurah #pelamindiyselayang

Share 1 0
smpropsrental. Cust datang dari seremban 2 untuk menyewa barang dengan smpropsrental�

Cust datang dari seremban 2 untuk menyewa barang dengan smpropsrental😍😍 . Antara item-item sewaan: 2 pcs stage light:rm60/pc Sepasang kipas pengantin:rm30 Nak booking, click je link whatsapp di profile bio ye. ======================================= CALL KAMI SEGERA UNTUK MENEMPAH . ✓HAZIMI +60163222181 ✓HAZIMI +60163222181 ✓IKIN +60109106123 ✓IKIN +60109106123 ======================================= #pelamindiy #pelaminmurah #weddingmalaysia #smpropsrentalcatalogue #diybarangpelamin #smpropsrental #diywedding #sewabarangdiy #sewabarangpelamin #barangpelamin #diyvintage #propsvintage #sewabarangpengantin #sewabarangmurah #pelaminmurah #karpetshaggy #sewakarpetshaggy #shaggycarpet #kerusisanding #sewakerusisandingdewan #sewakerusikahwin #planner #weddingplanner #malayweddingplanner #buaianberendoidiy #pelaminaqiqah #pelaminakikah #naikbuai #buaianberendoi #buaianberendoidiy #easel #kerusisanding

Share 9 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
hatikehati. Selamat pengantin baru kak Suriani Amran, semoga kekal bahagia hingga

Selamat pengantin baru kak Suriani Amran, semoga kekal bahagia hingga ke jannah . #sewapelamin

Share 161 0
diy.pelamin. Setup di Jempol😍. Alhamdulilah terima kasih dan semoga urusan dipermu

Setup di Jempol😍. Alhamdulilah terima kasih dan semoga urusan dipermudahkan 🌹😘. . . Note : Mini pelamin dibuat kt kawasan beranda rumah, dan customer request untuk tak nak tutup kiri dan kanan. . . Palong 8,Jempol | 9.3.19 . . Rozie : 0193205038 (Nilai) Ummu : 0132570578 (Kedah) . . 💋💋💋💋💋💋💋💋💋 untuk yang mencari pelamin Dewan, Khemah dan mini pelamin, bole terus WS kami ye. 😍. . Note : Yang survey2 tu, Sorry taw slow reply dari hari Khamis hingga Ahad.. kami kene settle kan pelamin untuk mjlis minggu tersebut. tapi jangan risau, kami akn reply jugak WS 😘. jangan serik okaysss. . . No hate, just love✌🏻 . #minipelamin #pelamintunangbanting #pelamintunangseremban #minipelamindengkil #minipelaminseremban #pelamintunangnilai #pelaminnikah #pelaminterbaru #pelaminmurah #pelaminbudget #pelaminbertandang #sewabarangpelamin #bantalnikah #sewabantalnikah #pelaminsalaktinggi #pelaminbangi #pelamintunangsepang #buaianberendoiseremban #buaianberendoinilai #buaianberendoisepang #buaianberendoibangi #pelaminsimple #pelaminkhemah #simpledais #pelaminnilai #pelaminbudgetkulim #pelaminbudgetalorsetar #minipelaminserdang #pelaminserdang #minipelamindengkil

Share 3 0
diy.pelamin. Setup di Jempol😍. Alhamdulilah terima kasih dan semoga urusan dipermu

