(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Our lemon grass and honey scrub is made with all natural ingredients making it an enjoyable exfoliating experience without harsh chemicals. With our sugar scrubs there is no need to follow up with a moisturizer we guarantee your skin will be soft , nourished and moisturized after each use Benefits of Lemongrass essential oil *Heals Wounds * Astringent Properties *Relieves Pain • • • • #skin #skincare #acne #healthyskin #facial #glow #skincareroutine #cosmetics #clearskin #glowingskin #skincareaddict #soap #chemicalfree #nontoxic #parabenfree #nontoxicbeauty #cleanbeauty #essentialoils #naturalskincare #allnatural #blackowned #blackownedbusiness #blackwealth #supportblackownedbusinesses #blackownedcosmetics #blackownedbeauty #sugarscrubs #exfoliate #smallblackbusiness #blackbusinessowner

Share 2 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Tomorrow we will be at #olverastreet for Easter Sunday. We hope you have a happy Easter holiday with your families. . . . . . . . . #naturalskincare #naturalskincareproducts #soapmaking #organic #organicskincare #skin #easter #eastersunday #losangeles

Share 1 0
_ocean.selfcare_. Para que sus habitaciones esten fabulosas🦋
•
•
•
Sigueme para mas...

Para que sus habitaciones esten fabulosas🦋 • • • Sigueme para mas... • • • • • • #l4l

Share 1 1
priestesspagoda. 🎉🎉Thank you to everyone who’s supported us so far🎉🎉
🤝🤩Looking fo

🎉🎉Thank you to everyone who’s supported us so far🎉🎉 🤝🤩Looking forward to the grand opening event! Will post details soon HAPPY #420 ! 🤩👁Fall in love with your higher self 🎀🏆✨ CBD AND THC PRODUCTS NOW AVAILABLE #420girls #420memes #420life #itslit #skincare #skin #skincareroutine #selfcare #beautifuldestinations #beauty #beautytips #beautybloggers #mom #momlife #alien #ayylmao #cute #priestess #event #followforfollowback #cbd #thc #cancer #cancersucks

Share 3 0

🌷 La vacumterapia brinda un efecto reafirmarte el cual puede verse en las tres primeras sesiones. Sin embargo, si la persona no ayuda con el proceso bebiendo abundante agua para eliminar las adiposidades que se drenan mediante la orina y evitando la comida grasa, las harinas, la sal y los azucares, puede demorar un mayor tiempo e inclusive no tener resultado🌷 . . . . . #skin #salud #lipolaser #ultracavitación #grasaabdominal #abdominales #calorias #spa #carboxiterapia #belleza #masajes #cavitacion #estetica #nutrición #aparatologia #plasmagel #localizada #beauty #depilacion #cosmetologia #radiofrecuencia #vacumterapia

Share 6 1

🗣Let’s chat about how this small bottle has changed my skin in the last two months!♥️ . 😳It’s so good that it’s coined the nickname “Botox in a bottle,” y’all!🙌🏼👏🏼 . 😍My expression lines have decreased greatly AND my smile lines are almost completely gone! My 25 year old self is LOVING the change in my skin.🎉 . 👉🏼Not to mention...I’ve been using it on the stretch marks on my postpartum stomach! Anyone open to trying it out!?🙋🏻‍♀️

Share 2 1
selfcarezqueens. The rings on the last slide are from @palacerings 🎀💎
.
♡what posts w

The rings on the last slide are from @palacerings 🎀💎 . ♡what posts would you like to see more?🌸 . ♡Follow {@selfcarezqueens ❤} . . #selfcare #selfcarethreads #face #thread #selfhelp #selflove #explore #selfcaretips #tips #skin #skincare #skincareroutine #niche #skincarelover #selfcarematters #aesthetic #fun #love #l4l #fff #beauty #beautiful #twitterthreads #threads #instagood #summer #twitter #instagram . 《DISCLAIMER: this might not work for you as everyone is different》🌸

Share 65 1

Yang mau tampil cantik saat lebaran ! Bersinar saat lebaran 😍🌸 Yukk perawatan bersama Skincare Bian . Cocok untuk semua jenis kulit, baik cewek / cowok dari usian 12 tahun yah dear .. Informasi & pemesanan silahkan hubungi 👇👇 WA : 085242523569 #skincare #beauty #makeup #skin #skincareroutine #antiaging #selfcare #cosmetics #natural #facial #health #healthyskin #like #spa #fashion #organic #beautiful #beautycare #follow #acne #glowingskin #skincaretips #naturalskincare #selflove #mua #wellness #instabeauty #instagood #makassardagang #makassarinfo

