(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
jamuratumalaya.bakhitah. PROMOSI!! PROMOSI!! PROMOSI!!
.
MADU DHUHA AKASIA
HARGA NORMAL RM80
HA

PROMOSI!! PROMOSI!! PROMOSI!! . MADU DHUHA AKASIA HARGA NORMAL RM80 HARGA PROMOSI RM75 . PROMOSI BERMULA 23/5 – 26/5/2019 . #jamuratumalaya. #kulitkusam #keputihan #keputihanteruk #kentutvagina #jeragat #jerawat #skinsolution #zinniamagenta #royalv #mustanir #mushtanir #magnesiumflakes #kopiratu #nariaromasty #sevenseas #chocolatefiberlife #marjaneoil #hotoil #hotoilmelong #colonisdmestica #kurmadhuha #nariaromastyoil #rumahhutan #bedaksejuk #megaratu . whatsapp : www.wasap.my/60145221949 / www.wasap.my/60192411949

Share 0 0
fiza_jamuratumalaya_terengganu. PROMOSI!! PROMOSI!! PROMOSI!!
.
MADU DHUHA AKASIA
HARGA NORMAL RM80
HA

PROMOSI!! PROMOSI!! PROMOSI!! . MADU DHUHA AKASIA HARGA NORMAL RM80 HARGA PROMOSI RM75 . PROMOSI BERMULA 23/5 – 26/5/2019 . #jamuratumalaya. #kulitkusam #keputihan #keputihanteruk #kentutvagina #jeragat #jerawat #skinsolution #zinniamagenta #royalv #mustanir #mushtanir #magnesiumflakes #kopiratu #nariaromasty #sevenseas #chocolatefiberlife #marjaneoil #hotoil #hotoilmelong #colonisdmestica #kurmadhuha #nariaromastyoil #rumahhutan #bedaksejuk #megaratu . whatsapp : www.wasap.my/60145221949 / www.wasap.my/60192411949

Share 0 0
ns_beauty2. NC24 280000
RM250
FREE POST SM

Origin: Japan

Benefits :
Skin whiteni

NC24 280000 RM250 FREE POST SM Origin: Japan Benefits : Skin whitening and brightening Anti aging Reduce acne / pimples Minimize #pores Healing of scar Stimulate Collagen #Detoxification Lightening #darkspots Improve body immune system Skin firming & lifting Repair damaged skin cells Anti melasma Smoothing rough skin #whiteninginjection #glutathioneinjection #kulitcerah #kulitputih #breakoutskin #skinsolution #nc24280000 #nc24 #nc24280000mg #jerawat #scar #acne #flawlessskin #glowing #malaysia #brunei #singapore #sabah #sarawak #france #belgium #usa #kuwait #dubai Worldwide shipment Whatsapp +60175005707

Share 3 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
davoguespa. Everyone should have skincare routine. 
Your skincare ritual should be

Everyone should have skincare routine. Your skincare ritual should be a sacred time of self love, to nourish your skin and connect with your mind, body and soul......trust ne, .you owe this to yourself. These are some of our products #dvskincare , made just for you. #beautifulskinbeginshere #theglowisthegoal #organicskincare #allnatural #crueltyfree #nontoxicskincare #skincare #skinsolution #safeskincare #healthyskincare #healthylifestyle #feedyourskin #letyourskinbreathe #nurture #selfcare #selflove #davoguespa

Share 9 0
tokosr12herbal. 1. Rutin bersihkan wajah
Supaya bruntusan di wajah cepat menghilang, A