Setup di Jempol😍. Alhamdulilah terima kasih dan semoga urusan dipermudahkan 🌹😘. . . Note : Mini pelamin dibuat kt kawasan beranda rumah, dan customer request untuk tak nak tutup kiri dan kanan. . . Palong 8,Jempol | 9.3.19 . . Rozie : 0193205038 (Nilai) Ummu : 0132570578 (Kedah) . . 💋💋💋💋💋💋💋💋💋 untuk yang mencari pelamin Dewan, Khemah dan mini pelamin, bole terus WS kami ye. 😍. . Note : Yang survey2 tu, Sorry taw slow reply dari hari Khamis hingga Ahad.. kami kene settle kan pelamin untuk mjlis minggu tersebut. tapi jangan risau, kami akn reply jugak WS 😘. jangan serik okaysss. . . No hate, just love✌🏻 . #minipelamin #pelamintunangbanting #pelamintunangseremban #minipelamindengkil #minipelaminseremban #pelamintunangnilai #pelaminnikah #pelaminterbaru #pelaminmurah #pelaminbudget #pelaminbertandang #sewabarangpelamin #bantalnikah #sewabantalnikah #pelaminsalaktinggi #pelaminbangi #pelamintunangsepang #buaianberendoiseremban #buaianberendoinilai #buaianberendoisepang #buaianberendoibangi #pelaminsimple #pelaminkhemah #simpledais #pelaminnilai #pelaminbudgetkulim #pelaminbudgetalorsetar #minipelaminserdang #pelaminserdang #minipelamindengkil

Share 1 0
diy.pelamin. Setup di Jempol😍. Alhamdulilah terima kasih dan semoga urusan dipermu

Setup di Jempol😍. Alhamdulilah terima kasih dan semoga urusan dipermudahkan 🌹😘. . . Note : Mini pelamin dibuat kt kawasan beranda rumah, dan customer request untuk tak nak tutup kiri dan kanan. . . Palong 8,Jempol | 9.3.19 . . Rozie : 0193205038 (Nilai) Ummu : 0132570578 (Kedah) . . 💋💋💋💋💋💋💋💋💋 untuk yang mencari pelamin Dewan, Khemah dan mini pelamin, bole terus WS kami ye. 😍. . Note : Yang survey2 tu, Sorry taw slow reply dari hari Khamis hingga Ahad.. kami kene settle kan pelamin untuk mjlis minggu tersebut. tapi jangan risau, kami akn reply jugak WS 😘. jangan serik okaysss. . . No hate, just love✌🏻 . #minipelamin #pelamintunangbanting #pelamintunangseremban #minipelamindengkil #minipelaminseremban #pelamintunangnilai #pelaminnikah #pelaminterbaru #pelaminmurah #pelaminbudget #pelaminbertandang #sewabarangpelamin #bantalnikah #sewabantalnikah #pelaminsalaktinggi #pelaminbangi #pelamintunangsepang #buaianberendoiseremban #buaianberendoinilai #buaianberendoisepang #buaianberendoibangi #pelaminsimple #pelaminkhemah #simpledais #pelaminnilai #pelaminbudgetkulim #pelaminbudgetalorsetar #minipelaminserdang #pelaminserdang #minipelamindengkil

Share 0 0
diy.pelamin. Setup di Jempol😍. Alhamdulilah terima kasih dan semoga urusan dipermu

Setup di Jempol😍. Alhamdulilah terima kasih dan semoga urusan dipermudahkan 🌹😘. . . Note : Mini pelamin dibuat kt kawasan beranda rumah, dan customer request untuk tak nak tutup kiri dan kanan. . . Palong 8,Jempol | 9.3.19 . . Rozie : 0193205038 (Nilai) Ummu : 0132570578 (Kedah) . . 💋💋💋💋💋💋💋💋💋 untuk yang mencari pelamin Dewan, Khemah dan mini pelamin, bole terus WS kami ye. 😍. . Note : Yang survey2 tu, Sorry taw slow reply dari hari Khamis hingga Ahad.. kami kene settle kan pelamin untuk mjlis minggu tersebut. tapi jangan risau, kami akn reply jugak WS 😘. jangan serik okaysss. . . No hate, just love✌🏻 . #minipelamin #pelamintunangbanting #pelamintunangseremban #minipelamindengkil #minipelaminseremban #pelamintunangnilai #pelaminnikah #pelaminterbaru #pelaminmurah #pelaminbudget #pelaminbertandang #sewabarangpelamin #bantalnikah #sewabantalnikah #pelaminsalaktinggi #pelaminbangi #pelamintunangsepang #buaianberendoiseremban #buaianberendoinilai #buaianberendoisepang #buaianberendoibangi #pelaminsimple #pelaminkhemah #simpledais #pelaminnilai #pelaminbudgetkulim #pelaminbudgetalorsetar #minipelaminserdang #pelaminserdang #minipelamindengkil

