(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
dollyvshape4. BARU PAKAI SEKOTAK MUKA DAH MAKIN RUNCING❗

MASALAH PIPI TEMBAM❓❓❓
MAS

BARU PAKAI SEKOTAK MUKA DAH MAKIN RUNCING❗ MASALAH PIPI TEMBAM❓❓❓ MASALAH DAGU BERLAPIS❓❓❓ . Meh fatin syorkan pakai DOLLY V SHAPE ni. Bukan pil atau losyen tapi sejenjs bengkung muka! Best sangat pakai. Tak menyakitkan. Sedar je muka dah makin runcing uolls. SEAWAL 5 HARI DAH NAMPAK KESAN😱 JOM BERDAGU RUNCING DI PAGI RAYA🎶🎶 meh whatssap mek laju laju +60148127683 . . . #handphonemurah #bengkungmuka #bengkungslim #pakarperuncingdagu #losyenkurus #kuruspantas #kurustanpadiet #nakkurus #kempisperut #kurusselepasbersalin #kurustanpaberlapar #dietseimbang #dollyv #jamukurus #jusjamu #awekcantik #noradanish #testimonikurus #bajukurung #bajumurah #bajuanak #produkkurusmurah #bazaarpaknil #muabellaz #onlinebazaar #produkmalaysia #sihatdancantik #produkkesihatan

Share 10 2
lina_hazniena. APA ITU BODILITE?

Adalah Satu Suppliment bantu anda untuk kurus tanpa

APA ITU BODILITE? Adalah Satu Suppliment bantu anda untuk kurus tanpa perlu bersenam dan ianya mampu memberi kekenyangan dan secara Intensif bantu bakar lemak Secara senyap. . . #bodilite #produkkurus #produkviral #kurustanpabersenam #kurustanpaberlapar #sihatdancantik #dropshipdiperlukan

Share 1 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
lina_hazniena. Alhamdulillah. Terima Kasih Abam terima hadiah daripada kami untuk pro

Alhamdulillah. Terima Kasih Abam terima hadiah daripada kami untuk produk kurus Viral BodiLite. Sangat Apreacite Dan Abam sangat sempoi. Sahabat FB Doakan Abam guna produk Cekgu tu ye. Aamin . . HAI SAYA KAK LINA AGENT BODILITE (HBB0061) NAK KURUS TANPA BERSENAM?? TANPA ULANG ALIK KE TOILET?? JOM KITA BERBODILITE. Dengan setiap pembelian Akan dpt ⤵️⤵️⤵️ *DISKAUN YG WOWW *FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA *COD PERLIS SAHAJA *FREE COACHING SEMINGGU *FREEGIFT Tunggu apa lagi..jom bakar lemak sekarang. klik link ini 🙂 http://www.wasap.my/60104020663/nakbodilite . . #bodilite #kurustanpabersenam #kurustanpaberlapar #produkviral #produkkurus #sihatdancantik #artist #dropshipdiperlukan #freepostage

Share 9 0
coachsyaa_diet. BANYAKKAN MAKAN SAYUR-SAYURAN
.
Sayuran adalah karbo kompleks atau kar

BANYAKKAN MAKAN SAYUR-SAYURAN . Sayuran adalah karbo kompleks atau karbo berserat, rendah kalori, tinggi serat & zat khasiat . Buat kenyang lama & ada banyak nutrisi zat khasiat bagus utk kesihatan kita . Cara masak terbaik: rebus, stim atau grill. Kalau goreng tumis tu lain da jadi ?? . Pendaftaran intake raya untuk🔥bakar lemak makanan raya dan open house🔥 telah dibuka sekarang!!! Intake raya akan bermula pada 14 JUN 2019💥💥 . . Coach Syaid +60197105171 http://hubungicoachsyaid.wasap.my/ 👉🏻 klik link di bio coach untuk details program . #teamnickhinhussien #teamckrosliza #csyaid #youcanloseweightfromhome #loseweightfast #weightlose #eatclean #cheatday #makanansedap #maluapabossku #fitnessmotivation #malaysia #makanan #dontgiveup #sihatdancantik #bilalagi #pujaanhatikanda #lelakikirimantuhan #perempuankini #penyakitdalam #kolestroljahat #herbaliferesults #herbalifenutrition #programherbalife #herbalifetea #malaysianfood #malaysia #malaysiakini #nomoresugar #changeit