1. Rutin bersihkan wajah Supaya bruntusan di wajah cepat menghilang, Anda harus rutin membersihkan wajah setidaknya 2 kali sehari, ketika bangun dan sebelum tidur. Pilihlah sabun cuci muka yang sesuai dengan jenis kulit Anda. Jika diperlukan Anda juga bisa menerapkan prinsip double cleansing, alias cuci wajah dua kali untuk memastikan kulit wajah Anda benar-benar bersih dari kotoran. 2. Pakai pelembap Setelah urusan membersihkan wajah selesai, cara menghilangkan bruntusan di wajah selanjutnya adalah rutin pakai pelembap. Setiap orang, terlepas dari apa pun jenis kulitnya, wajib menggunakan pelembap. Jika diperlukan, Anda juga bisa pakai toner dan serum sebelum menggunakan pelembap. Apa pun produk perawatan kulit yang Anda pakai, pastikan Anda memilih sesuai dengan jenis kulit wajah serta target masalah yang ingin diatasi. 3. Oleskan sunscreen. Jangan lupa untuk selalu melindungi kulit dari paparan sinar ultraviolet dengan menggunakan sunscreen. Sunscreen merupakan perawatan wajah yang sama sekali tidak boleh terlewatkan. Apalagi jika setiap hari Anda berkegiatan di luar ruangan. Tak hanya efektif mencegah bruntusan di wajah semakin parah, sunscreen juga penting untuk melindungi kulit Anda dari paparan matahari yang bisa memicu kanker kulit. 4. Eksfoliasi Langkah perawatan untuk membantu menghilangkan bruntusan di wajah yang tak kalah penting adalah eksfoliasi, yaitu prosedur menghilangkan sel-sel kulit mati. Eksfoliasi kulit dapat dilakukan secara berkala, tiap seminggu sekali, dengan menggunakan produk eksfoliasi yang tepat sesuai jenis kulit Anda. Untuk lebih lanjut konsultasikan kepada kami. Supaya kamu bisa melakukan penanganan dengan tepat. Klik link yang ada di bio atau klik link dibawah ini bit.ly/diansr12herbal #sr12herbal #sr12 #skincare #skinsolution #perawatanwajah #krimapotek #krimwajah #skincareherbal #skincareaman #obatjerawat #flekhitam #jerawatbatu #jerawat #skincarebumil #cantikdansehatalami #solusijerawat #solusikusam #solusiflekhitam #sr12tangerang #SR12 #sr12skincare

Share 6 0
jamuratumalaya.bakhitah. Kata Bonda Rozita \"Sy buat kurma dhuha sekadar nk memudahkan kpd org s

Kata Bonda Rozita "Sy buat kurma dhuha sekadar nk memudahkan kpd org sakit kaki..lutut nak pijak payah atau susah gerak.. slip disk..byk angin..kolestrol..gaout .. . Kurma dhuha lah produk sesuai..Sy tau bahan2 sy masukan dlm ni sgt mahal tp sgtlah bagus membantu org sakit2 mcm ni..xpayah operate kaki..kalau bertongkat lama2 boleh jalan mcm biasa..JIKA ALLAH IZINKAN.. . xperlu percaya apa sy cakap..dn sy pun terangkan saja..Swllaunya org terdesak akn cuba mkn Kurma dhuha..Dn nampak kesan maka ucapan xmenyesal beli katanya mmg jadi Allah bagi kesembuhan . cuma ada org takut baunya..Tp kalau dh sakit mreka terpaksa makan juga..(walhal sgt sedap rasanya) . #jamuratumalaya. #kulitkusam #keputihan #keputihanteruk #kentutvagina #jeragat #jerawat #skinsolution #zinniamagenta #royalv #mustanir #mushtanir #magnesiumflakes #kopiratu #nariaromasty #sevenseas #chocolatefiberlife #marjaneoil #hotoil #hotoilmelong #colonisdmestica #kurmadhuha #nariaromastyoil #rumahhutan #bedaksejuk #megaratu . whatsapp : www.wasap.my/60145221949 / www.wasap.my/60192411949

Share 2 1
fiza_jamuratumalaya_terengganu. Kata Bonda Rozita \"Sy buat kurma dhuha sekadar nk memudahkan kpd org s