Share 1 0
diy.pelamin. Setup di Jempol😍. Alhamdulilah terima kasih dan semoga urusan dipermu

Setup di Jempol😍. Alhamdulilah terima kasih dan semoga urusan dipermudahkan 🌹😘. . . Note : Mini pelamin dibuat kt kawasan beranda rumah, dan customer request untuk tak nak tutup kiri dan kanan. . . Palong 8,Jempol | 9.3.19 . . Rozie : 0193205038 (Nilai) Ummu : 0132570578 (Kedah) . . 💋💋💋💋💋💋💋💋💋 untuk yang mencari pelamin Dewan, Khemah dan mini pelamin, bole terus WS kami ye. 😍. . Note : Yang survey2 tu, Sorry taw slow reply dari hari Khamis hingga Ahad.. kami kene settle kan pelamin untuk mjlis minggu tersebut. tapi jangan risau, kami akn reply jugak WS 😘. jangan serik okaysss. . . No hate, just love✌🏻 . #minipelamin #pelamintunangbanting #pelamintunangseremban #minipelamindengkil #minipelaminseremban #pelamintunangnilai #pelaminnikah #pelaminterbaru #pelaminmurah #pelaminbudget #pelaminbertandang #sewabarangpelamin #bantalnikah #sewabantalnikah #pelaminsalaktinggi #pelaminbangi #pelamintunangsepang #buaianberendoiseremban #buaianberendoinilai #buaianberendoisepang #buaianberendoibangi #pelaminsimple #pelaminkhemah #simpledais #pelaminnilai #pelaminbudgetkulim #pelaminbudgetalorsetar #minipelaminserdang #pelaminserdang #minipelamindengkil

Share 1 0
diy.pelamin. Setup di Jempol😍. Alhamdulilah terima kasih dan semoga urusan dipermu

Setup di Jempol😍. Alhamdulilah terima kasih dan semoga urusan dipermudahkan 🌹😘. . . Note : Mini pelamin dibuat kt kawasan beranda rumah, dan customer request untuk tak nak tutup kiri dan kanan. . . Palong 8,Jempol | 9.3.19 . . Rozie : 0193205038 (Nilai) Ummu : 0132570578 (Kedah) . . 💋💋💋💋💋💋💋💋💋 untuk yang mencari pelamin Dewan, Khemah dan mini pelamin, bole terus WS kami ye. 😍. . Note : Yang survey2 tu, Sorry taw slow reply dari hari Khamis hingga Ahad.. kami kene settle kan pelamin untuk mjlis minggu tersebut. tapi jangan risau, kami akn reply jugak WS 😘. jangan serik okaysss. . . No hate, just love✌🏻 . #minipelamin #pelamintunangbanting #pelamintunangseremban #minipelamindengkil #minipelaminseremban #pelamintunangnilai #pelaminnikah #pelaminterbaru #pelaminmurah #pelaminbudget #pelaminbertandang #sewabarangpelamin #bantalnikah #sewabantalnikah #pelaminsalaktinggi #pelaminbangi #pelamintunangsepang #buaianberendoiseremban #buaianberendoinilai #buaianberendoisepang #buaianberendoibangi #pelaminsimple #pelaminkhemah #simpledais #pelaminnilai #pelaminbudgetkulim #pelaminbudgetalorsetar #minipelaminserdang #pelaminserdang #minipelamindengkil

Share 1 0
sinoralena. Harga promosi (sementara stock masih ada)