Share 9 1
syaa.diet. BANYAKKAN MAKAN SAYUR-SAYURAN
.
Sayuran adalah karbo kompleks atau kar

BANYAKKAN MAKAN SAYUR-SAYURAN . Sayuran adalah karbo kompleks atau karbo berserat, rendah kalori, tinggi serat & zat khasiat . Buat kenyang lama & ada banyak nutrisi zat khasiat bagus utk kesihatan kita . Cara masak terbaik: rebus, stim atau grill. Kalau goreng tumis tu lain da jadi ?? . Pendaftaran intake raya untuk🔥bakar lemak makanan raya dan open house🔥 telah dibuka sekarang!!! Intake raya akan bermula pada 14 JUN 2019💥💥 . . Coach Syaid +60197105171 http://hubungicoachsyaid.wasap.my/ 👉🏻 klik link di bio coach untuk details program . #teamnickhinhussien #teamckrosliza #csyaid #youcanloseweightfromhome #loseweightfast #weightlose #eatclean #cheatday #makanansedap #maluapabossku #fitnessmotivation #malaysia #makanan #dontgiveup #sihatdancantik #bilalagi #pujaanhatikanda #lelakikirimantuhan #perempuankini #penyakitdalam #kolestroljahat #herbaliferesults #herbalifenutrition #programherbalife #herbalifetea #malaysianfood #malaysia #malaysiakini #nomoresugar #changeit

Share 9 1

Wajib tau bersahur dengan KRASA Susu Kambing ni.. Yang kat gambar ni perisa chocolate dalam travel pack.. senang nak bawak ke mana- mana 😋 . . Selain tidak berbau, rasa chocolate yang sedap sangat mudah nak amalkan.. sangat membantu untuk kesihatan kulit, kesihatan dalaman serta memberi tenaga tambahan sepanjang Ramadan ni 🍭 . . Whatsapp .Wa 012 6898487 - #noradanish #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #teamdssahibest #kulitcantikgebu #masalahperiod #masalahparut #makanansunnah #sahibooster #makananterbaik #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #masalahkulit #uiagombak #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #sahisoap #sahibirdsnestsoap #barsoap #facialsoap #sabunsarangburung #sahisoap #sahi #sahisarangburung #sahibooster #teamdssahibest

Share 5 0
proslim_hq. Assalamualaikum & Selamat malam uolls! 😘😘😘
.
Berfikirlah sebelum be

Assalamualaikum & Selamat malam uolls! 😘😘😘 . Berfikirlah sebelum berkata. Berfikirlah sebelum bertindak. Sebab dengan begitu, uolls akan mengurangu kesalahan apapun masalah yang mungkin terjadi . KLIK SEKARANG UTK ORDER !! ⬇ http://ProslimAdvancePlusHQ.wasap.my ATAU Boleh tekan link di BIO instagram kami sekarang ! . . #proslim #proslimadvancedplus #proslimteam #proslimanniversarry #proslimfatburnerextreme #proslikpinkbooster #proslimroyalshapeshower #promotion #promoraya #ubatkurus #luluskkm #selamatdanberkesan #bazaarpaknil #jamu #sihatdancantik #sis #bro #cantik #clearencesale #jangannakmengata #kudapkudapteruskurus #hargamurmur #murah #mudah #nakkurus #kuruscepat #nakuruskanbadan #kuruscantik #tipskurus #quotes

Share 4 2
kayrabeauty.nissa. Muka glowing bila pakai foundation kayra ?? Woww. Boleh percaya ka ni?