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

⏳I d o n ' t w a n n a d i e y e t . Dry your fucking eyes babies, let’s shut our mouths not our hearts. This is the face of a pig who cares too damn much about what others think. I wanna live for a scream not a screen. Stop consuming everything Because all I need is right in front of me . #annie #90skid #girl #alternative #trash #mess #mood #alternativegirl #city #citygirl #alien #alterego #capricorn #tattoos #skin #curlyhair #messyhair #brunette #instagirl #instamoment #instagood #instagram #chubby #curvygirl #nobodyshame #bodypositive #loveislove #selfcare #selflove

Share 8 0
priestesspagoda. 🎉🎉Thank you to everyone who’s supported us so far🎉🎉
🤝🤩Looking fo

🎉🎉Thank you to everyone who’s supported us so far🎉🎉 🤝🤩Looking forward to the grand opening event! Will post details soon HAPPY #420 ! 🤩👁Fall in love with your higher self 🎀🏆✨ CBD AND THC PRODUCTS NOW AVAILABLE #420girls #420memes #420life #itslit #skincare #skin #skincareroutine #selfcare #beautifuldestinations #beauty #beautytips #beautybloggers #mom #momlife #alien #ayylmao #cute #priestess #event #followforfollowback #cbd #thc #cancer #cancersucks

Share 5 2

#독일산콜라겐 #피부미인 이제 돼지껍데기 안먹어도 되는건가? #콜라겐 #collagen #skin #beauty

Share 0 0
skinexpertmedispa. ADVANCE DERMAPEN - Skin Growth Factor UNTUK HILANGKAN PARUT DENGAN BER

ADVANCE DERMAPEN - Skin Growth Factor UNTUK HILANGKAN PARUT DENGAN BERKESAN NO 1 di MALAYSIA . . . Rawatan Paling Best dan macam PAKEJ uolsss UNTUK PARUT + PIGMENTASI + PORI BESAR + GARIS HALUS dan lain-lain lagi hanye sekali treatment..... Gile Tak best.... . KEBAIKAN DERMAPEN : ✔ mengurangkan kesan parut hitam ✔ mengurangkan kesan parut jerawat berlubang ✔mengurangkan kedan kekedutan dan garis halus penuaan ✔mengecilkan pori-pori pada wajah ✔mengurangkan kesan pigmentasi pada wajah ✔ mengembalikan ketegangan dan keanjalan kulit ✔ menebalkan epidermis dan menambah kepadatan Dermis bg kulit yg telah nipis akibat penggunaan produk pengelupasan ✔ Meratakan kembali parut lekuk/berlubang yang hodoh (rawatan berulang) ✔ Menghaluskan kulit (skin rejuvenation) ✔Memudarkan parut bekas jerawat ✔Menyamarkan garis-garis halus dan tanda-tanda penuaan ✔Membantu mengatasi masalah hiperpigmentasi seperti flek ✔Meningkatkan penyerapan bahan bahan nutrient yang disapukan pada wajah ✔Mencerahkan kulit dan membuat wajah kelihatan lebih berseri ✔Memudar dan menghilangkan jeragat ✔Merangsang pembentukan Kolagen pada kulit agar lebih anjal ✔Yang paling Best dengan sekali rawatan sahaja parut lubang dah nampak pudar sangat2 . Dermapen = Skin Growth Factor . . Yang tak sabar-sabar tu !!! Jom set appoiment uols semua kat no wsap kami... Wasap je kami akan check jadual dan date kekosongan rawatan utk uols... 🥰🥰🥰 . SKIN EXPERT MEDISPA No.10, Jalan PRB2, Taman Paya Rumput Bestari 76450 Melaka, MELAKA (Berdekatan TESCO Cheng, Melaka) . ☏ Whatsapp @ call : +6011-109-444- 31 / 011-109-777-40 Insta : skinexpertmedispa Pages: Skin Expert Medispa Emel : skinexpertmedispa@gmail.com . Waktu Operasi: Isnin hingga Sabtu (Ahad Cuti Rehat) 9.00 pagi hingga 6.00ptg . #skinexpert #expert #skin #skinexpertmedispa #spa #spamelaka #spamasjidtanah #spaalorgajah #spacheng #spakulit #spaartist #medispa #medispamelaka #melakamedispa #spamelacca #medispamelaka #facial #facialmelaka #facialmurah #faciallelaki #facialmuka #facialpengantin #facialvitaminC #dermapen #parut #jerawat #sgf #scartreatment #acnetreatment