Diamond Applique:
No.1
Blac

Harga promosi (sementara stock masih ada) Diamond Applique: No.1 Black Silver Gold Rm26/pcs Postage sm rm7, ss rm11 1st pay 1st serve. Whatsapp 011-1249 3011 (klik link pada profile) Nak shawl dah siap tampal dengan diamond applique ni? Boleh ke @crownblink.hijab Tengah sale juga ya. #pakejperkahwinan #perkahwinan #kendurikahwin #akadnikah #weddingphotographermalaysia #ideahantaran #pelamindiy #bertunang #berkahwin #bajutunang #bajunikah #bajupengantin #shawlpengantin #shawlnikah #shawlkahwin #tudungkahwin #tudungtunang #tudungnikah #tudungsanding #tudungterkini #ideaperkahwinan #diymajliskahwin #sewabarangpelamin #aksesoribaju #aksesoripengantin #pakejpercutian

Share 1 0

Rezeki Before Magrib ~ customer call tye terus nak sewa kain & carpet Royal Yellow..terimakasih customer and kami sewa barang ye 😘 #lastminitsewa #sewabarangpelamin #ipoh

Share 9 0
arnisa.pelamin.diy. 2 set besi jet set & 1 set kain backdrop. Terima kasih sis nurhidayah

2 set besi jet set & 1 set kain backdrop. Terima kasih sis nurhidayah 🥰 . ✅ 24.03.19 . 🚙 self pick up to Kampung tunku, Petaling Jaya . 📲 019 3222 947 . #sewalampupelamin

Share 10 0
arnisa.pelamin.diy. Terima kasih sis Farah 🥰, last year (2018) pick up utk pelamin DIY tu

Terima kasih sis Farah 🥰, last year (2018) pick up utk pelamin DIY tunang. Kali ni (2019) pick up utk pelamin DIY nikah. 😍 . Semoga majlis pernikahan berjalan lancar.. aamiin ..🤲🏻 . Tak sabar nak tgk hasil pelamin nikah (DIY) dia.. inshaAllah nanti klau sis farah sudi share gambar pelamin nya, sy akan share kat sini ya.. 😊 . ✅ 23.03.19 . 📲 019 3222 947 . #sewalampupelamin

Share 9 0
minipelaminbyhadafamie. Setting mini pelamin untuk minggu ni , alhamdulillah . Customer reques

Setting mini pelamin untuk minggu ni , alhamdulillah . Customer request tropical garden concept. Ramai betul ye suka design ni hehe. . . sebarang pertanyaan tentang Package mini pelamin boleh whatsapp kami. Whatsapp . 014 627 1581. 014 627 1581. 014 627 1581. . www.facebook.com/minipelaminbyhadafamie. www.facebook.com/sewabarangpelaminmurah. . #diy #pelaminsewa #minipelaminklang #minipelaminbudget #decopelamin #murah #sewabarangpelamin #sewahantaran #mua #hantaran #klang #shahalam #selangor #pelaminselangor #pelaminkl #pelaminmurah #pelaminsimple #pelaminminibajet #packagepelamin #minipelaminnikah #minipelamintunang #minipelaminsanding #minipelaminbyhadafamie

Share 24 0
sbbnteam.farah. Cepat serbu kitorang hokay. Bride to be atau wedding planner nila masa

Cepat serbu kitorang hokay. Bride to be atau wedding planner nila masa korang untuk jimat habis. CEPPATT sebelum orang lain grab dulu. . #Repost @somethingborrowedbynawal @get_reposter Ok jumpa anda semua besok! Yang tak RSVP pon boleh je datang tau. Kita start pukul 10 pagi sampai 6 ptg! 😍 . Untuk pertanyaan lanjut boleh DM @ whatsapp 0182281892 . Our HQ Cyberjaya @somethingborrowedbynawal Cawangan Utara @somethingborrowedbynawalutara . #SBBNagent #sewabarangpelamin #diywedding #weddingdecoration #engagement #malaywedding #perkahwinanmalaysia #hantaranmurah #hantarancantik #persandingan #diyhantaran #malaywedding #sewabarangkahwin #weddingrental #sewadulang #sewabarangkahwin