Muka glowing bila pakai foundation kayra ?? Woww. Boleh percaya ka ni?? Haa kalau nak tau betul ka tak apa kata mai cuba. Kalau tak cuba taktau kann. Mai mai. Lani ada promosi satu foundation rm40 free postage. Harga asal rm49 tak termasuk postage tau. Haa dah jimat banyak dah tang tu. Kalau hampa amik 2 foundation. Harga akan jatuh rm80 dan yang paling best dapat free gift special dari kayra beauty and health tauuu 😍 #kayranizer #teamkakmigha #foundationomegapertama #foundationomega369 #kayrafoundation #kayralightfoundation #kayramediumfoundation #omega369 #healthandbeauty #sihatdancantik #kayrahealthandbeauty

Share 3 0
annette_kualaterengganu. TURUN 3KG, NAK REPEAT ORDER LAGI 😍😍
.
.
Siapa yang susah sangat nak

TURUN 3KG, NAK REPEAT ORDER LAGI 😍😍 . . Siapa yang susah sangat nak control makan tu, meh follow rapat-rapat. Minum 1 sachet kopi ABC ni confirm rasa kenyang. Tak payah susah-susah nak tahan lapar bagai😌 . . Nak cuba dulu? Grab pack trial RM35. Nak konsisten, nak nampak kesan cepat? Grab 2 botol terus. Ada diskaun menanti 😘😘 . . Tekan link kat bio sekarang utk order. . . Nak tengok lagi testimoni? Tekan #coffeeannettefeedback

Share 17 2
kayrabeauty.nissa. Foundation kayra FULL COVERAGE?? 😱😱 Woww. Boleh percaya ka ni?? Haa

Foundation kayra FULL COVERAGE?? 😱😱 Woww. Boleh percaya ka ni?? Haa kalau nak tau betul ka tak apa kata mai cuba. Kalau tak cuba taktau kann. Mai mai. Lani ada promosi satu foundation rm40 free postage. Harga asal rm49 tak termasuk postage tau. Haa dah jimat banyak dah tang tu. Kalau hampa amik 2 foundation. Harga akan jatuh rm80 dan yang paling best dapat free gift special dari kayra beauty and health tauuu 😍 #kayranizer #teamkakmigha #foundationomegapertama #foundationomega369 #kayrafoundation #kayralightfoundation #kayramediumfoundation #omega369 #healthandbeauty #sihatdancantik #kayrahealthandbeauty

Share 1 0
kayrabeauty.nissa. Muka glowing bila pakai foundation kayra ?? Woww. Boleh percaya ka ni?

Muka glowing bila pakai foundation kayra ?? Woww. Boleh percaya ka ni?? Haa kalau nak tau betul ka tak apa kata mai cuba. Kalau tak cuba taktau kann. Mai mai. Lani ada promosi satu foundation rm40 free postage. Harga asal rm49 tak termasuk postage tau. Haa dah jimat banyak dah tang tu. Kalau hampa amik 2 foundation. Harga akan jatuh rm80 dan yang paling best dapat free gift special dari kayra beauty and health tauuu 😍 #kayranizer #teamkakmigha #foundationomegapertama #foundationomega369 #kayrafoundation #kayralightfoundation #kayramediumfoundation #omega369 #healthandbeauty #sihatdancantik #kayrahealthandbeauty

Share 2 0
kayrabeauty.nissa. Muka glowing bila pakai foundation kayra ?? Woww. Boleh percaya ka ni?

Muka glowing bila pakai foundation kayra ?? Woww. Boleh percaya ka ni?? Haa kalau nak tau betul ka tak apa kata mai cuba. Kalau tak cuba taktau kann. Mai mai. Lani ada promosi satu foundation rm40 free postage. Harga asal rm49 tak termasuk postage tau. Haa dah jimat banyak dah tang tu. Kalau hampa amik 2 foundation. Harga akan jatuh rm80 dan yang paling best dapat free gift special dari kayra beauty and health tauuu 😍 #kayranizer #teamkakmigha #foundationomegapertama #foundationomega369 #kayrafoundation #kayralightfoundation #kayramediumfoundation #omega369 #healthandbeauty #sihatdancantik #kayrahealthandbeauty

Share 2 0
kayrabeauty.nissa. SALE BOOM RAYA

1. ALL KAYRA PRODUCTS PURCHASE - FREE POSTAGE + FREE G

SALE BOOM RAYA 1. ALL KAYRA PRODUCTS PURCHASE - FREE POSTAGE + FREE GIFT 2. COMBO PURCHASE - FREE KAYRA'S POCKET MIRROR 3. KGLOW RM40 4. UMMI SECRET RM40 5. FOUNDATION RM40 COMBO SALE 1. 1 Foundation + 1 Lipmatte RM70 2. Dinar + Dirham RM50 3. 1 Foundation + Eggcellent Sponge RM60 4. Eggcellent Sponge + Dinar + Dirham RM70 #kayranizer #teamkakmigha #foundationomegapertama #foundationomega369 #kayrafoundation #kayralightfoundation #kayramediumfoundation #omega369 #healthandbeauty #sihatdancantik #kayrahealthandbeauty