Share 2 0
chloemakeupok. 💖Dior skin nude air
De la casa @dior es perfecto.
Es la caricia final

💖Dior skin nude air De la casa @dior es perfecto. Es la caricia final para un make up impecable. ✔Fresco, suave, permite que la piel respire y logra un acabado súper sedoso. @dior #skin #nude #aire #air #polvovolatil #poudre #makeup #woman #man #men #fresh #piel

Share 4 0

I bullied her a lot today😂😂😂😂so much fun getting her ready💕💕💕💕💕 #bridalpartyiphonephotography #makeuptutorial #chicagobride #blessed

Share 1 0
skinexpertmedispa. ADVANCE DERMAPEN - Skin Growth Factor UNTUK HILANGKAN PARUT DENGAN BER

ADVANCE DERMAPEN - Skin Growth Factor UNTUK HILANGKAN PARUT DENGAN BERKESAN NO 1 di MALAYSIA . . . Rawatan Paling Best dan macam PAKEJ uolsss UNTUK PARUT + PIGMENTASI + PORI BESAR + GARIS HALUS dan lain-lain lagi hanye sekali treatment..... Gile Tak best.... . KEBAIKAN DERMAPEN : ✔ mengurangkan kesan parut hitam ✔ mengurangkan kesan parut jerawat berlubang ✔mengurangkan kedan kekedutan dan garis halus penuaan ✔mengecilkan pori-pori pada wajah ✔mengurangkan kesan pigmentasi pada wajah ✔ mengembalikan ketegangan dan keanjalan kulit ✔ menebalkan epidermis dan menambah kepadatan Dermis bg kulit yg telah nipis akibat penggunaan produk pengelupasan ✔ Meratakan kembali parut lekuk/berlubang yang hodoh (rawatan berulang) ✔ Menghaluskan kulit (skin rejuvenation) ✔Memudarkan parut bekas jerawat ✔Menyamarkan garis-garis halus dan tanda-tanda penuaan ✔Membantu mengatasi masalah hiperpigmentasi seperti flek ✔Meningkatkan penyerapan bahan bahan nutrient yang disapukan pada wajah ✔Mencerahkan kulit dan membuat wajah kelihatan lebih berseri ✔Memudar dan menghilangkan jeragat ✔Merangsang pembentukan Kolagen pada kulit agar lebih anjal ✔Yang paling Best dengan sekali rawatan sahaja parut lubang dah nampak pudar sangat2 . Dermapen = Skin Growth Factor . . Yang tak sabar-sabar tu !!! Jom set appoiment uols semua kat no wsap kami... Wasap je kami akan check jadual dan date kekosongan rawatan utk uols... 🥰🥰🥰 . SKIN EXPERT MEDISPA No.10, Jalan PRB2, Taman Paya Rumput Bestari 76450 Melaka, MELAKA (Berdekatan TESCO Cheng, Melaka) . ☏ Whatsapp @ call : +6011-109-444- 31 / 011-109-777-40 Insta : skinexpertmedispa Pages: Skin Expert Medispa Emel : skinexpertmedispa@gmail.com . Waktu Operasi: Isnin hingga Sabtu (Ahad Cuti Rehat) 9.00 pagi hingga 6.00ptg . #skinexpert #expert #skin #skinexpertmedispa #spa #spamelaka #spamasjidtanah #spaalorgajah #spacheng #spakulit #spaartist #medispa #medispamelaka #melakamedispa #spamelacca #medispamelaka #facial #facialmelaka #facialmurah #faciallelaki #facialmuka #facialpengantin #facialvitaminC #dermapen #parut #jerawat #sgf #scartreatment #acnetreatment

Share 1 0
chiogallo888. Marcas que eliges y que no, que duelen de maneras muy distintas, que c

Marcas que eliges y que no, que duelen de maneras muy distintas, que cuentan tu historia, tu camino y tu manera de recorrerlo y que van formando parte de ti... Ph: @bogotan, gracias por compartir tangos, copas y vida! #portrait #b&w #cicatriz #blackandwhitephotography #skin #marcas

Share 1 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});