Share 6 0
sbbnteam.farah. TODAY IS THE DAY!!!!
.
#Repost @somethingborrowedbynawal @get_reposter

TODAY IS THE DAY!!!! . #Repost @somethingborrowedbynawal @get_reposter . As-Is item untuk dijual besok, 23 March dekat kedai kita di Cyberjaya! Cuci mata je dulu ok. Tak boleh chop chop! 😆 Besok pukul 10pagi tepat kite bagi korang serbu ok 💃 . Untuk pertanyaan lanjut boleh DM @ whatsapp 0182281892 . Our HQ Cyberjaya @somethingborrowedbynawal Cawangan Utara @somethingborrowedbynawalutara . #SBBNagent #sewabarangpelamin #diywedding #weddingdecoration #engagement #malaywedding #perkahwinanmalaysia #hantaranmurah #hantarancantik #persandingan #diyhantaran #malaywedding #sewabarangkahwin #weddingrental #sewadulang #sewabarangkahwin

Share 6 0

23/3/2019 | Set Mini Pelamin . (tanpa bunga, flower box,carpet bulu) . 1. Kerusi Diamond RM50 2. Jetset stand 10ft x 2 RM80 3. Backdrop putih 10ft x 2 RM80 4. Hiasan : Sangkar Putih x 2 RM5 5. Lampu : Frameless Candle set RM10 6. Set spotlight (2 putih 1 warna) RM40 . 📍Pickup & Return : Setia Alam . 🌃Isnin - Jumaat (weekdays) . 🕰Masa : 8pm-10pm shj . . 📱 013-321 5864 (click di bio) ✉️ simplycreationbylb@gmail.com . Harga dijamin murah 💋 . #berendoi #buaianberendoi #sewaberendoi #babycradle #cradlebaby #berendoibaby #berendoimurah #sewacradle #majlisakikah #majlisaqiqah #pelaminberendoi #buaian #buaianbaby #pelaminmini #minipelamin #pelaminminimurah #pelaminmurah #minipelaminmurah #sewabarangpelamin #sewabarangmurah #setnikah #diypelamin #pelamindiy #pelamindiymurah #diypelaminmurah #sewabantalnikah #sewamejanikah #mejanikah #sewakerusi #sewakerusipelamin

Share 17 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
sinoralena. Harga promosi (sementara stock masih ada)

Diamond Applique:
No.1
Blac

Harga promosi (sementara stock masih ada) Diamond Applique: No.1 Black Silver Gold Rm26/pcs Postage sm rm7, ss rm11 1st pay 1st serve. Whatsapp 011-1249 3011 (klik link pada profile) Nak shawl dah siap tampal dengan diamond applique ni? Boleh ke @crownblink.hijab Tengah sale juga ya. #pakejperkahwinan #perkahwinan #kendurikahwin #akadnikah #weddingphotographermalaysia #ideahantaran #pelamindiy #bertunang #berkahwin #bajutunang #bajunikah #bajupengantin #shawlpengantin #shawlnikah #shawlkahwin #tudungkahwin #tudungtunang #tudungnikah #tudungsanding #tudungterkini #ideaperkahwinan #diymajliskahwin #sewabarangpelamin #aksesoribaju #aksesoripengantin #pakejpercutian

Share 2 0
diypelamindalis. Pelamin Buaian - DIY
.
Nak pelamin jimat dan bajet???
“ANDA SEWA BARAN

Pelamin Buaian - DIY . Nak pelamin jimat dan bajet??? “ANDA SEWA BARANG ANDA HIAS SENDIRI” “ANDA SEWA BARANG ANDA HIAS SENDIRI” ..... ✅ ambil sendri ✅ deco sendiri ✅ hantar sendiri . ❗️CONTOH DECO YANG BERMINAT❗️ Wasap Alis 012-3550657 | 012-3550657 . #diybuaianberendoi #diybuaian #sewabuaian #diypelamin #sewabuaianberendoi #sewabarangpelamin #sewabuaianmurah #alisdecorental #pelaminbajet #diybarangpelamin