Share 1 0
binajenamasendiri.pijm. Dapatkan produk Aloeshafy dengan harga promosi serta hadiah edisi terh

Dapatkan produk Aloeshafy dengan harga promosi serta hadiah edisi terhad secara percuma. Jangan lepaskan peluang . Terus order di www.aloeshafy.com atau dari pengedar berdekatan anda ;) . Untuk maklumat lanjut mengenai produk, promosi atau pengedar berdekatan anda, klik link di bio atau whatsapp ke 0196362640 . Untuk sertai kami sebagai #AloeshafyTrustedAgent, boleh whatsapp 0196362640 atau klik link whatsapp 👇 . Http://AloeshafyTrustedAgent.wasap.my . Aloeshafy terdiri dari produk kesihatan dan penjagaan diri berasaskan tanaman Aloe Vera Organik seperti: . 1. Aloeshafy Jus Aloe Vera 2. Aloeshafy Set Kecantikan 3. Aloeshafy Gel Badan . P/s: Jangan lupa Follow, Like dan Share kami ya. Terima kasih 😄 . #AloeshafyMalaysia #AloeshafyTrustedAgent #AloeVera #HealthTips #BeautyTips #JiwaAloeshafy #AloeshafySoul #AloeVera #AloeVeraJuice #AloeVeraGel #AloeVeraSkincare #OrganicFarming #Vegan #ISO2200 #HACCP #GMP #Halal #NaturalSkinCare #NoParaben #NoMineralOil #BeautyTips #TrustedBrand #Crueltyfree #HealthAndBeauty #SihatDanCantik #StayFit #StayHealthy #AgentWanted

Share 5 2
srikandi_wellness. ok guys & gals! sis & bros! mums & dads!
quick contoh portion sihat un

ok guys & gals! sis & bros! mums & dads! quick contoh portion sihat untuk sahur & berbuka, ✋protein (ayam/ikan/telur/gabungan), 🌈 sayur (saya selalu pesan kt coachee 3 warna atau 3 jenis), & nasi sepenumbokk! 👊 yeaaa nasi tetap boleh ada, elok je kalau ada, cuma just BALANCE carbo nasi dgn carbo sayur, serat dalam sayur tu yg make the energy last longer, plus ada lagi banyak vitamin dari nasi so double win 😋 . swipe to see my favourite submissions oleh coachees! (sorok kt blakang la, satgi ada yg tengok siang2 nnti semoga teguh iman yea hehe) . semoga dapat banyak ilham sahur & buka sihat untuk Minggu Akhir of Ramadhan! 💪😭 semoga yg terbaik inshaAllah ameen! 💛💛

Share 55 1
zahrat_al_amira. 💖بِسۡـــــــــمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡـمَـٰنِ ٱلرَّحِـــــــيمِ💖
السَّلاَمُ