Kata Bonda Rozita "Sy buat kurma dhuha sekadar nk memudahkan kpd org sakit kaki..lutut nak pijak payah atau susah gerak.. slip disk..byk angin..kolestrol..gaout .. . Kurma dhuha lah produk sesuai..Sy tau bahan2 sy masukan dlm ni sgt mahal tp sgtlah bagus membantu org sakit2 mcm ni..xpayah operate kaki..kalau bertongkat lama2 boleh jalan mcm biasa..JIKA ALLAH IZINKAN.. . xperlu percaya apa sy cakap..dn sy pun terangkan saja..Swllaunya org terdesak akn cuba mkn Kurma dhuha..Dn nampak kesan maka ucapan xmenyesal beli katanya mmg jadi Allah bagi kesembuhan . cuma ada org takut baunya..Tp kalau dh sakit mreka terpaksa makan juga..(walhal sgt sedap rasanya) . #jamuratumalaya. #kulitkusam #keputihan #keputihanteruk #kentutvagina #jeragat #jerawat #skinsolution #zinniamagenta #royalv #mustanir #mushtanir #magnesiumflakes #kopiratu #nariaromasty #sevenseas #chocolatefiberlife #marjaneoil #hotoil #hotoilmelong #colonisdmestica #kurmadhuha #nariaromastyoil #rumahhutan #bedaksejuk #megaratu . whatsapp : www.wasap.my/60145221949 / www.wasap.my/60192411949

Share 3 0
jamuratumalaya.bakhitah. Memang sedap dan wangi :D
.
Wajar grab time promosi ni tau uollsss
.
B

Memang sedap dan wangi :D . Wajar grab time promosi ni tau uollsss . Byk kebaikan madu dhuha akasia ni dn paling penting, ni madu asli tau, tiada bahan tambahan. . #jamuratumalaya. #kulitkusam #keputihan #keputihanteruk #kentutvagina #jeragat #jerawat #skinsolution #zinniamagenta #royalv #mustanir #mushtanir #magnesiumflakes #kopiratu #nariaromasty #sevenseas #chocolatefiberlife #marjaneoil #hotoil #hotoilmelong #colonisdmestica #kurmadhuha #nariaromastyoil #rumahhutan #bedaksejuk #megaratu . whatsapp : www.wasap.my/60145221949 / www.wasap.my/60192411949

Share 1 0
fiza_jamuratumalaya_terengganu. Memang sedap dan wangi :D
.
Wajar grab time promosi ni tau uollsss
.
B

Memang sedap dan wangi :D . Wajar grab time promosi ni tau uollsss . Byk kebaikan madu dhuha akasia ni dn paling penting, ni madu asli tau, tiada bahan tambahan. . #jamuratumalaya. #kulitkusam #keputihan #keputihanteruk #kentutvagina #jeragat #jerawat #skinsolution #zinniamagenta #royalv #mustanir #mushtanir #magnesiumflakes #kopiratu #nariaromasty #sevenseas #chocolatefiberlife #marjaneoil #hotoil #hotoilmelong #colonisdmestica #kurmadhuha #nariaromastyoil #rumahhutan #bedaksejuk #megaratu . whatsapp : www.wasap.my/60145221949 / www.wasap.my/60192411949

Share 0 0
ayubeauty__. RAMADAN SPECIAL [FREE ITEMS] With every RM 90 spent on TRIAL get a Jad

RAMADAN SPECIAL [FREE ITEMS] With every RM 90 spent on TRIAL get a Jade roller worth RM 20 for free!!!! It will be a very good complement with the samples you purchase. While stocks last. Get yours now from @lazada_my⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #RAMADANpromo⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #promoramandan⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #laztogethergether⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #makeupraya⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #skincare101⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #skincaretips⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #beautysecret⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #skinsolution⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #theordinary⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #skincaremalaysia ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #theordinarymurah⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #theordinarymy⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #theordinaryskincare ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #theordinarymalaysia ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #sayajualtheordinary ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #theordinaryskincare ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #theordinaryreadystock⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #theordinaryreviewmalaysia⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #theordinaryreadystockmalaysia⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #theordinaryreadystockmalaysiaseller

Share 8 1
tokosr12herbal. Memiliki kulit yang sehat dan glowing tentunya adalah impian hampir se