Share 1 0
diypelamindalis. Pelamin Buaian - DIY
.
Nak pelamin jimat dan bajet???
“ANDA SEWA BARAN

Pelamin Buaian - DIY . Nak pelamin jimat dan bajet??? “ANDA SEWA BARANG ANDA HIAS SENDIRI” “ANDA SEWA BARANG ANDA HIAS SENDIRI” ..... ✅ ambil sendri ✅ deco sendiri ✅ hantar sendiri . ❗️CONTOH DECO YANG BERMINAT❗️ Wasap Alis 012-3550657 | 012-3550657 . #diybuaianberendoi #diybuaian #sewabuaian #diypelamin #sewabuaianberendoi #sewabarangpelamin #sewabuaianmurah #alisdecorental #pelaminbajet #diybarangpelamin

Share 6 0
diypelamindalis. Pelamin Bertunang - DIY
.
Nak pelamin jimat dan bajet???
“ANDA SEWA BA

Pelamin Bertunang - DIY . Nak pelamin jimat dan bajet??? “ANDA SEWA BARANG ANDA HIAS SENDIRI” “ANDA SEWA BARANG ANDA HIAS SENDIRI” ..... ✅ ambil sendri ✅ deco sendiri ✅ hantar sendiri . ❗️CONTOH DECO YANG BERMINAT❗️ Wasap Alis 012-3550657 | 012-3550657 . #diybuaianberendoi #diybuaian #sewabuaian #diypelamin #sewabuaianberendoi #sewabarangpelamin #sewabuaianmurah #alisdecorental #pelaminbajet #diybarangpelamin

Share 4 0
diypelamindalis. Pelamin Buaian - DIY
.
Nak pelamin jimat dan bajet???
“ANDA SEWA BARAN

Pelamin Buaian - DIY . Nak pelamin jimat dan bajet??? “ANDA SEWA BARANG ANDA HIAS SENDIRI” “ANDA SEWA BARANG ANDA HIAS SENDIRI” ..... ✅ ambil sendri ✅ deco sendiri ✅ hantar sendiri . ❗️CONTOH DECO YANG BERMINAT❗️ Wasap Alis 012-3550657 | 012-3550657 . #diybuaianberendoi #diybuaian #sewabuaian #diypelamin #sewabuaianberendoi #sewabarangpelamin #sewabuaianmurah #alisdecorental #pelaminbajet #diybarangpelamin

Share 1 0
diypelamindalis. Pelamin Buaian - DIY
.
Nak pelamin jimat dan bajet???
“ANDA SEWA BARAN

Pelamin Buaian - DIY . Nak pelamin jimat dan bajet??? “ANDA SEWA BARANG ANDA HIAS SENDIRI” “ANDA SEWA BARANG ANDA HIAS SENDIRI” ..... ✅ ambil sendri ✅ deco sendiri ✅ hantar sendiri . ❗️CONTOH DECO YANG BERMINAT❗️ Wasap Alis 012-3550657 | 012-3550657 . #diybuaianberendoi #diybuaian #sewabuaian #diypelamin #sewabuaianberendoi #sewabarangpelamin #sewabuaianmurah #alisdecorental #pelaminbajet #diybarangpelamin

Share 2 0
diypelamindalis. Pelamin Buaian - DIY
.
Nak pelamin jimat dan bajet???
“ANDA SEWA BARAN

Pelamin Buaian - DIY . Nak pelamin jimat dan bajet??? “ANDA SEWA BARANG ANDA HIAS SENDIRI” “ANDA SEWA BARANG ANDA HIAS SENDIRI” ..... ✅ ambil sendri ✅ deco sendiri ✅ hantar sendiri . ❗️CONTOH DECO YANG BERMINAT❗️ Wasap Alis 012-3550657 | 012-3550657 . #diybuaianberendoi #diybuaian #sewabuaian #diypelamin #sewabuaianberendoi #sewabarangpelamin #sewabuaianmurah #alisdecorental #pelaminbajet #diybarangpelamin