💖بِسۡـــــــــمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡـمَـٰنِ ٱلرَّحِـــــــيمِ💖 السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه Produk Jenama 🌸🌸🌸ZAHRAT AL AMIRA🌸🌸🌸: 1. Perfume Syifa Ajaib 2. Syampo Mandian Bidara Zahrat 3. Minyak Urut Zahrat 💯Mempunyai 101 rahsia keajaiban Untuk dapatkan hasil yg terbaik semua barangan ini telah dicampurkan dgn: ✅Bunga Melor & Daun Bidara ✅Didoakan ✅Dizikirkan ✅Dibacakan surah2 terpilih ✅Disolat hajat kn ( DILAKUKAN SECARA BERULANG KALI ) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ✅DENGAN IZIN ALLAH PRODUK ZAHRAT AL AMIRA ini BOLEH merawat sakit2 yg tidak diketahui punca seperti: ✅Ganguan2 mistik. ✅Hesteria ✅Jodoh ✅Selalu mimpi2 pelik ✅Susah tidur ✅Sihir ✅Saka ✅Pukau ✅Santau ✅Baby kerap menangis ✅Angin dlm badan ✅Sering bergaduh ✅Resah gelisah xtahu punca ✅Masalah rumah tangga ✅Panas Baran ✅Aura seri wajah ✅Awet Muda ✅Keyakinan diri ✅Sentiasa Letih, malas dan lesu ✅Kasih syg suami istri ✅Sakit2 sendi tak tahu punca ✅DAN bermacam2 khasiat inshaaAllah sama2 kita doakan """""PANTANG LARANG""""" ❌TAK BOLEH DILANGKAH / ❌ TERLANGKAH DAN kena yakin yg kesembuhan hanya dr Allah, kita hanya berikhtiar dgn Ayat2 Allah dan inshaaAllah anda akan dpt rasa kesannya sebaik saja memakainya.. Setakat ini kami baru saja hasilkan 12 jenis bau Perfume: 🌸Chempaka 🌸Kasturi Kijang 🌸Kasturi Tea 🌸Vanilla Blossom 🌸Bulgari 🌸Gucci Rush 🌸Lady Million 🌸Raudah 🌸Apple Blossom 🌸Issey Miyake 🌸Miracle 🌸Dunhill Blue 🌸Strawberry Sekian Terima Kasih Wassalam. #sayajualperfume #minyakwangioriginal #bidara #bidarasyifa #bidaraskincare #bidarashowergel #daunbidara #malaysian #sihatdancantik

Share 7 2
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
fast.tinggi2.my. Apa beza UBAT & SUPPLEMENT ? Haa. Mesti la ada beza 😱
.
Ubat ni selal

Apa beza UBAT & SUPPLEMENT ? Haa. Mesti la ada beza 😱 . Ubat ni selalu kita guna utk hilangkan sakit. Bila dah sakit, mula la nak pergi hosp, klinik nak cari ubat. Bila ubat habis, haa. Dah penyakit tu datang balik. . Tiens BUKANnya ubat ye. Tiens menawarkan makanan kesihatan berasaskan herba. Selalu org sebut supplement. . Lebih baik mencegah daripada merawat kan? Haa. Itu la konsep kesihatan yg Tiens amalkan. . Whatsapp : +6011 5138 7971 - #sayajual #supplement #bazarpaknil #sihatdancantik #peninggibadan #heightup #visitmyigshop #visitmyigmalaysia #fitmalaysia #shawlinstant #bawalchiffon

Share 12 2
sahisarangburung_lyna. #Repost @sahisarangburung_lyna
• • • • • •
Assalamualaikum 😊🌼🌼 Ada

#Repost @sahisarangburung_lyna • • • • • • Assalamualaikum 😊🌼🌼 Ada yang tanya kenapa SAHI dan KRASA takde kolagen? Kolagen tambahan sebenarnya tidak elok untuk penghidap cyst atau fibroid.. ianya akan merancang lagi pembesaran cyst tu 😩😩 . . Jadi dalam SAHI dan KRASA kita menggantikan dengan RICE BRAN sebagai agen penghasilan kolagen secara semula jadi dari badan kita.. serta khasiat SARANG BURUNG tu sendiri lebih baik berbanding kolagen tambahan 😍😍 . 💎 Produk SAHI untuk lelaki & perempuan 💎 Mendapat kelulusan KKM 💎 SAHI sarang burung tablet khusus untuk penjagaan kulit . 📱Whatsapp 017 2032487 😍 . #sahisarangburung #krasasusukambing #sahisoap #teamsahi #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #produkviral #produkmalaysia #sahihq #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #sahisoap #sahibirdsnestsoap #barsoap #sabunsarangburung

Share 8 0
coach_nuratiqahjaafar. Lagi besar badan ..
Lagi banyak makan..
Lagi cepat berat boleh turun😁

Lagi besar badan .. Lagi banyak makan.. Lagi cepat berat boleh turun😁😁 Jangan risau #teamsurikurus Ada penyelesaiannya.. KURUS SEBELUM RAYA | PROGRAM KURUS PALING MUDAH & BERKESAN.. . . 100% ONLINE SELURUH MALAYSIA ‼DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT 📲0123621339 coachAtiqah.wasap.my