Memiliki kulit yang sehat dan glowing tentunya adalah impian hampir setiap wanita. Demi mendapatkan kulit glowing, banyak wanita yang rela mengeluarkan dana lebih untuk membeli produk skin care serta perawatan kulit lainnya. Perlu diketahui bahwa kulit glowing ini tidak berarti putih, lho! Kulit glowing dalah kondisi kulit yang sehat dan tampak bercahaya. Untuk mendapatkan kulit glowing ternyata tidak sesusah yang dibayangkan jika mengikuti saran berikut, Sahabat! Beri Wajah Anda Facial Massage Secara Teratur. Melakukan facial massage secara teratur, bahkan hanya beberapa detik, dapat melancarkan sirkulasi darah, membantu distribusi oksigen yang lebih merata, serta membantu penyerapan produk skin care yang lebih baik. Dengan begitu, kulit Anda akan menjadi sehat dan efeknya kulit akan tampak lebih glowing. Facial massage juga membantu menciptakan sensasi rileks bagi Anda sekaligus melepas racun-racun di dalam tubuh. Untuk pemesanan produk dan konsultasi klik link yang ada di bio atau klik link dibawah ini bit.ly/diansr12herbal Buat yang mau dapat perawatan gratis & gaji tiap bulan yang fantastis langsung klik link yang ada di bio atau klik link dibawah ini bit.ly/diansr12herbal sekarang 🤗 . Have a nice day 😘 . #sr12herbal #sr12 #skincare #skinsolution #perawatanwajah #krimapotek #krimwajah #skincareherbal #skincareaman #obatjerawat #flekhitam #jerawatbatu #jerawat #skincarebumil #cantikdansehatalami #solusijerawat #solusikusam #solusiflekhitam #sr12tangerang #SR12 #sr12skincare

Share 9 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
satur.daes. Lowkey my favorite day of the week again ✨

Lowkey my favorite day of the week again ✨

Share 15 1
jamuratumalaya.bakhitah. Dulu mak mertua sy tak boleh jalan langsung sebab Penyakit Saraf bawa

Dulu mak mertua sy tak boleh jalan langsung sebab Penyakit Saraf bawa urut merata2 Malah tak rasa perubahan apa pun.. . Tengok mak mertua saya mengeluh akibat kesakitan ini sy cuba belikan kurma dhuha dan juga amalkan mustanir . Alhamdulillah sy dapat melihat ibu mertua sy jalan semula Dan dapat pergi ke kebun durian.. . Sesuatu yg sgt meknakjubkan.. itu lah kalau Allah izinkan dan Apa pun yg tentukan adalah Allah.. . Terima kasih bonda kerana buat produk terbaik iaitu kurma dhuha dan Mustanir ini.. sy datang kemari nak makan tapi bila jumpa bonda sy just nak sampaikan terima kasih banyak2 kerana mencipta produk yang terbaik.. bagi bonda 1 Kepuasan mendengarnya sebagai seorang pengasas . . KURMA DHUHA RM100 MUSTANIR RM120 . #jamuratumalaya. #kulitkusam #keputihan #keputihanteruk #kentutvagina #jeragat #jerawat #skinsolution #zinniamagenta #royalv #mustanir #mushtanir #magnesiumflakes #kopiratu #nariaromasty #sevenseas #chocolatefiberlife #marjaneoil #hotoil #hotoilmelong #colonisdmestica #kurmadhuha #nariaromastyoil #rumahhutan #bedaksejuk #megaratu . whatsapp : www.wasap.my/60145221949 / www.wasap.my/60192411949

Share 5 0
fiza_jamuratumalaya_terengganu. Dulu mak mertua sy tak boleh jalan langsung sebab Penyakit Saraf bawa