Share 2 0
diypelamindalis. Pelamin Buaian - DIY
.
Nak pelamin jimat dan bajet???
“ANDA SEWA BARAN

Pelamin Buaian - DIY . Nak pelamin jimat dan bajet??? “ANDA SEWA BARANG ANDA HIAS SENDIRI” “ANDA SEWA BARANG ANDA HIAS SENDIRI” ..... ✅ ambil sendri ✅ deco sendiri ✅ hantar sendiri . ❗️CONTOH DECO YANG BERMINAT❗️ Wasap Alis 012-3550657 | 012-3550657 . #diybuaianberendoi #diybuaian #sewabuaian #diypelamin #sewabuaianberendoi #sewabarangpelamin #sewabuaianmurah #alisdecorental #pelaminbajet #diybarangpelamin

Share 1 0
diypelamindalis. Pelamin Buaian - DIY
.
Nak pelamin jimat dan bajet???
“ANDA SEWA BARAN

Pelamin Buaian - DIY . Nak pelamin jimat dan bajet??? “ANDA SEWA BARANG ANDA HIAS SENDIRI” “ANDA SEWA BARANG ANDA HIAS SENDIRI” ..... ✅ ambil sendri ✅ deco sendiri ✅ hantar sendiri . ❗️CONTOH DECO YANG BERMINAT❗️ Wasap Alis 012-3550657 | 012-3550657 . #diybuaianberendoi #diybuaian #sewabuaian #diypelamin #sewabuaianberendoi #sewabarangpelamin #sewabuaianmurah #alisdecorental #pelaminbajet #diybarangpelamin

Share 2 0
diypelamindalis. Pelamin Buaian - DIY
.
Nak pelamin jimat dan bajet???
“ANDA SEWA BARAN

Pelamin Buaian - DIY . Nak pelamin jimat dan bajet??? “ANDA SEWA BARANG ANDA HIAS SENDIRI” “ANDA SEWA BARANG ANDA HIAS SENDIRI” ..... ✅ ambil sendri ✅ deco sendiri ✅ hantar sendiri . ❗️CONTOH DECO YANG BERMINAT❗️ Wasap Alis 012-3550657 | 012-3550657 . #diybuaianberendoi #diybuaian #sewabuaian #diypelamin #sewabuaianberendoi #sewabarangpelamin #sewabuaianmurah #alisdecorental #pelaminbajet #diybarangpelamin

Share 1 0
sbbnteam.sakinah. Hebat ke tak hebat?
Kalau macam ni anda pun boleh buat bukan?? 😄😄😄

Hebat ke tak hebat? Kalau macam ni anda pun boleh buat bukan?? 😄😄😄 DIY everyone can do it #Repost @somethingborrowedbynawal • • • • • • DIY DECOR MEJA BERADAB EXCLUSIVE DENGAN BAJET KURANG RM300!! . . Kali ni Nawal nak share dengan korang macam mana nak buat buat sendiri hiasan meja beradap tanpa menggunakan apa apa alatan pon! Tak ada gunting, tak ada dawai...taraaaa boleh siap dah tak sampai 15min pon 😄😄 korang cuma perlukan the right barang untuk jadikan meja tu nampak MEWAH & EXCLUSIVE! Siapa kata susah nak DIY? 😉❤️ . . Ps: ada list barang2 yg nawal gunakan dekat last video 😉 . Dapatkan pembelian VOUCHER & DISCOUNT anda untuk OPEN DAY SBBN pada hari Sabtu ini di @sbbnteam.sakinah @sbbnteam.sakinah @sbbnteam.sakinah untuk semua item sewa di Something Borrowed by Nawal(SBBN) sekarang!! 🤩🤩🤩 . #mejaberadab #mejaberadap #diypelamin #kahwin #nikah #tunang #sewabarangpelaminmurah #sewadulang #diytutorial #sewabarangpelamin #sewabarangkahwin #sewabarangpelaminmurah #sewabarangdekor #sewabarangpengantin #somethingborrowedbynawal