Share 37 1
yatiizmi. #XScurve Lotion boleh sapu di bahagian-bahagian terlebih lemak seperti

#XScurve Lotion boleh sapu di bahagian-bahagian terlebih lemak seperti perut, lengan, peha, betis dan double chin... Lotion sejuk berangin, tidak melekit, dan berbau wangi.. Jom dapatkan XScurve secara #PERCUMA dgn setiap pembelian #Suretrim 💕tekan link kat Bio untuk fast respon #happy #fstrim #roserichempire #jutawan #jomcantik #anggun #bazaarpaknil #kurus #slimming #jom #kurusdansihat #sihatdancantik #kualalumpur #produkmuslim #segardariladang #luluskkm #pilkurus #kuruscantik #pilcantik #nakkurus #bodyramping #dianz #pinklady #kementeriankesihatanmalaysia #bizzyboddy #teamsingawarrior #wasap_me0199706042

Share 9 0

Biamillahirahmanirahim Assalamualaikum kami disini hanim bridal & spa membuat promo raya!!!!! untuk custemer tercinta yang ingin cantik , segar dan sihat juga di hari raya nanti.... Dari hujung rambut hingga hujung kaki cik kak, cik adik kami open promo raya berapa hari 27/5/2019 -2/6/2019 sahaja puan /cik adik/cik kak boleh booking lock opoiment sepantas kilat... www.wasap.my/+60173010667 www.wasap.my/+60173010667 www.wasap.my/+60173010667 #sihatdancantik #cantikhariraya #hanimbridal&spa #promoraya2019 #bandarputri #klang #johansetia #banting #sijangkang #telokpanglimagarang #jalankebun

Share 2 0
farynsz. Why SAHI BOOSTER is a must have as everyone's daily food supplement? T

Why SAHI BOOSTER is a must have as everyone's daily food supplement? The advance formula from SAHI Birdnest lead to triple action and it's really help to boost a healthy skin.. ✔ Plus, the main ingredient is an AVOCADO which a good food to consume daily ✔ it also containts the best world's food such dates, raisins, fig, honey, pomegranate etc ✔ and the berry taste is sooo yummy ✔ Let's boost your inner healthy skin starts today with SAHI Booster 🌷 . . #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #produkviral #produkmalaysia #sahihq #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #sahisoap #sahibirdsnestsoap #barsoap #facialsoap #sabunsarangburung #sahibooster #noradanish

Share 2 0
sahimalaysia. Why SAHI BOOSTER is a must have as everyone's daily food supplement? T

Why SAHI BOOSTER is a must have as everyone's daily food supplement? The advance formula from SAHI Birdnest lead to triple action and it's really help to boost a healthy skin.. ✔ Plus, the main ingredient is an AVOCADO which a good food to consume daily ✔ it also containts the best world's food such dates, raisins, fig, honey, pomegranate etc ✔ and the berry taste is sooo yummy ✔ Let's boost your inner healthy skin starts today with SAHI Booster 🌷 . . #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #produkviral #produkmalaysia #sahihq #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #sahisoap #sahibirdsnestsoap #barsoap #facialsoap #sabunsarangburung #sahibooster #noradanish

Share 3 0
annette_kualaterengganu. Dah nak raya ni, masih lesu ke berpuasa? Tapi selera makan makin menja

Dah nak raya ni, masih lesu ke berpuasa? Tapi selera makan makin menjadi? Kalau nak kekal energetic dan rase kenyang sampai petang, korang wajib minum secawan kopi annette mase sahur. Ibu menyusukan baby pun boleh minum tau. Jom buat stok untuk pose. . . Harga tak termasuk pos. Nak order, boleh tekan link kat profile ye. Ida tunggu 😘

Share 15 2
coach_nuratiqahjaafar. Hilang terus pipi pau😍😍
100% ONLINE SELURUH MALAYSIA
‼DAFTAR SEKARAN

Hilang terus pipi pau😍😍 100% ONLINE SELURUH MALAYSIA ‼DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT 📲0123621339 coachAtiqah.wasap.my #teamsurikurus

Share 24 1