Dulu mak mertua sy tak boleh jalan langsung sebab Penyakit Saraf bawa urut merata2 Malah tak rasa perubahan apa pun.. . Tengok mak mertua saya mengeluh akibat kesakitan ini sy cuba belikan kurma dhuha dan juga amalkan mustanir . Alhamdulillah sy dapat melihat ibu mertua sy jalan semula Dan dapat pergi ke kebun durian.. . Sesuatu yg sgt meknakjubkan.. itu lah kalau Allah izinkan dan Apa pun yg tentukan adalah Allah.. . Terima kasih bonda kerana buat produk terbaik iaitu kurma dhuha dan Mustanir ini.. sy datang kemari nak makan tapi bila jumpa bonda sy just nak sampaikan terima kasih banyak2 kerana mencipta produk yang terbaik.. bagi bonda 1 Kepuasan mendengarnya sebagai seorang pengasas . . KURMA DHUHA RM100 MUSTANIR RM120 . #jamuratumalaya. #kulitkusam #keputihan #keputihanteruk #kentutvagina #jeragat #jerawat #skinsolution #zinniamagenta #royalv #mustanir #mushtanir #magnesiumflakes #kopiratu #nariaromasty #sevenseas #chocolatefiberlife #marjaneoil #hotoil #hotoilmelong #colonisdmestica #kurmadhuha #nariaromastyoil #rumahhutan #bedaksejuk #megaratu . whatsapp : www.wasap.my/60145221949 / www.wasap.my/60192411949

Share 0 0
r10labsskincare. Heading out to the beach this #bankholiday weekend?? 🤩

After a swim

Heading out to the beach this #bankholiday weekend?? 🤩 After a swim in the ocean, wash off using our Deep Cleansing Body Wash, formulated with 100% biodegradable ingredients & of course, contains no micro-plastics! 🖖 #bankholidayweekend

Share 12 2
jamuratumalaya.bakhitah. Bermadu tu bagus tau ...
Ramai dh yg mengaku madu tu bagus sgt...
.
Eh

Bermadu tu bagus tau ... Ramai dh yg mengaku madu tu bagus sgt... . Eh eh eh jap..ni ber MADU DHUHA AKASIA je tau .. bukan madu org tu 🤭 . . Madu Dhuha Akasia terbukti terbaik..Ramai yg telah cuba dan sgt berpuas hati tau ..tambah2 sekrang ade promosi,sesuai sgt grab madu ni😘 . 🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻 PROMOSI MINGGUAN JRM 😘 🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻 . PROMOSI SAH DARI 23/05/2019 (KHAMIS) - 26/05/2019(AHAD) ❇️ 1BOTOL MADU AKASIA RM 75 ( HARGA ASAL RM80 - JIMAT RM5 ) . . WAJARRR GUNA JRM! . #jamuratumalaya. #kulitkusam #keputihan #keputihanteruk #kentutvagina #jeragat #jerawat #skinsolution #zinniamagenta #royalv #mustanir #mushtanir #magnesiumflakes #kopiratu #nariaromasty #sevenseas #chocolatefiberlife #marjaneoil #hotoil #hotoilmelong #colonisdmestica #kurmadhuha #nariaromastyoil #rumahhutan #bedaksejuk #megaratu . whatsapp : www.wasap.my/60145221949 / www.wasap.my/60192411949

Share 1 0
fiza_jamuratumalaya_terengganu. Bermadu tu bagus tau ...
Ramai dh yg mengaku madu tu bagus sgt...
.
Eh

Bermadu tu bagus tau ... Ramai dh yg mengaku madu tu bagus sgt... . Eh eh eh jap..ni ber MADU DHUHA AKASIA je tau .. bukan madu org tu 🤭 . . Madu Dhuha Akasia terbukti terbaik..Ramai yg telah cuba dan sgt berpuas hati tau ..tambah2 sekrang ade promosi,sesuai sgt grab madu ni😘 . 🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻 PROMOSI MINGGUAN JRM 😘 🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻 . PROMOSI SAH DARI 23/05/2019 (KHAMIS) - 26/05/2019(AHAD) ❇️ 1BOTOL MADU AKASIA RM 75 ( HARGA ASAL RM80 - JIMAT RM5 ) . . WAJARRR GUNA JRM! . #jamuratumalaya. #kulitkusam #keputihan #keputihanteruk #kentutvagina #jeragat #jerawat #skinsolution #zinniamagenta #royalv #mustanir #mushtanir #magnesiumflakes #kopiratu #nariaromasty #sevenseas #chocolatefiberlife #marjaneoil #hotoil #hotoilmelong #colonisdmestica #kurmadhuha #nariaromastyoil #rumahhutan #bedaksejuk #megaratu . whatsapp : www.wasap.my/60145221949 / www.wasap.my/60192411949

Share 0 0