Share 6 0
pinjamjee. PINJAM JEE
Background (Jackstand)
Jack Set 20’x20’ (1 units) 
Price Re

PINJAM JEE Background (Jackstand) Jack Set 20’x20’ (1 units) Price Rent: RM 120 ....... Kain Background Color: Cream Price Rent: RM 3/pc #sewabarangpelamin #diypelaminbangi #pelaminbangi #rentalhantaran #rentalpelamin #pelaminmurah #diypelamin #sewahantaranbangi #sewabarangpelaminbangi #pelaminbajet

Share 2 0
sbbnteam.farah. #Repost @somethingborrowedbynawal @get_reposter 
3 MORE DAYS! 😍
.
.
O

#Repost @somethingborrowedbynawal @get_reposter 3 MORE DAYS! 😍 . . OPEN DAY SOMETHING BORROWED BY NAWAL | 23 MARCH 2019 | 10am-6pm . • Light Refreshment disediakan 🍽🍝🎂🍰🧁 • Promotion rental “Get More & Save More” 💰💰 • Jualan barang barang New & As Is Items (Starting from RM1 😱) . • Preloved BRANDED TOYS(Little tikes, Fisher Price, etc) 🚗🧸 • Preloved Duck Scarves, Branded Clothes (Ralph Lauren, dorothy perkins, Zara, Mango, uniqlo, MimpiKita) 👚👗👢 • FREE FLOW Pop Corn & Cotton Candy🍿 • Jualan Dessert & Cookies 🍪🥧 . RSVP SEKARANG! Slot 50 Terawal yg rsvp dah penuh. So kite bukak slot kedua untuk 51-100 orang yang rsvp, ada special promo juga menanti anda 😉 . . Macam mana nak register? . boleh DM @ whatsapp 0182281892 . Our HQ Cyberjaya @somethingborrowedbynawal Cawangan Utara @somethingborrowedbynawalutara . #SBBNagent #sewabarangpelamin #diywedding #weddingdecoration #engagement #malaywedding #perkahwinanmalaysia #hantaranmurah #hantarancantik #persandingan #diyhantaran #malaywedding #sewabarangkahwin #weddingrental #sewadulang #sewabarangkahwin

Share 4 0

💐Customade Hand Bouquet 💐 by @carlolasignature . Selamat PengantinBaru♥️♥️ . Lets PM / DM US to custom your own bouquet only on your special day... 🎊💐🎊💐🎊 . Quality + neat + tidy + beautiful packaging + affordable price and totally follow your taste💐 . BOOKING SLOT FOR April 2019 ONWARDS IS ON NOW!!! . Do COMMENT / PM /DM for more details: . http://www.wasap.my/60133085025 http://www.wasap.my/60193966023 . #CreateYourOwnIdea #YouThinkWeGive #AsSimpleAsNice #CarlolaSignature #HandBouquet #freshflowers #sewahantaranbajet #GubahanHantaran #hantaranrustic #Selangor #KL #Rawang #BandarTasikPuteri #EngangementDay #ReceptionDay #SolemnizationDay #WeddingDay #BirthdayParty #Aqiqah #PhotoBooth #CandyBuffet #CukurJambul #pelaminberendoi #Backdrop #bridal #sewabarangpelamin #sewabarangpelamin #pelaminbulat #minipelaminnikah #pelamintunangmurah

Share 18 1
sewabarangpelaminmini. HYE SEMUA ! Crown butterfly viral dah ready stok utk korang sewa ! 🤩

HYE SEMUA ! Crown butterfly viral dah ready stok utk korang sewa ! 🤩 - HARGA SEWA : RM30 DEPOSIT : RM25 ( REFUNDABLE JIKA BARANG DALAM KEADAAN BAIK ) WARNA : ROSE GOLD - #sewabarangpelamin #sewacrown #sewatiara #crownmurah #sewaveil #sewaveilpanjang #sewaveilnikah #

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});